نظر منتشر شده
۵۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 250689
افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال 94 منتفی شد
بخش خبری الف، 7 آذر 93
براساس تصمیم گیری جدید کارگروه ویژه مالیات بر ارزش افزوده و تعیین تکلیف آن، نرخ این نوع مالیات در سال ۹۴ افزایش نخواهد یافت.
تاریخ انتشار : جمعه ۷ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۴۸
براساس تصمیم گیری جدید کارگروه ویژه مالیات بر ارزش افزوده و تعیین تکلیف آن، نرخ این نوع مالیات در سال ۹۴ افزایش نخواهد یافت.

به گزارش مهر،نرخ مالیات بر ارزش افزوده به عنوان یکی از تکالیف قانونی هر سال تعیین می‌شود و دولت طی چند سال گذشته این نرخ را اعلام کرده است و طبق قانون برنامه، ھر سال یک درصد به نرخ مالیات بر ارزش افزوده اضافه می‌شود که این میزان با توجه به مصوبه مجلس در سال ۹۳ به ۲ درصد افزایش پیدا کرده است.

بنابراین با توجه به احکام مقرر در تبصره ۲ ماده ۱۱۷ قانون برنامه پنجم توسعه و بند (ط) تبصره ۹ قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال آینده جاری ۸ درصد تعیین شد که ۵.۳ درصد مالیات و ۲.۷ درصد عوارض است که طبق قانون برنامه پنجم توسعه و قانون بودجه سال ۱۳۹۳ وصول می‌شود.

براساس قانون برنامه پنجم توسعه، دولت مکلف بود نرخ مالیات برارزش افزوده را از سال اول برنامه سالیانه یک واحد درصد اضافه نماید به گونه ای که در پایان برنامه به هشت درصد برسد. سهم شهرداری ها از نرخ مزبور سه درصد و سهم دولت پنج درصد تعیین شده است.

یک مقام مطلع در سازمان امور مالیاتی کشور در گفتگو با مهر اعلام کرد که براساس تصمیم گیری کارگروه مالیاتی در سازمان امور مالیاتی کشور، نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال ۹۴ افزایش نخواهد یافت، این در حالی است که هر ساله براساس تکلیف قانون، نرخ این نوع مالیات یک درصد افزایش می یابد.

در حال حاضر نرخ مالیات بر ارزش افزوده ۸ درصد است که ۷ درصد آن نرخ عمومی مالیات و عوارض ارزش افزوده و یک درصد آن مربوط به مالیات سلامت است. به نظر می رسد دولت در انتظار تصویب قانون دائمی کردن مالیات بر ارزش افزوده و اجرای آن از ابتدای سال ۹۵ با مصوبه مجلس است.

دولت برای اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، هر ساله تعدادی از فروشندگان و اصناف را مشمول مالیات می کرد که البته مقاومت هایی نیز هر ساله از سوی کسبه برای عدم مشمول شدن بر این نوع مالیات صورت می گرفت و پاسخ سازمان مالیاتی به این مشمولان این بود که مالیات بر ارزش افزوده در نهایت از مصرف کنندگان اخذ می شود.

علی عسکری رئیس کل سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه دیدگاه وزارت اقتصاد بر این است که نرخ مالیات برارزش افزوده در سال آینده افزایش نیابد و طبق نرخ فعلی قانون اجرا شود، افزود: براساس برنامه پنجم، پیش بینی شده ۱۰۰ درصد بودجه جاری کشور از محل وصول مالیات تامین شود ولی هنوز بسترهای لازم جهت حصول ۱۰۰ درصدی بوجود نیامده که در این راستا باید ابزارها و امکانات لازم جهت تشخیص مالیات براساس عدالت بوجود آید.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به مشروح مذاکرات مجلس شورای اسلامی در زمان تصویب قانون مالیات برارزش افزوده گفت: مطابق قانون مالیات برارزش افزوده باید از تولید دفاع شود، چون این مالیات از مصرف کننده گرفته می شود و مالیات باید در زنجیره فعالیت اقتصادی وصول شود.

وی افزود: در نظام مالیات برارزش افزوده فعالان اقتصادی باید بدانند ارزش افزوده و زنجیره عمل آن چگونه است. این قانون هیچگاه مخالف تولید نمی باشد و چون در زنجیره اجرایی قانون به حلقه آخر نرسیده است، تصور این است که مخالف تولید عمل می کند، سعی ما براین است که مشکلات و موانع در مسیر اجرای این قانون حل وفصل شود.

همچنین علیرضا طاری بخش معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور گفت: نرخ‌های بالا برای مالیات بر ارزش افزوده مناسب نیست و حتی برخی از کشورها که از ابتدا نرخ بالا در نظر گرفته بودند، بعدا نرخ مالیات را کاهش دادند، اما در عین حال هر تصمیمی که مجلس بگیرد، تابع و مجری قانون خواهیم بود.

قانون مالیات بر ارزش افزوده اصلاح می‌شود

در همین حال علی فاضلی رئیس اتاق اصناف کشور از نهایی شدن اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده تا پایان سال یا اوایل سال آینده خبر داده و گفته است: اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده باید در کارگروه‌های مختلف، مراحل قانونی خود را سپری کند و پیشنهادات مربوط در این زمینه به مجلس ارائه می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که نتایج ‌باید به‌گونه‌ای باشد که در نهایت به نفع جامعه، دولت و مردم باشد، افزوده است: کسبه از این نوع مالیات ناراضی بودند چون ضربه شدیدی به تولید وارد می‌کرد و ما بارها تاکید کردیم که مالیات بر ارزش افزوده یک قانون است، اما بسترهای اجرایی آن برای حوزه‌های مختلف اصناف اصلا فراهم نیست. اکنون این مالیات از تولیدکننده، تبدیل‌کننده، فروشنده و واردکننده اخذ می‌شود و این درحالی است که این مالیات فقط مالیات بر مصرف است.

ماليات بر ارزش افزوده يك نوع ماليات چند مرحله‌اي است كه در مراحل مختلف زنجيره واردات، ‌توليد و توزيع بر اساس درصدي از ارزش افزوده كالاهاي توليد شده يا خدمات ارائه شده در هر مرحله اخذ مي‌شود. در حال حاضر حدود ۱۲۰ كشور جهان از اين روش مالياتي استفاده مي‌كنند كه نرخ‌‌هاي آن بين ۳ تا ۲۵ درصد در كشورهاي مختلف، ‌نوسان دارد.

عمده‌ترين مزاياي اين نوع ماليات، شفاف‌سازي معاملات اقتصادي، ‌گسترش پايه‌‌هاي مالياتي بر اساس مصرف،‌ افزايش درآمدهاي مالياتي قابل اتكا براي دولت، توسعه عدالت مالياتي و... است. عمده‌ترين معايب آن نيز مربوط به آثار احتمالي تورمي است. ماليات بر ارزش افزوده قدمتي بيش از ۶۰ سال دارد، اما تصويب قانون ماليات بر ارزش افزوده در كشور ما يك فرآيند طولاني را از سال ۱۳۶۶ لغايت ۱۳۸۷ طي كرد و در نهايت در تير ماه ۱۳۸۷ براي اجرا ابلاغ شد.

ماليات بر ارزش افزوده به سه دسته ماليات بر ارزش افزوده توليد،‌ درآمد و مصرف تقسيم مي‌شود. در بين سه نوع ماليات بر ارزش افزوده ياد شده، ماليات بر ارزش افزوده از نوع توليدي،‌ بيشترين پايه مالياتي و ماليات بر ارزش افزوده مصرفي كمترين پايه مالياتي را ايجاد مي‌كند. چون ماليات توليدي، ‌خريدهاي ناخالص كالاهاي سرمايه‌اي را شامل مي‌شود و‌ موانعي در برابر سرمايه‌گذاري ايجاد مي‌كند.

در بين سه روش ياد شده نيز ماليات بر ارزش افزوده مصرفي كه كمترين پايه مالياتي را ايجاد مي‌كند يك ماليات عمومي بر مصرف است كه بيشتر كشورها معمولا اين روش را انتخاب مي‌كنند.

البته استفاده از اين روش بالاترين نرخ ماليات را براي ايجاد بازده درآمدي مطلوب نياز دارد و به همين علت برخي كشورها كوشش مي‌كنند مبناي ماليات بر ارزش افزوده از نوع مصرفي را به وسيله ماليات پذير كردن بخشي از كالاهاي سرمايه‌اي گسترش دهند.
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۵:۵۶:۲۴
مالیات بر ارزش افزوده ظلمی مضاعف بر مصرف کنندگان بی چاره است ولاغیر (2515116) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۷:۲۸:۱۴
در سالهای گذشته آنچنان بی مهابا قیمتها و مالیاتها را افزایش دادند که اینک عدم افزایش یکی از آنها، نوعی موهبت و منت تلقی می شود.
وزیر اقتصاد بیاید و درآمد من کارمند را در اختیار بگیرد و مایحتاج خانواده مرا تامین کند.
اگر نتوانست باید فوری استعفا دهد. کشور ثروتمند ایران با مدیران احمدی نژاد باقیمانده در سازمانهای اقتصادی، روز بروز فقیرتر می شود. زیرا ... (2515170) (alef-13)
 
آریابان
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۲۳:۴۲:۲۲
اساسا گذشته از اینکه ردیف ها و نحوۀ محاسبۀ این نوع مالیات چندان کارشناسی شده و شناخته شده و حتی شفاف نیست (حتی خود آشپز هم به شوری شدید آش اعتراف کرد و در مجلس از تسری این مالیات به هزینه های کفن و دفن در بهشت زهرا !!!! شدیدا انتقاد شد) ، در عین حال مردم هم از پرداخت این مالیات بسیار ناراضی اند ، به نحوی که در فیش های فروشگاه های شهروند که در ابتداعبارت همه- فهم ولی اعتراض برانگیز "مالیات بر ارزش افزوده " نوشته میشد ، حروف اجنبی VAT را درج کردند!!!!؛ (2515416) (alef-13)
 
عليي
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۲:۳۴:۳۶
دقيقا درسته . دولت داره دقيقا سر ملت كلاه ميزاره و مثلا ماهي دوميليون به طرف حقوق ميده ولي در اصل 8 درصد مفت و مجاني بابت به اصطلاع ارزش افزوده ازشون ميگيره و در حقيقت وقتي 8 درصر بابت هرگونه خريد و خدمات داره پول زور ميده في الواقع حقوقش فقط 1840 هزار تومانه (2515946) (alef-13)
 
حقیقت جو
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۲۲:۴۹:۳۴
دقیقا همینطوره. مثلا صاحب رستوران پول غذا و سودش را از ما می گیرد بعد حق سرویس که درواقع حقوقی است که به کارگرانش میدهد را از ما می گیرد و در نهایت مالیاتی که باید به دولت بدهد را از ما می گیرد!!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (2515376) (alef-9)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۲۲:۵۲:۴۷
چرا من می رم رستوران باید از من 22 درصد مالیات و حق سرویس بگیرد مگر اینها چکار می کنند که انقدر مالیات می گیرند (2515378) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۰:۱۴:۰۰
خوش به حالتان رستوران هم ميتونيد بريد (2515736) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۱:۰۹:۳۴
این مالیاتی هست که کسبه و تولید کنندگان باید پرداخت کنند نه خریداران و مصزف کنندگان ولی از طلا فروش گرفته تا سایر کسبه محترم با صراحت روی فاکتور رقم این مالیات را تو فاکتور مینویسند و از مصرف کننده بیچاره میگیرند . آقای وزیر اقتصاد چرا اینگونه هست؟ (2515787) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۳:۲۷:۰۰
سئوال اساسی تر اینکه چطوری به دولت پس میدهند. والله اگه مالیات بر ارزش اقزوده رو پرداخت کنند. همه چی شده بچه بازی و مسخره بازی.
یارو 8 درصد ته فاکتور واسه پیتزا از من گرفته. مطمئنم میذاره تو جیبش. حرومش باشه. اگه با مهمونم رودروایستی نداشتم پیتزارو کوفت نمیکردم و بلند میشدم و میرفتم. والله ظلمه. حالا اگه به دولت میدادند و خرج خودمون میشد یه چیزی. این بابا مستفیما 8 درصد داره جیب مارو میزنه اونم قانونی. (2516081) (alef-13)
 
مخ دیوخ
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۲۰:۰۰:۱۹
فقط میشد با این مالیات به قول ذطلافروشی 24 ملیون از مردم گرفت و 300هزار به دولت داد؟؟ ! حیرانیم چرا گذاشتند ارزش افزوده و فرقش با مالیات چیه؟ (2516993) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۲۱:۴۳:۰۳
یک بار مالیات از حقوق میگیرن -بعد از آب و برق و گاز و تلفن ثابت و همراه و خورد و خوراک و ...مالیات می گیرن -بعد عوارض خودرو و بعد عوارض نوسازی و بعد مالیات از بیمه خودرو و لوازم یدکی خودرو -چند بار باید مالیات داد ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اینها مجموعا می شه چند درصد مالیات ؟ (2517147) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۹-۱۰ ۱۰:۰۰:۴۳
قرار بود حداکثر به 7 درصد برسه ، شده 8 درصد . بالاتر چرا؟
تا یک جنس به مصرف کننده برسه چند تا 8 درصد مالیات ارزش افزوده می گیرند
دولت بجای بالا بردن این مالیات کذایی بهتره به فکر نقد کردن اون 8 درصد از کاسبا و ..... باشه.. (2520706) (alef-1)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۵:۵۶:۳۶
با این کاهش قیمت نفت و کمبود بودجه، دولت یا باید مالیاتها را افزایش دهد و یا باید نرخ فروش ارز را بالا ببرد.

همه باید کمربندها را محکمتر از قبل ببندند. (2515117) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۷:۲۹:۳۳
یا اینکه مالیات از درامد بگیره یا اینکه مالیات از فروش بگیره یا مالیات از مصرف و خدمات. مالیات حق دولت است و در کشور های پیشرفته تا 70درصد درامد دولت راشامل میشه (2515171) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۲۲:۰۸:۱۲
و البته خدمات درمانى و بعد از شصت سالگى نفرى ١٠٠٠ هزار دلار بازنشستگى و وامهاى ٣درصد درسال مسكن و انهم براى ٩٥درصد قيمت مسكن ، بله همه قسمتهاى يك جريان را بايد گفت . (2515351) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۱:۵۷:۴۶
در کدام کشور 70 درصد مالیات است؟! بر فرض وجود، شامل چند درصد از مردم می شود؟! هنوز فکر می کنید عهد قاجار است با این دروغ ها، در خارج (اروپا) بهترین پسته ایرانی و سالمترین آن با ارز آزاد کیلویی 26 هزارتومان است (در ایران بدترین و قارچی ترین پسته با این قمیت هست؟).. علت گرانی و آلودگی موادغذایی، کیست؟ آن وقت از مالیات حرف می زنید؟ ما از سلامت مان درایم مالیات می دهیم به ناهلان مسوول و در قدرت (2515878) (alef-13)
 
بيژن
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۲:۴۶:۱۶
ان كشور هاي پيشرفته در مقابلش اول اينكه خدمات ميدن و دوم اينكه مثل ما داراي معادن و دفائن و ذخاير سرشار نييستند و سوم اينكه مثل كشور ما برييز بپاش ندارن .
گذشته از اين , انها مسلمان نيستند و ما مسلمانيم و قرار نيست ملت را به بيگاري گرفته و انان را اهر اجرايي مقاصد دنيويي شون بكنيم (2515980) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۰۷:۳۹:۱۹
تا به حال که با قيمت بالا مى فروختند چه اتفاقى افتاده بود که حالا بايد کمربندها را محکمتر ببنديم.... (2515596) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۰۷:۴۴:۳۹
با کمال ....به جاى تعطيل کردن يک فانون غلط از عدم تغييرش به عنوان خبر خوش ياد ميکن... (2515599) (alef-13)
 
محمدرضا
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۰۸:۳۹:۴۶
يا يارانه غيرنيازمندان را حذف كند حذف 40 ميليون نفر معادل 8/2 ميليارد دلاراست وجبران حدود 16 دلار سقوط قيمت نفت.البته شجاعت ميخواهد وفدا كار وچشم پوشي از مقام . (2515638) (alef-13)
 
حسين
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۵:۵۶:۵۲
بجاش از توليدات چند مرحله ماليات ميگيرن
مثلا هم از قطعات يك جنس ماليات ميگيرن هم از توليد نهايي همون جنس
مثل خودرو

در ضمن چرا جلوي فست فودها گرفته نميشه. مگه نگفتن اونا نبايد ماليات ارزش افزوده رو بكشن روي فاكتورشون در حاليكه اينكارو انجام ميدن (2515118) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۲:۵۲:۴۲
حسين خان
ماليات بر ارزش افزوده شامل كليه كالا ها و خدمات ميشود و باييد بابت همه چيز اي 8 درص ماليات را بدي , از رختو لباس و شامپو گرفته تا كليه خدماتي كه ازش در طول روز بهرمند ميشي و هيچ چيز بجز , فعلا دارو و درمان و مواد فراوري نشده مثل كندم و شيير و امثالهم , بدون ماليات دادن از گلوت نبايد بره پايين (2515994) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۹ ۱۱:۲۶:۱۹
فست فود نخورین برای سلامتی بد است -نان و ماست و سبزی بخورین بهتره (2518235) (alef-1)
 
توحید
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۵:۵۷:۰۸
همین الانشم بالاست
یه حرکتی هم دوستان برای اون 40/50/60 درصد اقتصاد ایران که مالیات نمیدن بزنن خواهشاً
درست نیس که از خرید ماست و پنیر و شارژ هزار تومنی و و و و مالیات بگیرن ، از گنده ها نگیرن (2515119) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۲:۵۶:۲۹
توحييد جان
از همه چيز و همه كس ميگيرن , يعني قرار و قانون كه بگيرن . از شير مرغ تا جان ادميزاد.
مهم اينه كه همه اينهايي كه ميگيرن , صرفا براي چاق شدن دولت و اهداف دنيايي و ظلمي اشكار به ملت مظلوم ايرانه كه براي دولت فرقيي نميكنه كه يك روستايي پشت كوهي مثل من داره از ايين امكانات استفاده ميكنه يا يك وزير و يا تاجر (2516008) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۶:۰۰:۰۶
از دیروز که اوپک با کاهش تولید مخالفت کرده قیمت نفت بشکه ای 6 دلار ارزانتر شده و به 67 دلار رسیده. دولت چطور در چنین وضعیتی دم از نوشتن بودجه سال آینده و عدم افزایش مالیاتها می زند؟ (2515120) (alef-13)
 
آرش
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۶:۵۵:۴۳
عزیز من اصلا نگران نباش . دولت خوب بلده چیکار کنه و دلش برا من و تو نمی سوزه .
مطمئن باش خوابهای دیگه ای برامون دیدن . یواش یواش صداش در می آد !! (2515151) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۶:۰۷:۰۱
این مالیات فقط تورم ایجاد می کنه (2515124) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۲:۵۸:۱۹
و اين تورم فقط مال مردميست كه دستيي در خزانه دولت (بيت المال) ندارن احساسش ميكنن (2516012) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۳:۴۳:۴۱
بابا كارشناسان همه جمع اند (2516108) (alef-13)
 
نکته سنج
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۶:۲۴:۰۷
با افزودن 2 درصدی به جای 1% به مالیات ارزش افزوده در سال 93 ، درحقیقت افزایش 1 درصدی سالانه آن برای سال 94 پیش خور شده است! (2515132) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۲۰:۱۸:۲۵
تا ما یادمون هست زمانیکه شروع کردند به گرفتن این مالیات گفتند سالیانه 1 درصد اضافه میکنند تا 8 درصد برسه ثابت میمونه. امسال که به جای 1 درصد 2 درصد مالیات را زیاد کردند هیچ، خجالت هم نمیکشنند تازه منت هم میذارند که مالیات رو اضافه نمیکنند.رو که نیست، سنگ پای قزوینه. (2515284) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۶:۲۴:۴۸
يك تا دو درصد هم كاهش دهيد خوب است باعث رونق ميشود (2515134) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۸:۰۱:۴۵
ای بابا چرا؟!
کم بود درصدش ، سرانه درآمد که میلیاردی است یک کم بالا میبردید بد نبود. (2515181) (alef-13)
 
بنده خدا
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۹:۰۰:۲۷
اینم دردسری شده برای مردم طلافروشا میگیرند به دولت نمیدن بابا کاریش کنید مثل شارژ موبایل خود به خود کم بشه اونم یکبار نه چندیدن مرتبه مالیات ارزش افزوده به کالا بخوره ، دهنمون چپوله شد که اصلا به چی تعلق میگیره و چند بار تعلق میگیره. اون کشورهایی که مالیات میگیرند حداقل خدماتی به تولید کننده و مردم میدن ایران چی؟! (2515217) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۹:۳۳:۲۳
اصلا مسئولين كشور چرا سيستم مسخره غرب را در مورد بهره كشي از دسترنج مردم الگو قرار داده اند و ماليات را دقيقا از آنها كژي برداري كرده اند ؟ اين نشانه يا خيانت آنها در مورد قوانين ومقررات اسلامي خودمان است و يا اينكه اينقدر خود باخته و بي فكر و بي برنامه هستند كه كلا همه برنامه هايشان عوض اينكه يك سيستم و مديريتي در راستاي حمايت از مردم متوسط در آمد باشد ولي بر عكست در عين همان حال در تلاش مضاعفند براي راحتي و سوء استفاده رانتخواران و دزدان اقتصادي و بچه ننرهاي آقتا زاده و ،سفارش شده ها و دزدان مدن هستند، چه كساني مجوزهاي اين زمين خواري هاي كلان را به تعدادي از خدا بي خبراد شارتان دزد ميدهد؟
چرا باهشن بر خورد نمي شود ؟چه كساني سفرشهاي وامهاي كلان بانكي را به عده اي خاص به اسم كار آفرين و ،فعال اقتصادي مي دند كه آنوقت آنها بروند در كانادا و كيش و كجا و كجا معاملات ملكي نموده يا بجاي كار بساز بفروشي ويلا سازي وغيره راه بيندازند؟چرا باهاشون بر خورد نمي شود
واقعا ديگر نمي توان به اين حضرات به عنوان يك مسلمان متخصص يا دلسوز اعتماد كرد
همه دروغگو؟ اكثرا كار چاق كن ؟ اكثرا رانت خوار ؟
اين است كشور داري ؟آنهم كشور شهدا كه خونشان را براي عدالت دادند؟
اي خدا لعنت كند كساني را كه چنين اهمالهايي را مي كنند اي خدا تك تك عزيزان كساني را بكشد كه از اموال عمومي چنان سوء استفاده مي كنند تا نوه و نبيره شان از اين ثروت دزدي بتركند
بعد دقيقه به دقيقه براي سر كيسه كردن مردم انواع نقشه مي كشند
همينهابراي يك ميليون حقوق يك كارمند(كه بسختي مجبور به گذران زندگي با اين مبلغ كم هستند) ماليات مي بندند ولي از هزاران ميليارد كه خودشان و دوستانشان مي خورند بي تفاوت و بي بخار رد مي شوند (2515250) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۹:۴۷:۱۸
من نميفهمم زن و بچم رو ميبرم رستوران غذا بخورن شكمشونو سير كنم مالياتشو بايد به دولت بدم؟؟!!!!!چرا اين دولت از خوراك ما ماليات ميگيره؟؟حد اقل رو خورد و خوراك مردم ماليات نگيريد (2515258) (alef-13)
 
سجاد
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۱۹:۴۹:۰۱
همین الان 8% است خیلی زیاد است و در هیچ جا دنیا غذا خوراک های مصرفی مالیات ارزش افزوده نمی زنه جز ایران (2515261) (alef-13)
 
فرهاد
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۲۰:۵۵:۴۹
من مدیر عامل یک شرکت بازرگانی هستم.
اتفاقی که در سال اخیر با افزایی دو درصدی ارزش افزوده افتاد این بود که دیگر کسی از ما فاکتور رسمی فبول نمی کند . کسی زیر بار 8 در صد نمیره. مگر اینکه خریدار دولتی باشه. من فروشنده هم از خدامه که طرف فاکتور رسمی نخواد چون هم کار حسابداریم راحت تر می شه هم مالیات بر درآمد شاملش نمیشه.
حالا بگردید دنبال شفافیت! (2515309) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۲۱:۰۸:۵۸
با توجه به پرداخت انواع مالیات به طرق و عناوین مختلف اونهم با زور دولت حکم پرداخت خمس و زکات چیست ...؟ (2515315) (alef-13)
 
ب
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۳:۲۷:۲۶
بحث خمس و ذكات كه از فرايض است و دستور الهي امده در كتاب الله بحثش جداست و اهدافش مشخص , هرچند خليفه هاي خدا در روي زمين بعضا انرا بي بيراهه كشانده اند , ليكن بحث مالييات بر درامد نيز براي مديريت يك جامعه لازم و ضروريست ولي اين ماليات بر مصرف كه بنام ارزش افزوده بران نام نهادند ,m عينا ظلميست اشكار بر ملت و مخصوصا به اهرمهاي اجرايي ان (2516083) (alef-13)
 
مظلوم
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۲۲:۲۷:۳۲
اصناف كه حلقه آخر دريافت ماليات از مصرف كننده ، قادر به اجراي اين قانون پيچيده نيستند ، چون نه سواد لازم را دارند ونه سيستم شفافي هست ونه از همه مهمتر سازمان مالياتي نظام وساختار اجراي آن را دارد ، محال است تا بستر ها آماده نشود كه آنهم سال ها طول خواهد كشيد بتوان اين قانون تقليدي رادر كشور اجرا كرد . بايد به روال فعلي كه اخذ از دست اول هاست ادامه دادتادرآمد دولت كاهش نيابدو قانون ماليات بردرآمد متحول وساختار سازمان مالياتي كه فقط براساس ماده 219 ( يعني واگذاري مقدرات مردم بر عهده سليقه مميز ها ) ، تغيير كند . قانون نظام صنفي متحول تااتحاديه هابا اختيارات قانون ( كه فعلا ندارند ) بتوانند در يك زمان بندي مشخص واحدهاي صنفي را آماده اجرا وبه تدريج قانون ماليات بردرآمد حذف وارزش افزوده جايگزين آن گردد . امروز چون يسترها آماده نبوده ، به 20 اتحاديه ار 140 اتحاديه كه مشمول شده اند دارند ظلمي مي كنند كه روي هرچه ظالم را سفيد كرده اند واز كسبه مالياتي را مي خواهند كه نتوانسته اند از مردم در يافت كنند . (2515363) (alef-13)
 
علی احمدی
۱۳۹۳-۰۹-۰۷ ۲۳:۲۹:۲۸
کدام کاهش ؟
کاهشی در کار نیست بلکه سال قبل 2 واحد افزایش بوده و امسال خواستند جبران شود ضمن آنکه این مالیات آثار زیانباری بر اقتصاد گذاشته و یکی از عوارض آن تورم زا بودنش است و نیز ضد اشتغال بوده و دیگر اینکه به لحاظ ساختار پیچیده آن در عمل جند بار این 8 درصد از مصرف کنندگان اخذ می شود.
به هر حال توصیه می شود این قانون ضد کسب و کار از گرده مردم پائین آورده شود. (2515404) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۰۱:۲۹:۰۲
نه تورو خدا بیا زیادش کن خجالت بکشن واقعا حور ندانم کاریهاتونو همش ما داریم میدیم (2515463) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۰۶:۱۵:۲۴
آقاى عسگرى لطفا سرى به بازار بزنيد ببينيد با اجراى اين قانون ناقص وإيراد دار شما چند درصد از كسبه كارشان را رها كرده وتعطيل كردهاند وكارگران خود را نيز اخراج كرده بايد به شما خسته نبا شيد گفت البته تنها شما مقصر نيستيد وقتى قانونگذار كشورمان بدون بررسى قانون وضع ميكنه بهتر از اين نميشه البته وقتى مجلس ما در هر جلسه چندين غائب دارد از اين بهتر نميشه (2515494) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۰۷:۳۵:۳۱
ارزش افزوده بهانهای برای سود جویی دولت است (2515593) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۰۸:۰۸:۳۸
با سلام
اگر ممکن است کسی درباره مالیات پزشکان بگه . واقعا پزشکی که در روز چند میلیون درآمد داره ان هم نقد و فردا به حسابش واریز میشه و عمدتا هم از اقشار کم درآمد وصول میشه چقدر مالیات میده ؟؟؟ (2515618) (alef-13)
 
سعید
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۰۹:۱۷:۳۶
با سلام

متاسفانه کارآمدترین سیستم معتبر دنیا را در ایران به بدترین و ناقصترین و به شکلی غلط و همراه با نوعی بیسوادی مطلق اجرا نمودیم

در ایران سیستم چینش از بالا به پایین دارد در حالی که در تمام جاهایی که استفاده شده از خرده فروش ( از پایین ترین سطح ) و در زمان تحویل کالا به مصرف کننده نهایی اجرا میگردد

چاقو در دست جراح نداده ایم در دست قاتل داده ایم عزیزان وقتی تاجری جنس وارد می کند یا کارخانه ایی جنس تولید می کند چرا باید ارزش افزوده بدهد واقعا فکر میکنید کارتان خنده دار نیست چرا کسری بودجه ها را اینگونه جبران می کنید در حالی که تا مصرف کننده نهایی راه بسیار است اما این آبشار نا کار آمد شما فقط سر بار تولید و توزیع را افزایش میدهد

کی خواهید فهمید!!! آنچه بجایی نرسد فریاد است!!!!! (2515671) (alef-13)
 
امیر حامد
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۰:۳۸:۵۰
قرار بود مالیات بر ارزش افزوده حداکثر تا 8 درصد باشد که در حال حاضر عمل میگردد. کسانیکه آثار خدمات مثبت دولت را در زندگی روزمره ملاحظه کنند، از پرداخت مالیات طفره نخواهند رفت. دولت در حال حاضر آنچه را که به عنوان مالیات جمع آوری میکند صرف مخارج جاریش میشود. به علت مشکلات ساختاری در اخذ مالیات موضوع بیشتر به باج خواهی شبیه شده است. قانون ها برای حل مشکلات تصویب میشوند که بعد از مدتی خود به مشکل جدیدی تبدیل میشوند.

ارتباط علت و معلولی موضوعات مختلف اداری کشور از جمله مالیات با هم، این را می طلبد که "سازمان اجرایی دولت" بازنگری و اصلاح گردد. (2515756) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۱:۳۴:۰۸
ارزش افزوده 8 درصد شده بازم بياد زيادش كنه ماليات مستقيم و غير مستقيم و عوارض هاي مختلف خريد كالا و برق و اب و تلفن و گاز و حتي بيمه انها و هزينه زير ساخت انها در روستا ها و عوارض نوسازي و گراني تورم ساعتي مردم دارند از جونشون پرداخت ميكنند بازم ميخواد زياد كنه بابا مگه ايرانيها جنگ را باختند كه يه عده امدند و تصرف كردند و ما بايد هم خراج و هم ماليات و خمس و ذكات بپردازيم (2515833) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۲:۰۰:۴۷
این مالیاتی که شما منظورتان است، مالات بر مصرف می باشد و اگر قصد شما شفاقیت است، باید آن در فاکتور نهایی که به دست مصرف کننده می رسد لحاظ ودریافت شود.
اسمی که مسئولین مالیاتی برای این نوع مالیات انتخاب کرده اند غلط میباشد، همینطور روش دریافت و محاسبات آن. اصلا" بر این عقیده هستم که مسئولین دنبال شفافیت نیستند تا به بخور بخور خودشون برسند. این 8% مالیات را از کارخانه تا فروشنده جزء چندین بار دریافت میکنند و قیمت نهایی جنس را تا 50 60 % بالا میبرد (2515883) (alef-13)
 
بيژن خاوري
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۳:۱۸:۵۱
بنده از سال 89 در هر فصل به دارايي نامه نوشتم كه من از پس اين بار سنگين و جنايت اشكار به مشتريانم نيستم و نه مزدورم و مزد ايينكار مخواهم و نه توان بيگاري دادن .
و در هر سه ماهه ارائه اظهار نامه مكتوب نمودم كه نه از كسي ماليات گرفتم و نه توان گرفتن ماليات دارم.
و انان بدون توجه به اظهاراتم
نه تنها 15 ميلييون تومان برايم ماليات در نظر گرفتند , بلكه 10300000 نيز جريمه و 24 درصد سود سالييانه از مطالبات فرضي و خيالي برام درنظر گرفته اند و سندش هم موجود است.
و انچنان با ايين جريمه نا متعارف بنده را تحت فشار قرار داده اند كه بدون نوجه به روابط انساني با مشتريان , از همه مراجعه كنندگان ماليات كدخدا را دوصول و بحسابشان وارييز نمايم
و همچنين قانون نوشته اند كه نه به نقد و اقساط يا وصول و يا عدم وصولم كار دارند و نه چز دييگر
ميگويند با مالت هر كاري مييخواهي بكن ولي در مجمع فاكتور بايد 8 درصد مرا (كدخدا را ) نقدا دريافت و بحساب واريز كني (2516058) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۳:۱۸:۵۲
بنظر من بجای افزایش مالیات بر ارزش افزوده. دولت و مجلس راهکاری برای فرار مالیاتی پیدا کنند.
من رفتم پیتزا خریدم فوشنده 8 درصد مالیات بر ارزش افزوده از من گرفته تازه داخل لیست قیمت هم نزده و فقط موقع تحویل درخواست مالیات کرد. من از مالیات دادن ناراحت نیستم از این ناراحتم که سازمان امور مالیاتی چطور مالیات پرداختی من و امثال من رو از این اغذیه فروشی میگیرد؟ با خود اظهاری ؟ علی الراس؟ سامانه الکترونیکی؟ با لینک کردن صندوق فروشنده به اداره مالیات؟ با بررسی فروش روزانه ،ماهیانه ، یا سالیانه؟
از فروشنده سئوال کردم فرمودند ما پرداخت میکنیم شما ناراحت نباش . به تعزیرات زنگ زدم فرمودند نباید انتهای فاکتور بیاورد بلکه باید روی اغذیه خود بکشد.
مخلص کلام اینکه اراده ای که بخواهد به وضع مالیات در کشور سر و سامان دهد نمیبینم.
دلیلش را واضح میدانم.
این را میدانم که حکومت و بازار لازم و ملزوم یکدیگرند. حکومت نمیخواهد صنف بازار تهران را از خود برنجاند .در هر صورت همه چیزمان باید به هم بیاید ... (2516059) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۹-۰۸ ۱۸:۱۸:۳۸
قانون مالیات بر ارزش افزوده به صورت آزمایشی و 5 ساله بود که در حال حاضر 5 سال ان تمام شده و برای ادامه باید مصوبه مجلس داشته باشد که اینچنین نیست. یعنی الان این مالیات به صورت کاملا غیر قانونی اخذ میگردد. (2516756) (alef-13)
 
فاریابی
۱۳۹۳-۰۹-۱۱ ۱۹:۵۶:۴۴
رفتم عوارض سالیانه ماشین را دادم میبینم که مالیات ارزش افزوده گرفته اند . آخر مالیات هم مالیات داره ؟؟؟
مگر عوارض ماشین هم خدمتی یا کالائی است که مالیات میگیرید؟؟
ضمنا امسال حدود 700 در صد نرخ کارمزد را اضافه کرده اند پارسال 500 تومان بود امسال شده 3500 تومان .
عوارض سال قبل 22500 بود امسال شده 35000 تومان . (2524605) (alef-1)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
افزایش نرخ مالیات بر ارزش افزوده در سال 94 منتفی شد