نظر منتشر شده
۹
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 464519
سیف: اقتصاد کشور با موفقیت از رکود خارج شده است
بخش اقتصادی الف، 1 اردیبهشت96
تاریخ انتشار : جمعه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۳۹
به گزارش الف؛ رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه رشد نقدینگی در سال۹۵ به رقم ٢٣.٢ درصد رسید، تاکید کرد با توجه به کاهش آن نسبت به رقم مشابه سال قبل (۳۰ درصد) اطمینان‌خاطر بیشتری را در خصوص کنترل نرخ تورم به دست می‌دهد.

ولی الله سیف در کانال تلگرامی خود توضیحاتی را در خصوص کنترل رشد نقدینگی و تامین مالی مناسب تولید؛ ارائه کرده است که در ادامه قابل مشاهده می‌باشد.

اقتصاد ایران در سال گذشته با موفقیت‌های قابل توجهی به لحاظ ثبات در بازار ارز، تداوم روند کاهشی نرخ تورم و دستیابی به نرخ تورم تک‌رقمی  و حصول هم‌زمان رشد اقتصادی دو رقمی در نه ماهه سال 1395 همراه بوده که جملگی نشانه ‌هایی امیدوارکننده از روند آتی تحولات اقتصاد ایران را بدست می‌دهند. علاوه بر تحولات مثبت یاد شده، آخرین اطلاعات پردازش شده در خصوص رشد نقدینگی و عملکرد تسهیلات پرداختی در سال ١٣٩٥ نیز تکمیل کننده موفقیت‌های مزبور است. بر اساس آخرین اطلاعات موجود، رشد نقدینگی در سال ١٣٩٥ به رقم ٢٣.٢ درصد رسید که با توجه به کاهش معنی‌دار آن نسبت به رقم مشابه سال قبل (30 درصد) و نیز پایین‌تر بودن آن نسبت به روند بلندمدت رشد نقدینگی، اطمینان‌خاطر بیشتری را در خصوص کنترل نرخ تورم و صیانت از توفیقات حاصله در این خصوص به دست می‌دهد. بی‌شک لحاظ داده‌های جدید در خصوص رشد اقتصادی و نیز عملکرد مناسب رشد نقدینگی در سال ١٣٩٥ و سایر مولفه‌های اقتصادی، چشم‌انداز روشن‌تری از اقتصاد ایران را در مجامع بین‌المللی به نمایش گذاشته و جذابیّت‌های اقتصادی کشور برای سرمایه‌گذاران خارجی را افزایش خواهد داد.‌

از سوی دیگر و با وجود کاهش رشد نقدینگی، حجم تسهیلات پرداختی شبکه بانکی کشور در سال ١٣٩٥ به رقم ٥٤٨٣ هزار میلیارد ریال بالغ گردیده که نسبت به رقم مشابه سال ١٣٩٤ (٤١٧٣/٢ هزار میلیارد ریال) به میزان 1309/8 هزار میلیارد ریال (٣١/٤ درصد) افزایش نشان می‌دهد. واضح است که با وجود تنگنای مالی و مشکلات ساختاری در شبکه بانکی، این میزان تسهیلات پرداختی نشان از عزم و سهم بالای شبکه بانکی در تأمین مالی فعالیت‌های مختلف اقتصادی دارد که به عنوان یکی از شاخص‌های مهم عملکرد سیستم بانکی قابل طرح است. قطعاً حصول به این موفقیت‌ها بدون حمایت‌های دولت و مجلس محترم شورای اسلامی و معاضدت مدیران و بدنه اجرایی بانکها غیرممکن بوده است. در همین جا لازم است که از همکاران خادم، پرتلاش و صدوق شبکه بانکی تقدیر و تشکر کنم که علی‌رغم وجود بسیاری از مشکلات و تحمل انتقادات غیرمنصفانه، نهایت تلاش خود را در جهت تأمین مالی سالم اقتصاد انجام داده و انجام وظیفه و رسالت اصلی خود را مقدم بر هر موضوع حاشیه‌ای دیگر قرار داده‌اند.

مجموعه تحولات صورت گرفته در خصوص متغیرهای واقعی و اسمی اقتصاد در سال ١٣٩٥، این پیام امیدوارکننده را تداعی می‌کند که اقتصاد کشور با موفقیت از رکود خارج شده و با توجه به غیرتورمی بودن این دستاورد، پویایی و سلامت در روند رشد اقتصادی کشور آغاز شده است."
 
کلمات کلیدی : بانک مرکزی+ولی ا.. سیف+نقدینگی+خروج از رکود
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۰۱ ۱۴:۵۶:۰۰
مگه اقتصادی هم مونده بااین بی برنامه گی شما (4273682) (alef-11)
 
فرهنگی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۱ ۱۵:۰۱:۵۳
بابا من نمیدونم دیگه نمیخواهید این عوام فریبی رو تموم کنید مردم خسته شدند در این چهارسال از بس وعده الکی شنیدند (4273709) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۱ ۱۵:۵۲:۱۹
اگه شما ریئس بانک مرکزی باشید به روحانی رای نخواهم داد. (4273902) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۲-۰۱ ۱۶:۰۴:۴۶
کدام خروج از رکود؟ روی کاغذ؟ (4273946) (alef-11)
 
Seychelles
۱۳۹۶-۰۲-۰۱ ۱۶:۱۰:۰۱
آقای سیف مرسی که هستین..مرسی که با تدابیرتون به همراه وزیر اقتصاد در این چهارسال یکسال کشور را از رکود در میارید و دوباره برش میگردونید..مرسی (4273961) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۲-۰۱ ۱۶:۱۸:۲۶
در برج عاج بودن و در میان مردم نبودن به همین نتایج نیز باید رسید. (4273981) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۱ ۱۷:۲۰:۴۷
شما لطفا اول درباره اون مجوزى رو كه به موسسه كاسپين دادى توضيح بده و مردم رو از بلاتكليفى در بيار، بعد درباره ركود كشور و اقتصاد صحبت كن (4274133) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۱ ۱۷:۲۱:۲۴
جناب سيف شما در كدوم كشور زندگي مي كنيد؟! (4274137) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۰۱ ۲۰:۴۰:۲۰
نشانه هاي خارج شدن از ركود كدام ها هستند؟ (4274560) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.