توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 376436
سوزان رایس: هدف توافق هسته‌ای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح اتمی است
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۴
مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد هدف اصلی پنج بعلاوه یک در توافق هسته‌ای، بازداشتن ایران از دستیابی به تسلیحات ممنوعه است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی مدیوم؛ "سوزان رایس،" مشاور امنیت ملی آمریکا، مدعی شد: سالها تلاش فشرده و دیپلماسی اصولی پنج بعلاوه یک منجر به توافقنامه ای شد (برجام) تا به شیوه قابل راستی آزمایی مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته ای شود.

کاخ سفید متن یادداشت سوزان رایس درباره دلایل سفرش به چین را منتشر کرد. سوزان رایس درحالی که عکسی از خود در کنار دیوار چین منتشر کرده بود، نوشت: چرا من اینجا هستم؟
سوزان رایس نوشت: "باراک اوباما،" رئیس جمهور آمریکا، از همان آغاز دوره ریاست جمهوری خود، همه اهرم های قدرت ملی این کشور برای مقابله با تهدیدها و دنبال کردن فرصت ها را بکار گرفت. من در مقام مشاور امنیت ملی و عضو تیم امنیت ملی آمریکا این مسئولیت را دارم که منابع آمریکا در جهان، اولویت ها و دارایی های آن را بررسی کنم و در مورد فرصت های پیش روی آمریکا برای تعامل بیشتر با جهان و پیشتازی در جهان، گزارش هایی در اختیار رئیس جمهور اوباما قرار دهم. در هیچ جای دنیا منافع راهبردی برای آمریکا، پخته تر از منطقه آسیا- اقیانوس آرام نیست.

سوزان رایس در بخشی از یادداشت خود درباره ایران و برجام نوشت: آمریکا و چین به سبک منحصر به فرد این توانایی را دارند که حمایت بین المللی برای حل کردن چالش های جهانی را برانگیزند. روابط آمریکا و چین هرگز تا این حد عمیق و گسترده نبوده است.


وی افزود: چین عضوی از پنج بعلاوه یک است ، سالها تلاش فشرده و دیپلماسی اصولی پنج بعلاوه یک منجر به توافقنامه ای شد(برجام) تا به شیوه قابل راستی آزمایی مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته ای شود.

وی گفت: نکته غیر قابل انکار این است که وقتی ما برای حل کردن چالش های به ظاهر غیر قابل مهار دنیا همکاری می کنیم، قویتر می شویم.

سوزان رایس دستیابی به توافقنامه تغییرات آب و هوایی را ناشی از همکاری با چین دانست و گفت در غرب آفریقا نیز کارشناسان بهداشت آمریکا و چین دوشادوش هم کار کردند تا جلوی گسترش بیماری ابولا را بگیرند.
 
کلمات کلیدی : اجرای برجام
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.