توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 383420
استرداد «فتح الله گولن» به ترکیه کلید خورد
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۴۲
تیم قضایی آمریکا برای بررسی دقیق تر درخواست استرداد «فتح الله گولن» به ترکیه رهسپار آنکارا خواهد شد.

به گزارش مهر، یکی از مقامات وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که با هدف بررسی دقیق‌ درخواست آنکارا مبنی بر استرداد «فتح الله گولن»، تیم قضایی این کشور به ترکیه سفر خواهند کرد.
به گزارش رویترز، تیم قضایی آمریکا برای بررسی دقیق تر درخواست استرداد «فتح الله گولن» به ترکیه رهسپار آنکارا خواهد شد.

بر اساس اعلام رویترز، یکی از مقامات وزارت دادگستری آمریکا ضمن اعلام این خبر از لزوم بررسی های اسناد و مدارک موجود علیه گولن خبر داد.

این مقام وزارت دادگستری آمریکا که خواست نامش فاش نشود، به خبرگزاری رویترز گفت: می‌توانیم تأیید کنیم که هیئتی متشکل از نمایندگان وزارت دادگستری و وزارت خارجه آمریکا از ترکیه دیدار خواهند داشت.

لازم به ذکر است، «بکر بوزداغ» وزیر دادگستری ترکیه روز گذشته در سخنان خود اعلام کرد که «آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا» (سیا) حتی از ترکیه نیز اطلاعات بیشتری درباره مشارکت گولن در کودتای ۱۵ جولای در اختیار دارد؛ اما ادعا می کند که مدارک کافی علیه وی برای استرداد به ترکیه را در دست ندارد.

«بکر بوزداغ» وزیر دادگستری ترکیه که در میان کارکنان دادگستری این کشور در آنکارا سخن می گفت، ادامه داد: اظهار بی اطلاعی آمریکا از نقش سازمان «فتح‌الله گولن» در توطئه علیه دولت آنکارا، به سخره گرفتن فهم و درک مردم در سراسر جهان و همچنین ترکیه است.

«بکر بوزداگ» در ادامه افزود: «آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا» (سیا) حتی از ضربان قلب او، تعداد نفس‌ های او و تمام ورود و خروج‌ های وی در ایالت پنسیوانیا مطلع است؛ پس چطور ادعا می کند که مدارک کافی علیه وی برای استرداد به ترکیه را در دست ندارد؟

گفتنی است، به دنبال کودتای نافرجام ۱۵ جولای در ترکیه، آنکارا تا کنون ۲ بار تقاضای استرداد «فتح الله گولن» را به اتهام ساماندهی این کودتا به آمریکا ارائه داده است؛ تقاضایی که تا کنون با پاسخ مثبتی از سوی واشنگتن همراه نبوده است.

«مولود چاوش اوغلو» وزیر خارجه ترکیه نیز در واکنش به این اقدام مقامات آمریکایی گفته بود، اگر واشنگتن گولن را تحویل آنکارا ندهد، روابط دو کشور تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
 
کلمات کلیدی : استرداد گولن+ترکیه+آمریکا
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.