توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 380917
شناسایی ۳۰ مدیر با فیش حقوقی کلان
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۲۷
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا به امروز نزدیک به ۳۰نفر از دریافت کنندگان حقوق های غیر متعارف شناسایی شده اند، تأکید کرد: تقریبا از میزان ۹۵۰ پرونده مدیرانی که مورد بررسی قرار گرفته اند، مشخص شده که تنها کمتر از سه درصد آنها حقوق های بالای ۳۰ میلیون دریافت می کرده اند.

به گزارش میزان بهرام پارسایی سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی درباره اینکه آیا تعداد دقیق کسانی که حقوق‌های نجومی دریافت کرده‌اند مشخص شده است، اظهار کرد: با توجه به جلساتی که در کمیسیون اصل نود تا به امروز پیرامون دریافت حقوق‌های نجومی برگزار شده است اما هنوز آمار دقیقی درباره تعداد افرادی که این حقوق ها را دریافت کرده اند مشخص نشده است.

وی افزود: به طور حتم کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی درصدد است با توجه به اینکه قرار است گزارش جامعی را در مورد این پرونده در صحن علنی مجلس ارائه دهد بدون شک تمامی موارد لازم را در نظر می گیرد تا با همکاری سازمانهای مربوطه اطلاعات لازم پیرامون این پرونده را کسب کند.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تا به امروز نزدیک به ۳۰نفر از دریافت کنندگان حقوق های غیر متعارف شناسایی شده اند، تأکید کرد: تقریبا از میزان ۹۵۰ پرونده مدیرانی که مورد بررسی قرار گرفته اند، مشخص شده که تنها کمتر از سه درصد آنها حقوق های بالای ۳۰ میلیون دریافت می کرده اند که جزئیات اطلاعات حقوقی آنها توسط سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات نیز مشخص شده است.

پارسایی با اشاره به اینکه تمامی تلاش خود را خواهیم کرد تا گزارش مربوط به حقوق های نجومی را ظرف یکی دو هفته آینده آماده کنیم گفت: متاسفانه بعضی از سازمانها پیرامون همکاری با سازمان‌های مربوطه در راستای بررسی حقوق های مدیران خود جوابگوی سوالات سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نیستند و خود را مستثنی می دانند که این موضوع متاسفانه روند کار را کند کرده است.

وی تصریح کرد: امیدواریم با همکاری این سازمانها بتوانیم گزارش جامعی را پیرامون این موضوع تهیه و به مردم ارائه دهیم تا با کسانی که حقوق های غیر متعارف دریافت می کردند به طور جدی برخورد شود.
 
کلمات کلیدی : فیش حقوقی+فیش های نجومی+حقوق های نجومی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.