توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 389137
درخواست صهیونیستها از ایران و حزب الله
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۴۹
دستگاه های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی طی سال گذشته برای مشخص شدن سرنوشت «رون آراد» خلبان خود از طریق میانجی های غربی از ایران و حزب الله لبنان درخواست کمک کرده اند.

به گزارش مهر، یک روزنامه صهیونیستی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی برای بررسی سرنوشت یکی از خلبانان مفقود شده خود دست به دامن سپاه ایران و همچنین حزب الله لبنان شده است.

بر اساس این گزارش روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت در مطلب روز دوشنبه خود مدعی است: اسرائیل با میانجیگری دستگاه های اطلاعاتی غربی در سال گذشته برای بررسی سرنوشت «رون آراد» خلبان مفقود شده خود، تماس هایی را با سپاه ایران و همچنین حزب الله لبنان داشته است.

این روزنامه صهیونیستی در ادامه می آورد: حزب الله در این تماس ها اعلام کرده که اطلاعاتی را در خصوص آخرین وضعیت این خلبان اسرائیلی کشف کرده است و در رابطه با نتیجه بخش بودن تلاش هایش نیز ابراز خوشبینی کرده است؛ هواپیمای این خلبان با اسم «رون آراد» حدود ۳۰ سال پیش بر فراز لبنان سقوط کرد و تاکنون سرنوشت وی مشخص نشده است.

آحارونوت همچنین بیان می کند: حزب الله لبنان در این تماس ها تاکید کرده است که تاکنون برای حل معمای رون آراد خلبان اسرائیلی به نتیجه ای نرسیده است.

این در حالی است که سرویس اطلاعاتی اسرائیل در سال ۲۰۰۵ میلادی با اعلام اینکه مدارکی را به دست آورده که از مرگ رون آراد حکایت دارد، پرونده این خلبان را بست؛ تا جایی که مقامات ارتش اسرائیل نیز از او به عنوان یکی از جان باختگان خود یاد کردند اما «شارون» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی مرگ رون آراد را نپذیرفت و از او به عنوان فردی مفقود شده یاد کرد نه فردی کشته شده.

گفتنی است «حسین شیخ الاسلام» مدیرکل امور بین الملل مجلس پیش از این اعلام کرده بود: مسئله تبادل ۴ دیپلمات ربوده شده با نیروهای رژیم صهیونیستی در سال های گذشته چندین بار از سوی این رژیم مطرح شد، به طوری که مقامات رژیم صهیونیستی یک بار خواستار مبادله این چهار دیپلمات با «رون آراد» خلبان مفقود شده نیروی هوایی ارتش این رژیم شدند، اما جمهوری اسلامی در آن زمان اعلام کرد که آراد در دستان ما نیست، از این رو روند معامله متوقف شد.
 
کلمات کلیدی : درخواست ، خلبان ، صهیونیست ، ایران ، حزب الله ، رون آراد ، گمشده
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.