توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 506250
11 خوراکی که قند خون را کاهش می دهد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۰۷:۲۵
 برخي از مواد غذايي باعث کاهش سطح قند خون مي‌شوند که در ادامه به بررسي اين مواد غذايي مي‌پردازيم. پياز و سير باعث افزايش ميزان انسولين خون مي‌شوند، هر چقدر مصرف اين مواد بيشتر باشد، قند خون بيشتر کاهش پيدا مي‌کند.

شنبليله باعث تحريک لوزالمعده براي ترشح انسولين مي‌شود؛ با برگهاي آن سوپ بپزيد و با آب غوره ميل کنيد.

هر روز 25 گرم اسفرزه را در آب سرد بريزيد و خوب به هم بزنيد و آن را دائم به جاي آب خوردن، بنوشيد. عرق شنبليله، عرق گردو و عرق بوقناق (روزي دو قاشق غذاخوري به طور اختصاصي) براي کاهش قند خون مفيدند. براي صبحانه از سيب و خيار و کاهو استفاده کنيد.

بيماران مي‌توانند از دم‌کرده دارچين به جاي چاي استفاده کنند که مفيد است.
منبع خبر: جام جم سرا


 
 
کلمات کلیدی : قند خون، بیماری، آزمایش ، کنترل قند خون
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.