کد مطلب: 99964
قیمت مرغ، تخم مرغ و کره افزایش یافت
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۱۰
بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به 19 فروردین ماه امسال را اعلام کرد.
به گزارش مهر، بانک مرکزی گزارش داد: در هفته منتهی به 19 فروردین ماه امسال، در گروه لبنیات قیمت پنیر غیر پاستوریزه و کره پاستوریزه نسبت به هفته مشابه ماه قبل افزایش داشت. بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود. قیمت تخم مرغ افزایش یافت و شانه ای 39000 الی 58000 ریال فروش می رفت.
در گروه برنج، بهای برنج داخله درجه یک و درجه دو افزایش ولی قیمت برنج وارداتی غیر تایلندی کاهش جزئی داشت. در گروه حبوب بهای لوبیا چشم بلبلی و لوبیا سفید نسبت به هفته مشابه ماه قبل اندکی افزایش ولی قیمت لپه نخود و عدس کاهش جزئی یافت. بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری تهران لیموشیرین و لوبیا سبز عرضه نمی گردید و پرتقال درجه دو عرضه کمی داشت ولی بقیه اقلام میوه و سبزی تازه را که تعدادی از آنها از نظر کیفی در سطح پایینی قرار داشتند به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار می فروختند. میوه فروشی های سطح شهر اقلام مرغوب میوه و سبزی تازه را عرضه می نمودند که در گروه میوه های تازه قیمت نارنگی و به ویژه هندوانه نسبت به هفته مشابه ماه قبل کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه به ویژه لیموشیرین افزایش داشت.
در گروه سبزیهای تازه قیمت سیب زمینی افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه به ویژه پیاز کاهش یافت. در این هفته قیمت گوشت گوسفند و گوشت مرغ نسبت به هفته مشابه ماه قبل افزایش ولی بهای گوشت تازه گاو و گوساله کاهش داشت.
در هفته مورد بررسی، قیمت قند و انواع روغن نباتی نسبت به هفته مشابه ماه قبل اندکی افزایش ولی بهای شکر و چای خارجی کاهش جزئی یافت.
لبنیات و تخم مرغ
در هفته منتهی به 19 فروردین ماه امسال، در گروه لبنیات قیمت پنیر غیر پاستوریزه نسبت به هفته مشابه ماه قبل معادل 1.2 درصد و کره پاستوریزه 4.1 درصد افزایش داشت. بهای سایر اقلام این گروه ثابت بود. قیمت تخم مرغ معادل 7.4 درصد افزایش یافت.
برنج و حبوب
در هفته مورد بررسی، در گروه برنج بهای برنج داخله درجه یک نسبت به هفته مشابه ماه قبل معادل 3.2 درصد و برنج داخله درجه دو 5.1 درصد افزایش ولی قیمت برنج وارداتی غیر تایلندی 0.1 درصد کاهش داشت. در گروه حبوب بهای لوبیا چشم بلبلی معادل 0.5 درصد و لوبیا سفید 0.2 درصد افزایش ولی قیمت لپه نخود 0.2 درصد و عدس 0.6 درصد کاهش یافت. بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود.
میوه و سبزی های تازه
در هفته منتهی به 19 فروردین ماه امسال، در گروه میوه های تازه قیمت نارنگی نسبت به هفته مشابه ماه قبل معادل 1.4 درصد و هندوانه 29.1 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 12.2 درصد تا 53.6 درصد افزایش داشت. در گروه سبزی های تازه قیمت سیب زمینی نسبت به هفته مشابه ماه قبل معادل 4.9 درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین 1.3 درصد تا 21.5 درصد کاهش یافت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد بررسی، نسبت به هفته مشابه ماه قبل قیمت گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و گوشت مرغ 4.8 درصد افزایش ولی بهای گوشت تازه گاو و گوساله 1.6 درصد کاهش داشت.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در هفته منتهی به 19 فروردین ماه امسال نسبت به هفته مشابه ماه قبل، قیمت قند و انواع روغن نباتی هر یک معادل 0.1 درصد افزایش ولی بهای شکر 0.6 درصد و چای خارجی 0.1 درصد کاهش یافت .