نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 356825
انتقاد شدید آیت‌الله مکارم از شبکه‌های اجتماعی
تاریخ انتشار : جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۸:۰۰
آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: برنامه‌های تبلیغاتی باید قوی باشد چرا که برنامه‌های شوم شبکه‌های فاسد و مفسد اجتماعی قوی است و ۹۰ تا ۹۵ درصد شبکه‌های اجتماعی غربی، دنیا را به لجن زار تبدیل کرده و رمضان ماهی است که باید با تبلیغات در برابر آن ایستاد.

به گزارش گرداب، آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم با اشاره به حدیثی اظهار کرد: اطاعت خدا نشانه عقل و معصیت خدا نشانه جهل است؛ منفعت احکام دین به مردم برمی‌گردد؛ نماز برای پاکی، روزه برای تقوا و حج برای عظمت اسلام و مسلمین است.

وی خاطرنشان کرد: خداوند موجودی بی‌نیاز است؛ اگر مفسده است به خود فرد برمی‌گردد و اگر اطاعت کند، پاداش دنیا و آخرت را به او می‌دهند.

این مرجع تقلید با بیان اینکه محبوبیت در بین مردم از موارد مهم است، خاطرنشان کرد: اگر ترک اطاعت خداوند کنید، معاصی ضررهایی برای انسان دارد و غیبت، رشوه‌خواری و ظلم به انسان لطمه می‌زند، کیفر و منفوریت در جامعه را به همراه دارد.

آیت‌الله مکارم شیرازی تصریح کرد: ماه مبارک رمضان نزدیک است؛ رمضان، ماه پاکی، تقوا، آمرزش گناهان، رحمت و فضل پروردگار است بنابراین باید از این ماه نهایت استفاده را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه نزدیک ماه رمضان مساجد را غبارروبی و تمیز می‌کنند، گفت: همانگونه که انسان ظاهر را غبارروبی می‌کند باید باطن را نیز غبارروبی کند؛ استغفار و توحید‌محوری از اعمال مهم ماه شعبان است تا انسانها آماده استقبال ماه رمضان شوند.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: امام سجاد(ع) در مورد ماه رمضان می‌فرمایند ماه طهور است چیزی که پاک است و پاک می‌کند؛ رمضان ماه پاکی و پاک‌کننده است البته باید مقدمات آن فراهم شود.

آیت‌الله مکارم شیرازی در ادامه تاکید کرد: برنامه‌های تبلیغاتی باید قوی باشد چرا که برنامه‌های شوم شبکه‌های فاسد و مفسد اجتماعی قوی است؛ ۹۰ تا ۹۵ درصد شبکه‌های اجتماعی غربی، دنیا را به لجن زار تبدیل کرده و رمضان ماهی است که باید با تبلیغات در برابر آن ایستاد و جوانان را بیمه کرد.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر تبلیغات در مساجد، صدا و سیما و رسانه‌های دیگر باید در برابر این هجوم تبلیغاتی دشمن ایستادگی کنند؛ آنها می‌گویند اگر دنیا فاسد شود، می‌توان آن را تسخیر کرد، در صورتی که اگر انسان‌ها سالم و صالح شوند، تسخیر دنیا مشکل است بنابراین باید با این توطئه مقابله کنیم و تبلیغات امسال قوی‌تر از سال‌های گذشته در رسانه‌ها و مساجد باشد.

آیت‌الله مکارم‌ شیرازی با بیان اینکه باید از تظاهر به هنجارشکنی ماه رمضان جلوگیری شود، گفت: در ماه رمضان نباید روزه‌خواری علنی شود، رستوران‌ها باز نباشد، تا جمعیت با رفتن به آنها آبرو ماه رمضان را زیر سوال ببرند؛ باید در برابر هنجارشکنیها ایستاد.

وی خاطرنشان کرد: رمضان ماه نیکوکاری است؛ در کنار فریضه روزه باید نیکوکاری وجود داشته باشد؛ باید یتیمان، افراد دارای مشکل‌ و زندانیان بی‌گناه را در ماه رمضان کمک کرد.

این مرجع تقلید عنوان کرد: خدایا به عظمت ماه رمضان و قرآن آتشهایی که در کشورهای اسلامی به دست دشمنان برپا شده، خاموش کن.
 
کلمات کلیدی : آیت الله مکارم شیرازی+شبکه های اجتماعی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۷ ۱۸:۰۶:۳۳
وضعیت شبکه‌های اجتماعی خارجی به لحاظ اخلاقی فاجعه‌بار است، اما دولتی‌ها برای رأی خودشان ترجیح می‌دهند به روی خودشان نمی‌آورند. (3727246) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۰۷ ۲۰:۴۹:۳۵
استاد بنظر منطق شما با واقعیت تطبیق ندارد، کم کاری و ناتوانی و کج سلیقگی در جذب مخاطب را به چیز دیگر نسبت دادن ، فرار از واقعیت است، چطور تکفیری ها توانستند از همین ابزار کثیف غربی بنفع خود سود ببرند ، اما ما ناتوانیم! استاد ایراد در تفکر تنبل ما جا دارد که دنیا را طوری میخواهیم که بدون هیچ زحمتی ، مطابق میل ما باشد،(مانند کار دولتی، مدیر دولتی و ...) که این هرگز در رقابت با دنیای آزاد اتفاق نخواهد افتاد مگر اینکه بجای تفکر بستن، تفکر استفاده بهینه را جایگزین آن کنیم. (3727454) (alef-13)
 
Canada
۱۳۹۵-۰۳-۰۷ ۲۲:۲۲:۱۷
انتقاد از شبکه های اجتماعی مانند آن است که کسی از برق و تلفن و جاده و امثالهم انتقاد کند. (3727550) (alef-13)
 
عمار
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۰۸ ۰۱:۱۰:۱۲
در دولت تدبیر و امید متاسفانه نه تنها هیچ برخوردی با شبکه های فاسد اجتماعی نشد بلکه با تساهل و تسامح جوانهای معصوم کشورمان را در باتلاق فساد غرق کردند.آن هم بدلیل اینکه بتوانند رای آنها را د رانتخابات بعدی جذب کنند.شبکه های اجتماعی موجب اعتیاد و وابستگی روانی میگردد.آثار مخرب فردی و اجتماعی دارد (3727716) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.