توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 384806
ایران دربانک‌های بین‌المللی۵۴۲ حساب باز کرد
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۲۳
رییس سازمان توسعه تجارت پاکستان در شرایطی که افتتاح حساب ایران در بانک های بین المللی به ۵۴۲ مورد رسیده است، از تمایل بانک ام.سی.بی کشور خود (MCB) برای گشایش شعبه در ایران خبر داد.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، «سیدمحمد منیر» امروز (چهارشنبه) در دیدار با قائم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در تهران گفت: حجم روابط بانکی و کارگزاری ایران و پاکستان کافی نیست.

وی افزود: امیدواریم با افتتاح شعبه ها بتوانیم به همکاری های همه جانبه اقتصادی در ایران جامه عمل بپوشانیم.
منیر لازمه افزایش حجم مبادلات دو کشور را گسترش روابط بانکی بین دو کشور دانست و اضافه کرد: ایران از ظرفیت بالایی برای گسترش همکاری ها برخوردار است و امیدواریم که برقراری روابط کارگزاری و گشایش حساب های بانکی به تسهیل روابط تجاری با ایران منجر شود.

** شکلگیری کمیته های مشترک تخصصی راهگشای فعالیت بانکی ایران و پاکستان است
قائم مقام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: پس از توافق هسته ای با کشورهای گروه ۱+۵، روابط تجاری ایران با سایر کشورها گسترش یافته است. بر این اساس شکلگیری کمیته های تخصصی میان دو کشور می تواند به رفع موانع و تسهیل روابط بانکی و تجاری کمک کند. همچنین سایر سازمان ها و نهادهای فعال در زمینه های تجاری و اقتصادی مانند اتاق بازرگانی ایران می توانند در این باره کمک کنند.
«اکبر کمیجانی» افزود: اقتصاد ایران در دوران پسابرجام تحولات بسیاری داشته و بسیاری از موانع تجاری کشور ما برطرف شده است. اکنون ایران با بسیاری از کشورهای آسیایی مانند ژاپن، هند، کره جنوبی، مالزی و اندونزی روابط بانکی برقرار کرده است و امیدواریم بتوانیم این روابط را بیش از پیش با کشورهای منطقه مانند پاکستان گسترش دهیم.
به گفته وی، فرصت مناسب پیش آمده در پسابرجام به انتقال تجارب میان بانک های مرکزی ایران و پاکستان و گسترش روابط تجاری میان دو کشور کمک می کند.
کمیجانی یادآوری کرد: نرخ تورم نقطه به نقطه در آغاز دولت یازدهم ۴۵ درصد بود که با به کار بردن سیاست های مناسب و دقیق بانک مرکزی، این نرخ به نزدیک ۹.۲ درصد کاهش یافته است. همچنین نرخ ارز در روزهای آغازین دولت با ناپایداری ها و نوسان های بسیاری روبرو بود که اکنون به شرایط پایدار نزدیک شده است.
وی افزود: خوشبختانه ریال ایران توانسته است در مقایسه با سایر ارزهای خارجی قدرت خود را بازیابد و نرخ ریال در برابر نرخ دلار به ثبات نسبی رسیده است.
به گزارش ایرنا، شامگاه بیست و ششم دی ماه ۱۳۹۴ با انتشار گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره انجام تعهدات هسته ای ایران در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام)، اجرای تعهدات طرف مقابل (گروه ۱+۵) یعنی روند لغو تحریم های هسته ای غرب علیه تهران آغاز شد.

** گشایش ۵۴۲ حساب با بانک های بین المللی
معاون ارزی بانک مرکزی در این نشست برقراری روابط کارگزاری را در توسعه روابط تجاری و اقتصادی موثر دانست و گفت: بانک مرکزی ایران برای گسترش و افزایش روابط کارگزاری با سایر کشورها فعالیت های بسیاری را انجام داده است و اکنون در کشورهایی مانند آلمان، اتریش و ایتالیا، افتتاح حساب شده و براساس آخرین آمار، شمار ۵۴۲ حساب با بانک های بین المللی گشایش یافته است.
«غلامعلی کامیاب» درباره نشست های برگزار شده با رییس کل بانک مرکزی پاکستان و امضای چهار توافق میان دو کشور گفت: «اشرف واترا» در این نشست ها، بر گسترش همکاری ها میان دو کشور تاکید و از افزایش این همکاری ابراز رضایت کرد.
به گفته وی، ایران نیز از این همکاری ها استقبال می کند و ایجاد کمیته های مشترک میان دو کشور می تواند به عملیاتی شدن توافق های دو کشور یاری رساند.
به گزارش ایرنا، رییس سازمان توسعه تجارت پاکستان در صدر یک هیات تجاری متشکل از ۳۰ نماینده از ۲۵ شرکت به تهران آمده است.
اعضای این هیات در بخش های پوشاک و نساجی، مواد غذایی، برنج، میوه و سبزی، تجهیزات پزشکی، صنایع دستی، جواهرآلات و سنگ های قیمتی فعالیت دارند.
ششم فروردین ماه امسال «حسن روحانی» سفری دو روزه به پاکستان داشت. در این سفر ٦ سند و توافقنامه همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به امضای مسوولان دو کشور رسید.
این سندها شامل سند همکاری راهبردی تجاری پنج ساله، یادداشت های تفاهم میان اتاق های بازرگانی و صنایع پاکستان و اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ایران، دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی ایران و شورای روابط خارجی کراچی، بیمه مرکزی ایران و کمیسیون اوراق بهادار پاکستان، همکاری فرهنگی و دانشگاهی میان آکادمی وزارت خارجه پاکستان و دانشکده روابط بین الملل وزارت امورخارجه جمهوری اسلامی ایران و همکاری متقابل بهداشتی و آموزشی بود.
 
کلمات کلیدی : حساب بانکی بین الملل+تحریم بانک
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.