توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 276924
ناآرام‌ترین و آرام‌ترین کشور جهان
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۳
بر اساس شاخص صلح جهانی، سوریه ناآرام ترین کشور جهان و ایسلند نیز آرام‌ترین کشور جهان در سال گذشته میلادی بوده است.

به گزارش رویترز، نتایج جدیدترین تحقیق انجام شده توسط موسسه اقتصاد و صلح استرالیا حاکی است که اختلاف بین آرام ترین و ناآرام ترین مناطق جهان به شدت افزایش یافته است به طوری که بسیاری از مناطق خاورمیانه و کشورهای آفریقایی با خشونت وسیع و گسترده‌ای روبرو شده‌اند.

بر اساس شاخص صلح جهانی ۲۰۱۵، سوریه ناآرام ترین کشور جهان به شمار می‌رود و لیبی نیز با بیشترین اوضاع ناآرام طی ماه‌های گذشته روبرو شده است. ایسلند نیز آرام‌ترین کشور جهان بوده است.

استیو کیللا پایه گذار موسسه اقتصاد و صلح استرالیا در این باره تاکید کرد که هزینه خشونت تا حد زیادی مرتبط با افزایش مرگ و میر در درگیری ها، تبعات اقتصادی درگیری‌ها در کشورهای مختلف و همچنین هزینه‌های رو به افزایش افراد بی خانمان و آواره، بوده است.

هزینه‌های مربوط به حمایت از آوارگان و پناهجویان از سال ۲۰۰۸ میلادی بیش از ۲۶۷ درصد رشد داشته و به بیش از ۱۲۸ میلیارد دلار رسیده است. تعداد آوارگان در سراسر جهان به بیش از ۵۰ میلیون نفر رسیده است که این بالاترین رکورد از جنگ جهانی دوم به شمار می رود.

هزینه‌های مربوط به نیروهای نظامی، پلیس و قتل و آدمکشی نیز بالاترین تاثیر را بر هزینه های خشونت در سراسر جهان داشته و بیش از ۶۸ درصد کل هزینه ها را شامل شده است.

علی رغم درگیری های اوکراین، اروپا همچنان سطح تاریخی از صلح و ثبات را تجربه می کند و عقب نشینی نیروهای اروپایی از عراق و افغانستان موجب کاهش آمار مرگ و میر اروپایی ها شده است.

ولی عراق، نیجریه، سوریه، سودان جنوبی و جمهوری آفریقای مرکزی نسبت به یک سال قبل خشونت های بیشتری را تجربه کرده اند.

تعداد افراد کشته شده در جریان خشونت ها نیز از ۴۹ هزار نفر در سال ۲۰۱۰ میلادی به بیش از ۱۸۰ هزار نفر در سال ۲۰۱۴ میلادی رسیده است. در حالی که جنوب آسیا در سال ۲۰۱۳ میلادی خشن ترین منطقه جهان بوده است، خاورمیانه و شمال آفریقا در سال ۲۰۱۴ میلادی به خشن ترین مکان جهان تبدیل شده است.
 
کلمات کلیدی : خاورمیانه+خشونت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.