نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 271333
بیمار و پزشک هر دو از بیمه‌ها ناراضی هستند
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۶
رییس جامعه جراحان ایران گفت: بیمار و پزشک هر دو از بیمه ها ناراضی هستند و با کارآمدی بیمه ها می توان رابطه مالی بیمار و پزشک را حذف کرد.

به گزارش مهر، سی و نهمین کنگره سالانه جامعه جراحان ایران با تجلیل از چهره های ماندگار، پیشکسوتان و جمعی از نفرات برتر رشته های مختلف جراحی، صبح امروز شنبه ۲۶ اردیبهشت ۹۴ در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز به کار کرد.

دکتر ایرج فاضل در این مراسم ضمن تبیین جایگاه مقدس پزشکی در جامعه گفت: بزرگترین سرمایه یک پزشک لطف خداوند، احترام و حمایت بیماران است.

وی افزود: حفظ اخلاق پزشکی و رسیدگی به درد بیماران، کمترین چیزی است که هر طبیب می تواند به بیمار خود هدیه کند.

رییس جامعه جراحان ایران با تاکید بر اینکه وجود علف های هرز در هر جامعه، حرفه و تخصص می تواند موجب جلوگیری از رشد استعدادها و موفقیت ها شود، افزود:جامعه پزشکی مانند الماس می تواند از خود حفاظت کرده و آفت های احتمالی را بزداید.

رییس مجمع انجمن های علمی و تخصصی کشور با اشاره به اینکه بیمار و پزشک هر دو از بیمه ها ناراضی هستند، گفت: بیمه به عنوان پدیده ای مترقی در صورت اصلاح و تدوین متناسب می تواند بسیاری از دغدغه های مردم و پزشکان را برطرف سازد و بدین ترتیب رابطه مالی بین پزشک و بیمار حذف شود.

وی افزود:اگر بیمه های درمانی کارآمد شوند و این رابطه مالی حذف شود ما به عنوان جامعه پزشکی به آرزوی دیرینه خود خواهیم رسید.

دکتر فاضل با بیان اینکه گاهی اوقات در اذهان عمومی مفهوم خطای پزشکی با قصور پزشکی اشتباه می شود، گفت: وجود تعداد فراوان پزشک در جامعه خطرناکتر از کمبود پزشک است؛ در خصوص تربیت پزشک باید به جای کمیت به کیفیت توجه کرد و تلاش کنیم بهترین نیروهای متخصص را پرورش دهیم تا در نقاط مختلف کشور خدمت کنند.

رییس جامعه جراحان ایران با اشاره به وضعیت آموزشی در بیمارستانهای دانشگاهی کشور، افزود: اکنون افزایش تعداد اعمال جراحی به عنوان یک امتیاز برای جراح در مرکز دانشگاهی و دولتی موجب ضعف وفراموش شدن جایگاه آموزش می شود.

در ادامه مراسم افتتاحیه سی و نهمین کنگره جامعه جراحان ایران به پاس خدمات ارزشمند آموزشی، پژوهشی و درمانی سه نفر از استادان پیشکسوت جراحی کشور از دکتر علی اصغر خدادوست چشم پزشک، دکتر محمد سنادیزاده جراح کلیه و مجاری ادرار، دکتر عماد اعلمی هرندی ارتوپد، تجلیل شد.

همچنین جامعه جراحان ایران امسال از دانش آموختگان رتبه اول رشته های مختلف برد تخصصی جراحی ۱۳۹۴، جراحان کوشا در امر آموزشی و علمی شاخه های اهواز، اصفهان، گیلان، مازندران، البرز، مشهد، قزوین، یزد، کرمان و کیش همچنین کنگره «تروما» (قطب تروما و جامعه جراحان) وبیمارستان امام حسین اهواز (بهداری طب رزم) و بیمارستان مهر به دلیل همکاری علمی و پژوهشی، تقدیر به عمل آورد.

در این همایش دکتر بهرام مبشر دانشمند ایرانی عضو «ناسا» با سخنرانی خود پیرامون رموز خلقت مورد تحسین حاضران قرار گرفت.

سی و نهمین کنگره سالانه جامعه جراحان ایران تا چهاشنبه ۳۰اردیبهشت ۹۴ با بیش از ۷۰۰ سخنرانی علمی و مشارکت حدود ۲۰ انجمن علمی و تخصصی ادامه دارد.(مهر)
 
کلمات کلیدی : بیمار و پزشک+بیمه
 
علی احمدی
۱۳۹۴-۰۲-۲۷ ۱۰:۰۴:۳۶
فعلا که نقش بیمه کم رنک است و زیر میزی فراوان . چند روز پیش عملی در بیمارستان ... تهران داشتم . با فاکتور برای بیمه بخشی را پذیرفتند . و حدود هفتاد درصد را آزاد حساب کردن جالب دلیل شان این بود بیمارستان با بیمه قرار داد دارد ولی پزشک قرار داد ندارد . کسی هم نیست بکوید بیمارستان منهای پزشک یعنی چه . و این تخلف آشکار را رسیدگی کند . (2892782) (alef-11)
 
آزاده
۱۳۹۴-۰۲-۲۷ ۱۰:۲۲:۴۰
"وجود تعداد فراوان پزشک در جامعه خطرناکتر از کمبود پزشک است". خطرناک برای کی؟! جیب پزشکان؟!! (2892796) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۲-۲۷ ۱۳:۰۸:۵۸
همانطور که اتومبيل, آسانسور, کامپيوتر و همه دستگاههاي پيچيده نياز به تعمير و نگهداري دارند, بدن انسان هم به خاطر پيچيده گی و تحرک ،نياز به تعمير و نگهداري و يا خدمات درمان دارد. اما چه کساني تعمير و نگهداري دستگاهها را انجام ميدهند و چه کساني تعمير و نگهداري بدن انسان را.

تعمير و نگهداري و يا خدمات پس از فروش دستگاهها را کساني انجام ميدهند که بوسيله توليدکننده آن دستگاهها آموزش داده شده اند . تعرفه تعميرات را توليد کننده ها کنترل مي کنند چون اگر تعمير و نگهداري دستگاهي بسيار گران شود فروش آن دستگاه کم شده و توليد کننده متضرر مي شود. بنابراين نيازي به کنترل دولت نيست و کسي باتعمير دستگاههاي ساخت انسان به ثروت هاي افسانه اي دست نخواهد يافت.

اما چه کساني تعمير و نگهداري بدن انسان را انجام ميدهند.

هزاران سال خدمات درمان بصورت پراکنده و غير تشکيلاتي توسط افرادي انجام ميشد و اين افراد تعيين تعرفه و لابي نمي کردند ومجوز هم نمي دادند و خدمات هم ارزان و گاهي رايگان بود.

اما حدود يک قرن است که همه چيز عوض شده, تشکيلاتي آمد ه اند و انحصار خدمات درمان, تعرفه گذاري, صدور مجوز , آموزش و تعيين تعداد متخصصين را در دست گرفته اند.
واضح است که از زمان انحصار اين گروه چه اتفاقي افتاده، هر روز تعرفه خدمات درمان, گران و گرانتر شده است و بعضي از اعضا اين گروه صاحب ثروت هاي افسانه اي شد ه اند.
اين گروه انحصار استفاده از همه دستگاههاي پيچيده اي که هر روز براي خدمات درمان اختراع شده و به بازار ميآيند از قبيل سونوگرافي, ام ار اي, سي تي اسکن , ليزر و غيره را در اختيار گرفته اند و اين دستگاهها وسيله اي ديگر براي کسب ثروت اين گروه ميشوند.

در کشور هايي که با اقتصاد آزاد اداره مي شوند مانند آمريکا , اين گروه بصورت صددرصدانحصار خدمات درمان را در دست دارند ,اما در کشورها يي که با اقتصاد نيمه آزاد اداره ميشوند مانند بعضي از کشور هاي اروپايي, اين گروه تا حدي محدود شده اند.

در کشور ايران دو نهاد وزارت بهداشت و کميسيون بهداشت و درمان مجلس مي توانند اين گروه را کنترل کنند. اما اين دو نهاد قبلا توسط اين گروه تصرف شده اند.
براي کنترل اين گروه بايد آموزش متخصصين رااز وزارت بهداشت گرفت و چون سابق به وزارت علوم و تحقيقات داد, که فقط در اين صورت تعداد متخصصین درمان افزايش یافته و انحصار تا حدي شکسته خواهد شد. (2893040) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.