نظر منتشر شده
۳۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 268913
در حاشیه ی "درحاشیه"
بخش تعاملی الف - محمود صباغی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۳۰
سریال جدید و پرمخاطب مهران مدیری بعد از یک دوره پر کش و قوس، و اعتراضات مکررپزشکان به انتها رسید.( یا به انتها رسانده شد !) اینکه ارزش هنری سریال "درحاشیه" چیست و تا چه میزان از منظر نقد قابل اهمیّت است، سخن این نوشتار نیست. تنها به این نکته کلیدی که اصولآ طنز، آئینـه تمام نمای ناهنجاریها و بیان واقعیات تلخ اجتماعی به زبانی شیرین است بسنده می کنیم و تجزیه و تحلیل آنرا بعهده منتقدین هنری وامیگذاریم.

یادداشت حاضر بر عملکرد پزشکان و دست اندرکاران حوزه درمان اشاره دارد که قبل از تولید "در حاشیه" در جریان گلایه های ریز و درشت بیماران از شیوه درمان خود درمطب پزشکان و دربیمارستانها قرار داشته ایم که بعضآ رسانه ای شده و بازتاب گسترده ای هم در پی داشته است.

اصولآ بیماری و درمان و علم پزشکی ماهیتی انسانی و فارغ از معیارهای مادی و متفاوت با مشاغل دیگر دارد - یعنی باید داشته باشد - نگاهی ویژه به "شغل" پزشکی بعنوان یک منبع مطمئن و " فقط " برای کسب درآمـد کلان مادی وسوق یافتن ماهیت درمان به اهدافی جانبی و از پیش تعیین شده ( مانند سزارین های غیر ضروری واعمال جراحی زیبائی که این روزها خود شاخه های متعددی دارد)، با هیچ متر و معیاری منطبق نیست. بهمین دلیل است که عدول از مبانی پذیرفته شده علم پزشکی، بسرعت واکنش جامعه را بر می انگیزد.

همین سال گذشته بود که ماجرای "زیرمیزی پزشکان" بسرعت فراگیر و سر وصدای زیادی را بپا کرد.(*) شک نیست که دربخش هنری فیلم و سریال سازی، تهیه کنندگان به درستی در اندیشه سود مادی و بازگشت سرمایه خود هستند و برای تضمین این نفع مادی، بسراغ "ژانرها" و موضوعاتی میروند که دغدغه اصلی و لاجرم مورد اقبال عمومی است. ادعا نمی کنیم آنچه در "در حاشیه" مطرح شد دقیقآ انعکاس عینی تمام واقعیات موجود در حوزه پزشکی و درمان است.اما فراموش نکنیم که سخن از یک سریال طنز و نه یک گزارش مستند در میان است. در اینجا روی سخن با پزشکان منعهد و دلسوزی است که تحت هر شرائطی عملکرد انسانی و منطبق با قسم نامه سقراط را نصب العین قرار داده اند.کافیست این عزیزان - ایضآ همکارانشان – برای مدتی، رسانه ها و سایتهای خبری را مرور کنند تا دستگیرشان شود که اگر بخش کوچکی از جامعه پزشکی به ساخت و پخش "در حاشیه"، معترض شده اند، چرا بیش از ۷۵% مردم در نظر خواهی ها خواستار ادامه پخش آن بوده اند؟ مردمی که علم پزشکی با درمان آنهاست که وجاهت وموضوعیت دارد، پس رضایتشان نیز شرط لازم است. اصولآ درنوعی از طنز در فیلمسازی ( همچون "در حاشیه") ، مانند کاریکاتور در مطبوعات، بیان اغراق آمیز کاستی ها و نارسائی ها ست.

بیماری و درمان ودارو و دکتر و بیمارستان، از مهمترین نگرانی ها و دلمشغولیهای امروز مردم ماست. از طرف دیگر، جامعه متشکل از مجموعه ای از مشاغل مختلف است. اگر قرار باشد به محض ساخت و پخش فیلم و یا سریالی، منتسبین به آن حرفه ، بخواهند با کمپین و جمع آوری امضاء و دعوت به تظاهرات خیابانی خواستار توقف پخش و یا تغییرآن شوند و تهیه کنندگان و کارگردانان هنری دنیای فیلمسازی وادار شوند با ساختن عجولانه یکی، دو قسمت پایانی، سر و ته اهداف خود را جمع کنند که سنگ روی سنگ بند نمی شود.

" در حاشیه " مدیری این بار متفاوت با کارهای تجارتی و"وقت تلف کن" بزبان طنز یکی از مهمترین دغدغه های امروزمردم را به تصویر کشید که اگرچه جامعه پزشکی کشور و شاید سازمان نظام پزشکی و بازشاید وزارت بهداشت و درمان را خوش نیامد، اما درد مضاعف بیماران دردمند را – اگرچه با غلـو - نمایاند. به همه کسانی که برای مدیری شمشیر از رو بستند توصیه میکنیم به بجای کتمان حقایق فائق، به رفع کاستی ها و آنچه که در "در حاشیه"با اغراق نشان داده شد بپردازند. در چنان صورتی به سریال مدیری با فراغ بال لبخند خواهند زد.که گفته اند : "طلا که پاک است، چه منتّش به خاک است؟"

(*) – " لزوم طرد پزشکان زیر میزی بگیر" تابناک دوم اردیبهشت ماه نود و سه
 
کلمات کلیدی : محمود صباغی
 
معلم بازنشسته
۱۳۹۴-۰۲-۰۸ ۱۷:۰۰:۲۱
به علت ناراحتی قلبی در بیمارستان ...... بستری شدم . پس از 10 روز دکتر......
مرا آنزیو کت کرد . وقتی فیلم آنزیو کت را به دستم داد گفت هفته دیگر بیا تا ترا عمل کنم. از دکتر پرسیدم که عمل شما چقدر برایم هزینه دارد؟ بدون آنکه نگاهم کند، گفت من به هزینه های بیمارستان وپرداختهای خدمات درمانی کاری ندارم و
من 6 میلیون تومان میگیرم. (درسال76) گفتم آقای دکتر حقوق ماهیانه من 80000
تومان است ، ومن دراین صورت باید آپارتمان مسکونی را بفروشم . دکتر نه نگاهم
کرد و نه پاسخی داد.دوباره پرسیدم آقای دکتر خطر عمل چند درصد است. این بار
پاسخ داد 1 درصد. چون میدانستم خوش شانس نیستم وباید خانه را بفروشم و زیز عمل از دنیای مادی خدا حافظی کنم ؛ با دلی پردرد ازاین همه بی عاطفگی دکتر گفتم آقای دکتر میگویند شخصی برای خواندن نماز به مسجد میرفت. در
ورودی مسجد دید یکنفر کفشها را ورانداز میکند تا کفش نویی بیابد ، از ترس دزدیده شدن کفش ،ناچار با کفش به نماز ایستاد. دزد به کنارش آمد و گفت:
نماز را با کفش نباشد.به دزد پاسخ داد : اما کفش را باشد.
حالا آقای دکتر من اگر خانه ام را بفروشم و زیر عمل بمیرم ، فرزندانم دیگر نه خانه
دارند و نه پدر . شما اجازه فرمایید که خانه ام را باشد. رویش را برگردان و رفت .
من 17 سال است که عمل نکرده ام و پزشکان متخصص میگویند نیاز به عمل نداری . سیگار نکش ، پیاده روی کن وداروها را به موقع مصرف کن .
خوشبختانه هم خانه را هست و هم بابا را! (2855171) (alef-13)
 
dm.noori@yahoo.com
۱۳۹۴-۰۲-۰۹ ۱۲:۵۹:۲۷
البته شکی نیست که در جامعه پزشکی نیز افراد سود جو وجو ددارند.ولی سوال اینجاست شما بی دلیل که بیمارستان نرفتید و 10 روز بستری نبودید؟ پس در این 17 سال به لطف خدا و کمک گروه دیگری از پزشکان در سلامتی کامل هستید.چرا از عملکرد یک نفر اینگونه شاکی هستید ولی از عملکرد گروه دیگر هیچ تمجید نمی کنید؟ (2857297) (alef-13)
 
معلم بازنشسته
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۶:۰۳:۱۱
هدف جنابعالی چیست؟ دفاع از پزشکی که به ارزشهای حرفه خویش پایبند نیست یا اینکه چرا از پزشکانی که وظیفه شان را انجام داده اند سپاسگزاری نکرده ام؟ اگر پزشک درقبال دریافت حق الزحمه منطقی بیمار را مداوا کند انجام وظیفه کرده است . اینگونه که جنابعالی توقع دارید باید برای پزشکانی که انجام
وظیفه برایشان دراولویت است وبعد حق الزحمه ، باید تندیس آنها را از طلا ساخت و درمیدانهای شهر ها نصب کرد. اگر فرصت کردید به یکی از پزشکان فداکار ومردمی مراجعه فرمایید تا مطمئن شوید که هیچیک از آنها نیاز به تشکر
بیمار ندارند واز خدمت کردن به بیماران لذت میبرند وبا رفتارهای انساندوستانه
خویش اگر برج سازی نمیکنند، سرمشقی انسانی برای بیمارو اطرافیان بیمار میشوند. مانند مرحوم دکتر شیخ در مشهد ومرحوم دکتر مزدستیان در اندیمشک و..... دیگرانی که حتی داروی رایگان بیمار را هم تهیه میکنند ودیگرانی که با پای گچ گرفته به منزل بیمار مراجعه میکنندو.... (2859636) (alef-13)
 
ق-ن
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۲۲:۰۵:۱۸
درود برشما يكي از بالاترين عبادتها انجام وظيفه مي باشد .براي اينكه وظيفه اي را كه قبول كرديم ودرست انجامش داديم انتظار تشكر و سپاس داشته باشيم خود يكي از توقعات بي مورد وبيجاست.اما من در مشهد آدرس دارم كه بيماري در يكي از بيمارستان هاي كلاس بالاي شهر در نوبت عمل بوده با مبلغ هفت ميليون تومان ، بستگانش تحقيق مي كنند مي بينند همان عمل در بيمارستان ديگري با همان پزشك به مبلغ 4 ميليون انجام مي شود تصميم مي گيرند ببرند آن جا عمل كنند وقتي مي خواستند ببرند علت را كه مي پرسند اجازه نمي دهند ببرند و در همان بيمارستان با همان 4 ميليون عمل ميكنند . به نظر شما اين براي آن آقاي دكتر و آن بيمارستان پسنديده است ؟ به نظر من در هيچ بقالي به اين شكل كار درست نيست . (2861215) (alef-13)
 
هوشنگ
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۲۲:۰۶:۱۵
دوست عزیز ایشان در مورد همان پزشک صحبت کرد نه همه بهتر است واقع بین باشید و کمی حال این بنده خدا را درک کنید (2861217) (alef-13)
 
هوشنگ
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۲۲:۱۱:۳۴
من زحمات تمام پزشکان را نفی نمی کنم اما برای من جای سوال است چرا پزشکی که به خود اجازه می دهد علاوه بر پول عملی که از بیمازستان میگیرد باید زیر میزی بخواهد . حدود دو سال قبل برای عمل قلب مادرم باید !!!! زیر میزی می دادیم تا آقای دکتر عمل کند ولی در زمان مقرر متوجه شدیم دکتر محترم به بیمارستان آمد ولی مادرم را عمل نکرد وقتی پیگیری کردیم دیدیم آقای دکتر از فرد دیگری بیشتر گرفته و بیمار آنها را عمل می کند . تو را به خدا اگر شما که بی دلیل از هر کار خلافی دفاع می کنید اگر جای ما که نه جای فردی که پول نداشت بودید چه می کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟ (2861223) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۴:۲۳:۱۹
دوست عزيز
اين 17 سال هم با كمك پزشكان متخصص مشكلي پيدا نكرده اي ولي فقط همان يك پزشك را مي بيني؟ (2859439) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۰۲:۱۶:۵۱
برادر محترم- این معلم زحمتکش وتحصیلکرده حتما می داند که پزشک جراح در بیمارستان عمل را انجام می دهد ودر بیمارستان علاوه بر پزشکان دیگر، مدیر بیمارستان وهیئت مدیره بیمارستان وسهامداران بیمارستان ومدیر داخلی بیمارستان وسوپر وایزر وپرستاران وکارکنان c.c.u ,i.c.u و دیگرانی هم هستند،آیا ممکن است مدیران وسرپرستان وبطور کلی سیستم مدیریت بیمارستان از نحوه عملکرد پزشک جراح خود با بیماران بی اطلاع باشد؟ پیشوای پرهیزکاران و جوانمردان حضرت علی (ع) میفرمایند: کدام مصلحت بالا تر ازحقیقت است؟ ازخداوند متعال خواستارم که مارا با هم مهربانتر کند. (2860413) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۰:۰۲:۰۰
عليرغم نقطه چين مشخص است كه به بيمارستان خصوصى رفته ايد خوب آغا جان نرو بيمارستان دولتى با سرويس بسيار خوب فراوان است. مثل اينه كه بخواهى بروى چلو كباب نايب و توقع داشته باشى نرخ رستوران جوان را داشته باشد (2860539) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۰۶:۳۶:۰۰
بیمارستان دولتی که یک روز قیر نیست یک روز قیف برو شهرستان ها میفهمی مردم را خدا نگه میدارد از چهار تا پرستار و دو تا پزشک عمومی چه کاری بر می آید (2861581) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۲-۱۳ ۲۲:۲۲:۴۲
بیمار ستانهای دولتی در سال 76 نوبت 6 ماه بعد را میدادند وبیمارقلبی که معمولا وضعیت اورژانسی دارد نمیتواند به چلوکبابی ارزانتر مراجعه کند! آغاجان! استحضار داریدکه عوام براین باورندکه عادلانه ترین چیزی را که خداوندبین مردم تقسیم کرده "عقل" است . دلیل انهم اینست که هیچکس از کمی عقل خویش ناراضی نیست
ناگفته نماند که انسانهای فرهیختهرعایت حرمت معلمان را امری ضروری می دانند( (2866073) (alef-10)
 
یک پزشک
۱۳۹۴-۰۲-۰۹ ۰۲:۵۱:۴۳
اورژانس شلوغ بود ، طبق معمول هر كسي يه سرما خوردگي ساده داشت دم دراتاق پزشك ايستاده بود كه من اورژانسيم ، پاي يه پيرمرد را بخيه ميزدم اما همراهش دايم ميامد توي اتاق و هر چي ميگفتيم بيرون باش ميگفت زر نزنين !! يه خانم افغاني پدرش را با درد قفسه سينه اورده بود و پيرمرد بدبخت MI كرده بود از من اصرار كه بايد بره CCU از دختر انكار كه دارو بده خوب ميشه !!يه پارگي اسكالپ (پوست سر) خونريزي دهنده تو اتاق بخيه از حال رفته بود ، يه خانم از دست شوهرش نصف ليوان سم سوسك خورده بود و بدحال بود داشتم بچه اي كه تب داشت را ميديدم كه مرد دفترچه بيمه و كيسه دارو ها را پرت كرد روي ميزم كه به تو هم ميگن دكتر ده تا جا رفتم هيچ كس نسخه رو نتونسته بخونه اول فكر كردم اشتباهي از من سر زده يا خطم رو نتونسته داروخانه بخونه اما كيسه دارو ها بهم فهموند كه نه دارو ها رو گرفته بود ، مرد همچنان داد ميزد كه به اندازه پولي كه گرفتي( منظورش هشت هزار تومن ويزيت بود) زور بزن !! تا نسخه توي برگه سوم هم بيافته ارام گفتم كه بعضي از دفترچه بيمه ها كاربن خوبي ندارند كه يادم افتاد اصلا دفترچه بيمه هم مال خودش نبود و به من گفته بود كه براي كمتر شدن پول دارو ها توي ان بنويسم و من قبول كرده بودم بهش گفتم مودبانه صحبت كنه و اينكه من بهش لطف كردم تو دفتر چه كس ديگه اي براش دارو نوشتم اين به جاي تشكرشه ؟ اما ديوانه وار داد ميزد مگه چقدر پول داروم كم شده؟ كه مهران مديري خوب گذاشته توي كاسه تون تو از عمد اروم نوشتي كه من نتونم امپولها رو درمونگاه ديگه اي بزنم و مجبور شم بيام اينجا (يكي نبود بهش بگه اخه ديوانه به فرض كه كاربن درست بود و خط من توي دفترچه مادرت ميافتاد اخه زن تو ميخواست دارو ها رو بزنه نه مادرت كه بهر حال دفترچه مال مادرت بود و باز هم قبول نميكردند داروي كس ديگه اي رو براي تو بزنند لطفا قبل داد زدن و قضاوت كردن از عقلت استفاده كن) ، كنترلم را از دست دادم و گفتم برو از اتاق بيرون يا شايد گفتم برو گمشو ...زن افغاني دوباره پريد تو كه حالا يه دارويي به پدر من بده ، همراه مريض سم خورده امد كه دكتر ايستادي اينجا دعوا ميكني زن من داره ميميره در صورتيكه كارهاي مريض كه توسط همسايه اورده شده بود بدون دريافت حتي ويزيت انجام شده بود سوند معده و شستشوي معده در حال انجام بود و اقاي شوهر كه اتفاقا سبب اصلي خودكشي خانم بودند تازه از راه رسيده بودند امدم بيايم بيرون تا به مريض سر بزنم كه اقاي دفترچه به دست با هيكلي تقريبا سه برابر من ايستاد جلوي در كه نميگذارم از اتاق بري بيرون منشي مان كه دختر بيست ساله چهل كيلويي ست امد دادي سر مرد زد و من از كنار مرد از اتاق امدم بيرون و رفتم اتاق احيا داد و فحشها را مي شنيدم گفتم زنگ بزنند صد و ده ، صد و ده امد به مرد دفترچه بيمه به دست گفت حق توهين نداشته كه توهين سه تا شش ماه زنداني داره ولي اگر كمي لحن صدايش ارام ميشد مرد دوباره شروع ميكرد به خزعبل گفتن كه دكتر به فكر مريض نيست و ... و ... و من دوباره برايش نسخه را ازاد نوشتم ، لوله معده را چك كردم خانم خودكشي كرده استيبل بود به امبولانس زنگ زدم تا بيمار را به مركز مسموميت ببرد كه صداي منشي و شوهر خانم خودكشي كرده را ميشنيدم كه باز بلند بود ، مرد حاضر نبود هزينه كارها را بپردازد و ميگفت ميگذاشتين بميره من پول نميدم!! تو دكتري بذار مريض بميره منشي گفت كارتي بذاره و بعدا هزينه دارو ها و لوله و ... رو بياره گفت من هيچ پولي نميدم ميخواستين هيچ كاري براش نكنين اگر از اول ميگفتين هزينه داره من ميذاشتم ميمرد! اين وسط يه خانمه اومده ميگه نوبت من نشده دكتر بچه من تب داره اورژانسيه ميگم از كي تب كرده ميگه دو روزه ، این داستان یک شب از پزشکان. حالا طنز بسازید و فحش بدید به ما ! (2856340) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۰۱:۵۸:۲۰
خیلی جالب یود
خدا بهتون صبر بده (2860408) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۱۷:۰۴:۰۵
زیاده از حد اغراق امیز است.. چیزی بگویید که بگنجد... (2860937) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۲۲:۲۸:۳۳
يك شبه كاملا عادي. حتي براي ذهن شما هم سنگين است (2861235) (alef-10)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۲-۱۳ ۱۲:۱۵:۳۹
خيلي اغراق اميز بود من مهندس فوق ليسانس هستم و در جنوب كار مي كنم و ماهيانه در اين شرايط اب و هوايي 5 مليون حقوق مي گيرم انوقت يك دكتر در زير سيستم گرمايشي و سرمايشي ماهيانه بين 5 تا 100 برابر من درامد دارد و به كارش مي گويد سخت است واقعا بعضي از شما دكترها مردم ايران را چگونه فرض مي كنيد با درس آساني كه خوانديد و نصف مهندسي زحمت ندارد و اين همه توقع
اشكال در كمبود پزشك و سيستم مافيايي پزشك در ايران است كه نمي گذارد تعداد پزشك در كشور زياد شود اين افراد مسئول تربيت پزشك بايد در يك محكمه به نوع مديريتشان كه به نفع صنف پزشكان است جوابگو ي مردم مظلوم ايران باشند (2864242) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۴ ۱۵:۳۷:۲۶
چون رتبت نرسیده پزشک شی میگی مافیای پزشکی چه ربطی داره اینهمه مهندس داریم چه گلی به سرمون زدین (2867539) (alef-13)
 
يك داروساز
۱۳۹۴-۰۲-۰۹ ۰۶:۵۵:۵۶
نكته اي كه در امر درمان مغفول مانده است اخلاق پزشكي و اخلاق حرفه اي است. من به عنوان يك داروساز به عينه شاهد زد و بند همكاران داروساز و پزشك بوده ام و كسي كه در اين ميان ضرر كرده است بيمار است و خود امر مقدس پزشكي و درمان. جالب اينكه اينجانب وقتي زد و بندها و خلافكاريها را به مسئولين غذا و دارو و انجمن داروسازان مستندا گزارش نمودم با اشاره به ايراداتي تلويحا ابراز نمودند كه اين مشكلات همه جا هست و حتي با لحن تهديد هم روبرو شدم. بنده الان در جستجوي مفري به خارج كشور امده ام و در مدت اندكي كه اينجا از نزديك شاهد روند درمان و برخورد كادر پزشكي بوده ام بايستي اعتراف كنم كه كادر درماني به رعايت اخلاق حرفه اي و اخلاق پزشكي بسيار پايبندتر هستند. از نظر معاينه بيمار، تجويز دارو، توضيح به بيمار و خيلي نكات بسيار ريز و درشت ديگر. خريد و فروش نسخه يا دفترچه بيمه و تجويز داروي خارج از فارماكوپه و برو دارو رو از اين داروخانه بگير و خيلي چيزهاي ديگه معني نداره. (2856415) (alef-13)
 
محمود
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۳:۵۹:۲۴
خدا بشما خیر دهد که بدون اینکه در برابر واقعیتها جبهه بگیرید و زمین و زمان را بهم بدوزید، حقایق تلخ حرفه خود را بازگو میکنید. شک نیست که دستگاههای نظارتی در این حرفه که باید بیشتر از صنوف دیگر حساسیت داشته باشند در این خصوص بسیار سهل انگاری میکنند. شاید دلیلش این باشد که بخش عمده تشکیلات نظارتی ، خودشان از پزشکان هستند. اگر برخورد دقیق و شدیدی با کسانی صورت بگیرد که شان حرفه پزشکی را با در آمد زائی بیشتر زیر سئوال میبرند، به این روزگار وانفسا نمیرسیدیم که بخش کوچکی از آنرا شما خودتان لمس کرده اید. واقعآ جای تاسف دارد. (2859405) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۶:۲۹:۲۱
جناب آقای دکتر داروساز ،ارزش کار پزشک و معلم و قاضی و پلیس و.... را با پول نمی سنجند . انسانیت را با ترازوی دیجیتال هم نمیتوان سنجید! برا ی برخی مشاغل ، شخصیت والا و برتر ضروریست. گرچه فداکاری های بسیاری را در طبقات فرودین جامعه نیز میتوان شاهد بود ؛ بدون آنکه خودنمایی کنند. (2859701) (alef-13)
 
پارسا
۱۳۹۴-۰۲-۰۹ ۱۰:۲۹:۱۰
قسم نامه ی پزشکان بقراط است نه سقراط (2856754) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۹ ۱۶:۳۱:۴۴
افلاطون یا جالینوس هم باشه برای این جماعت فرقی نداره (2857980) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۰۹ ۱۳:۵۱:۲۴
خوشبختانه همه چيزمدون به همه چيزمون مياد. پزشک تعميرکار ماشين پلیس نماينده بانکدار ماليات چي بنگاه دار مغازه دار شير فروش ... (2857486) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۰ ۱۳:۴۷:۴۸
شما یادت رفت اشاره کنی که بخش قابل توجهی از پزشکان و متخصصان در کار بساز و بفروشی هستند.اتفاقآ در این کار هم موفق هستند. همین دور و بر خودم تعداد زیادی از آنها را میشناسم (2859376) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۰۹:۵۹:۰۰
اينكه اشاره پر از كينه به بساز و بفروش بودن بخش قابل توجهى از پزشكان كرديد نشان مى دهد كه مشكل اصلى اكثر شماها كه به خون پزشك جماعت تشنه ايد نه مسئله پزشكى و درمان است بلكه حسادت و بغض و كينه و عقده است و گرنه فعاليت اقتصادى در حوزه اى غير از شغل مغاير هيچ چيزى و قانون و عرفى نيست و به نظر من بسيار خوب است كه پزشك از نظر مالى وابسته به درآمد پزشكى نباشد تا در كارش مسائل مالى را در نظر نگيرد. مشكل اصلى برادران و خواهران درآمد پزشكان نيست اتلاف سرمايه مملكت در هشت سال و بيچاره شدن بخش بزرگى از جامعه زير سر پزشكان نيست و اين گونه انتقادها مصداق بغض و حسد و گم كردن مقصر اصلى ايت (2860538) (alef-13)
 
هوشنگ
۱۳۹۴-۰۲-۱۱ ۲۲:۱۳:۵۳
پس جایگاه انسانیت و قسم نامه ای که خورده ایت چی شد ؟ (2861226) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۰۰:۳۹:۴۹
آخ که مردم از حسادت و بغض و کینه و عقده نسبت به دکترا. حسودی داره منو میکشه. از دست این دکترهای کاربلد و دلسوز بیمار که دائم بفکر درمان هستن و از آسایش و راحتی خودشون میزنن تا مردم زا به سلامت برسونن.که برای عمل جراحی ضروری به طبقات کم درآمد به زور و التماس دستمزد میگیره.فقط بفکر درد مردم هستن. عمل زیبائی انجام نمیدن. برای همدیگه بیمار ردیف نمیکنن(!) یارو دلش درد میکنه به دکتر ارتوپد زنگ نمیزنن بگن یه بیمار مایه دار دارم و میفرستم پهلوت. ما رو یادت نره ها. آدم اگه هرکول هم باشه حسودیش میشد دیگه. نه نمیشد،؟ نه ؟نمیش.؟ نه نمیشد.؟؟؟؟؟؟؟خدا ما را به راه راست هدایت کنه تا این عقده و حسادت از دلمون بره بیرون. آمین. (2861444) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۰۶:۴۶:۴۴
شما چرا به خودت گرفتی خب بساز و بفروشی نکن شایدم میترسی ولی دلت میخواد
قبول خیلی از پزشکان میبینن از بس فضای پزشکی خرابه تن به شغل ساختمان سازی میدهند و بعضی به خاطر درآمد بیشتر این کار را میکنند نیت افراد را که ما نمی دانیم خدا میداند و تا صبح قیامت به اندازه پلکی فاصله داریم (2861583) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۳ ۲۳:۰۵:۰۴
جهت اطلاع عرض شود که بنده همین الان هم بساز و بفروش هستم. ولی این دکترا اومدن تو کار ما و دست زیاد شده. هر جامیریم بسازیم و بفروشیم میبینیم یک دکتری قبل از ما اومده و مشغوله.ساخته و در حال فروشه. (2866148) (alef-10)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۱۰:۳۸:۳۷
بله هیچ مشکلی نیست ولی وقتی دندانپزشک در حین کار با موبایل خرید و فروش فرش و همچنین ساختمان و هماهنگی میکند یعنی در کار دقت نمی کند وقتی جراح به فکر ساخت و ساز باشد در حین عمل و یا قبل از آن فکرش به شغل دوم است که بارها در مطب و در بیمارستان این را شاهد بوده ایم که در هنگام ویزیت با تلفن راجع به شغل دوم پیگیری می کرده !!!!! وگرنه مشکلی با درامد آنها نداریم
شما نگاه کنید در تهران در بیمارستان دولتی مثل اورزانس کودکان امام خمینی در روزهای تعطیل و یا در شب یک پزشک متخصص می بینی که دائم در محل باشد عید شد و یا چند روز تعطیل همه در راه شمال و یا خارج از کشور هستند دولت جرات اوردن اینها را ندارد یعنی انقدر شکم سیر شده است که مهم نیست باز پزشکان قدیمی (2861733) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۲۳:۲۹:۱۱
اگر جامعه ما بفهمد که پزشکی یک "علم" است و بساز بفروشی یک "شغل". خیلی از مشاغل ماهیت علمی دارند، مانند : استادی دانشگاه، مهندسان فنی، خلبانان و ... . منتهی علم پزشکی با علوم دیگر متفاوت است. از آن رو که علم پزشکی یک ماهیت انسانی دارد.فریاد رس انسانی بودن یک کار معنوی است. بیماری که در حال رنج کشیدن است، هیچ چیز، هیچ چیز و هیچ جیز نمیتواند مانعی باشد برای اینکه درمان نشود. آنوقت در این کار علمی عده ای سراغ پول میروند. میگویند فلان قدر واریز کن صندوق بیمارستان تا تورا بستری کنیم. التماسشان کنی، میگویند نع. تا پول ندی نع. میگوئی آقای دکتر من ندارم. کارمندم بیا و بجای مثلآ 10 میلیون تومن ، 5 میلیون بگیر. میگوید نع. اصرار کنی جوابت را نمیدهد. مثل آن آقای معلم عزیز زحمتکش بازنشسته که اولین کامنت را گذاشته. این کجای رسم انسانی است که در هنگام شروع به طبابت قسم میخورند؟ کسی با اینها کینه ندارد. شما، من ، او ، یک بیمار، به ایشان احتیاج دارد، خانم منشی میگوید، آقای دکتر تشریف ندارند. عمل دارند. در صورتیکه سر ساختمان و برج سازی خود در حال سر و کله زدن با ووووو است. این انسانی است. باز هم بگویم؟ (2863194) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۲-۱۳ ۱۰:۱۵:۴۷
واقعا من به پزشكان متخصص حسادت نمي كنم و براي بعضي از پزشكان متخصص كه از مردم زير ميزي مي گيرند متاسفم و برايشان نگران كه روز قيامت چگونه مي خواهند جواب باري تعالي را بدهند كه بسياري از مردم مريض مستاصل را به زير خط فقر مي كشانند و در امد يك ويزيت پنج يا شش دقيقه اي انها برابر درامد روزانه اكثريت مردم ايران مي باشد نوشته هاي ما خواهش از مسئولان است كه جلوي اين اجحاف فاحش در حق مردم ايران را بگيرند نه از روي كينه و حسادت بحث بحث ناعدالتي است (2863766) (alef-10)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۱۲:۳۲:۱۸
یک دکتر برای درمان سنگ کلیه ام به بهانه های مختلف من را به مطب کشاند و پنج بار از من ویزیت گرفت دست اخر من را برای سنگ شکن معرفی کرد بعد از سنگ شکن خواستم در مورد خون ادرارم تلفنی با او صحبت داشته باشم سرم داد کشید و گفت باید بیایی مطب سرتان را در نیاورم درمان یک سنگ کلیه هفت میلی تا الان با هزینه سنگ شکن یک ملیون و هفتصد هزارتومان تمام شده و فقط صدو هفتاد هزار تومان ان حق ویزیت اقای دکتر است همه می دانیم که علت اصلی ان نیز کمبود متخصص پزشکی در کشور است که باعث زیاده خواهی پزشکان شده است
تا زمانی که خود پزشکان که ظرفیت تربیت پزشک را در کشور مشخص می کنند وجود داشته باشند مطمن باشید که همانند مافیا به نفع صنف خود عمل می کنند و گرنه معنی ندارد در کشور ما یک متخصص پزشکی بین پنج تا صد برابر من فوق لیسانس درامد داشته باشد مسولان خواهش می کنم به خصوص نماینده های محترم مجلس کاری کنند تا ظرفیت پذیرش رشته تخصص پزشکی افزایش یابد تا مشکل ریشه ای حل شود
به خدا زیبنده کشور ما نیست که با وجود اینکه در زمینه پزشکی در تحریم نیستیم منافع صنفی خاص به منافع مردم ترجیح داده شود و حق ویزیت پنج دقیقه ای یک پزشک برابر درامد روزانه یک کارگر یا معلم باشد (2861941) (alef-13)
 
رضا
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۱۲:۳۹:۲۲
بهترین بساز و بفروشان در زمینه ملک و مسکن اکنون پزشکان هستند و صاحب بهترین درامدها من برای تعدادی از انان الان کار می کنم واقعا در این زمینه خیلی موفق عمل می کنند چون هیچ مشکل مادی ندارند با پزشکی که من کار می کنم روزانه دو ملیون تومان فقط درامد کار بعد از ظهر در مطبش است که با گرفتن ان پول کارگرهایش را پرداخت می کنم و با درامدهای جراحیش مصالح و می خرم عزیزان اگر پزشکان نباشند ساخت و ساز در مملکت کم می شود و همه ضرر می کنیم پس به دولت نیز توصیه می کنم که کاری کنند تا درامد پزشکان بیشتر افزایش یابد تا مشکل مسکن مردم حل شود چون بهترین بورس بازان مسکن و زمین پزشکان هستند (2861962) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۲-۱۲ ۲۳:۵۴:۳۵
سلام
هیات محترم دولت طی زمانی کمتراز شش ماه دو بار برای خدمات پزشکی
تعرفه نوشته ومتمم زده است گویا پزشکی یعنی کاردیو لوژی وچشم پزشکی
بطوری که در یک بیمارستان دولتی کارکرد یک کاردیو لوژیست بیش از سه نفر
فوق تخصص جراحی قلب درهمان مرکز می باشد
علت روشن است .معاون محترم درمان ومسؤل تعیین تعرفه ها ایشان میباشند
گویا در هیات محترم دولت کسی سواد ندارد ویا سواد دارند ولی فرصت
خواندن مفاد مصوبات را ندارند (2863233) (alef-13)