کد مطلب: 432028
تمدن: هزینه خرید و نصب تجهیزات امنیتی در نهاد ریاستجمهوری از کجا آمده؟
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۱
استاندار سابق تهران گفت: دولت موضوع قراردادهای FATF و IPC را شفاف کند، که این قرار دادهای نفتی تاکنون چه منفعتی برای اقتصاد کشور داشته است.
مرتضی تمدن استاندار سابق تهران در گفتوگو با فارس، با اشاره به اظهارات رئیسجمهور مبنی بر لزوم روشن شدن حسابهای مالی و درعینحال مخالفت نماینده دولت با طرح شفافیت مالی مدیران در مجلس اظهار داشت: گستره عملکرد مالی دولت در دو بخش اقتصاد و هزینههای جاری دولت قابل بررسی است.
وی افزود: بخشی از این هزینهها مربوط به اشخاصی است که در دولت حضور دارند و بخشی دیگر مربوط به هزینه های اقتصادی رایج کشور است که دولت باید در این زمینه هم شفافسازی کند زیرا دولت 8 هزار میلیارد تومان تحتعنوان وجه یارانه جمعآوری میکند و تنها 35 میلیارد آن را بهحساب مردم واریز میکند و 45 هزار میلیارد آن باقی میماند و جای سوال دارد که این مبالغ باقیمانده کجا میرود و در کجا خرج میشود و باید شفافسازی برای این اموال صورت گیرد، بخش دیگر سرمایهای است که دولت از محل حاملهای انرژی مانند آب، برق و گاز دریافت میکند که باز در اینجا دولت باید نسبت به این هزینه ها که دریافت می کند ولی برای کشور و مردم خروجی ندارد پاسخ گو باشد.
تمدن تصریح کرد: اینها مواردی است که دولت تاکنون شفافیتی نسبت به آنها انجام نداده، همچنین سودی که از قیمت ارز و بالا پایین شدن آن نصیب دولت میشود، ولی هیچ مقدار ازاین درآمدها 2 به جیب مردم و کشور ریخته نمیشود و معلوم هم نیست که این در آمدها و پول ها کجا میرود در حالی که این درآمدها در بودجه و در نظام اقتصادی کشور شفاف سازی نمی شوند.
استاندار سابق تهران اظهار داشت: هزینههای جاری دولت روز به روز در حال افزایش است و چرا مخارج دولت به این میزان بالاست همچنین موضوع مهم دیگر قراردادهای FATF و IPC است که دولت تاکنون شفافیتی در رابطه با آنها ارائه نداده و باید این موضوع را روشن کند که مردم بدانند این قراردادهای نفتی برای اقتصاد کشور چه منفعتی داشته اند، اما متأسفانه دولت مردم را در جریان نمیگذارد.
وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از یارانهبگیران کشور حذف شدهاند ولی در عین حال دولت با کسری بودجه مواجه است، تصریح کرد: واحدهای تولیدی و حتی حقوق و مزایای کارکنان هم بهطور مرتب پرداخت نمیشود و دچار مشکل شده است و جای سوال دارد که با وجود این همه درآمد و دریافتهای حاصل از نفت و گاز و حامل های انرژی و کم شدن تعداد افراد یارانه بگیر ولی دولت هنوز کسری بودجه دارد آیا این موضوعات جای شفاف سازی ندارند.
تمدن ادامه داد: شخصی که ادعا کرده میلیاردها تومان در انتخابات ریاست جمهوری برای آقای روحانی خرج کرده، همین موضوع جای سوال دارد و باید شفافسازی شود که اینهمه پول از کجا آمده و صرف این هزینه ها شده است. همچنین موضوع تجهیزات امنیتی که در نهاد ریاست جمهوری نصب شده موضوعی است که باید در موردش پاسخ داده شود که هزینه خرید و نصب آن از کجا آمده است.
وی یادآور شد: تمام این موضوعات مواردی است که دولت باید شفاف سازی میکرد ولی عملی از سوی آنها صورت نگرفت و پرونده هایی مانند حقوق های نجومی همچنان در دولت خاک میخورد و کسی هم پاسخگو آانها نیست.
استاندار سابق تهران افزود: باید از همه کسانی که در معرض سوال هستند شفافسازی شود، چه برادر رئیس جمهور باشد چه شخص دیگری و اخیرا هم نمایندگان مجلس تقاضا کردند که حسین فریدون برای شفاف سازی اموالش باید در اختیار قوه قضاییه قرار گیرد و ماهم خواستار پیگیری این موضوع هستیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مهمترین بخش این موضوعات نوع شفافسازی است، زیرا گاهی وقتها فردی از تریبونی موضوعی را بیان میکند به خیال اینکه حرفش را با مردم درمیان گذاشته ولی باید گفت شفافسازی بایددر مراجع قانونی و در حضور یک مرجع مرتبط قانونی صورت گیرد نه اینکه از طریق روزنامه یا تریبونی فقط حرفی بیان شود.
کلمات کلیدی : دولت یازدهم، حسین فریدون