نظر منتشر شده
۳۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 423146
پزشکان، حامیان اصلی انتقال بیمه ها به وزارت بهداشت
حسن شرقی، 22 آذر 95
لابی قدرتمند پزشکان در حاکمیت یعنی وزارت بهداشت، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و سازمان نظام پزشکی به شدت به دنبال الزام دولت به تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت در برنامه ششم توسعه هستند، اقدامی که منافع آن به جیب پزشکان می رود و هزینه آن را مردم می پردازند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۰
«متأسفم که در فضای سیاست زده‌ی کشور، برخی سیاست بازان هر آن چه را می‌خواهند، وارونه جلوه می‌دهند؛ و از همین وسیله برای رای نیاوردن نظرات کارشناسان دلسوز حوزه‌ی سلامت سود بردند... امیدوارم در صحن علنی، نمایندگان به برنامه‌ای رأی دهند که نفع مردم در آن است»،  این بخشی از یادداشت سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام در تاریخ 26 آبان ماه است.

وزیر بهداشت این اظهارات صریح را در واکنش به فضای ایجاد شده بر ضد پیشنهاد مشترک این وزارتخانه و کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برای تجمیع بیمه‌ها و انتقال آنها به این وزارتخانه در کمیسیون تلفیق مجلس که منجر به عدم تصویب پیشنهاد مذکور در این کمیسیون شد، بیان کرد؛ اظهاراتی که به خوبی نشان می دهد الحاق این پیشنهاد به برنامه ششم توسعه چه اهمیت بالایی برای وزیر بهداشت دولت یازدهم دارد.

در هر صورت، مطابق با اظهارات علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه مجلس و همزمان با ارائه لایحه بودجه 96 توسط رئیس جمهور به خانه ملت، بررسی لایحه برنامه ششم توسعه در کمیسیون تلفیق مجلس تا پایان این هفته به پایان می رسد و از هفته آینده، بررسی این لایحه در صحن علنی مجلس آغاز خواهد شد و این امر بدین معناست که به احتمال فراوان، سرنوشت بیمه ها در برنامه ششم توسعه تا پایان آذرماه مشخص خواهد شد؛ موضوعی که برای وزارت بهداشت از اهمیت خاصی برخوردار است.

در واقع، مهمترین و جنجالی ترین پیشنهاد مطرح برای الحاق به لایحه برنامه ششم توسعه، پیشنهاد کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مبنی بر الزام دولت به تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است؛ پیشنهادی که علی رغم تلاش های فراوان این کمیسیون و وزارت بهداشت، به تصویب کمیسیون تلفیق مجلس نرسید. با این وجود، حامیان پیشنهاد تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت به شدت به دنبال تصویب این پیشنهاد در صحن علنی مجلس هستند و در این زمینه از هیچ تلاشی فروگذار نیستند.

به عنوان مثال، ایرج حریرچی، سخنگوی وزارت بهداشت تنها یک روز بعد از عدم تصویب تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت در کمیسیون تلفیق مجلس (24 آبان ماه)، در مصاحبه با ایسنا گفت: «طبق اسناد بالادستی، ما همچنان بر تجمیع بیمه‌ها، مدیریت منابع سلامت و اعمال تولیت بر کلیه ارکان نظام سلامت با محوریت وزارت بهداشت تاکید داریم». همچنین محمدحسین قربانی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس در مصاحبه با مجلس تی وی در تاریخ 26 آبان ماه ضمن دفاع از پیشنهاد تجمیع بیمه‌ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت گفت: «من به شما قول می‌دهم که همان پیشنهاد را در صحن علنی مجلس به کرسی می‌نشانم».

علاوه بر این، علیرضا زالی، رئیس سازمان نظام پزشکی هم در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا در همین تاریخ، از این پیشنهاد حمایت کرد و گفت: «من تجمیع بیمه‌ها را جزو ضرورت‌های سلامت تلقی می‌کنم».

سه گروه مدافع تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت یعنی این وزارتخانه (وزارت بهداشت)، کمیسیون بهداشت مجلس و سازمان نظام پزشکی که در هفته های اخیر، برای الزام دولت به اجرای این موضوع در برنامه ششم توسعه از تمامی ابزارهای خود استفاده می کنند، یک وجه مشترک مهم و البته قابل تامل دارند: «پزشک بودن!».

به عبارت دیگر، لابی قدرتمند پزشکان در حاکمیت به دنبال تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت است، اما چرا؟!

در ایران، تولیت حوزه سلامت در اختیار وزارت بهداشت است و این وزارتخانه همزمان بخش قابل توجهی از خدمات سلامت را نیز در مراکزی از قبیل بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و مطب‌ها ارائه می‌د‌هد. با این وجود، بیمه‌های درمانی مانند سازمان تامین اجتماعی خریدار خدمت هستند و تحت نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت می‌کنند.

در صورت تصویب پیشنهاد الزام دولت به تجمیع بیمه‌ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت در برنامه ششم توسعه، بیمه‌های پایه درمان به این وزارتخانه منتقل می شود و وزارت بهداشت در جایگاه خریدار خدمت قرار می گیرد. در نتیجه، وزارت بهداشت خریدار خدمتی خواهد بود که خودش ارائه‌کننده آن است و بر کیفیت آن نظارت می‌کند. به عبارت دیگر، ارائه‌دهنده، خریدار، سیاست‌گذار و ناظر یکی خواهد شد.

در چنین شرایطی، به‌طور طبیعی وزارت بهداشت در راستای حداکثر کردن منافع ارائه‌دهنده خدمت و نه هزینه‌کرد بهینه منابع و تأمین سلامتی مردم پیش خواهد رفت و در این راه با هیچ مقاومتی از سوی سیاست‌گذار، ناظر، خریدار خدمت و هر بازیگر دیگری در نظام سلامت روبرو نخواهد شد. بنابراین اصلاح ساختاری نظام سلامت، افزایش افسار گسیخته هزینه‌ها و کاهش کیفیت خدمات را به دنبال خواهد داشت و در نتیجه، کاملا به ضرر گیرنده خدمت (مردم) و البته کاملا در راستای تامین منافع ارائه‌دهنده خدمت (پزشکان) است.

پزشکان به عنوان فروشنده (ارائه‌دهنده خدمت)  به دنبال فروش حداکثری خدمات خود با بالاترین قیمت هستند ولی بیمه ها به عنوان خریدار به دنبال خرید بهترین خدمات با کمترین هزینه هستند زیرا منفعت خریدار به‌عنوان وکیل بیمار، در افزایش کیفیت و کاهش هزینه‌ها از طریق نظارت بر عملکرد ارائه‌دهنده خدمت است. حال مشخص است که با یکسان شدن فروشنده و خریدار یا همان انتقال بیمه ها به وزارت بهداشت، منافع چه گروهی تامین خواهد شد.

به همین دلیل هم تلاش گسترده لابی قدرتمند پزشکان در حاکمیت یعنی وزارت بهداشت، کمیسیون بهداشت مجلس و سازمان نظام پزشکی برای تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت، اقدامی کاملا منطقی در راستای منافع صنفی این بخش است و البته بازنده بزرگ آن، عموم مردم هستند.

در یادداشت عباس اورنگ، مديرعامل انجمن رفاه و تامين اجتماعي در روزنامه شرق در تاریخ 9 آذرماه با اشاره به این موضوع که "ادغام بیمه‌های درمانی با وزارت بهداشت، یعنی ادغام نظارت‌کننده با نظارت‌شونده"، آمده است: «بدون‌شک تنها بازندگان این معادله، خدمات‌گیرندگان خواهند بود و اگر به این معادله این موضوع را بیفزاییم که مصرف‌کننده همان قشر ضعیف و کارگر است و تولیدکننده، ساختار یک دستگاه عریض‌وطویل اجرائی کشور (وزارت بهداشت)، عمق مسئله مشخص خواهد شد».

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه هم با استدلال های مشابهی مخالف تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت هستند. علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه کمیسیون تلفیق مجلس در تاریخ 22 آبان ماه ضمن مخالفت با پیشنهاد تجمیع بیمه ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت با توجه به اسناد بالادستی (بند 7 سیاست های کلی سلامت)، تجربه جهانی، اصول منطقی و همچنین منافع مردم، بر این نکته تاکید کرد: «در همه جای دنیا خریدار از فروشنده جداست». همچنین فرهاد دژپسند، معاون بودجه و محاسبات سازمان برنامه و بودجه نیز در این جلسه کمیسیون تلفیق مجلس گفت: «نمی‌توان امور سیاست‌گذاری، اجرا و نظارت را به یک وزارتخانه واگذار کرد. همچنین تعیین نرخ تعرفه از سوی وزارت بهداشت و درمان، بار مالی دارد».

حال باید صبر کرد و منتظر ماند آیا نمایندگان مردم در خانه ملت در هنگام بررسی پیشنهاد الزام دولت به تجمیع بیمه‌ها و انتقال آنها به وزارت بهداشت در برنامه ششم توسعه در صحن علنی مجلس، منافع موکلان خود یعنی عموم مردم را در نظر می گیرند یا در راستای تامین منافع یک صنف خاص یعنی پزشکان گام بر می‌دارند؟
 
کلمات کلیدی : بیمه ،وزارت بهداشت، پزشکان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۲:۵۷:۳۵
دل همه پرسنل اعم از پزشک عمومی و پرستار و. داروساز و متخصصین غیر جراح ، از دست لابی های اقلیت جراح نور چشمی وزیر ، خون است.همه تصمیمات وزیر ، برای تامین نظر همین اقلیت است . (4063320) (alef-11)
 
سهیل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۷:۴۵:۱۹
آقا جون بیمه ديگه شورش رو در آوردن نه ماهه داروهای مردم رو با بیمه حساب کردیم بردن پول رو نميدن. به خدا ديگه پولی ندارم از شرکت های دارو پخش دارو سفارش بدم (4063803) (alef-3)
 
سیما
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۰:۴۰:۵۵
به داروخانه هلال احمر ام کلی بدهکار ان. پولهارو از دولت گرفتن تو حسابها ذخیره کردن حاضر نیستند بدهیشون رو به داروخانه و... بدن، الکی کارانه و دستمزد پزشكان رو کردن بهونه تا آخر سال پولهارو تو حساب هاشون نگه دارن.کارانه پزشكان 12%بدهیشونه،آقا پول پزشک هارو ندید بقیه رو تصويه کنید اگه راست ميگيد. (4063974) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۰:۴۷:۱۷
من که ديگه داروهای گرون رو آزاد با مردم حساب میکنم. قرار نیست جور بیمه هارو من داروساز بدم، جالبه مردم عوض اینکه مدعی بیمه بشن مدعی ما شدن. (4063986) (alef-13)
 
United States
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۱:۰۳:۴۰
پس آقای دکتر خوب گفتید درد مردم نیست
می خواید با این اقدام زودتر به پول برسید
برادر من سه ماهه حقوق نگرفتم تا حالا اینجوری زندگی کردی ؟ (4064010) (alef-13)
 
کامران
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۲:۲۵:۲۵
ما نه ماهه حقوق نگرفتیم هیچ سرمایه و پولمونو به اسم بیمه دادیم به مردم، آقا به خدا بیمه مقصره پول مارو نميده، نميدونم چرا هیچ کس پیگیر نیست، همه چيزو سیاسی میکنن، پول پزشک هارو نميدن ندن پول مارو بدن (4064082) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۲:۲۷:۵۱
شما تا الان نه ماه سرمایه تو به دیگران دادی، برادر من سود نمیخوایم سرمایمون رو بدن (4064086) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۳ ۱۸:۰۱:۴۶
جراح لابی نداره.برو ببین لابی رادیولوژی رو.ببین برای یه سونو گرافی چقدر تعرفه تعریف شده.برای یه جراحی چقدر؟تعرفه ای که بیمه باید پرداخت کنه (4097333) (alef-3)
 
مراد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۳:۱۱:۳۹
یعنی کسی نیست جلو اینارو بگیره؟ (4063347) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۳:۳۲:۱۳
تقصیر خودمون هم هست این پزشکا رو فرستادیم مجلس اونجا هم کمیسیون تشکیل دادن به فکر منافع خودشون هستند. کاریشم نمیشه کرد فقط میشه نظاره کرد بسیار هم قدرتمند هستند. (4063394) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۳:۲۰:۱۹
در حال حاضر که بیمه ها زیر نظر وزارت بهداشت نمی باشد، شاهد افزایش شدید تعرفه های پزشکی هستیم، اگر بیمه ها به وزارت بهداشت انتقال پیدا کند، پول و قدرت و لابی و همه در در اختیار صنف پزشکان قرار خواهد گرفت و باعث صدمات جبران ناپذیری خواهد شد. همین صنف پزشکی در مجلس قانونی را تصویب کردن که ده درصد هدفمندی یارانه ها و یک درصد مالیات بر ارزش افزوده صرف حقوق و دستمزد این پزشکان عزیز شود، یارانه ملت ضعیف رو قطع کردن و از کارگر و کارمند مالیات اخذ می کنند تا جیب این عزیزان پر شود. مطمئن باشید هیچ پزشکی دغدغه منافع مردم را ندارد و تنها به فکر منافع صنفی خویش هستند، حال این شخص پزشک می خواهد وزیر بهداشت باشد یا نماینده مجلس یا رئیس سازمان تامین اجتماعی یا رئیس سازمان نطام پزشکی. نمایندگان غیرپزشک مجلس باید در مقابل این لابی و مافیا قوی در مجلس مقاومت کرده و مانع تصمیات صنفی این قشر پزشک شوند. (4063361) (alef-13)
 
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۳:۲۱:۲۲
جالبه پزشکان (البته منظورم همه شون نیست) هم حقوق های نجومی میگیرن، هم زیرمیزی می گیرن و هم تلاش می کنن تعرفه ها رو زیاد کنن و بیمه ها رو به مرز ورشکستگی میرسونن و هم حالا می خوان بیمه ها رو بگیر تا این پول را با هر ضرب و زوری از نظام یا مردم بگیرن...مردم و نظام سلامت از دست لابی سنگین اینها توی حاکمیت کی خلاص میشه؟!!! (4063365) (alef-13)
 
دانشجو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۳:۳۴:۳۷
کفگیر خورده ته دیگ. هر چی پول تو بیمه ها پود دادن به وزارت بهداشت. الان وزارت بهداشت میگه آش رو با جاش بدین به من که یه نونی تهش بکشم، نکنه پولی مونده و به ما ندادن! (4063400) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۳:۳۵:۰۶
درود برسایت الف بخاطر این مقاله (4063403) (alef-13)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۹:۴۹:۴۱
واقعا یعنی این مقاله منافع مردم رو بیان کرده؟ همه در بیان و برای دستیابی به منافع شخصی یا جناحی دم از مردم و محرومین و غیره می زنند ولی در باطن هدف چیز دیگری است. مثلا آیا وزارت بهداشت در بیان می گوید که برای نابودی مردم و کارگران و کارمندان، بیمه ها باید تجمیع شوند؟ به همین شکل مخالفین هم نمی گویند که ما برای نابودی مردم و مستضعفین و کارگران، با این کار مخالفیم!
خلاصه این داستان هزاران بار تکرار شده و خواهد شد که همه دم از مردم و محرومین زده اند ولی الان اینجا هستیم که همه مردم ناراضی هستند!! یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت برای همین فکرها هست. لطفا بیشتر فکر کنیم. (4063910) (alef-13)
 
حقگو
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۳ ۰۱:۳۰:۱۲
عالی بود (4064258) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۳:۳۷:۰۲
پزشکان دارن به فقیر شدن ملت سرعت میدن
واقعا انگار جیب پزشکان شبیه یک حفره بی انتها هست که هیچ وقت پر نمی شود.
الان پزشکا میان توجیه میکنن اینا همش فوتوشاپه و به ما خیلی ظلم شده. کلا مردم رو ...فرض کردند
یادمون باشه مریض شدیم مرگ در خونه رو به بیمارستان ترجیح بدیم تا همین چندرغاز پول که سهم بچه های ماست به جیب این ثروتمندان بیدرد سرازیر نشه (4063409) (alef-13)
 
پزشک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۷:۰۴:۱۲
اگر منظور شما از پزشکان آن پزشکان دولتی و خصولتی هستند حق با شماست اما پزشکان عادی اعم از عمومی و متخصص که دستشان به جایی بند نیست خون جگر می خورند و دم نمی زنند .شما را به خدا جمع نبندید در آخرت مدیون امثال ماها می شوید . (4063753) (alef-2)
 
United States
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۱:۰۵:۱۹
آقای پزشک من عذر می خوام ولی خود شما بهتر از رقابت بین پزشکان آگاه هستید (4064013) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۱:۰۸:۱۸
پزشکان متخصص تا یازده شب دوتا دوتا مریض ویزیت میکنن. اونقدر هولکی که وقتی میای مریضیتو بگی یادت میره. طفلکی این پزشکای متخصص چه خون جگری می خورند! (4064017) (alef-13)
 
ح
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۳:۳۹:۵۹
پزشکان عزیر، شما هم از همین آب و خاک هستید، حتی اگر کسی به شما نظارت نمیکنه،‌لطفا خودتون به اخلاق حکمای ایرانی بازگردید. (4063413) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۳:۴۴:۴۲
نه وقتی یه نفر بعد از افزایش ناگهانی و وحشتناک ضریب کا، که حق العمل پزشکان رو مشخص می کنه.صداش در نیامد.معلومه کسی نیست که در مقابل پزشکان ایستادگی کنه.واقعا مجلس چرا توان مقابله نداره؟ (4063422) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۴:۰۲:۱۸
وزیر بهداشت نباید پزشک باشد (4063457) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۴:۴۷:۲۴
متاسفانه نظام پزشکی را به مسیری برده اند که بسیاری از پزشکان جز به منافع شخصی خود نمی اندیشند و در حق بعضی از پزشکان که به سوگند پزشکی و رعایت حال مردم وفادارند ظلم شده است.قرار نیست وزیر بهداشت مدافع حق پزشکان باشد بلکه قرار است به نمایندگی از دولتی که مردم به آن رای داده اند پیگیر احقاق حقوق مردم باشد.حمایت بی قید و شرط از وضعیت نابسامان فعلی و هر گونه انتقاد را برنتابیدن و موضع شدید گرفتن راه حل مناسبیث نیست. باید قبول کرد که طرح نظام سلامت با توجه به بودجه هزینه شده طرح موفقی نبوده است و مشکلی از بهداشت و درمان مردم حل نکرده است.چرا به جای پیشگیری و کمک گرفتن از بخش های دیگر مثل تربیت بدنی، روان شناسی، جامعه شناسی، هنر و یاری جستن از سازمان ها و نهادهای دیگر فقط به فکر بخش درمان و قبضه کردن سلامت به نام خود هستند.آیا این تمامیت خواهی به ضرر مردم نیست؟ چرا تا انتقاد می شود مسئولین درآمد کلینیک خود را پیش می کشند و از اینکه مسئولیت پذیرفته و بخشی از درآمد خود را از دست داده اند بر مردم منت می گذارند؟ چرا مسئو لین بالاتر اینقدر حمایت می کنند؟ لطفا از الگوی کشورهای موفق در بهداشت، سلامت و درمان استفاده کنید.طرح شکست خورده جدایی آموزش پزشکی از آموزش عالی در کشورهای دیگر تا کی باید در این کشور ادامه یابد؟ چرا با وجود این همه وظایف باز وزارت بهداشت به دنبال گرفتن وظایف دیگر مثل بیمه ها است؟ آیا این وزارت در وظایف بهداشت، درمان، آموزش پزشکی، غذا، دارو و .... خوب عمل کرده است؟واقعا چقدر مردم باید تاوان بدهند؟می دانم که با روحیه انتقاد ناپذیری بعضی از پزشکان در مقابل این صحبت ها موضع گیری می شود ولی لازم است که بعضی حقایق به طور مستقیم گفته شود. (4063546) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۵:۰۰:۰۱
دوران پزشک سالاری تمام شده کل دانشجویان تمام رشته های مملکت باید حقوق یکسان داشته باشن هر کسی نیز علاقه وتوانایی پزشکی رو داره باید برا پول نره پزشکی (4063578) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۹:۴۳:۱۶
احیانا از روی حسادت و یا احساس ناتوانی در دستیابی به پزشکی که چنین فرمایشی نکرده اید؟! (4063905) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۵:۱۷:۱۲
به نظر من باید یک بیمه بنام سلامت باشد وهمه کارهای ان زیر نظر وزارت بهداشت چون کلیه خدمات زیر نظر وزارت بهداشت است پس چه معنایی دارد که کسانی دیگر بر این کار نظارت کنندویا مانع تجمیع شوند (4063611) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۱:۰۹:۵۸
باید نظارت شونده و نظارت کننده جدا باشند. این یک اصل منطقی و عقلی است. (4064019) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۵:۳۸:۱۳
وزارت بهداشت از تامین به موقع دارو که بسیار عمل ساده تر از خدماتی که باید بعد از ادغام احتمالی بیمه ها در ان وزارت خانه انجام شود عاجز است و هر چند گاه یکبار با دلیل یا بدون دلیل یک سری داروی داخلی یا خارجی نایاب میشود .وزارت بهداشت به دلیل عرض و طولش وقتی از این کار ساده نظارتی و حامییتی بر نمیاید به چه دلیل به دنبال بزرگتر شدن وزارتخانه میباشد .(( حاکمییتی )) درست است .ثانیا به تجربه دیده ایم و ثابت شد هر جا که ادغامی انجام شد و طول و عرض سازمانی بزرگتر شد بر ناکارایی ان سازمان افزوده شد . (4063639) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۵:۳۹:۴۱
نمایندگان نگذارند حق کارگران بی پناه ضایع شود و به جیب پزشکان ریخته شود. (4063641) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۵:۵۱:۱۲
اولین ضربه ای که به نظام سلامت ما خورد تجمیع آموزش با درمان بود که آموزش پزشکی را به کنترل پزشکان و جراحان درآورد و این حرفه مقدس را تبدیل به باندی مخفوف و مافیایی کرد حالا می خواهند با گام بعدی یعنی کنترل بیمه ها عملا مردم و بیماران را به صلابه بکشند.... در کجایی دنیا آموزش و درمان و بیمه یکی است که در ایران هست. جدا بودن ا (4063664) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۶:۰۰:۵۴
مخالفت با تجمیع بیمه ها مخالفت صریح با بند 7 سیاستهای کلی نظام سلامت است که از طرف مقام معظم رهبری تصویب و ابلاغ شده اند. کسانی که با این بند مخالفت میکنند در برابر حکم حکومتی مقام عظمای ولایت ایستاده اند و ضد ولایت فقیه هستند. کسانی که اکنون فریاد مردم و کارگر و کارمند میزنند دردشان جای دیگر است و دلشان برای حقوقهای ملیاردی مناسب مدیریتیشان در بیمه ها تنگ شده است. و گرنه مقام معظم رهبری دلسوزترین آدم به اقشار مستضعف هستند و در ابلاغ این حکم مصلحتهایی را دیده اند که برای شما هویدا نیست. (4063676) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۶:۴۹:۱۲
با راهکار جناب وزیر طی چند سال اخیر بخش عمده بودجه درمان در جیب پزشکان شریف!! تا کی؟ مشخص نیست! (4063733) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۱۹:۰۶:۵۳
اول طرح تجمیع بیمه ها را می دهند بعد هم به بهانه های واهی از کیفیت و کمیت ان می کاهند. مجلس نباید بگذارد بیشتر از این به ملت اجحاف شود. (4063876) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۲ ۲۰:۴۱:۵۸
اموال تامین اجتماعی حق الناسه و قابل تجمیع نیست (4063977) (alef-13)
 
یا رب مباد آن که گدا معتبر شود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۳ ۰۹:۵۲:۵۴
دلبندانم! اینقدر ساده دل نباشید. اینها کلی پول در اختیار دارند و اونایی را که باید بخرند، خریدند و این نتیجه تجمع ثروت در دستان یک اقلیته. (4064530) (alef-3)
 
عای
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۵ ۱۸:۵۰:۳۴
باسلام بررسی شود چه کار کنیم که بدهی بیمه ها به پزشکان ومراکزدرمانی در اسرع وقت پرداخت شود تا مردم ناچار نشوند بطور آزاد ازمراکزدرمانی استفاده نمایند به خدا در حال حاضر اکثریت پزشکان ومراکز درمانی
در حال عدم پذیرش بیمه هستند وبیماران علیرغم نداری ناچار به مراجعه به مراکز درمانی که بیمه راپذیرش نمی کنند می باشند . (4068076) (alef-13)
 
توجه توجه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۲ ۲۲:۰۵:۳۵
من سوالی دارم که عزیزان به آن توجه کنند.آقای وزیر و رییس نظام،تعرفه سونوگرافی شکم و لگن سال۹۳چقدر بود و سال۹۴چقدر شد؟این افزایش عادی و با اقتصاد کشود منطبق بود؟؟؟ (4095883) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۰-۱۷ ۰۷:۲۰:۱۴
دانشگاه اصفهان ۶ نفر ظرفیت ای ان تی پذیرش ۴ نفز (4103120) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.