نظر منتشر شده
۲۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 81513
کارت زرد مجلس به تحولات سیاست خارجی
تاریخ انتشار : يکشنبه ۷ شهريور ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۵۴
بخش خبری الف

 

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از توضیحات وزیر امور خارجه به سوال "الیاس نادران" در مورد نقش شورای عالی ایرانیان در آزادسازی دو خبرنگار کشورمان قانع نشدند.

 

به گزارش "الف" از خانه ملت و خبرگزاری دانشجویان ایران، در جلسه علنی روز یکشنبه 7 شهریور ماه سوال ملی "الیاس نادران" نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلام شهر که از منوچهر متكی وزیر امور خارجه پرسیده بود: نقش شورای عالی ایرانیان خارج از كشور در آزادسازی مشروط آقایان معصومی‌ن‍ژاد و دمیرچی‌لو چه بوده است؟، مورد بررسی قرار گرفت.

 

پس از قرائت گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به عنوان کمیسیون بررسی کننده این سوال و سخنان نادران در تشریح سوال خود و توضیحات متکی در پاسخ به این سوال، نماینده سوال کننده اعلام کرد که از پاسخ وزیر قانع نشده است.

 

"سیدمحمدحسن ابوترابی فرد" که ریاست ساعات پایانی جلسه علنی امروز را بر عهده داشت در پی قانع نشدن نادران، سوال وی را به رای نمایندگان گذاشت که نمایندگان مجلس نیز توضیحات  وزیر را با 55 رای موافق، 110 رای مخالف و 19 رای ممتنع از مجموع 194 نماینده حاضر در صحن، قانع‌كننده تشخیص ندادند.

 

به گزارش ايسنا، الياس نادران، در توضيح سوال خود، گفت: به استناد مصوبه‌ي ارسالي وزارت خارجه ستاد شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور مربوط به ساماندهي امور ايرانيان مصوبه‌ي هيات وزيران بوده، اما آنچه مورد سوال است شوراي عالي ايرانيان است. ايشان بفرمايند شوراي عالي ايرانيان كجا مصوب شده و مصوبه‌ي كدام مرجع قانوني است؟

 

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس افزود: اين‌كه در هيات وزيران ستاد ايرانيان خارج از كشور تصويب شده، چه ارتباطي با اين دارد كه شوراي عالي ايرانيان براي اداره‌ي امور خود ده‌ها زيرمجموعه تشكيل دهد، اين صراحتا با موادي از قانون برنامه‌ي چهارم در خصوص منع اضافه كردن تشكيلات دولتي مخالفت دارد.

 

نماينده‌ي مردم تهران در خانه‌ي ملت، تاكيد كرد: ضمن اين‌كه با تشكيل اين شورا اختياراتي گرفته شده و اقداماتي انجام شده كه وزارت خارجه را از حيز انتفاع خارج كرده و سفرا و كارشناسان از موضوعيت افتاده‌اند.

 

نادران به برگزاري همايش اخير ايرانيان خارج از كشور اشاره كرد و گفت: معتقدم اين همايش باعث وهن نظام شد و اتفاقاتي در آن افتاد كه دون شان نظام است. چرا اين مسائل پيش‌بيني نشده بود؟ شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور فقط مصوبه‌ي تشكيل ستاد و نه شوراي عالي را دارد، اما از اختياراتي برخوردار شده كه نه تنها اختيارات وزارت خارجه را دارد، بلكه فراتر از آن هم هست.

 

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس گفت: اگر بناست افراد معلوم‌الحال مسوول اين كار شوند خب آن آقا را بگذاريد وزير خارجه و وزير خارجه را رييس شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور كنيد. البته وقتي كه مصوبه‌ي قانوني گرفت. آيا ما مي‌خواهيم دستگاه ديپلماسي را بي‌خاصيت كنيم؟ انگار در اين كشور هر مسووليتي مي‌خواهد داده شود، اول بايد به آن آقا داده شود و بعد به ديگران. ما مي‌خواهيم مقدرات كشور را دست چه كسي بسپاريم؟

 

نادران اضافه كرد: ما نسبت به جابجايي و تفيذ مسووليت‌ها اعتراض داريم. وزير امور خارجه بگويد دادن اختيارات از وزارت خارجه به افراد ديگر تا كجا ادامه دارد؟ آيا براي اداره‌ي امور جاري سفارتخانه‌ها هم آقاي وزير خارجه بايد با اينها هماهنگ كنند؟

 

نماينده‌ي مردم تهران در خانه‌ي ملت، ادامه داد: ما دبيرخانه‌ي شوراي عالي امنيت ملي را تعطيل مي‌كنيم و اختيارش را مي‌دهيم به نماينده ويژه. بعد آن فرد اظهاراتي را مي‌كند كه جنگ جهاني دوم است و ما را با كشور دوست و همسايه درگير مي‌كند. اينها خزعبلاتي تحويل مي‌دهند كه موضع نظام تلقي مي‌شوند. آنها بايد بفهمند چه مي‌گويند و آموزش ديپلماسي ببينند.

 

وي خطاب به كميسيون امنيت ملي مجلس، گفت: چرا كميسيون بررسي نكرده كه ستاد ايرانيان خارج از كشور مصوبه دارد و نه شوراي عالي ايرانيان كه ذيل آن شوراهاي مختلف تشكيل شود.

 

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس، با اشاره‌ي مجدد به همايش ايرانيان خارج از كشور، اضافه كرد: اين همايش برگزار مي‌شود، تا عده‌اي بيايند و چند روزي در اين كشور بگردند و بعد از 30 سال انقلاب ما بدهكار كساني شديم كه 30 سال در اين كشور نبودند.

 

نادران گفت: وزير امور خارجه براي من مصوبه‌اي نفرستادند كه ستاد به شوراي عالي تغيير مي‌كند. تغيير كارگروه‌هاي ذيل ستاد به شوراهاي ذيل شوراي عالي هم مصوبه‌اي ندارد.

 

وي ادامه داد: اتفاقاتي در اين مدت افتاده كه روند آن بايد از طرف هر فرد ناظر سياسي كه جريانات سياسي كشور را تعقيب مي‌كند قابل پيش‌بيني باشد.

 

نماينده‌ي مردم تهران در خانه‌ي ملت، در خصوص همايش ايرانيان خارج از كشور، ادعا كرد: در اين همايش كسي دعوت شده كه دلال رابطه‌ي ايران و آمريكاست، ساواكي‌ها را به اين همايش دعوت كرده‌اند، افراد ضدانقلاب را دعوت كرده‌اند و بعد گفتند حقوق 30 ساله‌شان را به آنها بدهيد. آيا اين با هماهنگي وزارت خارجه بوده يا نه؟ مي‌گويند مي‌خواهيم مكتب ايراني درست كنيم، اما اسلام وقتي محدود به مرز جغرافيايي شد، ديگر امت اسلامي از موضوعيت مي‌افتد. اينها انحرافات اساسي است اما آنها مي‌گويند ما صرفا بحث‌هاي نظري كرده‌ايم!

 

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس خاطرنشان كرد: ما كساني را به اين همايش دعوت كرده‌ايم. هزينه‌ي چهار نفر همراه آنها، رفت و آمد، اسكان و گشت و گذار آنها را داده‌ايم و حقوق‌هاي معوقه‌شان را هم پرداخت كرده‌ايم. اينها نه ممنوع‌الورود و نه ممنوع‌الخروج بوده‌اند در حالي كه اگر بعضي از آنها بطور عادي وارد كشور مي‌شدند، مجرم بودند. چرا كاري كردند كه اينها آزادانه به كشور بيايند و طلبكارانه از كشور بروند.

 

نادران با اشاره به سخناني مبني بر اين‌كه ما به ايرانيان خارج از كشور بدهكار هستيم، گفت: اگر شما بدهكار باشيد اول به ايرانيان داخل كشور بدهكاريد. اينها كه هشت سال جنگيدند، شهيد، آزاده و مفقودالاثر دادند و مسائل و مشكلات را تحمل كردند. ساواكي‌ها كجا بودند كه شما به آنها بدهكاريد؟ شما بدهكاريد، نه مردم.

 

نماينده‌ي مردم تهران در خانه‌ي ملت، با اشاره به تشكيل خانه‌ي ايرانيان در برخي از كشورها، گفت: بودجه و مسووليت اينها مشخص نشده است. وزارت خارجه هم به اين مسئله اعتراضي نكرده. اينها از كدام منابع مي‌آيد. آن‌وقت اين اشخاص در سفر نيويورك با افرادي مثل پيكرينگ سفير اسبق آمريكا در رژيم صهيونيستي مذاكره مي‌كنند. متن اين مذاكره كجاست؟

 

وي تاكيد كرد: من به اين جريان و اتفاقاتي كه با مديريت اين آقا در كشور مي‌افتد، مشكوكم و با اين حرف‌ها مخالف هستم.

 

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، با اشاره به سخنان رييس‌جمهور در جمع برخي از دانشجويان، تصريح كرد: رييس‌جمهور مي‌گويند چرا موضوعات سطحي را مطرح مي‌كنيد. فوقش پاي فلان خانم به پاي فلان آقا خورده، اما آيا فقط پا خورده؟ آيا شب همايش در هتل نرفتند و مشروب سرو نكردند؟ آيا در آنجا رقص‌هاي مختلف نشد؟ آيا ما پول‌ها را هزينه كرده‌ايم تا صرف اينجاها بشود؟

 

نادران گفت: جا دارد مجلس در مورد 50 ميليارد تومان بودجه‌ي همايش تحقيق و تفحصي بگذارد. البته من حتما موافقم كه بايد از حقوق ايرانيان خارج از كشور دفاع شود اما از راه خود.

 

نماينده‌ي مردم تهران در خانه‌ي ملت، اضافه كرد: حتي در همين همايش جلسه‌ي خصوصي گذاشتند و خبرنگاران را راه ندادند. چه مسائلي بنا بوده در آنجا مطرح شود. آنوقت اين آقا وهم اين آقا را برمي‌دارد كه اگر كانديدا شوم 9 ميليون از احمدي‌نژاد بيشتر راي مي‌آورم.

 

 وزير امور خارجه در پاسخ به سوال نادران گفت: اصل تشكيل شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور كه در آغاز راه به عنوان ستاد مطرح بود، به مصوبه‌ي جلسه‌ي 18/8/82 در دولت هشتم برمي‌گردد كه هيات وزيران در آن بنا به پيشنهاد وزارت امور خارجه تصويب كرد كه به منظور ساماندهي امور ايرانيان خارج از كشور ستادي به مسووليت رييس‌جمهور تشكيل شود. تشكيل اين ستاد كه بعدها به نام شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور مطرح شد، با نگاهي گسترده و با توجه به مجموعه نيازهاي هموطنان ايراني در اقصي نقاط جهان تعريف شده است تا دستگاه‌هاي اجرايي با ايرانيان خارج از كشور به عنوان سرمايه‌ي نيروي انساني تعامل داشته باشند.

 

وزير امور خارجه اضافه كرد: قطعا آقاي نادران و ساير نمايندگان اين‌كه چنين مجموعه‌اي به امور ايرانيان خارج از كشور رسيدگي كند، را تاييد مي‌كنند، اما بايد گفت كه بررسي مشكلات، حمايت از حقوق و پيگيري مسائل ايرانيان به لحاظ اجرايي در وزارت خارجه متمركز است و وزارت خارجه به نيابت از تمام دستگاه‌هاي داخلي، كار خارج از كشور ايرانيان را در موارد مربوط انجام مي‌دهد.

 

وي با اشاره به بازداشت دميرچي‌لو و معصومي‌نژاد در ايتاليا، يادآور شد: بعد از مشكلي كه براي اين دو نفر پيش آمد، رييس‌جمهور بلافاصله در تماس با من بر ضرورت جدي پيگيري كار اين دو تاكيد كردند و وزارت خارجه هم به اين كار اقدام كرد. شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور هم در اين رابطه پيگيري‌هايي داشت.

 

متكي با اشاره به ايجاد ارتباط مستقيم شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور بين نهادهاي داخل و ايرانيان خارج، گفت: اصل اين كار موجب دلبستگي و همبستگي جامعه‌ي ايرانيان خارج از كشور با مسوولان و مردم شده و رفت و آمد كساني كه بعد از چندين سال براي نخستين بار به كشور آمده‌اند، بخشي از اين تسهيلات است. من در اين رابطه چندين بار با وزير امور خارجه‌ي ايتاليا گفت‌وگو كرده‌ام. سفير ايران در ايتاليا هم با سفير ايتاليا هم در تهران مذاكراتي داشت و نهايتا تلاش‌ها به ثمر رسيد تا اين دو بطور مشروط آزاد شدند. اخيرا هم در حاشيه‌ي كنفرانس كابل و مذاكره با وزير امور خارجه‌ي ايتاليا ايشان قول مساعدي براي تعيين وضعيت اين دو نفر داد. شايد نياز باشد كه شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور، دبيرخانه و مسوولان آن گزارشات جامع‌تري از كارهايشان ارايه كنند و درباره‌ي آن اطلاع‌رساني كنند؛ چرا كه در رفت و برگشت اين گزارشات نقص‌ها و سوالات نمايندگان بررسي مي‌شود و مسير براي پيشبرد اهداف شفاف‌تر و سالم‌تر خواهد شد.

 

وزير امور خارجه، اضافه كرد: در اوايل دولت نهم در مصوبه‌اي عنوان ستاد ايرانيان خارج از كشور به شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور تغيير كرد و دبيرخانه‌ي آن از وزارت خارجه به نهاد رياست جمهوري منتقل شد. البته اين دبيرخانه به شكل ديگري وجود دارد.

 

وي در ادامه اظهار كرد: شوراي عالي ايرانيان خارج از كشور بسيار جدي و گسترده ارتباط با ايرانيان را آغاز كرده؛ گر چه ممكن است از سوي ايشان يا دوستان ديگر انتقاداتي در اين باره مطرح شود كه بايد در جاي خود به آنها پاسخگو بود، اما بايد من در مورد گسترده‌تر شدن ارتباط و اتصال ما با ايرانيان خارج از كشور شهادت بدهم

 

در پايان توضيحات الياس نادران در خصوص سوال خود و اظهارات وزير امور خارجه در اين باره نمايندگان با 55 راي موافق، 110 راي مخالف و 15 راي ممتنع، اعلام كردند كه از پاسخ وزير امور خارجه قانع نشده‌اند.

 

 
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۱۴:۳۹:۱۵
یک نفر به ما بگوید بالاخره این دعواها سر وزارت حارجه است یا مساله اصلی طبق معمول مشایی است؟
شاید هم دعوا سر لحاف ملا (رئیس حمهور بعدی) است؟ (351038)
 
مهدی
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۰۹:۲۸:۰۷
جالب اینجاست که دولت به مجلس و قانون ان کارت قرمز می دهد و در عوض مجلس هم کارت زرد به به دولت نشان می دهد ! (351183)
 
Saeed
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۱۵:۲۶:۵۲
خدا، در این همایش چه ها که نبوده! چرا مجلس جدی تر عمل نمی کند!

ما بدهکار شدیم و حقوق عقب افتاده دادیم و ... سرو کردند و رق.صیدند؟

آقایان الف، نوشته بنده در خصوص تاریخ ندانستن برخی از این اظهار کنندگان را زودتر تعیین تکلیف کنید
اگرمنتشر نمی توانید بکنید وقت مردم را نگیرید وگرنه یک هفته بعد من خودم هم به موضوع حساس نیستم که به درد کسی بخورد

عنوان نوشته : آقای بقایی تاریخ مملکت خودت را هم بخوان و بدان! (351047)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۱۵:۲۹:۲۵
ایا این پاسخ شما به خون برادر شهید من است وای بر عیاشان وحامیانشان35 (351050)
 
فاضل
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۱۲:۳۸:۱۰
عزیز من بجای اینکه به خبر الف در این رابطه توجه کنی برو به سایت های میانه رو تر که مربوط به برخی نمایندگان دشمن احمدی نژاد نیستند سر بزن و تحلیل اونها را هم بخون، مثل سایت عصرایران، اونها باز هم کمتر جهت دار تحلیل می کنن، بعد به برگزارکنندگان این همایش تهمت عیاشی بزن (351230)
 
کیارش
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۱۶:۱۶:۲۳
سلام

با توجه به اتفاق تاسف باری که از رهگذر این همایش بنا به اظهارات آقای نادران روی داده باید گفت :
این مشکل نه با احضار وزیر امور خارجه به مجلس حل می شود و نه حتی با استیضاح او ؛ زیرا اصولا با توجه به شرایط فعلی ، حتی وزارت خارجه ی ما هم به دلیل عوامل غیر فنی ، ناشی و ناواردی که اخیرا تحت عنوان نمایندگی های مختلف سیاسی سر برافراشته اند ، با موازی کازی هایی خارج از حوزه ی خود مواجه است که این وزارتخانه را در انجام وظایف ذاتی اش با مشکل مواجه کرده است و یا این که ارزش کار آن ها به جیب این نمایندگی های مبهم واریز شده و در مجموعه ی خدوم ، باتجربه و متخصص این وزارت خانه ، دلسردی و سرخوردگی ایجاد خواهد کرد . بنابراین حتی اگر حق هم با مجلس بوده و وزیر هم اشکال را بپذیرد ، عملا هیچ کاری از او برای حل مشکل ساخته نیست ؛ زیرا محل بروز این اشکالات ، بالادست تر از حد وزیر است .

شاید دلیل ایجاد این نمایندگی ها و انتصاب افراد بی تجربه و فاقدا تخصص به این مناصب ، برای این باشد که اولا : بر اساس ظاهر خارج از حوزه ی وزارتخانه هاست و بنابراین به مجلس پاسخگو نخواهد بود و بر فرض سوال مجلس تا زمانی که مسئول واقعی مشخص شود زمان زیادی طول خواهد کشید و عملا راه به جایی نخواهد برد .
دوما : انتصاب عزیزان هر چند هیچ تخصصی هم نداشته باشند ، در این سمت ها هیچ نیازی به کسب مجوز از جایی و یا رای اعتماد مجلس ندارد .
لذا بنده پیشنهاد می کنم :

1- مجلس با وضع قانون ، ایجاد هر نوع معاونت و نمایندگی عالی سیاسی خارجی را که نوعی موازی کاری و مداخله در وظایف ذاتی وزارت خانه های مربوطه تلقی شود ، به تصویب یک تشکیلات عالی مانند شورای امنیت ملی و یا حتی مجلس منوط کند .
( ایجاد یک معاونت یا نمایندگی وقتی توجیه پذیر است که وظایف محوله به آن در شرح وظایف سازمان ها و وزارتخانه های موجود ، تعریف نشده باشد و یا این که ضرورت ها و مسائل جدید و پیش بینی نشده ای حادث شده باشد )

2- رئیس جمهور به خوبی و به موقع از رسانه ها و با انجام مصاحبه های یک طرفه و مفصل مخصوصا با صدا و سیما برای پیشبرد اهداف خود استفاده می کند ، اما متاسفانه رئیس مجلس از این فرصت برای دفاع از حقوق مردم استفاده ای نمی کند .

3- مجلس باید از چند و چون کار این نمایندگی ها و این که آیا این نمایندگی ها ، دخالت در کار وزارت خارجه و دوباره کار محسوب می شود یا خیر ، سوال کند و براساس آن اقدام کند .

4- متاسفانه در برخی موارد شاهد بوده ایم که مجلس اختیار تام مصوبه ای را به دولت داده است بدون اینکه خود به خوبی آن مصوبه را بررسی و محکم کاری های لازم را کرده باشد ( مانند قانون مربوط به یارانه ها که الان دولت هر جور دلش بخواهد تفسیر و عمل می کند و فریاد مجلس هم در باره ی برخی اشکالات مهم مانند تعهد گرفتن از ذی نفع هیچ اثری ندارد )
پس خود مجلس هم در برخی زیاده روی های دولت کاملا مقصر است ، چون با این کار ضعف خود را رو کرده است .

5- نظر به این که این گونه همایشها و ایجاد این گونه نمایندگی ها از حوزه ی اختیارات و قدرت وزرا فراتر است ، به جای این همه اعصاب خوردی و گرفتن انرژی و وقت کشور و احضار این و آن (که تقصیری همخ ندارند ) چرا شخص رئیس جمهور را به مجلس احضار نمی کنید ؟ اگر از این موضوع واهمه دارید پس لطفا درب سوال از وزرای بیچاره ی بی تقصیر را ببندید و سایر کارهای روزمره تان را انجام دهید .
شما از آقای متکی چه انتظاری دارید ؟
مگر ندیدید بر سر وزرای منتقد به مشایی چه آمد ؟
مشایی کسی است که هر وزیری بخواهد در برابر او انتقادی بکند ، بی درنگ سرنگون خواهد شد . (351069)
 
mohsenR
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۱۶:۲۵:۱۶
درمجلس با290 کرسی چرا رای گیری فقط با حضور 194 نماینده انجام شده ؟

انتظار دارید این مجلس که نمایندگانش حضور فعال که اولین شرط کار ایشان است را ندارند بتواند نظارت بر امور مملکت داشته باشد؟پس از تذکر مقام معظم رهبری این بی اعتنایی ها نشانه چیست؟

آیا در سال همت و کار مضاعف هستیم. مجلسی ها که به دولت برای کاهش ساعت کاری در ماه مبارک رمضان ایراد میگیرند چرا خودشان سر کارشان نیستند؟

انتظار دارید باز هم این مجلس با نمایندگان کم کار بی اعتنا به قانون و فرمایشات مقام معظم رهبری را اصول گرا بدانیم؟ (351071)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۱۷:۱۴:۱۵
بقايي نماينده وي‍ژه در آسيا واقعا شاهكاره! (351080)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۱۷:۱۴:۴۵
چه ذوقی کردی شما!

نام این مجلس به عنوان منفعل ترین مجلس ایران بعد از مجلس هفتم در صدر قرار دارد.

با این جنگ زرگری هم نمی خواد ژست منتقد به خود بگیرید. (351081)
 
mohsenR
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۲۱:۳۶:۱۱
اتفاقا اصلا هم جنگ زرگری نیست.وقتی انتقاد نیست میگید خفقانه میگید آزادی نیست.وقتی هم که انتقاد میکنند میگید جنگ زرگریه.

جنگ زرگری میخواهید دعوای بین پادو های فتنه را ببینید.آقای خاتمی مثلا داره موسوی و کروبی رو به تند روی متهم میکنه. (351127)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۱۱:۰۷:۴۳
معنی انتقاد از دیدگاه شما یعنی اینکه فقط افرادی مثل شریعتمداری حق انتقاد دارند و بس! (351204)
 
mohsenR
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۱۸:۵۶:۰۲
یکی از اصول من انتقاد پذیری است.من کاری به کیهان و شریعتمداری ندارم. من ولی خودم را با علم و تحقیق و مقایسه انتخاب کردم و همه را با معیار ایشان میسنجم.

حالا معیار یا بهتر بگم ولی شما کیه؟ (351327)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۱۷:۵۱:۵۵
جنگ زرگری!
آقای مشایی فقط برای منحرف کردن انتقادها و تخلیه اصولگرایان است.

چاپ می کنی یا بازم تشخیص دادی توهین شده؟ (351089)
 
فاطمی
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۲۱:۱۱:۲۹
1- بقایی به عنوان نماینده ی رئیس جمهور در آسیا در ابتدای کار خود ناشی گری خطرناکی بروز داد و ماجرای کشتار ارامنه در ترکیه را دامن زد و اعتراض مستقیم وزیر خارجه ی ترکیه را به وزیر خارجه ی ایران فراهم آورده که ظاهرا هنوز هم این اعتراض ها ادامه دارد و توضیح وزیر خارجه ی ایران ، ترک ها را قانع نکرده است .

2- اصطلاح \" مکتب ایرانی \" مشایی ( یا همان پان ایرانیسم سابق ) هم اعتراض عرب ها را در پی داشت . و اولین واکنش از سوی دکتر ولید طباطبایی نماینده ی کویت بوده که ایرانیها را به نژادپرستی در عین ادعای اسلامیت متهم کرده است ....

می گویند از برمکی ( که زمانی در دربار هارون در مصدر امور بودند و همه کاره ) پرسیدند که : چه عاملی موجب زوال قدرت شما شد ؟
جواب داد :
این که کارهای بزرگ را به آدمهای کوچک و کارهای کوچک را به آدمهای بزرگ دادیم .

حالا هم :

باش تا صبح دولتش بدمد
کاین هنوز از نتایج سحر است !! (351124)
 
mhshokat33
۱۳۸۹-۰۶-۰۷ ۲۲:۳۴:۰۵
باسمه تعالی

گرچه تصور این که ؛حرف ها ورفتارهای نسنجیده ی عده ای قلیل از دولتیان سبب اتو دادن به دست دشمنان بشود و منافعی به رژیم صهیونیست برساند، رنج آور است ، ولی متاسفانه واقعیت ها ازحاصل شدن این گونه نتایج حکایت دارد. 

از چه کسی یا نهاد وارگانی باید پرسید که؛
1- صرف تعهد ومورد وثوق بودن بعضی از نزدیکان یرای احراز پست های حساس کافی است وبدون تخصص می توان آنها را به این گونه کارها گمارد؟

2- مگر مردم چه گناهی کرده اند که: باید چنین هزینه هایی را پرداخت نمایند؟

خدایا به عظمت این ماه عزیز و شب های قدر از تو می خواهیم ؛ اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین. (351135)
 
رحمان
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۰۰:۱۸:۱۴
سلام وقتی که خیلی از بزرگان نظام ودو آتیشه های انقلاب به منافع مالی که رسیدند نه تنها اسلام وانقلاب رو گذاشتند کنار بلکه در حق ملت نیز ظلم کردند وبرای خود مافیای قدرت وثروت وسیاست راه انداختند که فتنه اخیر یکی از نمونه هاشه که بخاطر منافع جناحی وشخصی از جون جوانان ساده لوح مملکت مایه گذاشتند به نظر شما باید به چه کسایی اعتماد کرد بنظرم گماشتن دوستان خانوادگی وحتی دشمنان بهتر از گماشتن دشمن در لباس دوست هستش وباید این بازیها رو کنار گذاشت ودید این انتصابات به کجای منافع روسا ضربه زده وکدوم راه ثروت اندوزی رو از دست اونا گرفته وبه کسی داده که حالا پیله کردن که چرا ستاد شده شورای عالی واین مسائل برای آقایان مشکل درست کرده نه برای وزارت خارجه بعدشم رحیم مشایی کدوم سیاست کلی کشور رو تصمیم گیری کرده که ناخوشایند بوده وبازم میگم آقایون اگه تا این حد مواظب بودند چرا سالهای گذشته حرفی نبود وفراموش نکنیم که اگه قرار باشه رییس جمهور بیاد با اجازه وچراغ سبز فلان نماینده مدیر انتخاب کنه که خیلی عالی میشه.من که چون به احمدی نژاد بیش ار روسای جمهورگذشته نزدیک وسایر مدعیان ریاست اعتماد دارم فکر میکنم این نصب رحیم مشایی صرفا برای پاسخ دادن به کسانی است که رییس جمهور را ملعبه دست خود میخواهندومیدانند بوده وبس واگه به دوران روسای جمهور سابق نیز برگردیم همینگونه رفتاری وجود داشت یا اینکه کسی جرات مداخله در تصمیمات رییس جمهور رو نداشت وبه هرترتیب وقتی یکی ازرییس جمهوران گذشته وهمکارانش با تمام خارجی ها وحتی هنر پیشه هاشون!ملاقات داشت چون گفتگو بود حرفی نبود اما حالا مشایی خطرناکه؟یکمرتبه بگید احمدی نژاد با اینهمه خصومتی که با صهیونیست ها داره باهاشون دوست هم هست.این حرفها بخاطر عملکرد باز رییس جمهوره والا این حرفها نبود وشایدم اگه مدیران از مجلسیان انتخاب بشن دیگه این مشکلات نباشه.باتشکر (351145)
 
خیلی جالب است
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۰۰:۴۰:۲۶
خیلی جالب است که مجلس گمان می کند دولت منتظر مصوبات آن ها است. (351148)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۰۱:۳۵:۴۴
ببخشید با تعیین نمایندگان ویژه رئیس جمهور در مناطق مختلف جهان، وزارت خارجه دیگه کیلویی چنده؟ کارشناس وزارت خارجه دیگه به چه دردی می خوره؟ گرچه من خود به آقای احمدی نژاد رای داده ام ولی در طول تاریخ ایران وزارت خارجه تا این حد خار و ذلیل نبوده که الان است. (351156)
 
شهراشوب
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۰۲:۴۱:۱۱
..
.
خیلی دوست دارم بدانم منبع نادران در این صحبت های اخیرش چه کسانی هستند!!!!
.
.
گویا کسی است دردولت که دلش با دولت نیست!!!....
.
.
اگر من بودم حتما دست به یک تصفیه در وزارت امور خارجه میزدم.بخصوص نمایندگیهای ایران ......
.
اینها همان کسانی هستند که میخواستند لبنان و عراق را معامله کنند .و بفروشند. (351165)
 
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۰۸:۳۷:۰۸
چرا به هر کاری که دکتر احمدی نزاد انجام میدهند اعتراض میکنید. مگر نه اینست که رهبر معظم انقلاب در خطبه نماز جمعه فرمودند سیاست های رییس جمهور به سیاستهای معظم له نزدیک است؟ پس بگذارید کارش را بکند. (351180)
 
تافردا
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۱۰:۰۶:۵۸
بسمه تعالي
اگرقراراست ازبارمسئوليت وزارت امورخارجه وشوراي عالي امنيت ملي كاسته شود چرابراي واگذاري اين مسئوليت هاازافرادمجرب وكارآمدكه اتفاقاًازاين افرادنيزدردستگاه ديپلماسي كم هم نداريم استفاده نمي شود.درشرايطي كه انقلاب اسلامي درحساس ترين مقطع ازعمر31 ساله خودبه سرمي بردوبراي ايران حتي يك دشمن نيز زياد است چرا نبايد عقلانيت راحاكم برتصميم گيري هاكنيم. (351189)
 
isavi
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۱۰:۰۸:۰۹
تصحيح بفرمايند.
\"آيا در آنجا رقص‌هاي مختلط نشد؟ \" (351190)
 
ژزف
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۱۳:۳۰:۲۰
با این اوضاعی دوستان دولتی و مجلسی واسه مملکت پیش اوردن واقعا آدم از نتایجی که واسه کشور قابل روئیت است به وحشت میافته! دولت با تموم امکاناتش و توان سیاسی و اقتصادی و ... خودش هرکاری که فکر میکنه لازم هستش رو انجام میده بدون اینکه حتی مجلس رو در جریان بذاره و اونوقت وقتی مشکلی پیش میاد و کشور دچار ندانمکاری میشه، تازه مجلس متوجه میشه که چه خبر بوده وتازه میاد و به اساس قضیه ایراد میگیره که چرا مادر جریان نیستیم؟ آیا این شیوه کار واقعا بنفع ملت تموم میشه؟ مطمئنا خیر و به شدت منافع کشور بخطر میوفته. حقیقتا مجلسیان باید یکبار واسه همیشه بساط این تکرویها و بی قانونیها رو بگیره. آخر تا کی میخواین فقط اعتراض کنین وهمینکه هم کار و بحث بالا گرفت، میگین بخاطر اینکه دشمنان سوئ استفاده نکنن ما کوتاه میایم ودولت هم خوب میدونه که از این حربه چگونه استفاده کنه!اینطوری، همونطور که تا حالا بوده، حتی یک مورد نیست که در اون دولت عقب رفته باشه درحالیکه همه میدونستن که حق با مجلسه.هرچند که مجلسی که فقط چند نفر خاص فقط توش وظیف خودشون رو انجام میدهند، نتیجش همینه وبقیه یا به امور مالی و شرکتها و تجارتشون مشغولند واصولا نمیدونن چی میگذره و بسیاری هم که میدونن چی داره میشه ولی در هر صورت و به بهانه های واهی طرف دولت رو میگیرن! خداوکیلی اگه در نظام یکروز بخوان نمایندگان رو بازخواست کنن که چه کردین، چی جواب میدن؟ دولت دیگه کاملا دست مجلس رو خونده و میدونه که تا بحث رو عمومی کرد، مجلس از ترس اونوریهای دشمن داشته شده، تسلیم میشه. (351242)
 
isavi
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۱۷:۱۶:۳۲
1- مدرس گونه بود.
سوار خودرو، سخنان دکتر نادران را از راديو فرهنگ گوش مي‌دادم
و با هر جمله‌اش دعايي نثار شير پاکي که خورده مي‌فرستادم.
بخش‌هاي ابتدايش را از دست دادم اما با آنکه کارم تمام شده بود، در هواي شرجي اهواز قيد بنزين آزاد را زدم، کولر را روشن گذاشتم و تا آخر مطلب را تعقيب کردم. اين گزارش حق مطلب را ادا نمي‌کند. فايل صوتي آنرا قرار دهيد. خودم با زحمت و مقطع از \"ايران صدا\" گرفتم.
2- حيف از آقاي \"متکي\" که اين گونه قرباني زياده خواهي جريان \"م\" مي‌شود و کاش بجاي توجيه و فرار از پاسخگويي، اصولگرايانه حرف‌هاي حق جناب نادران را تأييد مي‌کرد. نهايتش مثل وزراي قبلي برکنار مي‌شد ولي در عوض افتخارش را در کارنامه کاريش ثبت مي‌کرد.
3- اين وسط نبايد از کم کاري کميسيون سياست خارجي گذشت و آقايان و خانم‌هاي نماينده‌اي که اصولاً گزارشي از اين سئوال ندادند بازخواست شوند. اين چه کار تخصصي‌ايي بود؟! (351187)
 
mohsenR
۱۳۸۹-۰۶-۰۸ ۲۲:۰۱:۳۶
\"وقتی مجلس میتواندبر اساس اقتضائات مصوبه خلاف شرع داشته باشد،آیا خلاف قانون اساسی نمی تواند داشته باشد؟پس مجمع تشخیص مصلحت را قانون گذار برای چه کاری پیش بینی کرده است.\"
منبع:تابناک 4 شهریور 1389

فکر می کنید این صحبت های کدام مثلا اصولگرای دو آتشه است که شان مجلس را بالاتر از شرع مقدس قرار میدهد؟

جای مدرس خالی است تا پاسخ اینها را بدهد. (351341)
 
رضا
۱۳۸۹-۰۶-۰۹ ۱۳:۴۶:۱۸
آقای دکتر نادران را از نزدیک می شناسم. به پاک بودنش هم با تمام وجودم اعتقاد دارم.
شجاعتی که ایشون داره را هیچوقت یادم نمی ره. از نطق پیش از دستور در مورد فساد اقتصادی فرزندان هاشمی در مجلس در سالهای بسیار دور گرفته تا در مورد بحثهای اخیر مربوط به معاون اول رییس جمهور و رئیس دفتر رئیس جمهور.
خدا این مرد بزرگ را موفق بدارد. (351459)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.