توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 490951
دشمن سرسخت انواع سرطان ها
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۰ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۵۰
زنجبيل نه تنها يک ادويه معطر و خوشمزه در غذا و نوشيدني هاست بلکه مطالعات جديد نشان مي دهد که زنجبيل، يک دشمن سرسخت براي انواع سرطان ها به شمار مي رود.

خبرگزاري صدا و سيما: زنجبيل نه تنها يک ادويه خوشمزه در غذا و نوشيدني هاست بلکه يک درمان عالي براي رفع حالت تهوع و بيماري هاي حرکتي نيز مي باشد.شگفت آور تر اينکه مطالعات جديد نشان مي دهند که زنجبيل يک دشمن سرسخت براي انواع سرطان ها به شمار مي رود.

يک تحقيق در دانشگاه ايالتي جورجيا مشخص کرد که زنجبيل توانست ۵۶ درصد سايز يک تومور سرطاني پروستات در موش‌ها را کاهش دهد. همچنين موجب کاهش التهاب از طريق فراهم کردن آنتي اکسيدان در اين موش‌ها گرديد.

همچنين در تحقيق ديگري که در مجله PLoS منتشر گرديد مشخص شد که شوگاول (۶-shogaol) که يکي از اجزاي زنجبيل است که سلول‌هاي بدخيم سرطان پستان را مورد هدف قرار مي‌دهد و بسيار قوي تر از شيمي‌درماني موجب نابودي سلول‌هاي بنيادي عامل سرطان مي‌گردد.

(۶-shogaol) در ريشه خشک شده و هم پخته شده زنجبيل موجود است و به طرز شگفت آوري موجب نابودي سلول‌هاي بنيادي سرطاني مي‌گردد. اين ماده شگفت آور فقط با سلول‌هاي سرطاني سروکار دارد و سلول‌هاي سالم بدن را به حال خود مي‌گذارد. درست برخلاف درمان‌هاي معمول سرطان که مشکلات زيادي براي بيمار به وجود مي‌آورند و براي وي بسيار مضر هستند.
 
کلمات کلیدی : سرطان ، زنجبیل
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.