توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 365366
مقتدایی: نه استعفا دادم نه بازنشسته شدم/پدرخوانده‌ها ۱.۵ سال مرتب به روحانی می‌گفتند "مقتدایی باید برود"/برخی مشکلات به "قفل‌بُر" نیاز دارد
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۱۶
استاندار سابق خوزستان با بیان اینکه " نه استعفا دادم نه بازنسشته شدم و نه قهر کردم" گفت: یک‌سال و نیم پدرخوانده‌‌ها مرتب بیخ گوش آقای روحانی می‌گفتند که مقتدایی باید برود.

به گزارش تسنیم، عبدالحسن مقتدایی ظهر امروز در آئین تودیع و معارفه استاندار خوزستان اظهار داشت: در ارکان نظام و تمام قوا فردی که مسئولیت می‌گیرد، مستقر می‌شود که مشکلاتی را برطرف کند. حال این مسئولیت می‌خواهد نماینده مجلس، قوه قضائیه و یا هر فرد دیگری باشد تا مشکلاتی را برطرف کند. همیشه اینگونه بوده که مسئولیت‌ها در مسیر مانند دو و میدانی هستند و تا مقصدی را طی کرده و باید نفر بعدی مشعل را از دست نفر قبل بگیرد و به سرعت پیش برود.

استاندار سابق خوزستان ضمن اشاره به کمبودهای این استان گفت: همگی دست به دست هم بدهیم تا استان را بسازیم؛ با حرف، شعار و دعوا به جایی نمی‌رسیم.

وی با بیان اینکه بازنشستگی بنده غافلگیرانه بود، بیان کرد: بنده به آقای شریعتی عرض کردم که مانند یک برادر کنارتان هستم، لحظه لحظه با استانداری هستم و استانداری خوزستان یک لحظه از وجود من محروم نخواهد بود.

مقتدایی افزود: به بنده فقط ۱۰ دقیقه وقت دادند و صبح ساعت ۷ و ۱۰ دقیقه به بنده اطلاع دادند و ساعت ۷ و ۲۰ دقیقه صبح آقای مقیمی به خوزستان آمدند.

وی خاطرنشان کرد: یک استانداری جایی کار می‌کرد و به دوستان وی گفتند که پدر استاندار فوت کرده است و مراسم تشییع جنازه وی فردا صبح از درب منزل استاندار است. همه کسانی که یار وی نبودند، به راه افتادند ولی بین راه تلفن‌های همراه شروع به زنگ کرد که پدر استاندار فوت نکرده بلکه خود شخص استاندار فوت کرده است. دوستان همه برگشتند چون فقط با استاندار کار داشتند. حالا که خودش که زنده نیست، چه کار به پدرش داریم. حاشا به معرفت مردم که مقتدایی چه پدرش مرد و چه خودش به هرحال حمایت کردند.

استاندار سابق خوزستان ادامه داد: چند خبر خوش برای شما دارم اول از اینکه در مورد خوردروهای اروندی، خوشبختانه بعد از ۶ بار دادگاه رفتن مشکل حل شد. برخی قضات و دوستان قوه قضاییه کمک کردند و در نهایت در دادگاه رسیدگی به تخلفات کارکنان گفتند که شما نه تنها قانون را زیرپا نگذاشتید بلکه قانون را فراتر از حد آن اجرا کردید. نخستین قاضی در شعبه یکم دادگاه رسیدگی به تخلفات حکم بر برائت داد که دوباره آقایان آمدند و پرونده را با نظرات خود به شعبه ۱۱ دادگاه رسیدگی به تخلفات ارجاع دادند.

وی تصریح کرد: آنجا هم تصور کردم که می‌خواهند حکم به مصادره اموالم بدهند و سریع اموال را به نام همسر و بچه‌ها کردم (باخنده) بلکه از مصادره در امان باشند. با آقای قاضی تماس گرفتم و ایشان گفتند ۱۵ روز است که پرونده بسته و مختومه و مجددا منع تعقیب اعلام شده است.

استاندار سابق خوزستان خاطرنشان کرد: برای کسانی که در سیستم بازرسی و اجرایی هستند، بدانند که این کار ۱۰۰ درصد قانونی است. هیچ کسی حق دخالت ندارد و جزء مواردی است که حتی دیوان عدالت اداری حق ورود به آن را ندارد. در حقیقت به استناد قانون و برای احترام به دیوان عدالت اداری، نامه قبلی که نوشته بودیم به نام تصمیمات اتخاذ‌ شده، آن را لغو کردیم و در حقیقت طرح توسعه پایدار که مصوب شورای امنیت کشور است، یکی از وظایف شورا است.

وی افزود: به‌عنوان مدعی‌العموم حقوق مردم را احیاء کنید و هیچ مسئولی از جمله آقای ترکان و اعضای هیئت مدیره وی در هیچ کجای کشور حق ندارد برای منطقه آزاد خوزستان نسخه بپیچاند. هیچ جایی حق ندارد که خود را با خوزستان مقایسه کند زیرا صرفاً استان خوزستان است که با تلاش ادوار گذشته و تاکید آقای رحمانی‌فضلی، یک طرح توسعه پایدار همه جانبه برای استان طرح کرد و فقط استان خوزستان حق استفاده از آن را دارد.

مقتدایی عنوان کرد: در بحث مبادلات مرزی نیز با شکایت وزیر صنعت، معدن و تجارت احضار شدیم و شکایتی از سوی آقای ترکان و رئیس‌‌جمهور داده شد و جلسه‌ای گرفته و گفته شد حق طبیعی استاندار است و استاندار از قانون استفاده کرده است؛ اگر شما قصد تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری را دارید در زمینه تولیدات داخلی حرف آقای مقتدایی قانونی است و جناب وزیر کشور گفت که شما می‌توانید ۸ قلم دیگر برای حمایت از تولیدات داخلی اضافه کنید.

وی ادامه داد: ما از دو سال پیش به‌دنبال خرید تولیدات داخلی بودیم و طبق بند سوم خرید و استفاده از خدمات درون استان را پیگیری کردیم. یکی از شرکت‌های خصوصی که در استان کسی آن را قبول نداشت، حالا با حمایت از خرید تولیدات بومی ۲۰۴ کارگر دارد که تنها یکی از آن‌ها به خاطر تخصصش همدانی است و مابقی نیروها بومی هستند.

استاندار سابق خوزستان گفت: مسئولان تصور می‌کردند که با ورود خوردروهای اوندی بدون دریافت مالیات و عوارض گمرکی ماشین‌ها را در خیابان‌های استان می‌فروشیم. بنده اعلام می‌کنم یکم آذرماه بازنشسته می‌شدم و عنوان اینکه مقتدایی به خاطر بازنشستگی درخواست بازنشستگی داشت، صحت ندارد. ما یک نامه به وزیر کشور نوشته بودیم که با توجه به اینکه یک آذرماه بازنسشته می‌شوم و حق استفاده از هفت ماه مرخصی را دارم، اگر بعد از انتخابات از مرخصی استفاده کنم، مهلت فعالیت کاری بنده با توجه به زمان خدمتم تمام می‌شود.

وی افزود: هر فرد دیگری که بخواهد می‌تواند برای ریاست استانداری بیاید. بنده بعد فکر کردم تودیع بنده به چند جابه‌جایی و انتصاب برمی‌گردد که در ملاقاتی با آقای رحمانی‌فضلی که اگر ایشان نبودند در همان روز اول زمین‌گیر می‌شدم، راجع به همه چیز بحث شد به جز انتصابات اخیر؛ متوجه شدم جریان چیز دیگری است و قضیه به شخص جناب آقای روحانی و یک وزیر دیگر و یا دفترش برمی‌گردد.

مقتدایی گفت: استانداری خوزستان در طول دولت یازدهم بهترین خدمات را ارائه داده است که یک قلم آن طرح ۵۵۰ هزار هکتاری است، منطقه آزاد و ایجاد امنیت است. خوزستان با ۱۷ طرح خلاقانه، برترین استان کشور است. یک سال و نیم، تعدادی از آقایانی با عنوان پدرخوانده‌‌ها مرتب بیخ گوش آقای رئیس‌جمهور می‌گفتند که مقتدایی باید برود و این پدرخوانده‌ها همان افرادی هستند که روی گنج‌های استان چنبره زده بودند.

استاندار سابق خوزستان افزود: برای تحقق اهداف اقتصادی باید تلاش کرد و پای من روی گردن پدرخوانده‌هایی بود که ۳۷ سال مانع توسعه استان شدند و شهرهای خود پدرخوانده‌ها از همه لحاظ خراب‌ترین شهرهای استان است. آقای روحانی می‌گوید تخصصش در کلیدسازی و بازکردن قفل‌ها است ولی بعضی از قفل‌ها در مملکت زنگ‌زده شده و قفل‌ها را باید برید و اینجا یک "قفل‌بر"می‌خواست که هر قفلی که مانع توسعه استان می‌شود، را باز کند.

وی با اشاره به برنامه خود برای رفتن از استانداری ادامه داد: قرار بود که بنده تیرماه از استانداری بروم اما در کتابی برای ثبت در تاریخ ریز اتفاقات را نوشتم که ۴ فصل کتاب در همین یک ماه نوشته شده و فصل ۵ نیز حامل بخشی است که نباید اینجا عرض کنم و در کتاب نوشته شده است. ۱۰ نسخه آماده کردم و دست خانه مطبوعات قرار دارد اما کسی حق عکس‌برداری و کپی‌برداری آن را ندارد.

استاندار سابق خوزستان با اشاره به اینکه گفته می‌شود به‌دلیل انتصابات برکنار شده است، اظهار داشت: من در خوزستان ۸ حکم زدم در صورتی که در یزد ۱۰ حکم زده شد و در مابقی استان‌ها نیز احکامی صادر شد؛ مجریان تودیع گفتند که الان وقت آن رسیده که وی را برکنار کنیم. من نه استعفا دادم نه بازنسشته شدم و نه قهر کردم، نه به‌خاطر احکام جابه‌جایی ایجاد شد، بلکه برای نجات یک مادر و فرزند و به عنوان یک سزارین سیاسی‌ کاری کردم که نه مادر دچار آسیب شود و نه فرزند تلف شود.
 
کلمات کلیدی : استانداری خوزستان+وزارت کشور
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.