نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 471260
اعتراف نشریه آمریکایی به حمایت اسرائیل از گروه‌های تروریستی ضدایرانی در پاکستان
تاریخ انتشار : جمعه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۰۱
یک نشریه آمریکایی در مقاله‌ای اعتراف کرد که رژیم صهیونیستی به صورت مستقیم گروهک تروریستی «جندالشیطان» را در پاکستان برای ناامن‌سازی در ایران تربیت کرده بود.

به گزارش تسنیم، نشریه آمریکایی «سیاست خارجه» عنوان کرد که در سال‌های 2007 تا 2008 ده‌ها نفر از تروریست‌های عضو گروه «جندالله» به صورت مستقیم توسط سازمان اطلاعاتی اسرائیل تربیت شدند تا امنیت ایران را به چالش بکشند.

این نشریه نوشت: مقر فعالیت‌های تروریستی این گروه در ایران بود ولی کانون تمرکز و همچنین سنگرهای آنان در خاک پاکستان قرار داشت.

در ادامه این مقاله آمده است: اعضای این گروه تروریستی پس از حمله در خاک ایران به پاکستان می‌گریختند و برخی از اعضای آنان تروریست‌های افراطی سپاه صحابه پاکستان بوده‌اند.

این نشریه اعتراف کرده است که «جرج بوش» رئیس‌جمهور وقت آمریکا در آن زمان نگران این بوده که «موساد» از گذرنامه‌های آمریکایی و از دلارهای این کشور به منظور حمایت از این گروه تروریستی استفاده می‌کند.

هیچ کدام از دولتمردان آمریکا و یا سران رژیم صهیونیستی این خبر را رد نکرده‌اند.

گروه «جندالشیطان» به سرکردگی تروریست معدوم «عبدالمالک ریگی» مرتکب جنایات فراوانی شده است.

سرکرده این گروهک، عبدالمالک(عبدالمجید) ریگی در اواخر سال 1388 در یک عملیات پیچیده اطلاعاتی دستگیر و در سال 1389 اعدام شد و اکنون سرکرده این گروه فردی به‌نامِ «محمد ظاهر تنیده نارویی» است.

پس‌از اعدام سرکرده گروهک تروریستی جندالشیطان، این گروهک با مشکلات فراوانی مواجه شده و لذا برای فرار از فشارهای بین‌المللی، سیاسی و افکار عمومی جامعه اهل‌‌سنت، گروه‌هایی به‌موازات گروهک تروریستی جندالشیطان مانند «جیش‌العدل» و «سپاه صحابه» تشکیل داده است.
 
کلمات کلیدی : اسرائیل+گروه‌های تروریستی ضدایرانی+پاکستان
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۲ ۱۵:۲۱:۴۰
جالب این است که بعد همین روزنامه ها شخصیتهای آمریکائی همین مقدار حق برای ایران قائل نیستند که در برابر این صهیونیستها همین نو ع کارها توسط ایران انجام بشود و همین رسانه های اشغالی غربی دادشان در می اید مردم ایران را به تروریست بودن متهم می کنند (4341554) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.