نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 483042
ترکیه بازار قطر را از چنگ ایران درآورد
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۶
رئیس هیئت مدیره تعاونی تولیدکنندگان مواد غذایی ایران گفت:متاسفانه در موضوع قطر ما شاهد فرصت سوزی هستیم و نتوانستیم بموقع وارد این بازار شویم و ترکیه در ۴۸ ساعت بعد از اجرای تحریم کشورهای عربی علیه قطر قفسه‌ها و فروشگاههای قطر را از مواد غذایی پر کرد.

به گزارش تسنیم، مهدی کریمی تفرشیبه واردات 3 میلیارد دلاری مواد غذایی قطر در سال اشاره کرد و افزود: تقریبا تمام مواد غذایی مورد نیاز قطر از طریق واردات تامین می‌شود و ایران سال گذشته حدود 18 میلیون دلار انواع مواد غذایی به این کشور صادر کرد. وی گفت:ب ا توجه به حجم بالای تولید مواد غذایی در ایران و نیز شرایط و محدودیت‌های ایجاد شده برای قطر در تامین مواد غذایی مورد نیاز، ما از آمادگی لازم برای تامین این نیاز‌ها برخورداریم و تاکنون حدود 500 تن انواع مواد غذایی از جمله میوه و سبزی به قطر صادر شده است.

کریمی تفرشی به سبقت ترکیه در تامین مواد غذایی مورد نیاز قطر اشاره کرد و افزود: متاسفانه در موضوع قطر ما شاهد فرصت سوزی هستیم و نتوانستیم بموقع وارد این بازار شویم و ترکیه در 48 ساعت بعد از اجرای تحریم کشورهای عربی علیه قطر قفسه‌ها و فروشگاههای قطر را از مواد غذایی پر کرد.

وی گفت: سالانه حدود 130 هزار تن مواد غذایی در کشور تولید می‌شود و ما درحال حاضر قادر به تامین حدود 95 درصد از مواد غذایی مورد نیاز کشور در داخل هستیم.

کریمی تفرشی افزود: البته در برخی مواد غذایی میزان تولید کشور دو تا سه برابر نیاز داخلی است که مازاد تولید به کشورهای منطقه و کشورهای اروپایی و امریکایی صادر می‌شود.

وی از صنعت غذا به عنوان خصوصی‌ترین صنعت کشور که نیازمند حمایت‌های دولت است، یاد کرد و گفت: متاسفانه به علت استفاده نادرست از مواد غذایی در کشور، سالانه حدود 35 هزارتن به اشکال مختلف از بین می‌رود.
 
کلمات کلیدی : ترکیه، قطر، ایران
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۵ ۱۵:۰۷:۲۹
سنی ها با هم هستند همیشه چه قطری باشد چه فلسطینی (4427739) (alef-3)
 
رضا
Germany
۱۳۹۶-۰۵-۱۹ ۰۸:۰۴:۱۳
با سلام
هرگاه اين مشكلات حل شد ما در صادرات موفق خواهيم شد:
١- كيفيت يكسان محصولات صادراتي چون توليد كننده بدليل عدم وجود مواد اوليه يكسان و نبود هيچ پروتكلي در اين رابطه هر محموله كالايش با قبلي فرق دارد

٢- نبود تكنولوژي روز دنيا در رابطه با صنعت اغلب كارخانجات ما مستهلك و مربوط به ٣٠ الي ٤٠ سال قبل است

٣- عدم دسترسي به تكنولوژي بسته بندي روز دنيا كه تركها سرمايه گذاري وسيعي روي آن انجام داده اند

٤- سيستم حمل و نقل قديمي ، فرسوده و نا موزون با بخش صادرات

٥- بهره بانكي بالا در صنعت

٦- وجود رانت

هر وقت اينها حل شد آنوقت شايد بتوانيم حريف تركها شويم (4513185) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.