نظر منتشر شده
۱۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 471548
محکومیت زن خیانتکار به شستن مرده‌ها به مدت 2 سال
بخش اجتماعی الف، 23 اردیبهشت 96
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۳
زن جوانی که به اتهام رابطه شیطانی با مرد غریبه دستگیر شده بود با حکم قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری تهران به دوسال شستن مرده‌ها در غسالخانه‌ها و 74ضربه شلاق محکوم شد.

به گزارش ایلنا، زن جوانی که به اتهام رابطه شیطانی با مرد غریبه دستگیر شده بود با حکم قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری تهران به دوسال شستن مرده‌ها در غسالخانه‌ها و 74ضربه شلاق محکوم شد.

 این زن، 27 بهمن پارسال با شکایت مرد جوانی که ادعا داشت همسرش با مرد غریبه‌ای رابطه پنهانی دارد دستگیر شد وتحت بازجویی قرار گرفت. «مینا» -35 ساله- در نخستین بازجویی منکراتهامش شد اما در ادامه تحقیقات پلیس آگاهی، از اینکه فهمید شوهرش از راز رابطه او با مرد بیگانه با خبر بوده بشدت شوکه شد و با دیدن مدارکی که برعلیه اش وجود داشت ناگزیر به رابطه پنهانی اعتراف کرد.

این زن هفته گذشته در شعبه پنجم دادگاه کیفری به ریاست قاضی بابایی –رئیس- وقاضی تولیت- مستشاردادگاه- محاکمه شد و به سؤالات قضات پاسخ داد.

چند سال است که ازدواج کرده‌ای؟ شش سال

شغل همسرت چیست؟  کارگر ساختمانی.

 خودت هم شاغل بودی؟  خانه دار بودم.

با مرد غریبه چطور آشنا شدی؟  از طریق تلگرام...

چرا با او دوست شدی؟  اول نمی‌دانستم که با این آشنایی اینترنتی به او علاقه‌مند می‌‌شوم اما کم کم به خاطرم شکلاتی که با همسرم داشتم شیفته او شدم، چرا که حرف‌های خیلی خوب و دلنشینی می‌زد که از همسرم نمی‌شنیدم.

چرا در نبود همسرت به او خیانت کردی؟  همسرم بیمار است و قادر به رابطه زناشویی نیست!

این دلیل شرم‌آوری است. قبول داری؟  بله. قبول دارم.

فرزندی داری؟  بله یک پسر پنج ساله.

درگزارش پلیس آمده است که فرزندت را هم با خودت می‌بردی. آیا نمی‌ترسیدی که پسرت دراین باره حرفی بزند؟  آنقدر غرق این رابطه شده بودم که نمی‌دانستم دارم چه می‌کنم تا اینکه شوهرم بالاخره به موضوع شک کرد وفیلم وعکس هایم را درگوشی تلفن همراهم پیداکرد و...

پس از اظهارات زن جوان، مرد غریبه نیز به صورت غیرعلنی تحت محاکمه قرار گرفت و سپس قضات شعبه پنجم دادگاه کیفری رأی خود را درباره دو متهم صادر کردند.

بر اساس حکم دادگاه، زن جوان به 74 ضربه شلاق و دو سال کار در غسالخانه و شست‌و‌شوی زنان مرده محکوم شد.

مرد غریبه نیز به 99 ضربه شلاق و تبعید به یکی از شهرهای دورافتاده محکوم شد.

پس از تأیید این رأی از سوی قضات دیوانعالی کشور حکم درباره این زن و مرد اجرا خواهد شد.
 
کلمات کلیدی : خیانت+رابطه ی نامشروع
 
احد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۲:۴۰:۵۹
این یک توهین بزرگ به درگذشتگان است ! و توهین بزرگتر به غصال های عزیزی که به این امر مهم مشغولند. واقعا جای بسی تاسف است برای این قاضی با این حکم عجیب و غریبش ! خلافکار زنا کار بیاید و میت بشورد!!!!... (4346185) (alef-11)
 
عبدالله
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۲:۵۰:۴۳
این حکم برای یک زن شوهر دار زانیه خیلی کم است در ثانی توهین بزرگی به بانوان شرافتمندی است که برای کسب روزی حلال مرده شویی میکنند. (4346223) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۲:۵۵:۱۷
ببخشید مگر در اسلام مجازات زنای محسنه سنگسار نیست ؟ این زنای محسنه است یا خیر؟؟؟؟؟؟ (4346235) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۶:۲۸:۳۶
بنظرم اینجا شرایط احصان برقرار نبوده... خوشحالم که به این زن خطاکار اجازه ادامه زندگی داده شده ولی بنظرم مجازات انتخاب شده نوعی توهین به بانوان غسال باشه (4347038) (alef-11)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۲۰:۲۴:۵۷
زنای محصنه و نه محسنه. زن اگر ثابت کند که شوهرش بیمار بوده و قادر به ایفای وظایف زناشویی نیست زنای محصنه موردی نخواهد داشت. اینجاهم نوشته که شوهر بیمار بوده وظایف زناشویی را نمی توانسته بجا آورد. محکومیت به کار در غسالخانه نیز توهین به کسی محسوب نمی شود. همه جای دنیا مجازاتهای کاری وجود دارد و برخی محکومین را به کار کردن در بیمارستانها و پرورشگاهها و اینگونه کارها محکوم می کنند. البته آشکار است که کار در غسالخانه مجازات زنا نیست. زیرا مطابق احکام شرعی، مجازات زنا در صورتی که محصنه باشد سنگسار و در غیر اینصورت شلاق است. زیرا مجازات زنا از حدود است. در اینجا هم زن به شلاق محکوم شده است. کار در غسالخانه احتمالا بدلیل اعمال منافی استحکام خانواده بوده و اینکه طفل را در معرض کارهای خلاف اخلاق گذاشته است. (4348062) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۳:۱۵:۰۸
حکم زنا تغییر کرده که فساد و فحشا بیداد میکنه (4346310) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۳:۴۷:۰۰
اگر این خانم، از لحاظ روحی توانایی این شغل را نداشته باشد، قاضی محترم شرایط بیمار روحی شدن این خانم و سپس رها شدنش در جامعه را فراهم کرده! حالا چه سودی برای فرد یا جامعه دارد معلوم نیست! علم قاضی به وی چه گفته، جای علامت سوال داره! نمونه فرنگی که طرف را وادار به کار در خدمات اجتماعی می کند، مانند تمیز کردن جاده ها یا طبیعت، یا کار در خدمات شهری، برای جامعه که مفید است و فرد را نیز در یک جمع اجتماعی بدون ترس یا تحقیر قرار می دهد تا با مفهوم خدمت و تلاش آشنا شود! این نمونه بومی سازی آقای قاضی انشاال... قصد تحقیر که ندارد چون هیچ شغلی تحقیر آمیز نیست مگر آنکه خلاف باشد، ترساندن مداوم نیز شکنجه روحی است و صدمات جبران ناپذیر دارد! (4346433) (alef-11)
 
New Zealand
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۴:۰۳:۵۶
واقعا این حرکت زیبا هست. تشکر از قاضی که فقط به صورت اتوماتیک وار حکم صادر نکرده و با توجه به جوانب ماجرا و انگیزه متهم ابتکار عمل به خرج داده (4346502) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۴:۱۷:۵۲
با توجه به اين كه فرد تطهير كننده بايد فرد مومن و درستكاري باشد ،به نظر ميرسد چنين حكمي براي اين زن فاسد، توهين به قشر خدوم تطهير كننده و همچنين بي احترامي به اموات كه از ديدگاه اسلام و همه اديان الهي از ارزش و احترام خاصي برخوردار ميباشند ،به شمار مي آيد.واقعا دادن چنين حكمي سوال برانگيز وبرخلاف احكام دين مبين اسلام است. (4346551) (alef-11)
 
مهرورز
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۵:۰۴:۲۲
آیا بیش از این میشد به بانوان شریفی که در غسالخانه ها شاغلند و شغل شان واجب کفائی است توهین کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (4346729) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۱۵:۲۳:۴۶
اين حكم باعث تاسف است .در حالي كه تطهير ميت امر مقدسي است و بايد توسط افراد و پاك و مومن انجام شود چرا بايد مجازات يك فرد فاسد تطهير ميت باشد؟تطهير ميت بايد توسط افراد موجه و مومن به احكام الهي انجام شود نه افراد سخيفي همچون فرد نامبرده.لطفا در صدور اين حكم تجديد نظر شود. (4346813) (alef-11)
 
خسرو
United Kingdom
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۲۱:۵۵:۵۶
اگر این زن خیانت کرده مجازاتش معلومه.در مرده شور خونه کار کردن چه صیغیه ایه؟ (4348435) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۲۴ ۰۰:۲۲:۵۹
ببخشید مگر در اسلام مجازات زنای محسنه سنگسار نیست ؟ خیر سنگسار نیست (4348962) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.