نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 141797
جزئیات طرح مجلس در تغییر شیوه پرداخت یارانه‌ها
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۳۹
جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ارائه طرحی فوریتی به مجلس شورای در تلاشند که دولت را ملزم کنند افزایش پرداخت یارانه به مردم را در قالب حمایت بیمه ای، مسکن یا اشتغال دنبال کند و در کمک به بخش تولید هم ردیف خاصی در نظر گرفته شود تا برای مجلس قابل نظارت باشد.

به گزارش مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای اجرای بهتر قانون هدفمندی یارانه ها طرحی فوریتی را به هیئت رئیسه مجلس تقدیم کردند تا با تصویب آن قانون هدفمندی یارانه ها را در دو بخش اصلاح کنند.

حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون ویژه اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر در خصوص جزئیات این طرح گفت: این طرح قرار است با قید یک فوریت در مجلس بررسی شود و دارای دو بخش است.

وی افزود : در بخش اول طراحان تاکید کردند که اگر قراراست در پرداخت یارانه به مردم مازادی در نظر گرفته شود بهتر است این میزان نقدی نباشد و در قالب حمایت های بیمه ای، مسکن و اشتغال باشد.

نماینده اصفهان در مجلس ادامه داد: در بخش دیگر از این طرح تاکید شده برای کمک به بخش تولید ردیف خاصی در نظر گرفته شود تا قابل نظارت باشد. به عنوان مثال بخش حمل و نقل، صنعت و تولید هر کدام به طور مجزا مشخص شوند و به گونه ای نباشد که اگر از دولت سئوال شد در هر کدام از بخش ها چه میزان قانون را اجرا کرده است، دولت یک رقم ارائه دهد که قابل نظارت نباشد و مشخص نباشد در چه حوزه ای چه میزان کمک شده و یا قانون اجرا شده است.

به گزارش مهر، اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها از آذرماه سال ۸۹ آغاز شد.

نمایندگان معتقدند اجرای نادرست این قانون باعث تزریق نقدینگی به سطح جامعه و بازار شده است .

چندی پیش دولت از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها برای واقعی کردن نرخ برخی حامل های انرژی خبر داد که مجلس با تصویب استفساریه ای مانع این اقدام دولت شد. دولت قصد داشت با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها علاوه بر افزایش ۲۰درصدی قیمت حامل های انرژی تا پایان سال، یارانه های نقدی را نیز افزایش دهد.
 
Germany
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۱۳:۵۸:۲۸
بهتر آن است که کلا یارانه داده نشود و این مبلغ به بخش تولید و ایجاد شغل اختصاص یابد ، پول زمانی باید توزیع گردد که ارزش افزوده ای ایجاد شده باشد، ارزش افزوده مربوط به بخش تولید و خدمات است نه مصرف (634856) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۱۴:۲۰:۱۲
بعیده که تزریق اندک مبلغ سهم یارانه هر خانوار به بازار(اگر صورت بگیره)باعث این انفجار تورمی شده باشه که مثلاً بشه دلار بازار یا سکه های بازار رو بخرند و احتکار کنند.اگر دولت به دنبال عامل تورم میگرده مطمئن باشه از توده جامعه و جیب اونا نیست.مشکل برمیگرده به نقص در تولید که هرچه بیشتر میگذره فلج تر میشه و بالطبع اگه حتی نقدینگی ثابت هم بمونه با کاستی در تولید ،سهم نقدینگی به کالای موجود در در بازار افزایش پیدا میکنه. (634895) (alef-11)
 
پیمان
United States
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۱۴:۴۰:۵۲
هیچ کس تا حالا جرات انجام این کار بزرگ رو نداشت حالا هم که یکی عرضه داره این کارو بکنه به اسم حمایت از مردم اینقدر سنگ اندازی نکنید لطفا. (634935) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۰-۱۱-۱۱ ۱۵:۰۶:۱۷
بهترين و عادلانه ترين راه همين پرداخت نقدي است چون در ساير موارد غير نقدي ذكر شده در اين مقاله ، بخش وسيعي از اقشار محروم و مستضعف كه بيشتر در روستاها زندگي مي نمايند ، از آن برخوردار نخواهند شد يا اصلا به آن نياز ندارند مثل حمل ونقل . (634964) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.