نظر منتشر شده
۲۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 474904
ریاست جمهور منتخب و وعده افزایش وکیل
بخش تعاملی الف - علی شیرازی
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۷


در گرماگرم انتخابات و در اکثر  مناظرات شاهد بودیم که یکی از وعده ها و دغدغده اصلی کاندیداهای ریاست جمهوری اذعان به این امر بود که تلاش خواهند کرد تا برای جوانان خصوصا تحصیلکرده ها ایجاد اشتغال کنند و بعضی از کاندیداهای محترم اینقدر بر این امر تاکید می کردند که بعضا وعده حجم زیاد اشتغال برای جوانان وعده ای پوپولیستی تلقی می شد و بیان می شد که برای ایجاد فلان مقدار اشتغال برای هر شغل بودجه زیادی لازم است که در کوتاه مدت در توان هیچ دولتی نیست لذا بیشتر شنیده شد که جناب آقایان دکتر روحانی و جهانگیری در مناظرات ایجاد اشتغال را از اولویت های خود البته با توجه به توان مالی و بودجه کشور می دانستند.

 خوشبختانه افزایش تعداد وکیل یکی از مواردی است که می تواند صحت ادعای کاندیدای پیروز را ثابت نماید  چون جزو موارد نادری است که با وعده اشتغال بر اساس توان مادی کشور همسو است بنا بر وعده های داده شده در انتخابات شغل وکالت همانند سایر مشاغل آزاد مانند پزشکی یا ... برای اشتغال نیازی به بودجه بیت المال ندارد وعده افزایش اشتغال حقوقدانان قطعا برخلاف اشتغال در سایر مشاغل دولتی یا حاکمیتی راحتترین روش برای اشتغال با توجه به حجم وسیع پرونده های ورودی به دادگستری است، لذا افزایش حداکثری وکیل در آینده نزدیک یکی از موارد ثابت کننده وعده اشتغال دولت خدمتگزار با توجه به توان بودجه بیت المال خواهد بود.

 داوطلبان وکالت  استحضار دارند که در سال قبل از حدود هفتاد هزار نفر فارغ التحصیل شرکت کننده در آزمون وکالت حدود هزار و هفتصد نفر توانستند پروانه وکالت بگیرند یعنی کمی بیش از دو نفر از هر صد نفر که به نظر اکثریت حقوقدانان بی کار با عدالت و روح قانون اساسی و قوانین کسب و کار آزاد سازگار نیست و با توجه به وعده های داده شده در مناظرات نیاز به تجدید نظر دارد.

در طرف مقابل کانون وکلا ادعا دارد که افزایش وکیل منجر به تبدیل حقوقدان بی کار به وکیل بی کار خواهد بود و این امر را کارآفرینی نمی داند پاسخ این است که بنا بر تجربیات مشابه اکثر صنوف آزاد مایل به افزایش رقیب کاری نیست ولی با عنایت به اینکه درکسب و کار  آزاد کسی جلوی اشتغال فرد دیگر را نمی گیرد و در بازار رقابتی این مردمند که تشخیص خواهند داد که به چه وکیلی مراجعه کنند یا خیر  معمولا کسی که توانایی رقابت در بازار رقابتی کامل را نداشته باشد از بازار خارج شده و دنبال شغل دیگری خواهد رفت لذا حقوقدانان لازم نیست برای دستیابی و اشتغال  در حرفه آزاد وکالت سالیان زیادی از عمرشان را سرگردان باشند چون این یک واقعیت است که وکیل فرضی بیکار بسیار بهتر است از حقوقدان قطعا سرگردان آنهم در شغلی که هیچ نیازی به بودجه بیت المال ندارد.

 ریاست محترم جمهور منتخب طبق فرموده دولتشان دولت تدبیر و امید است لذا قطعا حقوقدانان بی کار کشور را نا امید نخواهند کرد و با کمک به افزایش حداکثری ظرفیت وکالت در کشور کاری خواهد کرد که مردم ایران دسترسی حداکثری به وکیل با حداقل حق الوکاله داشته باشند ایشان رئیس جمهور تمام مردم ایران هستند و هیچگاه اجازه نخواهند داد منافع صنفی هیچ فرد یا گروهی بر منافع جامعه ترجیح داده شود چرا که دولت تدبیر و امید تلاشش برای ایجاد اشتغال قطعی است و چه تدبیری نیکوتر و قابل اجراتر از این است در مشاغلی  همانند وکالت یا ... که نیاز به بودجه بیت المال ندارد حداکثر اشتغال بوجود آید. همچنین افزایش وکیل به نفع مردم و دولت است چون مردم  با هزینه کمتر به حقوقدان دسترسی و به تبع آن با افزایش وکیل حجم مالیات اخذ شده از وکلا برای افزایش بودجه بیت المال بیشتر خواهد شد.

اکنون با توجه به وعده های داده شده حقوقدانان و خانواده هایشان چشم امید به اجرای وعده اشتغال جوانان خصوصا در شغل آزاد وکالت آنهم در سال اشتغال دوخته اند ریاست محترم جمهور نیز  خودشان حقوقدان هستند و قطعا به فکر اکثریت حقوقدانان کشور خواهند بود  انشالله در سال جاری امید حقوقدانان بی کار برای اشتغال حداکثری توسط دولت تدبیر و امید تحقق خواهد یافت.
کلمات کلیدی : علی شیرازی
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۲ ۱۲:۵۹:۱۹
بسیار تحلیل بجایی بود
امیدوارم دولت و مجلس و قوه قضاییه توجه فرماینر (4386006) (alef-3)
 
جلال
۱۳۹۶-۰۳-۰۶ ۰۹:۰۱:۳۹
خدا پدر و مادر نویسنده مطلب را بیامرزد واقعا منطقی و به جا بود (4393688) (alef-11)
 
ممد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۲ ۱۶:۲۸:۰۵
بله ما منتظریم آقای روحانی
ما به شما رای دادیم
رای................
اونم تو این شرایط بد اقتصادی برای دانش آموختگان حقوق
امیدوارم به وعده تون عمل کنید (4386419) (alef-13)
 
مینو
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۰۳ ۰۰:۰۱:۱۲
حقیقته؟؟ منک میگم بی نتیجه اس (4387032) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۴ ۰۰:۱۲:۴۴
بسیاری از وکلا

پول پرست

بی سواد

کم مطالعه

هستند و اصلا به فکر حقوق مردم نیستند!!! (4410914) (alef-11)
 
نامه
۱۳۹۶-۰۳-۰۳ ۰۹:۲۲:۳۹
به نام خدا
جناب آقای دکتر حسن روحانی
ریاست محترم جمهور منتخب
با سلام
ضمن عرض تبریک و تهنیت به جنابعالی در خصوص پیروزی شما در انتخابات سال جاری و با عنایت به اینکه در نخستین مصاحبه مطبوعاتی با بزرگواری از رای حداکثری حقوقدانان به دولت تدبیر و امید تشکر فرمودید به خود اجازه دادیم از جنابعالی درخواستی به شرح ذیل را داشته باشیم خواهشمندیم در خصوص رسیدگی به این درخواست دستور اقدام لازم صادر فرمایید.
1- استحضار دارید که که آموزش عالی کشور و سیاست جذب دانشجو زیر نظر دولت جنابعالی است و طبق فرموده ریاست محترم اسکودا گویا سالیانه حدود 25000 بیست و پنج هزار نفر به فارغ التحصیلان رشته حقوق در دوران 4 ساله دولت جنابعالی اضافه شده است امری که جای تشکر دارد چون یکی از علل پیروزی انقلاب اسلامی وعده بالا بردن معنویات مردم بوده که با افزایش حجم تحصیل کرده های دانشگاهی این وعده تحقق یافته است لذا اگر مدرک کارشناسی و به بالا را در نظر بگیرم حدود یکصد هزار نفر به فارغ التحصیلان رشته حقوق در دوران دولت شما تاکنون اضافه شده است.
2- فرض کنیم شما فقط برای این صد هزار نفر می خواهید در شغل آزاد وکالت ایجاد اشتغال کنید و مابقی فارغ التحصیلان در دولتهای قبلی را دستور می دهید جذب سایر مراکز دولتی با خصوصی یا ..... شوند شما در هنگام مناظرات فرمودید که وعده اشتغال نباید پوپولیستی باشد بلکه باید با توان مادی کشور همسو باشد لذا خوشبختانه چون اشتغال در حرفه آزاد وکالت هیچ نیازی به بودجه بیت المال ندارد طبق فرموده شما لازم است اشتغال در حرفه آزاد وکالت حداکثری شود.
3- یکی از حقوقدانان برجسته کشور جناب آقای دکتر توکلی که مولف چندین کتاب حقوقی است و خودشان وکیل کانون وکلا هستند در سخنرانی در نمایشگاه کتاب تهران فرمودند که در اکثر کشورهای جهان قضات محترم از میان وکلا انتخاب می شوند اما در ایران این روند برعکس است آن هم به این دلیل که جذب وکیل در کشور سخت تر از جذب قاضی و میانگین درآمد وکلای عزیز بالاتر از میانگین درآمد قضات محترم است ایشان صادقانه فرمودند که اگر من نوعی به همراه ..... درآزمون وکالت با این ظرفیتهای محدود شرکت کنیم بعید است دوباره بتوانیم وکیل شویم .
4- بر اساس آمار سال گذشته در جذب وکیل در کشور با کسر سهمیه های قانونی مربوطه از میان حدود 62000 نفر شرکت کننده در آزمون وکالت چیزی در حدود 1100 نفر سهمیه آزاد جذب وکیل وجود داشت یعنی از حدود هر شصت نفر به یک نفر مجوز کارآموزی وکالت صادر می شود یعنی برای صد هزار نفر حقوقدان فارغ التحصیل در دولت شما به فرض عدم افزایش فارغ التحصل حقوق حدود یک و نیم نفر در سال می توانند وکیل شوند پس حدود 65 سال طول می کشد که با توجه به ظرفیتهای اعلامی در شغلی که نیاز به بودجه بیت المال ندارد همگی فارغ التحصیلان بدون سهمیه حقوق در دولت شما وکیل شوند در صورتیکه حداکثر سن برای پذیرش وکیل در کشور تا 50 سالگی است و چون جذب وکیل در کشور بعد از خدمت سربازی است فقط حدود 25 سال فارغ التحصیلان رشته حقوق عمرشان کفاف ورود به حرفه وکالت را می کند لذا این ظرفیتها و نحوه جذب وکیل نه با روح قانون اساسی ، قوانین کسب و کار آزاد یا بنای عقلاء ، عدالت، منطق، آزادگی یا .......... با توجه به عدم نیاز برای اشتغال در این شغل به بودجه بیت المال سازگار نیست.
5- با بررسی موارد مشروحه و وعده شما در مناظره ها که اشتغال حداکثری جوانان به شرط اینکه توان بودجه بیت المال اجازه دهد میسر است چون حرفه وکالت نیازی به بودجه بیت المال ندارد اشتغال حقوقدانان به حرفه آزاد وکالت می تواند یکی از موارد سهل اشتغال حداکثری حقوقدانان برای دسترسی مردم ایران به حداکثر وکیل با حداقل حق الوکاله باشد ضمنا چون در مشاغل آزاد کسی مانع درآمد کس دیگر نیست و این کارایی و ... تعیین کننده درآمد است بی کاری در این حرفه بی معنی و بستگی به توان خود وکیل دارد به هر حال به فرض بی کار شدن ما در پذیرش حداکثری وکیل ما می خواهیم وکیل فرضی بی کار باشیم تا حقوقدان سرگردان.
6- اکثر ما گروهی غیر منسجم و بی کار هستیم که به مشاغلی مانند دستفروشی، مسافرکشی ، کشاورزی ، دلالی، کارگری، کوله بری و ...که هیچ ربطی با تحصیلاتمان ندارد مشغولیم و همانند پرندگان درقفسی هستیم که پر و بال ما فرصت رشد و نمو در حرفه آزاد مربوطه برخلاف پزشکی یا ..... را ندارد و بیشترین حجم افسردگی در میان ما خصوصا خواهرانمان وجود دارد که بنا به فرهنگ جامعه نمی توانند مانند ما آقایان برای امرار معاش به مسافرکش یا کارگر یا ..... اشتغال یابند ما واقعا نمی توانیم درک کنیم که چرا در حرفه ای که اشتغالش هیچ نیازی به بودجه بیت المال ندارد ما حقوقدانان بی کار شاهد درآمد کلان تعداد زیادی از وکلای فعلی باشیم لطف کنید دستور بدهید اموال و اندوخته مالی حدود 1000 نفر وکیل با سی سال سابقه کار با درآمد و اموال حدود 1000 نفر فرهنگی بازنشسته با سی سال سابقه کار که دارای شان اجتماعی بالا در میان مردم ایران هستند مقایسه فرمایید تا صحت ادعای ما به اثبات برسد.
جناب آقای دکتر روحانی شما وعده اشتغال حداکثری را به حقوقدانان داده اید و دولت شما دولت تدبیر و امید است ما به وعده های شما در اشتغال حداکثریمان در شغل آزاد وکالت امید داریم خواهش می کنیم در خصوص اشتغال حداکثری ما با توجه به عدم نیاز به بودجه بیت المال اقدام عاجل نمایید اکنون چشم انتظار و امید ما به وعده شماست لطفا ما خصوصا خواهرانمان را نامید نکنید.
انشالله همواره سالم و تندرست باشید گروهی از فارغ التحصیلان رشته حقوق (4387351) (alef-11)
 
Norway
۱۳۹۶-۰۳-۰۴ ۰۲:۲۹:۴۷
با همین ظرفیت کم هم بسیاری از وکلای کنونی از مبانی حقوق و قانون اطلاع ندارند و دعاوی واهی در محاکم طرح میکنند و وقت دادگاه و پول مردم را هدر میدهند. وای به روزی که هر کس با یک لیسانس از دانشگاه غیر حضوری و غیر انتفاعی دفتر وکالت بزند! (4389096) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۴ ۰۷:۵۸:۳۷
براي وكلاي فعلي هم كار نيست..چرا فارغ التحصيلان حقوق وارد سيستم قضايي نمي شن؟!ما در دادسراها و دادگاهها كمبود نيرو داريم، شعبي رو مي شناسم كه حدود ٢-٣ماه هست كه بلا تصدي هستند. (4389208) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۴ ۱۴:۵۰:۱۷
یه سرچ ساده در اینترنت بکنید تعداد وکلا در انگلیس حدود 15000 نفر اند در حال حاضر سال ها است ظرفیت شغل وکالت در ایران پر شده است و جالبه که دارند سالانه 1700 نفر می گیرند!!! اغلب هم خانوم، ما نمی گوییم این تعداد کم است یا زیاد اما ترا خدا خودتون یه معیاری بگذارید و ببینید چقدر نیاز هست؟ به اندازه نیاز بگیرید همسر حقیر 5 ساله گواهی کانون را گرفتند و علیرغم پرداخت هزینه بالای دفتر کار، بالاخره امسال تصمیم گرفتیم که دفتر را تعطیل کنند صرف نظر از زیان مادی، ما انرژی زیادی را صرف کردیم و هر سال به امید سال دیگر ...، اگر از ابتدا کنترل می شد این همه تلاش عبث رخ نمی داد وقتی پذیرش زیاده یه فرد زبون دار که سواد حقوقی نداره توی این کار مردمو جذب میکنه و افراد باسواد بجایی نمی رسند همسرم فارغ التحصیل بهشتی هستند و قربانی پذیرش مازاد شدند (4390150) (alef-13)
 
Malaysia
۱۳۹۶-۰۳-۰۴ ۱۶:۰۵:۰۷
هرکی به فکر خویشه. (4390311) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۴ ۱۷:۴۴:۰۱
افزایش تعداد پزشک از تعداد وکیل هم واجب تر است. نسبت پزشک ایران از کشور تاجیکستان هم کمتر است. (4390463) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۵ ۰۹:۳۳:۰۰
در واقع وکیل 4 برابر استاندارد دنیا گرفتیم و پزشک یک چهارم استاندارد دنیا (4391195) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۴ ۱۸:۰۷:۰۱
ظرفیت ازمون وکالت را باید بالا ببرند متاسفانه تمام فارغ التحصیلان حقوق بی کار هستند و باید در همه جا از انها استفاده شود. (4390510) (alef-3)
 
Netherlands
۱۳۹۶-۰۳-۰۴ ۱۸:۲۳:۰۰
1- کانون وکلا از ابتدای انقلاب با سوء استفاده از موقعیت خود انحصار طلبی پیشه کرد و ضربه های زیادی هم به شغل وکالت و جامعه حقوقدانان و هم به حقوق مردم وارد ساخت. بعد از انقلاب برای سالها اساسا هیچ پروانه ای صادر نمی شد، مگر با توصیه برای عده ای معدود. پس از شروع صدور پروانه نگاه کانون فقط به درآمد وکلا بود و اینکه اگر تعداد زیاد شود درآمد وکلای پروانه دار کم خواهد شد. به همین دلیل اوایل صدور پروانه، هر سال صد یا دویست نفر پروانه می گرفتند. با افزایش فارغ التحصیلان طبعاً می بایست تعداد پروانه ها هم زیاد می شد ولی کانون وکلا به همان رویه سابق خود ادامه داد.
2- این روش عجیب منجر به تأسیس کانون دیگری شد که وابسته به قوه قضائیه بود. فارغ التحصیلان زیادی جذب این کانون جدید شدند. این بار داد و فریاد کانون وکلا درآمد و شعارهای استقلال کانون و این قبیل صحبت ها به آسمان رفت. ولی خود کرده را تدبیر نیست. این اولین ضربه بزرگی بود که کانون به دلیل انحصار طلبی به جامعه حقوقدانان و وکلا وارد ساخت. ح
3- پس از آن هرچند تعداد صدور پروانه بیشتر شد ولی هنوز روحیه انحصار طلبی پابرجا ماند. این آمار که هرسال فقط 2 درصد فارغ التحصیلان جذب شده و پروانه دریافت می کنند فاجعه است. مشخص نیست این حق برای کانون از کجا ایجاد شده است. هیچ حرفه ای به این صورت اسیر خودخواهی و زیاده طلبی و انحصارگری عده معدودی به اصطلاح مدیر نیست. جالب توجه است که این مدیران توسط کسانی انتخاب می شوند که خود منفعت در انحصار طلبی دارند یعنی وکلای پروانه دار. مشخص است که این دور باطل همیشه تکرار خواهد شد.
4- آیا قابل تصور است به مهندس یا پزشکی پس از فارغ التحصیلی بگویند از هر صد نفر دو نفر حق کار دارند؟ یا برای آنها شرط سنی قائل شوند؟ اگر شخصی در 40 سالگی فارغ التحصیل شود حق دارد پروانه نظام پزشکی بگیرد. ولی برای پروانه وکالت شرط سنی 35 سال یا 40 سال گذاشته اند درحالیکه این حرفه یک حرفه آزاد است و مانند کارمند دولت نیست که شرط سنی توجیهی داشته باشد.
5- متأسفاته بدلیل عدم آگاهی مردم، عمق فاجعه هیچگاه روشن نمی شود. نتیجه این رفتار برای مردم این است که عده کمی از مردم دسترسی به مساعدت قضایی دارند. حق الوکاله ها آنقدر گران است که در روستاها و شهرهای کوچک اساسا به فکر کسی نمی رسد به وکیل مراجعه کند. در شهرهای بزرگ هم بدلیل هزینه های سنگین، مردم به وکیل فکر نمی کنند و مستقیما هرکس کاغذی دست گرفته و راهی دادگستری می شود
6- 17 میلیون پرونده در دادگستری که خود یک فاجعه است نتیجه همین سیاست انحصار وکالت می باشد. اگر وکالت نیز مانند پزشکی بود و هرکس فارغ التحصیل شد به آسانی می توانست پروانه بگیرد، کم کم وکلا در شهرهای کوچک فعالیت می کردند و مردم از شهر و روستا قبل از مراجعه به دادگستری با هزینه کمی با وکیل مشورت می کردند. همانطور که برای ناراحتی های عادی به دکتر مراجعه می کنند. وکیل در آن صورت می توانست جلوی بسیاری از پرونده های مطرح در دادگستری را بگیرد. وکلا در مسائل زیادی می توانند مانع ازدیاد پرونده ها در دادگاهها شوند. ولی وقتی وکیل کم است و هیچ نظارتی بر کار گرفتن پرونده توسط وکیل نیست، بدیهی است مراجعه به وکیل محدود می شود و وکلای کمی هم که هستند منفعت را در آن می بینند که هر پرونده به دستشان رسید آن را در دادگاه مطرح کنند تا پول بیشتری از مشتری بگیرند.
7- در نتیجه وضعیت اکنون طوری است که یک حق مسلم شهروندی از فارغ التحصیلان حقوق سالهاست ضایع گردیده و حق بزرگتری از عموم جامعه ضایع شده است.
8- بحث وکیل بیکار و غیره هیچ توجیهی ندارد. همین بحث را می توان در مورد پزشکان نیز کرد. اگر پزشکی را محدود می کردند و تعداد پزشکان یک دهم الان بود و دستمزدشان ده برابر الان بود، بدیهی است در روستاها و شهرهای کوچک و مردمان فقیر در شهرهای بزرگ به همان معالجات سنتی بسنده می کردند و عده معدودی از خدمان پزشکان بهره مند می شدند. بحث وکیل بیکار برای پوشاندن غفلت کانون وکلا در وظیفه مهم خود یعنی آگاهی دادن به همه جامعه و آشنا ساختن مردم جامعه در همه جای کشور به حقوق خود است. اگر همه مردم آگاه باشند که وکیل مانند پزشک می تواند کمکشان کند و جلوی بسیاری از مراجعات بی جهت به دادگستری را بگیرد؛ اگر مردم آگاه باشند که با مشورت با وکلا حقوقشان ضایع نمی شود؛ اگر وکلا مانند پزشکان عمومی با هزینه معقول در دسترس همه مردم از شهر و روستا باشند، طبعاً مردم عادت می کنند قبل از نوشتن هر قراردادی و قبل از هر امضاء و یا در مواجهه با مشکلات حقوقی با وکیل مشورت کنند. برای رسیدن به آن جایگاه لازم است تعداد وکلا بسیار بیشتر از آلان باشد.
9- اگر مشکلی در آموزش حقوق هست یعنی تعداد دانشگاهها زیاد است و فارغ التحصیلان با سواد کافی از دانشگاه بیرون نمی آیند، باید مشکل را آنجا حل کرد. نه اینکه کسی چند سال درس بخواند و مدرک رسمی بگیرد، بعد به او بگویند ما به مدرک شما اعتمای نداریم و باید بیایید نزد ما امتحان بدهید تا شاید شمارا قبول کنیم و پروانه بدهیم. امتحان ورودی وکالت یک امر من در آوردی است که بعد از انقلاب و در تعقیب همان سیاست انحصار طلبی مدیران کانون بوجود آمد. قبل از آن همه فارغ التحصیلان حقوق به محض نامنویسی در کانون دوره کارآموزی را شروع می کردند و فقط در آخر دوره یک امتحان (اختبار) می گذراندند تا مشخص شود کارآموزی را درست به سرانجام رسانده اند. امتحان وکالت نیز بدعتی عجیب در این حرفه است و هیچ حرفه دیگر مانند پزشکی و مهندسی و غیره چنین چیزی ندارد. س
10 - کانون وکلا باید فکر انحصار طلبی را از سیاست های خود کنار بگذارد. باید آموزش عمومی جامعه را برای آشنایی با حقوق خود و فواید استفاده از وکیل سرلوحه کارهای خود قرار دهد، حتی اگر لازم باشد وکلا به نوبت به روستاها اعزام و مدتی به آموزش بپردازند، باید به همه فارغ التحصیلان فرصت وکیل شدن بدهد و بگذارد در یک رقابت شغلی هر کس بهتر کار می کند موفق تر باشد. باید هزینه های وکالت برای مردم عادی پایین بیاید. تا شاید هم دست کم در این رشته فارغ التحصیل بیکار نداشته باشیم و هم خدمتی به جامعه شده باشد. (4390526) (alef-13)
 
مجید
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۴ ۲۳:۵۸:۱۹
افزایش بی ضابطه تعداددوکلا نتیجه ای به جز کاهش کیفی امر دفاع در محاکم و ترویج روحیه دلالی و کارچاق کنی در بین فعالین در این رشته ندارد (4390711) (alef-13)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۳-۰۵ ۰۰:۱۵:۱۳
من رشته تحصیلی ام حقوق نیست ولی سه سال است در گیر پرونده های قضایی بسیار سختی بوده ام. علی رغم دسترسی به بهترین وکلای تهران با نکته بسیار مهمی مواجه شدم.نظر وکلا (من با جند وکیل که دو تن قاضی بازنشسته و یکی از جمله وکلایی بود که پروانه وکالتشون سالانه تمدید نمیشه مرتبا در نماس بودم و برای هر بخش از مشکلم با همه این عزیزان مشورت میکردم) با هم یکسو نیست. به دلیل این مساله کاری ندارم ولی قطعا وقتی وکلای طراز اول گاهی 100 درصد پیشنهاد برعکس هم دارند لطفا اتفاقا در این مساله بسیار سخت گیری کنید.به صرف ایجاد اشتغال که نمیشود همه را وکیل کرد.البته موافقم که طرفیت نذاریم. ولی لطفا طرار قایل شوید.


با احتساب بالغ بر ده سال تجربه تدریس در دانشگاه های آزاد تهران و با توجه به اینکه گاها قرار بوده واحد هایی حتی بدون کنکور دانشجوی ارشد حقوق بگیرن به جرات میتونم بگم مجموعه فارغ التخصیل های دانشگاه آزاد بالای 90 درصدشان مطلقا سواد حرفه ای رشته ای که تحصیل کرده اند ندارندرطان بدخیم اشتفال توهم بسیاری در داشتن توان و سواد حرقه ایه. بنابراین شما را بخدا به هر دلیل به هر دلیل حزبی اشتعال و.....بیسوادان را وارد حرفه های جدی از جمله وکالت و قضاوت نکنین. همین الان هم کم نیستند وکلایی که علنا نمیدانند حتی شما به عنوان مراجع چه حقی دارین یا ندارین. چه برسه به اینکه مساله آسون تر بشه. به عواقب خطرناک این مساله بیاندیشید لطفا (4390752) (alef-13)
 
ناشناس
Netherlands
۱۳۹۶-۰۳-۰۵ ۰۳:۲۳:۱۹
کاش بجای توهین به فارغ التحصیلان درست تدریس می کردید. (4390950) (alef-11)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۳-۰۵ ۰۰:۴۵:۰۶
قوه قضاییه باید فارغ التحصیلان حقوق رو به کار بگیرن ،
ظرفیت آزمون وکالت الان هم مناسبه
وکیل بیکار درست بشه بهتره ؟ (4390822) (alef-13)
 
محسن حسین زاده
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۵ ۲۱:۵۲:۴۱
خیلی از فارغ التحصیلان حقوق توانا تر از وکلایی هستند که پروانه دارند ولی به خاطر انحصار طلبی کانون وکلا بیکارند و از داشتن پروانه وکالت محروم هستند .
رئیس جمهور محترم لزفا رسیدگی کنید و فقط شعار ندهید . (4392836) (alef-11)
 
هادی
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۰۵ ۲۱:۵۳:۱۵
ازمون وکالت بر خلاف اصل ۲۸ ق ا است ظرفیت پذیرش وکیل بر خلاف بند ۲ از اصل ۴۳ ق ا است و لی متاسفانه ما میبینیم که با اعمال تبعیض بین رشته حقوق و دیگر رشته ها با عنایت به بند۹ از اصل ۳ ق ا دلرد ظلم مضاعفی به فارغ التحصیلان حقوق میشود (4392839) (alef-11)
 
محمدرضا حقیقی
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۰۵ ۲۱:۵۵:۱۲
سلام و عرض ادب خدمت ریس جمهور محترم جناب دکتر روحانی
جا داره تا با تدبیر لازم و حذف ظرفیت از آزمون وکالت و تدبیر یک سری راه کارها جهت پیشبرد و ارتقاء وکالت طبق ظوابط سایر کشورها مشکل همه حقوقدانان کشور عزیزمان حل گردد
با تقدیم احترام و آرزوی موفقیت (4392842) (alef-11)
 
هادی
Romania
۱۳۹۶-۰۴-۱۲ ۱۵:۱۰:۰۱
قانون فعلی اخذ پروانه وکالت بند شش از اصل سه ق ا را بدلیل انحصار طلبی نقض میکند بند نه از اصل سه ق ا را بدلیل تبعیض بین فارغ التحصیلان حقوق و رشته های حساس تر مثل طب با برگزاری ازمون مجدد پس از فارغ التحصیلی و ایجاد ظرفیت در شغل ازاد وکالت نقض میکند بند دو از اصل چهل و سه ق ا را بدلیل جلوگیری از ایجاد اشتغال کامل نقض میکند اصل بیست و هشت ق ا را بدلیل جلوگیری از حقوق اولیه افراد در داشتن شغل دلخواه رد میکند و ما فارغ التحصیلان رشته حقوق که بدون داشتن کوچکترین توقعی نه درخواست حقوق و مزایا داریم و نه درخواست تسهیلات بانکی (4456852) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.