توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 359193
استیصال نظام سلطه
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۷:۲۸
مسئولین آمریکایی بارها اذعان کرده‌اند چنانچه بخشی از فشاری که به ایران وارد شد - و نه همه آن - به کشور دیگری وارد می‌‌گردید، در مدت کوتاهی، آن کشور و نظام شکست می‌خورد و به‌زانو درمی‌آمد.

«محمدصادق کوشکی» در روزنامه «وطن‌امروز» نوشت:

مراسم سالگرد امام راحل(ره) هرساله باشکوه‌تر از گذشته برگزار می‌شود و باوجود گذشت سال‌ها از آن واقعه جان‌گداز، از شور، هیجان و حرارت عاشقان امام کاسته نشده، به‌گونه‌ای که دوستداران امام نه‌تنها در ایران، بلکه در اقصی نقاط جهان به این مناسبت، جلسات، مراسمات و نشست‌های علمی و فرهنگی برگزار می‌کنند. این حرارت و اشتیاق را باید ناشی از این واقعیت دانست که شخصیت امام خمینی(ره) از چنان ابعاد عظیم و گسترده‌ای برخوردار است که این خصوصیات، هرساله برای مردم ایران و جهان جذاب‌تر و نمایان‌تر می‌گردد. توجه به نکاتی پیرامون این موضوع، خالی از لطف نیست:

۱- اگرچه تدین، تقوا و جایگاه مرجعیت ایشان، باعث جذب دل‌ها و قلوب مردمی بود که دین خود را درخطر نظام استبدادی طاغوت می‌دیدند اما شیفتگی آحاد مردم به امام خمینی(ره) تنها به ویژگی‌های مذهبی و دینی ایشان محدود نمی‌گردید. امام خمینی در زمانی فریاد «وا اسلاما» را سر داد که شرق و غرب برای چپاول فکری و استحاله عقیدتی ایرانیان، با یکدیگر رقابت داشتند. بلوک شرق به رهبری شوروی سابق، با استفاده از فقر موجود در میان توده‌های مردم تلاش می‌کرد تا نحله فکری سوسیالیستی و کمونیستی را با شعار تساوی و برابری، به کشورهای جهان بسط دهد و به دلیل وجود نظام‌های فاسد و درنتیجه اوضاع نابسامان اقتصادی در برخی کشورهای اسلامی، موفق شد تا اقشاری از مردم، به‌خصوص جوانان مسلمان را به‌سوی خود جذب کند. از سوی دیگر، کشورهای سرمایه‌داری هم سعی فراوانی برای ترویج مؤلفه‌های لیبرالیسم و سبک زندگی غربی در میان جامعه ایرانی به کار بستند. هر دو جریان یادشده در بستر دانشگاه‌ها، مدارس و هرجایی که امکان یارگیری و جذب مخاطب وجود داشت فعالیت ‌کردند و هیچ فرصتی را برای ترویج عقاید خود از دست ندادند. ازآنجاکه مردم مسلمان و متمدن ایران، خود صاحب سبک زندگی ایرانی – اسلامی بودند، همواره در برابر این دو جریان و غارت همه‌جانبه از افکار و عقاید گرفته تا منابع طبیعی کشور - مقاومت می‌کردند و زمانی که امام خمینی، پرچم مبارزه را بلند کردند، صفوف مستحکمی پشت سر ایشان شکل گرفت. بنابراین، ویژگی جذابی که افزون بر معنویت و مرجعیت، دل‌ها و قلوب مردم را متوجه و همراه ایشان کرد، «انقلابی گری» و «استکبارستیزی» در برابر نظام سلطه بود. درنهایت، وحدت و انسجام انقلابی آنان، تمام توطئه‌ها و نقشه‌های پیچیده دو قطب غرب و شرق را در هم پیچید و واقعه‌ای تاریخی به نام «انقلاب اسلامی ایران» را در تاریخ رقم زد.

۲- مردم فهیم و بصیر کشورمان در برهه‌ها و مواقف گوناگون، مانند دوران پیش از پیروزی نهضت، به‌مثابه کوهی استوار در برابر تمام شدائد و مشکلات از حمله نظامی گرفته تا تحریم و فشار اقتصادی ایستادند و با پیروی از مشی استکبارستیزانه معمار کبیر انقلاب، همچنان بر اصول مبنایی و اساسی نظام پای فشردند. پس از رحلت ایشان و با انتخاب مقام معظم رهبری، بار دیگر امیدها برای تغییر مسیر انقلاب ناامید گردید و با راهنمایی‌ها و ارشادات ایشان، تندباد خطرات و دشمنی‌ها، یکی پس از دیگری پشت سر گذاشته شد. دشمن، هر آنچه از عِدّه و عُدّه در اختیار داشت به‌خصوص برای ناامید کردن مردم و ناکارآمد نشان دادن نظام به کار گرفت تا اولین و مهم‌ترین عامل اصلی پیشرفت کشور، یعنی «امید به آینده» را به ناامیدی و یاس بدل کند اما پیشرفت‌های چشمگیر دانشمندان مؤمن و مجاهد کشورمان در حوزه‌هایی نظیر، نانو، هوا فضا، هسته‌ای، پزشکی و نظامی باعث شد تیر دشمن بار دیگر به سنگ بخورد. ایران و مردم‌ مقاومش با اتکا به یک رمز که از امام خمینی و رهبر حکیم انقلاب فراگرفته بودند، کاری کردند که یا در جهان نمونه و مانند ندارد و یا اینکه به‌سختی می‌توان کشوری با چنین ویژگی‌هایی را آدرس داد. «استکبارستیزی» و «انقلابی ماندن» همان رمز و فرمولی است که سال‌هاست سران نظام سلطه را سرگردان کرده و نقشه‌های براندازانه آنان را به بن‌بست هزیمت و شکست کشانده است. «جنگ نرم» و «جنگ اقتصادی» دو مقوله‌ای است که دشمنان پس از شکست فضاحت‌بار در جنگ تحمیلی، برای فروپاشی اندیشه «انقلابی» نزد افکار مردم، سرمایه‌گذاری فراوانی بر روی آن انجام دادند. نمونه بارز جنگ نرم، کمرنگ کردن مرزهای اعتقادی و فکری نظام و تلاش برای بی‌فایده جلوه دادن مقاومت در مقابل کشورهای تسلیم‌شده در برابر استکبار جهانی با استفاده از انواع و اقسام رسانه‌ها باهدف قرار دادن مردم در مقابل نظام بود و مثال جنگ اقتصادی، اعمال تحریم‌های ظالمانه به بهانه‌های واهی هسته‌ای، موشکی، حقوق بشر و ... است. با توجه به گزارش‌ها و اظهارات دشمنان، اکنون مرکز ثقل و تمرکز اصلی آنان بر این دو مقوله استوار است که در صورت موفقیت موهوم آن‌ها، «نفوذ» و «وابستگی اقتصادی» نتیجه آن خواهد بود.

۳- مردم ایران اسلامی ثابت کرده‌اند که هم «انقلابی» هستند و هم «انقلابی» مانده‌اند، چراکه این حجم از فشارها و دشمنی‌ها، تنها با اعتقاد قلبی و ایمان کامل به خصوصیت «انقلابی ماندن» قابل‌تحمل و دفع است و اذعان مقامات غربی در این خصوص هم این واقعیت را تائید می‌کند. مسئولین آمریکایی بارها اذعان کرده‌اند چنانچه بخشی از فشاری که به ایران وارد شد - و نه همه آن- به کشور دیگری وارد می‌‌گردید در مدت کوتاهی، آن نظام شکست می‌خورد و به‌زانو درمی‌آمد اما ایران با پافشاری بر دشمنی با آمریکا – بخوانید استکبارستیزی – در مقابل همه این فشارها مقاومت کرده است. ۴- تمام شواهد و قرائن نشان می‌دهند که آحاد مردم، همواره در خط مقدم دفاع از نظام و انقلاب، سینه سپر کرده‌اند و شایسته زندگی عزتمندانه در پرتو تعالیم اسلامی و انقلابی هستند. این مردم‌اند که با حضور درصحنه‌های انقلاب، همواره پشتوانه محکمی برای کشور و تمامیت انقلابی نظام بوده و اکنون‌که دشمن، اقتصاد ایران اسلامی و معاش مردم را هدف قرار داده، وظیفه تمام مسئولین است که با جدیت، شعار امسال - «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» را محقق سازند تا این حربه دشمن هم ناکارآمد شود. یقیناً مطالبه مردم انقلابی و شریف ایران از مقامات و مسئولین کشورمان برای عملی کردن اقتصاد مقاومتی، تداوم و استمرار مسیر سازش‌ناپذیری و استقلال واقعی انقلاب است، چراکه مردمی که از بذل جان و مال خود برای حفظ میراث امام راحل(ره) دریغ نکردند، واهمه‌ای از فشار اقتصادی نیز ندارند.

بنابراین، دست‌اندکاران نظام با مشاهده حضور میلیونی مردم در مراسم سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب و نیز در تجمعات حماسی دیگر باید متذکر مسئولیت تاریخی خود در حفظ ارکان انقلابی نظام شوند و بدانند که مردم، سهم خود را در نقشه راه انقلاب به بهترین شکلی ایفاء کرده‌اند و اکنون نوبت آن‌هاست که نام انقلاب اسلامی را با عمل به آرمان‌های نظام، بیش از گذشته در جهان طنین‌انداز کنند.
 
کلمات کلیدی : انقلابی گری
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.