نظر منتشر شده
۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 486624
نخستین عید فطر بدون داعش در موصل
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۰
مردم موصل پس از چند سال اشغالگری داعشی‌ها، امسال عید فطر را جشن گرفتند و در این میان تفنگ‌بازی کودکان که تنها بازی بود که داعش اجازه می‌داد، جلب توجه می‌کند.

به گزارش فارس، مردم شهر موصل، عید فطر امسال را پس از چند سال، بدون حضور داعش جشن گرفتند و پس از چند سال آوارگی با آرزوی آزادی کامل شهرشان، در آرامش، پایان ماه مبارک رمضان را جشن گرفتند.

خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» با انتشار تصاویری از شادی کودکانی که در این روز در حال بازی هستند، به نقل از رویترز نوشت: کودکان زیادی در برخی میدان‌های بخش شرقی شهر موصل جمع شده‌اند و در حال بازی به شیوه‌های پیش از اشغال موصل از سوی داعش هستند و برخی دیگر در حال بازی با تفنگ‌‌ها و مسلسل‌های اسباب‌بازی هستند . این تنها بازی بود که داعش پس از اشغال موصل در ژوئن 2014، به کودکان اجازه می‌داد.


 
داعش معتقد است که بازی با هرگونه عروسک یا اسباب‌بازی دارای صورت، شرک و بت‌پرستی است و همواره کودکان را به بازی با اسلحه و آموزش آن در کتاب‌های درسی و ...ترغیب می‌کرد و حتی در درس ریاضی، کودکان را ترغیب می‌کرد که برای جمع و تفریق اعداد از تفنگ و گلوله و بمب استفاده کنند.


 
تکفیری‌ها در این سه سال به مردم موصل اجازه برگزاری نماز عید را می‌دادند اما مردم اجازه نداشتند جشن بگیرند.


آرایش دختربچه موصلی به مناسبت عید فطر
 
با وجود آنکه ساکنان موصل از شکست داعش در شهرشان خشنودند اما برخی از آنها به خاطر نابود شدن مسجد «النوری» و منازه تاریخی «الحدباء» بسیار ناراحتند و نگران جان هزاران شهروندی هستند که در شهر قدیمی موصل در دست تکفیری‌ها اسیرند.
یک مرد 60 ساله اهل موصل می‌گوید: این عید برای ما زمانی عید خواهد بود که به منازلمان باز گردیم.
 
کلمات کلیدی : آزاد سازی موصل+موصل
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۰۵ ۱۳:۵۰:۴۳
چقدر شجاع هستند!!!!!!!
موصل شهر بزرگی است که 400 داعشی اون رو تسخیر کردند.
قدر بزرگمردان و شیرزنان کشورمون رو بدونیم. (4445423) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۴-۰۵ ۱۴:۴۶:۰۶
این بچه ها همه نیاز به روانشناس (نه روانپزشک) دارن تا تاثیرات داعش و خوی وحشیگری آن در بین کودکان ذره ای هم مانده باشد از بین برود. (4445533) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.