نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 207678
رحیمی پای ثابت پرونده های اختلاس‎
بخش تعاملی الف - صدیق مینایی، روزنامه نگار
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۱۷
در چند سال اخیر روند کشف، افشا و تعقیب قضایی جرایمی مثل اختلاس، تبانی، رشوه و عدول از ضوابط قانونی برای تصاحب مال نامشروع شروع شده است. در این راستا پرونده هایی مثل باند خیابان فاطمی، ۳هزارمیلیارد، تخلفات ارزی، بیمه ایران و تامین اجتماعی به قوه قضاییه ارجاع شده و در حال طی روند فانونی می باشد.

وجه مشترک این پرونده ها وجود نام محمد رضا رحیمی معاون اول دولت قبل در اسناد پرونده ها و اظهارات مسئولین مربوطه است این نام آنقدر تکرار شده که گاهی وقت مستمع احساس می کند یا این آقا خیلی گردن کلفت است یا می خواهند وی را قربانی کنند و یا میلش به فساد سیری ناپذیر.

بنده در طول بیش از دو دهه انجام کار خبرنگاری و نوشتن گزارش و تحلیل تا کنون ندیده، نخوانده و ننوشته ام که در تاریخ این سرزمین نامی تا این اندازه تنوع تکرار در پرونده های تخلفات مالی داشته باشد.

اگر این گفته ها و اسناد واقعیت داشته باشد باید تمام مسئولین مملکت قصور در برخورد و بی تفاوتی در برابر تعرض به بیت المال را قبول کنند زیرا این فرد در معادله قدرت و مدیریت کشور همواره روبه بالا حرکت کرده و مورد حمایت جناحی و سیاسی بوده است پس باید تمام حامیان وی پاسخگو باشند.

در اینجا تمام نهادهای نظارتی از جمله قوه قضاییه و وزارت اطلاعات بیش از همه باید مورد سوال قرار گیرند چون با وصف اطلاع از تخلفات رحیمی هیچگاه نه صلاحیتش رد شده و نه تحت تعقیب کیفری جدی قرار گرفته است.

تدقیق در روند حضور رحیمی در معادله قدرت و تکرار نام وی در پرونده های بزرگ فساد مالی کشور این ذهنیات را ایجاد می کند که در مملکت ما منافع باندی بر منافع ملی برتری داشته و دور زدن قانون بر اجرای آن ارجحیت دارد. این روند توسعه کشور را از قابلیت رونق اقتصادی، گشایش سیاسی، ثبات اجتماعی و ترقی فرهنگی انداخته و پتانسیل های توسعه را در خدمت پر کردن جیب افراد صاحب نفوذ و آغا زادگان قرار می دهد.

حضور چهره های مشکوک و فاقد اعتبار در مناصب قدرت و تبنلی قوه قضاییه در بر خورد با این افراد ضربات سختی به اعتبار نظام سیاسی و مدیریتی کشور وارد کرده و اگر ادامه یابد لطمات آن قابل جبران نخواهد بود.
 
کلمات کلیدی : صدیق مینایی
 
۱۳۹۲-۰۹-۱۷ ۲۳:۵۳:۰۲
وجود اینگونه مسایل که متاسفانه در مملکت نهادینه شده ، انگیزه خدمت را از خادمان میگیرد و ادم های سالم به عنوان بی عرضه در میان جامعه نقش پیدا میکنند .
در خیلی از جاها که بحث رشوه و فساد اداری میشود ، انگار بدون این پدیده قرار نیست کاری پیش برود و هم نگیر و هم رشوه نده به عنوان ادم خارج از گود شناخته میشود .
در این راستا تمام ارگان ها و قوا باید وارد میدان شوند و جلوی این پدیده شوم را بگیرند . ایا ابروی یک فرد هرچند مهم برای این نظام اهمیت دارد ویا اصل نظام که برای حمایت از یک نفر به چالش کشیده شده .!
ایا مسولین ما از حد اقل اموزه های اسلامی که موضوع حضرت امیر(ع) و برادرش عقیل می باشد ، نا آگاهند ویا تدبیر اینها بیشتر است ؟
مارا چه میشود ؟؟؟!!!
به قول ظریفی چرا همه خط قرمز ها کارت قرمز دارند؟! (1830166) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.