نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 344091
تحریم مجدد ایران به ضرر آمریکا خواهد بود
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۰۰
پایگاه نشنال اینترست آمریکا در گزارشی نوشت: به تازگی تمرکز بر تحریم ها علیه ایران و لغو تحریم ها تحت شرایط برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) افزایش یافته است. به طور معمول هر زمان که چنین بحث هایی پیش می آید، تفاسیر متعددی در آمریکا صورت می گیرد که گفته می شود برخی از آنها متناسب با منافع این کشور و یا منافع امنیت بین المللی است. همچنین به طور معمول بهره برداری بسیاری از سوء تفاهم ها در مورد تبعات تحریم ها صورت می گیرد.

به گزارش جماران، لغو تحریم های به وضوح بخش مهمی از برجام محسوب می شود. به طور خلاصه، ایران با توجه به لغو تحریم ها پذیرفت تا در فعالیت های هسته ای خود محدودیت هایی ایجاد کند.

یک دلیل برای تمرکز دوباره به این موضوع در حال حاضر این است که حتی اگر ایران به سرعت به تعهدات خود در برجام در خصوص غنی سازی اورانیوم و همه اقدامات دیگر تحت آن عمل کند و به رغم لغو رسمی تحریم های هسته ای توسط آمریکا، هنوز باید در انتظار بماند تا ببیند تجارت و سرمایه گذاری اش به شکل قابل توجهی افزایش یابد. دلیل اصلی اینکه ایران بهبود وضعیت را به وضوح نمی بیند، به خاطر حجم و پیچیدگی آشکار ساختار تحریم هایی است که در طول سال های اخیر علیه این کشور اعمال شده است. این تحریم ها موسسات خارجی را از تجارت با ایران منع کرده بود.

موسسات خارجی هنوز هم می ترسند. اگرچه مقامات آمریکا برای ابلاغ آنچه پس از برجام رخ داده به کشورهای خارجی سفر کرده اند، هنوز هم شرکت ها و موسسات خارجی محتاطانه رفتار می کنند.

اما آمریکا باید بداند تداوم این شرایط خطری برای برجام محسوب می شود. فروپاشی برجام دقیقا همان چیزی است تندروهای آمریکایی آرزوی آن را دارند. اما باید به مخالفان هشدار داد که فروپاشی شرایط برجام و آغاز مجدد توسعه برنامه هسته ای ایران، تا چه حد می تواند منافع آمریکا را به خطر اندازد. این به وضوح اختلال در دستاورد مهم «باراک اوباما» در زمینه سیاست خارجی و هم چنین برآورده کردن خواسته های ضد ایرانی اسرائیل است که از انگیزه های اصلی مخالفان آمریکایی محسوب می شود.
در حالی که آمریکا تلاش دارد تحریم ها را موفقیتی برای خود جلوه دهد، اشکالات و سوء استفاده از بسیاری از رژیم تحریم ها علیه ایران وجود دارد. این در حالی است که اثر اقتصادی مستقیم این تحریم ها بر خود ایالات متحده نیز منفی است.

تمامی اظهارات گمراه کننده، از جمله اظهارات «اد رویس» رئیس جمهوریخواه کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان، در حال حاضر به موضوع تحریم ها و ایران باز می گردد. رویس دوست ندارد که دولت اوباما با ارائه توضیحات بیشتر به بانک های خارجی مجوز تجارت با ایران را فراهم کند. که روشن شدن، رویس ادعا می کند که این مجوز چیزی ورای توافق هسته ای است و منفعتی برای آمریکا ندارد. اما این طور نیست. بازگشایی اقتصاد ایران به روی تجارت و سرمایه گذاری که بخشی از لغو تحریم های مرتبط با برنامه هسته ای محسوب می شود، برای عمل به توافق ضروری است. و این کار برای ما هم منفعت دارد و آن نفع در حقیقت همانند موافقت ایران با برجام است.

نویسندگان سرمقاله واشنگتن پست نیز در یک مسیر مشابه گام بر می دارند، و چنین مجوزهای مالی را مطابق با روح توافق هسته ای می دانند. اما پس از آن، آنها مانند رویس تلاش می کنند موضوع را به سمت دیگر مسائل از جمله آزمایش موشکی ایران منحرف کنند. اگر قرار بود تمرکز بر روی چنین مسائلی باشد، قطعا توافق هسته ای با ایران ممکن نمی شد.

آزمایش موشکی ایران نباید بهانه را به دست واشنگتن پست، رویس و یا دیگر اعضای کنگره دهد تا بخواهند بار دیگر بحث اعمال تحریم را مطرح کنند. چنین اقداماتی بی نتیجه خواهند بود و تنها ایرانیان را به سمت راه اندازی سانتریفوژهای جدید و غنی سازی بیشتر سوق خواهد داد.

Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/online/۱۰۴۰۵۳۸/#ixzz۴۵QL۰۰Kot
 
کلمات کلیدی : تحریم‌ ایران
 
مشکین نقاب
United States
۱۳۹۵-۰۱-۲۲ ۲۱:۵۹:۱۰
آقای روحانی با مردم ایران چه کردی؟
چی دادی و چی گرفتی؟ اصلا چیزی گرفتی؟
آیا کسی هست شما رو بازخواست کنه؟ (3639941) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.