فلسفه بافی محض (4376055) (alef-3)
آقاي مهديان! مردم ديگر فريب شما و امثال شما (همانهايي كه مطالب "صبحانه انتخاباتي" سايت الف را مي نوشتند) را نخواهند خورد. همان كساني كه دم از انقلابي گري و اصولگرايي مي زنند اما حاضرند با قاليباف در يك جبهه قرار گيرند. هر چند ميدانند وي در پرونده املاك نجومي سابقه بسيار سياه و شرم آوري دارد. حاضرند با كسانيكه از ديوار سفارت عربستان بالا رفتند و آبرو و حيثيت ملتي را بر باد دادند دست همكاري دهند. حاضرند با كساني همراه شوند كه قول چند برابر كردن يارانه ها را مي دهند اما اينقدر با مردم صادق نيستند كه به آنها بگويند اجراي چنين وعده اي اصولاً از اختيارات رييس جمهور خارج است و در بهترين حالت بايد با مصوبه هيأت دولت به كميسيون مربوطه برود و چنانچه تأييد شد بايد از مرحله رأي مثبت نمايندگان و سپس تأييد شوراي نگهبان و در شرايط خاص، مجمع تشخيص مصلحت نظام بگذرد تا بتواند اجرايي شود تازه اگر در آن زمان واقعاً پولي جهت تخصيص به اين منظور در خزانه موجود باشد! بله آقاي مهديان، انتخابات تمام شد و روسياهي به اصولگراياني باقي ماند كه به هيچ اصلي پايبند نبودند، براحتي از خطاي همفكران و متحدين استراتژيك خود مي گذشتند اما حيثيت و آبروي مقام دوم مملكت را در پيش روي جهانيان به حراج مي گذاشتند. انقلابيوني كه حاضرند با هر چهره ناموجه اخلاقي و فرهنگي ائتلاف كنند تا در جنگ با رقيب چند رأي پيش بيفتند. بله آقاي مهديان! مردم بيدار شده اند و تفاوت قدرت طلبي كثيف و آلوده به اغراض دنيوي را با تظاهر به انقلابيگري و اصولگرايي متوجه مي شوند.
يا علي (4376976) (alef-1)
به قول دکتر روحانی: اینها باختند، اینها در اخلاق باختند، اینها در سیاست باختند، اینها در صداقت باختند ... (4377107) (alef-1)
ادریس
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۲۳:۰۶:۴۳
سلام
این متن برای افرادی که به آقای روحانی رای دادن چون ترسیده بودند از:
- جنگ قریب الوقوع در صورت پیروزی رئیسی و جریان اصولگرا و انقلابی
-دیوار کشی بین خیابون ها بین مردو رن
-رئیسی بیاد همه مون رو اعدام میکنه
- و...
فلسفه بافیه، چون خودشون فلسفه ای برای رای دادن غیر از موارد قید شده ندارند.
عزیز دیگری فرمودن که 16 میلیون مردم به اصولگرایی رای ندادن به یارانه رای دادن، اینم هم ازآن فرمایش هاست!! با این حجم پول پاشی و تطمیع دهیاران و .... خیلی اعتماد به نفس میخواد این گونه اظهار نظر، هر چند در حقیقت ماجرا تفاوتی ایجاد نمیکنه.
البته شکست در این انتنخابات قابل انکار نیست و درکل جناب روحانی با 57.13% آرا رییس جمهور کل کشور شدند. (بماند که 16 میلیون که بهشون رای ندادن رو بالکنایه طالب خشونت و تنش خواندند.)
این هم قابل انکار نیس که دومین رئیس جمهور کم رای هستند (اولیش هم خودشون بودند) این نیز بگذرد همانگونه پیروزی 24 میلیونی احمدی نژاد در 88 گذشت.
یاعلی (4377397) (alef-1)
!!! اما جناب نویسنده سال 88 اعتقاد نداشتند که اگر یک جناح به قول خودشان 24 ملیون رای آورد در کنارش یک جریان قدرتمند منتقد 14 ملیونی هم شکل گرفت ! جریانی که با بدخلاقی رقیب فتنه گر نامیده شد !! چون همان که امروز یک قلم تصفیه شده نامیده شده در آن سال توانست با توهین وسخنان تحریک آمیز خشم آنها را بر انگیزد !!! برخوردی بر حلاف منش جناب روحانی ! (4377552) (alef-1)
انقلابی آن جریان حداکثری پیروز انتخابات است ! چرا که اگر آن اقلیت انقلابی تلقی شوند نشان می دهد که انقلابشان ظاهری بوده چون اگر انقلابی بودنشان حقیقی بود نباید جامعه ای بسازند که اکثریت غیر انقلابیند ! (4377558) (alef-1)
حالا کی گفته آن 15 ملیون انقلابیند و23 ملیون غیر انقلابی ؟!!! (4377563) (alef-1)
"رقیب نگذاشت تصویر درستی از جریان انقلابی ایجاد شود وگرنه وزن کشی دقیق تری صورت می گرفت. اما این ناجوانمردی در "تصویر غلط" و "دروغ نمایی" و "رقیب هراسی" خیلی دوام نمی آورد. بزودی پرده های خواهد افتاد اگر جریان انقلابی همین راه را ادامه دهد."
خيلى رو دارين والله. يادتون رفته قاليباف چه تهمتها زد و توهين ها كرد؟ همين الف چه بدوبيراه هايى به روحانى گفت؟
١٦ ميليون رأى را هم به خودت نگير بيشترش رأى به يارانه است تا به اصولگرايى (4376455) (alef-13)
اصولگراها، تا احمدي نژاد، مردي كه همه ديديد چگونه انتخابات را به سخره گرفت ،را محاكمه نكنيد، و رفتار نامحترمتان را با فتنه ناميدن و .... جبران نكنيد تا صد سال ديگه هم اين مردم به شما اعتماد نخواهند كرد، واعتماد مردم به شما بر نميگردد،
با بالارفتن تكنولوژي و ارتباطات وسطح شعور اجتماعي و روحيه انسان دوستي و همپاي آن وطن دوستي، هر جا طرف حق را نگيريد و احترام مردم رو كم كنيد، مردم هم مسلما طرف شماا نيستند،
آقاي مرحوم هاشمي و حتي همين آقاي روحاني هم اين رافهميدو خود را از جبهه شما جدا كرد،
انشالله كه اين رفتار گذشته را جبران كنيد و براي پيروزي و سلامت مردم ،( تك تك مردم) آستين همدلي را بالا بزنيد، (4376953) (alef-1)
رای 15 میلیون فوق، 4-5 میلیون اش گفتمانی است (همون رای جلیلی) و بقیه را دو دسته دادند دسته اول 4-5 میلیون کسانی که 3 برابر شدن یارانه را باور کرده بودند و دوم 4-5 میلیون بازاریان و خانواده هاشون که فکر می کنند که شاید رییسی رونق کاسبی بیاورد در حالیکه مشکل بازار اینه که دست زیاد شده و تو خیلی از حوزه های بازار از این به بعد رونق زیاد ممکن نیست (4377048) (alef-1)
مقداد
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۲۱:۱۶:۳۳
شما پر رو هستید . هرچی قالیباف گفت با سند و مدرک گفت اما شما چی ؟؟؟
جنگ - دیوار کشی- زن دوم - رشوه بابت کرسنت - خشونت - اعدام و زندان و ..... دروغ و تهمت
مطمئنا اگه تلگرام و واتس آپ نبود که اینهمه دروغ و تهمت بزنید آرا فرق میکرد (4377151) (alef-1)
الان نظر تو توهين نيست؟ شب و روز ادعاي روشنفكري و فرهيختگي دارين و اون وقت...كي داره به مردم يارانه مي ده؟ كي شهامت قطع يارانه رو نداره؟ كي سه روز قبل از انتخابات براي چند ميليون نفر، دوباره يارانه برقرار كرد؟!! (4377353) (alef-1)
تازه با اون همه جو سازی 2030 و دروغ هایی که دربارش گفتن شهرستانا و روستا ها رو رایو عوض کردن اینا یادمون می مونه (4377628) (alef-1)
اينا هي ميگفتند ضد انقلاب دولت امريكايي و ... خب اينارو حق ميدونند و براشون لابد حقيقت (4377685) (alef-1)
دوستان عزيز اگر به چندين انتخابات اخير رجوع كنيد و مجموع اراي كل مردم ايران متوجه ميشيد كه كل راي اصولگراها چيزي در همين حد ١٥ ميليون هست پس لطفا فلسفه بافي نكنيد خودتون هم ميدونيد كه هيچگاه محبوبيت بيشتري نخواهيد داشت. در مقابل ٦٠ ميليون ايراني !! ولي متاسفانه تا الان حكومت اقليت بر اكثريت بوده (4377698) (alef-1)
اقای مهدیان
بزرگوار
یه کلام بگو باختیم چرا داستان میسازی (4376463) (alef-13)
چرا فقط خودتان را انقلابی می دانید? چرا می خواهید به جامعه و مردم القا کنید که روحانی و طرفدارانش وطن فروش و ضد انقلاب هستند? ما می خواهیم ایران سربلند باشد و اسلام به ایران افتخار کند. (4376515) (alef-13)
ایشاله بعد از این روحانی یک طوری عمل کنه که بی بی سی ازش خوشش نیاد (4377618) (alef-1)
من بسیار خوشحالم که روحانی رای آورد. اگر رئیسی رای می آورد با درنظرگرفتن تمامی اتفاقاتی که سال 88 افتاد و در این انتخابات اتفاق افتاد, می بایست منتظر آشوب های جدیدی می بودیم (آرای بالای 100 درصدی بعضی شهرها - مشکل تعرفه- نحوه ی اعلام نتایج- عدم صدور مجور برای بعضی از ناظررین رئیسی و ... ) از همه ی این ها گذشته روحانی دیگر بهانه ندارد. این هم 4 سال دوم. باید به تمام وعده هایت عمل کنی و نمی توانی از زیرشان شانه خالی کنی. از طرفی با همه ی بداخلاقی ها از نحوه ی برخورد تا منتقدین توسط روحانی تا صحبت هایش در جمع های انتخاباتی و حتی نحوه ی صحبت کردن مشاوران و حامیان روحانی و حتی ایجاد تشکیک در رای داشتن رئیسی و ادعای مضحک چانه زنی برای روی نمودار بردن آرا برای رشد آرای رئیسی و ... می شود بسیار امیدوار بود که سال 1400 برد از آن اصولگرایان شود. (می توانید این انتخابات رو با موارد مشابه سال های قبل مقایسه کنید و نشان دهید که اصولگرایان اخلاقی تر هستند مثلا تتلو سال 88 برای میرحسین آهنگ ساخت و از او حمایت کرد ساسی مانکن سال 84 برای کروبی همین کارها را کرد. سال 88 عکس رهنورد جریان ساز شد در حالی که امسال فیلم زن رئیسی شده بود آلت مسخره کردنش و این که سال 80 21 میلیون خاتمی شده 23.5 در حالی که 4 میلیون رای رقیب خاتمی شده است 15.5 میلیون رای رقیب روحانی و روحانی همچنان کمترین آرای دوره های قبل را برای ریاست جمهوری کسب کرده است از نظر درصد (زیر 60% در حالی که دیگر روسای جمهور بالای 60 درصد آرا را کسب کرده اند.) وبسیاری موارد دیگر . شما می توانید با نشان دادن این موارد به صورت ملایم و نه تند نشان دهید که اصلاح طلبان جندان هم نباید به خود ببالند. درود!) (4376527) (alef-13)
خب با افزایش جمعیت سبد رای هم بزرگتر میشه دلیل اینکه رای اصلاح طلبها زیاد نشده بخاطر اینکه تحریمی افزایش پیدا کردن الان معادل ۱۵ میلیون نفر در انتخابات شرکت نمیکنن که در معادلات شما جایی ندارن (4377028) (alef-1)
در کتون میکنم این هموم احساسی بود که ما در سال 88 داشتیم .چرا اون موقع سکوت کرده بودید... من سال 92 رای ندادم چون هنوز دلگیر انتخابات قبل بودم اما چند روز مانده به انتخابات تصمیم گرفتم به روحانی رای بدم برای تسکین دردهای سال 88 و امروز بینهایت خوشحالم حسابم باجریان سال 88 تسویه شد (4377102) (alef-1)
اونقدر به اصلاحات در هر انتخاباتي راي خواهيم داد تا تا از عملكرد سال ٨٨ پشيمان شوند و رسما عذرخواهي و جبران نمايند. (4377293) (alef-1)
مسعود
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۱۷:۰۳:۱۸
مشکل جریان انقلابی مورد نظر شما این هست که روی ضعف معیشت مردم خیلی حساب باز کرده. طوری که اگر در این مملکت وضع نسبی فقر بهبود پیدا کنه و معیشت مردم بهتر بشه، دیگه موضوعی نداره که باهاش نظر مردم رو جلب کنه. از طرفی هم موضع شفافی نسبت به آزادی های مدنی نداره. بنابراین جذابیتی هم نخواهد داشت. اما گفتمان اصلاح طلبی و اعتدال به گونه ای است که قصد گروگان گرفتن وضعیت معیشت مردم رو نداره و دعوت میکنه ضمن بهبود شرایط معیشتی، موضوع آزادیهای مدنی رو در اولویت قرار بده. از اونجا که با رفع مشکلات معیشتی هم، رشد مطالبات مدنی سر جای خودش باقی میمونه، این گفتمان باز هم توان جلب آرای مردم رو داره. مردم هم به مرور متوجه میشن که بهبود معیشت منوط به توسعه اجتماعی، فرهنگی، آزادیهای مدنی و «آگاهی مؤثر» از «حقوق شهروندی» است. (4376529) (alef-13)
آقای مهدیان چطور سال ۸۸ از این الفاظ استفاده نمی شد و مردم فتنه گر و عوامل استکبار نامگذاری می شدن (یک جبهه انتقادی 16 میلیونی متحد و منسجم)؟؟؟؟؟؟؟ (4376572) (alef-13)
رهگذر
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۲۲:۳۱:۰۱
به خاطر اینکه این 16 میلیون نفر با سعه ی صدر و بزرگواری برخورد کردند ولی در سال 88 دیدیم چطور آبروی مملکتو به حراج گذاشتین. (4377314) (alef-1)
فكر كنم اونموقع شما هنوز به سن تكليف نرسيده بودي و الا تو همين سايت الف احمد توكلي به موسوي گفت اين پشتوانه ١٣ ميليوني رو با خودسري نابود نكن ولي گوش او بدهكار نبود. (4377704) (alef-1)
رستمی
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۱۸:۵۳:۰۹
مشکل اصولگراها تحلیلگرانی مثل شما و تحلیلهایی مثل اینهاست. حوصله گشتن ندارم اما تقریبا دو یادداشت با همین مضمون بعد از انتخابات ریاست جمهوری یازده و مجلس از شما خواندم که در زیر آنها خوانندگان به روشنی و شفافیت عیبهای تحلیل شما و مشکلات اصولگرایان را مطرح کرده بودند، اما ظاهرا هنوز در بر همان پاشنه میچرخد و جنابعالی باز نظر قالبی خودت را میخواهی بر دیگران تحمیل کنی.
اگر دنبال راه حل هستید به نظرات من به عنوان یک منتقد بیرونی هم نگاه کنید. مشکلات اصولگرایان عبارت است از:
1- مشکل از تیتر یادداشت شما آغاز میَشود؛ جریان انقلاب! برداشت شما و برخی دیگر از همفکران شما این است که اصولگرایان جریان انقلابند و دیگران نیستند. به مرور بعد از انقلاب شاهد دهها القاب اینگونهای که ملت را چند پاره میکند بودهایم. این جریان انقلاب بر چه مبنایی پدید آمده و شاخص و معیارش چیست؟ خیلی صریح باید عرض کنم تفسیر شما از جریان انقلاب، طرفدارن اصولگرایان (جناح راست)است و لاغیر. نه دلسوزی برای انقلاب مد نظر شماست و نه عمل به شعائر اسلامی. هر کس در قوم و قبیله شما بود و نظر شما را تایید کرد یک روز میشود ذوب در ولایت یک روز انقلابی، یک روز با بصیرت، یک روز 96 درصد و دیگران ضد اینها. اما اینها همه واژههاییاند که به طور قراردادی شما بر عدهای قرار دادهاید و صرف نامگذاری شما اصالت و محتوا با خود نمیاورد. پس قدم اول همه مردم ایران را با هم ببینید و از تقسیم بندی آنها خودداری کنید.
2- دیگر مشکل بنیادی شما را من بیماری هلندی به تاسی از اقتصاد نام میگذارم. دسترسی شما به نفوذ و قدرت نهادهای انتصابی و ثروتی که با تکیه بر بازار از گذشته وجود داشت و بعدا به انحای روشها تشدید شد،باعث شده است، یک تن پروری پیشه کنید، تن پروری در حوزه فکر و سختکوشی و پرورش شخصیتهای برجسته برای مسئولیتهای بزرگ. اگر نگاهی به نخبگان طراز اول جناح راست بیاندازید، خودتان هم متوجه میشوید که در مقایسه با قدرت فکری و توان اجرایی و مدیریتی رقیب دستان بسیار خالی است. مهم ترین چهرههای جناح راست که درانتخابات اخیر به میدان آمدهاند، احمدی نژاد(؟) قالیباف، رئیسی، میرسلیم، غرضی،، رضایی، لاریجانی(!) و ولایتی هستند. از این میان 4 نفر تجربه وزارتی داشته اند که غیر از آقای ولایتی چندان سمت اجرایی مهمی نبوده و استمرار چندانی هم نداشته است. 2 نظامی که هیچ درک درستی از فضای، اقتصاد، سیاست و فرهنگ ندارند و فقط به یمن نظامی بودن پلههای ترقی را طی کردند. احمدی نژادی که با سابقه خرد مدیریتی و یک دوره شهرداری مخربترین مدیر اجرایی بود و لاریجانی که کم کم او را هم از دایره خود بیرون میاندازید. معاون قوه ای که یک روز تجربه در نظام اجرایی نداشت. بدتر از اینها، پشتوانههای فکری و مسئولان اجرایی در سطح معاونتها است که اصلا قابل مقایسه با جریان رقیبتان نیست و قحطی مدیران توانا در جناح راست بیداد میکند.
3- محوریت تخریب به جای سازندگی: در تمام انتخابات وجه مشخصه شما، حمله با محوریت گروه خودی و غیر خودی و ضربه بر پیکر حریف بوده است نه راهکارهای مشخص برای برون رفت از چالشها و بهبود وضعیت در زمینههای اقتصادی،اجتماعی، فرهنگی و سیاسی
4- تغییر دائقه مردم همگام با مردم دنیا: ایرانیان هم به سان مردمان دیگر کشورها انسانند با خصوصیات مشابه. دوران اتکای صرف به ارزشها گذشته است، جمعیت جوان ایران مطالبات مادی خود را دارد، امکانات مادی و آزادیهای اجتماعی می خواهد، دنبال فرصت برابر برای رشد و تولید ثروت است و استقلال میخواهد، آقا بالاسر نمیخواهد. به مرور با تغییر نسل جمعیت و به عرصه آمدن متولدین متاخر، این مشکل جناح اصولگرا خیلی بیشتر تشدید خواهد شد،باید نیازهای آنها را بشناسید و جواب درخور برای آنها داشته باشید. امروزه برای فروش یک کالای بی ارزش مثل قوطی کبریت هم مشتری محوری در دستور کار است چه برسد به موضوع مهمی مثل حکومتداری و منش سیاسی.
حل این مشکلات و مسائل دیگر که نیازمند بررسی دقیق تر است، مستلزم یک تغییر نگرش بنیادین و تجدید ساختار همه جانبه در جناح راست است نه تحلیلهای آقای مهدیان که به به و چه چه خود را نثار برخی کارهای شکلی در این انتخابات( مثل کنار رفتن قالیباف، بدون مکانیزم مشخص و رضایت فرد) کرده است. (4376885) (alef-1)
🔴 تتلو تیر غیب بود
-گروه سیاسی:
الم تر کیف فعل ربک باصحاب الفیل؟
آیا ندیدی که پروردگار تو با اصحاب فیل چه کرد؟
اصحاب فیل کیست؟
آن که قدرت اش را از زور و تجهیزات میگیرد.
صاحب ابابیل کیست؟
پروردگاری که مردم بیپناه و بیتجهیزات، بدون فیل و تانک را، از شر صاحبین زر و زور دور میکند. به مدد ابابیل.
ابابیل چیست؟
بعضی گفتند پرنده بودند، بعضی گفتند یعنی بلایی که بر سر لشکر ابرهه آمد و از تعدی به خانه ی خدا بازشان داشت. هر چه بود چیزی کوچک بود، که از «آسمان» رسید و هیبتهای ظاهری زمینی را یکشبه بیمقدار کرد. بعضی آن بلا را آبله ای دانسته اند که لشکر ابرهه گرفتار آن آمد.
ابرهه کیست؟
ابرهه لفظ حبشی برای ابراهیم است. ابراهیم رئیسی بود در یمن. نه از آن ابراهیمها و رئیسها که بت میشکنند، بل از آنها که بت میسازند. دکانی و معبدی موازی خانه ی اصلی خدا علم میکنند تا مردم را بفریبند و برای خود قدرت و پول و شهرت به کیسه بزنند. به نام خدا اما به کام خود.
در صنع معبد جدید در صنعا، ابرهه درد دین نداشت، درد پول داشت. درد قدرت داشت. درد شهرت و توجه داشت. درد جذب مردم به معبد غیرواقعی داشت. درد جذب مردم به خود به جای خدا داشت. حمله ی به کعبه بهانه بود. چشم دیدن خانه ی دیگری در برابر معبد خود را نداشت. معبدش ریایی بود، مصنوعی بود.
ابابیل تیر خدا بود برای شکستن فیلهای پوشالی فریب و هیبت، و برای درهمریختن معبدهای ریایی و تصنعی خودخواهی و خودپرستی.
تتلو تیر خدا بود.
تیر خدا بر جامه ی زهد ریایی. چهره ی عبوس زهدی که شادی و موسیقی را — نه از سر درد دین، که از بهر فریب خلق و میل به قدرت — از مردم دریغ میدارد صریحتر و مبتذلتر از این نمیتوانست مفتضح شود. آن هم دو روز مانده به انتخابات.
حالا، شگفتزده و نگران از بلا و آبلهای که به لشکرشان افتاده است، افتادهاند پی توجیه و دلیلتراشی: گاهی با اذعان به این که اشتباه کردند، گاهی با تلاش برای نشان دادن این که اشتباهی در کار نبوده است …
تتلو هر که بود و هر چه بود برای خود بود و آزاد که هر چه میخواهد بکند و بگوید — تا پیش از آن که به دام فریبکاران امنیتی بیفتد و بازیچه ای شود برای مطامع مردمفریب آنها، تا با جلب و فریب خیل هواداران اش معبدشان را پررونق کند. تیری که آنها برای خود میخواستند در چله کنند اما کمانه کرد و به خود بازگشت:
آیا صورت فریب و دروغ بهتر از این میتوانست بیسیرت شود؟
آیا جامه ی زهد و ریا صریحتر از این میتوانست دریده شود؟
آیا معبد صنع و سالوس آشکارتر و مفتضحتر از این میتوانست فروریزد؟
در پوستین خلق افتادند، شادیشان را حرام کردند، دین و آئین و مسجد و معبدشان را مصادره کردند، امام غریبشان را جناحی کردند، با دروغ و دغل دین و احساسات دینی را جریحهدار کردند، به هنرمندان مردمی توهین کردند، ربنا را از آنها گرفتند، به اسم بتشکنی بتهای تازه ساختند، با توپ و تانک و چوب و باتوم مخالفان و منتقدانشان را نواختند …
یکیک این گفتارها و رفتارهای شان را انگار کسی مینگریست و میشمرد، تا در بهترین لحظه تناقضها و دوروییهای شان را با مثالی مشخص آفتابی کند: سنگی کوچک به سمتشان بیاندازد تا بت شان را فروبریزد.
… و در این مثالها درسی است برای آنها که درس نمیگیرند.
این رو منتشر کن
آسیب شما این جاست (4376888) (alef-1)
به چپ و راست زدین. اما دریغ .. بازم پیام اصلی رو نگرفتید. پیام اصلی این بود.. جریان اصولگرا یا بقول شما انقلابی حیات خودش رو در حذف بقیه گفتمان ها می ببنه..این جریان بسیار انحصارطلب و تمامیت خواهه.. برای اینکه موفق بشه مذبوحانه سعی میکنه روی بقیه گروهها و تفکر ها انگ بزنه و اسم بگذاره..هر بار یک جور.. غربزده.. لیبرال.. امریکایی... چهار درصدی.. اصحاب فتنه.. ساکت فتنه.. بی بصیرت.. طلحه و زبیر...و قس علیهذا
سردمداران کم هوش این جریان هنوز به این درک نرسیدند که دموکراسی حقیقی فقط در سایه احترام به تمام دیدگاهها و نظرات و تعامل دوسویه اتفاق میفته.. هنوز این مطلب رو متوجه نشدند که هر کس رو که بیشتر در جهت منزوی کردنش کوشیدند و سعی کردند برای مردم اونو تبدیل به ضد قهرمان کنند بیشتر عزیز شد، کاش می فهمیدند رای سال هشتاد و هشت مخالفین شما الان در سال نود وشش تقریبا دوبرابر شد و رای جریان اصولگرا با تمام تلاشها و تهمت ها و تخریبها در وعده های پوپولیستی و ادعای دلسوزی برای محرومین و وعده پخش یارانه بیش از نه میلیون کاهش پیدا کرد. با تمام تلاش ها و استفاده از تریبون های انحصاری حتی در روستاها و مناطق محروم هم نتونستند پایگاه خوبی داشته باشند
بپذیرید... این رای بیشتر از اینکه اقتصادی باشد سیاسی بود. مردم از بداخلاقی ها و انحصار طلبی ها و بداخلاقیها و خود محوری ها و کینه توزیهای شما خسته اند ... خسته. (4376905) (alef-1)
مخاطب این مقاله شما نبودید، زیاد خودتان را ناراحت نکنید! (4376907) (alef-1)
ناشناس
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۱۹:۰۴:۰۶
آقای عزیز!
با چه معیاری ۵۷ درصد مردم را از کشتی انقلاب پیاده میکنید؟ با این تفکر تا قیامت در انزوا خواهید ماند. جریان انقلابی اصیل و مردمی جریان اصلاح و اعتدال است. این را از تاریخ ۲۸ سال اخیر ایران بپرسید تا جوابتان را بگیرید. آیا شما جریان انقلاب را جریانی میدانید که نشان داده اگر فرصت بیابد از سرمایههای انقلاب، مثل نیروهای بسیج مستضعفین و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به نفع خود سوء استفاده میکند؟ ایرانیان بینا هستند و حال و گذشته ی خود را میبینند. میبینند که چه جناحی خودبین و چه جناحی ایرانبین است. گمان نفرمایید که جبههی عظیم و دارای اکثریت اعتدال و اصلاح میخواهد دین، اخلاق، ایران و مردم ایران را از بین ببرد. این توهم است. اعتدال و اصلاح راهی انسانی و اسلامی و شایستهی هر ایرانی است. «چشمها را باید شست». با تمیز و عزیز باشید! (4376914) (alef-1)
اصولگرایان باید برای آسیب شناسی خود، واقعیت ها و خواسته های جامعه را ببینند و بپذیرند. تا زمانیکه با عینکی که دوست دارند جامعه را تحلیل کنند، دود آن به چشم خودشان خواهد رفت. تا حصر شکسته نشود و تا شخصیت های محبوب مردم آزادی گفتمان نداشته باشند و تا زمانیکه به خاطر ظلم هایی که به کشور از ناحیه انتخاب احمدی نژاد بر جامعه گذشت به اشتباهات گسترده خود و حمایت های چشم بسته و منفعت طلبانه حزبی خود (خصوصا رسانه ای و کوتاهی مجلس در وظایف قانونی خود ) از مردم عذرخواهی نکنند نمی توانند پایگاه اجتماعی اکثریت را جلب کنند. (4376936) (alef-1)
مقاله بسیار ضعیف و تنگ نظرانه.
خدای من!!!!! اگه مردم از دست شما اصولگریان دق نکنند ، خیلیه!
باز هم فلسفه بافی ، باز هم توهم ، باز هم تئوریهای عجیب غریب.
عزیز من شماها چرا اینقدر کُندید در درک واقعیات
بیش از ۵۰ درصد مردم این مطلب ساده رو می فهمند شما هم یه زوری بزن شاید خدا کمک کرد فهمیدی ( البته اگه از غرض ورزی اولش دست بردارین)
نتایج بدیهی انتخابات ( که تقریبا همه مردم کوچه بازار و حتی رسانه های خارجی هم فهمیدند):
۱) گفتمان اصولگرا بسیار بسیار کم مشتری است در جامعه!! اگر نبود وعده های توخالی یارانه ۲۵۰ تومن و تجمع های بسیار زوری اتوبوسی و درد دل مردم را گفتن (مانند بیکاری ، فقر ) مطمئن باش رئیسی ده میلیون هم رائ نمی اورد.
۲) آن ده میلیونی که رای ندادند نظرات نزدیکتری به اصلاح طلبی دارند. تقریبا این را همه میدانند. حالا شما میتونی اینو قبول نکنی. با توجه به این مورد و مورد (۱) نسبت واقعی رای روحانی به رئیسی بسیار بیشتر از ۳ به ۲ است.
۳) با توهین و بد اخلاقی در انتخابات و استفاده از امیر تتلو جناح اصولگرایی علاوه بر اینکه سود نمیکنه ضرر هم میکنه.
۴) مردم رو احمق فرض کردن اصلا چیزی خوبی نیست !!! در این گیر و دار کلی ایرادت جدی گرفته شد چه در رابطه با فساد چه مورد دیگر. جناح اصولگرا بجای تهمت بهتر است جوابگوی ابهامات باشد .
َ (4377025) (alef-1)
وای از مملکتی که اسلامی هم هست دولت مستقر و آینده اش جزو جبهه باطل باشند و از آن مهمتر رهبری جامعه هم حکم ریاست را بنام این جبهه باطل تنفیذ کند!!!!! فهم توهم شما خیلی سخت نیست . (4377039) (alef-1)
دوستان عزیز ! توجه شما را به مجموع ارای چهار اصول گرا ی دور گذشته انتخابات جلب می کنم. در حدود 15.5 میلیون. اکنون رای اصول گرایان 16 میلیون است. یعنی کمتر از نیم میلیون افزایش رای با این همه مشوق مالی !
سبد رای شما همین است اقایان !
زور نزنید. (4377043) (alef-1)
حمایت از فقرا و مستضعفین یک شعار است. کمیته امداد، آستان رضوی، حضرت معصومه و سایر اماکن متبرکه ، بعلاوه خمس و زکاتی که مردم هر ساله پرداخت میکنند و همه اینها مستقیم یا با واسطه بدست همین دوستانی میرسد که دولت ها را همیشه میکوبند، چه دولت روحانی، چه احمدی نژاد و غیره. حالا سوال این است ، پول های وصول شده در این حسابها که اگر بیش از درامد نفت نباشد ، کمتر نخواهد بود در این سالها در کجا خرج شده است؟ اقای رییسی و میرسلیم ، مراجع تقلید محترم لطفا برای اطلاع بنده و سایر افرادی که چنین ابهامی دارند پاسخ بفرمایید.
ایا خرج این پولها برای محرومیت زدایی در استانهای کشور هم نیاز به اجازه مجلس و تصویب دولت دارد؟
اگر واقعا درد ما رفع فقر است و محرومیت با همین منابع میشود هر ۴ سال بدون اینکه رییس جمهور بود محرومیت زدایی کرد.
و من الله التوفیق (4377071) (alef-1)
چرا این قدر صغری کبری می چینی هر چه جامعه با سواد تر بشه اصلاح طلبان بیشتر میشند واین روند همچنان ادامه دارد......ودر این بین بعضی از سیاست مدارا هم از اون گروه جدا میشن هاشمی ناطق لاریجانی جلالی وووو (4377073) (alef-1)
اجمد نوکلی یکی از بازندگان اصلی این انتخابات بود چرا ؟
فرض را براین میگیریم که انگیزه جاه . مقام نداشته چون در میان باند روحانی که جایگاهی ندارد و از صندوق رای هم در آینده قطع امید کرده میماند در نقش اقتصاد دان مستقل وارد گود شده .
آیا حق نبود که برنامه اقتصادی روحانی را که از طریق سایت فرارو در دسترس است مطالعه میکرد بکذریم که رئیسی حتی یک پاراگراف هم برنامه ارائه نداده بود بر اساس این برنامه او که مدعی اقتصاد دانی است بنقد روحانی میپرداخت . بزرگترین درسی که روحانی از رفسنجانی گرفت جمع کردن نخبگان در اطراف خودش بود و مسلم استکه این برنامه را افرای چون نیلی و طبیبیان نوشته اند . تر دید ندارم که توکلی حتی زحمت نگاه کردن این برنامه را بخود نداده و مدعی تخصص در اقتصاد است . (4377085) (alef-1)
سید جمال
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۲۱:۰۹:۱۴
"
این رشد اجتماعی تنها مربوط به شناخت دولت نیست. دیگر جریان های سیاسی نیز شفاف شدند.
یک قلمش تصفیه احمدی نژاد بود.
احمدی نژاد تصفیه کردنی نیست اشتباه نکن ، بسیاری از مردم به شخص احمدی نژاد علاقه مندند. (4377139) (alef-1)
این جریان انقلابی نیست، این جریان، جریانی ماکیاولیستی بود که از همه چیز برای رسیدن به برد استفاده کرد:
از یکی مظاهر ناب شیعه محمدی حضرت رضا(ع)
از توان همه ارگانانهای نظامی و انتظامی و امنیتی که نتچه اش کاهش اعتماد اجتماعی به نهادهایی است که قرار است ضامن مرزهای کشور باشند
از افتراها و تهمتهایی که حتی از آدم متدین نما و مقدس مآب و ایمان نمایی چون توکلی به جد و تمام از ان استفاده کردند. کافی است هفته اخیر به سایتتان سرکی بگشید
از هنرمندان مبتذلی که ابتذال هنری و غیرهنریشان چندان بوی گند می دهد که برخی از هنرمندان نیمه مبتذل را آزاد داد
از صدا و سیمایی که تنها نشان ملی اش پخش سرود ملی در زمان انتخابات است.
در کل آنچه که شما جریان انقلاب نامیدید نه انقلابی گری که ماکیاول گرایی بود که رنگ و بوی دینی گرفته بود.
بنابراین آنچه که برای شما داشت نه باخت که افتادن چهره واقعی تان بود که انقلاب را، امام را، رهبری را، دین را، ایثارگری را و ... مصادره کرده اید و چنان به بهای اندکی خرجش کردید که خدا می داند در آینده ای نه چندان دور از آن چه خواهد ماند.
اگر انصاف دارید منتشر کنید تا مردم صحت یا سقم آنچه گفته شد را تأیید یا رد کنند. (4377161) (alef-1)
ناشناس علی
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۲۱:۲۴:۲۸
با سلام
تحلیل بدی نیست ولی هنوز عمق مسئله را درک نکرده است
اشکال اول:
اشکال اول همین تیتر انتخابی است
با این تیتر - ناخواسته تمامی نیروهای طرف مقابل را ضدانقلاب خطاب می کنید- که یک اشتباه استرتژیک است- هر کس که کمی با شما اختلاف نظر (با یک هدف مشخص) داشته باشد حذف 100 درصد است!!!!!!!! حتی اگر توان مدیریتی و جذب بالایی داشته باشد.
انتخابات مجلس یک تکانه بود ولی درس نگرفتید!!!!! برای رسیدن به وحدت واقعی و حقیقی
رسیدن به یک وحدت واقعی و حقیقی مسیر خاصی را می طلبد که هنوز در این جریان یا گروه حتی اغاز هم نشده است! همان ائتلاف های معمولی و پشت درهای بسته و ریش سفیدی هنوز هم جاری است که نمونه بارز آن انتخاب اقای رئیسی (بدون داشتن امادگی کامل برای چنین مسابقه ای- شاید لیاقت هم داشته باشد!!!) است. هنوز مولفه های "وحدت خودجوش و درونی" بطور کامل شکل نگرفته است. لذا من قبول ندارم که: "وحدت در بدنه کمال و بلوغ وحدت های سیاسی است که در این انتخابات، بی سابقه و خودجوش رقم خورد".
جبهه 16 میلیونی
یک جبهه انتقادی 16 میلیونی همیشه بوده است ولی مدیریت نشده است. لذا این هم جدید نیست و حتی این دفعه هم خوب مدیریت نشد.
اما- رشد اجتماعی مردم
درک رشد اجتماعی مردم نیازمند چند مولفه است:
-اولش اخلاق مداری است
-دوم شفافیت است و
- سوم شناخت دقیق از رویکردها و رفتارهای طرف مقابل
هیچکدام در این مرحله رعایت نشد.
انتخاب یک نفر که بیاد و حمله کنه و بعدش هم کنار بکشه دیگه جواب نمی دهد. کاری که اقای قالبیباف کرد.
شفافیت اصلآ وجود نداشت. این جبهه خود می بایست شرایط دوران دکتر احمدی نژاد را منطقی نقد می کرد و بعدش به طرف مقابل حمله می کرد و حال انکه با رسانایی کردن حضور تمام عیار اطرافیان سابق ایشان - مردم کنار کشیدند. نه اینکه ادم های بدی باشند- نه – مسائل بطور شفاف نقد و مطرح نشده بود.
اینکه گفته اید: یک قلمش تصفیه احمدی نژاد بود. یک قلمش وزن کشی سیاسی اصولگراها بود. یک قلمش تعیین تکلیف افرادی نظیر لاریجانی و غیره بود و...
این نگاه هم اشکال اساسی دارد. اولآ وزن کشی سیاسی تمام اصولگراها نبود
در ثانی - تعیین تکلیف افرادی نظیر اقای علی لاریجانی – توسط چند نفر انجام شد نه مجموعه این گروه-
قبلآ گفتم که با این طرز تفکر: هر کس که کمی با ما اختلاف نظر (با یک هدف مشخص) داشته باشد حذف 100 درصد است!!!!!!!! حتی اگر توان مدیریتی و جذب بالایی داشته باشد. این اشتباه زیربنایی است!!!! حذف انسانهایی مثل اقای علی لاریجانی و ناطق نوری از این مجموعه اشتباه محض است.
گفته اید که:جریان انقلابی باید بتواند حصر درونی اش را بشکند و جامعه را یکدست ببیند. انقلابی گری یعنی کل جامعه را برای انقلاب دیدن. در این انتخابات در همین راستا گام بلندی برداشته شد.
اصل بیان درست است ولی روشی برای نزدیکی به کل جامعه تبین نشده است. مثال: سری بزنید به دانشگاه های کشور. دفع کامل است!!!!!!!! ارتباط مستقیم با طبقه متوسط و مستضعفین با فکر فرهنگی مختلف هنوز حتی شروع هم نشده است.
اما- وحدت درونی در راس و بدنه.
برای رسیدن به راس- فرد باید از درون بدنه بالا امده باشد نه بصورت انتصابی و یا حکم شرعی!
در غیراینصورت افرادی بالا خواهند بود که توان مدیریت کلان را نخواهند داشت.
کجا این میسر طی شده است!!!!!!؟؟؟؟؟؟ (4377165) (alef-1)
الهام
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۲۱:۳۲:۰۰
ویژگی جریان به اصطلاح اصلاح طلبی اولویت آزادی های مدنی بر معیشت نیست بلکه:
1- حفظ اعتدال و میانه روی در سیاست های داخلی با تاکید بر حفظ منافع اکثریت و آزادی های مشروع است.
2- حفظ و اولویت منافع ملی بر اساس تعامل با دنیا و دیپلماسی فعال و نه دشمن تراشی های پر هزینه به نام دفاع از اصول و انقلاب.
و انتخابات متعدد نیز نشان داده است که این موارد مطلوب آحاد مردم و قشر های مختلف جامعه می باشد.
و در مقابل آنچه آنچه تا کنون از جریان موسوم به اصولگرایی سرزده است کاملا در تقابل با این موارد بوده است.لغو کنسرت ها، مخالفت با اکران برخی فیلم ها، دشمن تراشی های پرهزینه به نام دفاع از انقلاب و ارزش ها، محدود سازی و توهین به چهره های محبوب مردم نظیر جناب خاتمی، فرا قانون انگاشتن خود، لباس شخصی ها و ... همه و همه اصول گرایی را به عنوان جریانی ضد مردمی که در راستای تامین منافع عده ای خاص تلاش می کند، مطرح کرده است.
با ادامه این روند و در بلند مدت، اصولگرایان بدون شک هیچ شانسی در برابر جریان اصلاح طلبی نخواهند داشت و البته خود ایشان نیز به این موضوع واقف هستند. سوای این موارد، دلایل اصلی باخت اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری (و بدون شک شوراها) را می توان بصورت ذیل خلاص نمود:
1- تمرکز بر وضع اقتصادی مردم و ارائه وعده های غیر عملی بدون توجه به این واقعیت که اکثریت جامعه ایران دیگر فریب وعده های توخالی و بی اساس را نمی خورند.
2- دوران احمدی نژاد و عملکرد بسیار ضعیف وی در کارنامه اصولگرایان ثبت شده است. بسیاری از افراد در این دوره نه به دلیل تایید کامل عملکرد روحانی بلکه با نیت عدم تکرار احمدی نژاد دیگر به روحانی رای دادند.
3- کارنامه مثبت دولت روحانی در تمام زمینه ها که با وجود تمام جو سازی ها و تخریب ها بسیاری از مردم و بویژه طبقه تحصیلکرده و الیت جامعه بر آن صحه می گزارند.
4- عدم درک صحیح شرایط و مقتضیات امروز مملکت و عقب ماندن از تحولات جامعه ایرانی که توزیع برنج، پول و نبات میان مردم برای کسب رای به وضوح موید آن است. (4377174) (alef-1)
ویسنده فکر کرده مدام بنویسه انقلاب انقلاب اذهان مردم منحرف میشه از واقعیت
دوست عزیز پیام مردم ایران روشنه صاحبان قدرت و صاحبان مسندهای غیر پاسخگو قبول کنن یا نکنن پیام ما روشنه (4377208) (alef-1)
جناب آقاي مهديان
سلام
مشكل أصلي شما همين انحصارطلبي شما ومصادره انقلاب وحتى اسلام بنام خود مي باشد
هرگاه إز اين بند خلاص شديد پيروز خواهيد شد
ضمنا نگاهي به تحليل ها ومقالات خود وسايت الف در روزهاي پاياني انتخابات بيندازيد وقضاوت كنيد ببنيد چه كساني تصوير نادرستي إز جامعه به تصوير كشيدند
جناب مهديان بنده بعنوان يك مسلمان انقلابي با شما سخن مي گويم چرا شانزده ميليون هم وطن را إز ساير مردم جدا مي كنيد وبقيه مردم را غير انقلابي مي ناميد اين همان انحصارطلبي شماست
بنده إز جواني در انقلاب و جنگ سهم بسيار كوچكي دارم هميشه در تمام انتخابات شركت كردم أيا اكنون كه به كانديد غير شما رأي دادم غير انقلابيم ؟! اصلا تعريف شما إز انقلابي چيست؟
چرا كشور را به دوگروه تقسيم مي كنيد همان جدا كردن اصولگرا وإصلاح طلب برأي ما بس كه مشكلات بسياري ايجاد كرده است هر گاه إز اين پوسته بيرون امديد و واحد شديد همانگونه كه رهبر كبير انقلاب بر وحدت كلمه بسيار پافشاري مي نمودكشور نيز سريعتر وبهتر پيشرفت خواهد كرد
ايران إسلامي هشتاد ميليوني رأي داده نداده به چه كسي رأي داده به چه كسي رأي نداده همه وهمه إيراني هستيم اعتلاي ايران اسلاميم ارزوست (4377219) (alef-1)
لطفا نظر بنده را منتشر کنید:
تحلیل جنابعالی به شکلی است که اگر فردی در این کشور زندگی نکرده باشد تصور میکند جریان انقلابی یک اپوزیسیون است که تمام تلاشش ورود به ساختار حاکمیت به منظور خدمت به محرومان بوده ولی با انواع روش ها مدام حذفش می کنند.
جهت یادآوری:
جریان انقلابی اکثر نهادهای حاکمیتی را منحصرا در اختیار دارد.
جریان انقلابی اکثر بنیادها و مراکز فرهنگی و اقتصادی حکومتی را منحصرا در اختیار دارد.
جریان انقلابی حداقل 8 سال, تمام ارکان سه گانه و حکومتی را منحصرا در اختیار داشت ...
یکی از آفت های جریان انقلابی شما این است که برای کسب قدرت به جای "التزام عملی" به سیره نبوی, حکمت علوی و سلوک اخلاقی, همواره به توصیه ماکیاول عمل می کند که "هدف وسیله را توجیه میکند" و در این راستا حتی به سر و بدن خودش هم رحم نمیکند (تلقی توهین نشود, برداشت شخصی حقیر است)
مثلا مدام معیارهایش را تغییر می دهد. یک زمان فلانی می شود نجات بخش محرومان و اندکی بعد با چرخش 180 درجه ای فرد دیگری را به عنوان منجی محرومان معرفی می کنند.
اساسا مگر یاری محرومان و نیازمندان فقط و فقط با ریاست در قوه مجریه محقق می شود؟
جریان انقلابی شما در بسیاری از حوزه های فرهنگی و اقتصادی قدر قدرت است و اگر واقعا دغدغه محرومان را دارد که ظاهرا همینطور است, این همه بنیاد اقتصادی, این همه بنیاد فرهنگی, این همه نیروی انقلابی, اینهمه اتاق فکر, این همه اختیارات و بودجه
باور بفرمایید جریان انقلابی اکثر امکانات و ابزارهای خدمت به محرومان و مستضعفان را همین الان در اختیار دارد.
توصیه جالب جناب زیبا کلام را به یاد می آورم که گفته بود سه بنیاد عظیم اقتصادی انقلابی بیایند سه ماه یارانه (همان 45 هزار تومان و نه بیشتر) را جهت کمک به مستمندان پرداخت کنند.
به نظر حقیر در کنار برنامه ریزی های و تحلیل هایتان برای کسب قدرت در چهار سال آینده, در کنار دولت منتخب به یاری همان 15 میلیون طرفدارانتان
بشتابید. آن وقت خواهید دید که چهار سال بعد در کنار این 15 میلیون, بخش قابل توجهی از آن 15 میلیونی که اصلا رای ندادند, جریان انقلابی اصیل, مخلص, دانا و دلسوز را انتخاب خواهند کرد. به راحتی و بدون نیاز به استفاده از انواع و اقسام روش های ماکیاول گونه! (4377227) (alef-1)
اصول گرا
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۲۲:۱۶:۴۷
اصلا اسم این گروه با ادم هاش سازگار نیست. وقتی اعضای اصلی جبهه انقلاب افرادی مثل بذرپاش و زاکانی و... باشن. اصول گرایی هیچ طرفداری نداره. چقدر جایی عقلای اصولگرا خالیه (4377284) (alef-1)
برادر من همه کسانی که کاندیدای ریاست جمهوری شده اند فرزندان این نظام و این مملکت بوده و در راستای خدمت به مردم پیش قدم شده اند . مبادا بخواهیم از فرض غلط ، نتیجه درست دلخواه بگیریم (4377328) (alef-1)
هر چی دوست دارین بگین.
مرتب بشینین برای خودتون تز بدین بیرون ( خنده دار که دوزاریتون هم هیچ وقت نمیفته).
فقط یک کلام ، نه بیشتر نه کمتر:
تا وقتی که با مردم زاویه دارید هیچ وقت موفق نخواهید شد. (4377332) (alef-1)
مامردم ایران به الجبیر ها یادآوری کردیم که یادش باشدمایک تاریخ مدون مدنی ِ 2500ساله داریم ماوقت لزوم پای کاریم و وطن مان را پاس می داریم. (4377340) (alef-1)
قالیباف سرمایه انقلاب !!!شما به قول جهانگیری استوانه های انقلاب را با تهمتها خانه نشین کردید یا ممنوع التصویر وحصر ,حالا قالیباف شده سرمایه ؟؟ (4377372) (alef-1)
هنوز در توهم خود اانقلابیگری وخود متدین پنداری سیر میکنید شما طبق کدام یک از اصول وفروع دین واهداف انقلاب و متن قانون اساسی خط کشی حق وباطل میکنیدوهمفکران خود خیلی راحت در جبهه حق قرار داده ودیگران را باطل می پنداریددرخانه اگر کس است یک حرف بس است عاقبت همه ما به خیر باد (4377387) (alef-1)
سال هاست جمعیت ایران رشد می کند و مجموع رای شما 16 میلیون ثابت است! و همه تریبون ها را دارید و همه صندلی های انتصابی را
آنجه باید یدانید آن 64 میلیونی است که رشد می کند و گاهی به صحنه می آید و گاهی نه ولی اگر بیاید نه پول نقد و نه تتلو ها و نه وعده تنش جذبش نمی کند! (4377413) (alef-1)
بامبو
۱۳۹۶-۰۲-۳۰ ۲۳:۳۴:۵۲
این انتخابات پیام بزرگی برای اصولگرایان و خصوصا سردمداران آنها ( احمد توکلی،محسن رضائی، محمد باقر قالیباف، سعید جلیلی، محمود احمدی نژاد، عزت الله ضرغامی، پناهیان، علم الهدی، رئیسی،حداد عادل، بذرپاش، زاکانی، حسین شریعتمداری کیهان،رسایی، صادق لاریجانی، محسنی اژه ای،کوچک زاده و ...) داره و اونهم اینکه عزیزان من مردم تفکر شما را نمیپسندند. خودتونو اصلاح کنین و به خاطر اشتباهاتتون عذرخواهی کنین و درصدد جبران اساسی اشتباهات گذشته تون که ضربات بزرگی به مردم زده باشین.
امیدوارم وبسایت محترم الف آنقدر از این شکست عصبانی نباشد و این پیام را انتشار دهد. (4377460) (alef-1)
با سلام.
به نظرم مشکل جریان اصول گرایی در جای دیگه ای است و توی متن هم به عنوان این مشکل و رویکرد به عنوان راه کار امده است.اینکه انقلابی گری یعنی اینکه همه مردم و جامعه را برای انقلاب ببینیم.بلکه مردم جریانی را میخواهند که انقلاب را برای آنها بخواهد.هدف مردم انقلاب نیست.هدف از انقلاب مردم و صلاح و زندگی بهتر مردم باید باشه.هرچند بعد از گذشت نزدیک به ۳۸سال از انقلاب و تشکیل حکومت توسط نیرو هایش انقلابی و استقرار حکومت معنی انقلابی گری چه میتواند باشد.در ادبیات و مفاهیم علوم سیاسی انقلاب و انقلابی گری و انقلاب کردن در برابر نظام حاکم می آید و هدفش تغییر حکومت مستقر است.ولی این مفهوم بدونه آنکه مشخص شود مراد از آن چیست در ادبیات اصولگرا ها بارها به کار میرود (4377478) (alef-1)
این انتخابات در ظاهر شکست نسبیاصولگرایی وپیروزی نسبی غربگرایی بود. اما در باطن سبب حذف جریان غرب گرا تا چهار سال آینده خواهد شد. یک سوال کوچک: پرداخت یارانه ۱۵۰ هزار تومانی، کارانه و ایجاد اشتغال یک میلیونی که وعده های رقبا بود و روحانی مصادره نمود به همراه تحول پرخرج سلامت، حقوق نجومی، اشرافیگریچطور ممکن است، با حفظ تورم تک رقمی؟؟؟ اگر روحانی بتواند همه این همه اعمال را با هم انجام دهد، من اورا نه فقط رییس جمهور مادام العمر، که منجی ایران خواهم خواند، هرچند مشخص است که هیچ یک از وعده ها عملی نخواهد شد...منتظر سالهای آتی هستیم... (4377491) (alef-1)
شما مشكل جدي گفتمان داريد و از درون تهي شده ايد
واقعا معيار انقلابي بودن چيست؟و اصلا چرا بايد بعد از ٤٠ سال همچنان انقلابي بود؟
معني وعده ي نان دادن و كمك گرفتن از خواننده اي كه با معيارهاي ادعايي انقلابي بودنتان هماهنگ نيست،چيست؟اين ها مصداق ريا نيست؟
واقعا درون جريان اصولگرا انديشه اي جز وعده نان و توسل به ريا وجود ندارد؟
اگر چنين انديشه اي وجود دارد چرا مطرحش نمي كنيد و مدام يا از مردم ايراد مي گيريد كه حرف شما را نمي فهمند يا به رقيب اتهام مي زنيد؟
بايد ببينيم حاضريد بالاخره واقعيت تهي شدنتان از گفتمان روشن و قابل فهم و صادقانه را بپذيريد و اصلاحش كنيد يا همچنان بر طبل خود حق پنداري و ديگران را دشمن انگاشتن خواهيد كوبيد! (4377523) (alef-1)
فرزاد
۱۳۹۶-۰۲-۳۱ ۰۰:۱۲:۳۲
شما اصولگراها چند بار باید از مردم سیلی بخورید تا بفهمید ؟ رای شما 10 درصد از مردم هست والسلام . این 18 درصد هم مال وعده های پوپولیستی بود که دادید (4377539) (alef-1)
اصولگراها نه به تتلو باختن نه رای قالیباف زیاد بود! واقع بین باشین. اصولگراها به خاطر حمایت تمام و کمالشون از احمدی نژاد باختن. شما دوتا شورا، یه مجلس، دوتا رییس جمهوری یه خبرگان رو از دست دادید. چرا؟ چون همه کاری کردید تا احمدی نژاد باقی بمونه. رو کسی سرمایه گذاری کردین که ادم شرمش میاد بگه رییس جمهور بوده! کسی که مثل ادم های عامی و بی سواد، مثل ادم های تازه بالع شده،رای باطله میده و میخنده!!! تاسف اوره. این انتخابات و انتخابات قبلی همه نشون میده شما اشتباه کردین و تاوان اون 8 سال اینهمه فرصته که از دست دادین. دنبال مقصر نباشین! (4377594) (alef-1)
ما حاضریم او را زیر چتر حمایت خود بگیریم اما اون میگه منتقد به جهنم. منتقد : بی شناسنامه
منتقد: ... (4377616) (alef-1)
این طور که ایشان نوشته اصولگراها بازی را برده اند و روحانی باید چهار سال منتشان را بکشد. (4377622) (alef-1)
میدونی الف جبهه روبروی حبهه انتقادی 16 میلیونی( که بخشی اش ماجصل مطلق جهل و منفعته ) بیشتر میاد سراغت !به مثبت منفی های کامنت هات یک دقتی بکن
حالا شورای شهر هم درنوردیده شد تا روزنامه همشهری دستاویز شهردار برای خبر رسانی نباشه....4 سال فرصت داریم منظفی و عاقلانه و صد البته منصفانه از خودمون دفاع کنبم. و البته 4 سال فرصت داریم تا دروغ ها رو آشکار کنیم. و مکرو و مکر الله و الله خیر الماکرین
در جنگ صفین هم کسانی باوز کردند....فران های بر سر نیزه رو....و بعد ها امیرمان ان ها را خوارج خواند.....امیدوارم بخشی که جنس تفاوتش وافعی است و نه ار حنس باوران به قرآن های سر نیزه شده 16 میلیون که سهل حداقل 1.6 میلیون بشه......اون بحش جاهل و میشه هدایت کرد و یا مثل تو فریب داد ....و اون بحش منفعت طلب رو میشه حرید....پس به هوش باش که تو تنها کسی نیستی که بازی با ارکان دین و یلده!هستند مسلمان هایی که هم مسلمان ان.هم دین و ملعبه هاش و میشناسن و هم بافت 16 میلیونی تو رو......
شرم اگر نکنید از بازی با دینم سپاه خدایم را برایتان با ارمقان می آورم که محال محال محال بود دروغ هایتان حرمت شعبان را بشکنند!!!! (4377631) (alef-1)
خیلی رو دارید به خدا
خیلی!!!!
مقالات چند روز گذشته خودتون را با شرمندگی تمان بخوانید (4377633) (alef-1)
پرویز
۱۳۹۶-۰۲-۳۱ ۰۳:۰۴:۲۲
اول باید فهمید سهم هر یک از اتفاقات در ارائ شما چی هست .سهم توده مردمی که دنبال یارانه بودن و سهم حمایت سازمانها بعد میشود در مورد نتیجه گیری شما صحبت کرد. نکند برخی اعداد باعث توهم شود (4377668) (alef-1)
هنوز درس لازم را نگرفته اید
هنوز به تمام معنا متوهمید!!! از اسمی که برای جریانتان انتخاب کرده اید مشخص است که حالا حالاها شکست خورده اید (4377701) (alef-1)
mehdi
۱۳۹۶-۰۲-۳۱ ۱۰:۲۳:۴۲
خط و نشان کشیدن برای ناطق و لاریجانی، آینده خوبی را برای سرمایه اجتماعی اصواگرایان سنتی نوید نمی دهد (4378686) (alef-13)