نظر منتشر شده
۷۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 327151
گزارشی ازدلایل افزایش آمار خودکشی در میان دانش آموزان
۱۳ دانش آموز امسال خودکشی کردند
بخش اجتماعی الف، 5 بهمن 94
تاریخ انتشار : دوشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۴۳
مشکل نه مداد است نه پاک کن، نه نداشتن کیف است و نه داشتن کفش‌های پاره، مشکل نه لباس های مندرس دانش آموزی از خانواده‌ای تهی دست است و نه دوری و ناهمواری راهِ مدرسه؛ همه این ها را می توان با جشن عاطفه یا کمی همت از سوی مسئولان وزارت آموزش و پرورش حل کرد. به قول قدیمی ها؛ جای ضرر مالی زود پر می شود. گرچه در بسیاری از موارد برای حل همین مسائل مالی هم درمانده‌ایم.

این بار؛ مشکل هیچ کدام از این ها نیست. این بار حکایت مرگ است؛ آن هم مرگ دانش‌آموزان. مرگی که نه با قضا و قَدَر بلکه به خواست خود دانش آموز شکل می گیرد. این بار مشکل خودکشیِ دانش آموزانی‌ست که در نونهالی و نوجوانانی تصمیم می‌گیرند به زندگی خود پایان دهند.

روز سوم بهمن ۱۳۹۴ سیزدهمین خودکشیِ دانش آموزان طی سال جاری به وقوع پیوست؛ این بار در سرویس بهداشتی مدرسه ای در کرمانشاه، باز هم دانش آموزی خود را حلق آویز کرد. دانش آموز پایه هشتم، قبل از آغاز زنگ تفریح اول از معلم برای استفاده از سرویس بهداشتی اجازه می‌گیرد و قبل از ورود سایر دانش آموزان به محوطه حیاط مدرسه خود را در سرویس بهداشتی حلق آویز می‌کند.

اکنون پنجمین ماه از سال تحصیلی ۹۴-۹۵ را می گذرانیم، سالی که برای نظام تعلیم و تربیت کشور بیش از هر چیز به یک تراژدی شباهت دارد.
اگر از تیر ماه تابستان ۹۴ هم حساب کنیم، خودکشی دانش آموزان به ۱۳ نفر می‌رسد. ۹ نفر خود را حلق‌آویز کرده‌اند، سه نفر از ساختمان خانه و پل عابرپیاده به پایین پریده‌اند و یک نفر با سلاح گرم جان خود را گرفته است.این آمار اخبار رسمی اعلام شده از سوی نیروی انتظامی در مناطق مختلف کشور است.

مروری بر خودکشی دانش‌آموزان در سال ۱۳۹۴
۳۰ خرداد در تهران، مجید ۱۴ ساله دانش‌آموز مدرسه نمونه دولتی تهران، به دلیل مردود شدن در امتحانات پایان سال، با سیم برق خود را از تراس حلق‌آویز کرد و روز بعد به دلیل آسیب مغزی جان سپرد.

۳۰ تیر در آذربایجان غربی دختری ۱۸ ساله، دانش‌آموز رشته تجربی در محله شهرک فرهنگیان شهرستان بوکان پس از اعلام نتیجه کنکور سراسری، قبول نشدن در دانشگاه، با پرت کردن خود از طبقه سوم خانه، به زندگی‌اش پایان داد.

۱۴ شهریور در لرستان، امیر دانش‌آموز ۱۴ ساله ، به دلیل نمره پایین در درس ریاضی و ترس از سرزنش شدن، با شلیک گلوله به زندگی خود پایان داد.

۱۸ مهر در تهران، پریناز ۱۳ ساله خود را از میان نرده‌های پل عابر در شرق تهران به پایین پرتاب کرد و پس از برخورد با اتوبوس جان باخت. بر اساس اظهارات دوست این دانش‌آموز، او پیش از خودکشی گفته بود از زندگی خسته شده‌ام.

۴ آبان در آذربایجان غربی «هاوری. ق» دانش‌آموز ۱۱ ساله، ساکن محله تاج‌الدین در شهرستان اشنویه، جلوی آینه خود را دار زد و جان سپرد. این کودک، دو روز پس از دیدن فیلمی با مضمون خودکشی، دست به چنین اقدامی زده است.

۷ آبان در تهران دانش‌آموز پنجم ابتدایی در محله خلیج‌فارس تهران به وسیله روسری، خودش را از میله بارفیکس ـ حلق‌آویز کرد و جان سپرد؛ دلیل این خودکشی بیان نشد.

۱۷ آبان در مازندران، «مهرشاد. ت» دانش‌آموز ۱۴ ساله ساکن شهر «رستم‌کلا» خود را از پنکه سقفی خانه حلق‌آویز کرد و جان سپرد. در نامه مکتوبی که مهرشاد از خود به جا گذاشته آمده: «فردا همه‌تان به مراسم تشییع جنازه‌ام بیایید».

۲۷ آبان در خراسان جنوبی، دانش‌آموز ۱۶ ساله مدرسه شبانه‌روزی شهید مطهری، در آبیز شهرستان زیر کوه که قبلا پدرش او را سرزنش کرده بود وقتی همه خواب بودند، خود را به نرده‌های پشت خوابگاه حلق‌آویز کرد و جان داد.

۲۶ آذر در خراسان شمالی، «سجاد. غ» ۱۵ ساله، دانش‌آموز دوم دبیرستان یکی از مدارس شبانه‌روزی در روستای کهنه جلگه مانه و سملقان به دلیل احضار والدینش از سوی مدیر مدرسه، خود را در آغل گوسفندان حلق‌آویز کرد و به زندگی خود پایان داد.

۷ دی در یزد، «الف ـ ع» دانش‌آموز ۱۳ ساله مدرسه نمونه دولتی بافق یزد به دلیل افت تحصیلی، خود را به میله بارفیکس اتاق حلق‌آویز کرد و جان سپرد.

۱۹ دی در تهران، پسر ۱۱ ساله‌ای در تهران با حلق‌آویز کردن خود را از چارچوب در بالکن به وسیله روسری مادرش به زندگی خود پایان داد. به گفته او، این دانش‌آموز که فصل امتحانات خود را می‌گذراند، اضطراب شدیدی داشت و وقتی در خانه تنها بوده، دست به چنین کاری زده است.

۲۲ دی در یزد، اختلاف خانوادگی باعث خودکشی و مرگ دانش‌آموز دختر پایه نهم در یزد شد، او از آخرین طبقه آپارتمان خود را به پایین پرتاب کرد.

طبق موراد اعلام شده که پیش از این در یکی از روزنامه های سراسری منتشر شده بود، از ۱۳ خودکشی رخ داده در سال تحصیلی جاری، چهار خودکشی در تهران، دو خودکشی در ارومیه و دو مورد در یزد و مابقی خودکشی ها در لرستان، مازندران، خراسان جنوبی، خراسان شمالی و کرمانشاه رخ داده است.

همچنین از ۱۳ خودکشی رخ داده، علت ۶ خودکشی مرتبط با افت تحصیلی، عدم قبولی در امتحانات یا کنکور و احضار والدین به مدرسه بوده است، علت سه مورد از این خودکشی ها، سرزنش والدین، خستگی از شرایط زندگی و دیدن فیلم در رابطه با خودکشی عنوان شده است و هنوز علت ۴ مورد اعلام نشده است.

خودکشی‌های ناموفق که از دیدها پنهان می‌مانند
در این میان هستند دانش آموزانی که اقدام به خودکشی می کنند و خوشبختانه این عملشان موفقیت آمیز نیست؛ اما در عین حال آمار این اقدام‌ها در هیچ کجا هم ثبت نمی‌شود و کسی هم به آنها رسیدگی نمی کند.

معلمی درباره مشاهداتش از خودکشی های ناموفق می‌گوید: «پنجم ابتدایی بود، تمام سرش شکاف هایی حاصل از تیغ زدن بود. معاون مدرسه هنگام تیغ زدن به سر و صورت خود پیدایش کرده بود، پانسمانش کردیم و خانواده اش را در جریان گذاشتیم».

«آن یکی چهارم ابتدایی بود، مچ دستش را باند پیچیده بود، خودکشی ناموفقی داشته؛ از او می پرسم چرا این کار را انجام داده ای، می گوید؛ خانواده ام به من بی توجه هستند می خواهم اینگونه توجه شان را جلب کنم. می گوید: دوستانم می گویند اگر برای آن ها یک اتفاق بد بیفتد حتما خودکشی می کنند».

این معلم ورزش می گوید: «باید تمام حواسم هنگام ساعات ورزش به سرویس های بهداشتی باشد که مبادا یک غفلت من موجب یک حادثه ناگوار شود».

هر بار که خبر خودکشی یکی از دانش آموزان منتشر می شود، علت این خودکشی‌ها مواردی چون مردود شدن در امتحانات پایان سال، ناکامی در کنکور سراسری، پایین بودن نمره دروس و ترس از سرزنش شدن، خستگی از زندگی، دیدن فیلم هایی با مضمون خودکشی، احضار والدین از سوی مدیر مدرسه، افت تحصیلی، اضطراب شدید و اختلاف خانوادگی بیان می شود.

در این خصوص و به دنبال عدم پاسخگویی سریع کارشناسان وزارت آموزش و پرورش درباره علل و راهکارهای حل این معضل، به سراغِ یکی از جامعه شناسان رفتیم تا نظر او را در این باره بدانیم.

محمدعلی الستی جامعه شناس می‌گوید:‌ دوره‌ای را تجربه می کنیم که زندگی نسل جدید از مسیر طبیعی فاصله زیادی گرفته است. مسیری که نسل های پیشین طی کرده اند البته از نظر رفاه و تکنولوژی در شرایط بدتری قرار داشته اما آنان مسیری طبیعی را طی کردند و این مسیر طبیعی در روزگار امروز از کودکان و نوجوانان ما دریغ شده است.

وی افزود: دوران کودکی در حال حذف شدن است و فرزندان ما ناگهان پا به بزرگسالی می گذارند.

الستی تصریح می‌کند: کودکان امروز به گونه‌ای بی حد و مرز به اطلاعات دسترسی دارند. ممکن است کودکان و نوجوانان ما خیلی از مسائل را متوجه شوند اما شرایط روحی متناسب را برای حل و هضم آن موضوع‌ها نداشته باشند.

فضای بازی برای کودکان فراهم نیست
این جامعه شناس می‌گوید: فشارهایی بر روی نونهالان و نوجوانان وجود دارد؛ از مسائل اقتصادی گرفته تا فشارهایی که والدین و معلمان بر روی بچه‌ها وارد می‌کنند تا شاید نتیجه بهتری کسب کنند.

الستی خاطرنشان می‌کند: فرزندان ما احتیاج دارند در یک فضای باز جهان خارج را تجربه کنند. در گذشته خانواده هایی که درآمد کمتری داشتند، بچه‌هایشان در کوچه با همبازی های خود ارتباط برقرار می کردند، فرزندان خانواده‌های متمکن‌تر در حیاط خانه مشغول به بازی بودند اما امروز با آپارتمان نشینی فضای بازی برای کودکان فراهم نیست.

وی ادامه می‌دهد: دوستی‌ها تغییر فاز داده است و خیلی سریع اتفاق می‌افتد و سریع نیز قطع می‌شود. بچه‌ها یاد می‌گیرند در دوست داشتن همه چیز تنوع طلب باشند. دل بستگی و وابستگی های معنوی ای که بستر لازم را برای رشد فرزندانمان فراهم می کند از او دریغ می شود و در یک انبوه تنهایی به زندگی خود ادامه می دهد. شاید اطراف کودکانمان شلوغ باشد اما آدم‌ها چندان ارتباطی با او ندارند. در مدرسه با دوستان، اطرافیان و اعضای خانواده ارتباط موثری ندارد و در تنهایی خود به سر می برد و این فضاهای مجازی نیز به این فضا دامن می زند و فرد هنگامی که از محیط انسانی خود جدا می شود برای خود حبس انفرادی ایجاد می کند.

کار گروهی در آموزش و پرورش نفی می شود
این جامعه شناس می‌گوید: بالاترین عامل خودکشی در بین ملت ها، خودکشی کسانی بوده که از محیط اجتماعی خود دور مانده اند. زمینه های خودکشی در کودکان و نوجوانان معمولا اجتماعی و محیط انسانی است که به شکل های مختلف اتفاق می افتد. در خانواده ها افراد دور هم هستند اما با هم نیستند و هر کسی سرگرم بازی با تلفن همراهش است و کمترین ارتباط کلامی را برقرار می کنند.

وی تاکید کرد: در وزارت آموزش و پرورش نیز کار گروهی نفی می شود، تلاش کودک برای پیدا کردن جواب، اسمش تقلب نامیده می شود. کیف مابین دانش آموزان در هنگام امتحانات می گذارند تا آن ها نتوانند برگه یکدیگر را ببینند. هنگامی که دانش آموزان دور هم جمع شده اند معاون مدرسه پشت بلندگو فریاد می زند؛ «اون گوشه چه خبره که دور هم جمع شده اید گویی حکومت نظامی است و اجتماع بیشتر از دو نفر ممنوع است».

الستی ادامه می‌ دهد: از کار و نمره گروهی خبری نیست. زندگی گروهی را بچه ها تجربه نمی کنند. فرزندانمان در نظام اجتماعی و نظام تکنولوژیک، کار گروهی را تجربه نمی کنند و تک روی را فرا می گیرند.

وی بیان کرد: هر پدیده ای درباره نوجوانان داریم، نباید به دنبال علت باشیم، چرا که در تحلیل‌گرایی مشکل داریم و عادت کرده ایم برای پدیده ها دنبال علت بگردیم. واقعا پدیده ها علت ندارند بلکه عواملی هستند که بر وقوع یک پدیده تاثیر می‌گذارد.

الستی تصریح کرد: الگوهای زیادی از جمله موسیقی و فیلم نیز بر روی رفتار نوجوانان تاثیر می گذرد و در سیستم خودآگاه و ناخودآگاه افراد نفوذ می کند.

اعتراض دانش‌آموزان سرکوب می‌شود
وی تاکید کرد: انسان با انتقاد، آمادگی پذیرش تغییر عوامل بیرونی را پیدا می کند. انسان وقتی نمی تواند انتقاد کند؛ نمی تواند در جهان بیرون تغییر ایجاد کند لذا سعی می کند تغییر را در تخیل خود ایجاد کند. گرایش به بسیاری از مواد مخدر و توهم زا یکی از عوارض جامعه ای است که انتقاد در آن پرورش داده نمی شود و یکی دیگر از عوارض، خودکشی است. وقتی فرد نتواند به عوامل بیرونی اعتراض خود را منتقل کند بسیار احتمال دارد این فشار به خودکشی منجر شود. مدرسه و خانواده کار گروهی و انتقاد را نه تنها پرورش نمی دهند بلکه سرکوب هم می کنند.

به هر روی با توجه به آنچه در این گزارش بیان شد، باید به دنبال چاره‌ای برای حل این معضل و جلوگیری از رخدادهایی اینچنینی بود. بی‌شک مهمترین وظیفه را در این باره وزارت آموزش و پرورش دارد که باید برنامه درستی برای مقابله با چنین معضل‌هایی ارائه کند. در این میان خانواده‌ها نیز باید هوشیار باشند و زمان بیشتری را به کودکانشان اختصاص دهند.
 
کلمات کلیدی : خودکشی دانش آموز
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۴:۴۴:۵۶
کاش از خودکشی سربازان هم گزارشی تهیه می کردید. (3495792) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۴۱:۱۳
و دانشجویان. (3495960) (alef-11)
 
خودم
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۷:۳۹:۰۰
عامل اصلی بروز این رفتارها عدم برنامه ریزی ، طبقه بندی و آماده سازی اطلاع رسانی " اخبار و اطلاعات " برای جامعه است . کوچک یا بزرگ ، هر شخصی با 200 الی 300 هزار تومان صاحب یک گوشی هوشمند شده و با یک شارژ اینترنت وارد دنیای ناشناخته ای می شود که بهیچوجه آداب و رسوم و قوانین آن را نمی داند و طبعا" دچار تناقض می شود . (3496242) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۰:۳۶:۵۵
حالا هی برای جامعه افسرده و کدکان بی برنامه در خیابانها نمایش اعدام بذارید ! (3496599) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۰۹:۴۹:۴۶
موافقم (3500023) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۰:۵۸:۱۸
من دلیل خودکشی دانشجو ها رو سعی می کنم بی غرض بگم

1.نبود آینده کاری و امنیت شغلی

2.پولی شدن همه چیز حتی مدرک دانشگاه های تهران یعنی اگه پول داری موفقی پس تلاش بی فایده است

3.اساتید بی تجربه و کم سواد تعجب نکنید چون اکثر با سواد ها و با تجربه ها بعد چند سال میرن در نتیجه عدم سیستم نمره دهی درست (بنده به شخصه از یک استاد به دلیل بیشتر دونستن ازش 14 گرفتم هیچ کس هم به اعتراضم رسیدگی نکرد)

4.عدم درک شرایط دانشجو توسط خانواده و مقایسه پدر از وضعیت زمان خود و حال پسر یا دخترش

5. عدم پاک ماندن و معتقد ماندن به یاری از جانب وجود مقدس خداوند در لحظات سخت به دلیل رواج روابط نا مشروع میان دانشجویان

6.نبود افق روشن از جامعه ایران در بین افرادی که انگلیسی بلدن یا با خارجی ها در ارتباطن به دلیل تخریب وجه ایران (3496637) (alef-11)
 
زارعى
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۴:۵۰:۰۳
به دلايل امنيتى اجازه برگزراى كنفرانس آسيب هاى اجتماعى رو نميدن (3495804) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۱۵:۱۳:۵۵
بطور مبسوط نوشتن نتیجه این کنفرانسها که فقط برای پر کردن جیب یک عده و بزرگ کردن افرادی خاص است نتیجه اش شد همین. الف هم مانند همیشه سانسور کرد جامعه ما بیمار و در حال نابودی است. (3498525) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۴:۵۱:۵۳
راحت شدند رفت کاش من هم همون بچگیم خودکشی میکردم میرفت
خوشبخت ان که زاده نشد (3495807) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۴:۵۶:۲۰
وقتی ایمان از بین رود، خودکشی که از گناهان کبیره است انجام می گیرد.

مسئولین مدارس و خانواده ها باید بیشتر از پیش بر روی اعتقادات و ایمان بچه ها کار کنند. (3495821) (alef-11)
 
همشیره
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۴۳:۴۲
هنوز در گیر (شپش) هستیم اخوی. (3495971) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۴۳:۴۵
مهمترین دلیل بروز چنین مواردی این است که در کشور ما مردم و خصوصا کودکان و نوجوانان به حال خود رها شدند.هیچ برنامه ای برای زندگی مردم وجود ندارد و همه اتفاقات فقط و فقط بر اساس منافع شخصی و کسب ثروت و میزان ثروت افراد جامعه طبقه بندی میشود. چنین وضعیتی شدیدا غیر انسانی است و طبیعی است واکنش های اتساتی در برابر یک واقعه غیر انسانی یکسان نیست. حد تحمل همه افراد یکسان نیست و کودکان بیشتر از همه از این وضعیت ضربه میخورند که نمود بیرونیش همین خودکشی هاست . (3495972) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۴۴:۵۹
بیشتر از 30 داره دارن کار می کنن دیگه چقدر چند سال؟ (3495974) (alef-11)
 
ا.ج
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۸:۱۵:۰۲
سایر مشکلات اقتصادی و دزدی ها سرجای خود، اما برای بچه کوچیک قضیه ایمان نیست قضیه تربیت غلطه که فقط هم مقصرش والدین نیستن که بگید به خاطر همون مشکلات اقتصادیه، فقر فرهنگیه. چه در سیستم اموزشی که وضعیتش افتضاحه و چه در خانواده ها. این قضیه هم فقط از جانب دولت حل نمی شه خودمون هم باید شروع کنیم.
بارها دیدم که والدین به خاطر ساده ترین چیزها چه طور شروع به تحقیر و نابودی بچه ها می کنن جلوی آدمای مختلف. (3497237) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۰۶:۴۵:۱۷
بچه بچگي بايد بكند جامعه شاد ميخواد اميد به فرداي روشن ميخواد صلح و دوستي ميخواد ايمان دنبال اينها خودش مياد ايمان كه آمپول نيست تو مغز بچه ها تزريق بشه (3499758) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۰۸:۳۸
معنویت که از جامعه رخت ببندد به دلیل مادیگرایی و چشم و همچشمی و شبکه های ماهواره ای و شبکه های اجتماعی و دائم جوانان و نوجوانان و حتی کودکان خودشان را با دیگران مقایسه کنند و یک عده بچه پولدار که معلوم نیست از کجا ثروت آورده اند، عکسهای مهمانی هایشان و خودروهایشان را در اینستاگرام منتشر کنند و از آنطرف بیکاری و فقر بیداد کند، بهتر از این نمیشود اوضاع. (3495870) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۴۳:۰۶
شما نمی دونی که بچه پولدار ها از کجا ثروت اورده اند؟همین دانستن هاست که باعث نا امیدی است. (3495969) (alef-11)
 
نیما
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۵۱:۲۱
شما ممکنه مشکلت این باشه ولی مقاله بالا رو بخون کسی به خاطر این چیزها خودکشی نمیکنه برادر (3495994) (alef-11)
 
حامد حمدایی اصل
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۳۱:۱۹
الف) اعلام عمومی و گزارش خودکشی های قبلی در رسانه ها افرادی را که لب مرز خودکشی اند را برای خودکشی تشجیع و تشویق می کند. بنابر این در نوشتن و انتشار گزارش های خودکشی کمی باید احتیاط کرد

ب) یکی از دلایل خودکشی در نوجوانان احساس گناه شدیدی است که ... القا می شود و باعث می شود از تمایلات طبیعی خود ... شرمسار شوند و یا برخی روابط خود را از والدین و مشاوران پنهان کرده و به مسائل خاصی بیفتند

ج) رقابت و مدارس تیزهوشان هم یکی از عوامل بسیار مهم در گسترش خودکشی است. بچه ها با استعداد های متفاوت بدنیا می آیند اما والدین می خواهند آن ها همان شوند که آن ها می خواهند. مثلا بچه ای را به غلط به رشته ای می فرستند که استعداد آن را ندارد و بعد او را تشویق می کنند که در فلان مدرسه ی تیز هوشان قبول شود. قبول که نشد سرخودگی و افسردگی اش آغاز می شود. (3495932) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۰:۳۶:۴۲
دقیقا با نظر شما موافقم
پارسال با یکی از دوستانم در رابطه با خارج رفتن سخن به میان آمد وقتی ایشون گفت که پدر و مادرش خارج رفتن و زندگی کردن اون تو کانادا رو آرزو دارن اون به من گفت پدر و مادش فقط به خاطر افتخار پیش دوست و آشنا مدام دارن تو گوشش می خونن فلانی رفت فلانی ماشالله آمریکاس و .. می گفت بد جور تحت فشارم یک دفعه جا خوردم و فهمیدم چقدر بعضی پدر و مادر ها به خاطر خودشون بچه ها رو تو فشار می گذارند
پدر و مادر های جدید دیگه مثل قدیم نیسن ماهواره مخشون شخم زده (3496598) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۳۳:۰۲
وقتی همه چیز برای خانواده و جامعه و اشتغال فقط شده مدرک گرایی صرف و گرفتن دکترا و فوق لیسانس و در این میان تربیت و فرهنگ فراموش میشود، نتیجه بهتر از این نیست و سرانجامش این میشود که میلیونها نفر تحصیلکرده وجود دارند ولی فرهنگ درست و حسابی و اعتقاد و اخلاق (0) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟‌!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3495935) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۸:۴۰:۲۳
اونایی که تحصیلات ندارن اخلاق دارن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (3496374) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۰:۴۰:۱۷
بنده به شخصه ده ها نفر می شناسم که سواد ندارن ولی خدایی خیلی شریف تر از دو سه تا از استادای ما هستند که از امریکا و المان مدرک دارن و اونجا زندگی می کنن

این تفکر احمقانه و غیر معقول است که لازمه شعور و فهم حتما تحصیلاته
تازه اونم تحصیلاتی که فقط مدرک سازه نه برعکس هدف تحصیل که گره گشایی از مشکلاته بشریته (3496605) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۳۶:۰۵
حرفهای این آقا یا خانوم روانشناس به درد خودشان میخورد. والا زمان ما هم چوب میزدند، هم ترکه میزدند، هم از مدرسه بیرون میکردند و قدیمتر فلک میکردند ولی هیچکس هم خودکشی نکرد. اتفاقا چون نسل جدید لوس و ننر شده اندو خانواده ها بچه هایشان را کاملا آزاد و ول کرده اند، این اتفاق میافتد، چطور در نسلهای گذشته این حادثه ها وجود نداشت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (3495942) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۶:۱۵:۱۴
بستگی به سطح درک و فهم فرد داره.
یکی صدبار میره زتدان شلاقش میزنن میره میاد عین خیالش نیست میخنده افتخارم میکنه
یکی هم .... (3496045) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۷:۵۸:۰۳
به خاطر اینکه در گذشته مردم شبیه هم بودند. کسی یک شبه پولدار نمی شد ، فخر فروشی به شدت الان نبود ، اختلاف طبقاتی به شدت الان نبود ، تقریبا شغل و میزان تحصیلات بیانگر سطح زندگی افراد بود و افراد با سواد در جامعه ارج و قربی داشتند ، مردم برای برای رزق روزی بیشتر تلاش میکردند ولی در ضمن قانع هم بودند و ... . ولی امروز همه معادلات به هم ریخته شما به کرات میبینید شخصی با تحصیلات دانشگاهی دارد کارهایی با حداقل حقوق را انجام میدهد ، از آن طرف شخص دیگری با مرد رند بازی با تحصیلات سیکلم ماشین آخرین سیستم سوار است ، مردم همه خودشون رو بسیار دست بالا میگیرند ، برای به دست آوردن پول هر کاری میکنند ، برادر به بردار رحم نمیکند ، شما نگاه کنید از هرچیز و هر مسئله ای سو استفاده میشود و بیزنس راه افتاده . درگذشته خارج از فضای آموزشی رسمی دولتی کمتر فضا های آموزشی وجود داشت امروز نه به قصد آموزشی بلکه برای بیزنس هزاران مرکز آموزشی برای هزار جور آزمون و شغل و ... راه افتاده که هیچ بازده ای ندارد . افراد مهارت را نه در محیط آموزشی نه کار به سختی میتوانند فرا بگیرند ، یادم هست وقتی ما بچه بودیم آزمون مدارس استعداد های درخشان چند مرحله ای و با مصاحبه انجام میشد و به سختی و با دقت تمام نخبگان گزینش میشدند ولی امروز جوری آزمون میگیرند که 80 درصد شرکت کنندگان آزمون استعداد های درخشانقبول شوند و به جای آن پولش را از والدین میگیرند و خانواده ها هم به پز میدهند و ... . کلا معادلات زندگی گذشته به هم خورده و کسانی که باید در سطح کلان برای مردم برنامه ریزی کنند که زندگی های اجتماعی از هم نپاشد مشغول رسیدگی به جیب های خود هستند. بله امروز جامعه ما جنگل مولایی است که است که مردم در آن به حال خود رها شدند و قوانی بدتر از قنون جنگل بر آن حاکم است. (3496278) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۹:۰۰:۴۱
روان شناس چیه ؟
وقتی خود خدا توی قرآن گفته فقط دل ها با یاد خدا آرام میگیرند یعنی چه یعنی اینکه با نماز و خواندن قرآن انسان آرام میگیرد
روان شناس خالق انسان که بیشتر میدونند یا خدا که میدونه درد ما چیه ؟ (3496418) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۹:۱۷:۵۸
جدی گفتی یا کنایه میزنی؟ (3496459) (alef-11)
 
معلم
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۵:۵۴:۱۹
در سیستم آموزشی ما نه خبری از آموزش است و نه خبری از تربیت. در این سیستم هم دانش آموز فرسوده می شود و هم معلم.متاسفانه حتی تلاشهای معلمان دلسوز نیز نتیجه بخش نیست و معلمان گاهی نمی دانند چه باید بکنند. این وضعیت نتیجه جامعه ای است که تنها مساله مهم برای مسولانش سیاست است. آموزش و پرورش اولین و بزرگترین قربانی سیاست زدگی جامعه است. (3496005) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۰۶:۵۸:۴۳
آموزگار محترم بارنظر شما بسيار موافقم اولين و بزرگترين قرباني سياست زدگي آموزش و پرورش است بايد دانش آموز و دانشجو داشته باشي تا ناهنجاريهاي عرصه آموزش روبا پوست و گوشت حس كني يك نظام درهم برهم آشفته كه سالهاست داره آزمون وخطا پيش ميره و كسي فكر نميكنه نسلهان كه بايد تاوان اين ندانم كاريهارو بدن دوستي كه از ١٠ سال پيش از ايران رفت برايم نوشت دلم به حال بچه هامون ميسوزه اونا بچگي نميكنن اينجا ( انگليس ) بچه ها لازم نيس اندازه ايران درس بخونن پسرش هم سن پسرم و هر دو ابتدايي بودن حالا پسر او وارد كار هنري و سينما شده و پسر من كه اتفاقا درس خون هم هست ليسانس گرفته و داره براي كار و كنكور ارشد واقعا تقلا ميزنه اين هم حاصل ...ه كه يه مدرك خشك بدون ذره اي مهارت تخصص و خلاقيت به بچه هامون ميده مغز بچه ها رو كردن رايانه فرمول حفظ كن و هر كلاسي كه هستي يكي دوسال جلوتر رو بخون كه از بقيه جلو بيفتي براي چي؟ براي هيچ براي بيكاري بعد از تحصيل (3499763) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۰۹:۵۱:۵۳
خیلی خیلی موافقم (3500030) (alef-11)
 
ناشناس
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۶:۰۳:۲۲
بچه ده یازده ساله اینقد پاک هست که خودکشیش به معنویت ربط نداشته باشه. اینکه تو این مملکت دانش آموز به خاطر فشار درسی خودکشی میکنه. نیاز به یه اقدام اساسی و فوری داره. این فاجعس. به جای حرفای صد من یه غاز بشینید فکر کنید،دنبال راه چاره باشید. (3496026) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۶:۲۸:۱۹
بچه ده یازده ساله ممکنه اینجور که جنابعالی میگید باشه ولی خانوادش مقصر هستند که به او معنویت را یاد نداده اند و از معنویت بویی نبرده اند. این اتفاقات در خانواده های مذهبی خیلی کم میباشد. (3496087) (alef-11)
 
رضا
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۸:۴۵:۲۸
اثبات کن که اینطوره از روی هوا نگو. (3496389) (alef-11)
 
ا.ج
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۸:۱۹:۲۷
دوست عزیز وقتی کوچیک بودیم دوست و همبازی ما فقط از ترس پدرش به خاطر کار غلطی که کرده بود خودکشی کرد. با این که در خانوارده مذهبی هم بود و می دونست کار غلطیه اما بچه بود و بی پناه و ترسیده. بله معنویت سرجای خود اما در صورتی که معنویت رو به چیزهای خاص محدود نکنید اگر معنویت رو شامل اخلاق نیک پدر و مادر، شامل تربیت صحیح و ... بدونید موافقم. (3497247) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۶:۲۹:۳۲
راه چاره این هست که تفکری مانند تفکر شما که تا صحبت از معنویت میشود،‌ توهین میکنید و میروید سراغ رونشناسی غربی، از جامعه رخت بربندد و برود به آغوش همان غرب که دنیا را به فساد کشیده. (3496090) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۶:۱۹:۲۴
خوبه خودتان گفتید امار رسمی و گرنه بیشتر از اینهاست. چهاردهمی رو هم بنویسید:
15 آذر در ورامین
خدایش بیامرزد حیف که رفت! (3496056) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۶:۳۱:۴۷
وضعیت نتیجه جامعه ای است که تنها مساله مهم برای مسولانش سیاست است (3496097) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۶:۵۹:۱۰
با تشکر پول های بلوکه شده صرف ازدواج جوانان شغل جوانان و کار آفرینی نشد ولی خدا روشکر خرج خرید نه 10 هواپیما نه 100 بلکه 127 هواپیما از بهترین مدل ها شد برای سفر های اروپایی و سفر های استانی چون با ازاد شدن قیمت هواپیما و همچنین هزینه ی این هواپیما تصور نیست که برای سفر داخلی به کار روند (3496163) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۷:۳۹:۵۲
واقعا مملکت 140 فروند هواپیما میخواد چیکار، 50 نهایت 60 فروند کافی بود چون این هواپیماها با این قیمت بلیط مناسب اقشار مرفه جامعه میباشد و اکثریت از قطار و اتوبوس استفاده میکنند. بهتر بود این حجم پول را خرج زیرساختهای اقتصادی برای اشتغال و رفع رکود میکردید که ملت اینگونه سرخورده نشوند. (3496243) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۶:۲۰:۳۰
نقدا هواپیما رو بخرن چون در غیر اینصورت پولش خرج خرید پورشه واختلاس و...میشه نه اشتغال و رونق و محیط زیست و.. (3497115) (alef-11)
 
lf
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۷:۰۸:۳۳
ناامیدی به ایند ه بیکاری بعد از تحصیل .......... (3496180) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۸:۲۰:۳۶
دوست عزیز گفته یارو از ترس تنبیه خودکشی کرده تو اون لحطه به فکر بی کاری به خاطر نمره بدش نبوده. (3497249) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۸:۱۴:۳۳
امنیت فقط به مفهوم دستگیری دزد نیست / امنیت اجتماعی شاخه های متفاوتی دارد که متاسفانه در جامعه صد درصد سرمایه داری ما هرگز به آنها پرداخته نشده است ونمیشود / امنیت عاطفی جوانها وایضا نوجوانان سالهاست که اسیر دست سریالهای وطنی صدا وسیما وفیلمهای سه رنگ سینماست / امنیت شغلی که اصلا نمیشود به آن اشاره کرد / ضریب امنیت اجتماعی را میتوان در لابلای صفحات حوادث روزنامه ها وبلوتوثهای متاسفانه واقعی دید / وامنیت انسانیت انسان " گل سر سبد موجودات " در لابلای صدها سوال اعتقادی نوجوان وجوان که هرگز به پاسخ نرسیده است را میتوان پژمرده ونیمه جان دید وبرایش مرثیه وداع سر داد . (3496308) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۸:۲۰:۳۲
دانشگاه شیراز که بودیم چند مورد خودکشی دیدم اینها هم ظاهرا در ایام امتحان یا میان ترم خودکشی کردن که مشخصه ناتشس از فشار درس و نمره بوده. سخت گیری کار درستی نیست (3496320) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۸:۴۰:۵۰
فشار مالی خانوادها (3496376) (alef-11)
 
مهندس
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۹:۰۵:۲۱
یکی از معاونین ( البته محترم !) اموزش پرورش در مصاحبه خودشان فرمودند " خودکشی دانش اموزان نباید رسانه ای شود...." .
پاک کردن صورت مساله و رفتار کبک گونه .... (3496430) (alef-11)
 
عطا
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۱۹:۳۵:۲۰
من خودکشی کردم من کسی هستم که هفده سال پیش در سن 16 سالگی با چهل عدد قرص خواب آور خودکشی کردم ولی مثل اینکه همه قرصها فاسد بودن و هیچ تاثیری نداشتند و خوشبختانه زنده موندم و باعث مصیبت برای خانواده ام نشدم.

دلیل خودکشی ام این بود که یه روز بخاطر اینکه یه وسیله ای رو خراب کرده بودم شدیدا "مورد سرزنش پدر و مادرم و حتی برادر بزرگترم قرار گرفتم با آنکه خانواده ما پر جمعیت بود هیچکس از من حمایت و دلجویی نکرد منم که حس کردم دنیا به آخر رسیده و دیگر دلخوشی ندارم دست به اینکار زدم.
هدفم از درج این مطلب این بود که دلیل خودکشی ام را بیان کنم تا شاید کمکی به خانواده ها و مسئولان برای حل این معضل بشه. (3496492) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۱۳:۴۷:۳۹
شما زمینه ارثی و ژنتیکی افسردگی داشتی و فیزیکی افسرده بودی
مراقب باش بچه دار نشی و اگر شدی هم حتما مراقبش باش چون این بیماریهای روان ارثی منتقل میشن (3498263) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۱:۰۳:۲۷
من هم از دست معلمان در دوران مدرسه به خودکشی رسیده بودم
چون بلد نبودم در خودم ریختم و مشکلات دیگر پیدا کردم تا الان که 26 ساله هستم
متاسفام برای سیستم اموزشی با این معلم و ناظم و مدیر هاش
که رحم به بچه مردم نمیکنن (3496651) (alef-11)
 
سراج
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۱۶:۴۲:۳۶
میشه بگی معلم ها و ناظمها چکار کردند که قصد خودکشی داشتی؟ تا اونجا که من می دونم توی مدرسه از دانش آموز توقع دارند درس بخواند و قوانین مدرسه را رعایت کند و اینها هم هیچکدوم بد نیست! حالا توقع این بوده که درس نخوندید نازتون رو هم بکشند؟ یا مثلا مثل الان ،دانش آموز گوشی میاره مدرسه که هزار جور آت و آشغال ریخته و واقعا ممکنه آینده یکی دیگه رو هم خراب کنه ، ببرندش سر صف و تشویقش کنند؟ این چه حرفیه که در مورد معلم و ناظم می زنید؟ اگه می گفتید معلمی حرفی زده یا حرکتی کرده که بد آموزی اخلاقی داشته قابل قبول بود اما نه اینکه منجر به خودکشی شود - یه مشکل اصلی که داریم اینه که چه تو خانواده و چه تو مدرسه به دنبال این هستند که بچه ها سختی نکشند - خوب نمیشه برای خوب درس خوندن باید سختی کشید - هرچی بالاتر میان خصوصا توی دبیرستان تفاوت ها آشکارتر میشه به امتحان نهایی و کنکور که برسه که دیگه کاملا مشخص. اون بچه ایی که نمیتونه گوشی رو بزاره کنار و بشینه درسش رو خوب بخونه معلومه که در مدرسه مورد اعتراض واقع میشه و باید بفهمه که نتیجه کار خودشه و باید بفهمه چرا دانش آموزی که با او در یک کلاس و پای درس یک معلم بوده و مدیریت وقت و احساس داشته و درسش رو خونده مورد تشویق واقع میشه - در اجتماع هم همینه - همه باید یاد بگیریم که برای تلاش به موقع و کافی ارزش قائل بشیم و تلاشگر هم باشیم (3498732) (alef-11)
 
علی
۱۳۹۴-۱۱-۰۸ ۰۰:۲۵:۲۷
شما بهتره از خودتون حرف دروغ در نیارید.
تو مدرسه ما معلم ها کسانی رو که کمی درس شون ضعیف بود به مدت دو ساعت میاوردن گوشه کلاس و میگفتن به پشتت رو به سمت بچه ها خم کن و تو اون حالت بیش از یک ساعت بچه ها رو نگه میداشتند. بدتر از معلم و ناظم کسی وجود نداره. بچه پاک به مدرسه میاد ولی کثیف از مدرسه خارج میشه. روح بچه از بین میره و شادیش نابود میشه. خود من ده ها بار از معلم ها کتک خوردم و دیگه اون روحیه سابقم رو از دست دادم. هر کسی ظرفیتی دارد. همه همانند یکدیگر نیستند کی میخواهید این موضوع رو بفهمید؟؟ خداوند همه رو یک جور خلق نکرده. اما معلم ناظم میخواهند همه یک جور باشند. مثل این میمونه که ما از میمون و فیل و گربه و زرافه بخواهیم همه شون در آزمون بالا رفتن از درخت شرکت کنند. پس میمون نمره 20 میگیره و فیل نمره 0 . پس حالا باید بیایم فیل رو تنبیه کنیم؟؟ (3502145) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۱:۲۹:۲۵
وقتی نظام اموزشی ژاپن رو کپی برداری می کنید و عینا در ایران پیاده می کنید چنین اتفاقاتی می افتد (3496694) (alef-11)
 
تبریزی
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۲:۳۴:۵۱
موافقم. سطح فرهنگ دانش اموزان ایرانی خیلی پایینه و لیاقتشون همون به فلک بستن به شیوه مکتب خونه های قدیمه. متاسفانه الان فرض گرفتن اینجا سطح فرهنگ بچه ها به اندازه بچه های ژاپنه که درست سر کلاس بشینن یا درس بخونن یا به معلم احترام بذارن در حالیکه خودشون هم می دونن که بچه های ایرانی چقدر وحشتناک و غیرقابل تحمل اند و عذر می خوام هنوز یاد نگرفتن که دانش اموز سر کلاس رو صندلی می شینه نه اینکه جفتک پرانی و تمرین بکس کنه و صدای حیوانات دربیاره یا مثل تو قهوه خونه ها پاهاشو دراز کنه رو صندلی جلویی و... (3496804) (alef-11)
 
ناصر
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۱:۵۶:۳۴
همش از فقره (3496741) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۳:۳۸:۵۰
من معلم فیزیک هستم و 21 سال در مدرسه و 12 ترم در دانشگاه تدریس کرده ام علت اصلی خودکشی و سایر مشکلات و درگیری های دانش آموزان به علاقه دانش آموزان و معلمان بر می گردد دانش آموزان ما در انتخاب رشته خیلی محدود هستن و با وجود آنکه رشته های با نام فنی حرفه ای و کار و دانش ایجاد شده اما امکانات این مراکز ناچیز است و اولیا هم بخاطر جو نامناسب در آیم مدارس ثبت نام نمی کنند و دانش آموزآن تاجآیی که امکان داشته باشند در رشته های نظری تحصیل می کنند و چون درس سنگین و خشک است علاقه ندارند هر روز ریاضی و فیزیک و شیمی و جبر و دیفرانسیل و .... بخوانند و معلمان نیز بنا به مشکلات معیشتی و چند شغله بودن انگیزه تدریس خوب ندارند و نبود امکان تحصیل در رشته های هنری و موسیقی و فنی ودر محیط سالم و امکانات خوب با هزینه کم سبب تشدید مشکل شده و این مشکل به بحران بزرگی تبدیل خواهد شد (3496917) (alef-11)
 
معلم فیزیک
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۱۶:۴۸:۱۰
متاسفم که این حرف ها زده شد- منم 22 ساله که دبیر فیزیک هستم و در دبیرستان دولتی تدریس کردم و بی انگیزه هم نبودم - مانند فرزند خودم برای دانش آموزان دلسوزی کردم- اما سیستم آموزشی ما دانش آموز خوب نمی خواد وگرنه 12 سال از بهترین ساعات عمر یک دانش آموز در مدرسه می گذره - میشه با برنامه ریزی درست انسان هایی تربیت کرد که الگوی همه جوامع باشند - اما دولت ها ... فقط جوان سرگرم می خواهند و نه توانمند در علم ... (3498742) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۵ ۲۳:۴۵:۳۱
چشم وزارت آموزش و پرورش و ارشاد و مابقی روشن (3496924) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۶:۵۰:۳۹
این کودکان کم صبر تربیت شده اند!!!!!!!!!!!!!!! (3497122) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۸:۰۸:۵۴
به نظرم برای رفع این موارد یک فیلم مستند از حال و روز و اوضاع کار فارغ التحصیلان دانشگاههای معتبر بسازید و برای والدین و دانش آموزان پخش کنید که دیگه کسی برای نمره کم و یا افت تحصیلی بچشو سرزنش نکنه . (3497219) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۸:۱۵:۲۱
8 سال دروغ و بی قانونی همه جامعه رو یاس کشانده
دولت اعتدال هم شده دولت انفعال

کاش ما اصلا دولت نداشتیم
کاش به 10 سال پیش برمی گشتیم (3497238) (alef-11)
 
ايراني
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۹:۲۱:۵۰
متاسفانه دروس بي محتوا و مزخرف كه به هيچ دردي نمي خورند در مدارس و دانشگاه هاي ما باعث خسته شدن كودكان و نوجوانان و جوانان شده !‌متاسفانه در جامعه ما در هر قسمتي كه ورود پيدا مي كني يا فساد است يا بي ليافتي ! (3497398) (alef-11)
 
حسین
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۰۹:۵۴:۵۴
به نظرم برای پیشگیری از ادامه رمند خودکشی ها بین دانشجویان، سربازان و دانش آموزان؛ بهتره از خانواده و والدین این افراد انواع تست های روانشناسی مربوطه گرفته بشه/این کار موجب شناسایی نوع خانواده هایی میشه که منجر به خودکشی فرزندانشون میشه و بعدش میشه یک برنامه ریزی تربیتی و آموزشی برای والدین و دانش آموزان یا سربازان اجرا کرد و این این چنین افرادی و خانواده هاشون رو توانمند کرد. ممنون (3497465) (alef-11)
 
یک فرهنگی
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۱۰:۰۷:۱۰
عزیزان یلام من مشکلات در درون خود اموزش پرورش است. وقتی معلم اش بی انگیزه است.این اخر دانش اموز متاسفانه ده سالی است اموزش پرورش ازیاد رفته ومعلمش هم شوق ذوق هنرش درون خودش خفه کرده فقط معلم ها فکر قسط وام وبدبختی خودشان هستن....دانش اموز با چه امیدی به اینده زنده بماند...واقعا متاسفم.....یادش بخیر 25سال پیشباچه عشقی معلم شدم....کاش (3497502) (alef-11)
 
شهروند
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۱۰:۱۴:۰۹
زندگي تنوع ميخواد.زندگي اميد وشور و شعف ميخواهد.زندگي احساس مفيد بودن در جامعه ميخواهد.زندگي فضاي آموزشي و پرورشي بنيادين ميخواد.زندگي اميد به فردا و فردا هاي سبز و با نشاط ميخواد.زندگي و درست زيستن در آمد ميخوادو...وقتي جبيتان خالي است وقتي فرصت انتخاب محدود است .وقتي شب و روز مي دويد و دخل و خرج زندگيت با هم نميخونه .وقتي بعضي ها نمي دوند و يك شبه اوناسيس ميشوندوقتي اختلاف طبقاتي زمين تا آسمان است .وقتي زندگي تهي از معنا ميشود آنگاه سرو كله خود زني و خود كشي و خودرا نفله كردن برسر زندگي سايه ي شوم خود را ميگستراند!؟ (3497521) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۶ ۱۴:۵۶:۳۲
یکی از دوستان ما که بازرس آموزش وپرورش است گفت که شما نمیدونید که در بعضی مدارس دولتی با دانش آموز چطور برخورد می کنند یکی از خاطراتی که تعریف کرد این بود که وقتی وارد کلاس درس شدم معلم به من گفت که تمام این دانش آموزان خنگ وبدرد نخورند مثلا دانش آموزی رو صدا کرد وبه عنوان یکی از خنکترین بچه ها به من معرفی کرد. تازه ادعا داشت که حقش درآموزش وپرورش خورده شده
در این کشور بالاترین بودجه مربوط به آموزش پرورشه. مدیران مدارس دولتی سیاسی کار برخی واجد شرایط مدیریت نیستند. ونظارتی بر زیر مجموعه خود ندارند .البته این به تمام مدارس ومعلمان قابل تعمیم نیست.اما وجود دارد. این قضیه باعث شده که خانواده ها به خاطر استفاده از مدارس بهتر حتی منطقه سکونت خود را تغییر دهند. ما حالا مثل طبقه مرفع وندار دو نوع مدرسه داریم مدارس خوب وبد. تا موقعی که دولت اصلاح کشور رو از این نقطه شروع نکنه به هیچ کجا نمی رسیم. (3498481) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۰۹:۲۷:۳۰
به نظرم این دلایلی که برای خود کشی دانش آموزان آوردن هیچ کدومشون صحت نداره ریشه این خود کوشی ا چیزهای زیادی میتونه باشه که دانش آموزان این چیزها رو بهانه قرار می دن و خودکشی می کنند. (3499969) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۷ ۲۲:۴۰:۱۷
انسان به امید بهبود اینده زنده است ، تورم ، بیکاری ، ...... ایا امیدی هست ؟ (3501952) (alef-11)
 
مهدی
۱۳۹۴-۱۱-۰۸ ۰۸:۰۰:۴۹
اطلاعات فرزندان مانسبت به گذشته بسیار تغییر کرذه است ۲ ارتباطا ت خویشا وندی بسیار کم شده است 3 نگرانیهای والدین ازاینده فرزندان خود زیاد شده است ۴ بعلت اینکه بیشتر مادران در دوره ابتدایی واوایل متسو سطه متوانند درامور درسی وتکالیف به فرزندان خود کمک کنند اما با ورود به کلاس بالاتر این ارتباط به علت عدم تسلط مادران که بیشترین ارتباط را با فرزندان دارند گسسته میشود وخلا تازه ای شکل میگرد ۴ شیوه اشتباه اموزش وپرورش درکشور ما که خود شامل موارد متعددی میشوداول باید درگزینش مخصوصا اموزگاران ازنظر روانشا سی وشخصصیت سختگیری بسیار شود ۲ دوم دوره ازمایشی وااستخدام دراموز ش و پرورش سخت وطولانی وهمراه با ازمونهای روان شنا سی وتکرار در هر ۳ سال شود ۴ - کسانی را برای دوره ابتدایی ومتوسطه اول انتخاب کنند که تسلط وشناخت لاز م ازکودک ونوجوان داشته باشند ۵ کم کردن حجم کتابهای درسی _ کم کردن تکالیف درسی _ استفاده از تجارب کشورهای اروپای شما لی _ بجای خواندن صرف مطالب درسی دانش اموزان به وتفکر تعقل وصحبت واظهار نظر موظف وتشویق کنند - استفاده از فضاهای بیرون از مدرسه _تغییر شکل وطراحی مدارس به صورت پارک وفضای شاد همراه با انواع خلاقیت _کنار گذاشتن برخی افراد درتصمییم گیر یهای کلان وزرارتخا نه اموزش وپرورش _ گزینش بسار سخت وافزایش دوره قبل از رسمی شدن استخدام در اموزش وپرورش باتکرار هرچهار سال یکبار _ مشکلات دیگر مربوط به تفاوت کلی درنگاه کلان به اموزش وپرور ش درمقایسه با اموزش عا لی و وزارت نفت وسایر ادارات رده پایین مورد توجه برنامه سازان کشور البته مسایلی دیگر وجود دارد که در این مقاله جا ومجال ان نیست (3502425) (alef-11)
 
حمید
۱۳۹۴-۱۱-۰۸ ۱۵:۰۵:۰۳
چقدرآموزش و پرورش مظلومه ! (3503440) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۱۱-۰۹ ۱۴:۱۲:۴۱
بی عدالتی در نظام اموزشی.یکی مدرسه سطح بالا ومعلم خوب دارد ودیگری هیچ .بعد هردو امتحان نهایی میدهند.کشوری.بعد شرط معدل می گذارندبرای ورود به دانشگاه دولتی .چه کسی می برد؟.............امگان جبران هم که نیست .پول هم نیست برای رفتن به دانشگاههای پولی .دانشگاه نرفته باشی شغل کارگری هم خبری نیست. (3505037) (alef-11)
 
........
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۱ ۲۲:۱۲:۰۳
به عنوان کسی که سال نهمم میخوام حرف بزنم و کسی که خیلی از مشکلات رو دیده
درسته دانش آموزا حساس تر شدن و زود تر خسته میشن ولی محیط اطراف هم خیلی ببهشون فشار میاره وقتی معلما و کارکنان مدرسه میدونن نسل جدید این طوری شده چرا رعایت نمیکنن؟ دوست دارن دانش اموز رو به یه همچین چیزی بکشن؟
دو تا عامل اصلی داره این کارا یکی مشکلات خانوادگی و یکی سطح درسی و گاهی اوقات این دو تا با هم
مشکلات خانوادگی یه چیز جداست و مشکل از خانوادست ولی مشکلات درسی مدرسه نقش اصلی توش داره من خودم دوستای زیادی دارم که بار ها به فکر خودکشی افتادن و اصلا تو کلاس ما این مد شده که هر کی عصبیه بگیره با تیغ یه اش رو زخمی کنه وقتی یکی از داشن آموزان سطح درسیش میاد پایین با این وضعیت که حالا معلوم نیست دقیقا چشه معلما و مدیر و خانواده بد تر بهش فشار میارن بار ها خودم صدای داد معلم ها رو رو بچه ها شنیدم درسته دیگه تنبیه بدنی نمیکنن ولی گاهی اوقات حرفای که میزنن آدم رو از پایه داغون میکنه یا وقتی مادر یا پدر یه بچه رو به مدرسه میخوان واقعا چه فکری میکنن فکر میکنن اونی که تا الان درس نخونده با یه احضار والدین درس خون میشه؟ اصلا یه بار والیدن اومدن دیگه بار های بعدی چیه؟ میدونید چیه اینه که والدین از اون ور به دانش آموز فشار میارن و سرش داد و بیداد میکنن و حال اونو بد تر میکنن آخه این ه کاریه به جای این که بیاید مشکلش رو درست کنید یه مشکل دیگه بهش اضافه میکنید؟ آخرش چی میشه به اندازه کافی سر یه چیز داغون هست یه چیز دیگه هم بهش اضافه میکنید و کافیه این دو تا بهش فشار بیاره
شاید از نظر شما لوس بازی باشه که سر یه همچین چیز مسخرا ی آدم خسته شه ولی واقعا همینه و این دلیل بر این نمیشه مدرسه وضعش رو بد تر کنه
مشاور مدرسه هم واقعا نمیشه باهاش صادقانه و بدون عصبی شدن حرف زد مشاور مدرسه ی ما معلم یکی از درسامون هم هست ما ر وقت اومدیم به این خانوم یه انتقاد کنیم در رابطه با شیوه ی تدریسش نذاشته حرف بزنم وقتی یه مشاور هنوز یاد نگرفته جرف ها و انتقاد بقیه رو بشنوه چه انتظاری دارید دانش آموز بهش تکیه کنه
نگید دانش آموزا درس نمیخونن اونا اگرم بخوان درس بخونن نمیتونن معلم ریاضی میاد درس میده خدا رو شکر نصب سوالا رو که اصلا از اول میگه بیاید حل کنید فقط برامون یه مسال ساده میزنه کار در کلاس هم که تو خونه اصلانم نباید به اسمش توجه کرد !!تو امتجان هم که کلا سوالا سطحش یه چیز دیگست مثل این میمونه کلاس دوم ابتدایی باشی بهت جمع یاد بدن بعدا ضر ب ازت بخوان
این جرفایی که زدم همش مربوط به این بجث نبود و یه ربط هایی داشت فقط لازم بود یه سری چیزا رو از زبون خودم که تو شرایط مدارس هستم بگم

این که میگن نظام آموزشی ژاپن نباید رو ما پیاد شه دلیل بر این نیست که با چوب و فلک میشه کاری کرد ژاپنی ها ژآپنی هستن و ما ایرانی دلیل نمیشه که حتما از رو اونا کپی کنیم سیستممون رو اگرم خیلی علاقه دارید حداقل همه چیز رو پیاده کنید تو مدرسه ای که ازاول سال تا آخرش دو تا ماژیک میدن دست هر معلمی انتظار دارن تا آخر سال برای معلما کار کنه و نور لامپا تو تختس نیمکت ها رو هم که نگید معلم هم که کل دق و دلیش رو رو سر دانش اموز خالیم میکنه نباید انتظار نمره های عالی دانش اموز رو داشت نباید با این تصور زندگی کنید چون ما با کتک درس میخوندیم اینا هم با همین شیوه راه میفتن یادتون باشه ممکنه یه روزی بچه هابی خودتون هم رو همین نیمکت ها بشینن (3658560) (alef-13)
 
عماد
Romania
۱۳۹۵-۰۲-۰۸ ۰۰:۵۹:۲۷
با سلام خدمت دوستان اول بگم که دیدتونو عوض کنید اگه میخواید موفق شید من..عماد,,,, هستم از مشهد کسی که ی عمر مث .... درس خوند تا معدلش همیشه بالای۱۹ بشه تا رقابتی که که اصلا نمیدونه چی هست وبه چه دردی میخوره رو انجام بده اینو بگم که تو این مملکت حتی ما ی تعریف درس از نابغه نداریم با این که ادعای مسلمانی میکنیم اما حتی واسه کوچکتترین کار ها به فرهنگ های خارجی مراجعه میکنیم بدون اندکی بومی سازی من الان۱۸سال سن دارم و میبینم دوستامو توی مدارس تیز هوشان که برا درس به اعتیاد وووو افتادن نمیخوام حرف زیاد بزنم اما تو کشوری که همه راه موفقیتو ی چیز میدونن اونم درس خوندن بی هدف کسی با خوندن موفق نمیشه تمام (3669745) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۲۶ ۲۳:۳۰:۴۱
این دانش آموزان قربانی زوزرکی ادعای پدر مادرشان برای استعداد درخشان شدن هستند. (3707117) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۳-۳۱ ۱۴:۲۴:۰۳
من خیلی مردن دوست دارم یعنی تنها ارزوم مردن امامن خودم نمیخوام ک تو این دنیا باشم زور هیچ کسم بالا سرم نیست (3771808) (alef-13)
 
فاطمه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۲ ۰۰:۱۵:۴۳
کسایی که خودکشی میکنن دوتاجهنم روبه روشون میبینن یکی جهنمیه ک بعداز خودکشی میرن یکیم جهنمیه ک توش زندگی میکنن حالااگه جهنمه این دنیاب اون دنیا سنگینی کنه ادما تصمیم میگیرن خودکشی کنن من پارسال بعدازاومدن نتیجه ی کنکور مامانم اینا حتی حاضرنبودن سره ی میزباهام غذابخورن! برای همین یروز خونه رو به بهونه ی باشگاه پیچوندم رفتم قرص برنج بگیرم ولی گفتن مجوز فروششو نداریمو ازاین حرفا امسالم اگه اون رشته ای ک میخوام قبول نشم دیگه هیچی تو زندگی برام مهم نیست هرکسی به عشقه یچیزی زندست یکی خانومش یکی بچش یکی شغلش یکی درسش پس نمیشه فقط از ی بعد نگاه کرد متاسفانه نظام اموزشیه اینجااینجوریه کله زندیگیم تو درسو کلاسو مدرسه خلاصه شد 18سال فقط زنده بودم زندگی نکردم ! زنده بودن با زندگی کردن فرق داره الان هیچی ب هیچی فقط سوژه ی فامیل شدم مافقط یبار زنده ایم پس باید جوری زندگی کنیم ک دوس داشته باشیم اگه نشد همون بهتر ک نباشیم ... (3775287) (alef-13)
 
00000900000
Germany
۱۳۹۵-۱۰-۲۸ ۱۶:۱۰:۳۹
به نظر من بیشترین عامل خودکشی نمره پایین ،ترس از سرزنش والدین هست که نتیجه ی این اخراج شدن از مدرسه است. قدیما والدین توجه چندانی به فرزاندانشان نداشتند در واقع سواد نداشتند و وقتی پدر و مادر ا از اون دوران حرف میزنن دانش آموزان هم میخواهند اون دوران تکرار بشه تا بتونن هر کاری میخوان انجام بدن. بیشتر آمار خودکشی مربوط به دانش آموزان نوجوان بوده پس در اینج مشاهده میکنیم که نقش خانواده و مدرسه هم مهم است چون دوران نوجوانی حساس نرین و در عین حال بهترین دوره هست خواهشا به این موضوع ها فکر کنین (4122095) (alef-11)
 
سام
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۲-۱۵ ۱۵:۱۲:۱۵
آخه این چه کاریه که به خاطر فیلم خودکسی ادم خودشو دار بزنه؟
خب اگه نمرت خوب نشد ترم بعد تلاش کن به موفقیت میرسی.
من خودم بچه ی تیزهوشانی ام ویک نمرم تو ریاضی بعد شد دلیل نمیشه خودمو دار بزنم. (4314080) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.