توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 507971
رویترز: مسلمانان حاضر در مناسک حج نگران رویکردهای ترامپ هستند
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۰۵
خبرگزاری انگلیسی در گزارشی به بحث رایج بین مسلمانان حاضر در مناسک حج امسال درباره رویکردهای ضد اسلامی رئیس جمهور آمریکا و اسلام هراسی اشاره کرد.

به گزارش فارس، خبرگزاری انگلیسی «رویترز» در مطلبی به داغ بودن بحث بین مسلمانان خارجی حاضر در مکه مکرمه درباره رویکردهای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اشاره کرد و نوشت: بحث پیرامون سیاست‌های رئیس جمهور آمریکا و حمله به مسلمانان و امور مهاجرت به این کشور بین گروهی از مسلمانان آمریکا، کانادا، انگلیس حاضر در مکه که برای انجام مناسک حج به عربستان سعودی مسافرت کرده‌اند از جمله موضوع‌های داغ بوده است.

«یاسر قاضی» از اندیشمندان اسلامی اهل ایالت تنسی آمریکا در این زمینه گفت: «مردم خشمگین، عصبانی، غمگین و کمی نگران هستند. تا جایی که می‌دانم هیچکس در جمع حاضر نسبت به وقایع رخ داده و رویکرد دولت فعلی آمریکا خوشحال و خرسند نیست.»

رویترز با اشاره به تصمیم‌های ترامپ در روزهای آغازین کار و شعارهای انتخاباتی او در عدم اجازه ورود مسلمانان به خاک آمریکا نوشت: بسیاری از مسلمانان َآمریکا می‌گویند که مواضع دونالد ترامپ وضعیت را متشنج کرده به طوری که برخی می‌پندارند می‌توانند به مسلمانان بی‌احترامی کرده و به بدون ترس از مجازات به آن‌ها حمله کنند.

رویترز در ادامه با توصیف مراسم حج سال جاری و حضور بیش از 2.3 میلیون نفر مسلمان در مراسم امسال به سخنان یک مسلمان اهل مالزی حاضر در مکه اشاره کرد.

«عظیم زینال» مسلمان مالزیایی در مصاحبه با رویترز ابراز امیدواری کرد تا ترامپ از حمله به اسلام دست بردارد.

یک بانوی مالزیایی حاضر در مکه مکرمه نیز از حمله به بانوان مسلمان در خیابان‌ها صرفا به‌خاطر حجاب یا حمله به مردان مسلمان به خاطر ریش گذاشتن ابراز نگرانی نمود.

«بهاء الدین» مسلمان اهل گرجستان نیز از لقب دادن مسلمانان به عنوان گروه‌های خرابکار انتقاد کرد و خواهان توقف آن شد.

رویترز در خاتمه نوشت: در حالی که عربستان به عنوان میزبان مراسم حج تلاش کرده به زائران تاکید کند به مسائل سیاسی در مناسک حج نپردازند و تنها سرگرم امور مذهبی باشند اما اسلام هراسی موضوع رایج گفت‌و‌گو بین زائران است.
 
کلمات کلیدی : ترامپ، مسلمانان، حج
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.