توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 431669
نوسازی سه هزار اتوبوس در تهران
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۱
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه سه هزار دستگاه اتوبوس در حال نوسازی است، گفت: شهر تهران به سه هزار دستگاه اتوبوس دیگر نیاز دارد.

به گزارش مهر، پیمان سنندجی در مراسم راه‌اندازی ۲ خط جدید اتوبوس به ناوگان اتوبوسی تهران در جمع خبرنگاران گفت: در تهران ۳ هزار اتوبوس فرسوده با عمر ۱۱ سال وجود دارد، این در حالی است که عمر فرسودگی در تهران ۸ سال است.

وی با بیان اینکه تامین اتوبوس از دغدغه‌های شهرداری است، ادامه داد: نوسازی ناوگان اتوبوسی را از جنوب تهران آغاز کرده‌ و نسبت به راه‌اندازی دو خط اتوبوس را در جنوب تهران از پایانه فیاض‌بخش به جوادیه و از پایانه ابریشم به فیاض‌بخش اقدام کردیم.

سنندجی با تاکید براینکه ۲۴ دستگاه اتوبوس وارد شده به منطقه ۱۶  دارای استاندارد بالا هستند، عنوان کرد: در حال حاضر ۳ هزار دستگاه اتوبوس در حال نوسازی است، اما شهر تهران به ۳ هزار دستگاه اتوبوس دیگر نیاز دارد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از انعقاد قرار داد ۵۰ دستگاه اتوبوس خبرداد و عنوان کرد: این اتوبوس‌ها تا پایان سال جاری وارد مدار اتوبوسی خواهند شد و امیدوارم توان خودروسازان بالاتر رفته و تامین اعتبار لازم برای خرید دستگاه‌ها صورت بگیرد و بخش خصوصی نیز در این زمینه سرمایه‌گذاری خوبی داشته باشد.

ایجاد خطوط جدید اتوبوسرانی

وی با اشاره به انعقاد قرارداد برای  خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس گفت: هر اتوبوس تک‌کابین در تهران روزانه ۷ هزار نفر را جا به‌جا می‌کند که این عدد در اتوبوس‌های دو کابین دو برابر خواهد شد.

سنندجی افزود: به زودی ۲ خط دیگر اتوبوسی را در منطقه ۲۲ و ۳ خط را در منطقه ۱۸ شهرداری تهران راه‌اندازی خواهیم کرد. همچنین راه‌اندازی یک خط اتوبوس برقی نیز در دستور کار شرکت واحد قرار گرفته است.

وی همچنین با اشاره به خط مطهری- شهید بهشتی اظهار کرد: جابه جایی ۱۰ هزار مسافر به صورت روزانه در این خط کار بزرگی است.

 سهم جنوب تهران از اتوبوس های جدید

 مازیار حسینی، معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران نیزدر مراسم ورود اتوبوس‌های جدید به ناوگان اتوبوسی منطقه ۱۶ در جمع خبرنگاران گفت: امروز ۲۴ دستگاه اتوبوس تک کابین به ظرفیت حمل و نقل اتوبوسی منطقه ۱۶ اضافه شد.

وی با بیان اینکه دو خط پایانه جوادیه و فیاض‌بخش و پایانه ابریشم – فیاض‌بخش راه‌اندازی شده است ادامه داد: اتوبوس‌های مذکور دارای استاندارد یورو۴ و ساخت داخل هستند.

حسینی خاطرنشان کرد: ازاین پس هربار که توسعه خطوط اتوبوسی را داشته باشیم درصدی از آن را به جنوب شهر تهران اختصاص خواهیم داد.

معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر اینکه سعی می‌کنیم از تولید داخلی حمایت کنیم تصریح کرد: این حمایت باید دوسویه بوده و خودروسازان به لحاظ کیفیت، قیمت و استانداردها به روز باشند.

وی از ورود پنجاه دستگاه اتوبوس تا پایان امسال به مدار ناوگان اتوبوسرانی تهران خبر داد و گفت: طبق دستور شهردار تهران درباره ورود سه هزار دستگاه اتوبوس دیگر به مدار فکر می‌کنیم.

حسینی با اشاره به اینکه پیش‌قرارداد خرید هزار دستگاه اتوبوس را امضا کرده‌ایم عنوان کرد: ۵۰۰ دستگاه گازسوز و ۵۰۰ دستگاه دیگر دیزلی هستند. همچنین بحث حمل و نقل عمومی با مترو و اتوبوس در دستور کار قرار دارد زیرا تنها راه آلودگی هوا توسعه حمل و نقل عمومی است.

این مقام مسئول در شهرداری با اشاره به اینکه روش جدید خرید خدمت را در اتوبوسرانی پیگیری می کنیم گفت: بر این اساس به پیمانکار براساس پیمایش اتوبوس پول پرداخت می‌شود و به این ترتیب هم سود برای شرکت‌های خصوصی  به دنبال دارد و هم ما نیاز به سرمایه‌گذاری سنگین اولیه نداریم.

وی با اشاره به اینکه تهران در حال حاضر به حداقل ۱۰ هزار اتوبوس نیاز دارد گفت: در حال حاضر ۷هزار اتوبوس در تهران وجود دارد که شش هزار و ۳۰۰ دستگاه آن در حال فعالیت هستند و مابقی در تعمیرگاه حضور دارند.

سهم ۲۲ درصدی اتوبوس در جابه جایی های پایتخت

حسینی خاطرنشان کرد: ۲۲ تا ۲۳ درصد جابجایی مسافران براساس طرح جامع ترافیک شهر تهران برعهده اتوبوسرانی است.

معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران درباره جانمایی ایستگاه های اتوبوس عنوان کرد: در بعضی نقاط نیاز به ایستگاه سرپوشیده اتوبوس نداریم و تنها علامت‌گذاری محل با تابلو و خط کشی کافی است.   همچنین در خصوص مناسب‌سازی ایستگاه‌های اتوبوس در شرکت واحد اتوبوسرانی اقداماتی انجام شده است که نصب تابلوی بریل در ایستگاه‌های اتوبوس و مناسب‌سازی برای ویلچرسواران در دستور کار قرار گرفته است.

مطالعه برای استفاده از ظرفیت خطوط LRT در تهران

وی از برقی شدن حمل و نقل عمومی منطقه تاریخی تهران طی لایحه ای در افق ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: براساس این لایحه قرار است منطقه ۱۲ تهران دارای خطوط LRT موتور برقی، اتوبوس برقی و تاکسی هیبریدی شود.

حسینی ادامه داد: اولین خط LRT در رینگ تاریخی گردشگری تهران راه‌اندازی خواهد شد و امیدواریم این اقدام با روش BOT انجام شود.

معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری با اشاره به خط ۷ BRT اظهار کرد: این خط روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار مسافر را جابجا می کند که به عبارت دیگر ۱۰ تا ۱۵ هزار نفر به صورت ساعتی توسط این خط جابجا می‌شوند که این موضوع باعث فشار مضاعف بر خطوط BRT است و با توجه به حجم جابجایی مسافر این کار باید توسط مد حمل و نقلی LRT انجام شود.

وی در پایان با بیان اینکه در حال مطالعه برای استفاده از ظرفیت LRT در خطوط پر تقاضا هستیم گفت: باید در سامانه حمل و نقل ریلی از مد حمل و نقلی سنگین‌تری همچون LRT استفاده شود.
 
کلمات کلیدی : شرکت واحد اتوبوسرانی+ BRT + شهرداری تهران
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.