توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 485381
5 رشته دانشگاهی زودبازده در آمریکا
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۱۷
اداره کار و آمار آمریکا فهرست رشته‌های دانشگاهی زودبازده و مقرون به صرفه را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه یونیورسیتی هرالد، اداره کار و آمار آمریکا لیستی از رشته‌های دانشگاهی که بازار کار مناسبی دارند و دانشجویان بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی از این رشته‌ها صاحب شغلی خوب با درآمد کافی می‌شوند، منتشر کرد.

با توجه به بحران اقتصادی موجود در آمریکا چشم انداز انتخاب رشته دانشگاهی و تصاحب شغل امروزه از هر زمان دیگری مهم‌تر شده است. بنابراین دانشجویان باید رشته‌ای را انتخاب کنند که در آینده پاسخگوی سرمایه‌گذاری‌شان باشد.

در ذیل 5 رشته اعلامی از طرف اداره کار و آمار آمریکا که بازار کار فوق العاده‌ای دارند معرفی می‌شود:

مهندسی پزشکی

صنایع مرتبط با این رشته تا سال 2018 و بعد از آن با رشد 72 درصدی مواجه خواهند شد. فارغ التحصیلان این رشته با درآمدی بین 62 تا 104 هزار دلار در سال در حال حاضر از پردرآمدترین اقشار آمریکا هشتند.

مهندسی سازه

غافلگیرکننده نیست که اکثر رشته‌های این فهرست رشته‌های مهندسی باشند.

مهندسی سازه از شاخه‌های مهندسی عمران است که کاربردش بیشتر در طراحی و ساخت سازه‌های بلند و بزرگ است. درآمد این قشر نیز همانند مهندسین پزشکی است.

دستیاری پزشکی

فارغ التحصیلان این رشته علاوه بر تصاحب سریع شغل از درآمد بالایی نیز برخوردارند. 85 تا 103 هزار دلار در سال.

این افراد تحت نظارت پزشکان به انجام وظایف متفاوتی نظیر کارهای آزمایشگاهی و معاینات فیزیکی می‌پردازند.

کاردرمانی

تقاضا برای تحصیل این رشته تا سال 2024، 27 درصد افزایش خواهد یافت.

کاردرمانگرها به افراد معلول و بیمار در تسهیل زندگی روزمره و امورشان کمک می‌کنند. درآمد سالیانه این افراد بین 49 تا 85 هزار دلار است.

زبان‌های خارجه

با پیشرفت فضای کسب وکارهای بین المللی نیاز به مترجمان بیش از پیش شده است. نتایج پژوهشی در سال 2016 نشان داد میزان تقاضا برای استخدام مترجمان با 28 درصد افزایش تا سال 2021 همراه خواهد بود.

درآمد سالیانه این افراد هم بد نیست، بین 24 تا 72 هزار دلار.
 
کلمات کلیدی : رشته دانشگاهی+شغل+اشتغال+تحصیل
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.