کد مطلب: 276102
رکود بازار مسکن وارد سال چهارم شد
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۰
ركود در بازار مسكن سومين سال را هم پشت سر گذاشته است و همچنان روند معاملات مسكن نشان ميدهد فعالان اين حوزه چشم انتظار تغييرات پيش رو هستند.
به گزراش تابناک، با وجود حاكم بودن ركود بر بازار مسكن كه ركود بسياري از صنايع وابسته را به دنبال دارد اما در شش ماهه نخست سال ۹۳ بالغ بر ۴۱۶ هزار و ۵۵۳ ميليارد ريال سرمايهگذاري صورت گرفته است.
اين ميزان سرمایه گذاري نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن يعني در شش ماهه اول سال ۹۲، ۷.۱ درصد افزايش يافته است. از كل مبلغ سرمايه گذاري سال ۹۳، ساختمانهاي مسكوني با ۷۸.۶ درصد بيشترين سهمر را داشته است.
۴۳.۹ درصد از سرمايهگذاري انجام شده در سه استان تهران، اصفهان و خراسان رضوي انجام شده است كه به ترتيب با ۲۷.۷ درصد، ۹.۱ درصد و ۷.۱ درصد بيشترين سهم را در مقايسه با ساير استانها دارا بودهاند.
در مقايسه با شش ماهه نخست اول سال ۹۲، سرمايهگذاري در استانهاي تهران و اصفهان به ترتيب ۷.۶ درصد و ۱۳.۴ درصد افزايش داشته است اما در استان خراسان رضوي ۵ درصد افت سرمایه گذاري ديده ميشود.
بر اساس آمار بانك مركزي، در مدت مورد بررسي احداث ۹۲ هزار و ۴۴ دستگاه ساختمان توسط بخش خصوصي در مناطق شهري ايران شورع شده كه در مقايسه با دوره مشابه سال قبل ۲۱.۳ درصد كاهش داشته است.
براي اين ساختمانها حدود ۳۹۷ هزار و ۹۸۵ ميليارد ريال هزينه و ۵۲.۲ ميليون مترمربع سطح كل زيربناي طبقات پيشبيني شده است.
متوسط هزينه بناي ساختمانهاي شروع شده حدود چهار ميليارد و ۳۲۴ ميليون ريال، ميانگين سطح كل زيربناي آنها ۵۶۷ مترمربع و هزينه يك مترمربع بناي اين ساختمانها ۷.۶ ميليون ريال بوده است كه نسبت به شش ماهه نخست سال ۹۲ متوسط هزينه سطح كل زيربنا و هزينه يك متر مربع بناي ساختمانها به ترتيب ۳۰.۱ درصد، ۷ درصد و ۲۱.۵ درصد افزايش داشته است.
در اين مدت تعداد ۷۷ هزار و ۱۶۲ دستگاه از كل ساختمانهاي شروع شده در مناطق شهري ايران به ساختمانهاي مسكوني اختصاص داشته كه ۲۵.۳ درصد كمتر از دوره مشابه سال قبل بوده است.
کلمات کلیدی : رکود بازار مسکن
البته بعد از يك جهش چهارصد در صدي يعني سالي صدرصد انشاله تا يك جهش ديگر (2961146) (alef-3)
گرانی مسکن که قابل قبول نیست (2961162) (alef-3)
چطوری حساب کردین !!!! ارکود مسکن دقیقا بین دو تا سه سال است ، از کی حسا کردین شد چهار سال !؟ (2961424) (alef-11)
دوستان بزرگوار دیگر جایی برای افرایش مسکن وجود ندارد . چون دیگر خیانت دلالان و سازندگان و فروشندگان و شهرداری و......با انتها رسیده است .
مسکن باید از تجارت و سودجویی خارج شود . بزرگترین خیانتکار مسکن بانکها هستند . که برای سودجویی خودشان دون به مسکن پاشیده و هر روز تئوری های جدید وام ارائه می دهند . (2961794) (alef-11)
خروج از ركود تا ميزان قابل توجهي منوط به خروج مسكن از ركود است . دولت احتمال سعي خواهد كرد قيمت مسكن را تا انتخابات 96 ثابت نگه دارد . و بعد از ان مسكن حد اقل با 50 در صد جهش روبرو خواهد شد . (2962630) (alef-11)
ارمغان دولت قبل مسکن مهر کاهش تقاضا در نتیجه ی بالارفتن سن ازدواج درامد کم اکثریت مردم در مقایسه با قیمتها و اشباع شدن بار از جمله دلایلی است که سوداگری در بخش مسکن را مشکل ساخته است ولیکن هرچه زمان رکود طولانی تر شود احتمال چهش قیمتی در آینده را افزایش خواهد داد. (3018123) (alef-11)
تا زمانیکه حقوق کارگر ساده بالا نره همینه. چون با 700 هزار تومن شکمش سیر نمیشه چه برسد باینکه بخوادخونه بخره .وام بانکهاهم بدرد خودشون میخوره .باید 80 در صد قیمت خونه وام پرداخت بشه با باز پرداخت 20 ساله . قیمت مسکن هم دولت قیمت گذاری کنه تا بدون که کارمند با 30سال کار کردن نمیتونه خونه بخره. مگردزدی بکنه. (3019221) (alef-11)
اینقدر نگوئید رکود بازار مسکن زیرا آن خرید و فروشهای کذائی و چرخیدن مسکن در دست دلالان و سودجوها رونقی بازار مسکن نبود . رونقی یعنی نیازمندان مسکن به مرور خرید کنند آن وقت حباب بود و ... (3240726) (alef-11)
قیمت مسکن بین سال 84 الی 92 تا بیست برابر افزایش داشته بدون اینکه درآمد مردم حتی سه برابر شده باشد. و در شرایط فعلی یعنی رکود، بازهم قیمت آن حداقل 15 برابر قیمت سال 84 است!!!
پس بی پولی مردم باعث این رکود عمیق شده است و باید فکری برای آن کرد. و نه تنها مسکن که در همه بخشها این موضوع قابل رویت است . (3250705) (alef-3)
املاکی
۱۳۹۴-۰۹-۰۵ ۱۳:۴۵:۲۰
قیمت مسکن 40 درصد بالاتر از قیمت واقعی آن است .
پس از کاهش قیمت بازار از رکود خاج خواهد شد . (3348655) (alef-13)