نظر منتشر شده
۳۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 69174
حقایقی درباره ایران؛ پیشرفته با دستاوردهای غیرقابل انکار
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۴۱
پاتریک سییل*، میدل ایست آنلاین

ایران در آستانه تبدیل شدن به یک دموکراسی درخشان است. این کشور تحت حاکمیت روحانیون، هم اکنون یکی از آزادترین، مُدرن ترین و منسجم ترین کشورهای خاورمیانه محسوب می شود. در ایران سوادآموزی به سرعت در مناطق روستایی گسترش یافته است. در هر شهر کوچک یا روستایی در ایران (حتی اگر دورافتاده باشد) حداقل یک جاده مناسب وجود دارد؛ آماری که بیش از برخی از کشورهای عربی ثروتمند است. زنان ایران نیز نقش فعالی در جامعه این کشور دارند. بیش از 60 درصد از دانشجویان در ایران را زنان تشکیل می دهند.

بارک اوباما رئیس جمهور ایالات متحده با هدف متقاعد کردن ایران برای پایان دادن به برنامه هسته ای خود در حال اعمال فشار بیشتر علیه این کشور است. اوباما مدعی است که ایران در حال ساخت تسلیحات هسته ای است و یا حداقل اینکه به دنبال دستیابی به توانایی ساخت تسلیحات هسته ای می باشد.

ایران نیز آشکارا اعلام کرده که به دنبال تسلیحات هسته ای نیست. چند روز پیش تهران میزبان یک کنفرانس بین المللی در مورد موضوع خلع سلاح هسته ای در جهان بود که به نظر می رسد این اجلاس پاسخی به اجلاس هسته ای اخیر در واشینگتن بود.

اکثر کارشناسان بر این باورند که حتی اگر ایران به دنبال تسلیحات هسته ای  باشد، به دلیل مشکلات فنی این روند ممکن است چند سالی به طول بینجامد. بنابراین ایران تهدید محسوب نمی شود.

با این وجود اوباما در حال حاضر از هیچ اقدامی برای جلب حمایت های بین المللی در تصویب تحریم های جدید شورای امنیت سازمان ملل علیه ایران دریغ نمی کند. این در حالی است که در این مسیر چین و روسیه ( دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل) همچنان معتقدند که مذاکره با ایران می تواند مشکلات پیش رو را حل و فصل کند و گزینه نظامی را رد می کنند. کشورهایی همچون برزیل و ترکیه نیز نه تنها گزینه نظامی را رد کرده اند بلکه بر این باورند که باید مذاکره با ایران ادامه یابد.

اوباما باید بداند که ایران اکنون در شرایط مبارزه جویانه قرار دارد. اعمال تحریم های جدید علیه ایران اقدامات هسته ای ایران را  دو چندان خواهد کرد. همچنین با اعمال تحریم های جدید علیه ایران، اندک سازش حاصل شده با ایران نیز از بین خواهد رفت.

پس چرا اوباما تا این حد بر اعمال تحریم و فشارهای جدید علیه ایران اصرار می ورزد؟

پاسخهای زیادی  را می توان به این سوال داد که برخی از این پاسخ ها به منافع ملی آمریکا، برخی به سیاست گذاری های داخلی و برخی نیز به هم پیمانی آمریکا با اسرائیل باز می گردد.

از نظر سیاسی و نظامی، ایالات متحده یک قدرت خارجی با نفوذ در منطقه خلیج فارسٍ غنی از نفت محسوب می شود. بنابراین ایالات متحده می خواهد همچنان این قدرت را در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه حفظ کند اما ایران را مانعی بر سر راه خود می داند. از آنجائیکه ایران نیز از قدرت سیاسی و نظامی در این منطقه برخوردار است، ایالات متحده، ایران را رقیب خطرناک خود می داند که اگر نتوان آن را خلع سلاح کرد حداقل باید این کشور را مهار کرد.

سیاست گذاری های مقامات ارشد ایالات متحده آمریکا نیز عامل دیگری در این موضوع محسوب می شود. بیش از سه دهه است که مقامات ارشد ایالات متحده آمریکا مغز مردم آمریکا را در مورد ایران شستشو می دهند. این مقامات به مردم آمریکا این را القا می کنند که ایران در حال تبدیل شدن به یک نظام خطرناک در جهان است.

نومحافظه کاران و لابی اسرائیل در آمریکا نقش مهمی در به تصویر کشیدن ایران به عنوان یک کشور خطرناک در جهان ایفا می کنند. بنابراین مقامات آمریکایی و اسرائیلی به طور مداوم از ایران به عنوان تهدیدی خطرناک برای مردم جهان به ویژه مردم آمریکا و اسرائیل یاد می کنند.

دلیل این اقدام اسرائیل نیز آشکار است. چون اسرائیل تنها قدرت هسته ای فعلی در خاورمیانه محسوب می شود و قصد دارد تا با هر ابزاری و به هر قیمتی حق انحصاری هسته ای بودن خود را در خاورمیانه حفظ کند. اسرائیل هرگز تعادل قدرت در منطقه را تحمل نمی کند. بزرگترین نگرانی اسرائیل این است که اوباما با ایران به توافق برسد. بنابراین مشخص می شود که اعمال فشار به اوباما برای افزایش تحریم ها علیه ایران از سوی چه فرد یا گروههایی است.

اسرائیل و دوستانش با همین ترفند آمریکا را به حمله به عراق مجبور کردند. حمله ای که تنها با یک ادعا آغاز شد؛ ادعایی که هیچ وقت ثابت نشد.

فکر می کنید چرا آمریکا به عراق حمله کرد؟ چون اسرائیل معتقد بود که رژیم صدام برای اسرائیل خطرناک است پس به دولت بوش فشار آورد تا به عراق حمله کند. دقیقا این کار را اکنون اسرائیل انجام می دهد.

در حال حاضر اسرائیل ترجیح می دهد که خود ایالات متحده آمریکا به ایران حمله کند اما اگر ایالات متحده از انجام این اقدام امتناع کند، اسرائیل تهدید می کند که به تنهایی به ایران حمله خواهد کرد.

حال آیا مقامات آمریکا و اسرائیل از تمامی حقایق در مورد کشور ایران مطلع هستند؟

آنها باید بدانند که ایران کشوری است که طی دو دهه گذشته تغییرات بنیادینی درونش انجام شده است. درست است که هنوز هم ایران با مشکلاتی روبروست اما این کشور در آستانه تبدیل شدن به یک دموکراسی درخشان و سرزنده است.

حتی به رغم مواجهه با مشکلات ناشی از تحریم ها، ایران هم اکنون یکی از مدرن ترین، آزادترین و منسجم ترین کشورهای خاورمیانه محسوب می شود. هشت سال جنگ ایران با عراق باعث شد که عملا تمامی مردم ایران با یکدیگر متحد شوند. پیشرفت های ایران طی چند سال اخیر در تمامی زمینه ها غیرقابل انکار است. ایران حتی در حوزه های فرهنگی- هنری از جمله فیلمسازی، تئاتر،موسیقی، ادبیات و عکاسی نیز استعدادهای زیادی را به جهانیان معرفی کرده است.

اینها حقایقی هستند که مقامات آمریکا و اسرائیل باید در مورد ایران بدانند و مطمئن شوند که ایران کشوری معمولی نیست. اوباما باید بداند که تقابل در قبال ایران راه حل مناسبی نیست و تعامل بهترین گزینه در قبال ایران به حساب می آید.

 

* پاتریک سییل تحلیل گر مسائل خاورمیانه است. از وی چند کتاب، مقاله و گزارش در مورد تحولات خاورمیانه منتشر شده است.

 

 
 
سید
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۰۹:۱۵:۰۶
گه گداری هم مقاله نویسان مستقل در آنسوی آبها حقائقی را منتشر می کنند ولی شما در نظر بگیرید در مقابل معدودی اینچنین هزاران مقاله نویس مع الأسف ایرانی مقالاتی در باب برتری آمریکا و خفت ایران منتشر می کنند که برای انعکاس در هر روز و در هر مجله غربی قابل نقل است ، ضعف واقعی ما در فرهنگ حاکم بر بعضی از هموطنان بلکه ایرانی نماهاست و الا چرا باید خواننده ای با خواندن این دست مقالات نادر به این فکر فرو رود که نکند علیرغم تمام این سیاه نمائی ها ما هم ملتی پیشرفته هستیم (306446)
 
Saeed
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۰۹:۲۹:۲۸
دوران عجیبی است مگر دیگران بگویند تا باور کنیم

حالا ما که باور نمی کنیم چون انقلابی هستیم و آرمانگرا

منظورم اینه که خدا اگر ما داریم به سمت یک دموکراسی درخشان می ریم و کارهای اداری ما رو به پیشرفت هست پی بقیه دنیا دارن چه می کشند؟؟

بهتر است به یک روانپزشک مراجعه کنم چون دارم از توهم درد اجتماعی رنج می کشم.
همه امیدمان این بود که دنیا بهتر از این اداره می شه
دیگه ناامید شدم
یعنی اجتماع بشر فقط همینه؟ نمی شه بهتر باشه

نه بهتر زودباور نباشیم نه این وری نه اون وری! (306448)
 
رضا دانشجوی فوق لیسانس
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۰۹:۳۴:۰۹
با تشکر از الف به خاطر این مطلب. به نظر من باید در رسانه های خودمان از این نوع مقالات و گزارشهایی که ایران واقعی را نشان می دهد استفاده شود تا مردم کشورمان در مورد حقایق ایران آگاه تر شوند . با حجم تبلیغاتی که غرب به راه انداخته ما نیز باید اقداماتمان را در معرفی ایران واقعی به جهانیان دو چندان کنیم. این اقداماتمان اندک است و باید رسانه های داخلی ایران این مسئولیت را بر عهده بگیرند. به امید یک ایران آبادتر و به دور از هر نوع تهدید خارجی. (306451)
 
behesht
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۰۹:۴۴:۱۰
پیشرفت های ما قبول اما اون چیزی که خیلی مهم است اینه که نباید بزرگ نمایی بشه که متاسفانه اعلام پیشرفت های علمی از زبان مقامات سیاسی و نداشتن اطلاعات کافی از طرف آنها باعث دامن زدن به این امر می شه

کما اینکه الان مردم فکر می کنن داروی آیمود ایدز رو کاملا درمان می کنه؛ یا در مورد ماهواره امید مردم فکر می کنن که ما توی فضا ایستگاه تحقیقاتی داریم و.....

که راه حل این مشکل بیان تمام پیشرفت ها از زبان مقامات علمی و بدون اغراق است. (306455)
 
دانشجو
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۶:۰۵:۵۵
هيج كس موافق با بزرگنمايي پيشرفت هاي ايران و گزافه گويي در اين زمينه نيست ولي بايد پذيرفت كه خيلي ها كه متاسفانه برخي از آنها ادعاي نخبگي نيز دارند با هر خبر پيشرفتي بصورت منفي برخورد ميكنند و تازه اين را نشان از نبوغ و هوشمندي خود ميدانند كه مثلا فريب اين رژيم! را نميخورند...
به نظر بنده ترويج اينچنين تفكري مهلك تر از هر زهري براي پيشرفت و اتكا به نفس يك ملت است و مروجين اين تفكر دانسته يا نا دانسته خائن ميباشند.
پس خواهش ميكنم خودتان قضاوت كنيد و خائنين را شناسايي نماييد.. (306562)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۲۱:۲۵:۱۸
با شما موافقم این روزها بعضی ها نخبگی را مساوی با مخالفت می دانند. هر واقعیتی را انکار می کنند تا به نوعی ابراز وجود کنند. بعضی ها هم که دلخوش به کوبیدن و ندیدن از خودشان بالاتر هستند. معمولا اینجور افراد چون نکته مثبتی برای نشان دادن و گفتن ندارند برای مطرح کردن خود این روش را پیش می گیرند. (306634)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۰:۰۲:۳۸
تحریم = فرصت
بنده یک محقق 26 ساله هستم و چند پروژه ای که تا کنون گرفته ام بخاطر همین تحریم ها بوده است .

تحریم ها بیشترین فشار را بر قشر مستضعف وارد کرد و بیشترین فرصت را برای دانشگاهیان و تولید کنندگان و بازرگان ، اما امروز همین مستضعفانند که حامی اصلی انقلاب و نظریات آن که باعث تحریم می شوند می باشند . (306458)
 
محمد
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۸:۳۵:۴۲
بنده هم شرايط مشابه شما را دارم. كاملا با شما موافقم. متاسفانه در كشور كمتر به صورت واقع بينانه مثل اين مقاله به پيشرفت هاي ما نگاه ميشه.
حتي به خيلي از موفقيت ها در فضاي سياسي كشور توجهي نميشه. نمونش سند كارون 4 بود. چرا كسي نميگه سند كارون يك 15 سال طول كشيد ولي سند كارون 4 سه و نيم سال (306604)
 
دانشجو
۱۳۸۹-۰۲-۰۴ ۱۷:۴۱:۰۷
البته منظورتان سد كارون 4 بوده است. لازم است اشاره كنم كه روند ساخت سد هاي بزرگ همواره طولاني بوده هرچند در مورد سد و نيروگاه 2000 مگاواتي(با طرح توسعه) كارون 4 اين روند سريعتر بوده ولي تفاوت كمتر از ميزاني است كه شما فرموده ايد. (307008)
 
عرفان شعرا
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۰:۰۴:۴۳
ميزان، راي ملت است. اينكه نظر مردم در اين باره چيست...

هيچ كس منكر پيشرفت ايران در بعضي از زمينه ها نيست. در زمينه نظامي، به خصوص، ما آن قدر قدرتمند هستيم كه اسراييل درباره ي حمله به ايران، يك شبه تصميم نگيرد.

اما در بسياري از زمينه ها بسيار عقبيم....

ايران به هيچ وجه از آزاد ترين كشور ها نيست. همين ديروز بود كه يك روزنامه ي منتقد ديگر (بهار) توقيف شد و جواز فعاليت دو حزب ملغي گرديد.

وضعيت تورم و اقتصاد ما، در كنار افغانستان، يكي از اسف باز ترين تورم هاي دنيا مي باشد.
و...

الف جان، چرا تو هميشه مسائل را سياه يا سفيد مي بيني؟

ايران، همان طور كه گفتم، در بعضي زمينه ها بسيار پيشرفت داشته است. ولي در بعضي زمينه ها هم واقعا وضعيت خراب است.

ضمنا مي شود بفرماييد كه ايران چه چهره هاي بسيار روشن و درخشاني را در زمينه هاي عكاسي و موسيقي و تئاتر و... به جهانيان معرفي كرده است؟؟؟ (306459)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۲ ۱۱:۲۱:۴۱
این هم مدرکی از مهد آزادی:
اعطاي حق راي به ساكنان واشنگتن باز هم از دستور كار كنگره خارج شد
طرح اعطاي حق راي براي مردم واشنگتن در مجلس قانونگذاري آمريكا براي چندمين بار در دهه گذشته از دستور كار كنگره خارج شد.
پس از آنكه اوايل هفته جاري اعلام شد قرار است به زودي مجلس نمايندگان آمريكا طرح اعطاي حق راي به مردم واشنگتن در كنگره را مورد بررسي قرار دهد، شادماني زايدالوصفي سراسر پايتخت ايالات متحده را فرا گرفت. اما روز گذشته ناگهان يك سناريوي آشنا براي مردم تكرار شد: نمايندگان باز هم طرح اعطاي حق راي را از دستور كار كنگره خارج كردند!
سال 2006 نيز مسئله واشنگتن يك بار در كنگره آمريكا به شكل اميدواركننده اي طرح و پس از مدتي از دستور كار خارج شده بود.
مردم واشنگتن از بدو پيدايش كنگره آمريكا در اين مجمع قانونگذاري فاقد حق راي بوده اند. تحليل گران علت محروميت مردم پايتخت آمريكا از ابتدايي ترين حقوق دموكراتيك را نژادپرستي آنان مي دانند كه حاكميت نژادپرست آمريكا تمايلي به احقاق حقوق آنها ندارد.
به نوشته پايگاه اينترنتي شبكه CBS آمريكا، «استني هوير» رهبر اكثريت مجلس نمايندگان آمريكا از اينكه طرح حق راي موسوم به DC VRA از دستور كار كنگره خارج شده عميقا اظهار تاسف كرد و در عين حال يادآور شد: «مردم واشنگتن بايد از تلاش براي تصويب اين طرح دست بردارند.»
«جنبش راي براي واشنگتن» در پي اين اقدام كنگره يك بيانيه انتقادي منتشر كرد. در اين بيانيه آمده است: «مردم واشنگتن عقب نشيني نخواهند كرد. اين جنبش به تلاش هاي خود براي تصويب طرح اعطاي حق راي به مردم پايتخت آمريكا ادامه خواهد داد.»
«ايلير ژركا» رئيس اين جنبش سال گذشته در یک گفت وگو با یک نشریه داخلی آمريكا را تنها كشوري خوانده بود كه مردم پايتخت خود را از داشتن حق راي محروم كرده است.
[ (306704)
 
عرفان شعرا
۱۳۸۹-۰۲-۰۲ ۱۲:۳۷:۵۳
دوست عزيز، آنها رييس جمهورشان يك سياه پوست است، آن وقت بخاطر مسايل نژاد پرستي، حق راي را از مردم سلب مي كنند؟؟؟

اطلاعاتم در اين زمينه كافي نيست، يا بهتر بگويم صفر است...

ولي عقل من مي گويد غير ممكن است كه يك كشور، رييس جمهورش سياه پوست باشد، آن وقت در واشنگتن.....

هر خبري رو كه خوندي، سريع باور نكن. شايد اصل خبر درست باشد (شايد)، اما شايد دليل ديگري هم دارد. دليلي بجز تحليل هاي افراطيون ذيل اخبار... (306730)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۲ ۱۸:۳۵:۱۴
مردم واشنگتن حق رای ندارند چون که جز هیچ ایالتی نیستند. شما اگر نقشه امریکا رو هم نگاه کنید می بینید که واشنگتن جز هیچ ایالتی نیست (306782)
 
علی شرقی
۱۳۸۹-۰۲-۰۳ ۱۰:۵۳:۳۷
لابد بخاطر این است که چوم حکومت در انجا مستقر است باید ساکنان واشنگتن بی طرف بمانند مانند سوئیس در مناسبات بین الملل (306855)
 
president
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۰:۴۲:۳۱
حالا که دشمن هم مجبور به اعتراف شده، امید است که آن محدود مغرضان داخلی هم چشم خود را بر این پیشرفت ها باز کنند. (306474)
 
lind
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۰:۵۴:۳۲
ميشه بگين خاورميانه كجاست كه ما تو انجا خيلي مطرحيم (306482)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۲ ۱۱:۳۱:۱۸
ميشه بگين خاورميانه كجاست كه ما تو انجا خيلي مطرحيم؟
اطلاعات عمومي آمريكايي ها !

درباره حماقت آمريكايي ها و بي سوادي و ناداني شان نسبت به امور دنيا حتما تا به حال چيزهايي شنيده ايد. مثلا اينكه، از نگاه مردم كوچه و خيابان ينگه دنيا - حتي شخصيت هاي سياسي و غيرسياسي و تحصيلكرده هايشان - كره و عراق «يك جايي طرف هاي استراليا است» يا اينكه، از بين اسرائيلي ها و فلسطيني ها هنوز معلوم نيست «كدامشان به طرف آن يكي سنگ پرتاب مي كنند!» و يا باز هم، خدا مي داند كه «ديوار برلين» در كجاي دنيا قرار داشته است. اما، نه فكر كنيد كه مثلا انگليسي ها وضعي بهتر از آمريكايي ها دارند!
حالا، بخوانيم گزارش خياباني يك خبرنگار آمريكايي را كه سايت «آلتر انفو» آن را نقل كرده و به صورت سوال و جواب ارائه شده است. اما، خبرنگار آمريكايي ديگر ذكر نمي كند كه مصاحبه خياباني اش را دقيقا در كدام قسمت آمريكا انجام داده است،
براي هر سوال هم جواب اقلا 2 شهروند آمريكايي ارائه شده است:
¤ كشوري را نام ببريد كه با حرف «يو» (U) شروع شود.
1) يوگسلاوي (كه البته با حرف «واي» - y ! شروع مي شود) - 2) يوتا ( ايالت آمريكا!) - 3) يوتوپيا (كه كشوري خيالي و در اصل «مدينه فاضله» است).
اسرائيلي ها چه ديني دارند؟
1) اسرائيلي - 2) مسلمان - 3) اسلامي - 4)احتمالا كاتوليك
¤ دين بودايي هاي تبت چيست؟
1) ؟؟؟؟ 2) اسلامي؟ درست نمي دانم!
¤ چه كسي در جنگ ويتنام پيروز شد؟
1) آمريكايي ها 2) آيا ما در جنگ ويتنام هم بوده ايم؟!
¤ «فيدل كاسترو» كيست؟
1) احتمالا، يك خواننده!
¤ يك مثلث چند ضلع دارد؟
1) معلوم است، چهار ضلع!- 2) اصلا ضلع ندارد ... خوب، شايد هم يكي!
¤ واحد پول انگليس چيست؟
1) ؟؟؟؟- 2) انگليس اصلا چي هست؟ - 3)نمي دانم - 4) احتمالا همان پول آمريكايي است - 5) پول ملكه اليزابت نيست؟!
¤ در ارتباط با جنگ ضد تروريسم، فكر مي كنيد كشور بعدي كدام است؟
1) براي اشغال كردن؟ خوب، عربستان سعودي - 2) يك جايي در خاورميانه 3) فكر مي كنم ... ايتاليا! - 4) كوبا - 5) روسيه، چين - 6) هند و پاكستان - 7) اندونزي، برزيل - 8) كانادا - 9)سريلانكا - 10) احتمالا فرانسه!
¤ چرا فرانسه؟
- به نظر مي رسد تنشي بين ما باشد!
¤ «توني بلر» كيست؟
1) او را نمي شناسم! يك مهمان است؟ - 2)هنرپيشه است.
¤ كدام كشور جزو «محور شيطان» است؟
1) مي دانم كه آلمان يكي از آنهاست! در مورد آنهاي ديگر مطمئن نيستم - 2) خوب، كاليفرنيا! - 3) نيويورك! 4) بيت المقدس - 5) فلوريدا - 6)فلسطيني ها و اسرائيلي ها - 7) فكر مي كنم ...مي سي سي پي!
¤ انسان چند كليه در بدنش دارد؟
1) بدون شك، يكي!
¤ چه تعداد جنگ جهاني تا به حال روي داده است؟
1) معلوم است؟ سه تا!
¤ «هيروشيما» و «ناگازاكي» به چه دليل معروفند؟
1) به خاطر جودو نيست؟ يا كشتي!
¤ چند «برج ايفل» در شهر «پاريس» وجود دارد؟
1) به نظر من، 10 تا!
¤ «القاعده» چيست؟
1) يك گروه انتحاري در اسرائيل رئيسشان هم «ياسر عرفات» است! همه اين را مي دانند!
¤ ديوار برلين در كجا قرار داشت؟
- هيچ ايده اي ندارم ...
و حالا بشنويم از انگليسي ها:
¤ پول رايج ايرلندي ها چيست؟
1) يورو جنوب ايرلند - 2) پوند - 3) ميليون!
¤ پول رايج انگليس كدام است؟
1) نمي دانم!
¤ پرچم انگليس چند رنگ دارد؟
1) اوه، 4 رنگ؟ - 2) دو رنگ - 3) 5 رنگ!
¤ پرچم اتحاديه اروپا چند رنگ دارد؟
1) بدون شك، 3 رنگ!
¤ يك اتومبيل انگليسي را نام ببريد ...
1) سوزوكي - 2) فورد - 3) سيتروئن - 4)نمي دانم - 5) ولوو - 6) پژو!
¤ اسم نخست وزير كنوني انگليس چيست؟
1) جرج بوش نيست؟ - 2) جك بلير!
¤ مثلث چند ضلع دارد؟
1) 5 ضلع ... اصلا چي هست؟ فكر كنم 4 تا!
فکر کنم بتونی خاورمیانه رو حالا پیدا کنی! (306707)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۱:۵۴:۰۴
1-اينكه ايران يكي از آزادترين كشورها در منطقه خاورميانه است مصداق \" غنيمت دانستن لنگه كفش در بيابان است\" و جاي افتخاري ندارد. ما اولين كشور مطرح كننده حقوق بشر در جهانيم اما وضعيت چندان مناسبي در زمينه آزاديهاي سياسي در ميان كشورهاي مطرح دنيا نداريم و نبايد از مقايسه شدن با كشورهاي عربي سرمست شويم.
2- ما در حوزه هاي فرهنگي مانند سينما و موسيقي استعدادهاي زيادي به جهان معرفي كرده ايم اما حاضريم يك بار از اين استعدادهاي جهاني حتي يك بار در صدا و سيما استفاده كنيم؟ (306503)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۱:۵۴:۴۸
باز هم خوبه نوشتید خاورمیانه ! البته خوشحالی‌ هم دارد در بین کشورهای پاکستان و افغانستان و اعراب پیشرفته باشیم (306504)
 
علي
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۵:۰۵:۳۴
سلام
زنده باد ايراني و هر ايراني كه براي پيشرفت كشورش در تلاش است!
زنده باد ايراني كه ايران را با اسلام مي خواهد!
زنده باد ايراني كه حامي مظلومان جهان است!
زنده و پاينده باد ايران اسلامي! (306556)
 
كوزه گر
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۵:۱۴:۰۵
http://www.google.com/publicdata?ds=wb-wdi&met=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:IRN&dl=en&hl=en&q=iran+gdp#met=ny_gdp_mktp_cd&idim=country:IRN:EGY

از لحاظ اقتصادي لينك بالا وضعيت رشد توليد ناخالص ملي ايران را نشان مي دهد .

http://www.google.com/publicdata?ds=wb-wdi&met=sp_dyn_le00_in&idim=country:IRN&dl=en&hl=en&q=iran+life+expectancy#met=sp_dyn_le00_in&idim=country:IRN:USA

از لحاظ اميد به زندگي لينك بالا رشد بسيار خوبي را نشان مي دهد.


http://www.science-metrix.com/30years-Paper.pdf

از لحاظ رشد علمي هم فايل فوق بخصوص صفحات 8 و 9 بسيار خواندني است . (306558)
 
y
۱۳۸۹-۰۲-۰۳ ۰۶:۵۲:۲۷
این سایت اطلاعات جامعتری را داره، به علاوه اینکه خیلی از اطلاعات را میشه در یک چارت همزمان دید.

www.bit.ly/bo1Nzm

البته این سایت تا سال 2007 را داره، ولی روند وقایع هم نشان دهنده خیلی چیزهاست. (306842)
 
علی
۱۳۸۹-۰۲-۰۳ ۱۱:۳۹:۵۷
مقایسه ایران با همسایگان تحت اشغال (عراق و افغانستان) هم خیلی جالبه. (306860)
 
دانشجو
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۶:۴۰:۳۱
بجاي الف من به شما شاعر گرامي و شعرتان پاسخ ميدهم
در مورد آزادي:
در فرانسه، كانادا، امريكا و امثال اين مهدهاي آزادي جمله اي و كلمه اي بر خلاف يهود و صهيونيزم بگوييد و بنويسيد تا معناي آزادي را درك كنيد.
در فرانسه، كانادا، امريكا و امثال اين مهدهاي آزادي مخالف امنيت ملي كوچكترين صحبت تلفني انجام دهيد و يا ايميلي رد و بدل كنيد تا معناي آزادي را درك كنيد.(تازه تفسير امنيت ملي هم با خودشان است!)
در عراق اشغال شده توسط امريكاييها قدم گذاريد تا برخورد آزادي خواهانه ايشان با عراقي ها و همچنين ايراني هايي كه آنجا ميروند را ببينيد و تنها وقتي از عكس قرنيه چشمتان گرفته تا اثر تمام انگشتهايتان و احتمالا آزمايش dna شما را به عنوان يك ديتا بيس براي جاسوسي در اختيار نگيرند معناي آزادي را متوجه نميشويد.
البته در فرانسه، كانادا، امريكا ميتوانيد به خدا هم فحش دهيد كه اين از نظر برخي نهايت آزادي است البته اين فحش دادن نبايد منافع صهيونيستها و شركتهاي نفتي آنها را تهديد كند!

اما در ايران!
روزنامه هاييكه علنا اسلام و تشيع را به سخره ميگيرند كه قطعنا از مصاديق تهديد امنيت ملي است آزادانه فعاليت ميكنند(البته برخي مواقع هم به دلايل سياسي ممكن است اشتباهي دانسته يا نادانسته انجام گيرد)
دروغگوياني نظير موسوي و كروبي و ... را ببينيد كه با زير سوال بردن يكي از مهمترين اركان نظام يعني همان جمهوريت و راي مردم، 8 ماه تهران را به آشوب كشيدند و هنوز آزادند!
ادارات دولتي را ببينيد كه كارمندانش حقوق جمهوري اسلامي ميگيرند و اغلب مخالف نظام اند(مخالفت با دولت كه اصلا مهم نيست)، با پررويي تمام در تمامي اغتشاشات حضور مييابند و انرا اعلام نيز ميكنند و جالب آنكه با اين وجود ارتقاء هم مييابند!
و...
در مورد تورم با شما تا حد زيادي موافقم ولي بايد بدانيم كه با وجود اينهمه دشمن داخلي و خارجي برخي مسائل اجتناب ناپذير است ضمن اينكه نوپا بودن اين سيستم و در حال توسعه بودن كشور را نبايد فراموش نمود.
در مورد مسائل فرهنگي نظير عكاسي، فيلم سازي و ... اگر مقايسه اي با كشورهايي در سطح خودمان داشته باشيم متوجه ميشويم كه واقعا پيشرفتها با وجود برخي هرزه گيها چشمگير بوده است. (306573)
 
مهدی
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۱۸:۰۴:۴۴
البته مانباید دلمون رو به این حرف ها زیادی خوش کنیم هرچند ادم های با انصاف همه جا هستند مهم این هست که ما کشور رو با همدیگه به آرمان های بزرگش برسونیم که درد داره سختی داره خیانت کار داره منافق داره و... ولی خب من می دونم خیلی از این مسولین بی عرضه هستند و همش به فکر منافع خودشون هستند ولی وقتی رهبری فرزانه رو می بینم امیدوار می شم (306594)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۲ ۰۲:۰۷:۳۴
بهترین کار اینه که ببینی چه مشکلی وجود دارد، حلش کنی. (306667)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۱ ۲۰:۵۳:۵۳
‫بنظرم این پاتریک خان ما ۲ هفته اومده ایران یراست رفته شمال شهر تهران ، بهش خیلی خوش گذراندند !! بعد اونوقت به این نتیجه رسیده که ایران کشور آزاد ، پیشرفته و مدرنی است !! (306627)
 
ناشناس
۱۳۸۹-۰۲-۰۲ ۰۱:۰۷:۵۱
ببخشید میشه لینک اینو تو همین میدل اییسنت ان لاین بذارین ما اصل مقاله رو ببینیم. ما که همه میدل ایست ان لاین گشتیم چیزی ندیدیم (306660)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۳ ۱۳:۱۱:۴۴
اینم لینکش:
http://www.middle-east-online.com/english/Default.pl?id=38499 (306870)
 
۱۳۸۹-۰۲-۰۲ ۰۲:۳۷:۳۴
آنکس که نداند که نداند.... در جهل مرکب ابد الدهر بماند
هیچ کسی مخالف این نیست که ما نباید خودمان را دست کم بگیریم اما حقایق را وارونه جلوه دادن کمکی به پیشرفت نمی کند.
آنهایی که ایران را در رده کشورهای اول دنیا در نظر می گیرند به نظرم پایشان را از ایران بیرون نگذاشته اند و هر آنجه تلویزیون از دنیای بیرون نشان داده منبع تصمیم گیری است. من آرزویم این است که ایران چنین باشد اما ...
چندی پیش بحثی درباره خط فقر در گرفت ولی زود جمع و جور شد. اگر می خواهید بدانیم در دنیا کجا هستیم ببینید چقدر فقیر داریم و انرا با جاهای دیگر مقایسه کنید.
دوست عزیزی که پیشرفتهای نظامی را مطرح کرده بداند که شوروی سابق از این نظر با آمریکا برابرای می کرد اما سرنوشتش چه شد. همین الان کره شمالی موشک قاره پیما دارد و بمب هسته ای اما مردمش از گرسنگی دارند می میرند.
ایران دومین کشور دارنده گاز و سومین دارنده نفت است. ما بیش از ۸۰ درصد بودجه سالانه مان وابسته به این مواد خام است. ۳۰ سال فرصت کافی بوده است تا اگر افراد لایقی سر کار هستند کشوری با این منابع عظیم را حداقل از فقر نجات دهند. با آمار اشتباه دادن هیچ کشوری پیشرفته نشده. همین عکسهای الف را ببینید درباره این گزارش. همه اش مربوط است به داشته های ما از پیشینیان یا به واسطه انها.
اینه چون نقش تو بنمود راست..... خود شکن ایینه شکستن خطاست. (306668)
 
ناشناس
۱۳۸۹-۰۲-۰۶ ۲۲:۴۸:۲۴
با سلام ، ایکاش یک مسلمانی پیدا می شد و در ارتباط با پیشرفت های ایران از زبان صاحب نظران بی طرف دنیا تحقیق می کرد و یا اینکه پیشرفت های ما را با پیشرفت های دیگران مقایسه و به دور از بزرگ نمایی و یا سیاه نمایی و به صورت واقع بینانه آنها را مطرح می کرد . خدا پدرش را بیامرزد اگر این کار را بکند (307522)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.