نظر منتشر شده
۳۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 98093
محرمانه ماندن تمامی جلسات خبرگان به مصلحت است؟
تاریخ انتشار : شنبه ۲۱ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۱۴:۱۹
احمد توکلی

 

مجلس خبرگان رهبری روز 18/12/89 نهمین اجلاس رسمی خود را به پایان برد.اخباری که از اجلاس دو روزه این مجلس مهم به مردم داده شد، در حد یک بیانیه رسمی بود و مطالب جسته و گریخته ای که برخی از نمایندگان محترم آن در مصاحبه های خویش گفته‌اند. پرسش مهم این است که آیا محرمانه ماندن تمامی نطق ها،مذاکرات و تصمیمات این اجلاس ها به مصلحت جایگاه این نهاد گرانقدر مردمی و منافع نظام است؟دقت در موارد زیر پاسخ را روشن می سازد:

 

1. رهبری ستون اصلی بنای نظام جمهوری اسلامی است. اصل پنجم، پنجاه وهفتم و یکصدودهم سکان دار اصلی نظام را رهبری قرارداده است. در اصل یکصدونهم، رهبری فقیه جامع الشرایطی معرفی می شود که صلاحیت علمی فتوا دادن دارد، دارای عدالت و تقوا در حد بالاست و ینش صحیح سیاسی ، اجتماعی، تدبیر، شجاعت، مدیریت و قدرت کافی دارد.

 

2. تشخیص وجود این صفات و انتخاب فردی که واجد آن ها است بر عهده مجلس خبرگان رهبری است (اصل یکصدوهفتم)



اصل یکصدویازدهم نظارت بر رهبری را برای تضمین دوام این ویژگی ها، نیز لازم می سازد. همچنین برکناری رهبری در صورت از دست دادن این ویژگی ها بر عهده مجلس خبرگان است.

 

3. نمایندگان این مجلس بر اساس اصل یکصدوهشتم، با رای مستقیم مردم از میان فقیهان آشنا به زمان و امین مردم انتخاب می شوند. هرگونه اصلاح و تجدید نظر در قانون مربوط به انتخاب خبرگان نیز بر عهده خود آنان است.

 

4. معلوم می شود که از نظر وظائف و اختیارات، از جهت ویژگی نمایندگان، و از حیث روش کار، مهمترین و مقتدر ترین شورای جمهوری اسلامی ایران مجلس خبرگان است، به همین دلیل تقویت جایگاه این مجلس بین مردمی که موکلان آن هستند، ضروری است. از آن مهمتر اینکه بنابر فرض، اکثریت فقهای عادل و امین کشور که به رای مردم انتخاب شده اند خدای ناخواسته خیانت نمی کنند و احتمال خطایشان هم کم است. شاید به همین دلیل ناظری برای آن در نظر گرفته نشده است، پس تامین نوعی نظارت مردمی برای مجلس خبرگان ضرورت می یابد.

مردم موکلان این علمای معروف کشورند، اگر بدانند که آنان در اجلاس خود چه می‌گویند، وظیفه نظارت بر رهبری را کمیسیون ذیربط چگونه انجام می دهد، چه مواضع جمعی اتخاذ می کنند، در نطق های خویش روی چه مسائلی انگشت می گذارند... احساس نزدیکی، محرمیت و صمیمیت می کنند و قدرت قضاوت بهتری نسبت به نمایندگان خویش به دست می آورند. در نتیجه مشارکت در انتخابات خبرگان بالا می رود و حمایت از تصمیمات خبرگان افزایش می یابد. با توجه به اینکه مجلس خبرگان تصمیم اصلی اش در زمانی اتخاذ می شود که همواره بیم دوستان نظام و مردم وفادار کشور حداکثر، و امید دشمنان اسلام و ایران حداکثر می شود، اهمیت این حمایت مردمی در تداوم ثبات انقلاب اسلامی و کشور ایران بیشتر آشکار می شود. درست مانند تصمیم تاریخی خبرگان در ساعات اول رحلت امام- رضوان خدا بر اوباد- در انتخاب حضرت ایت الله خامنه ای به رهبری. صدور بیانیه های رسمی اجلاس ها خوب است ولی اکتفای بدان نادرست است.

 

5. از همین اجلاس نیز اخباری رسیده است که انعکاس آن به وضوح به افزایش منزلت این مجلس گرانقدر مدد می رساند. وقتی مردم بدانند که آیت الله طباطبایی روحانی باسابقه سیاسی طولانی، امام جمعه اصفهان، دومین شهر ایران و نماینده مردم این استان در مجلس خبرگان، در نطق خویش گله می کند که جوانانی متدین در نماز جمعه خطاب به وی فریاد می زنند: امام جمعه ما بصیرت،بصیرت و جای معلم و تعلیم گیرنده عوض می شود و بعد همان جوانان بعدا از صدا و سیما بشنوند که رهبری نظام دردمندانه و خیرخواهانه به آنان نصیحت می کند، همانی که بصیرت را لازم خوانده بود، متنبه نمی شوند که طباطبایی بصیرت داشت که آنان را به اعتدال می خواند؟ و بدین ترتیب جایگاه خبرگان در اصفهان و ایران تقویت نمی شد؟ اگر مردم بدانند که آیت الله حائری شیرازی این روحانی درد کشیده مردم و اسلام و نماینده مردم شریف فارس در نطق همین اجلاس خطاب به شورای نگهبان دوستانه ولی با فریاد می گوید: وقتی شما با کلمات از گل نازکتر به امثال هاشمی بتازید، کار به اینجا می کشد که عده ای جوان مخلص هم آن فحاشی های خلاف شرع را مرتکب شوند یا پیامک بیاید که... سقوط کرد. هاشمی سقوط نکرد او نصیحت پذیرفت و صعود خواهد کرد و آنها که در این فتنه اخیر نصیحت نپذیرفتند سقوط کردند.

وقتی او به این شعر تمسک می کند که:  اگر زباغ رعیت ملک خورد سیبی

                                              برآورند غلامان او درخت از بیخ

مردم می فهمند که خبرگان ملت با هم بدون رودربایستی هم حرف می زنند. بر سر مصالحی که تشخیص میدهند، دعوا هم می کنند، البته به قول امام، دعوای طلبگی. بعد از نشر این اخبار، وقتی مردم فارس و ایران می شنوند که رهبر معظم انقلاب نیز از این احساس وظیفه های خلاف وظیفه برائت می جویند، آیا دین باوران و مردم منصف که از تند روی و هتک حرمت ها دلخورند به درایت خبرگان و بصیرت  و سلامتشان بیشتر اعتماد نمی کنند؟ همین نامه ای که بیش از دوسوم اعضای خبرگان ملت، خبرگانی که واگذاری مسئولیت از آیت الله هاشمی رفسنجانی به ایت الله مهدوی کنی این روحانی جلیل القدر و خوش سابفه را لازم دیدند، در تکریم آیت الله هاشمی رفسنجانی نوشتند در وضعیت غبارآلود فعلی کم اثر است؟ چرا به سرعت منتشر نشودتا خط تخریب روحانیت و اتهام قدرت طلبی را زودتر کور کند و از امید افراط گرایانی که به اقتضای روحیه استبدادی خویش دنبال تضعیف گام به گام روحانیت هستند بکاهد؟

 

این نوع خبر رسانی مبارک دستگاه وعِده وعُده نمی خواهد. به روش کم هزینه روحانیت اصیل نزدیکتر است که برای هر اجلاس تیم دوسه نفره ای از اصحاب رسانه که به نظام وفادار و به حرفه خویش مسلط اند در کنار هیئت رئیسه محترم مجلس خبرگان قرار گیرند، تا مردم قلبشان نسبت به نمایندگان بصیرشان محکم تر و نظارتشان برآنها ممکن گردد.

   

مرتبط:

  هشداز توکلی: خطر حذف منتقدان دلسوز

 

 
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۱۶:۱۶:۱۸
اگر قرار است خبر رساني انجام شود بايد مانند مجلس شوراي اسلامي همه رسانه ها بتوانند گزارش تهيه كنند. در غير اين صورت خبر رساني فيلتر شده اعتمادي ايجاد نمي كند. (418217)
 
محی الدین
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۱۷:۰۷:۲۰
جناب آقای توکلی
به نظری که اینجانب در وب سایت شما که با عنوان حذف هاشمی پس از انتخاب رئیس جدید مجلس خبرگان اورده شده بود نگاه کنید و خود تشخیص دهید که جنابعالی و سایت تحت نظارت شما بصریت کافی را داشته اند یا خیر
چطور می شود که پس از چند روز اشک تمساح می ریزید
جنابعالی در خیلی از امور دخالت های بی مورد و نقد های خیلی تندو بی اساسی داریدالبته بدون نتیجه و فقط برای تشویش اذهان عمومی استفاده می کند که این امر باعث می گردد کسی مانند علی مطهری آن افتضاح را در مجلس به بار بیارود حالا چگونه می شود که شما مدعی هستید بصریت کافی دارید و دیگران ندارند آن هم بخاطر کسی که بعد از انتخابات آن گونه عمل میکند و حالا آن فحاشی می شود و هنوز هم مشخص نشده که آیا این فحاشی مظلوم نمایی بوده است یا فردی بی خرد و خود سر و یا حتی اقدامی سنجیده شده پشت این اقدام زشت می باشد
به شما توصیه می کنم تمام سخنرانی های مقام معظم رهبری و امام خمینی(ره) را یک بار دیگر مورد برسی قرار دهید تا ره گم نکنید و سپس در مجلس از دولت یا از هرگونه امور جاری نظام جمهوری اسلامی ایران انتقاد نمایید
البته من شما را بعنوان یک انقلابی و دلسوز برای مردم و نظام جمهوری اسلامی قبول دارم
نه تنها جنابعالی بلکه آقای هاشمی و حتی کسی مانند موسوی و خاتمی و کروبی را هم دلسوز انقلاب می دانستم اما وقتی فردی دچار اشتباه های بزرگ و مکرر می گردد و عملا خود را در اختیار کشور های دشمن با جمهوری اسلامی قرار می دهد و یا در برار دشمن سکوت می کند می توان بر مسند قدرت قرارداد
هیچگاه از یاد نمی برم ختم شهید لاجوردی را بروی پله های مجلس نشته بودید و شخص آقای خاتمی را منافق خوانده اید با چشمی گریان
کلام آخر
باید کوشید که نقد کردن و نقد پذیری را درکشوربعنوان یک فرهنگ نهادینه کنیم و تفاوت دخالت دشمنی و منافقانه عمل کردن را با نقد کردن تعریف نماییم. (418231)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۱۷:۲۲:۰۸
اهانت را هیچ کس نباید انجام ندهد
اما انتقاد منصفانه اشکال نداره البته بزرگان نظاام هم نصحیحت رهبر را گوش کنند
... (418228)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۱۷:۳۵:۵۰
مجلس خبرگان رهبری کناره گیری هاشمی را بعدا احساس خواهد کرد.
... (418248)
 
رضا جاهد
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۱۸:۰۸:۳۵
کناره گیری هاشمی به نفع...شخص ایشان بود. (418263)
 
ناشناس
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۱۸:۲۹:۵۸
عكس تيتر اول مربوط به جلسه تشخيص مصلحت نظام است نه جلسه خبرگان رهبري (418269)
 
علی علی پور
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۱۸:۴۹:۵۹
هرکدام از اعضای مجلس خبر گان رهبری یک هاشمی هستند نگران نباشید خود آقای هاشمی همکارانش را تنها نخواهد گذاشت . این کناره گیری به نفع هاشمی و جامعه است . خدا هاشمی را حفظ کند . (418279)
 
خط انقلاب
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۲۰:۵۹:۱۹
هاشمی یک شخصیت مهم در نظام است. اگر او اشتباه کند مردم ، نمایندگان آنها و هر مسئولی حق دارد علیه او صحبت کند. مملکت یک رهبر دارد تمام. بقیه باید از او تبعیت کنند و الا مشروعیت خو را از دست می دهند. این که آقای هاشمی مدام می گوید من بر نظرات سابق خود هستم یعنی؟
... (418316)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۸:۵۸:۴۸
اینکه هم باید از نظر رهبری تبعیت کنند درست است اما این به معنای این نیست که افراد نظرات خود را نگویند

در جریانات اخیر متاسفانه افرادی جلوتر از رهبری بر علیه افرا صحبت وتوهین کردن که رهبری آنرا غلط اندر غلط نامیدند (418440)
 
محمد علی
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۲۱:۰۱:۴۱
وقتی آدم میبینه که استاد اخلاق دولت احمدی نژاد اینجوری از آقای هاشمی رفسنجانی دفاع میکنه اولا ارزش خود آقای حائری برای انقلاب مشخص میشه ثانیا نشان میده که اخلاق امری نسبی نیست ودر همه جا ثابت است... (418320)
 
حسن صنوبری
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۴:۲۸:۵۰
\"اخلاق دولت احمدی نژاد\" لقبی است که پیش از این برای جناب آقای حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی به کار برده می شد. نمی دانم شما چرا مرتکب چنین اشتباه فاحشی شده اید.
تا آنجا که ما می دانیم آیت الله حائری شیرازی استاد اخلاق دولت شهید رجایی بودند. (418395)
 
س
۱۳۸۹-۱۲-۲۳ ۱۰:۳۰:۱۳
دولت دهم دو استاد اخلاق داشت یکی آیت الله حائری شیرازی و دیگری حجت الاسلام آقا تهرانی.
امیدوارم فضای مسموم اهانت از جامعه رخت بربندد. (418882)
 
majd
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۲۳:۰۸:۰۸
با سلام
فکر کنم بتوان برخی از جلسات خبرگان را به اطلاع مردم رساند من همیشه آرزوی این کار را داشته ام (418348)
 
حسین
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۲۳:۱۲:۴۹
نمی دانم دوران چنگ به جبه رفته اید یاخیر همین بس بگویم که ما مطیع رهبریم واز کشور به بفرمان رهبر محافظت می کنیم وآقای هاشمی یار دیرینه امام ورهبری می باشند اگر شما بگذارید واینقدر ازاین شاخه به آن شاخه نپرید (418351)
 
حسن
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۱۳:۳۹:۲۲
من هم نمیدانم که ایا شما به جبهه رفتید و شهید دارید یا خیر اما این را بدان که ایران همیشه محل شیران بیدار بوده و است و هیچ و قت به هیچ خارجی اجازه سلطه به خاک پاگ ایران را نمیدهند تین یک توهین به روح پدر شهید من و امثال او میبتشد که تنها دلیل شهید شدنشان این باشد که در این دوره زندگی میکرده اند مطمینا اگر 300 سال پیش یا 2000 سال پیش هم زندگی میکرد چونش را در راه ایران میداد فراموش نکنید حب الوطن من الایمان (418593)
 
س
۱۳۸۹-۱۲-۲۳ ۱۰:۳۴:۳۷
ولی قبول کنید
پدر شهید من هم شاید به جبهه میرفت ولی در رزمندگان چنین روحیه ای وجود نداشت و مانند سالهای طولانی گذشته _با وجود وطن دوستی ایرانیان_ ما خاکمان را در جنگها از دست میدادیم. تنها دلیلی که با دنیا 8سال تمام جنگیدیم ولی یک وجب از دست ندادیم نیروی ایمان همه مردم ایران برای دفاع از اسلام در کنار وطن دوستیشان بود. (418887)
 
بی بی سی نه!
۱۳۸۹-۱۲-۲۱ ۲۳:۱۸:۳۱
آقای توکلی چه نشستی که بی بی سی هم این انتقاد شما را منعکس کرده است ! لطفا برای سایت بی بی سی و استعمار پیر انگلیس خوراک خبری تهیه نکنید! وای بر آن نماینده ای که طوری انتقاد کند که بی بی سی هم آن را انعکاس دهد!
فکر کردید فقط شما میتوانید بی بی سی ستیزی کنید و مخالفان را به علت این که خبر کار هایشان در بی بی سی درج شده است ، متهم به خیانت کنید ؟ (418354)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۰:۴۱:۳۴
بله باید محرمانه باشد (418368)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۱:۴۶:۰۳
آیت الله حایری شیرازی می گوید :\" ...هاشمی نصیحت پذیرفت ....\" .

چه نصیحتی ؟؟! برای خودتان می برید و می دوزید!! هاشمی در قضایا ی اخیر از همه متعادل تر عمل کرد و هنوز هم هیچ از نظراتش بر نگشته است ( خوشبختانه ) .

هاشمی هم این طرف را درک کرد و هم آن طرف را. و این خیلی مهم است .

لذا اگر کسی کس دیگری را باید نصیحت کند، باید برعکس این گفته شود که در متن آمد . (418383)
 
سوده
۱۳۸۹-۱۲-۲۳ ۱۰:۳۶:۱۵
اتفاقا چون اشتباه درک کرد نصیحت پذیرفت تا جایگاهش کمتر بخطر بیفتد. امیدوارم منشا خیر باشند. (418889)
 
مهری
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۲:۲۳:۵۲
آفرین به شما آقای توکلی! انتقاد نشان زنده بودن جامعه است. (418386)
 
حسن صنوبری
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۴:۲۶:۵۳
با سلام.

سپاسگذارم از آقای توکلی به خاطر این یادداشت بسیار خوبشان. در این ایام که تمام روزنامه و سایت ها را حرف های تکراری و عموما بی اساس پر کرده است خواندن یک چنین حرف تازه، دقیق و مفیدی واقعا غنیمت است.

چقدر آن یک دو نقل قول کوتاه برای ما امید بخش بود و چقدر دلمان خواست کل آن جلسه را می دیدیم. (418394)
 
طاها
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۷:۲۰:۳۹
برخی از عناصر ضد انقلاب سعی در القا زد و بند های پنهانی رفسنجانی با برخی سران نظام بر سر کناره گیری از کاندیدایی ریاست خبرگان دارند که زهی خیال باطل هاشمی نشان داد هنوز دلسوز نظام ورهبری هست. (418406)
 
مسعود
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۸:۵۴:۵۶
مطلب کاملا برحق بود. نماینده ای که با رای من پا به صحن مجلس خبرگان گذاشته است ، باید به موکلان خود گزارش کاملی بدهد.
بواسطه همین مسایل است که میان این مجلس خبرگان و مردم فاصله افتاده است.
از تذکر جناب توکلی قدر دانی می کنم. (418435)
 
حسین
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۹:۳۳:۴۲
بحث جالبیه،اتفاقا چند وقت پیش تو ذهن خودم هم این موضوع گذشت که ای کاش جلسات مجلس خبرگان هم مثلا مانند بعضی از جلسات مجلس که علنی هست از رادیو پخش می شد و یا به صورت زنده و مستقیم از تلوزیون پخش می شد تا ما هم در جریان جلسات علنی آنها قرار بگیریم. (418380)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۹:۳۶:۳۱
انشاالله که در بین تمامی مسئولین دلسوز جمهوری اسلامی ایران صمیمیت واقعی ایجاد شود (418426)
 
نادر
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۰۹:۴۵:۵۴
مردم همه آزادی و شفاف سازی را دوست دارندو می خواهند نمایندگانشان چه در خبرگان و چه درمجلس آزادانه حرف خودشان را بزنند نه اینکه دنباله رو جریانات سیاسی و حزبی باشندو مصالح حزب و نظام را بر حقیقت مقدم شمارند.به خاطر همین است که گوش مردم تیز می شود وقتی در مجلس امثال آقای مطهری و توکلی حرف میزنند.استنباط مردم این است که متاسفانه مابقی نمایندگان یا جرات نمی کنند یا حرفهای تکراری حکومتی را تکرار می کنند.
واقعا این خبر شماکه در خبرگان هم بحث و مجادله می شود برای من جالب بود چون فکر می کردم در خبرگان خیلی محافظه کاری می شود و اکثرا دستوری عمل می کنند. (418464)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۱۰:۰۱:۴۲
وقتی مردم ندانند نمایندگان در مجلس خبرگان چه حرفی می زنند و موضعشان چیست چگونه دور بعد بدون شناخت در انتخابات خبرگان شرکت بکنند؟اطلاع رسانی از جلسات در انتخاب خبرگان خبره و آگاه مفید است مگر قصدشان این باشد مردم به لیستها و ... رای بدهندو مردم را محرم ندانند. (418473)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۱۰:۲۶:۵۶
آقای توکلی، وسط این دعوا، باید خدمتتان این نرخ را تعیین کنم که دومین شهر ایران مشهد است نه اصفهان. چه از نظر وسعت، و چه از نظر جمعیت و اهمیت. اصفهان زیبا و دوست داشتنی، سومین شهر ما است (البته نمی دونم کرج چقدر جمعیت داره). (418487)
 
سعيد پورمراد
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۱۱:۴۶:۰۶
با سلام و عرض تشكر از آْقاي دكتر احمد توكلي كه به زيبايي درباره مجلس خبرگان و اهميت آن قلم فرسايي كردند .
از شاخص هاي مهم دموكراسي ، شفافيت و پاسخگويي به موكلان و مردم است.
انشاء الله دكتر در ادامه راه موفق باشند. (418544)
 
غريب آشنا
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۱۳:۳۵:۴۳
با سلام،

آقاي توكلي آنچه در مقاله شما آمد حرف دل خيلي ها هست. اينگونه مي توان با اعتماد و اطمينان بيشتري به كانديداهاي آينده رأي داد. عملكرد خبرگان منتخب مي تواند آنان را در جايگاه وكالت ابقا يا براي دور آتي آنان را حذف نمايد. ولي متأسفانه ما در بسياري مواقع نمي دانيم چه شد و چه گفته شد. چه كسي چگونه در بحران ها موضع گرفت . گرچه خبرگان منتخب مطمئناً حق را فداي هيچ مصلحتي نمي كنند. (418592)
 
علی علی پور
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۱۳:۵۰:۵۵
اگر تا کنون اجلاس خبر گان رهبری بصورت محر مانه نمانده بود اوضاع فعلی جامعه این چنین با آرامش پیش نمی رفت . (418600)
 
محمود
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۱۶:۲۴:۰۵
تعداد اعضا خبرگان 83 نفر است آقای مهدوی کنی 64 رای آورد 19 رای دیگر ممتنع بود؟ (418662)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۲۱:۲۳:۱۴
همه مسائل مهم کشور پشت درهای بسته بحث میشه. مردم ایران آگاه، بابصیرت اما نامحرمند (418736)
 
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۱۶:۴۱:۵۲
اقای توکلی عزیز
ایا به نظر شما این درسته که یه امام جمعه به یک نفر روحانی که در میان صحبتهای وی اعتراضی داشته بگوید : بشین مگه فضولی
ایا این ادبیات در شان یک امام جمعه است (418669)
 
خالد
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۱۸:۴۰:۱۴
رای ممتنع ها کی هستند و چرا مردم به آنان رای بدهند (418699)
 
رسول
۱۳۸۹-۱۲-۲۲ ۲۱:۵۳:۳۸
به مصلحت کیست؟این به منفعت عده ای خیلی نزدیکتر است.تابه مصلحت. (418740)
 
آزاده
۱۳۸۹-۱۲-۲۳ ۰۱:۴۵:۴۵
بیشتر مردم در انتخابات مجلس خبرگان زیاد شرکت نمی کنند و اصلا به آن اهمیتی نمی دهند. اگر این جلسات علنی شود مردم می فهمند که چنین جایی وجود خارجی دارد و مهم است (418792)
 
مهدی مهدوی
۱۳۸۹-۱۲-۲۳ ۱۶:۳۲:۱۰
جناب آقای توکلی:
1.در خصوص اعلام گسترده تر اخبار مجلس خبرگان و نحوه نظارت آنان بر رهبری سخن خیلی خوبی است
2- اما آقای هاشمی اولا آیت لله نیستند چرا که رهبری همیشه ایشان را حجت الاسلام خطاب نموده. دوما همه ما تجربه تلخ نامه موهن و تهدیدآمیز و بدون سلام وی را خطاب به رهبری در ایام انتخابات هنوز فراموش نکرده ایم و ایضا مصاحبه گستاخانه و توأم با اهانت فائزه هاشمی دخترا ایشان را با بی بی سی و فرار چندین ماهه مهدی هاشمی پسر ایشان را به انگلیس را. که خود شخص آقای هاشمی هنوز به آنها اصرار دارد و سکوت اختیار نموده شما که اینهمه آیت الله آیت الله می کنید چه توجیهی برای آن دارید.

لطفا این مطالب را در کامنت این مطلب بگذارید با سپاس (418262)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.