نظر منتشر شده
۹۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 278317
استیضاح در غیاب روحانی و لاریجانی؛
«فانی» باقی ماند
بخش داخلی الف، 3تیر94
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۷
نمایندگان مجلس مجددا به علی‌اصغر فانی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش اعتماد کردند.

به گزارش تسنیم، جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی به بررسی استیضاح علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش اختصاص داشت و بهارستان‌نشینان پس از استماع سخنان نمایندگان موافق و مخالف استیضاح، در نهایت مجددا به فانی اعتماد کردند.

بر این اساس علی‌اصغر فانی از مجموع ۲۵۶ رأی مأخوذه با ۷۶ رأی موافق، ۱۶۷ رأی مخالف و ۱۳ رأی ممتنع توانست اعتماد دوباره وکلای ملت را برای صدارت بر وزارت آموزش و پرورش کسب کند.

فانی دومین وزیر کابینه دولت یازدهم بود که در عرصه محک مجدد نمایندگان مجلس قرار گرفت.

حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور در روز ۲۷ مهر ۱۳۹۲، سه وزیر پیشنهادی برای وزارتخانه‌های بدون وزیر که در دور اول معرفی وزرای پیشنهادی رای نیاورده بودند را به مجلس معرفی کرد.به این ترتیب علی‌اصغر فانی برای وزارت آموزش و پروش، رضا فرجی‌دانا برای وزارت علوم و رضا صالحی امیری برای وزارت ورزش و جوانان معرفی شدند.

رای‌گیری در خصوص سه وزیر وزارتخانه‌های باقی‌مانده در روز یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۲ با حضور انجام شد و علی‌اصغر فانی برای صدارت بر وزارت آموزش و پرورش و رضا فرجی‌دانا برای صدارت بر وزارت علوم, تحقیقات و فناوری توانستند رای اعتماد مجلس را کسب کنند. فرجی‌دانا که همزمان با فانی از مجلس رای اعتماد گرفته بود، نخستین وزیر دولت کابینه بود که در مجلس نهم استیضاح شد.

در ادامه حواشی و صحبت های موافقین و مخالفین در این جلسه استیضاح را می خوانید:


کوچکی‌نژاد: 80 درصد فرهنگیان خواستار استیضاح وزیر آموزش و پرورش هستند
 جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی صبح امروز و در جریان استیضاح وزیر آموزش و پرورش، به‌عنوان اولین موافق استیضاح علی اصغر فانی در صحن علنی اظهار داشت: استیضاح فانی در جهت حمایت از یک‌میلیون فرهنگی و ۱۳میلیون دانش‌آموز است و هیچ‌گونه شائبه سیاسی و فراکسیونی در این استیضاح دخیل نیست.

وی افزود: ۸۰ درصد فرهنگیان کشور خواستار استیضاح وزیر آموزش و پرورش هستند؛ امروز فرهنگیان دغدغه امکانات آموزشی، رفاهی، منزلت اجتماعی و مسائل معیشتی و اقتصادی دارند بنابراین به‌خلاف تلاش عده‌ای که سعی دارند موضوع استیضاح وزیر آموزش و پرورش را صرفاً به بحث ارتقای حقوق فرهنگیان ربط دهند، بدانند این بحث تنها یکی از محورهای استیضاح است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه سفره فرهنگیان بیش از ۱۴ درصد رشد نداشته است، گفت: آیا شما در آموزش و پرورش توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده نکردن از افراد خسته و بی‌انگیزه در آموزش و پرورش را گوش کردید؟ زمانی که شما وزارتخانه را تحویل گرفتید ۱۸ بازنشسته در آن سمت داشتند در حالی که امروز این میزان به ۹۵ نفر رسیده است. لذا جای سؤال است که آیا این ۹۵ نفر در آموزش و پرورش کار می‌کنند؟ خیر! فقط ستاد انتخابات تشکیل دادند.

کوچکی‌نژاد با اشاره به پاداش ۴۰۰ میلیونی مدیران از صندوق فرهنگیان تصریح کرد: بعضی از مدیران آموزش و پرورش از پولی که از صندوق فرهنگیان تأمین کرده‌اند، ماشین‌های آخرین مدل سوار می‌شوند و کسی که امروز این صندوق را مدیریت می‌کند یک زمان برادر خودش را رئیس صندوق کرده بود.

وی بیمه فرهنگیان را یکی دیگر از مشکلات عملکرد فانی برشمرد و خطاب به فانی تأکید کرد: چند درصد انتصاب شما از میان متحصنان سال‌های قبل صورت گرفته است؛ بسیاری از تشکل‌های غیرقانونی را در رأس کنترل انتصابات قرار دادید.

نماینده مردم رشت در مجلس با تأکید براینکه فانی نمی‌‌تواند حق و حقوق فرهنگیان را از دولت بگیرد، گفت: ارتقای رتبه‌بندی یعنی ارتقای شغلی نه توزیع پول؛ رتبه‌بندی یک فرایند است و اینکه شما اجرا می‌‌کنید قانون خدمات کشوری است نه رتبه‌بندی.

توضیحات ابوترابی‌فرد درباره درج اسامی برخی نمایندگان در طرح استیضاح فانی
حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی فرد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز پارلمان و در جریان بررسی استیضاح علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش گفت: اسامی آقای ندیمی و ۵ ــ ۴ نفر از همکاران در برگه‌ای به‌عنوان استیضاح کننده نوشته شده است و این در حالی است که آنها امضاهای‌شان را پس گرفته‌اند.

پس از توزیع طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش ایرج ندیمی و برخی از نمایندگان نسبت به درج نام‌شان به‌عنوان موافقان طرح اعتراض کرده و خواستار اعلام اسامی‌شان به‌عنوان کسانی که امضای‌شان را پس گرفته‌اند، شدند و قصد داشتند تذکر دهند که نایب رئیس مجلس این موضوع را از تریبون مجلس اعلام کرد.

قاضی‌پور دانش‌آموزان در روستاها روی حلبی و نیمکت‌های شکسته می‌نشینند
نادر قاضی‌پور نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان و در جریان استیضاح وزیر آموزش و پرورش به عنوان موافق استیضاح فانی اظهار داشت: آموزش و پرورش روستائیان را رها کرده است. مگر بچه‌های روستایی و فرزندان کارگران و کشاورزان خدایی ندارند؟

وی با بیان اینکه آمار بیسوادی در کشور به خصوص در روستاها بالاست،‌ گفت: سیاست غلط جمع‌آوری مدارس روستایی برای چیست؟ این موضوع باعث می‌شود خانواده‌های روستایی برای تحصیل فرزندانشان روستاها را ترک کنند و در حاشیه شهرها سکنی گزینند و همین امر به افزایش حاشیه نشینی منجر می‌شود. برخی هم به خاطر نبود کار در شهر، در روستا می‌مانند و فرزندانشان ترک تحصیل می‌کنند.

این نماینده مجلس با اشاره به تصریح قانون اساسی در تحصیل رایگان تاکید کرد: ما قسم خورده‌ایم به قانون اساسی وفادار باشیم، اما متأسفانه هر روز هزینه تراشی بیشتر می‌شود و مردم و کارگران با مشکلات جدی مواجه می‌شوند همچنین قانون مصوب مجلس برای فرهنگیان اجرایی نشده و دولت نتوانسته اولویت کمک به آموزش و پرورش را در هیئت دولت جا بیندازد.

قاضی‌پور با بیان اینکه بررسی صلاحیت مجدد متولی آموزش و پرورش نیازمند داوری منصفانه است، تصریح کرد: آینده تعلیم و تربیت ۱۲ میلیون دانش آموز و سرنوشت یک میلیون معلم و کادر اداری و سیاست‌گذاری نظام تعلیم و تربیت بدون شک به تصمیمی که مجلس می‌گیرد، بستگی دارد.

وی با بیان اینکه باید مدیری با کفایت، مدبر، توانمند و هوشمند در رأس وزارت آموزش و پرورش قرار گیرد، گفت: بررسی میانگین فعالیت‌های آقای فانی ما را متقاعد نمی‌کند که ایشان بتواند طرح سند ملی آموزش و پرورش را مدیریت کند. زیرا مشکلش عدم اعتقاد به تجاربی است که در این سند آمده است.نماینده مردم ارومیه در مجلس افزود:‌ آقای فانی تعدادی را مسئول کرده که آنها خود آقای فانی را قبول ندارند و پشت سرش حرف می‌زنند.

قاضی پور با بیان اینکه دانش‌آموزان در روستاها روی حلبی و نیمکت‌های شکسته می‌نشینند، گفت: در شهر بهترین مدارس به افراد خاص واگذار شده است.

" متاسفانه مدارسی که مردم ساختند و تحویل آموزش و پرورش در روستاها داده‌اند، تعداد زیادی را فروختند و متاسفانه مشاهده می‌شود تعداد مدارس روستایی به جای اینکه به دانشگاه تبدیل شود، به مکانی برای ترک اعتیاد تبدیل شده است. این ننگ نیست؟ چه کسی اجازه می‌دهد این اتفاق رخ دهد؟ اهداکننده زمین اعلام کرده است که برای آموزش و پرورش و بچه‌های روستای خود زمین اهدا کرده است نه برای ترک اعتیاد جوانان متخلف شهری و معتاد. این فرهنگ روستا را تخریب می‌کند".

وی تصریح کرد: هنرستان‌های روستایی و خوابگاه‌های دانش‌آموزان شبانه‌روزی جدا از اینکه امکانات لازم را برای این افراد اختصاص داده نشده و با اینکه اعتبار دو برابر شده است، امکانات آن به‌روز نشده و بحث تغذیه بسیار تاسفبار است.

نماینده مردم ارومیه خطاب به وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: جمع‌آوری مدارس شبانه‌روزی روستایی آیا مورد تایید شما است؟ چه کسی دستور جمع‌آوری مدارس را داده است؟ آیا این مشکل مدیریتی نیست؟ آقای وزیر؛ به لطف حضرتعالی در جنوب کرمان مدارس کپری در دمای ۵۰ درجه بالای صفر برپاست! آیا دانش‌آموزان روستایی تحمل این گرما را دارند؟

قاضی‌پور در پایان اضافه کرد: در جای‌جای کشور بدون ضوابط نیرو استخدام شده است و افراد باسابقه کنار گذاشته شده‌اند. آموزش و پرورش روستاییان را رها کرده و برای ۶ کلاس یک معلم قرار داده است. در برخی از روستاها مدارس با تاخیر آغاز به‌کار کرده‌اند. مشکل تنها وزیر نیست، بلکه کل کابینه سبب شده تا آمار بی‌سوادی در کشور بالا رود، به‌خصوص در روستاها، سیاست‌های غلط نهادینه شده است.

حجت‌الاسلام موسوی‌نژاد: "مشاوران سیاسی" وزارت آموزش و پرورش را به ستاد انتخاباتی تبدیل کرده‌اند
حجت‌الاسلام سیدمهدی موسوی‌نژاد نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (چهارشنبه) مجلس در موافقت با استیضاح علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش در ۲۵ خرداد ۹۳ یعنی حدود یک سال پیش نوشته و تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد ولی بنا به دلایلی امروز مورد بررسی قرار گرفت.

وی استیضاح وزیر را به معنی عزل ندانست و گفت: این جلسه برای توضیح خواستن از وزیر است که در نهایت تصمیم‌گیری خواهد شد.

نماینده مردم دشتستان در مجلس تصریح کرد: همه تلاش ما این بود که استیضاح صورت نگیرد و مشکلات قبل از استیضاح حل و فصل شود و امروز نیز از این اقدام خوشحال نیستیم اما پس از صحبت‌های فراوان با وزیر و عدم حل مشکلات فرهنگیان متن این طرح را آماده و ارائه کردیم.

موسوی‌نژاد با بیان اینکه امیدواریم طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش راه حلی برای مشکلات فرهنگیان باشد، به برخی مشکلات موجود در وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: عدم اقدام لازم برای اجرایی شدن سند بنیادین آموزش و پرورش علی‌رغم اعلام در برنامه پیشنهادی وزیر برای رای اعتماد جزء یکی از دلایل این استیضاح است.

وی عدم رویکرد جدی و برنامه‌محور به دانشگاه فرهنگیان را دلیل دوم دانست و افزود: انتصاب مدیران بازنشسته و ناکارآمد در سطوح ستادی وزارتخانه با رویکرد سیاسی و جناحی مشکلات متعددی را در این حوزه به وجود آورده است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس عدم نظارت بر استفاده از منابع صندوق ذخیره ارزی فرهنگیان را از دیگر مشکلات وزارت آموزش و پرورش دانست و تصریح کرد: متاسفانه امروز توجه جدی به جذب نیروهای کارآمد در این وزارتخانه مشاهده نمی‌شود.

موسوی‌نژاد عدم به کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات برای تسهیل برنامه‌های موجود و عدم اجرای مصوبات قانونی مجلس را از دیگر دلایل موافقت خود با استیضاح دانست و گفت: امروز شاهد عدم توجه به استعدادهای درخشان در آموزش و پرورش هستیم که باید برای آن فکری کرد.

وی در ادامه سخنان خود به بیمه طلایی فرهنگیان اشاره کرد و گفت: این بیمه فقط برای دلخوش کردن معلمان است و اقدامی نیست که مشکلات فرهنگیان را حل کند.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی پاداش بازنشستگی فرهنگیان را سلیقه‌ای دانست و گفت: حضور مشاوران سیاسی در این وزارتخانه به جای افراد کارآمد این وزارتخانه را به ستاد انتخاباتی تبدیل کرده است.

بشیری:عملکرد فانی در حوزه ستادی و استانی به استیضاح وی منجر شد
فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در جلسه استیضاح وزیر آموزش و پرورش در موافقت با استیضاح فانی در سخنانی گفت: ملت عزیز و قاطبه فرهنگیان و دانش‌آموزان عزیز ما استحضار دارند که آموزش و پرورش از یک جایگاه ممتاز و رفیع برخوردار است.

وی افزود: در جلساتی که با آقای فانی داشتیم نگرانی‌های استیضاح کنندگان و نمایندگان مجلس و همین‌طور فرهنگیان با رئیس جمهور و معاونینش و نیز همه تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان در این مورد مطرح شد که در نهایت مجلس رای اعتماد خود را به آقای فانی اعلام کرد و به او رای داد، البته با شخص آقای فانی نیز صحبت‌هایی شد و مطالب با وی مورد بررسی قرار گرفت.

بشیری با تاکید بر اینکه فانی دارای شخصیتی فرهنگی و قابل احترام است و از او انتظار داریم که به آموزش و پرورش بیشتر توجه کند، گفت: در جلسه‌ای که در کمیسیون آموزش مجلس با آقای فانی داشتیم، ایشان بر سطح تعامل مناسب با مجلس و این کمیسیون صحه گذاشت.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس با بیان اینکه عملکرد وزیر آموزش و پرورش و همکارانش در حوزه ستادی و استانی به استیضاح وی منجر شده است گفت: در جلساتی که پیش از استیضاح آقای فانی داشتیم مشکلات با وی مطرح شد که در نهایت به انجام استیضاح در ماه مبارک رمضان منجر گردید.

بشیری با بیان اینکه استیضاح فانی صرفا مطالبه فرهنگیان است و هیچگونه موضوع سیاسی در آن وجود ندارد، گفت: آقای فانی از دوستان ماست و ما هم به وی علاقه‌مندیم اما آینده آموزش و پرورش، آینده‌سازان و دانش‌آموزان این کشور مهمتر است.

وی اضافه کرد: در اینجا بحث مصلحت مطرح نیست و فقط هدفمان از استیضاح شفاف سازی مسائل ایجاد شده است.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس با بیان اینکه امروز آموزش و پرورش کشور در یک وضعیت رقت‌باری به سر می‌برد گفت: امروز وضعیت در آموزش و پرورش به گونه‌ای است که ناامیدی در مجموعه‌های مختلف آن بسیار نگران کننده است که باید نسبت به این موضوع توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

وی ادامه داد: سوال بنده این است که وزارت آموزش و پرورش و شخص فانی در ارتباط با حقوق مادی و معنوی فرهنگیان چه کار کرده‌اند؟ لایحه جامعه خدمات کشوری در سایر وزارتخانه‌ها و ادارات اجرا می‌شود. سوال دیگر بنده این است که چرا این لایحه در وزارت آموزش و پرورش اجرا نمی‌شود و همکاران آقای وزیر در این وزارتخانه نسبت به اجرای آن توجه جدی ندارند.

بشیری ضمن ابراز تاسف از تجمع معلمان و فرهنگیان مقابل مجلس، دیوان عدالت اداری و دفاتر نمایندگان مجلس گفت: اینگونه برخوردها در شان فرهنگیان نیست که اینچنین بخواهند حقوق‌شان را مطالبه کنند.
نماینده مردم پاکدشت در مجلس همچنین به حضور فانی در جلسه غیرعلنی هفته گذشته مجلس اشاره کرد و گفت: در این جلسه انتظار می‌رفت که آقای فانی مطالبات فرهنگیان و راهکارهایش برای تحقق مطالبات را مطرح کند، اما وی به عنوان مدیر دستگاهی که باید پرچمدار اعتماد و امنیت فرهنگیان باشد عنوان کرد که فرهنگیان انگیزه ندارند. سوال این است که این انگیزه را چه کسی باید به وزارت تحت امر و نیروهایش بدهد؟

بشیری خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت:‌شما ۲ سال است که در مجموعه وزارت آموزش و پرورش فعالیت می‌کنید، چرا همکارانتان را به نداشتن مهارت متهم می‌کنید؟ چرا کرامت معلمان مورد توجه قرار نمی‌گیرد؟

وی در ادامه سخنانش به فداکاری‌های معلمان در مناطق مختلف کشور اشاره کرد و گفت: تروریست‌های بی‌رحم معلم فداکاری را که مشغول انجام وظیفه بود ترور کردند اما به آن توجهی نشد و حمایت‌های لازم صورت نگرفت.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس در ادامه از نداشتن مدیر و متصدی در پژوهشگاه آموزش و پرورش انتقاد کرد و افزود: پژوهشگاه وزارت آموزش و پرورش حدود ۸ ماه است که بلاتصدی است که باعث شده نتواند برای مجموعه وزارت آموزش و پرورش فکر و اندیشه تولید کند.

بشیری از حضور فرهنگیان بازنشسته در بدنه وزارت آموزش و پرورش انتقاد کرد و آن را یکی از مشکلات اساسی در بدنه این وزارتخانه دانست و تاکید کرد: امروز آموزش و پرورش به تحرک و پویایی نیاز دارد و باید از نیروهای جوان و پویا در آن استفاده شود.

وی با بیان اینکه اگر امروز ناامیدی در آموزش و پرورش وجود دارد، همه ما مسئول هستیم گفت: بنده به عنوان یک معلم نگران کننده است که معلمان شجاع دوران دفاع مقدس در سفری که به بجنورد داشتند و جلسه‌ای با آنها بود برای دریافت حقوق معوق‌شان در ساعت یک و نیم صبح گریه و زاری کنند.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس در پایان با تاکید بر اینکه امروز باید همه تلاش کنیم که مشکلات آموزش و پرورش با جدیت رفع شده و آن را دنبال کنیم خاطرنشان کرد: امروز وضعیت به گونه‌ای است که فرهنگیان ادبیات و اشعاری را مطرح می‌کنند که جای تامل و توجه دارد؛ این ادبیات این است که آنها این طور عنوان می‌کنند که ما را به خیر تو امید نباشد - الهی این وزیر فردا نباشد.

انصاری:آموزش و پرورش برنامه‌ای برای اجرای سند تحول بنیادین ندارد
محمدسعید انصاری نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس و در موافقت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش در سخنانی گفت: بنده یکی از موافقان دولت و شخص وزیر آموزش و پرورش بودم.

وی افزود: حدود ۶ ماه قبل خدمت وی رسیدم و مشکلاتی را مطرح کردم و حدود یک سال است که بنده را برای رفع مشکلات آموزش و پرورش سر کار گذاشتند و اقدام جدی برای رفع این مشکلات انجام ندادند.
نماینده مردم آبادان در مجلس تاکید کرد: در جلسه‌ای که با آقای فانی داشتم به وی گفتم که من از دوستان و مدافعان شما هستم و مرا مانند رقیب و دشمن و مخالف خودتان ندانید که عاقبت نیز همین‌طور شد.

انصاری با تاکید بر اینکه در دیانت، انسانیت و شرافت آقای فانی شکی وجود ندارد، اظهار داشت: بنده غیر از خیر و نیکی چیزی ندارم بگویم اما وضعیت آموزش و پرورش نابسامان و نگران کننده است.

وی همچنین انتصاب مدیران ناتوان و ضعف و نالایقی این مدیران را یکی از مشکلات حوزه آموزش و پرورش دانست و گفت: عقب ماندگی تحصیلی در شهرستان آبادان وجود دارد که متاسفانه نه اینکه ترتیب اثر نمی‌دهند بلکه تایید و تاکید بر اشتباهات‌شان دارند. اگر مدیری اشتباه کرده و ناتوان بود، چون نماینده درباره آن حرف زده است، با آن مخالفت می‌کنند.

نماینده مردم آبادان در مجلس اضافه کرد: به نظر می‌رسد به جای اینکه نماینده را به عنوان یار و یاور خود بدانند متاسفانه به عنوان مخالف خود می‌دانند.

انصاری با ابراز تاسف از اینکه نه وزیر، نه معاونین و نه مدیران کل و نه روسای ادارات به مدارس شهری و روستایی سرکشی نمی‌کنند، وضعیت مناطق محروم کشور، خصوصا روستاها را دارای مشکل اعلام کرد.
وی خطاب به جهانگیری و فانی گفت: هنوز در آبادان مدارسی داریم که در کانتینر درس می‌دهند در گرمای طاقت‌فرسای خوزستان، مدارس ما در دوره ابتدای در کانتینر است. ۷ سال است که مدرسه‌ای در روستای سیدآبیه در کانتینر است و هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

نماینده مردم آبادان در مجلس با انتقاد از ساخت مدارس در مناطق محروم و به ویژه روستاهای استان خوزستان و شهرستان آبادان اظهار داشت: حدود ۱۱ سال است که در یکی از روستاها مشغول ساخت مدرسه هستند، اما هنوز مراحل پایانی آن انجام نشده است.

وی با تاکید بر اینکه مدارس روستاها در سرما و گرما دچار مشکل هستند، گفت: در زمان رای اعتماد آقای فانی اعلام کرد که از سیاسی بودن آموزش و پرورش اجتناب می‌کند اما خلاف این عمل شد. مدیریت آموزش و پرورش با مدیریت حضرتعالی بسیار نگران کننده است.

نماینده مردم آبادان در مجلس ادامه داد: امروز وضعیت به گونه‌ای است که مدارس بی‌رویه از دانش‌آموزان و اولیای آنها پول می‌گیرند. باتوجه به وضعیت نابسامانی مردم در مناطق محروم، قانون اساسی تاکید دارد که آموزش رایگان باشد اما هنوز مدارس به عناوین مختلف پول می‌گیرند.

انصاری با طرح این سوال که چرا برای اینکه بگویید کارکرد این واقعیت‌ها در مدارس شهری و روستایی و نه در کاغذهایی که شما چاپ کرده‌اید است، گفت: معلمان پیش‌دبستانی که سال‌ها خدمت صادقانه به فرزندان شریف این ملت را انجام داده‌اند، هنوز از وضعیت معیشتی خود نگران هستند و مشکلاتی دارند. شما می‌توانید حل کنید اما حل نکرده‌اید.

وی از ادغام مدارس روستایی با ترک تحصیل فرزندان روستاها انتقاد کرد و گفت: طرح ادغام مدارس روستایی باعث شده که دانش‌آموزان در مدارس آبادان ترک تحصیل کنند. چرا با این طرح، ترک تحصیل را به جای ادامه تحصیل در روستا پیاده کردید؟ چه جوابی برای اولیای دانش‌آموزان روستایی که ترک تحصیل کرده‌اند دارید؟ چرا این همه ترک تحصیلی داریم؟ آیا مسئولان پاسخی دارند؟

نماینده مردم آبادان در مجلس با بیان اینکه جامعه آموزش و پرورش از مدیریت شما بسیار نگران و ناراضی هستند، افزود: ناتوانی وزیر در جلب نظر دولت در جهت تامین معیشت فرهنگیان شاغل و بازنشسته، امروز یکی از مشکلاتی است که این وزارتخانه با آن مواجه است. فرهنگیان شاغل و بازنشسته نگران هستند که شما هیچ نقشه راه و برنامه‌ای برای اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش ندارید، در صورتی که در جلسه رای اعتماد وعده دادید که آن را اجرا خواهید کرد.

انصاری با بیان اینکه آموزش و پرورش خوزستان وضعیت بسیار نگران کننده‌ای دارد، گفت: نگرانی ما از این است که مسئولان آموزش و پرورش به مسائل آموزشی و پژوهشی توجه نمی‌کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: وضعیت امروز آموزش و پرورش یکی از ناراحتی‌های فرهنگیان است به طوری که آنها از وضعیت مدیریتی و سیاست‌گذاری در این حوزه نگران هستند که باید به آن توجه جدی شده و راهکارهای اساسی پیدا شود.

علیمردانی :زیرمجموعه‌های وزارت آموزش و پرورش به فانی اعتماد ندارند
محسن علیمردانی نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی صبح امروز در جریان بررسی استیضاح وزیر آموزش و پرورش طی سخنانی در موافقت با این تقاضای استیضاح اظهار داشت: وزیر آموزش و پرورش از نظر توان مدیریتی ضعیف است و نفوذ خوبی در دولت و مجلس شورای اسلامی ندارد. همچنین از همه مهمتر محبوبیت، مقبولیت و تحرک لازم را ندارد.

وی با بیان اینکه زیرمجموعه‌های وزارت آموزش و پرورش انگیزه کار نداشته و اعتمادی به وزیر ندارند، گفت: این استیضاح به دلیل خواست فرهنگیان و معلمان است چرا که آنها نمی خواهند وزیر سست و کم تحرک داشته باشند. همچنین کمتر معلمی را دیده‌ایم که از وزیر رضایت داشته باشد. البته در کشورهای دیگر با این شرایط، خود وزیر استعفا می‌دهد اما در کشور ما دو دستی به میز مدیریت می‌چسبند و کنار نمی‌روند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه چرا همه مسائل را سیاسی می‌کنند، گفت: سیاسی شدن در آموزش و پرورش سم مهلکی است و باید قبول کنیم که بسیاری از مدیران در آموزش و پرورش سیاسی کار هستند و اکثر آنها برای شرکت در انتخابات مجلس استعفا داده‌اند.

علیمردانی همچنین تصریح کرد: آقای فانی برای شغل مشاوری فردی مناسب است اما برای مدیریت خوب نیست.

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش را نمی‌شود حزبی اداره کرد و این نوع نگاه به آموزش و پرورش غیرکارشناسی و غیرعلمی است و ما نگرانیم که در انتخابات اسفندماه وزارت آموزش و پرورش و مناطق آن تبدیل به ستادهای انتخاباتی شود چرا که ایشان اشرافی به مدیران زیرمجموعه خود ندارند. وی در پایان گفت: متأسفانه بچه‌های مردم در مدارس دچار سوءتغذیه شده‌اند چرا که وزیر نتوانسته نظر مجلس و دولت را برای این موارد جلب کند.

احمد آریایی نژاد نماینده مردم ملایر نیز در فرصت کوتاهی به موافقت به استیضاح وزیر آموزش و پرورش پرداخت و گفت: اینکه امروز رئیس جمهور در جلسه استیضاح حضور پیدا نکرد نشان از این می‌دهد که چه میزان اهمیتی برای آموزش و پرورش قائل هستند.

وی با بیان اینکه پس از انقلاب آنطور که باید و شاید به آموزش و پرورش پرداخته نشد، گفت: دانشگاه فرهنگیان تربیت معلمان و تربیت مدرس اگر به هر دلیلی کم رنگ شوند باید فاتحه آموزش و پرورش را خواند.وی در پایان اضافه کرد: شغل آموزش و پرورشی باید به گونه‌ای باشد که همه حسرت این شغل را بخورند اما در حال حاضر اینگونه نیست.

قادرمرزی:مدیران مدارس پول قند و چای خود را هم از مردم می‌گیرند
حامد قادرمرزی نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی امروز در جلسه استیضاح وزیر آموزش و پرورش به عنوان موافق استیضاح با بیان اینکه حضور من در میان استیضاح‌کنندگان نشان می‌دهد این استیضاح سیاسی نیست، اظهار داشت‌: بنده طرفدار دولت بوده‌ و هستم و در جلسه رای اعتماد به فانی تمام تلاشم را کردم، اما ایشان از موارد مطرح شده در جلسه رای اعتماد‌شان فاصله گرفتند.

وی به ۷ مورد از موارد استیضاح اشاره کرد و گفت: وزیر آموزش و پرورش در جلب رضایت و اعتماد جامعه آموزش و پرورش ناتوان بوده است، قشر فرهنگی ما به صداقت و رفتار عالمانه اعتماد می‌کند.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحصن برخی فرهنگیان به دنبال مشکلات‌شان گفت: ای کاش در یکی از این اجتماعات و تحصن‌ها حاضر می‌شدید و شرایط و مشکلات موجود را برای تحصن‌کنندگان توضیح می‌دادید تا مخالفان و رسانه‌های انقلاب از آن سوءاستفاده نکنند. عدم حضور شما در این اجتماعات به معنای بی‌محلی به جامعه فرهنگی محسوب می‌شود.

قادرمرزی ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش در جلب توجه و عنایات دولت در خصوص منابع مالی لازم جهت تامین منابع مالی موردنیاز برای هزینه‌های مختلف مدارس کشور ناتوان عمل کرده است.

وی ادامه داد: این موضوع باعث شده است که مدارس کشور برخلاف اصل ۳۰ قانون اساسی به مدارس خودگردان تبدیل شود، امروز مدارس ما برای تامین هزینه‌های جاری خود با مشکل مواجه است. مدارس شبانه‌روزی در ۲ سال گذشته در حوزه انتخابیه بنده چندین بار تعطیل شده است و مدیران مدارس حتی پول قند، چای و کاغذ موردنیاز را از مردم مطالبه می‌کنند و به گدایی افتاده‌اند.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی به ناتوانی وزیر در جلب توجه و عنایت عملی دولت در افزایش فضای آموزشی در مناطق محروم کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۵۰ درصد مدارس حوزه انتخابیه بنده و ۱۰ استان دیگری که شاهد آن بودم در شأن دانش‌آموزان و فرهنگیان نیست و هر لحظه امکان دارد ساختمان این مدارس فرو بریزد.

قادرمرزی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: آقای فانی آیا شما می‌دانید که چند درصد دانش‌آموزان ما در کپرها، چادرها و بعضا مخروبه‌ها تحصیل می‌کنند.

وی ناتوانی وزیر در جلب نظر دولت جهت تامین معیشت فرهنگیان شاغل و بازنشسته و اعطای امتیازات مشابه سایر ارگان‌ها و دستگاه‌ها به فرهنگیان را از دیگر انتقادات وارده به وزیر دانست و خاطرنشان کرد: رئیس‌جمهور در یکی از جلسات خود در ایام انتخابات سال ۹۲ که بنده نیز در آن حضور داشتم، گفت؛ معلمان به اینکه ما همواره با ادبیات عاشقانه آنها را مورد تقدیس قرار دهیم نیاز ندارند، معلمان نیاز دارند تا وضعیت معیشت‌شان بهبود یابد. حضرت عالی در انجام تحقق این امر چقدر تلاش کرده‌اید.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز معلمان‌مان با مدرک کارشناسی ارشد در حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان حقوق ماهیانه دریافت می‌کنند. این در حالی است که با طرح تحول سلامت، پزشکان بیش از ۱۰ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند. آیا این ضعف وزیر آموزش و پورش در حوزه معیشت فرهنگیان محسوب نمی‌شود؟

وی نداشتن برنامه مدون موثر و عملیاتی برای ارتقای بهره‌وری برنامه‌های آموزش و پرورش از دیگر انتقادات دانست و گفت: وزارت آموزش و پرورش دچار بزرگ‌سری اداری شده که بیش از ۵۰ درصد کارمندان آن در بخش‌های غیرآموزشی فعالیت می‌کنند، در حالی که دولت باید کوچک می‌شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به تحقیق صورت گرفته توسط دانشگاه تهران گفت: پنج‌ششم بودجه وزارت آموزش و پرورش صرف هزینه‌های غیرآموزشی می‌شود و فقط یک ششم بودجه آن صرف حوزه‌های آموزشی می‌شود.

قادرمرزی خاطرنشان کرد: امروز پرورش دانش‌آموزان برای مسئولیت گرفتن در زندگی فردا و رویارویی با اوضاع کشور باید مورد تاکید قرار گیرد، به طور روزانه ۱۷۶ هزار مطلب جدید وارد فضاهای علمی و مجازی می‌شود اما چرا آموزش و پرورش در تولید این ۱۷۶ هزار مطلب جدید نقشی را ایفا نکرده است.وی ادامه داد: در مورد تقسیم کار معلمان هیچ ساماندهی ملی و منطقه‌ای صورت نگرفته و مدیران استانی هر طور که علاقه دارند بدون هیچ ضابطه‌ای معلمان را بین شهرستان‌ها تقسیم می‌کنند که این موضوع باعث کاهش بهره‌وری آموزشی می‌شود.

نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: این استیضاح به هیچ وجه سیاسی نیست، بنده طرفدار دولت بود و هستم اما این موضوع باعث عدم نظارت و بی‌توجهی ما نمی‌شود.

شکری سال به سال در بحث آموزش و پرورش نزول می‌کنیم
محمود شکری نماینده مردم تالش در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان طی سخنانی در موافقت با استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش، اظهار داشت: اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش بسیار زیاد است و اگر علم اهمیت نداشت پیامبر(ص) به این میزان بر آن تأکید نمی‌کرد. همچنین کشوری موفق به پیشرفت است که به علم‌آموزی در آن توجه شود.

وی گفت: علت پیشرفت کشور ژاپن به‌دلیل توجه به معلمان آموزش و پرورش بود تا علم‌آموزی جایگاه اصلی خود را پیدا کند اما متأسفانه ما سال به سال نزول می‌کنیم و ترک تحصیل دانش آموزان را شاهدیم که دلیل آن بی‌انگیزه بودن معلمان است.

این نماینده مجلس با بیان "بنده تاکنون یک سؤال و تذکر نسبت به وزرا نداشته‌ام" گفت: معتقدم وقتی مقام معظم رهبری حکم رئیس جمهور را تنفیذ می‌کنند و ما به وزیر رأی اعتماد می‌دهیم باید با دولت همکاری کرد لذا حتی یک سؤال و تذکر هم نپرسیدم اما در معاونت پرورشی آموزش و پرورش افرادی روی کار آمدند که مدیران و افراد توانمند را برداشته و کسانی را جایگزین کردند که هیچ تجربه‌ای در این زمینه نداشتند.

شکری با ابراز "متأسفانه آقای فانی به حرف ما گوش نمی‌کنند وگرنه همه همکاران ما می‌خواهند با ایشان همکاری کنند" گفت: آقای فانی توجهی به مدارس ندارد، به‌عنوان مثال یکی از مدارس به ۲۰۰ میلیون تومان احتیاج داشت تا مالک آن را تخریب نکند اما وزیر این پول را نداد و آن مدرسه تخریب شد و حالا دانش آموزان آن در کانکس درس می‌خوانند.

وی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: آیا حاضرید که فرزند و نوه شما در مدارس چندپایه‌ای درس بخواند؟ این‌گونه مدارس طی ۴ ساعت ۶ پایه را درس می‌دهند و باید ببینید که چه وضعیتی در آنجا است.این نماینده مجلس در پایان سخنان خود تصریح کرد: برخی از امور به‌خیر فانی است و باید مسئولیت را از وی بگیریم چرا که ما برای آخرت ایشان نگران هستیم.

مصباحی‌مقدم :استیضاح فانی سیاسی نیست و برخی می‌خواهند مجلس خاموش باشد
حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی که در مخالفت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی سخن می‌گفت با اشاره به مشکلات وزارت آموزش و پرورش گفت: مشکلات این وزارت خانه تنها با وزیر حل نمی‌شود و نیازمند عزم ملی است.

وی با بیان اینکه مخالفت با استیضاح فانی به معنای بی‌نقص بودن وزارت آموزش و پرورش نیست، درباره مباحث مطرح مبنی بر احساس تبعیض بین معلمان، گفت: احساس تبعیض بین معلمان چه ارتباطی به وزیر دارد.

مصباحی مقدم در عین حال با انتقاد از کسانی که مجلس را به دلیل استیضاح وزیر آموزش و پرورش مورد هجمه قرار داده‌اند، گفت: چرا برخی می‌گویند استیضاح سیاسی و سریالی است چرا برخی می‌خواهند مجلس شورای اسلامی خاموش باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان ایتکه ۲۰ سال است که فانی را می‌شناسد، افزود: بنده از سال ۷۵ به عنوان مجتهد آشنا به تعلیم و تربیت سابقه عضویت در شورای عالی آموزش و پرورش را دارم و مسائل این وزارتخانه را می‌‌دانم و باید توجه داشت در زمانی که آقای مظفر وزیر آموزش و پرورش بودند آقای فانی نیز در آموزش و پرورش سمت های معاونت، مشاوره وزیر و یا مدیریتی در وزارتخانه مذکور را داشته اند و در دولت یازدهم نیز به مقام وزارت رسیدند.

مصباحی مقدم افزود: آموزش و پرورش از ثبات مدیریتی کمی برخوردار بوده و بیشترین استیضاح‌ها در این وزارتخانه انجام شده که این بی‌ثباتی باعث عدم ساماندهی در امور این وزارتخانه شده است؛ آموزش و پرورش یک وزارتخانه بزرگ بوده و کمتر کسی می‌تواند از عهده مدیریت آن بربیاید، مهم‌ترین وظیفه آموزش و پرورش تعلیم و تربیت بوده و مقام معظم رهبری تاکید دارد که هزینه در آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری است.

وی با متدین خواندن وزیر آموزش و پرورش، تصریح کرد:‌ سند تحول ملی آموزش و پرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و آقای فانی در تدوین این سند نقش مهمی داشته و از شایسته ترین افراد در اجرایی کردن این سند مهم می‌تواند باشد.

مصباحی مقدم افزود: معلمان حق بزرگی دارند بنابراین باید مجلس و دولت به دغدغه‌های آن‌ها توجه کنند اما نکته مهم این است که معلمان از تبعیض رنج می‌برند و می گویند به چه دلیل پرداختی‌های این وزارتخانه از سایر دستگاه ها و نهاد‌ها مانند وزارتخانه‌های ورزش و ارشاد و سازمان‌های ثبت احوال و محیط زیست کمتر است و معلمان تبعیض را احساس می‌کنند.

وی با بیان اینکه استیضاح فانی وارد شدن به معامله باخت باخت است، گفت: قانون مدیریت خدمات کشوری که برای یکسان سازی حقوق در مجلس به تصویب رسیده فراموش شده است. البته شنیده‌ایم که دولت در حال اصلاح این قانون برای تمدید مجدد این قانون است بنابراین دولت باید اصلاحیه خود را در این زمینه زودتر ارائه دهد تا تبعیضی در پرداختی کارکنان نباشد و فراموش نکنید معلمان به حق خود راضی هستند.

تاجگردون:استیضاح فانی نقشی در بهبود وضعیت فرهنگیان ندارد
غلامرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در مخالفت با استیضاح وزیر آموزش و پرورش در سخنانی گفت: مسائلی که نمایندگان در ارتباط با وضعیت آموزش و پرورش و معیشت فرهنگیان و کمبودها مطرح کردند، ایرادات به جایی است و ما هم این ایرادات را قبول داریم اما بنده لازم است که نکاتی را مطرح کنم.

وی افزود: سوال این است که ما چرا وزیر را استیضاح می‌کنیم؟ اصلاً ابزار استیضاح برای چه کاری است؟ به نظر من استیضاح سه هدف دارد، یکی حرکت در جهت بهبود وضع موجود یعنی اینکه ما وزیر را استیضاح می‌کنیم و امیدواریم که پس از این استیضاح وضع بهتر شود. تقریباً عمده نمایندگانی که صحبت کردند اشاره داشتند که این استیضاح هم اتفاق بیفتد معلوم نیست که وضع بهتر شود یا نه، بنابراین حرکتی در جهت بهبود وضع موجود یکی از اهداف استیضاح است.

این نماینده مجلس در ادامه هدف دوم از استیضاح را یک حرکت و یا جلوگیری از یک انحراف جدی درعملکرد وزیر نسبت به اختیارات و امکاناتش دانست و گفت: هدف سوم استیضاح یک پاسخ به رفتار یک دولت است، بعضی وقت‌ها ما استیضاحی را انجام می‌دهیم که به یک رفتار دولت پاسخ دهیم.

وی ادامه داد: سخن بنده این است که استیضاح امروز، این سه هدف گفته شده را ندارد. سوال این است که آیا بهبود وضع موجود را به همراه خواهد داشت، یا خیر؟ در طول تاریخ مجلس و در سنوات مختلف بیشترین استیضاح‌هایی که اتفاق افتاده، استیضاح وزیر آموزش و پرورش بوده است. آیا این استیضاح‌هایی که اتفاق افتاده وضع آموزش و پرورش بهتر شده است؟ بنابراین نشان می‌دهد که استیضاح موجب بهبود وضع موجود نخواهد شد.

تاجگردون ادامه داد: نداشتن نگاه سیستمی به فضای موجود آموزش و پرورش، چه در دولت و چه در مجلس موجب می‌شود که ما با یک نگاه سطحی موضوع را سرپوش بگذاریم و مسئله حل نشود.

وی با بیان اینکه استیضاح فانی که نمایندگان دلسوزی این استیضاح را انجام داده‌اند و از روی دلسوزی دغدغه‌ها را مطرح کرده و به قول خودشان هیچ بحث سیاسی وجود ندارد، گفت: این استیضاح پاسخ مناسب به احساسات و دغدغه‌های فرهنگیان نیست. استیضاح امروز نتیجه نخواستن‌های دیروز و نتوانستن‌های امروز است. ما به دلیل اینکه نتوانستیم و نخواستند، امروز باید وزیری که نقشی در وضع موجود فرهنگیان ندارد، استیضاح شود.

این نماینده مجلس اضافه کرد: ما فرهنگیان عزیز را می‌دانیم و دغدغه اینکه شاید خودشان و فرزندانشان گرسنه می‌خوابند، در کنار آنها هستیم. ما در کنار فرهنگیانی هستیم که می‌دانیم وضعیت معیشت‌شان در چه وضعیتی است اما نکته این است که با این استیضاح چه اتفاقی می‌افتد؟ ما به فرهنگیان می‌گوییم حال که نمی‌توانید وزیر را استیضاح می‌کنیم. آیا می‌توانیم و نمی‌کنیم؟

وی در همین زمینه افزود: به نظر بنده این استیضاح که بتواند وضع موجودرا بهبود ببخشد اتفاق نخواهد افتاد.

تاجگردون با طرح این سوال که این استیضاح از انحراف جدی در عملکرد وزیر جلوگیری می‌کند یا خیر، گفت: ما می‌توانیم وزیر را از منظر دیگری نگاه کنیم. آیا وزیر موجود عملکردش از حیث اقتصادی و اجتماعی طوری است که موجب انحراف جدی می‌شود؟ آیا ما به وزیر امکاناتی داده‌ایم که عملکردش بد است؟ آیا وزیر پول را بد خرج کرده و امکانات را بد توزیع کرده است؟

وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: دوستان عزیز ظرف بودجه و امکانات ما همین است. فرهنگیان عزیز مطالباتی دارند که شاید حق هم باشد اما ما چه کرده‌ایم و چه باید بکنیم؟ سهم ما، گذشتگان، وزیر، دولت و هم کسانی که در اصلاح امور دخیل هستند سهم‌شان چقدر است؟ البته بنده در اینجا قصد سهم گذاشتن و اینکه هر کدام از ما چه سهمی داریم را ندارم. اما می‌خواهم بگویم که اگر می‌خواهیم وضع فرهنگیان عزیز بهتر شود، همه ما در آن نقش داریم.

این نماینده مجلس با طرح این سوال که آیا ما پولی داشتیم و ندادیم، گفت: آیا وزیر امکانات و پولی داشت و نداد؟ باید به این فکر شود که سهم وزیر چقدر است و متناسب با سهمش وی را زیر سوال ببریم.

وی با بیان اینکه در مجلس حدود سه چهار ماه پیش یکی از نمایندگان پیشنهاد داد که از یارانه ثروتمندان کم کرده و به بودجه اموزش و پرورش اضافه کنیم، اما نتوانستیم این کار را انجام دهیم، تصریح کرد: دولت باید پیشنهاد دهد و ما هم پردازش کنیم که چرا نتوانستیم. دلیل آن این است که پول و منابع نفتی ما همین است ما تا آخرین ریال پول صندوق را خرج کردیم. سهم آموزش و پرورش را نیز یک درصد افزایش دادیم اما بازهم اتفاقی نمی‌افتد بلکه باید نگاهمان را به این موضوع عوض کنیم.

تاجگردون اضافه کرد: سوال این است که ما یک ریال از پولی را که به آقای وزیر داده ایم را برگشت داده است؟ براساس آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی ۱۱۰ درصد به آموزش و پرورش پرداخت شده و این وزارتخانه تجهیز شده است ما بیشتر از این نمی‌توانیم پرداخت کنیم.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی هم ما و هم دولت باید تمام سعی خودش را بکند که این فشار را به آموزش و پرورش کمتر کند، گفت: از دولت خواهش می‌کنم که این استیضاح را یک فرصت بداند امروز ما نباید به دنبال این باشیم که بگوییم گروهی مقابل فرهنگیان و گروهی نیز به دنبال حل مطالباتشان هستند. دولت محترم صدای نمایندگان مردم، چه موافق وچه مخالف را بشنوید. مطالباتی که امروز از حلقوم استیضاح کنندگان مطرح می‌شود مطالبه‌ای است که بیان دل فرهنگیان است که مسیرش را من وشما باید اصلاح کنیم. تا همین اندازه که شما این صدا را بشنوید برای من که مخالف استیضاح هستم نیز خوب است و می‌گویم که نگرشتان را که بتوانیم ظرفیت بهتری را در جامعه فراهم کنیم که مشکل آمزوش و پرورش را حل کنیم ایجاد کنیم.

این نماینده مجلس در ادامه اظهار داشت: نباید فرهنگیان عزیزی که از امروز در رادیو این صحبت‌ها را می‌شونند احساس دوگانگی داشته باشد و آیا احساس نگاه بخشی داشته باشند. چرا ما بخش بهداشت را در مقابل آموزش مطرح می‌کنیم؟ به نمایندگان می‌گویم که شما تصویب کردید که به دلیل وضع نامطلوب بهداشت و درمان در جامعه یک درصد از بیمه سلامت را وضع کرده و چالش‌هایش را رفع کنیم. تقابل دو بخش برای حل مسائل به صلاح مملکت نیست.

وی با بیان اینکه سهم اعتبارات آموزش و پرورش در سال ۹۲، ۹.۱ درصد بوده است افزود: این میزان در سال ۹۳ به ۱۰.۷ درصد و در سال ۹۴ نیز به مجلس با همکاری دولت آن را به ۱۱.۲ درصد افزایش داد. این به این معنی است که سهم آموزش و پرورش از سال ۹۲ تا ۹۴ دو درصد افزایش یافته است. شما می‌دانید که وقتی دو درصد سهم را افزایش می‌دهیم به دلیل اینکه عددش ۱۰۰ است از جای دیگری سهمی کمتر شده است سوال این است که آیا می‌شود با این بودجه نامحدود بودجه آموزش و پرورش را افزایش دهیم؟ به اعتقاد بنده ما نمی‌توانیم کاری انجام دهیم.

تاجگردون در ادامه اظهار داشت: در سال جاری مجلس دو هزار و ۴۷۷ میلیارد تومان از بخش‌های مختلف روش‌های گوناگون بودجه آموزش و پرورش را برای موضوع ادارات کلشان و مدارس شبانه روزی و سرانه‌ها در آموزش و پرورش ارتقا داد. به طوری که امسال نیز این میزان بالای ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است البته با ۱۰۰ میلیارد تومان هم نمی‌شود کاری کرد.

وی با بیان اینکه مجلس تصویب کرده بنیادهایی مالیات پرداخت نمی‌کنند امسال پرداخت کرده و به سهم آموزش و پرورش اضافه شود، تأکید کرد: مجلس همواره کمک‌هایی را به وزارت آموزش و پرورش داشته است اما با وضع بودجه محدود نمی‌توانیم بیش از این به این وزارتخانه کمک کنیم.

این نماینده مجلس با طرح این سوال که آیا این استیضاح پاسخ به رفتار دولت است یا خیر گفت: این مجلس وزیر علوم و تحقیقات را استیضاح کرد و این وزیر کنار گذاشته شد، سوال این است که چرا این کار را کردید با حذف وزیر مجلس به دولت یک علامت داد که من می‌خواهیم پاسخ به یک رفتار بدهم. در دولت گذشته نیز وزیر کار و رفاه اجتماعی استیضاح شد که دلیل آن این بود که می‌خواستیم به رفتار دولت پاسخ دهیم. نکته این است که ما در استیضاح وزیر آموزش و پرورش می‌خواهیم به چه رفتار دولت پاسخ دهیم. ما هیچ بهره‌ای از این استیضاح نمی‌بریم.

وی با بیان اینکه استیضاح حق نمایندگان مجلس است، گفت: مطالبات مردم فرهنگیان و همه اقشار باید مطرح شود ما قصد تقابل بین دو گروه را نداریم.

تاجگردون خطاب به دولت تأکید کرد: با رفتار دیگری این روشی که برای حل مسئله فرهنگیان در پیش گرفته‌اید، حداقل در برنامه ششم و بودجه سال آینده تمهیداتی را در نظر بگیرید تا مشکلات فرهنگیان را حل کنید.

وی با بیان اینکه فانی یکی از مشکلاتش این است که در عالم سیاست رفتارهای غیراخلاقی انجام نمی‌دهد و باید بگویم که شومن نیست، گفت: یکی از عیوب فنی به عبارتی این است که وی خالی‌بند نیست و فرد ساده‌ای است که فقط می‌خواهد حرف‌هایش را در چارچوب اداری بزند خواهش می‌کنم به دلیل شخصیت وی که دارای رفتاری کاملاً فرهنگی است و جوهره وزارت آموزش و پرورش را دارد در چارچوب ایجاد همدلی و همزبانی بین دولت و مجلس درخواست دارم که به استیضاح رأی ندهید. تا شاهد آرامش بهتر در نظام آموزش و پرورش کشور باشیم.

نقوی حسینی:صحبت‌های مشاور عالی فانی درباره آزادی سران فتنه برای استیضاح وی کافی است
سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان به عنوان موافق استیضاح علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش طی سخنانی اظهار داشت: شهید رجایی و شهید باهنر نمونه کاملی از یک معلم در نظام اسلامی هستند اما رئیس دانشگاه فرهنگیان در حضور معلمان و دانش‌آموزان از سیستم آموزش و پرورش آمریکا تمجید می‌کند.
وی افزود: در آموزش و پرورش آمریکا ۹۹ دصد دانش‌آموزان قبل از فارغ‌التحصیلی مورد تجاوز قرار می‌گیرند و این فرد از این سیستم آموزش و پرورش تمجید می‌کند؛ این فردی که می‌خواهد برای فرزندان این سرزمین معلم تربیت کند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: استیضاح سیاسی نیست و سعی نکنید که آن را سیاسی جلوه دهید، چرا که اگر سیاسی بود صحبت‌های آقای سید کاظم اکرمی مشاور عالی فانی در جمع معلمان برای استیضاح وزیر کافی بود که خطاب به معلمان گفت چرا اینجا نشسته‌اید؟ بلند شوید و بروید زمینه آزادی سران فتنه را فراهم کنید. همچنین اگر استیضاح سیاسی بود سخنان آقای کفاش در کرمان برای استیضاح وزیر کافی بود. لذا ما به دلایل سیاسی استیضاح نمی‌کنیم، وگرنه انتصابات در آموزش و پرورش که یا فتنه‌گر بودند و یا در فتنه نقش داشتند برای استیضاح کافی بود.

نقوی حسینی تاکید کرد: من وکیل دولت نیستم، وکیل فراکسیون هم نیستم که با نظر کمیسیون نشست و برخواست کنم و فراکسیون بگوید رای بدهید و من هم بگویم چشم. من وکیل مردم بودم و اکنون هفته‌ای دو روز به مدارس و معلمان سر می‌زنم و متاسفم که بگویم که در مدارس پول چای معلمان را از جیب مردم می‌گیرند.

وی خطاب به وزیر‌ آموزش و پرورش گفت: من سه بار به شما گفتم که اگر به معلمان پرداختی داشتید از تلویزیون مطرح نکنید؛ اینقدر با شان معلمان بازی نکنید، فرزندان معلمان نمی‌توانند بگویند که پدرشان معلم است. چرا وقتی حق مردم را می‌دهید مصاحبه می‌کنید؟ اصلا حرف اساسی ما همین‌جا است که چرا حق معلمان را نمی‌دهید و وقتی می‌دهید آن را اعلام می‌کنید.

این نماینده مجلس با بیان اینکه حقوق معلمان حق‌التدریسی ۹ ماه بعد پرداخت می‌شود، گفت: معلمان ابتدایی که ۲۰ سال سابقه کار داشته باشند، دو ساعت از کارشان کم می‌شود و وزارت آموزش و پرورش به عنوان حق‌التدریس این پول را به آنها می‌دهد، اما در این دوره مدیریت آموزش و پرورش این موضوع را قطع کرده است. در حالی که مدیران ستادی صندوق ذخیره فرهنگیان پاداش ۱۰ میلیونی خود را می‌گیرند، اما حق معلمان را نمی‌دهیم.

وی در پایان سخنان خود خطاب به نمایندگان و وزیر آموزش و پرورش گفت: وزیر آدم خوبی است، اما مدیریت تعارف‌پذیر نیست؛ آقای وزیر افرادی که در اطراف شما هستند به بحران‌های آموزش و پرورش کمک می‌کنند لذا خود را نجات دهید.

عثمانی:تغییر در وزارت آموزش و پرورش نیاز ضروری برای دولت است
 محمد قسیم عثمانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در موافقت با استیضاح علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش گفت: استیضاح ابزار نظارتی مجلس است و نه تنها سبب عدم همدلی نمی‌شود، بلکه یکی از ابزار همدلی است چرا که پس از استیضاح، وزیری روی کار می‌آید که باعث همدلی دولت، مردم و مجلس می‌شود.

وی با بیان اینکه این استیضاح باندی و حزبی نیست، گفت: دولت تدبیر و امید را دولتی موفق و مجرب می‌دانم و حیف است که دولت با این همه تلاش و کوشش در بین فرهنگیان تنزل پیدا کند، لذا تغییر در وزارت آموزش و پرورش را نیاز ضروری برای دولت می‌دانم. هر چند که امروز جریانات مختلف دست به دست هم دادند که این استیضاح رای نیاورد.

نماینده مردم بوکان در مجلس با بیان اینکه این استیضاح نباید شرایط را برای استیضاح وزرای دیگر فراهم کند، گفت: وزیر آموزش و پرورش یک بار به مجلس نیامد تا در مورد وضعیت اسفبار معلمان توضیح دهد و همواره می‌گوید که بودجه آموزش و پرورش را رشد داده‌ام، اما باید از معلمی پرسید که آیا این رشد بودجه فشار را بر آنها بیشتر کرده یا کمتر.

عثمانی با بیان اینکه وضعیت آموزش و پرورش بحرانی است و به خطر قرمز رسیده، گفت: آقای وزیر بودجه آموزش و پرورش را ۲ درصد اضافه کرده، اما قدرت خرید مردم پایین آمده است.

وی بر همین اساس گفت: چه کسی جز وزیر باید توجه مجلس و دولت را به وضعیت اسفبار آموزش و پرورش جلب کند، غیر از وزیر آموزش و پرورش؟ وزیر باید تحرک داشته باشد، باید فریاد بزند و یقه مجلس را بگیرد. البته هر چقدر که وزیر در وضعیت اسفبار آموزش و پرورش دخیل است، به همان میزان هم ما نمایندگان مجلس مقصر هستیم، لذا باید به صورت ریشه‌ای به آموزش و پرورش برسیم.

نماینده بوکان در مجلس افزود: من رای فرهنگیان و معلمان را نمی‌خواهم و نگران آینده کشور و فرزندان ایران و فرهنگ جامعه هستم. لذا اگر آموزش و پرورش را اینگونه اداره کنید مشکلات به دانشگاه‌ها هم سرریز می‌شود.

عثمانی در پایان و بر همین اساس گفت: اخیرا یک فوق لیسانس ادبیات فارسی برای بنده دو خط نامه نوشته و تقاضای کار کرده که در این دو خط نامه چند غلط املایی دارد؛ لذا این وضعیت آموزش و پرورش است و وقتی خروجی آموزش و پرورش اینگونه باشد خروجی دانشگاه ها هم همین وضعیت را خواهد داشت.

دفاعیات فانی
علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش امروز چهارشنبه در جلسه استیضاح خود و در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه این جلسه را فرصتی برای ارائه گزارش وزارت آموزش و پرورش در ۲۲ ماه اخیر می‌دانم، فرهنگیان را ستون فقرات آموزش و پرورش دانست و گفت: آموزش و پرورش بزرگ‌ترین فصل مشترک دولت و ملت است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب ۴۰ میلیون مخاطب مستقیم دارد.

وی افزود: ۱۳ میلیون دانش‌آموز، ۲۶ میلیون اولیاء دانش‌آموزان و یک میلیون فرهنگیان به طور مستقیم با وزارت آموزش و پرورش در ارتباط هستند. البته مخاطبان آموزش و پرورش همه جامعه هستند. آموزش و پرورش با ۱۰۵ هزار مدرسه در ۷۵۲ منطقه آموزشی و با ۱۳ میلیون دانش‌آموز و یک میلیون همکار فرهنگی بزرگ‌ترین نهاد کشور است و در همه جای کشور حضور دارد.

وزیر آموزش و پرورش به ارائه گزارش این وزارتخانه در ۲۲ ماه اخیر پرداخت و گفت: در زمینه اقتصاد، وزارت آموزش و پرورش یک نهاد سرمایه‌ای است نه هزینه‌ای. سهم بودجه آموزش و پرورش در سال‌های ۹۲، ۹۳ و ۹۴ از بودجه کل کشور به ترتیب ۹.۱، ۱۰.۷ و ۱۱.۲ درصد بوده و این نشان می‌دهد که در ۲۲ ماه اخیر سهم این وزارتخانه از بودجه دولت ۲.۱ درصد رشد داشته است.

فانی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش در این مدت تلاش کرد سهم خود را از بودجه عمومی کشور افزایش دهد که در این بین دولت محترم نیز عنایت خوبی به این مسئله داشته است، خطاب به نمایندگان مجلس، گفت: دوستان می‌دانند که هر یک دهم درصد از بودجه دولت رقم قابل توجهی است و وزارت آموزش و پرورش توانسته در ۲۲ ماه اخیر ۲.۱ درصد افزایش داشته و این دستاورد خوبی است.
وی اضافه کرد: رشد بودجه آموزش و پرورش از سال ۹۲ تا ۹۴ از ۵.۳ رشد در سال ۹۲ به ۲۴.۱ در سال ۹۴ افزایش داشته که البته این غیر از آن مبلغ ۱۳۵۰ میلیارد تومانی است که دولت برای رتبه‌بندی معلمان تعیین کرده است.

وزیر آموزش و پرورش با یادآوری این نکته که در زمان اخذ رای اعتماد، استراتژی‌های وزارت آموزش و پرورش را اعلام کردند و بر این اساس کیفیت‌بخشی در کنار اصول ۵ گانه از اولویت‌های مهم ما بود، اظهار داشت: در سند تحول استراتژی اصلی، کیفیت‌بخشی مبنی بر عدالت آموزشی است. ساماندهی، توسعه مشارکت، اجرای تدریجی بودجه‌ریزی عملیاتی، ارتقاء مدیریت و اصلاح نظام مدیریت و برنامه‌ریزی از سیاست‌های ۵ گانه‌ای بود که ما همچنان به دنبال دستیابی به این دستاوردها هستیم.

فانی رشد کمی و کیفی خدمات آموزشی با تکیه بر عدالت آموزشی را از نخستین دستاوردهای ۲۲ ماه اخیر وزارت آموزش و پرورش دانست و افزود: در هفدهم اردیبهشت ۹۳ که خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم یکی از درخواست‌ها و مطالبات ایشان تهیه نقشه راه تحول نظام آموزشی بود که آموزش و پرورش در عمل به این دغدغه رهبر انقلاب نقشه راه سند تحول را تهیه کرد و در اسفندماه سال گذشته آن را به اتمام رساند که من یک نسخه از آن را اکنون تحویل رئیس جلسه می‌دهم.

وی افزود: نقشه راه سند تحول مبنای تنظیم برنامه ششم توسعه در حوزه آموزش و پرورش خواهد بود. همزمان با آن نیز ۴۰ راهکار از ۱۳۱ راهکار سند تحول در قالب ۹۹ برنامه در وزارت آموزش و پرورش اجرایی شده است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای انسداد بیسوادی تحت پوشش دانش‌آموزان ابتدایی را از ۹۷.۴ به ۹۸.۵ درصد در سال تحصیلی جدید رساندیم، گفت: ما در کشور ۱۱۰ مدرسه تک دانش‌آموزی داریم. یعنی یک مدرسه با یک دانش‌آموز. همچنین ۴ هزار و ۸۰۰ مدرسه داریم که زیر ۵ نفر دانش‌آموز در آن تحصیل می‌کنند. همه اینها نشاندهنده آن است که دولت و آموزش و پرورش برای برقراری عدالت آموزشی مسیر درستی را طی کرده است.

فانی تصویب آئین‌نامه کلاس‌های چندپایه‌ای و مدارس عشایری را از دیگر دستاوردهای این وزارتخانه دانست و گفت: ما به مجلس قول داده بودیم که کار ساماندهی نیروی انسانی را انجام دهیم و باید همین‌جا عرض کنم که امسال در جشنواره بهره‌وری در کشور وزارت آموزش و پرورش به عنوان دستگاه برتر در بهره‌وری شناخته شد و لوح تقدیری دریافت کرد.

وی با بیان اینکه بیش از هزار میلیارد تومان از طرح ساماندهی نیروی انسانی صرفه‌جویی کرده‌ایم که این مبلغ را در راستای اقداماتی برای خدمت به فرهنگیان انجام دادیم اظهار داشت: اجرای مرخصی زایمان بانوان فرهنگی آن هم پس از گذشت ۳ سال از تصویب آن در مجلس را در دستور کار قرار داده و این مرخصی‌ها را از ۶ ماه به ۹ ماه افزایش دادیم.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: پس از گذشت ۴ سال از تصویب آن ما قانون مدیریت خدمات کشوری را مورد توجه قرار دادیم و امتیاز آن را از ۸۰۰ به ۱۵۰۰ افزایش دادیم.

فانی برقراری فوق‌العاده شغل مناطق مرزی و ساماندهی دانشگاه فرهنگیان را از دیگر اقدامات این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: ۶۴ هزار و ۶۰۰ دانشجو، معلم در ۹۸ پردیس و دانشکده فرهنگیان مشغول به تحصیل هستند. ما برنامه راهبردی دانشگاه فرهنگیان را تدوین و بازنگری کردیم.

وی در پایان گفت: در ادامه فعالیت‌های آموزش و پرورش باید از طریق کمیته‌ای که در جلسه غیر علنی هفته گذشته داشتیم باید راهکارهایی را برای بهبود معیشت فرهنگیان، رتبه‌بندی فرهنگیان، بازنگری فرهنگیان و تامین منابع برای اصلاح و بازسازی ۳۵ درصد فضاهای آموزش و پرورش مورد توجه قرار دهیم و دستیابی به این اهداف را با جدیت دنبال کنیم.

فانی در بخش دوم سخنانش، با بیان اینکه سرپرست دانشگاه فرهنگیان برادر شهید است، گفت: براساس استعلامی که ما از وزارت اطلاعات در رابطه با همه مدیران‌مان کسب می‌کنیم، این انتصاب صورت گرفته و لذا عزیزان دقت داشته باشند کاری که دارد انجام می‌‌شود طبق ضوابط و مقرراتی است که وجود دارد.وی اضافه کرد: در رابطه با گزارش عملکرد ۲۲ ماهه وزارت آموزش و پرورش، بنده باید بگویم که اتفاقی که در آموزش و پرورش افتاد و توفیقاتی که ما به دست آوردیم، حاصل تلاش‌های فرهنگیان، معلمین و عزیزانی است که در سطوح و لایه‌های مختلف آموزش و پرورش انجام وظیفه می‌کنند، است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز بسیاری از مشکلاتی که این وزارتخانه دارد کار این ۲۲ ماه اخیر نیست و کاری است که از سال‌های قبل به ما به ارث رسیده است، اظهار داشت: ما بیش از ۹۸ درصد و قریب به ۹۹ درصد اعتبارات‌مان، پرسنلی است و ما هیچ نقشی در ۹۹ درصد اعتبارات‌مان نداریم، وقتی که در دولت دهم ۱۱۶ هزار نفر به یکباره جذب آموزش و پرورش می‌شوند، بار مالی پرسنلی دارد.

فانی با تأکید بر اینکه در وزارت آموزش و پرورش پرسنل خوب توزیع نشده است و در خیلی از مناطق با تورم نیروی انسانی و در بسیاری از مناطق نیز با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم، افزود: شما به عنوان نمایندگان مجلس بگویید که آیا ما می‌توانیم یک همکار فرهنگی که در شهر تهران مازاد بر نیاز ما هست را به بشاگرد منتقل کنیم! آیا امکانپذیر است؟ این در حالی است که بنده در وزارت آموزش و پرورش از روزی که آمده‌ام تا امروز یک نفر را استخدام نکرده‌ام که به بودجه پرسنلی وزارتخانه فشار وارد کند، اتفاقا ما در این دولت تلاش کردیم که از طریق خدمات آموزشی هزینه‌های آموزش و پرورش را متعادل کرده و به اقتصاد آموزش و پرورش عنایت خاصی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه فرهنگیان نسبت به تبعیضی که در پرداخت‌ها وجود دارد معترضند، گفت: ما هم به این امر معترضیم، ما هم حق می‌دهیم و اعتقاد داریم که این تبعیض‌ها باید از بین برود، اما تصدیق می‌کنیم که این تبعیض چیزی نیست که در این دولت و در دوران وزات بنده به‌وجود آمده باشد؛ این تبعیض سال‌های سال وجود داشته است، باید تلاش شود که در یک بازه زمانی مشخص این تبعیض‌ها به حداقل برسد.
وزیر آموزش و پرورش ضمن تشکر از ۱۷۰ نماینده مجلس که در جلسه غیر علنی هفته گذشته شرکت کرده‌اند، گفت: نتیجه این جلسه خوب بود و کمیته‌ای تشکیل شد، به طوری که توفیق داشتیم که دو روز پیش در دفتر آقای ابوترابی‌فرد با حضور نمایندگان سازمان و تعدادی از نمایندگان مجلس نسبت به بررسی روش‌های تأمین منابع مالی و برداشتن و کاهش تبعیض‌ها اقدامات لازم را انجام دهیم.

فانی در ادامه، اظهار داشت: مدیران آموزش و پرورش با حضورشان در صحنه‌های اعتراض‌آمیز مدنی معلمین تلاش کردند که این حرکت معلیمن را به آرامش تبدیل کنند، پیام معلیمن به دولت منتقل شد و در آخرین جلسه هیئت وزیران در سال گذشته، رتبه‌بندی معلیمن به تصویب رسید.

وی با اشاره به اینکه طرح رتبه‌بندی معلیمن شروع خوبی است، اما کافی نیست، تصریح کرد: ما باید بتوانیم هم منابع آموزش و پرورش را رشد داده و هم در هزینه‌کرد منابع درست عمل کنیم، رتبه‌بندی به عنوان یک شروع در کاهش فرق بین پرداخت‌‌های معلمین و سایرین می‌تواند مؤثر باشد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش یک وزارتخانه گسترده‌ است، گفت: این وزارتخانه در همه مناطق کشور و در دورترین روستاهای کشور مدارس ما وجود دارد و پرچم جمهوری اسلامی بالای سر مدرسه است، به تبع در این وزارتخانه بزرگ اتفاقاتی ممکن است در انتصابات، انتقلات و جابه‌جایی‌ها بیفتد و نمایندگان مجلس درخواست‌هایی را داشته باشند، بنده با پیشنهاد برخی از نمایندگان در رابطه با اینکه ممکن است در بعضی از مناطق و مدیران در صورتی که مشکلی هست با تعامل این مشکل را حل کنیم، موافقم.

فانی در پایان خاطر نشان کرد: بنده به عنوان یک سرباز فرهنگی در ماه مبارک رمضان با زبان روزه اعلام می‌کنم که خدایا تو شاهد هستی که من تمام توان خود را در این ۲۲ ماه مصروف بزرگترین وزارتخانه‌ای که به آن عشق می‌ورزم و معلمینی که به تک‌تک‌شان عشق می‌ورزم کرده‌ام و اعتقاد دارم که معلیمن ستون فقرات آموزش و پرورش و آموزش و پرورش ستون فقرات کشور است؛ اگر مجلس محترم این توفیق را به من بدهد که همچنان در خدمت آموزش و پرورش باشم، خدا را شاکرم و اگر هم این توفیق را پیدا نکنم، باز هم خدا را شاکر هستم و از همه نمایندگان، اعم از کسانی که به من رأی موافق خواهند داد و عزیزانی که بنا به تشخیص‌شان رأی مخالف می‌دهند، صمیمانه تشکر می‌کنم و التماس دعا دارم.

صحبتهای ابوترابی‌فرد پس از رای اعتماد مجدد مجلس به فانی
حجت‌الاسلام سید محمدحسین ابوترابی‌فرد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان و پس از رای اعتماد مجدد مجلس به علی‌اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: عدم اعتماد مجلس به آقای فانی رای نیاورد و ایشان در مسند وزارت با قدرت و اعتماد همگان در راستای ارتقاء کیفی و سطح اخلاق و دانش کار خود را ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: جلسه استیضاح امروز در پاسخ به دغدغه‌های معلمان و دانش‌آموزان بود که همان دغدغه نمایندگان است چرا که امروز آموزش و پرورش با مشکلات اساسی روبرو است و باید مشکلات به طور جدی برای دولت و مجلس مطرح شود تا راه برای گشودن گره‌ها هموار شود.

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: نمایندگان به این باور رسیدند که با تبیین مشکلات و تداوم مدیریت آقای فانی با وعده‌های جدی دولت که داده شده و با توجه به کمیته‌ای که با اراده مجلس برای رصد مشکلات و شناسایی راه‌های پاسخ به مشکلات تاسیس شد، ابقای وزیر می‌تواند راه نزدیک‌تری برای حل مشکلات باشد.

ابوترابی‌فرد در پایان گفت: با احترام به استیضاح‌کنندگان و فرهنگیان معتقدیم که اراده مجلس و دولت جست‌وجوی راه‌ها برای حل مشکلات است.
 
کلمات کلیدی : فانی+ استیضاح
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۲۶:۰۷
من معلم متاسفم از رای نمایندگان موافق وزیر
معلم ناامید(مهربانی) (2992119) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۲۶:۴۵
یعنی اگر وزیر برود، همه چیز حل می شود! شما یا یک معلم ساده لوح و کم از اوضاع کشور و ساز و کارها اطلاع هستید، یا اصلاً معلم نیستید و برای «خالی نبودن عریضه» این جمله را نوشته اید. (2992634) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۴۹:۲۵
اگه اقای فانی وزیر خوبی بود شک نکن نماینده ها به وی رای نمی دادند. خواستند با این کار معلمها از روحانی بد بین شوند. (2993193) (alef-13)
 
گنجی
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۷:۰۳:۲۳
شما هم یک مقدار شعور داشته باش

معلم ساده لوح !!!

هر کسی حق دارد از حقوق صنفی خود دفاع کند.

فانی حتی نصیحت فرزندان خودش را هم فکر نکنم انجام بدهد

به قول خودش حتی ضریب اضافه حداقلی را هم سال گذشته اعمال نکرده

اند و مبلغ 1200 ملیارد تومان اضافه به خزانه باز گردانده و شده سوگلی دولت

چون هیچ وزیری در شرایط تورم آنقدر وجدان دارد که حتی حداقل ها را از

کارمندانش دریغ نکند

الان فرهنگیان در شرایط مرگ روزمره بسر می برند و یازنشستگان فرهنگی از

شدت استیصال در حوائج حداقلی خود هم مانده اند

در واقع فرهنگیان الان حقوق نمی گیرند و حق الغذایی فقط برای زنده ماندن

دریافت می کنند یک همکار با مدرک دکتری در آموزش و پرورش یک چهارم

ادارات دیگر حقوق می گیرد و حقوق یک کارد خدماتی و یک دکتری شاید 500

هزار توان تفاوت داشته باشد

پاداش بازنشستگی یک فرهنگی نصف و گاهی یک سوم بقیه کارمندان است

حتی حق الزحمه تصحیح امتحانات با یک سال تاخیر پرداخت می شود

در دفاتر ستادی به علت عدم بودجه تقریبا هیچ کاری انجام نمی شود

تقریبا کل بودجه مدارس هزینه آب و برق و تلفن و گاز و اینترنت می شود

و به صراحت به مدارس گفته اند که خودشان از بچه ها پول دریافت کنند

و با این وصف ایشان یادش از مدارس غیردولتی غافل نمانده و با هم چندرغاز

دارد به این گونه مدارس کمک می کند!!!! و طرح خرید خدمت از مدارس غیر

دولتی را می خواهد گسترش هم بدهد الان در مدارس شرایطی است که

مدرسه دولتی تقریبا هیچ تعهدی در قابل دانش آموز ندارد و اولیای دانش

آموزان هستند که با کلاس های اضافی و فوق العاده و خصوصی جور آموزش و

پرورش را می کشند ایشان در واقع آموزرش و پرورش را فقط به مرکزی تبدیل

کرده برای نگهداری دانش آموزان تا ظهر (2993238) (alef-13)
 
سایه معلم
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۶:۵۲:۲۶
فکر کنم شما ماهیتا معلم نیستیدکه از زندگی ما خبر ندارید یا معلم نادان هستید (2996336) (alef-13)
 
فرهنگ پرور
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۸:۴۵:۴۰
شما مثلا خیلی عاقلی ، همه ما میدانیم استیضاح وزیر هم دردی از ما دوا نمیکرد اما انتظار داشتیم وزیر بیاید بگوید که نتوانسته است کاری برای معلمها انجام دهد بیاید و اعتراف کند که در حق معلمها ظلم میشود؛ بیاید و بگوید شرمنده معلمهایش است، نه اینکه جناب وزیر و جناب نوبخت و آقای جهانگیری بیایند در مجلس بگویند که 99% از بوجه آموزش و پرورش را به معلمها میدهیم بیایند چنان وانمود کنند که برای معلمها همه کار کرده اند و بهترین ها را فراهم کرده اند و خواسته های معلمها نابجاست حداقل جامعه را اقناع میکردند که معلمها درست میگویند ولی ما نتوانسته ایم کاری برای آنها و آموزش و پرورش انجام دهیم؛ اینقدر نگویند دولت قبل چنان کرد و ما چنین کردیم دولت قبل صدای معلمها را در گلو خفه کرده بود اما شما کارهایتان چه تاثیری بر زندگی معلمها داشته است جز آن است که معلمها از ته جدول حقوق بگیران ته تر رفته است چرا حیثیت معلمهایتان مربیان فرزندانتان را به لجن میکشید (2996545) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۴۳:۱۳
آیا شما فکر می کنید که مثلا آقای فانی می رفت وضع درست می شد؟ مشکل اقتصاد کشور ساختاری و نیاز به بازنگری دارد وقتی بودجه کم است فرهنگ مشکلاتی دارد و خیلی ها در امر آموزش و پرورش دخالت دارند شما انتظار دارید که یک وزیر یک تنه چه کند؟ اگر شما برترین مربی فوتبال جهان را بر سر فلان تیم دسته سوم بگذارید آیا می تواند یک ساله آنها را قهرمان جهان کند یا باید در کشوری رویکرد توجه به قهرمانی، نخبه پروری، باشگاه داری و ... وجود داشته باشد تا در نهایت بهترین افراد جذب تیم ملی شوند و آنگاه یک مربی توانمند آنها را هدایت کند ولی ما عادت کرده ایم که خشم و قهر و ناتوانی ها را سر یک نفر خالی کنیم. (2992718) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۳:۵۷:۱۸
پس چطور وزیر بهداشت با آن همه مشکلات وزارت بهداشت را الان به اینجا رسانده؟؟؟
اگر بودجه کم است خوب برای همه کم باشد چرا فقط برای معلمان.وقتی حقوق کارکنان بهداشت آن همه اضافه شد بودجه کم نبود؟؟؟؟ (2995805) (alef-13)
 
فرهنگ پرور
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۸:۴۹:۳۹
چرا از تمام مربیانی (وزیرانی) که در این کشور کار میکنند فقط وزیر آموزش و پرورش کمبود بوجه دارد؛ مگر عدالت آموزشی چیز نا حقی است و فعلا نیاز نیست برای آینده سازان این مملکت پول هزینه شود مبادا تورم افزایش یابد ولی هر جای دیگر مصرف شود اشکال ندارد (2996555) (alef-13)
 
سجاد
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۵۷:۰۴
واقعا مجلس ضعف خودشو نشون داد
چرا وزیر علوم به راحتی استیضاح شد در عین لیاقت چون منافع بعضی از آقایان به خطر افتاد
حرف دل ما را آقای عثمانی زدند
تشکر میکنم (2992766) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۰۷:۵۱
من ولی خوشحالم که لااقل در این مورد خاص سیاسی و جناحی عمل نکردند.

دستیار آموزشی امیدوار (2992815) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۰:۱۶:۲۱
موافقم چون دوسال دیگر هم باید وزیر کم اثر در توجه ب معلمان راتحمل کنیم
معلم مشهدی (2994246) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۲۶:۳۵
فقط
اقایی عثمانی از حقوق واقعی معلمان دفاع کرد ، نمایندگان واقعی ملت را بشناسیم ؛ دبیری از آذربایجان شرقی (2992123) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۱۴:۰۱
متاسفانه صحبت های آقای عثمانی و نیز آقای نقوی حسینی جای هیچ گونه دفاعی ندارد. وزیری که 22 ماه است روی کار است، باید جواب بدهد که چرا فوق لیسانس ادبیات فارسی در دو خط نامه چند غلط املایی داشته است؟!!! (2992843) (alef-13)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۱۹:۴۹
نفس ایراد بسیار هم وارد است اما مطلقا ربطی به وزارت جناب آقای دکتر فانی نداشته و ندارد. متاسفانه ضعف ادبیات فارسی و آئین نگارش و دستور زبان به حدی مشهود است که یقینا اگر دانش آموخته دوره متوسطه با سطح علمی متوسط و نه الزاما عالی را هم در نظر بگیریم میبایست به مراتب بیشتر و بهتر نکات زبان و ادبیات فارسی را رعایت نماید تا چه برسد به دانش آموخته تحصیلات عالی که این چنین دچار ضعف آشکار در درس زبان و ادبیات فارسی میباشند. علتش هم تا حد زیادی برمی گردد به بها ندادن لازم در آزمون ورودی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور. (2993083) (alef-13)
 
خاکستری
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۰۹:۳۹:۴۵
کسی هست پاسخ بده این آقا که در دو خط چند غلط املایی داشته چطور از اموزش عالی فوق لیسانس ادبیات فارسی گرفته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2997272) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۰:۳۴:۵۳
بودجه كل اموزش و پرورش 24 هزار ميليارد تومان تصويب شده است . ايا با تعويض وزير اين عدد تغيير ميكند ؟؟ ايا اين رقم دستپخت مشترك دولت و همين مجلس كه نزديك انتخابات دايه مهربان تر از مادر شده نيست ؟؟؟

مشكل اقاي فاني ، نيست . تازمانيكه نگاه حاكميت نسبت به مقوله اموزش و پرورش تغيير نكند اين مشكل باقي است يعني فاني نيست ( مشكل رو ميگم ) (2994278) (alef-13)
 
معلم بوشهری
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۲۷:۳۳
دکتر توکلی !
سلام من را به دکتر عثمانی برسان .
از دفاع شرافتمندانه شما از فرهنگیان سپاسگزارم .
امیدوارم مجلس وعده های فانی را رصد کند . (2992124) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۳۲:۱۱
شکست سنگین دلواپسان؟؟ در راند دوم (2992141) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۴۵:۳۴
یعنی حال ادم از این همه سیاست زدگی بهم می خوره...لطفا هرچیزی را سیاسی نکنید.
الف خواهشا منتشر کن (2992726) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۳۱:۰۷
من بعنوان یک طرف دار دولت روحانی می گویم فانی باعث جدایی قاطبه معلمان و برخی دانش آموزان تحت همکاران خواهد شد و بیشترین ضربه را به دولت روحانی خواهد زد بحث جناحی نیست% (2993128) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۰۶:۴۴
شکست سنگین ائتلاف اعتدال، اصلاح طلب و اصولگرایان محافظه کار در دادگاه انصاف معلمان!!!! (2993036) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۲۳:۵۵:۵۶
وای به حال ما که آموزش و پرورشمون هم سیاسی شده، فقط متاسفم (2994205) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۳۳:۱۶
به ما می گویند قشر بیکار و پرتوقع چون فقط حقوق ما رسانه ای شد و از افزایش بسیار حقوق دیگران چیزی بیرون درز نکرد.

حضور 185 روزی معلمان ایران در مقابل میانگین 150 روزه دنیا

ساعات کاری 24 ساعت در هفته ما در مقابل 16 ساعت پیشنهادی یونسکو ( بخش اداری مانند سایر ادارات است)

اعتراض عمومی در مقابل 18 ساعته شدن کار معلمان اروپا در مقابل نگرش به جایگاه اجتماعی معلم در ایران

و اینکه غرش وزیر برای استحقاق و دفاع از معلمان را هرگز نشنیدیم

.......
برای مظلومیت معلم کافیست بدانید همه کارشناس و صاحب نظر هستند و بقال و قصاب و کار و ...... با مدرک پنجم ابتدایی هم نظر می دهند.

جایگاه بسیاری مشاغل دیگر هم مناسب نیست ما وضعیت خودمان را گفتیم کاری به دیگران نداریم آنها نیز از خود دفاع کنند. (2992148) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۴۱:۱۹
لعنت بر این اقبال بد آموزش و پرورش (2992182) (alef-13)
 
محمّد
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۴۵:۱۴
کار مجلس در شأن ملّت نبود، هم دولت و هم مجلس باید با سعه صدر با هم برخورد کنند. (2992200) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۵۰:۴۲
به نمایندگان باید تبریک گفت حالا هم معیشت داریم هم منزلت. هم مشکلات صندوق ذخیره حل شد هم مشکلات بودجه مدارس

از اول معلوم بود فرهنگیان با وزیر که مشکل ندارند .مشکلشون مجلس هست که فعلا هد فامیله و کاریش نمیشه کرد.

انتخابات اسفند همدیگه را ملاقات نخواهیم کرد. (2992226) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۵۵:۴۸
ولی ما به مجلس اعتماد نداریم!
هر چند فانی می توانست بدون استیضاح در یک همفکری و همکاری برای فهماندن مشکلات تعلیم و تربیت با رفتن خودش کمک بزرگی به کشور نماید ! ولی حیف میز و صندلی های پر زرق و برق بد جوری حال و هوای مدیران و مسئولان را عوض کرده ! (2992248) (alef-13)
 
امیر حسین سلطان/تهران
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۲:۵۶:۴۹
تبریک به جناب آقای دکتر علی اصغر فانی (2992253) (alef-13)
 
رادمهر
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۳:۰۱:۴۲
عامل بی تدبیری دولت (2992280) (alef-13)
 
abbas
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۳:۰۱:۵۰
من یک سوال از سایت الف دارم که آیا همه نظرات را نشان میدهد که ما نظرات خود را مینویسیم یا نه!!!!!
سوال بعدی دوستان واقعا زحمتکش ما در مجلس نمایندگان منتخب آیا این مشکلات تازه برای فرهنگیان ایجاد شده یا قبلا هم بوده اگه قبلا هم بوده چرا تا حالا شما نمایندگان مردم حرفی نمی زدید این یک سوال جالبی بود که وسه من پیش اومده (2992281) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۳:۲۱:۳۲
فانی گریخت (2992357) (alef-13)
 
کاوه دادخواه
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۳:۴۰:۴۷
مجلس بی کفایت...اینقد قبل استیضاح این اقای فانی رو حلوا حلوا کردن که موندنش قطعی بود واین استیضاح مسخره باز دهن کجی به فرهنگیان بود.اعتراضات از اول مهر ادامه دارد... (2992436) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۳:۵۰:۵۲
با سلام
من به عنوان معلم معتقدم با رفتن فانی مشکلات معیشتی حل نمی شود ولی اغلب معلمان با دیدن ایشان حس بدی به آن ها دست می دهد خودم شخصا فشار خونم بالا می رود یاد آوری وعده های عمل نشده اش ومدیران منصوبش مرا به شدت آزار می دهد. ای کاش آقای فانی خودش استعفا می داد و می رفت. ضمنا نرفتن رییس جمهور به جلسه ی استیضاح پیام روشنی داشت که ما فرهنگیان آن را دریافت کردیم. به هر حال مشکل از فانی نیست مشکل از کسی است که او را منصوب کرده و کسانی که به او رأی اعتماد دادند و کسانی که حاضر نیستند برای حل مشکلات معیشتی بودجه ای در اختیار این وزارت خانه قرار دهند. (2992472) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۳۲:۱۴
اونوقت مگر جز ریس جمهور کسی ایشان را منصوب کرده و مگر جز نوبخت کسی مسئول تقسیم بودجه هست ؟ چرا سفسطه می کنید ان شا ا... در انتخابات اتی مشت محکمی به دهان مخالفن معلمین که در راس ان مسئولین فعلی هستند خواهیم زد تا بدانند زیاد هستیم و زیاد تاثیر می گذاریم (2992666) (alef-13)
 
یک معلم
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۳:۵۲:۳۷
با سلام
کاش این وعده وعید ها به عمل بیانجامد والا در سالهای پیش رو باید با چشمان خویش ببینیم که عرصه آموزش به سوی ورطه ای برود که دیگر برگشتی نداشته باشد و آنروز دیگر تاسف اثری ندارد. (2992483) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۳:۵۳:۴۱
واقعاً به عنوان یک فرهنگی برای خودم متأسفم که فانی دوباره وزیر ما باقی ماند (2992488) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۰۰:۴۴
مجلس کار عاقلانه ای کرد و حساب خودش را از تندورهای بی منطق جدا نمود. (2992518) (alef-13)
 
معلم بیچاره
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۰۵:۰۲
تیترتون عین وضعیت ما معلماست.
ما هم فانی و بیچاره باقی ماندیم (2992537) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۳۰:۱۸
واقعا شایسته نیست در پایین مقاله و گزارشی که در اون از شرایط بد دانش اموزان و حلب و نیمکت شکسته صحبت می شه شما که خودتون رو معلم خطاب می کنید نگران معشیت خودتون باشید, که اگه جز این بود مطمینا انسانهای شایسته تری برای اداره کشور تربیت میشدن, پس بهتر برای بهبود شرایط از خودتون شروع کنید معلم! (2992916) (alef-13)
 
کاوه دادخواه
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۸:۲۲:۱۵
مشکل اموزش وپرورش ابعاد گوناگونی داره شماهم به جای طعنه بر یک قشر عظیم جامعه به فکر راه چاره باشید وراه حل بدید چون نمک برزخم پاشیدن مشکلی رو حل نمیکنه.درد ما درد تبعیض،درد تحقیر،درد نسل فردا،درد نابود شدن زیر بنای کشور .خانواده هاست.چون ماهم جزیی از این کشوریم ونمیخواهیم فرزندانمان بی سواد وبدون تربیت بار بیان.چون فرهنگیان با تبعیضی که در حقشون میشه به ولله انگیزه کافی برای اموزش وتربیت ندارند.این سیل بنیان کنی است که ما باید قبل ویرانی جامعه جلویش را بگیریم (2993468) (alef-13)
 
علیرضا
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۰۵:۵۳
بله .... باید می ماند ... (2992541) (alef-13)
 
فروزان
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۱۰:۰۱
بارها نوشتم مشکل اموزش وپرورش جای دیگر است وخوشحالم که اقای فانی رای اوردند خدا به ایشان توفیق بدهد (2992563) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۲۴:۴۷
با سلام
با این رای نماینده‌ها اناشالله در انتخابات اسفند. 90 درصد نماینده دنبال شغل دیگری باشند. به خاص و اراده خداوند.ان اانشالله. (2992628) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۳۲:۳۱
اقاى توكلى موفق استيضاح بودن يا مخالف؟ (2992670) (alef-13)
 
حسین قارداش2415
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۴:۳۳:۴۶
من معلم نا امید تر از همیشه به شغل دوم خود خواهم چسبید از این وزارتخانه و شغل ، آبی برایمان گرم نخواهد شد متاسفم!!! (2992676) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۷:۱۴:۴۶
استعفا بده. من میام جاتون
فوق لیسانس کامپیوتر هستم (2993290) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۴:۲۴:۴۰
فکر کردی خبریه؟؟؟؟؟ بیا جای من. وقتی استخدام بودنم با بیکاری فرقی نداشته باشد چرا کار کنم. من حاضرم جامو بهت بدم.اما پیشنهاد میکنم که اگه خدمتگزار ادارات دیگر بشوی خیلی از این بهتر باشه.به فوق لیسانستم نناز منم فوق لیسانسم.دوستم در فوریت پزشکی با مدرک کاردانی دوبرابر من میگیرد.تازه ناراضی است.چرا؟چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟ دود این وضیعیت به چشم جامعه خواهد رفت.معلم بی انگیزه یعنی دانش آموز بیسواد.معلم بی انگیزه یعنی دانش آموز بی تربیت. معلم بی انگیزه یعنی دانش آموز معتاد.معلم بی انگیزه یعنی دانش آموز مریض.و دانش اموز اینجوری یعنی جوانان آینده اینجوری و جوانان آینده اینجوری یعنی فاتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتحه(لطفا فاتحه رو بخونید)

این وزیر که گفت باید مشکلات رو با همکاری حل کنیم آیا تو این دوسال نمیتونست حل کنه؟؟؟؟ چرا وزیر بهداشت تونست حل کنه؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه وزیر بهداشت چیکار کرد جز اینکه مشکلات رو فریاد زد

تابستون اومده دارم دنبال شغل میگردم.کارگری هم باشه مهم نیس.چون تو این جامعه ارزش کارگران بیشتر از معلمان است.
تو این موندم که من مجرد نمیتونم شکم خودمو سیر کنم اون معلمی که چهارتا بچه داره چیکار میکنه!!!!!!!!!!
ازدواج و ماشین و خونه و حتی یه گوشی لمسی هم جز آمال و آرزوهاست برا من (مثل پورشه خریدن میمونه)

فکر کرده خبریه!!!!!!!!!!!!!!!! خخخخخخخخخخ.بیا عزیزم بیا جای من (2995919) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۶:۴۳:۰۳
فكر كنم در همين حد بلدى كه كامپيوتر رو روشن خاموش كنى چون اگه سواد كافى داشتى تا حالا بيكار نمونده بودى فوق ليسانس كامپيوتر اونهايى هستن كه توى سليكون ولى كار ميكنن يه مدرك دستت دادن فكر ميكنى سواد دارى درد ما هم همينه اخيرا جناب فانى توى طرح واگذارى همين بيسوادان مدرك دار رو اورده معلم كرده البته كه اموزش پرورش به نيروهاى باسواد نياز داره همين الان هم نيروهاى باسواد و زبده كم داريم بهتره هر كى با داشتن يه مدرك ادعاى اين رو نداشته باشه كه ميتونه معلم بشه (2996303) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۲۳:۵۲:۱۰
برو فلافل بفروش بیشتر گیرت میاد. (2996955) (alef-13)
 
خاکستری
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۰۹:۵۰:۳۳
بی چاره فوق لیسانس کامپیوتر !!
در باغ سبزو دیدی .
الان حداقل زن و بچه هات ( اگه داشته باشی) میدونن بیکاری و توقعی ازت ندارن .
اون موقع که انتخاب رشته می کردی یادت نبود میتونی معلم بشی که حالا یادت اومده جای یه بینوای گرسنه رو بگیری ؟( فوووووووووووووووووووق لیسانس کامپیوترم ) چه افتخاری می کنه ؟ (2997291) (alef-13)
 
خاکستری
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۱۰:۱۰:۲۶
فراموش نکنید سطح فرهنگ هیچ جامعه ای از سطح فرهنگیانش بالاتر نمیره .
متاسفم برای کسانی که آموزش و پرورش و معلم رو با ساعت کاری و تعطیلاتش میسنجند.
بد نیست یه کم تو آموزش و پرورش دنیا مطالعه کنید تا بفهمید یه معلم کارش تازه زمانی که از مدرسه تعطیل میشه شروع میشه .
تا حالا دیدی وقتی یه نجار یه کابینت میسازه و اونو تو خونت کار میزاره چه قدر وقت می گیره و چه قدر پول ؟
چرا اونجا نمیگی فقط 1 روز و چند میلیون!!!!!!!!!!!
بله چون اون نجار کارای اصلی رو تو کار گاهش کرده.
تا حالا فکر کردید معلم سوالشو کجا طرح می کنه ؟ کجا تایپ می کنه؟ برگه هاشو کی تصحیح میکنه ؟ طرح درساشو کی و کجا می نوسیه ؟ چک لیستهاشو کی و کجا آماده می کنه ؟ ابزار و امکانات لازم و محتوا لازم برای ارایه محتوا رو کی و کجا تهیه می کنه ؟ در باره ی مشکلات کلاسش کی و کجا فکر می کنه ؟ مطالعه برای آمادگی رو کی و کجا انجام میده ؟ بابت کلاسای ضمن خدمت که خارج از ساعت کاریشه چند ریال می گیره و .........
جالب اینه که هیچ کس این فعالیت های معلم که همش تو خونه و خارج از ساعت کاریش و با هزینه ی شخصی خودش انجام میشه رو نمیبینه .
و تاسف از این که تمام کشور های پیش رفته ی دنیا اساس پیش رفتشوت آموزش و پرورشه و ساعت کاری معلم های دنیا به طور میانگین کم تر از ساعت کاری معلم ایرانی و حقوق و منزلت اجتماعیشون به مراتب بیشتر از معلم ایرانیه.
شاید اونا دارن بیرا هی می رن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بد نیست یکی از این آقایون که بلدن تعطیلا ت رو بشمارن و ساعت کار رو حساب کنن مثلا وزیر آموزش و پرورش ژاپن بشن !!!! حیفه تو این مملکت هدر می رن؟
وزیر بی نوا هم بهتر از ما می دونه چه خبره ؟
اونم شده ابزار سیا ست بازی اقایون. (2997333) (alef-13)
 
علی
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۱۰:۵۶
آقای فانی که فنایش فانی و بقایش باقی.
چند وقت پیش یکی از دوستان را دیدم که می گفت مدیر کل استان... پیامک معاون وزیر را به ما نشان داد ه که مضمونش جلب نظر نمایندگان بوده. از همان روز فهمیدم این وزیر هر طور که شده می ماند. جالب است که اصلاح طلب و اصولگرا نمی شناسد نظر همه را جلب می کند بجز معلمان. خوب حتما نیازی نمی بیند.ضمنا جمله ابتدای متنم را مدیر کل جدید یکی از استانها در سخنرانی روز انتصابش گفت. (2992830) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۲۲:۲۱
فاتی باید می رفت و نجفی می آمد (2992880) (alef-13)
 
معلم نااميد
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۲۴:۴۱
بااين اختلاف هاي مليوني،در حقوق ها،اميدوارم نخواسته باشندبا160هزارتومان طرح کذايي رتبه بندي،دهن ما راببندند،که نمي شود.تااحقاق کامل حقوق خود،ايستاده ايم.براي تامين بودجه رتبه بندي،يارانه تعدادزيادي ازفرهنگيان درخردادقطع شده است!! (2992893) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۲۶:۱۹
الحق لمن غلب

تا دیروز فکر می کردیم فانی ضعیف و ناتوان است
ولی امروز با این سیاست هوشمندانه جریان آقای روحانی و هاشمی
اینها پیروز شدند
پس حق با اینان است
(2992896) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۲۹:۱۶
دلواپسها و پايداري ها يكبار ديگه شكست خوردن. (2992911) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۲۳:۰۰:۲۴
جالبه که در بین موافقان استیضاح خبری از جبهه پایداری نبود! برادر یا خواهر محترم تاکی چشم بسته بر طبق دو قطبی های من درآوردی خواهید کوبید؟ (2994080) (alef-13)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۳۰:۵۶
فقط متاسفم برای خودم ، که چنین نمایندگانی داریم ، هم آنروزی که رای اعتماد به وزیر پیشنهادی دولت ندادند ، هم امروزی که به این وزیر بی لیاقت آموزش و پرورش رای اعتماد دادند .
ضمنا کاش خود آقای فانی و این جمع بازنشستشون متوجه بودند به درد این کار نمی خورند و استعفا می دادند . (2992920) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۵:۵۰:۵۵
آقا تیتر جالب و البته نه چندان دور از ذهنی زدید. تشکر. (2992990) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۰۰:۴۹
من به عنوان یک مازندرانی متاسفم که چنین نمایندگان بی تدبیری مازندران دارد مگه وضع اسف بار فرهنگیان مازندران را شاهد نیستید در هر دوره ای در مجلس در طرح های استیضاح فقط برای خودتون و پست تون سکوت میکنید و هیچ وقت در پشت تریبون مجلس شما ها را نميبینیم. خجالت بکشید. اسم تون را گذاشتید نماینده مردم مازندران. اگه حق نیستید لااقل حق بگویید. (2993019) (alef-13)
 
شتابان
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۰۱:۱۸
بابا جالب حرف آقاي ابوترابي هستش كه بعد از اينهمه سال ميگه مشكلات آموزش وپرورش بايد مطرح شودحضرت آقا مگه تاحالا مطرح نشده بود چراشده خيلي هم شده ولي آن جناب در لاين ديگه اي تو خدمت رساني بودي در ضمن ابوترابي به نفع فاني كم بود كه خودشو بكشه سيد چقدر نماينده هارو تومنگنه گذاشتي تا فاني وزير بمونه (2993021) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۰۱:۳۸
نمایندگان مجلس از آن 6000 میلیارد تومانی که به امور فرهنگی مثلا .. تخصیص می دهند نصفش را بدهند آموزش و پروش همه مشکلات حل می شود . (2993024) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۰۲:۰۶
من اصلا شناختی روی عملکرد آقای فانی ندارم بنابراین نظری در این زمینه نمی توانم داشته باشم. ولی نکته جالب این خبر اینه که معمولا در بحث استیضاح هم نظر موافق گذاشته می شود و هم مخالف به تعداد کاملا مساوی، همانطور که در صحن مجلس تعداد سخنرانان موافق و مخالف برابر است. ولی در این خبر فقط و فقط نظر مخالفین را گذاشته اند!!! یعنی حتی اینجا هم تخریب دولت؟!؟!؟!؟!؟! (2993025) (alef-13)
 
س
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۰۸:۲۷
هرچند فانی باز با زور باقی شد و 167 رای مخالف مشت محکمی به فانی بود 76 رای موافق بسیار تاسف بار است متاسفم فانی که بازرور فقط 76 رای اوردی هیچ کس دشمنی ندارد بلکه شما دشمن معلمان هستید باز هم به سیاست های غلطت ادامه می دهی انگار نه انگار کسی معترض است فکر می کنی کی هستی که ادعای قدرت داری همهجا را ملک شخصی خودت می دانی و هرکاری می خواهی میکنی انشائ ال .. خدا در ماه روزه پاسخ مناسب بدهد (2993044) (alef-13)
 
س
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۷:۰۳:۲۱
من براساس خبر الف که کلمه ی استیضاح راننوشته بود پیام بالا را نوشتم که اصلاح می کنم
76رای موافق استیضاح و .167 رای مخالف استیضاح اعتمارا بدست اورد یعنی 167را موافق فانی بود که اشتباه شده بود . (2996364) (alef-13)
 
قزلسفلو
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۱۷:۵۱
حالا اگه مشکلات از قبل بوده نباید آقای وزیر برای رفع اونا قدمی بردارند این چه جور توجیه کردنه آقایان نماینده . (2993075) (alef-13)
 
امیر
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۶:۳۴:۳۸
من نمیدونم این معلمین عزیز از این دولت چه میخواهند.
اینهمه جوان تحصیلکرده بیکار حاضرند برن با این شرایط در آموزش و پرورش کار کنند. هفته ای 3 روز برن سرکار بقیه اش هم تعطیل و اگه خواستن برن اضافه کار. بعدشم اینهمه داد و بیداد. بابا مگه چه خبره دیگه. خودتونو بذارین جای بقیه کارمندان و کارگران. ببینید چقدر از اونا اوضاع زندگیتون بهتره.
هی میگن وزیر بده بده بده. (2993137) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۶:۰۵:۱۷
مگه اینجا بنگاه کاریابیه ؟
اینهمه شرکتی و قراردادی که زمانی ریختند توی آموزش وپرورش و به قول خودشون صرفه جویی کردند اوضاع رو اینجوری کرده .
لیسانس خطاطی شده معلم کلاس اول ! (2994563) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۸:۴۷:۳۳
اینهمه جوان تحصیلکرده بیکار حاضرند برن با این شرایط در آموزش و پرورش کار کنند

چه حرف خطرناکی
این حرف یعنی قانون کار کشک
باب طبع سرمایه دارهاست که نیروی کار رو به جان هم بندازه (2994748) (alef-13)
 
جواد
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۰۰:۰۸:۲۲
امیر خان چرا به معلمان گیر دادی باکارمندان بانک شرکت نفت گاز برق صدا وسیما و... که حقوقهای انچنانی میگیرن کار نداری مثل اینکه درد معلمان ترا خواهد کشت (2996980) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۷:۱۲:۱۷
این فرهنگیان همیشه عادت کردن که گریه کنند
این همه در سال تعطیل هستید
تابستان
عید
امتحانات
بدی اب و هوا
بارش برف!!
بعد هم موظفی شون مگر چند روز در هفته هست؟> 2-3 روز نصف میرن سر کار
اونم چه کاری؟ همه بچه ها ، بی سواد شدن
هیچی یاد نمیگیرن تو این کلاس ها
معلم ها قدیم الگو بودن. الان هم الگو هستن؟
این حقوق اداره کاری ها نصف اینها پول میگیرن . کل سال هم چند برابر اینها کار میکنند (2993282) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۳:۱۳:۰۶
این هم حرفی است!!
البته از نوع سطحی ! (2995632) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۵ ۱۱:۲۴:۱۸
فقط یه جمله میگم شاید یه ذره متوجه بشی الکی حرف میزنی، من معلم ابتداییم با ۵ روز کار در هفته و مدرک فوق لیسانس دریافتیم یک میلیون و دویست هزارتومانه در حالی که دوست من با مدرک دیپلم و با کار یک روز در میان استراحت ، نگهبان شرکت گاز دریافتیش دومیلیون و پانصد هزار تومان منهای رفاهیاتی که براشون در طول سال در نظر میگیرن، در ضمن تعطیلی برای معلم نیست برای دانش آموزه، بعدشم شما خودتون اشاره کردین که چه بر سر دانش آموزا اومده، بله وقتی ما شغل معلمی رو با بقیه شغل ها با هم مقایسه میکنیم و به معلمی به عنوان کارگاه تولید انسان توجه نمیکنیم ، همین وضع پیش خواهد آمد، و من میگم بدترهم خواهد شد (2997488) (alef-13)
 
ولی
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۷:۳۸:۲۴
بازی دوسر باخت برای مجلس بود دیگر هیچ معلمی از این مجلس انتظار حق طلبی ندارد.! (2993353) (alef-13)
 
مدیرمدرسه
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۸:۰۲:۴۸
امیدی به بهبودی اوضاع درآموزش وپرورش نیست، اگرکسانی به این امیدنشسته اندکه اوضاع آموزش وپرورش بهترشودسخت دراشتباهند29سال پیش بنده به امیدبهبودی وضعیت آموزش وپرورش باعلاقه فراوان جذب آموزش وپرورش شده ام واکنون کوروپشیمان بادردوبیماری وشرمنده گی خانواده دارم بازنشست می شوم.حسبناالله ونعم الوکیل نعم المولی ونعم النصیر (2993421) (alef-13)
 
معلم ومحرومیت
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۸:۰۹:۴۱
گذشته ازتمام کاستی های آموزش وپرورش ،اصلاًتیپ وقیافه این وزیربه مافرهنگیان انرژی منفی القا می کند. (2993438) (alef-13)
 
شهرا‘م
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۸:۳۲:۲۷
وقتي رئيس جمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه و خود مجلس به فكر معلم نيستند وزير چه كاره است (2993496) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۱۸:۳۹:۰۶
فانی باقی شد به قیمت فانی شدن اموزش و پرورش
مبارک باشد. (2993519) (alef-13)
 
دییر درس تاریخ
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۲۱:۳۰:۰۰
وجالب ایینکه آقای فانی فرمودند که امتیاز فرهنگیان از 800به 1500رساند ه اند !!!! این این امتیاز حکم تا جایی که من خبر دارم فقط برای پست های مدیریت هست وفرهنگیان امتیازشان 1300!!
نمایندگان محترم شما که به این راحتی کلاه سرتون میره واز وضع مملکت بی خبرید حال می خواهید که دربرابر قدرت های شرق وغرب پایداری کنید!! (2993865) (alef-13)
 
معلم نا امید از دولت و مجلس
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۲۱:۴۲:۲۴
خدا لعنت کند این حب مقام و حب ریاست و حب صندلی ریاست را ، با و جودی که انسان می داند بدترین جایش را روی این صندلی می گذارد ولی این حب مقام چه حق و ناحق هایی می کند چه ظلم هایی در حق زیر دستان می کند و چگونه و با چه ترفندهایی دیگران را اقناع می کند تا این صندلی را از دست ندهد.حالا خودتان قضاوت کنید ..... (2993886) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۲۲:۰۹:۲۸
مشکل معیشتی جدا ما بازنشستگان فرهنگی برگشتیم به اصل مطلب چندماهی است که حقوق را اول واریز می کنند وچند روز بعد حق عایله واولاد را تا امروز که سوم تیرماه که ساعت 22 است هنوز نه حق عایله ونه حق اولاد واریز نشده نه سازمان بازنشستگی ونه آموزش وپرورش هیچکدام جوابگو نیستنتند ازسایت الف خواهشمند است هرطوز می تواند که به هرصورت ضمن تماس با مسولین ذی ربط چه سازمان بازنشستگی کشوری چه وزارت آموزش وپرورش علت این تاخیر راجویا شوند با بهترین احترامات (2993956) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۴-۰۴-۰۳ ۲۳:۳۹:۳۹
تبریک!
تبریک به تو !
تبریک به خودم!
تبریک به همه! (2994167) (alef-13)
 
محمد جواد عباسی
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۰:۲۹:۵۳
اقای فانی را باید از فردای پیروزی انقلاب دید که به کردستان امد و خدمت کرد تا کنون .ایشان بیشتر از همه سن بعضی از همکاران سابقه کار مفید دارد . ۲۲ماه تلاش او این است انشاا...بقیه مدت عمردولت همکاران خواهند دید چه خواهد کرد البته انقدر در دولت نهم ودهم نیرو از جنس خط بازی جذب کرده اند که مجال جذب نیرو دراین دولت را بصفر رسانده اند .این مجلس اگر راست میگوید ریش و قیچی دست انها بوده و هست .بسم ا.... (2994270) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۶:۰۷:۴۱
شما از مدیران ستادی نیستید ؟ از دفتر آقای وزیر کامنت گذاشتید انگار (2994565) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۰:۳۹:۵۶
سلام آقای نقوی تازه فهمیدید که در مدارس دولتی پول قند و چایشان بر اساس میزان حضورشان در مدرسه توسط خود معلمین پرداخت می شودودر دولت مهر پرور ودر زمان آقای حاجی بابایی این گونه نبوده آیا شما نمی دانستید که در زمان دولت مهر پروربه مدارس سرانه پرداخت نمشد و مدیران مجبور بودند کاسه ی گدایی به سمت اولیاء دراز کنندتا بتوانند هزینه ی آب و برق و گاز و تلفن و تخلیه ی چاه فاضلاب و تعمیرات وکاغذ و تکثیر و..... بپردازندیا در مورد وضعیت معیشت فرهنگیان در زمان دولت مهر پرورتان اوضاع گل و بلبل بود و اکنون وضعیت معیشت فرهنگیان اسف بار شده است بیایید با مردم صادق باشید (2994288) (alef-13)
 
مونا
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۰:۴۶:۱۳
ما معلمان همیشه کتک این مجلس را خوردیم و خواهیم خورد (2994305) (alef-13)
 
همکار از قم
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۱:۰۷:۱۱
مجلسی ها نشان دادند که تصمیمات ناپخته می گیرند برید مشکل معلمین را حل کنید فانی چکاره است بروید فکر حقوق معلمین را بکنید که از یک کارمند ساده بانک کمتر می گیرند خاک تو سر اونهائی که نون آموزش و پرورش را خوردند و از قبل همکاران فرهنگی رای می آورند اما توجهی ندارند لاریجانی نشان داد که چقدر قدرتمنده و فراکسیون او باعث شد که فانی دوباره بماند پشت پرده!!!!!!!!!! ولی لاریجانی تو دیگر رای نداری برو از لاریجان کاندیدا بشو قم به تو اعتماد نخواهد کرد (2994347) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۲:۳۳:۲۴
جناب آقای فانی
دروغ در روز روشن آن هم در مقابل چشمان چندین میلیوم آدم؟
ضریب که از 800 به 1300 تغییر کرد چرا می فرمایید 1500. (2994465) (alef-13)
 
شرکتی مظلوم
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۰۵:۰۶:۴۲
واقعا متاسفم که شرکتیها شش ماه حقوق نگرفتن بعد به وزیر میگن کارت خوبه اگه نمیتونه خودش استعفا بده اون دنیا جواب پس میده (2994549) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۰:۵۸:۱۱
یا هو
آقای مصباحی مقدم اگر اطلاعات کمی دارید طلفاً تحقیق کنید بعد سخن بگویید حقوق محیط زیست از آموزش و پرورش بیشتر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهشمند است از خدا بترسید........................ یک محیط بان در ماه 18شبانه روز در مناطق دور دست خدمت می کند و فقط دوازده روز در خدمت خانوده است. در صورتی که شکا در قانون مصوب کرده اید هر کس 24ساعت مداوم در محل ماموریت خود باشد باید 48ساعت برای جبران آن برای خانواده وقت بگذارد. یعنی یک محیط بان که سه شبانه روز در مناطق محرم خدمت می کند باید 6شبانه روز به خانواده برسد و لی چیزی که در محیط زیست دیده می شود این نیست. وحقوق آنها را می تواند با اخذ دو حکم کارگزینی برسی نمایید.یک محیط بان در سال 94کمتر از یک میایون تومان دریافتی دارد حال حکم معلمان را بررسی کنید تا معلوم شود خواهش می کنم اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید (2995173) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۴ ۱۲:۴۱:۱۳
کاری به استیضاح نداریم,ولی دقت کردید تمام دولتیها ومجلسیها به پایین بودن حقوق معلمین وتبعیض بین پرداختها درنظام ناهماهنگ پرداختها اذعان داشتند وگناه را بر گردن عدم وجود بودجه انداختند.قسم حضرت عباس رو قبول کنیم یادم خروس.مجلس تو که میدونی مشکل کجاست چرااقدام نمیکنی.چرا جلوی تبعیض رو نمیگیری؟چون خودتان هم از این حقوقها دریافت میکنید.چرا کسی نپرسید برای اولین بار به معلمها دربحبوحه استیضاح ۱۰۰هزارتومن بن رمضان دادند وبه کارکنان ستادی خیلی بیشتر.اینقدر با شعور مردم بازی نکنید.خداجای حق نشسته. (2995530) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۴-۰۴-۰۶ ۱۳:۰۱:۰۵
فاصله و تضاد طبقاتی ناشی از معضلات اقتصادی به افکار و ارزشها نیز تسری پیدا می کند و می تواند ریشه بسیاری از تحولات و دگرگونی های اجتماعی شود جامعه ای انسان متعالی و خود شکوفا را به خود می بیند که در ان دغدغه نیازهای اولیه و اقتصادی نباشد عزیزان فرهنگ وفرهنگی و نقش انها را باور کنید! (2999887) (alef-13)
 
یه معلم
۱۳۹۴-۰۴-۰۸ ۰۶:۳۱:۴۴
من یه معلم هنرم. درسی که به نظر خیلی ها کاملا بی ارزشه. ولی عقلا دانند.
وقتی می خام به دانش آموزام نمره بدم همش نگران این هستم که حقی از کسی ضایع نشه، ابتکار و خلاقیتی رو ندیده نگیرم و استعداد کسی رو با نمره ی پایین بی ارزش نکنم .
آقا....نمایندهای مجلس هم وقتی نظر می دین هم دقت می کنین حقی پایمال نشه؟
من که در همینجا خدا رو شاهدمی گیرم از حق خودم نمیگذرم و امیدوارم خدا هم سزای کسانی که توانایی برقراری عدالت روندارن ولی ...رو بده. آمین (3003677) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۰۸ ۱۷:۲۵:۵۶
چرا استیضاح وزیر آموزش و پرورش رای نیاورد؟

چون هیچ کس غیر از فانی نمی تواند آموزش وپرورش و معلمان را فانی کند (3005196) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.