نظر منتشر شده
۷۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 144532
بيانيه انتخاباتی دكتر توكلی و دكتر نادران
بخش سياسی الف، 4 اسفند 90
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۰۶:۳۴
دوتن از نامزدهای نمايندگي دوره نهم مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه وظیفۀ مجلس در مواجهه واقعی با واقعیات شکل می گیرد؛ بر ضرورت تحقق خواسته های بر حق مردم، در زمینه های گوناگون تاکید کردند.

به گزارش الف، متن کامل بیانیه انتخاباتی دکتر توکلی و دکتر نادران به شرح زیر است:

آزادي
در منظومۀ فکر دینی، انسان موجودی مکلف و مسئول است. مسئولیت بدون آزادی معنا ندارد. از آنکه آزاد نیست و حق انتخاب ندارد نمی توان انتظار مسئولیت داشت. اگر در هر سطر بیان ما از آزادی، هزار اما و اگر محدود کننده بیاید، ذائقه فطری مردم آن را پس می زند؛ و شعور عمومی جامعه صداقت ما را در اداعای دفاع از آزادی باور نخواهد کرد.

نیاز به آزادی فطری و نیاز به امنیت قطعی است. «قانون» یعنی همان راهی که این دو نیاز را شانه به شانۀ یکدیگر همراهی و حمایت می کند. جمع میان این دو نیاز، آزادی و امنیت، فقط در حاکمیت قانون ممکن است.

آزادي در عرصه انديشه و عمل براي همه شهروندان در چارچوب قانون یک حق است؛ و جامعه می باید از این موهبت الهی پاسداری کند؛ وظیفۀ نمايندگان مردم در این پاسداشت دوچندان است. در عرصۀ سياست، وقتی از آزادی سخن می گوئیم مرادمان آزادي مخالفان صاحبان قدرت است وگرنه آزادي موافقانِ قدرت موجود در حكومت‌هاي استبدادي بیش از دیگر نظام ها وجود دارد.

آزادي بيان در صورتهای گوناگون امروزين، غير از آنكه حسن ذاتي دارد، ضامن و شرطِ تحقق ساير اهداف نظام نيز هست. تحقق عدالت، اعتلاي دين و اخلاق ، نظم و امنيت، تامين منافع ملي در سياست خارجي، رشد اقتصادي، تامين اشتغال كامل، ارتقاء سطح رفاه مردم، توزيع مناسب درآمد، حفظ كرامت انساني و ایجاد و تقويت امنيت اجتماعي، همه اهدافی هستند که به اشكال گوناگون با مانع و دشمنی مواجهند. این عقل جمعی جامعه است که می تواند اين موانع را بشناسد، عوامل آن را تشخیص دهد و برای رفع آنها مشاركت کند. عقل جمعی برآیند خردورزی همگان است و تحقق این امر مبارک و لازم تنها از راه آزادی بیان ممکن است.

اگر مجلس را یکی از ارکان ظهور خردورزی جمعی جامعه بدانیم، بیان آزاد نه تنها حق که وظیفۀ نمایندگان است؛ همان وظیفه ای که قانون اساسي در اصل هشتادو ششم خود به تمهید شرایط ایفای آن، یعنی تضمین آزادی بیانِ نمايندگان مجلس پرداخته است. بنابراین، هرگونه فضا سازي براي آنكه نمايندگان نتوانند به راحتي و بي دغدغه حرف خود را بزنند، نافی فلسفۀ وجودی مجلس و خیانتی است به منظومۀ فکر دینی در حکومت و ضربه ای است به حقوق ملت. اما خيانت بزرگتر برنامه ریزی برای خريدن نمايندگان است تا آنان چنان وام دار کانون های قدرت و ثروت شوند که از آنها صدائی جز صدای همان کانون ها برنخیزد و همهمۀ آنها باعث شود که صداي نمايندگان آزاده به جايي نرسد. سوگمندانه باید اعتراف کرد که بدلایل مختلف از جمله فقدان نظام انتخاباتی مطلوب و متناسب با مسئولیتها و اختیارات گستردۀ مجلس از سویی و فقدان پاسخگویی نهادینه شده نمایندگان و نظارت هدفمند و مستمر بر فعالیت آنها و مخفی بودن رأی به طرحها و لوایح و به وزراء از سوی دیگر، کارکردهای پارلمانی را در معرض تهدیدی بنیان سوز قرار می دهد و مفسده آفرین می گردد. اگر این حقیقت تلخ با محدودیت های ناشی از عدم تضارب آزادانه نظرات و موافقت و مخالفتها در مجلس تلفیق شود فاجعۀ مهلکی را به بار می آورد. آنكه خود را در معرض قبول مسئوليت نمايندگي ملت قرار مي‌دهد، وظیفه دارد به هر قيمتي اين آزادی را پاس بدارد و از این آزادگی تنازل نکند.

اگر سیاستمداران یا آنان که با تقنین قوانین چارچوب و مسير حرکت سیاست را تعيين می کنند، یکی از این دو، یعنی قانون و آزادی، را بهانۀ از میدان بدر کردن دیگری قراردهند راه رشد ملی تاریک و پرمخاطره خواهد بود. تنها راه ایجاد تعادل و ارتزاق متقابل این دو، گفتگوی مدام و ارزیابی گام به گام و نقادانۀ نتایج آن است. تجربه چند قرن اخیر بشر نشان داده است که اگر اصل «نقادی» در جامعه ای پذیرفته نشود، یا خفقان حاکم می شود یا هرج و مرج. فطرت آدمی از این هردو بیزار است و با اساس نظام مردمسالاری دینی ما در تضاد.

قانونگرايي
آرزوهای ما بالاجبار با آرزوهای دیگران تلاقی می کند. میدان خواستهای جامعه بی انتهاست و باید هم چنین باشد تا توقف و رکود پیدا نشود. اما جامعه برای هموار کردن راه رسیدن به آرزوهایش می باید از افتادن در دام خیال پردازی های نامتعادل و بی مبنا بپرهیزد. این قانون است که به جامعه می آموزد و هشدار می دهد که چگونه حرکت کند تا به این ورطه نیفتد. قانونگرايي شرط لازم براي بقاي جامعه و رشد و اعتلاي آن است. حاكميت قانون ضامن تامين و دوام نظم و امنيت هر جامعه است. اما شرط دوام قانونگرايي، عادلانه بودن قانون سازگاری آن با فطرت است. قانون نامناسب، يا محجور مي‌شود يا به ناچار نقض مي‌گردد. اساسی ترین اصل توسعه اقتصادي، حرمت قوانين و حقوق ناشی از آن به ويژه حقوق مالكيت است. پيوند بين زندگي همراه با آرامش و آسايش ، با حاكميت قانون و حقوق فرد و جامعه از بدیهیات است. واضح است مسئولانی که می باید قانون را تدوین و تصویب کنند و آنانی که باید قانون را اجرا کنند خود نمی توانند پای بند قانون نباشند و یا در اعمال آن بي‌طرفی را رعایت نکنند. اگر چنین زمینه ای تحقق یافت امکان تامين عدالت نيز فراهم مي‌گردد؛ یعنی پیشرفت همراه با عدالت. حاكميت قانون با افزايش اعتماد عمومي به كاهش ريسك و عدم اطمينان منجر مي‌شود و چرخش سرمايه‌ها و دارايي‌ها را تسهيل مي‌كند و از اين طريق اشتغال و توليد را افزايش مي‌دهد. حقوق متقابل شهروندان با یکدیگر و نیز با حکومت وقتي رعايت مي‌شود كه سياستمداران و مسئولان جامعه خود ملتزم به قانون باشند. در این میان، مجلس شوراي اسلامي شانی شاخص و کلیدی دارد. نقش مجلس در تقنين تقريبا منحصر بفرد است و در اِعمال قانون نيز ابزارهاي نظارتي قدرتمندی را در اختيار دارد.

اما ضعف‌هاي ساختاري ، سياسي و كاستي در دانش و روش و بعضا فساد سياسي به معناي تعاملات ناسالم برخي نمايندگان با صاحبان قدرت در قوه مجريه و یا صاحبان ثروت در بخش غير دولتي ، اسباب کجروی در قانونگذاري و چشم پوشي از نظارت و برخورد مؤثر با قانون گریزی و یا قانون شکنی های مسئولان شده است. حضور نمايندگاني بايد در مجلس افزايش يابد كه پاك دست و پاك دامن باشند و اِعمال قانون را براي خدا از خود آغاز كنند. در اين صورت اولاً سازوکاری قوی برای نظارت سختگیرانه بر خودشان پیش بینی می شود نه آنکه طرح نظارت بر نمایندگان در دو دورۀ مجلس با بن بست روبرو گردد و نهایتاً تحت تأثیر فشار افکار عمومی ناشی از مطالبۀ بر حق رهبر خبیر انقلاب، به شیر بی یال و دم و اشکم تبدیل شود. ثانیأ خواهند توانست از اقدامات مثبت و قانوني دولت و مردم حمايت كنند و در برابر قانون گريزي ها محكم بايستند. مهمترين تجلي مردمسالاري ديني كه در آن اركان حاكميت به راي و اعتقادات مردم استوار است ، احترام به قانون است . اين احترام از سويي به نظام راي گيري نمايندگان مردم در مجلس متكي است ، و از سوي ديگر به تاييد عدم مغايرت با اسلام در شوراي نگهبان مبتني است كه دو رکن رکینِ مردمسالاري ديني است.

قانون هرچند حرکت ما را کند می کند اما چون امنیت خاطر می آورد نتیجه را واقعی تر و پایدارتر می سازد. دولت باید به این حقیقت تن دهد و مجلس نیز به واقعبینانه و عادلانه بودن قانون و تکلیف مالا یطاق نکردن وفادار باشد تا دست دولت برای خدمت گشوده بماند. دولت باید بداند که آشتی با قانون راه قهر دیگران با او را می بندد و راهِ زیستنِ آشتی جویانه با دیگران در امنیت جمعی را به مردم می آموزد. این رابطه دوسویه، رابطه درست دو قوه ای است که باید باهم کار کنند نه پیکار.

حاكميت عقلانيت و ولايت
حكم عقل در عرصه‌هايي كه به خود بشر واگذارده شده است، حجت شرعي است. حاكميت عقلانيت در تصميمات حكومت و مشي بر اساس نظر كارشناسي، راه منحصر بفرد دستيابي به اهداف است. اعلام بی نیازی به کارشناسان یا خود را كارشناس اول و آخر دانستن، راه رفتن در تاريكي است که اگر به دویدن تبدیل شود فاجعه بارتر خواهد بود. علي عليه السلام فرموده‌اند: «كسي كه بدون علم و كارشناسي عمل مي‌كند، مانند مسافر بي‌راهنمایی است كه هر چه سريعتر برود، از مقصد دورتر مي‌گردد.» مجلس باید کانون بصیرت باشد؛ یعنی با چشم باز موافقت یا مخالفت کند، سکوت یا فریاد کند، كلان نگر باشد، مسائل مردم را مسائل خود بداند نه آنکه مسائل خود را مسائل مردم به پندارد، منافع و مصالح ملی را بر منافع و مصالح شخصی و گروهی و قبیله ای و منطقه ای حاکم کند، از عوام زدگی و روزمرگی فاصله بگیرد، خلاصه آنکه با چشم باز حرکت کردن همه چیز را آنچنان که هست دیدن است. مجلس باید چنین باشد نه آنکه با چشم بسته دنبال این و آن بدود. به تعبیر بلند مقام معظم رهبری، مجلس باید ریل گزاری کند تا قطار اجرایی کشور بر روی آن حرکت کند. کار مجلس مانند دفترخانۀ اسناد رسمی نیست که " ثبت را با سند یا رونوشت را با اصل برابر کند". مجلس باید با تمام توان به یاری دولت برآمده از آرای مردم و آراي خود بشتابد؛ و این در صورتی ممکن است که توأم با تقویت نقاط قوت و تضعیف نقاط ضعف دولت باشد هر کدام از این دو وظیفۀ خطیر تعطیل و یا کمرنگ شود خیانت به دولت و ملت و کشور است هر چند نام آن حمایت و یا مخالفت گذارده شود.

نكته مهم آن است كه در مسائل پيچيده اداره جامعه، هميشه، همه كارشناسان يك نظر ندارند، راه عقلاني، تمكين به تشخيص و رای اكثريت است. اما گاهي رفتن از این راه ممکن یا کارگشا نیست. عقل اقتضا دارد كه مرجعي برای رفع اختلاف وجود داشته باشد كه مورد احترام و تبعيت باشد. در همه نظامهاي مردمسالار چنين مرجعي پيش بيني شده است. قانون اساسي، كه ريشه در اسلام دارد، تصميم‌گيري نهايي را براي مواردي كه مصالح كلي مطرح است، به فقيه عادل، بصير، مدير و مدبر سپرده است. در واقع تدبير و راي ولي فقيه فصل الخطاب اختلافاتی است که در مسیر احراز یا اعمال عقلانيت جمعي پدید می آید.

عدالت و مبارزه با فساد
بر اساس قرآن، بر پايي قسط و عدل در جامعه، حکمت فرستادن پيامبران است. ما برجسته‌ترين خصيصه حكومت حضرت امير سلام الله عليه و حكومت موعود حضرت مهدي عجل الله تعالي فرجه الشريف را استقرار همه جانبه عدالت می دانیم. اما شرط تحقق عدالت آن است که مديران ارشد پاك دست باشند و دست اطرافيان خویش را در ويژه‌خواري ببندند. توزيع منابع مالي، پولي، ارزي و موافقت‌نامه هاي اصولي و امتيازات در صادرات و واردات، مناطق آزاد و ويژه مي‌تواند فقط به صرف اتصال افراد به مراكز قدرت سياسي يك شبه آنها را ميلياردر کند. چند ده هزار برابر شدن ثروت بعضي افراد ظرف مدت چند سال بدون مناسبات فاسد سياسی و روابط آلوده تجاري ناممكن است. نمونه آن همين پرونده سه هزار ميليارد توماني است. فساد اقتصادي و سياسي كليه اقدامات مثبت حكومت را مخدوش و اعتماد عمومي را سلب مي‌كند و به مسئولان و مديران جزء و ويژه‌خواران اين فرصت را مي‌دهد كه به بهانه فساد مسئولان و مديران بالاتر، اقدامات فسادآلود خود را توجيه كنند. استقلال قوا در انجام وظايف قانوني و آزادي رسانه‌هاي جمعي در افشاء فساد دانه درشتها و امنيت داشتن افشاء كنندگان، اين تضمين را به مردم مي‌دهد كه نسبت به اجراي عدالت و مبارزه با فساد اطمينان خاطر داشته باشند. چگونه به مردم پاسخ داده مي‌شود كه فردي تلويحا و به كرات توسط رئيس محترم قوه قضائيه متهم به فساد مالي مي‌شود و دادستان كل كشور تصريحاً از اين موضوع ياد مي كند، ولي افكار عمومي حتي در جريان احضار، جلب يا بازپرسي وي قرار نمي‌گيرد؟

اقتصاد
تورم و بيكاري دو عارضه مزمن اقتصاد ايران هستند كه به دليل پائين بودن بهره‌وري، رانتي بودن اقتصاد و در نتيجه ناعادلانه بودن مناسبات در اخذ تسهيلات و مجوزهاي مختلف دولتي و توزيع امكانات در بستري از سياست‌هاي نامناسب تداوم يافته است. مقام رهبري سياستهاي كلي اصل ۴۴ را بر اساس يك تحليل جامع اصولي از اوضاع اقتصادي ـ اجتماعي تدوين و ابلاغ فرمود. عدالت توزيعي در ثروت، شفاف‌سازي اقتصاد، سالم‌سازي محيط كسب و كار، ارتقاء بهره‌وري و كارايي در اقتصاد كه مدل كم نظير رشد عدالت‌محور را باعث مي‌شود در اين سياست‌ها هدف‌گذاري شد. تحقق اهداف مذكور در گرو اجراي جامع اين سياست‌ها و قانون ذيربط است. تجربه چهار دهه گذشته كشورهاي جهان نشان مي‌دهد كه نمي‌توان از شرايط ركود تورمي خارج شد و دو معضل سياسي ـ اقتصادي تورم و بيكاري را علاج كرد مگر با ارتقاء بهره‌وري. دستيابي به مقام اول اقتصادي در منطقه در افق چشم‌انداز ۱۴۰۴ ممكن نخواهد شد مگر آنكه كشور از مسير اجراي جامع، صحيح و كارشناسانه قانون سياست‌هاي كلي اصل ۴۴ و الزامات محيطي ـ اجتماعي، سياسي ، فرهنگي ـ آن عبور كند. از اين منظر متعادل كردن قيمتها و بكارگيري عادلانه و عاقلانه يارانه‌ها و توجه اساسي به بخش توليد و پرهيز از افراط و تفريط در آهنگ تحول اقتصاد به سمت اهداف تعريف شده ضروري است. در اين زمينه‌ها نقدهاي جدي به دولت وارد است، تلاش ما در مجلس معطوف به اصلاح مسير خواهد بود. بحمدالله كشور توفيقات چشمگيري در سي و سه سال گذشته به دست آورده است كه به رغم تلاشهاي نهادهاي متصل به نظام سلطه باعث الهام‌بخشي در جهان اسلام بلكه ملل آزاديخواه جهان شده است و پيام جمهوري اسلامي به اقصي نقاط جهان رسيده است. شرط تداوم اين الهام‌بخشي و پيشرو بودن در اين است كه نظام بر مشكلات اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي برآمده از سوء تدبير بعضي از سياستمداران داخلي، خصومت نظام استكباري يا بجامانده از رژيم گذشته فائق آيد. باز هم تاکید می کنیم که نمايش قدرت ملي در وحدت دولت ـ ملت و پرهيز در برجسته كردن اختلافات قوا و قانونمداري مسئولان مختلف قواي سه گانه است. قانون اساسي و به تبع آن قوانين موضوعه كشور اختيارات قوا و دستگاههاي تابعه را روشن كرده است. رهبري نيز متعاقب پيدايش پاره‌اي اختلاف نظرها هيئتي را مامور به بررسي نمود و امروز تقريبا مرز اختيارات قوا روشن است. حركت بر مدار قانون اختلافات را كاهش داده و چهره‌اي موجه از مسئولان كشور به نمايش خواهد گذاشت و سبب جلب اعتماد عمومي خواهد شد. به تشخيص‌هاي فردي عمل كردن و به اين دليل قانون و قواي ديگر را ناديده گرفتن علاوه بر آنكه زمينه بروز استبدادرا فراهم مي‌كند، هزينه‌هاي اجتماعي را به نظام تحميل مي‌كند كه در اين شرايط غير قابل جبران است.

مناسبات خارجي، تحريم، هسته‌اي، بيداري اسلامي
جمهوري اسلامي از آغاز همواره مورد بغض نظام سلطه و مورد عنایت و علاقۀ ملتهاي آزاديخواه بوده است. از ابتدا به بهانه‌هاي مختلف و به دليل شعارهاي استقلال طلبانه و آزادي خواهانه و عدالت‌محوري، مورد تحريم سلطه‌گران زياده‌خواه قرار گرفتیم. وقتي كشور به سمت هسته‌اي شدن برای اهداف صلح آمیز پيش رفت اين فشارها هوشمندانه‌تر، جدي‌تر و هدفمند‌تر صورت گرفت. در كنار دلايل مختلف اجتماعي، سياسي و فرهنگي، از منظر اقتصاد توسعه و بر اساس يك تحليل جامع هزينه ـ فايده ضرورت دارد كه كشور در اين مسئله ايستادگي و مقاومت داشته باشد. امروزه در بين اقتصاددانها اين اتفاق نظر وجود دارد كه براي دستيابي به يك رشد جهشي و توسعه همه جانبه بايد از فناوريهاي نوين و روشهاي ارتقاء بهره‌وري براي حل همزمان مشكل بيكاري(وركود) و تورم بهره برد. فناوريهاي هسته‌اي، نانو، ليزر، سلولهاي بنيادي، مهندسي سطح و مشابه آنها بدليل آثار انتشاري آن ها كه رشته هاي بين رشته اي هستند، تاثيرات اعجاب آوري در رشد علوم و فنون ساير رشته ها و بخشهاي كشاورزي، صنعتي، سلامت و ارتباطات دارد مورد توجه بسياري از كشورهاست. همگان مشاهده كردند كه نظام سلطه به قيمت جان بيماران ايراني در رفع نيازشان به راديو داروها از فروش اورانيوم بيست درصد غني شده به بهانه‌هاي واهي استنكاف داشت و در قطعنامه سوم شوراي امنيت حتي تحصيلات تكميلي در رشته‌هايي همچون فيزيك و شيمي را براي دانشجويان ايراني تحريم كرد. علاوه بر آن، وقتي سلطه طلبان غربي در حوزه هسته ايكشورهاي زورگو اينچنين رفتار مي‌كنند چه دليل دارد كه حتي به فرض محال اگر مسئولان كشور در اين مسئله كوتاه بيايند فردا محدوديت‌هاي تكنولوژيكي ديگري در عرصه‌هاي مشابه وضع نكنند و دهها بهانه ديگر مانند حقوق بشر براي تحريم و فشارهاي سياسي اقامه نكنند.

بنابراين بدليل دستاوردهاي توسعه‌اي و ساير امتيازات اجتماعي، سياسي و فرهنگي اين فناوري بي‌نظير، بايد مقامات كشور در مقابل زياده‌خواهي‌هاي كشورهاي زورگو مقاومت كنند . بديهي است تدبير ، استفاده از ظرفيتهاي تجاري و مالي بين المللي براي دورزدن تحريمها و بهره بردن از ظرفيتهاي كارشناسي و عقلانيت جمعي و تبديل آن به محور وحدت ملي از پيش شرطهاي ضروري در كاهش هزينه شيطنت‌هاي دشمن است. البته اتخاذ مواضع نابجا و متناقض در سياست خارجي و نيز سپردن فرمان امور مربوط به خنثي سازي تحريم به افراد فاقد صلاحيت كافي و یا بی اعتقاد به ایستادگی که کشور را در دوران شعب ابی طالب می بينند، هزينه مقاومت را افزايش می دهد. استواري ايران اسلامی در دفاع از حقوق مسلم خود و ارائه يك الگوي موفق از نظام سياسي و اداره كشور در بين ملل آزاديخواه جهان ـ بر مبناي عدالت ، خداپرستي و عقلانیت ـ باعث شده است كه امروزه نه تنها در كشورهاي مسلمان منطقه بلكه در ساير كشورهاي جهان جمهوري اسلامي ايران به سمبل مقاومت در مقابل نظام استكباري تبديل شود . اين نكته نيز در مناسبات خارجي نبايد مورد غفلت قرار گيرد.

با وجود مشکلات و تنگناهائی که به آنها اجمالا اشاره شد، تیمی که می باید مناسبات خارجی کشور را در این شرایط پیچیده هدایت کند می باید با دشواری و ناهمواری مسیر تناسب حرفه ای و تخصصی داشته باشد. دستگاه دیپلماسی خارجی یکی از مولفه های لازم برای سامان دادن به مجموعۀ روابط خارجی است اما مولفه ای محوری است که می باید به عقل دیپلماتیک مجهز باشد و از سستي اعتقادی و حرکت های شعاری و اقدامات متناقض بدور بماند. و مجلس نیز می باید بتواند گردونۀ روابط خارجی کشور را از این ودادگی ها و کج تابی های احتمالی دور نگاه دارد.

به اميد توفيق منتخبان ملت در ايستادگي بر اين جهت گيري ها

احمد توكلي دكتر الياس نادران، نماينده مجلس هشتم و نماينده مجلس هشتم و
نامزد نمايندگي دوره نهم مجلس شوراي اسلامي نامزد نمايندگي دوره نهم مجلس شوراي اسلامي
کلمات کلیدی : بيانيه انتخاباتی دكتر توكلی و دكتر نادران
 
مهر
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۰۷:۰۲:۵۵
درود بر هر نماینده شریفی که به فکر منافع مردم باشه. این نظرو من صرفا برای این دو بزرگوار نی دهم. هرکسی که واقعا به فکر این ملت مظلوم و شریفه لیاقت این درود و سلام رو داره. کسانی که با هر خطر کردنی در فکر احقاق حقوق مردمی هستند که هر تصمییم رو می پذیرند. از سهمیه بندی بنزین و هدفمندی تا تحمل تحمل عواقب تحریم. باید به بودن این مردم افتخار کردو نمایندگی را به نحو احسن برایشان انجام داد. اما در مورد این دو عزیز. بعد از ادعاهای رحیمی من به پاک بودن دکتر توکلی بیشتر اعتماد کردم. چرا که اونوری ها هرچی داشتن از هر بایگانی که در اختیار داشتن مدرک اوردن که تیرشون بازهم به سنگ خورد.و ضمنا اگر ریگی به کفش توکلی بود انقدر پا رو دم اینا نمی ذاشت. گرچه که به برخی کارهای ایشان انتقاد دارم. که انشالله بیشتر به فکر حمایت از مردم خواهند بود. در مورد آقای نادران هم که اظهر الشمس هستند که ایشون با اینکه در برخی موارد حساس عقب هستند یا عقب نشینی می کنند اما انصافا برخی موارد حساس رو ایشان در جبهه مقدم حمله به آ« از خدا بی خبر ها دارند. اما خواسته نهایی، عزیزان خواهشا به فکر مردم باشید (672551) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۰۷:۰۹:۴۷
آقای توکلی و استاد نادران که در دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران استاد بنده بودید, به نظرتون این حرفها یکم دیر نشده یا بیشتر رنگ شعار به خودش نگرفته؟ شماها اگه توانایی داشتید کاری کنید الان وضعیت ممکلت این نبود که رئیس جمهورش هر کاری می خواد می کنه و مجلس هم شده تماشاچی!!! (672553) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۶:۰۹:۴۵
مثل اینکه میخوان ببینن اگه مردم دوباره بهشون رای میدن اقدام کنن (673287) (moderator7)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۴:۰۷:۲۹
احسنت به تو ای دوست عزیز...
اگر شما می توانستید کاری کنید الان حال وروز مملکت اینگونه نبود ...
پس همان بهتر اونایی که تونستن به اهدافشون برسند رای بیارن برن مجلس و انشااله به این مهم(ویرانی ایران)دست یابند.... (674222) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۲۲:۲۱:۰۸
آقای توکلی این شما نبودید که شدیدا حامی احمدی نژاد بودید؟مردم خیلی زودتر از شما این رو متوجه شدند.آیا قبول دارید که سیاست کار شماها نیست؟ (676532) (moderator22)
 
نیک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۰۸:۰۵:۱۹
آقای دکتر توکلی عزیز بنده یکی از رای دهندگان شما در انتخابات ریاست جمهوری بوده ام و الان هم یکی از موافقان تفکرات شما ولی پیشنهاد می کنم اگر می خواهید مطالبات ملت را از صاحبان زور بگیرید زره ای ضخیم تر و شمشیری آخته تر داشته و در غیر اینصورت بهتر است........ (672590) (moderator1)
 
مهدی
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۶:۱۹:۳۲
به نظرم این خواسته شما "نیک" باید در جبهه صدای مردم یا بهتر منتقدین دولت یافت البته شخص توکلی انسان خوب و مفیدی است (673297) (moderator7)
 
محمد
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۰۱:۲۸:۰۱
آقای توکلی عزیز بهترین موقع بود که به بهانه اعتراض به وضع موجود کنار می کشیدید و یک عمر عاقبت بخیر میشدید. (673820) (moderator1)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۰۸:۲۸:۰۴
دور قبل هم موقع انتخابات همین شعارها را دادید و دور قبلش و ....ما دیگه دوست و دشمن خود را می شناسیم.مردم میدانند که جبهه پایداری و نماینده های حامی دولت تنها کسانی هستند که می توانند یا در کوتاه مدت یا در بلند مدت آرزوهای آنها را عملی کنند (672615) (moderator1)
 
مهدی
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۰۱:۰۴:۵۶
در مجلس باید از تمامی سلیقه ها باشه تا برآیند جامعه و ملت ایران باشه
انشاءالله در 12 اسفند مجلس خوبی از آرای مردم تشکیل بشه (673793) (moderator1)
 
مسعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۸:۰۲:۳۹
عده یی مقدس نمای واپسگرا همه چیز را حرام می دانستند و هیچ کس قدرت این را نداشت که در مقابل آنها قد علم کند. خون دلی که پدر پیرتان از این دسته متحجر خورده است هرگز از فشارها و سختی های دیگران نخورده است... آنقدر که اسلام از این مقدسین و روحانی نماها ضربه خورده است از هیچ قشر دیگر نخورده است و نمونه بارز آن مظلومیت و غربت امیرالمومنین علیه السلام که در تاریخ روشن است. بگذارم و بگذرم و ذائقه ها را بیش از این تلخ نکنم. ولی طلاب جوان باید بدانند که پرونده تفکر این گروه همچنان باز است و شیوه مقدس مآبی و دین فروشی عوض شده است.» (صحیفه نور، جلد 21،ص 92)
«در حوزه و دانشگاه ها مقدس نماها را که خطر آنان را بارها و بارها گوشزد کرده ام، اینان با تزویرشان از درون محتوای انقلاب و اسلام را نابود می کنند، اینها با قیافه های حق به جانب و طرفدار دین و ولایت، همه را بی دین معرفی می کنند، باید از شر اینها به خدا پناه بریم.» (صحیفه نور، جلد 20، ص 235)
در پاسخ به نامه حجت الاسلام قدیری ( عضو شورای نگهبان از تیر 1380 تا 1383قمري) در مورد شطرنج و آلات موسیقی، آورده اند؛ «آنگونه که جنابعالی از اخبار و روایات برداشت دارید، تمدن جدید به کلی باید از بین برود و مردم کوخ نشین بوده یا برای همیشه در صحرا ها زندگی نمایند... ولی شما را نصیحت پدرانه می کنم که سعی کنید تنها خدا را در نظر بگیرید و تحت تاثیر مقدس نماها و آخوند های بی سواد واقع نشوید، چرا که اگر بنا است با اعلام و نشر حکم خدا به مقام و موقعیت مان نزد مقدس نماهای احمق و آخوند های بی سواد صدمه یی بخورد، بگذارید هر چه بیشتر بخورد.» (صحیفه نور، جلد 21،ص35)
در پاسخ به نامه بعدی آقای قدیری در دوازدهم مهر 67 آورده اند؛ «ما باید سعی کنیم تا حصارهای جهل و خرافه را شکسته تا به سرچشمه زلال اسلام ناب محمدی- صلی الله علیه و آله- برسیم و امروز غریب ترین چیزها در دنیا همین اسلام است و نجات آن قربانی می خواهد و دعا کنید من نیز یکی از قربانی های آن گردم.» (صحیفه نور، جلد 21،ص 41) (674463) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۰۹:۰۰:۳۹
حضور این دو نماینده اقتصاددان درمجلس نهم، بسیار تاثیرگذار خواهد بود. (672646) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۳:۱۹:۴۶
عجب؟ یه جوی حرف می زنه که این ها تا کنون نماینده مجلس نبودند و محدودیت داشتند و رسانه هاشون فیلتر بوده. نه عزیز جون. کیه که از قانون بدش بیاد. اصلا کیه که بگه من عدالت خواه نیستم. یه جوری حرف می زنی انگار اونا که رد صلاحیت می شن میگن ما بدنبال ضایع کردن حق مردم هستیم. شما بفرمایید تا کجا از حقوق مردم دفاع می کنی؟ دقیقا اضطرار آقای توکلی در رای به احمدی نژاد را توضیح دهید؟ از کجا بدونیم الان هم اضطرارا دارید حرف های قشنگ قشنگ می زنی؟ (673077) (moderator7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۹:۱۲:۴۸
البته شایذ بهتر باشد ابتدا این دو عزیز خلاصه ای از کارهایی که در 4 سال گذشته برای اجرایی شدن همین نوشته شان انجام داده اند بیان کنند تا مردم امیدوار باشند که در مجلس بعدی هم موثر خواهند بود (673477) (moderator7)
 
ابوالحسن--ع
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۰۹:۲۰:۵۲
ارادت من به شما بزرگواران ، صد چندان می شود ، وقتی دغدغه شما را برای
تدوین منشور اهداف راستینتان می بینم .
خوشحالم از آنکه بسیار سریع در پی رفع دغدغه های مطروحه در گوش جامعه
هستید و اینگونه شفاف ، مواضع خود را قبل از انتخابات مطرح می کنید که
همین ، نشان از آزادگی شما دو بزرگوار دارد .
اگرچه همانگونه که در جلسات حضوری عرض کردم ، بزرگترین مشکل کشور ما عدم
برخورداری از احزاب واقعی است ، اما شجاعت شما را در بیان برخی واقعیت
های تلخی که می رود تا به عنوان مشکلات بزرگتری در نظام مطرح گردد ، می
ستایم!
از خداوند بزرگ ، برایتان موفقیت و گامهای استواری را آرزو می کنم که در
اجرای این منشور ، پایدارتان بدارد .
و من اله التوفیق
ابوالحسن -ع (672674) (moderator22)
 
حمید
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۲۱:۰۰:۱۴
سلام
من هم با این نظر موافقم
در شرایط فعلی این کشور
شجاعت آقایان توکلی و نادران در بیان بی واسطه این واقعیات قابل سایش است .
یک شهروند تهرانی (673582) (moderator7)
 
مرتضی
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۶:۴۸:۰۶
شجاعت سیخی چند ؟!!! اینا اگه شجاع بودن وضع مملکت بهتر بود (674374) (moderator22)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۰:۴۷:۵۵
بالاخره برای ایجاد موازنه در مقابل سیاست های عجیب و غریب برخی ، باید از توان برخی دیگر مانند دکتر توکلی ، دکتر مطهری و ... استفاده نمود که اگرچه (شاید) از جنس تفکرات ما نباشند ، اما وقتی کسی به حرف بنده و شما توجه نمی کند ، فقط می توان با استفاده از چنین ظرفیت هایی ، بخشی از سخنان خود را به گوش مسئولین ارشد این کشور برسانیم .
بالاخره ، ما هم جزو مردم این کشوریم و خاک و آب این کشور برایمان عزیز است !
ما هم اعتقاد داریم کیان این کشور باید به هر قیمتی حفظ شود و آنچه برای کشورهای همسایه اتفاق افتاد ، برای ما حاصل نشود .
باید آرام آرام ، ظرفیت های تحمل همدیگر را کسب نماییم .
باید با آرامش ، دست به دست هم بدهیم .
باید ظرفیت سازی کنیم.
حرکت جهنده ، محکوم به فناست ، اما همراهی ، همیشه به نتیجه می رسد .
از جدایی هیچ به جز هیچ نصیب نخواهد شد ، اما از با هم بودن ، حتی اگر به ظرفیت 100 نرسیم ، به جایگاهی به غیر از هیچ خواهیم رسید .
باید سیاست ها اصلاح شود و در حال حاضر ، باید از ظرفیت برادرانی مانند دکتر توکلی ، دکتر مطهری ، آقای نادران که تمایل به همراهی با این دوستان را دارند استفاده نمود برای آنکه دوباره "نمود" وحدت را در جامعه مان شاهد باشیم .
ما همه ایرانی هستیم و باید در مقابل سیاست های بعضا ضد ایرانی ایستادگی کنیم .
باید از گذشته درس بگیریم و برای بیان نظرات خود ، راهکارهای جدید را بیازماییم !
نباید با خروج از داعیه نظر دهندگان ، یا تبدیل به هیچ شویم ، یا حتی خدای ناکرده ، آب به آسیاب همان هایی که نمی خواهیمشان بریزیم !
از مجموع نظراتی که تا کنون برای این منشور اهداف مشاهده کردم ، بی اعتمادی کلی مردم را شاهد بودم .
اما ای کاش که هم ما " به عنوان مردم " و هم آقایان توکلی ، نادران ، مطهری و ... به عنوان " آخرین تیر ترکش رفع معضلات عجیب و غریب جامعه " به جای متفرق شدن ، ظرفیت جدیدی را بسازیم و دوباره اتحاد ایرانیان را تجربه کنیم !
اینبار برای جلوگیری از پیروزی جریانات دو روی داخلی و مقابله با خارجیانی که جز تاراج سرمایه های مادی ، معنوی و انسانی ما چیزی برای نسل ایرانیان نداشته اند !
آقایان توکلی ، مطهری ، نادران و دیگر دوستانی که اینبار باز هم از مردم رأی اعتماد می گیرید !
قدر این رأی را بدانید !
شاید این آخرین بار باشد !!!
نه اینکه ما نباشیم ، بلکه شاید کیانمان نباشد !
اما ای مردم ، ای همشهریان ، ای هموطنان !
من هم فردی از میان شما هستم !
راستگو هستم ، اما جناحی نیستم !
دنبال اصلاح هستم ، اما جناحی نیستم !
ایرانی ام !
بیایید ، یکبار دیگر ، فقط یکبار دیگر هم به همشهریانمان اعتماد کنیم !
شاید اینبار ، شهد اعتمادمان شیرین تر از گذشته هایمان باشد ! (674023) (moderator1)
 
نیما
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۰۹:۳۰:۱۷
دیدید اقایان مدتی به بیراهه رفتید رحیمی ودارودسته اش داشتند انتخابات را به نفع دارو دسته دولت بیش میبردند باهم ادامه دهید ووظایف راستین نماینده گی را به مردم تفهیم فرمایید وواقعیتهای بشت برده را برای مردم تشریح کنید تا مرز خط قرمزها بیش بروید خط قرمز منافع ملت وکشور را عرض میکنم نه افراد و باند ودولتی ومجلسی خود را به نامهای کوچکی مانند دولتیها وطرفدارانشان مشغول نفرمایید انچه راست وواقعی وبه نفع مردم وکشور است افشاوکوبنده راسها را اعلام فرمایید که مردم متوجه شوند چه گند ی دربی قانونی دولت وسازش مجلس وسکوت افراد موثر بوجود امده خدا را بناه بدانید که اوست یار ویاور راستان. (672684) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۰۹:۳۳:۳۳
دو دوره مجلس دستتون بود چیکار کردین؟ دوره ی اصلاحات قیمت ها عید تا عید ۱۰ درصد گرون می شد... الان قیمت ها هفته به هفته داره بالا میره.... من اصلاح طلب بوده و هستم. اما منصفانه که نگاه می کنم توی این ۲۸۰ تا نماینده مجلس همیشه فقط صدای توکلی و مطهری بلند می شد... ولی شماها توی مجلس فقط دوتا حق رای دارین...کاری از دستتون بر نمیاد. این هشت سال هم گواهی میده. (672694) (moderator22)
 
مهدی
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۶:۲۲:۰۷
خوب اگه درست انتخاب کنیم و امثال مطهری و توکلی و کواکبیان و پزشکان و ... بیان میشه کارا رو خیلی بهتر نظارت کرد و پیش برد (673300) (moderator7)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۸:۰۴:۴۷
خيلي براي من جالب است كه همين مجلس هشتميها كه به اذعان بسياري از كارشناسان مستقل . ضعيفترين مجلس ادوار انقلاب اسلامي است 260 نفر از 290 نفرشان باز هم كانديداي ورود به مجلس نهم شده اند؟! (674468) (moderator22)
 
مصطفی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۰۹:۵۹:۱۳
با عرض سلام و احترام

درود بر این صداقت و صراحت و مرهبا به این بصیرت و نکته سنجی!

انشاءالله که با فراگیر شدن این تفکر در بین مردم و نخبگان شاهد پیشرفت و ترقی سریع کشور عزیزمان در آینده باشیم. (672740) (moderator22)
 
ملکی
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۰:۰۲:۲۸
با سلام
چند سوال از بیانیه دهندگان:
1- چرا آقایان در موارد حقوق 80درصدی نمایندگان و... پس از مسئولیت که بعد از استفساریه علنی شد بیانیه ندادند .
2- حتی قبل از این که قضیه مورد 1 علنی شود انتظار بود آقایان مدعی عدالت اقدامی می کردند.
3- در مورد نظارت بر عملکرد نمایندگان هم که هیچ عملکرد مثبتی نداشتند.
4- ظاهرا در ایران همه دوست دارند از دیگران انتقاد کنند که اگر در جهت مثبت باشد خیلی هم خوب است ولی وقتی نوبت انتقاد به عملکرد خودشان از سوی دیگران می رسد تمام قواعد را به هم می زنند تا دهان منتقد را ببندند. (672748) (moderator22)
 
عیسی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۰:۰۳:۰۹
دوست عزیز د رشرایط فعلی با این هم مشگلات داخلی وخا رجی دو انسان آزاده ونمایندگان شجاع آقای دکتر توکلی ودکتر نادران درمقابل ناملایمات ایستاده اند. ودر زندگی شخصی خودوجامعه هزینه اش را پرداخت می کنند. و علنی اعلام موضع میکنند .جای تشکر دارد.یک شهروند (672750) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۵:۲۸:۱۳
دقیقا چقدر هزینه داده اند تا من بگم کمه یا زیاده! (673237) (moderator7)
 
نادر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۰:۱۱:۱۰
آقايان نادران و توكلي! خدائيش آيا در حال حاضر مخالفان قدرت آزادي و امنيت دارند؟ اگر فكر مي كنيد كه آزادي و امنيت براي مخالفان وجود دارد كه ما را با شما كاري نيست ولي اگر جواب منفي است چرا از طرق قانوني كاري نمي كنيد؟چرا اعتراضي نمي كنيد؟وقتي مخالفان ساده ترين حرف را با لكنت مي زنند چگونه از آزادي و امنيت حرف مي زنيد؟ (672756) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۰:۱۲:۰۹
باید ملت با صدای بلند اعلام کنند که مجلس منفعل و تابع قدرت نمی خواهند مردم تمام نقاط ایران دنبال نماینده ای هستند که به وضع فرهنگ و اقتصاد توجه جدی داشته باشد تا مشکلات اجتماعی کاهش یابد مبارزه با مواد مخدر و توسعه بخش خصوصی جهت کارافرینی و پیشرفت و فرهنگ ازدواج جهت جلوگیری از افزایش میزان طلاق و مبارزه با گسترش فحشائ و دفاع از ازادی (672759) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۰:۳۱:۲۹
اقا جون كسي. ديگه به اين حرفها گوش نمي كنه
بريد اول حق مردم را از دزدها بگيريد بعد
بياييد و كانديد شويد (672804) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۶:۲۳:۴۴
حق گرفتنی است ولی از راهش
یکی از اون راه ها رای دادن به اشخاصی مثل توکلی و مطهری و ... (673303) (moderator7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۹:۲۴:۳۲
این بیانیه توکلی و نادران بود چرا در ضمنش تبلیغ مطهری را میکنید؟ نادران بسیار ارزشش بیشتر است و من او را بر مطهری ترجیح میدهم. (676349) (moderator22)
 
محبتی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۰:۴۹:۴۴
این توکلی و نادران فکر میکنن با داشتن کینه دکتر احمدی نژاد و دکتر رحیمی می تونن از مردم رای بگیرن ولی خواهیم دید که دشمنان دکتر و امثال توکلی و مطهری هیچ جایگاهی در نزد مردم ندارند. شما ها دلتان را به این منفی مثبت های این سایتها خوش نکنید چون مبین واقعیت جامعه نیستند. زنده باد احمدی نژاد مرده باد توکلی و نادران و مطهری (672830) (moderator7)
 
حميد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۸:۰۶:۴۶
كينه نيست آقا مجتبي. احمدي نژاد و دولت مغرور و خودشيفته و البته قانون شكن و غيركارشناسش مملكت را دچار مشكلات بزرگي كرده اند. حال شما مي گوييد نمايندگان مردم حتي حق ندارند يك سوال از اين دولت بكنند؟!! (674470) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۱:۰۰:۴۶
دولت بابت افزايش خودسرانه قيمتها بايد استيضاح شود مخصوصا قيمت خودرو كه برابر با چند سال بس انداز يك كارمند است (672844) (moderator7)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۸:۰۸:۱۵
قيمتها را با سال گذشته در همين موقع مقايسه كنيد. از هر كالايي در هر حوزه اي و هر خدمتي باز هم در هر حوزه اي.. ميانگين افزايش قيمتها به نظر من حداقل 80 درصد است. چرا دولت تورم را 20 يا مثلا 22 درصد اعلام مي كند؟ اين آمارهاي دولت ساخته و غلطي كه به خورد مردم مي دهند و به شعور مردم توهين مي كنند بيشتر اعصاب ما را خرد مي كند. (674477) (moderator22)
 
محمد
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۱:۱۲:۳۰
سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی به عمل کار براید به سخندانی نیست! (672861) (moderator7)
 
بیگی
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۱:۲۱:۰۴
من با وضع موجود قصد رای دادن نداشتم ولی با حضور آقای توکلی و نادران (به قولی منحنی خراب کن های امتحان)مردد شده ام . اساتیدی مسئول مثل آقایان توکلی و نادران اگر در مجلس فعلی نبودند ببینید چه ها میشد در این مجلس و دولت !آیا جهت استحکام رای این دو باید با افزایش آرا باد در غبغب آنهایی انداخت که حتی به امضائ خود پایبند نیستند ؟ (672871) (moderator7)
 
علی
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۱:۲۱:۱۹
ببخشید آقای نادران. عذر می‌خواهم. دم خروس را ببینیم یا قسم حضرت عباس را؟
چطور است که اجازه داده اید اسمتان در لیست جنبش عدالت و مهروزی بیاید؟
یعنی حاضرید بر سر نمایندگی با هر طیف و گروهی سازش کنید؟
ما شما را جور دیگر شناخته بودیم. متاسفم (672872) (moderator7)
 
علي
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۱:۴۰:۳۹
بايد اسامي نادران توكلي و باهنر و.. در ليست صداي ملت باشد (672906) (moderator7)
 
يک هموطن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۲:۰۵:۳۵
"خواسته های برحق مردم": واژه ای آشنا که معمولا هر دو سال يکبار و آن هم يک هفته پيش از انتخابات از زبان مسئولين شنيده می شود و بعد از انتخابات احتمالاً از يادشون می ره. (672952) (moderator7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۲:۱۵:۳۶
ظاهر آزادي ميوه اي است كه اصول گراها فقط و فقط در فصل انتخابات ان را حلال مي دانند. (672974) (moderator7)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۲:۴۸:۰۴
شما اگه راست میگید چرا بدون هیچ قانونی چند روز بدون دلیل مجلس را تعطیل کرده و مملکت را لنگ خود کردید

هیچ نظارتی بر خودتون وجود نداره انوقت از قانون گریزی دیگران و نظارت بر انها صحبت میکنید
شما ای که رهبر گرامیمان فرمودند خباثت کردید انوقت آمدیدید گفتید خدمت آقا بودیم و ایشان تعریف و تمجید ما را کردند

شما ای که هر نظر موافقتان هست انتشار و به آن امتیاز بالا میدهید و هر نظری مخالفتان هست حذف می کنید و سخن از آزادی میزنید

حرف به حرف بیانیه شما مشکل دارد ولی چه سود که اگر هم مشکل و پارادکس آن را هم بگوییم کسی نمیبیند و نمیشنود

فقط یک کلام و آن اینکه شما و امثال شما را به خدا وامیگذاریم و بس (673024) (moderator7)
 
reza
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۲:۵۵:۴۹
همش شعار . وقت انتخابات شعارها زیباتر و مردم پسند تر . و البته مردم همیشه در صحنه! (673034) (moderator7)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۳:۲۲:۳۶
جناب توکلی از کجا بدونیم اضطرارا این شعار ها نمی دهید؟ یادتون هست که از روی اضطرار به احمدی نژاد رای دادید. شاید فردا اضطرارن همه این شعارها فراموش بشه. اون وقت دقیقا بگید چه حوری یقه شما را بگیریم؟ دقیقا چه کاری می خوایید بکنی که تو دوره قبل نکردید. (673084) (moderator7)
 
عشق من روح الله
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۳:۴۱:۲۹
دکتر توکلی و دکتر نادران زحمت خودشون را در حد انتظار و در چهار چوب اعتقادات و محدودیت ها کشیدند اما مصداق ضرب المثل: در اقلیم کورها آدم یک چشم پادشاه است می مانند . اگر آزادی را به مفهوم استفاده برابر آدمها از فرصت تعریف کنیم در آنصورت این برادران عزیز محلی از اعراب ندارند و هم اکنون بزرگان و نخبگانی زمین گیر شده اند که شانه به نام آورانی چون خواجه نصیر می زنند .اساتید محترم با اینکه از صمیم قلب دوست دارم که در مجلس بعدی حضور داشته باشید اما اصل موضوع انتخابات برای من مثل لطیفه ای تلخ می ماند راس امور مفهوم خودش را از دست داده و براحتی آب خوردن به بن بست رسیده ، امروز رئیس جمهور آلمان با انتشار تخلفی که در کشور ما امتیازی پیش دستی تلقی می شود بر کنار می شود و نخست وزیر ژاپن بدلیل ضعف در اجرای وعده های انتخاباتی استعفاء می دهد اما ... عزیزان بیائیم از نو دوباره شروع کنیم ، بعد از یک قرن هنوز محو گفته سید جمال اسد آبادی مانده ایم نیاز ما کرسی قدرت نیست باید دوباره خودشناسی کنیم (673114) (moderator7)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۳:۴۶:۲۷
04/12/1390 به سایت "الف" در باره عدم نشر نظرات سازنده ی کاربران نسبت به مقاله ی تفرقه بر انگیز : "وحدت بر محور غدیر یا سقیفه"
با توجه به شعارهای زیر که تقریبا همیشه در سایت " الف " وابسته به جناب آقای دکتر احمد توکلی نماینده محترم مردم تهران در دوره جاری مجلس شورای اسلامی ونامزد دوره آینده مجلس ، منتشر می شود ، وروش تخریبی وسانسور آمیز این سایت که با نظرات منطقی وسازنده ارسالی کاربران داشته ، وخودداری اصرار آمیز ولجاجت گونه ی سایت از نشر نظرات مستدل ومنطقی ومحترمانه ی وارده نسبت به مقاله ی تفرقه بر انگیز : " وحدت بر محور غدیر یا سقیفه " که در این سایت بر خلاف رهنمودهای وحدت آفرین رهبر معظم انقلاب اسلامی منتشر شده است ، شایسته بنظر می رسد این رویه ی خدا ناپسندانه ی سایت از همین روزها در اختیار ناخبان محترم تهرانی قرار گیرد تا میزان صداقت کاری وگفتاری گویندگان این شعارها ومتولیان سایت مذکور نزد ناخبان تا اندازه ای آشکار ومشخص گردد .
--------------
شعارهای سایت " الف " :
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
---------
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود . (673120) (moderator7)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۵:۲۶:۲۳
جناب آقايان دكتر توكلي و دكتر نادران
بسيار خوشحالم كه مي بينم نامزدهاي نمايندگي مجلس منشور اهداف خود براي دوره بعدي را اعلام نموده اند تا راي دهندگان ملاك براي تصميم گيري داشته باشند ولي يك سوال اساسي از اين دو بزرگوار دارم كه اميدوارم سايت محترم الف حتي اگر بنابر سانسور دارد لااقل براي ايشان بفرستد و اما سوال:
فرض كنيم من به عنوان يك شهروند برنامه شما را پذيرفته و با راي خود شما را به مجلس بفرستم ولي در آينده به عملكردتان انتقاد و اعتراض داشته باشم لذا تصميم مي گيرم در دور جديد به شما راي ندهم ولي شما ديگر علاقه اي به شركت در دور جديد نداريد و شركت نمي كنيد. خوب من نوعي چگونه بايد حق خودم را بگيرم؟
عزيزان، بشر صدها سال روي اين موضوع تفكر و عمل كرده نهايتا چيزي به نام حزب درست كرده كه وقتي توسط اكثريت انتخاب شد حتي در صورت فوت نماينده در مقابل عملكرد وي پاسخگو باشد.
جناب نادران و جناب توكلي تا كي بايد اشخاصي به عنوان نماينده يا رييس جمهور با حرف ها و وعده هاي زيبا بيايند و چند صباحي حكومت كنند و نهايتا بروند و كسي هم پاسخگوي عملكردشان نباشد. آيا من راي دهنده كه فرضا از عملكرد نمايندگان فعلي راضي نيستم و در صورت شركت در راي گيري با راي خود اشخاص جديدي را براي تصدي پست هاي كليدي مملكت انتخاب ميكنم كه شناخت صحيحي از ايشان ندارم آيا با اينكار خود زمينه آسيب به كشور را ايجاد نميكنم؟ شما در اين چندين دوره نمايندگي آيا اين نقيصه را حس نكرده ايد آيا اقدامي در اين زمينه كرده ايد؟ (673231) (moderator7)
 
الیار
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۶:۰۵:۲۴
جناب آقایان توکلی و نادران
سلام و خسته نباشید.
حرف های جالبی زده اید ، برخلاف عده ای که همه این سخنان را شعار و تبلیغات انتخاباتی میدانند بنده اینگونه فکر نمیکنم.
آری مجلس اخیر مجلسی بسیار بسیار حرف گوش کن ، ملاحظه گر ، ساکت و به عبارتی تماشاگر بود . ولی اگر هر از گاهی صدایی شنیده میشد صدایی از طرف عده ای محدود بود که صدای شما نیز شنیده می شد . آری قبول دارم که اگر صدایتان از حدی زیاد تر بود دوستانی در درون دولت شما را نیز خانه نشین کرده بودند. و یا حداقل تا استانه خانه نشین کردن شما را به عقب میراندند. ولی نمایندگان عزیز در طول تاریخ و در اذهان مردمان همواره سخن از مردان و زنانی است که برای رسیدن به اهدافشان که همان خدمت به مردم و دفاع از حقوق آنان بود ، منافع شخصی و جناحی و باندی را کنار گذاشتند و خود را فدا نمودند. آری قبول دارم که فدا شدن اگر کمکی به رسیدن به اهداف نمیکند کاری بیهوده و بی ثمر است ولی شاید مردم ما و طرفداران شما انتظاری بیش از این داشتند و دارند (این را میشود از میزان مخالفان و موافقانی که در این بحث شرکت دارند نیز متوجه شد) دل بیشتر مردم شکسته است و در کوچه و خیابان و مغازه و .. میشود این را لمس کرد .
چرا؟
دلیلش خیلی خیلی روشن است.
دولتی که حمایت بی چون و چرای مجلس به اصطلاح اصولگرا را به همراه داشت ، به راحتی اکثر دلسوزان و سابقه داران نظام و انقلاب را از میدان راند . اقتصاد دانان کشور را از اقتصاد دور کرد ، منتقدان را اخلال گر و سودا گر و مزاحم و ... نامید . اهرم های فشار را در دست گرفت ، دلار را به مرز 2000 تومان رساند و سکه را 1ملیون تومان ، تورم را در 10 سال گذشته به بالاترین میزان خود رساند . گرانی و بیکاری را همزمان افزایش داد . از طرفی اختلاس 3000 ملیارد تومانی صورت گرفت و از طرفی دیگر قانون گریز ترین دولت لقب گرفت و از طرفی دیگر وعده هایی چون تولید نفت 3 برابری ، واگذاری زمین 1000 متری ، رشد اقتصادی بالاتر از کشور چین یعنی 10درصدی و ... را ارایه نمود ، از طرفی عدم تبعیت از دستور حکومتی که 7 روز طول کشید . از طرفی ذیگر قهر ها و خانه نشینی های 10 روزه و 2 روزه و ... صورت گرفت . و از طرفی دیگر تاکید کردند و دارند که مجلس دیگر در راس امور نیست و ....................
ولی مجلس ، ساکت و ارام بود و انگار که نه انگار.
مردم از شما نمایندگان انتظار دارند و انتظارشان به حق است و انصاف نبود و نیست که حرف آنها گوشی برای شنیده شدن پیدا نکند. و انصاف نیست که دیگر قبول کنند که مردم و نمایندگانشان ( به قول دولتی ها) واقعا دیگر در راس امور نیستند. (673281) (moderator7)
 
میهن
United Kingdom
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۶:۵۹:۰۶
با عرض سلام و احترام
حیف که من در ایران نیستم ولی اگه بودم در رای دادن به این بزرگان (نمایندگان شجاع آقای دکتر توکلی و دکتر نادران و دکتر علی مطهری) تردید نمی کردم.
به اميد توفيق شما بزرگواران و منتخبان ملت. (673358) (moderator7)
 
مهدی
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۰۱:۰۱:۱۹
هم میهن عزیز نگران نباش این بزرگواران طرفدار زیاد دارن و به امید خدا با قوت برای مردم و رضای خدا وارد مجلس میشن (673789) (moderator1)
 
ایرانی
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۹:۱۴:۱۹
جناب توکلی شعارهای آزادی وحقوق مردم وعقلانیت و....را سی سال است داریم می شنویم وکامل آنها در قانون اساسی ما هست . سی سال است این مجلس ومجلس های قبل قوانین اقتصادی تصویب کردند ویا قوانین طاغوتی را می بایست حذف می کردند ونکردند وامروز وضع اقتصاد کشورمان به این روز افتاده که هیچکس نمی تواند یک کار اقتصادی قانونی در کشور انجام دهد . آقا اسلام برای همه امور اداره کشور قانون وبرنامه وروش دارد پس چرا رفتید از کفار تقلید کرده اید ؟ قوانین مالیات بردرآمد ، ارزش افزوده ، بانک ها ، گمرک ، بیمه ، کار و.... چه سنخیتی به احکام اولیه اسلام دارد ؟ سه میلیون کارمند در ادارات دولتی جمع کرده اید تا به مردم بگویند شما دروغگوئید مگر خلافش ثابت شود ، آیا این نظام اداری اسلامی است ؟ . اگر فهمیدید وبرای تحول اقدام نکردید ویا متوجه مشکلات نبودید ، چرا فکر می کنید حالا مفید خواهید بود ؟ واگر نتوانستید چرا به کار ادامه دادید ؟ چرا استعفا نکردید؟ حالا چه چیزی تغییر کرده ؟ شما و نمایندگانی که باندی بودند ومنافع خود وگروهشان بر منافع مردم ارجحیت داشته ویا برای امرار معاش در مجلس حضور داشته وخواهند داشت ووام دار ند واگر در مجلس نباشند دنیا برای آنها خاتمه یافته خواهد بود ، به درد این مردم واحیای احکام اسلام نمی خورند . (673481) (moderator7)
 
عاقل
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۱۹:۲۷:۲۵
لعنت خدا بر دشمنان حقیر رحیمی و احمدی نژاد عزیز (673498) (moderator7)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۲۳:۳۵:۴۸
تو واقعا عاقلی (673704) (moderator7)
 
البرز
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۲۳:۳۷:۰۱
من نمیدونم شما که توانایی مقابله با قانون گریزی دولت رو ندارین چرا دوباره میخواین نماینده شین (673707) (moderator7)
 
`````````````````````````````````````````````````````````````دکتر رضا فاضلی
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۲۱:۲۵:۱۶
با عرض سلام و ارادت خدمت شما بزرگواران
دیدگاههای شما بسیار عالی و متناسب با توسعه ی همه جانبه کشور میباشد من کاملا با شما موافق و یکی از طرفداران و حامیان شما عزیزان هستم و پیروزی شما را پیروزی خود و بسیاری ازفرهیختگان و آینده سازان جامعه میدانم (673597) (moderator7)
 
عباس
۱۳۹۰-۱۲-۰۴ ۲۳:۲۹:۱۳
رسیدن به دانش تکنولوژی هسته ای حق هر کشوری است ولی هر چیزی یا دستاوردی مثلا همین تکنولوژی هسته ای ارزش معینی دارد ایا واقعا فکر میکنید در کشور نفتخیز و دارنده دومین ذخایر گاز دنیا مثل ایران رسیدن به انرژی هسته ای ( که فاجعه سونامی ژاپن بخوبی خطرنا ک بودن انرا در کشوری که تمام تکنولوژی های هایتک دنیا را داشته ثابت کرده و اینکشور را به زانو دراورد ) اینقدر ضرورت فوری و ارزش دارد که به خاطرش تا پای چنین درگیریهایی با دنیا هم پیش رویم ؟ یا بهتر است بدون تعصب، به عملکرد خود بنگریم که کجا به اشتباه در سازمان ملل کشورهایی را که ما چه خوشمان بیاید یا نه عضو سازمان ملل هستند را تهدید به نابودی کردیم تا انها نیز با زیرکی دنیا را قانع کنند که ما صلاحییت داشتن تکنولوژی هسته ای را نداریم، این اشتباه یک واقعیت است هر چند شاید پذیرش ان تلخ باشد ولی تنها سیستم ها و کارخانه های موق هستند که بتوانند اشتباهات خود را یافته و اصلاح کنند و انها که این توان ویا اعتقاد اصلاحی را نداشته باشند قطعا بازنده خواهند بود، ما با وجود صادرات نفت این وضع اشفته اقتصادی را داریم ایا iQ بالایی لازم است تا حدس بزنی فقط م عدم صادرات نفت ما چه نتیجه ای برای اقتصاد ما خواهد داشت؟ مگر انکه واقع بین نباشیم واسیر تحلیلهای غلط باشیم ویا اینکه مغرض باشیم و واقعیت را عمدا کتمان کنیم. (673699) (moderator7)
 
مهدی
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۰۰:۵۷:۰۹
دوست من مقایسه هات خیلی بدون مطالعه و آگاهی از وضع جهانه
چون اون مسئله بعد از سونامی ژاپن شده پس ... !!!؟

و یه سوال واقعا چون یه عده قلدر میگن نباید انرژی هسته ای داشته باشید ما باید اطاعت کنیم !!!! این چه جور استقلالیه ؟ غیرت ملی و هویت چی ؟

ضمنا من شما که کارشناس مسائل نفتی نیستیم که دقیقا بدونیم اهرم های ایران چیه و چه اثراتی داره

فقط اینو بگم که ایرانی زیر بار زور هیچ کسی نمیره

12/12

در پناه حق (673786) (moderator1)
 
سینا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۳:۲۰:۲۸
اگه بدون تعصب نگاه کنیم ما الان همچین مستقل هم نیستیم یه جوارایی چین و روسیه هستیم که نفت و گاز ارزان میدیم و پول بی ارزش که چه عرض کنم اجناس بنجل وارد می کنیم این باعث شده کمر تولید بشکنه .
یه وقتایی می گن ما جراحی اقتصادی کردیم و این دوره نقاهت بعد از جراحیه خوب کسی که تو دوران نقاهته نمیره با ارازل محل سرشاخ بشه .
نتیجه همین که این جراحی هیچ خاصیتی نداشت تا ما بیاییم قیمت سوخت را برسونیم به قیمت جهانی دوباره دلار میشه 2000 تومن باز مسئولان میگن تو دنیا بنزین لیتری 2000 تومنه (پارسال میگفتن 1000 تومنه چون دلار ارزونتر بود ) حالا بیاییم هدفمند کنیم باز بنزین میشه 1500 فردا دلار میشه 3000 تومن بار جراحی میخواییم (674180) (moderator22)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۰۴:۱۷:۵۷
عزیزان من همه چیز نسبی است درست است که این آقایان در سالهای اولیه دولت احمدینژاد خیلی کوتاهی کردند وعدم نظارت مجلسیان سبب انحراف وقانون گریزی بیشتر دولت شد ویا در دولت قبلی یه انسان تواناوصالحی چون آقای احمد صادق بناب جهت وزارت راه رای ندادند ولی بعدا با عملکرد این دولت ووزرایش پشیمان شدند وبه سهم خود با افشاگری هایشان ترمزی برای سرعت خلافهای دولت شدند که قابل تقدیر است درضمن در موضوع مدرک تقلبی آن وزیر مرحوم هم خوب فعالیت نمودند. (673878) (moderator1)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۰۵:۳۰:۰۱
به احتمال بسیار زیاد طرفداران دولت رای اکثریت را کسب خواهند کرد (673890) (moderator1)
 
كامران
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۰۶:۴۲:۵۲
با سلام
مردم خوب و فهيم ايران بايد توجه داشته باشند كه با حضور آقاي دكتر توكلي در مجلس با درايت و دانشي كه در رابطه با اقتصاد دارند كمك بزرگي به شرايط فعلي كشور مي باشد چرا كه عدم حضور ايشان ميدان را براي قانون گريزان باز خواهد كرد (673892) (moderator1)
 
آمل-عباسعلی صلواتی
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۴:۱۳:۳۷
گر چه من از دیر باز به هردو بزرگوار ارادت ذاتی دارم و به دانش َانها احترام می گذارم امّا چوندر بیانه آقایان سخن از نقادی و نقد پذیری شد من هم به عنوان حضور در صحنه سیاسی عرایضی تقدیم می دارم تا چه قبول افتد وجه در نظر آید :اگر نظارت مردم را می پذیرید و به آن احترام می گذارید بفرمایید:1-داستان صد میلیون تومانی وام با عوض و یابلا عوض نمایندگان به کجا ختم شد 2-چرا غالب نمایندگان با طرح نظارت بر خود مبارزه کرده اند و سرانجام آنرا نیم بند مصوب کر ده اند و اعتراض نهایی جابعالی بر آن طرح چه شد 3-فرجام برابری حقوق ها به کجا ختم شد اینکه دبیر بازنشسته آموزش و پروش 3/1حقوق آن باز نشسته ای بهمان اداره ای که به لحاظ مدارک در سطوج ابتدایی است حقوق دریافت دارد آیا آن عدالت است که در بیانیه بدان تمسک جسته اید4-آیاخرد ورزی مجلس با دو دو کردن و عدم قبول نظارت نمایندگان بر خود شان وبا بوکس وتوهین به استقبال نماینده دولت رفتن جمع می شود ؟5-فکر دینی حضرتعالی و همفکران تان در باب بانکداری موجود که بعضا"آمیخته به فساد و رشوه (اختلاس گروه آریا ) وبهره است و دایم ارزش پول ملی را می کاهدو بی ثباتی پول ملی را به ار مغان می آورد تورم و فقر را بر مردم مستولی می کند بطوریکه ارزش پول ما از افغانستانو عراق در جنگ کمتر شود چیست ؟6-اشتغال و تولید ملی وGNPو رشد و توسعه در سنوات اخیر رکود فراوانی داشته است مجلس که محل خرد ورزی است واکنش اش نسبت به آن چه بوده است ؟می دانم که در تفکرات شما و جناب نادران قو میت جایگاهی نداشته بطوریکه اولین انتقادات نسبت به مدارک تحصیلی محروم کردان را شما داشته اید با توجه با اینکه ایشان حداقل ازهم استانیهای حضرت عالی بوده و لی در دوره مدیریت اقای احمدی که به هیچ ضابطه ای معلم و کارمند برای پیام نور گرفت حنابعالی هیچ دفاعی از بچه های که شما را ملجای خود کرده اند ننموده اید بطوریکه این بچه ها هنوز که هنوز است به ثمن بخس در پیام نو ر حق التدریسند نه بیم ای نه تظمین شغلیی و نه فردای درست در مونی!؟7-ما فرزند دلیلیم (نحن ابنا ی الدلیل)نقادی را می شود با شیرینی استلال آمیخت و به ملت و مردم تقدیم کرد اعتراضات آنچنانی واحینا"توهین و ...برازنده یک درس خوانده اقتصاد دانشگاه نیست اگر نعوذبالله همکاران شما و یا دولتیان خرد وررزی لازم را ندارند می توانید مفاهیم تان را در پوشش استدلال تقدیم ملت کنید یقینا" استقبال خواهند کرد همچون آرای بسیاری از استلالیون از جمله جناب دکتر "نیلی" نمایندگان باید آرامش را به جامه ار مغان کنند همچو حضرت امام (ره ) نه آنکه نعو ذبالله خو د به آنارشیست و عدم آرامش دامن بزنند 8-آیا بعداز سی و سه سال دشمنی با بسیاری از کشور ها نباید خوشرویی پیامبر اکرم (ص) را پیشه کنیم و با خلق الله علم آشتی کنیم که:نهال دشمنی برکن که رنج بیشمار آید وووووو (674230) (moderator22)
 
حسین
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۱۴:۴۶:۴۰
باسلام : آرزوی موفقیت برای شما برادران عزیز انشاا... اصولگرایان متحد که ولایت مدار و منطقی میباشند موفق هستند. (674254) (moderator22)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۰:۴۹:۵۴
آقای توکلی و آقای نادران مردم دیگر این حرفها را قبول ندارند پس از سی وسه سال ااز انقلاب مدیری قاطع می خواهند تا خودشان پاک واز هرنوع الودگی مبرا باشد آن موقع میشود گفت حرف وعمل یکی است ولی حالا مردم اطمینان ندارند این همه گرانی ومشکلات یکی ازدرد مردم حرف نمی زند فقط مردم را دعوت به رای دادن میکند چرا . چرا موقع انتخابات فقط مردم دارای ارزش هستند چرا این مردم ایران بهترین مردم هستند در همه صحنه ها ولی قدر این مردم خوب را مسئولین ندارند (674718) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۵ ۲۱:۱۲:۲۳
فقط بگید جایگاه محرومین درنظام ودرعمل وشعارهای شماکجاست (674745) (moderator22)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۱:۰۵:۰۷
واكنش افراد به فتنه سال ۸۸ محكي براي شايستگي‌شان براي حضور در خانه ملت و قلب مردمسالاري ديني تلقي شود. اين بسیار درست است. كساني كه در جريان كودتاي سبز عليه راي اكثريت شهرستاني پابرهنه سكوت كردند و نتوانستند حق را از باطل تشخيص دهند، شايستگي حضور در خانه ملت را ندارند.
آنانکه برای براندازی نظام اسلامی با مستکبرین جهان و مفسدین عالم و جنایتکاران و ملحدین همراهی کردند و یا در مفابل جنایتها و خیانتهایشان ساکت ماندند و خفه خان گرفنتد حق حیات سیاسی و بلکه حق حیات و نفس کشیدن هم ندارند.
ملت بصیر و آگاه با پیروی از امر ولایت بخوبی مسائل اصلی را از مسائل فرعی تشخیص میدهد و میداند که واكنش افراد به فتنه سال ۸۸ و میزان مطالبه مجازات و اعدام سران فتنه 88 محكي براي شايستگي‌شان براي حضور در خانه ملت و قلب مردمسالاري ديني تلقي شود.
ملت بصیر و آگاه با پیروی از امر ولایت بخوبی میداند که اگر کسی مسائل دیگری را در مقابل این معیار مهم مطرح کند ، قصد انحراف از مسائل اصلی را داشته و در پی به فراموشی سپردن جنایات فتنه گران 88 و رهایی آنها از دست عدالت هستند.
بهترین شاخصه شناخت نمایندگان اصلح ، یافتن موضع آنها با سران فتنه 88 و میزان مطالبه و پیگیری آنان برای مجازات و اعدام سران و عوامل فتنه 88 است (675023) (moderator7)
 
United States
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۱:۰۸:۳۰
اینان قبلاً هم نماینده بوده اند اگر عرضه داشنتد کار میکردند .
آقایان بفرمایند به جز دعواهای سیاسی و چوب لای چرخ دولت خدمتگذار گذاشتن چه اقدامی کرده اند؟ تا مردم هم بدانند. (675026) (moderator7)
 
دغدغه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۷:۴۳:۳۳
به به چه حرفای قشنگی .آخه چرا دمه انتخابات همه یاد آزادی و مردم می افتند . آخه برادرها یکبار هم بخاطر مردم کاندید نشوید لطفا. به چهارتا جون فرصت بدید بیان شاید حرفه مردم و بدونن و بزنن . مردی منتشر کن؟ (675154) (moderator22)
 
احمدی
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۰۹:۱۵:۵۴
بنام خدا

مهمترین کاری که این دو عزیز در مجلس هشتم انجام دادن وخیلی خیلی خیلی هم زحمت کشیدن چوب لای چرخ دولت گذاشتن و با شعار های غیر واقع اون دنیای خود را ویران کردند (675296) (moderator22)
 
مهدی
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۰:۱۲:۰۲
با سلام : شما دو بزرگوار را از نمایندگان متفکر و تاثیر گذار در حوزه مسائل اقتصادی و سیاسی کشور میدانم . لهذا خواهشمندم در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و لزوم اجرای قانون نسبت به قانونگریزی و عدم اجرای ماده 29 قانون اخذ جرائم از ناحیه نیروی انتظامی ومراکز تعویض پلاک و طبعا تضییع کلان حقوق بیت المال یعنی مالیات و حق الثبت اقدام عاجل مبذول و از حیثیت قانون دفاع فرمائید . با تشکر و ارزوی موفقیت (675393) (moderator22)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۰-۱۲-۰۶ ۱۰:۱۹:۲۰
درود بر دکتر توکلی و نادران
من فقط به شما 2 نفر رای میدهم (675407) (moderator22)
 
۱۳۹۰-۱۲-۰۷ ۰۷:۰۶:۲۰
خوبه منفی ها رو می بندید که زیاد ابروتون نره چقدر پستید شما (676804) (moderator22)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.