توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 388344
واکاوی یک گروگانگیری در شهریار/عصبانیتی که پایانی خونین داشت
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۴ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۲۸
پیکر بی جان غلام (پدر نوعروس)، خودکشی صابر و پیکر مجروح و زخمی نوعروس و خواهر مبهوت و شوکه شده وی، حکایت از رقم خوردن جنایتی تلخ در شهریار داشت.

به گزارش مهر، در واپسین روزهای هفته گذشته، خیابان ولیعصر(عج) شهریار شاهد یک گروگانگیری خونین بود و تازه داماد وقتی متوجه شد که همسرش مدتی بعد از عقدِ ازدواج، قصد جدایی از وی را دارد، یک جنایت خونین را رقم زد.

این واقعه تلخ از زمانی شروع شد که نوعروس متوجه عصبی بودن و رفتار غیر عادی پسرخاله خود می شود که مدتی پیش خطبه عقد ازدواج آن ها جاری شده بود.

نوعروس چندی پیش از حادثه، از نزدیک شاهد اسلحه کشی تازه داماد بر روی پدر شوهر خود شده و همین رفتار، عامل ایجاد تردیدهایی جدی برای ادامه زندگی با صابر می شود.

بعد از متوجه شدن صابر از عزم نوعروس برای جدایی، این حادثه در بامداد پنجشنبه رقم می خورد و تازه داماد با حضور در منزل نو عروس اقدام به شلیک گلوله به پدر زن خود و نو عروس می کند.

تماس زنی هراسان با مرکز فوریت های پلیسی و اعلام گروگانگیری در مجتمع اسکان واقع در خیابان صداقت پیشه شهریار، تیمی از مأموران انتظامی به همراه کارآگاهان جنایی را روانه این ناحیه می کند.

مأموران با حضور در محل حادثه و اعلام اخطار به صابر از وی می خواهند درب منزل را گشوده و گروگان ها را آزاد کند، با بی پاسخ ماندن درخواست ِمأموران، عوامل انتظامی درب منزل را با دشواری باز می کنند اما با صحنه ای تأسف بار مواجه می شوند.

پیکر بی جان غلام ۶۵ ساله(پدر نوعروس)، خودکشی صابر و پیکر مجروح و زخمی فاطمه و خواهر مبهوت و شوکه شده وی، حاکی از رقم خوردن جنایتی تلخ در این مجتمع است.

بر اساس آخرین خبر دریافتی خبرنگار خبرگزاری مهر، نوعروس مجروح نیز در بیمارستان بر اثر شدت جراحات وارده و خونریزی جان می سپارد.

تنها خبر امیدوار کننده از این حادثه تلخ، گریختن مادر فاطمه از محل گروگانگیری بود که شاید در صورت حضور در منزل، وی هم به همراه همسر و دختر خویش به دیار حق می شتافت.

وقتی تصمیمات هیجانی و دخالت اطرافیان مشکل ساز می شود

سرهنگ منصور خدادای رئیس پلیس آگاهی غرب استان تهران در گفت و گو با خبرنگار مهر، ضمن اعلام خبر فوت نو عروس بعد از چهار ساعت دست و پنجه نرم کردن با مرگ در بیمارستان اظهار اشت:انگیزه اصلی این حادثه به اختلافات تازه داماد با نامزد وی و پدر عروس معطوف می شده که متأسفانه به دلیل تصمیم هیجانی داماد، این رخداد تلخ رقم می خورد.

وی افزود:شنیده ها موید دخالت های اطرافیان در زندگی این زوج بوده و در ادامه توأم شدن رفتاری پر خطر و تصمیم گیری عجولانه داماد به قتل عروس، پدر زن وی و خودکشی صابر(تازه داماد) منتهی می شود.

خدادای گفت:سعه صدر، تصمیم گیری های منطقی و عقلانی و مشورت با بزرگان در هنگام اختلافات خانوادگی از مولفه های حائز اهمیتی است که می تواند از بروز چنین حوادث تلخی پیشگیری کند.

قتل اعضای خانواده نمودی از شدیدترین خشونت ها به شمار می رود

صدیقه نوبهار روانشناس و کارشناس علوم رفتاری در گفت و گو با خبرنگار مهر در واکاوی قتل های خانوادگی اظهار داشت:قتل اعضای خانواده، نمودی از شدیدترین خشونت ها به شمار می رود که در آن عامل قتل به حذف فیزیکی نزدیکترین عزیزان خود اقدام می کند.

وی افزود:یکی ازدلایل اصلی بروز چنین حوادث تلخی به فقدان فراگیری و آموزش مهارت های زندگی و بویژه فن گفت و گو و تعامل سازنده مربوط می شود.

نوبهار عنوان کرد:بدون تردید وقتی راه گفت و گوی سازنده مسدود می شود، آنگاه خشونت، سلاح و اسلحه سخن می گویند.

این روانشناس و کارشناس علوم رفتاری گفت:انگیزه های بسیاری برای قتل های خانوادگی وجود دارد که واکاوی و بررسی تمامی ابعاد چنین حوادث و رخدادهایی در این مجال نمی گنجد.

وی افزود:آنچه که در خصوص چنین حوادث تلخی مطرح است، به عدم مفاهمه و درک صحیح از شرایط موجود و ناتوانی در کنترل خشم مربوط شده که باید به مهارت آموزی در این زمینه، به عنوان اصلی جدی در میان زوجین و تمامی اقشار جامعه توجه شود.

نوبهار در خاتمه یادآور شد:آموزش صحیح مهارت های زندگی، بویژه در دوران دانش آموزی از مولفه های برجسته ای است که می تواند به آرامش و ثبات روحی، روانی هر چه بیشتر منتهی شود که حصول آن از بسیاری رفتارهای پر خطر و تصمیمات مرگ بار پیشگیری خواهد کرد.
 
کلمات کلیدی : گروگانگیری+قتل
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.