توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 448482
جنتی: «حسن سابقه» به راحتی قابل کشف است اما «اعتقاد به مبانی جمهوری اسلامی» نه
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۵ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۱۷
دبیر شورای نگهبان، از رسانه ها به ویژه رسانه ملی خواست شرایط ریاست جمهوری که در قانون اساسی به آن اشاره شده است را برای مردم تبیین کنند.

به گزارش ایسنا، آیت الله جنتی، صبح امروز در همایش سراسری هیات‌های نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری گفت: شورای نگهبان در قبال ورود غیرمسئولانه برخی مدیران در انتخابات، حساسیت دارد.

وی با ابراز تاسف از برخی تبلیغات زودهنگام انتخاباتی تحت عنوان کمک به نیازمندان، تصریح کرد: متاسفانه برخی ضعف های قانونی موجب سوءاستفاده در انتخابات می‌شود. البته شورای نگهبان تا جایی که بتواند به وظیفه قانونی خود عمل خواهد کرد.

وی گفت: انقلاب ما، انقلاب اسلامی است و هدف نهضت امام خمینی (ره) برای تحقق اسلام بود و مقام معظم رهبری هم برای تحقق احکام قرآن و فرهنگ اهل بیت(س) تلاش می‌کنند.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به فرازهایی از بیانات الهی حضرت امام خمینی (ره) درباره قدرت اسلام در برابر مستکبران گفت: مسئولان باید در قبال دشمنان اسلام از موضع قدرت سخن بگویند نه از موضع ضعف.

وی در ادامه با تشریح شرایط ریاست جمهوری در قانون اساسی گفت: برخی از این شرایط مانند "حسن سابقه" به راحتی قابل کشف است. اما برخی شرایط مثل "تقوا" و "ایمان" و "معتقد به مبانی جمهوری اسلامی" درباره کسی که بتواند عهده دار این مقام باشد، آسان نیست.

وی تصریح کرد: شورای نگهبان در واقع باید در پیشگاه مردم شهادت بدهد که این داوطلب دارای شرایطی چون "مدیر"، "مدبر"، "باتقوا" و "مومن" و "معتقد به مبانی جمهوری اسلامی" هست.

رییس مجلس خبرگان رهبر ابراز امیدواری کرد که رسانه‌ها از جمله صدا و سیما، حداقل همین شرایط را برای مردم تبیین کنند و افزود: این‌که مردم بدانند؛ باید به "مدیر"، "مدبر"، "باتقوا"، "مومن" و... رای بدهند، روشنگری مهمی است. که امیدواریم رسانه ها در این خصوص اقدام کنند.

وی در پایان از اعضای هیات های نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری خواست با دقت نظر در خصوص وظایف خود، تمام تلاش خود را برای نظارت دقیق بر انتخابات، به کار گیرند.
 
کلمات کلیدی : جنتی، شورای نگهبان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.