نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 360442
عدم توافق نمایندگان آمریکایی برای اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۴۰
یک سناتور ارشد آمریکایی روز سه شنبه گفت: تمایل دارم تا قانون تمدید تحریمهای ایران تصویب شود و کنگره بتواند تحریمهای جدیدی را در صورت لزوم علیه ایران اعمال کند.

به گزارش تسنیم به نقل از رویترز، قانون تحریمهای ایران که بر اساس آن تحریمهای هسته ای، موشکی و تروریسم علیه تهران اعمال می شود، در پایان ۲۰۱۶ میلادی منقضی خواهد شد و دموکراتها و جمهوریخواهان کنگره از تمدید آن حمایت کرده اند.

ولی بن کاردین سناتور دموکرات و عضو ارشد کمیته روابط خارجی سنای آمریکا به این مساله اعان کرد که نمایندگان آمریکایی هنوز در خصوص یک طرح پیشنهادی برای اعمال تحریمهای جدید علیه ایران و تمدید قانون تحریمها علیه تهران، متحد نشده اند تا بتوان این طرح را به قانون تبدیل کرد.

وی تاکید کرد: نمایندگان دیدگاه های مختلفی دارند.

دولت اوباما نیز به کنگره هشدار داده است که با اعمال هرگونه تحریم جدیدی که مغایر با توافق هسته ای بین المللی باشد، مخالفت خواهد کرد. باب کورکر رئیس کمیته روابط خارجی سنا نیز تاکید کرد: در حال همکاری با کاردین برای تنظیم این قانون هستم و امیدوارم که حمایت هر دو حزب را جلب کند.

کاردین یکی از چند سناتور دموکرات است که همراه با جمهوریخواهان با توافق هسته ای قدرت های جهانی با ایران، مخالفت کرده است. البته وی بعدا از نمایندگان آمریکایی خواست تا پس از شکست تلاش جمهوریخواهان برای مخالفت با این توافق هسته ای، آن را قبول کنند.

ماه گذشته نیز دو سناتور دموکرات یعنی تیم کاین و کریس مورفی یک طرح جداگانه را پیشنهاد دادند تا قانون تحریمهای ایران را تمدید کنند، آن هم تا زمانی که دولت اوباما بتواند صلح آمیز بودن مطلق برنامه هسته ای ایران را تضمین کند.

کیلی آیوت سناتور جمهوریخواه به همراه ۱۸ سناتور دیگر نیز طرح جداگانه ای را ارائه داده اند که خواستار تمدید تحریمهای ایران تا سال ۲۰۳۱ میلادی است.
 
کلمات کلیدی : تحریم‌ ایران
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۳-۱۹ ۱۲:۲۲:۵۵
این امریکایی ها اصلا ملت قابل اطمینانی نیستند و هر ساعت یک ساز می زنند امیدوارم دولت به این مسئله توجه بیشتری داشته باشد که آنها فقط زبان زور سرشان می شود (3747186) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.