توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 492212
کلاهبرداری خانم روانپزشک قلابی برای خانواده اعدامی‌ها
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۴۳
ایران نوشت: زن تبهکار که تحت عنوان روانپزشک قلابی به شناسایی خانواده متهمان ومحکومان پرونده‌های قتل پرداخته و به بهانه گرفتن رضایت شاکی‌ها، نقشه اخاذی‌های میلیونی‌اش را اجرا می‌کرد، پس ازدستگیری به چند کلاهبرداری اعتراف کرد.

راز کلاهبرداری‌های سریالی زمانی فاش شد که خواهر یک محکوم به قصاص هنگامی که در جلسه صلح و سازش دادسرای جنایی تهران حضور پیدا کرده بود به قاضی محمد شهریاری- سرپرست دادسرا- گفت: «طی مدتی که برای ملاقات بردارم به زندان رفت و آمد داشتم با زنی 50 ساله آشنا شدم که خودش را دکتر روانپزشک معرفی کرد. اومدعی بود با توجه به ارتباطات گسترده‌اش می‌تواند از خانواده اولیای دم رضایت بگیرد. البته برای این کار 5 میلیون تومان خواسته بود. از آنجا که برای نجات برادرم پول هیچ ارزشی نداشت خیلی سریع به او اعتماد کرده و پنج میلیون تومان به حسابش واریز کردم. اما با گذشت مدتی متوجه شدم او هیچ کاری نکرده است. بلکه تنها با تلاش‌هایی که از سوی شما و خانواده‌ام صورت گرفت خانواده مقتول راضی به بخشش برادرم شدند.

او ادامه داد: «برای تهیه دیه یک کانال تلگرامی درست کردم و در آن ماجرای زندگی برادرم و اینکه در اوایل جوانی و به خاطر خامی و اشتباه ناخواسته مرتکب قتل دوستش شده بود را شرح دادم. بعد هم از مردم کمک مالی خواستم. ما 155 میلیون تومان کم داشتیم که خوشبختانه مردم نیکوکار طی یک هفته این پول را به حسابم واریز کردند. با جمع شدن این پول، در کانال از تمام کسانی که به ما کمک کرده بودند تشکر کردم و کانال را بستم. اما امروز که به دادسرا آمدم خیلی اتفاقی همان خانم دکتر را همین نزدیکی دیدم ومتوجه شدم سرگرم حرف زدن با مرد میانسالی است که پسرش محکوم به اعدام شده است. آن طور که از خانواده‌های محکومان شنیده‌ام او از چندین نفردیگرنیز به همین شیوه کلاهبرداری کرده است. بدین ترتیب سرپرست دادسرای امور جنایی تهران بلافاصله وارد عمل شد و دستور بازداشت زن میانسال را صادر کرد.

دقایقی بعد هم خانم دکتر قلابی بازداشت شد.

زن شیاد زمانی که مقابل قاضی شهریاری ایستاد، درحالی که چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت لب به سخن گشود و گفت: «ازمدتی قبل با پرسه زدن در اطراف زندان‌ها، به شکار خانواده محکومان به قصاص می‌پرداختم. بعد هم با این ترفند که می‌توانم با کمک دوستانم وارتباطات گسترده‌ام از خانواده اولیای دم رضایت بگیرم ازآنها پول می‌گرفتم. خانواده محکومان هم به قدری در تنگا و مشکل بودند که برای گرفتن رضایت حاضر بودند هر کاری انجام دهند و به همین خاطرمبالغ درخواستی را به حسابم واریز می‌کردند. حتی آنها مرا به افراد دیگری که شرایط مشابه داشتند معرفی می‌کردند. ضمن اینکه من دکتر نیستم بلکه کارمند آژانس هواپیمایی هستم. اما خودم را دکتر معرفی می‌کردم تا مردم بیشتر به من اعتماد کنند.

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران گفت: تاکنون 5 شاکی خانم دکتر قلابی شناسایی شده‌اند و شاکی‌های دیگری هم وجود دارند که هنوز اعلام شکایت نکرده‌اند. از کسانی که به این شیوه هدف کلاهبرداری قرار گرفته‌اند خواسته می‌شود برای اعلام شکایت به دادسرای جنایی تهران مراجعه کنند.

سرپرست دادسرای جنایی ادامه داد: برخی خانواده‌ها برای برانگیختن حس ترحم مردم موضوع قتل را به نحو دیگری وانمود می‌کنند. به طور مثال قاتل را فردی مظلوم و بی‌گناه معرفی می‌کنند که فریب مقتول را خورده است. تعریف ماجرا به این نحو، باعث جریحه دار شدن احساسات اولیای دم شده و باعث می‌شود تا اولیای دم از رضایت منصرف شوند. همچنین با این کار از احساسات پاک مردم نیز سوء‌استفاده می‌شود. از طرفی به کانال‌های تلگرامی که برای مواردی نظیر جمع‌آوری پول برای آزادی زندانی تشکیل شده‌اند نباید اعتماد کرد. چرا که بعضی از آنها شگردی برای کلاهبرداری است. ضمن اینکه از خیرین و افرادی که علاقه‌مند به کمک‌های مالی به زندانیان هستند درخواست می‌شود مستقیم به دادسرای جنایی تهران مراجعه کنند تا مورد سوء‌استفاده قرارنگیرند.
 
کلمات کلیدی : دستگیری + پزشک قلابی + کلاهبرداری
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.