نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 489900
اظهار نظر جمشید مشایخی درباره «شهرزاد»
تاریخ انتشار : جمعه ۱۶ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۷
جمشید مشایخی معتقد است: «عشق، صمیمیت و سادگی حلقه‌های مفقوده‌ای هستند که این روزها نایابند اما در مجموعه «شهرزاد» به خوبی به چشم می‌خورد و مخاطب را با خود درگیر می‌کند که چرا به چنین روزگاری رسیده‌ایم.»

در یادداشت جمشید مشایخی که در ابتدای هفته‌نامه مجازی «شهرزاد» چاپ شده، آمده است: «مهمترین نکته‌ای که در یک هنرمند باید وجود داشته باشد، احساس وظیفه در قبال مردم و کشورش است. مهم‌تر آنکه یک هنرمند، چنین احساس وظیفه‎ای را در آثارش قرار دهد؛ موضوعی که در آثار حسن فتحی و مخصوصا سریال «شهرزاد» به خوبی مشهود است. متاسفانه امروز مردم از هم دور شده‌اند و از هم خبر ندارند. درست است که دیوارها بهم چسبیده و درها بهم نزدیک است اما دل‌ها از هم دور شده است، درحالی که قدیمی‌ترها معتقد بودند که همسایه از فامیل نزدیک‌تر است در حالی که امروز ما حتی از نزدیکان و آشنایان‌مان کمتر خبر داریم. اما این امر مهم در سریال «شهرزاد» به خوبی نمایش داده شده است که چطور آدم‌ها برای حل مشکلات دوست، آشنا و فامیلشان تدبیر می‌کردند و از دل مایه می‌گذاشتند. فتحی نمونه واقعی از یک خانواده ایرانی با همان مشکلات آشنا را به تصویر کشیده است که بیشتر وجه سادگی و بی‌آلایشی آن، مخاطب را جذب می‌کند.

من در مجموعه‌های «روشن‌تر از خاموشی» و «پهلوانان نمی‌میرند» که هر کدام از جمله آثار ماندگار هنر ایران هستند، با حسن فتحی کار کردم و به خوبی با اخلاقش آشنا هستم. من او را نمونه کاملی از یک کارگردان ایرانی می‌دانم که با فهم و درایت صحیحش می‌داند که چطور مخاطب را با خود همراه کند. او بی‌تفاوت اقدام به سریال‌سازی نمی‌کند و این امر از همان احساس مسئولیتش در قبال مردم و کشور نشات گرفته است.

فتحی در بیشتر آثارش به وقایع تاریخی می‌پردازد؛ در واقع به مواردی که در آن زمان‌ها وجود داشته و امروز از بین رفته است. عشق‌ها و محبت‌هایی که امروز دیگر در میان ما وجود ندارد و به همین دلیل هم «شهرزاد» توانسته مخاطب را به سمت خود بکشاند. عشق، صمیمیت و سادگی حلقه‌های مفقوده‌ای هستند که این روزها نایابند اما در این مجموعه به خوبی به چشم می‌خورد و مخاطب را با خود درگیر می‌کند که چرا به چنین روزگاری رسیده‌ایم. در این مجموعه اتفاقات ملی شدن صنعت نفت و هم‌زمان کودتای ۲۸ مرداد به تصویر کشیده شده است؛ اتفاقات بسیار مهمی که جوانان هیچ وقت این وقایع را به چشم ندیده‌اند. این مجموعه می‌تواند به آشنایی آن‌ها در این زمینه کمک کند و البته مهم‌تر از آن، در کنار همه این اتفاقات، مقوله «عشق» است که به معنای واقعی‌اش در این مجموعه شاهد آن هستیم. برای من جنبه عاشقانه سریال بسیار قابل توجه و مهم است زیرا خودم زندگی‌ام را با عشق شروع کردم.

به نظرم برای مجموعه شهرزاد می‌توان تندیس عشق را به حسن فتحی داد. به جرات می‌توان گفت که فصل دوم «شهرزاد» هم مانند فصل اول از جذابیت‌های لازم برخوردار خواهد بود و می‌تواند هر هفته میهمان خانه‌های ما باشد.»

به گزارش ایسنا، دومین شماره هفته‌نامه مجازی «شهرزاد» جمعه، ۱۶ تیر ماه در ۲۸ صفحه با یادداشتی از جمشید مشایخی درباره سریال شهرزاد و حسن فتحی کارگردان مجموعه منتشر شد.

همچنین در این شماره هفته‌نامه اینترنتی «شهرزاد» به گفت‌وگویی با گلاره عباسی بازیگر این سریال،  واکنش بازیگران سینما و تلویزیون درباره این مجموعه، نقد آنتونیا شرکا (منتقد)، نظر اهالی رسانه در حوزه گردشگری و بازتاب رسانه ها پرداخته شده و  گزارشی از شهرک سینمایی غزالی به همراه عکس‌نوشته‌هایی از قسمت دوم و عکس‌هایی از قسمت سوم سریال شهرزاد منتشر شده است.

 
 
کلمات کلیدی : جمشید مشایخی +فیلم شهرزاد2
 
آریابان
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۲۸ ۱۰:۵۶:۱۴
این سازندگان مجموعۀ "شهرزاد" که همیشه و در هر لحظه ای از شهروندان خواهش و تمنا میکنند که با خرید قانونی CD ها به حقوق معنوی !!!!! سازندگان اثر احترام بگذارند خودشون شخصا بالاترین نقض حقوق شهروندی !!!! را در قبال خریداران CD مرتکب میشوند ؛
فردی که برای خرید قانونی (و نه خرید کپی و یا دانلود رایگان !!!!) پول پرداخت کرده چاره ای ندارد و موظف و مجبور است که کلیۀ تبلیغات ابتدای سریال را حتما ببیند !!!!!!! ( دگمۀ FF برای جلو بردن فیلم را از کار انداخته اند و پیام میاد که این امکان حذف شده) ؛
آیا مرجعی وجود دارد که به این اجحاف بارز رسیدگی کند ؟!؟!؟!؟!؟
من پول میدهم که سریال را ببینم نه به اجبار تبلیغات را و اونهم با هدر دادن پول و وقت خود !!!!! و اونهم نه در آخر سریال (که حتی خود آن مورد هم محل نقض حقوق خریدار است) ولی درآنصورت حداقل این حق شهروندی !!!! وجود دارد که به میل خود (و نه به زور واجبار) آنرا ببیند و یا نبیند ؛ (4525582) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.