توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 382816
آمریکا به دنبال استفاده از فناوری لیزری برای مقابله با موشک‌های ایران
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۰۷
یک مقام ارشد پنتاگون از تلاش آمریکا برای دستیابی به فناوری پیشرفته لیزری خبر داده که راهکاری موثرتر و ارزان تر برای ساقط کردن موشک‌های دوربرد ایران خواهد بود.

به گزارش تسنیم به نقل از دیفنس وان، مقام‌های رسمی ارتش آمریکا اعلام کرده‌اند که پس از تجربه و آزمایش فناوری های مختلف طی ۱۰ سال گذشته، فناوری "انرژی مستقیم" در آستانه دستیابی قرار گرفته و از این فناوری پیشرفته لیزری می توان در میدان های نبرد استفاده کرد.

پنتاگون اعلام کرده است که استفاده از فناوری پیشرفته لیزری راهی موثرتر و ارزان تر برای سرنگون کردن موشک‌های دوربردی است که توسط ایران و کره شمالی به سوی آمریکا شلیک می شود.

جیمز سیرینگ مدیر آژانس دفاع موشکی آمریکا در این باره تاکید کرد: این یک آرزو نیست. این چیزی است که ما در حال انجام آن هستیم. من این فناوری را برای آینده بسیار مهم ارزیابی می کنم.

سیرینگ و سایر مقام‌های نظامی آمریکا استدلال می کنند که فناوری لیزری در نهایت بهترین ابزار برای رهگیری و نابود کردن موشک‌های دوربرد است. مقام‌های نظامی آمریکا به ۲ دلیل بر استفاده و توسعه فناوری لیزری تاکید دارند: فناوری لیزری می تواند خیلی سریعتر از سامانه های رهگیری فعلی، موشک‌های دوربرد را ساقط کند و این فناوری به مراتب ارزان تر خواهد بود.

کاترینا مک فارلند از مقام‌های ارشد ارتش آمریکا در این باره گفت: ما باید با این واقعیت روبرو شویم که سامانه های رهگیری موشکی فعلی ما بسیار پرهزینه است. بُعد هزینه‌ای جنگ باید از طرف ما به سوی دشمن منتقل شود.

جیمز جانسون مدیر مرکز جنگ های آینده در فرماندهی موشکی و فضایی آمریکا نیز گفت: مشکل این است که ما اکنون با رشد فزاینده تقاضای دفاع موشکی روبرو هستیم که این تقاضا بیشتر از ظرفیت است.

کنگره آمریکا ۱۱۹ میلیارد دلار بودجه برای پروژه‌های دفاع موشکی تصویب کرده است که شامل استقرار رهگیرهای موشکی در آلاسکا و کالیفرنیا، استقرار سامانه دفاع موشکی تاد و رادارهای لازم است.

پنتاگون خواستار بودجه ۳۴.۸۷ میلیارد دلاری برای این پروژه ها طی سال های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ میلادی شده است.

نیروی دریایی آمریکا اخیرا یک اسلحه لیزری ۳۰ کیلوواتی موسوم به یو اس اس پونس را مستقر کرده است که قادر به ساقط کردن پهپادهای کوچک و قایق های تندرو است. هزینه شلیک این سلاح بسیار کمتر از استفاده از سامانه های موشکی است.

ولی برای ساقط کردن یک موشک دوربرد به صدها کیلووات ساعت انرژی نیاز خواهد بود. هدف اصلی پنتاگون طی ۱۰ سال گذشته دستیابی به فناوری جدیدی بوده است تا اندازه و وزن لیزرهای کنونی را تا حد امکان کاهش دهد.
 
کلمات کلیدی : موشک های ایران+فناوری لیزری+پنتاگون
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.