نظر منتشر شده
۱۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 410906
سخني با رئيس جمهور!
محمدكاظم انبارلويي/16بان95
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۰۱
قرار بود روز جمعه همزمان با افتتاح نمايشگاه مطبوعات، رئيس جمهور در اين افتتاحيه حضور پيدا كند، اما وي روز بعد يعني شنبه نمايشگاه را افتتاح كرد. اوباما روز 13 آبان يعني يك روز قبل از افتتاح نمايشگاه مطبوعات اعلام وضعيت فوق العاده، بخوانيد اعمال فشار و تحريم‌هاي ظالمانه، بلوكه كردن اموال ايران در آمريكا و دستورالعمل به سيا، پنتاگون و وزارت خارجه براي شناسايي برخورد - سخت و نرم - جهت براندازي نظام مقدس جمهوري اسلامي را براي يك سال ديگر تمديد كرد. با اينكه او چند روزي بيشتر مهمان كاخ سفيد نيست و مركب امضاي برجام هنوز خشك نشده، بر خلاف جسم و جان برجام، تحريم‌هاي جديد و قديم را بازتوليد كرد. انتظار اين بود مقامات دولت جمهوري اسلامي پس از موضع‌گيري حماسي، شجاعانه و روشنگرانه رهبر معظم انقلاب به مناسبت 13 آبان، پاسخ بدمستي‌هاي اوباما و گستاخي‌هاي او را بدهند اما دریغ از يك پاسخ عزتمندانه!

بنده خود انتظار داشتم رئيس جمهور پس از بدعهدي مجدد و نقض پيمان برجام توسط اوباما در اولين فرصت که تريبوني به دست مي‌آورند پاسخ او را بدهند. لذا سخنان رئيس جمهور در مراسم افتتاحيه نمايشگاه مطبوعات را مشتاقانه گوش كردم اما واقعاً متاثر و متاسف شدم. بازخواني و نقد سخنان آقاي روحاني در مراسم افتتاحيه نمايشگاه مطبوعات تحت عنوان سخني با رئيس جمهور، خالي از لطف نيست؛

1- رئيس جمهور به جاي پاسخ به گستاخي‌هاي اوباما در نقض عهد برجام، ملت ايران و دولت‌هاي پيشين را مورد مذمت قرار مي‌دهد و مي‌گويد: "چرا ما جوري رفتار كرديم كه آمريكا به تحريم ما رأي داد؟!"

اين سخن تمام اعمال و رفتار امام (ره) و مسئولان نظام را كه خود وي در آن هنگام يكي از مسئولان نظام بود، زير سوال مي‌برد. او فلسفه تسخير لانه جاسوسي آمريكا در تهران را هم زير سوال مي‌برد، چون همين اعلام وضعيت فوق العاده كه اوباما براي يك سال ديگر تمديد كرد مربوط به زمان امام (ره) و تسخير لانه جاسوسي بوده است. ايشان حافظه تاريخي خود و ملت را ناديده مي‌گيرد و جنايات آمريكا و پاسخ ملت ايران به اين جنايات و خيانت‌ها و غارتگري‌ها را منكر مي‌شود و ملت و دولت ايران را مورد مذمت قرار مي‌دهد و مي‌گويد چرا جوري رفتار كرديم كه آمريكا ما را تحريم كرد؟! مفهوم اين سخن اين است كه نبايد آن رفتارها را مي‌كرديم! آن رفتارها چيست كه نبايد مي‌كرديم؟

الف) با كاپيتولاسيون مبارزه نمي‌كرديم
ب) با شاه مقابله نمي‌كرديم
ج) با توطئه‌هاي آمريكا مبارزه نمي کرديم و لانه جاسوسي را به تسخير درنمي‌آورديم
د) حمله عراق را كه توطئه آمريكا بود، دفع نمي‌كرديم
هـ) قدرت دفاعي خود را افزايش نمي‌داديم
و) توانايي هسته‌اي خود را كه خواب از چشم دشمن ربوده بود، تدارك نمي‌ديديم
ز) با فتنه 88 مقابله نمي‌كرديم
ح) و...

غير از اين جور رفتارها آيا رئيس جمهور رفتاري ديگر سراغ دارند كه آمريكا را سر عقل بياورد و دست از تهديد سخت و نرم و تحريم‌ها بردارد؟

2- رئيس جمهور محترم در توجيه بدعهدي آمريكا مي‌گويد: "صد تا تحريم برداشته شده، چند تا مانده است. برخي آن صد تا را نگاه نمي‌كنند فقط سه تا را مي‌بينند."
منظور ايشان از "برخي" چه كساني هستند؟ مگر خود ايشان در سفر نيويورك از بدعهدي آمريكا گله نكرد؟ مگر آقاي سيف رئيس كل بانك مركزي، آقاي صالحي رئيس سازمان انرژي اتمي، آقاي ظريف وزير خارجه و رئيس ديپلماسي گفتگوهاي برجام، اعتراف نكردند كه دستاورد برجام تقريبا هيچ است؟ اعترافي كه حتي منتقدين برجام به اين صراحت نداشتند. پس ايشان چه كساني را مذمت مي‌كند؟

اصلا اين صد تا تحريم را كه برداشته شده ايشان به اندازه عدد انگشتان دو دست مي‌تواند شماره كند؟ آن سه تا كه مانده را تا الآن گفته است چيست؟
چرا به جاي اينكه يقه دشمن را بگيريد و با همان لحن ديپلماتيك و نرم خودتان چهار كلمه حرف بزنيد، يقه كساني را مي‌گيريد كه اصلا وجود خارجي ندارند؟ چرا قدرت ملت در مقابله با تحريم‌ها و ضعف دشمن را در اعمال آن ناديده مي‌گيريد؟
پنتاگون با اين تفنگداران آمريكايي كه به هنگام دستگيري در خليج فارس آنگونه ذلیل می شوند مي‌توانند ملت ايران را تهديد نظامي كنند؟

وزير خارجه آمريكا در گزارش برجام به كنگره اعتراف كرد؛
- تحريم‌ها را نمي‌توانستيم ادامه دهيم
- پنتاگون گفته بود ما نمي‌توانيم به ايران حمله كنيم، بي فايده است
- شركاي ما به ويژه چين و روسيه ديگر حاضر به همكاري با ما نيستند
- حتي اروپايي‌ها هم قادر به ادامه تحريم‌ها نيستند
- ايران به تكنولوژي هسته‌اي دست يافته و كاري نمي‌توان كرد
چرا برجام را مي‌خواهيد به ملت ما گران بفروشيد؟ چرا نمي‌خواهيد بپذيريد ضعف‌هاي شما هزينه برجام را روز به روز بيشتر مي‌كند؟

3- رئيس جمهور فرموده‌اند: "دهان‌ها را به بهانه‌هاي غير اساسي نبنديم، قلم‌ها را نشكنيم، بگذاريد در جامعه آزادي باشد." مخاطب اين سخن كيست؟! شما كمترين نقدي را برنمي‌تابيد! همين چند روز پيش به هنگام معرفي وزراي پيشنهادي در مجلس، منتقدين خود را كه شماري از آنها در مجلس هستند "نفهم" خطاب كرديد.

رئيس مجلس هم از باب تعامل با قوا، عدم رعايت شأن مجلس و اهانت به آن را ناديده گرفت و حرفي نزد.

شما نقدهاي مشفقانه را برنتافتيد و منتقدان را با عبارات توهين‌آميزي چون "بي‌سواد، بي‌شناسنامه، مزدور، كاسب تحريم، كودك صفت، حسود، بزدل، ترسو، جيب‌بر، بي‌قانون، مستضعف فكري، بيكار، متوهم، غوطه‌ور در فساد، سوءاستفاده‌گر، خرابكار، عقب مانده، تازه به دوران رسيده، عصر حجري، هوچي باز، منفي‌باف، يأس آفرين، ناشكر و بالاخره بايد به جهنم بروند" نواختيد و در همين سخنراني دو قلم اهانت هم به آن اضافه كرديد؛ "لات" و "مرتبط با اجنه"! بعد سخن از آزادي و حرمت قلم به ميان مي‌آوريد! بنده همه اين اهانت‌ها را به عنوان يك منتقد نشنيده مي‌گيرم و گله‌اي هم ندارم فقط يك تقاضا دارم؛ نصف اين قبيل حر‌ف‌ها را هم به دشمن بزنيد. اگر شما استعداد تندخويي داريد چرا اين را سر  اوباما خالي نمي‌كنيد؟

من جاي شما بودم حد اقل يك بار به اوباما مي‌گفتم؛ "نامرد بدعهد، فاسد، قاتل، فريبكار، از پشت خنجرزن، مستكبر و..."

واقعا مشاوران شما چه مي‌كنند؟ آنها كه اين همه استعداد دارند و بي‌پروا به شما توصيه مي‌كنند به منتقدان مظلوم خود اين حرف‌ها را بزنيد چرا يك بار به شما توصيه نمي‌كنند يك روز يا دو روز قبل و بعد از 13 آبان، روز ملي مبارزه با استكبار جهاني، چهار تا ناسزا به اوباما و آمريكا كه واقعا لايق آن هست بگوييد؟!
چرا شما هر چه فرياد داريد سر منتقدان مي‌كشيد؟ امام به شما و ملت ايران فرمودند: "هر چه فرياد داريد بر سر آمريكا بكشيد." پس كو اين فرياد شما از جنايات، بدعهدي، فريبكاري و... آمريكا!

چرا به گونه‌اي سخن مي‌گوييد كه تنها راه حل، گفتگو و تعامل با آمريكاست؟ هزينه برجام را صرف درك بدعهدي آمريكا كنيد. به ملت تكيه كنيد. ملت ايران نزديك نيم قرن در برابر آمريكا ايستاده و نتيجه ايستادگي خود را هم ديده است.

پشيمان‌شده‌ها، از نفس افتاده‌ها و دنياطلب‌ها نبايد جايگاهي در سامانه مشاوران شما داشته باشند. كساني كه امتحان خود را در جهاد كبير، تفكر جهادي و استكبارستيزي داده اند بايد جزو مشاوران شما باشند.

نبايد در ميان ملت اين تصور پيدا بشود كه دولت تا پايان كار خود 7 ماه فرصت دارد، در اين فرصت فقط مي‌خواهد ناسزا بگويد و فرار به جلو بكند!

شما بايد فرياد مراجع عظام تقليد را كه پژواك فرياد مردم است بشنويد. آنها مي‌گويند فكري براي مطالبات معيشتي مردم بكنيد، شما بايد اعتراض اقتصاددانان طرفدار دولت را كه مي‌گويند كارد به استخوان مردم رسيده، بشنويد. حداقل براي آنها پاسخي تهيه كنيد. (1) همين ديروز 8500 استاد دانشگاه به سران قوا نامه نوشتند و اعتراض كردند چرا صنعت هسته‌اي را تعطيل كرديد ولي خبري از لغو تحريم‌ها نشد.(2) آيا همه اينها لات، بي‌سواد، مرتبط با اجنه و... هستند؟

4- هفت ماه به پايان كار دولت مانده است. به قول آقاي لاريجاني زنگ انشاء تمام شده است. وقت زنگ حساب است. مردم مي‌خواهند براي انتخابات بعدي تصميم بگيرند. آيا نبايد دولت در باب آنچه گفته و آنچه وعده داده، حساب پس بدهد؟ مجمع تشخيص مصلحت متولي تهيه گزارش و نظارت بر ميزان عملكرد دولت در عمل به سياست‌هاي ابلاغ شده مقام معظم رهبري است. ظاهراً در اين سه سال و اندي گزارش تهيه نشده است تا مبناي سنجش كارآمدي دولت قرار گيرد.
مجلس هم كه وظيفه نظارت بر عملكرد دولت دارد، در اين باره حرفي براي گفتن ندارد و دستش خالي است. هفت ماه از  افشاي حقوق‌هاي نجومي در افكار عمومي مي‌گذرد، هنوز يك راي انفصال دائم از خدمات دولتي و بازگشت وجوه به خزانه و مجازات نجومي‌بگيران صادر نشده است. هر چه بوده آنها داوطلبانه مبلغي به خزانه ريخته و استعفا داده‌اند.

آيا رئيس جمهور نمي‌خواهد از فرصت‌هاي باقي مانده به جاي حمله به منتقدينش، زنگ حساب را به صدا درآورد و به مردم گزارش دهد؟
 
پي‌نوشت‌ها:
1- فرشاد مؤمني، گفتگو با آرمان 15/8/95
2- روزنامه كيهان، صفحه 10 يكشنبه 16/8/95
 
 
 
کلمات کلیدی : وعده‌هاي اقتصادي+وعده+ روحانی+منتقدان+مطبوعات
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۶ ۱۶:۵۳:۳۸
تمدید وضع فوقالعاده ربطی به برجام دندارد (4004017) (alef-13)
 
تبریزی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۶ ۱۷:۲۶:۴۳
لطفا منتشر کنید.

سفارت های امریکا در همه کشورها لانه جاسوسی هستن و خیلی ساده انگارانه است که فکر کنید سفارت کشورهایی مثل روسیه و چین و ... تو ایران و بقیه کشورها جاسوسی نمی کنن. اما با وجود علنی شدن جاسوسی امریکا حتی در کشور متحداش مثل آلمان کسی در اون کشورها نریخت سفارت امریکا رو اشغال کنه چون اشغال سفارت عواقب بسیار سنگینی داره. اعتراض به رفتار غیرقانونی کشورها باید از راه های قانونی صورت بگیره وگرنه خود کشور اعتراض کننده هرچند هم که در جبهه حق باشه از دید بین المللی محکوم شناخته می شه. با وجود تکنولوژی ها ماهواره ای مخابراتی جاسوسی پیشرفته ای که امریکا در اختیار داره نیازی نداره برای جاسوسی سفارتش در خاک کشوری باشه. بنابراین دلیلی برای جلوگیری از باز شدن سفارت امریکا در ایران به صورت نمادین وجود نداره و تیره بودن روابط بین دو کشور فقط به ضرر خود ماست.

در مورد تمدید تحریم های امریکا علیه ایران هم این وضعیت ربطی به برجام نداره و تا زمانی که روابط بین ایران و امریکا عادی سازی نشده هر رئیس جمهوری هم که در امریکا سر کار بیاد این وضعیت رو تمدید می کنه. با نطق رئیس جمهور ایران هم این وضع تغییری نمی کنه. تنها راه نجات ما قبول واقعیت هاست. (4004065) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۶ ۱۸:۱۱:۳۹
به جای شما رئیس جمهور محبوبت انواع حملات لفظی را به بیشتر کشورها کرد و نتیجه اش را اکنون میبینیم ولی شما هنوز متنبه نشده ای و راه ایشون را ادامه میدهی!!! (4004130) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۶ ۱۹:۰۴:۰۴
خدا خیرتان بده!به این میگن نقد سازنده و منصفانه ودلسوزانه ومنطقی. (4004207) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۸-۱۶ ۲۳:۴۵:۲۰
برای مجلس متأسفیم .
نه برای روحانی !!!
______________________________________
متوجه عرضمان هستید ؟؟ آقای لاریجانی ؟؟؟
میخواهند مجلس را به قعر امور بفرستند . (4004538) (alef-13)
 
سعید راد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۶ ۱۹:۴۳:۰۸
ضرب المثلی است که الغریق یتشبث بکل حشیش، وقتی جناب روحانی ۴ سال را تلف کرده، پاسخی ندارد به ملت بدهد، لذا برای نجات خود از مطالبه مردم، گاهی به کنسرت دست می آویزد گاهی، به شعارها و وعده های توخالی و گاهی هم به ناسزا گویی به منتقدان، و دیگر هیچ!!!!!!!!!!!!!!!!! (4004266) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۶ ۲۰:۴۷:۲۶
نقد خوبي بود درصورتي كه مخاطب خودي باشد!!! (4004338) (alef-13)
 
انصاری
۱۳۹۵-۰۸-۱۷ ۰۰:۱۰:۵۳
غملکرد دولت مقبول مردم نیست و بنده هم منتقد رئیس جمهور هستم. لیکن بعضی ایرادات هم عیر منصفانه است. مشکل بیکاری و رکود خارج از توان دولت است. مگر دولت های قبلی در این موارد موفق بودند؟ آقای توکلی قبلا وزیر کار بوده اند و تا حدودی می دانند برای اشتغال پایدار چه شرایط و امکاناتی مورد نیاز است . اقتصاد دان هستند ولی مثل بقیه اقتصاددانان و سیاستمداران نمی توانند هیچ راه حل تضمینی برای رونق اقتصادی ارائه کنند. همکاری مردم و توافق ملی در مورد اهداف و راهکار ها اولین گام است که بعد از 38 سال هنوز به آن نرسیده ایم. دولت حتی توان تامین هزینه های جاری را ندارد وقتی می خواهد مالیات حقه را بگیرد بذر پاش وزیر اقتصاد را به مجلس می کشاند و نمایندگان به او کارت زرد می دهند استدلال بذر پاش را بخوانید حیرت می کنید. اگر کارمندان مازاد را اخراج کند هم با مخالفت نمایندگان مواجه می شود. اگر پول چاپ کند یا از بانک مرکزی وام بگیرد آقای انبارلویی و سایر ین مخالفت می کنند با جذب سرمایه گذاری خارجی هم مخالفت می شود می گویند نفوذ بیگانه تسهیل می شود سرمایگذاری مسقیم هم ناقض استقلال تلقی می شود. افزایش قیمت انرژی هم فعلا امکان پذیر نیست. اقتصاد مقاومتی هم به این زودی نتیجه نمی دهد بازیگران اصلی ملت هستند که آمادگی اجرای اقتصاد مقاومتی را ندارند. بسته های حمایتی ناچیز دولت در چاه ویل بدهی تولید کنندگان گم می شود. ارتباط با دنیا هم با توطئه آ مریکا به نتیجه نمی رسد مذاکره با آمریکا هم مجاز نیست زیرا بد عهد است. مردم هم منتظر کالای با کیفیت خارجی هستند و خرید نمی کنند کاهش تقاضا برای کالای داخلی کاهش یافته است. صادرات هم به علت کیفیت ضعیف تولید و خلف وعده ها و بی ثباتی در سیاست ها به نتیجه نمی رسد و فقط با حراج ثروت ملی مواد خام صادر می شود. دزدی ها و فساد های کلان هم کماکان برقرار است. انتقاد کردن آسان ترین کار است این همه منتقد خوش انصاف تا کنون چه راهکار های عملی برای رفع مشکلات داده اند. هدف تخریب رقبا می باشد آیا واقعا دولت در شرایط فعلی توان رفع مشکلات معیشتی مردم را دارد؟ چرا بعضی بزرگان منصف واقعیت ها را با مردم در میان نمی گذارند خوب است مردم بگویند همه مسئولین دزد هستند خوب است به این نتیجه برسند که حکومت اسلامی نا کارآمد است و شورش کنند. وقتی قلم به دست می گیرید خود را جای شخص مورد انتقاد قرار دهید آیا شما بهتر عمل می کردید؟ خدا همیشه ناظر بر اعمال ما است قهر و غضب او را فراموش نکنیم. (4004562) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۷ ۰۴:۴۳:۱۴
خود گویی و حود خندی .... (4004624) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۷ ۰۵:۱۷:۵۸
دیگر امیدی به روحانی نیست! (4004626) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.