نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 364654
اورلاندوهای بیشتری در راه است ...
محمد جعفری، 1 تیر 95
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱ تير ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۶
حدود یک هفته از ماجرای تیر انداری در کلوب همجنسگرا ها در شهر اورلاندو ایالات متحده آمریکا که منجر به کشته شدن ۵۰ نفر شد می‌گذرد. رسانه‌های آمریکا این حمله را بعد از حملات یازده سپتامبر خونین‌ترین کشتار در آمریکا معرفی کردند. این مسئله باعث شد نوک پیکان حملات رسانه ای علیه مسلمانان تیز تر شود. این در حالی است که بعد از واقعه تروریستی san Bernardino پاریس حمله به مسلمانان، مساجد و محل زندگی آن‌ها سه برابر شده است.

این آمار را موسسه مطالعات «تنفر و افراط گرایی» زیر نظر دانشگاه کالیفرنیا جمع آوری کرده است. تا قبل از حملات پاریس ماهانه ۱۳ حمله به مسلمانان گزارش شده است در حالی که پس از آن در فاصله یکماهه ۱۳ نوامبر تا ۱۳ دسامبر ۳۷ حمله به مسلمانان صورت گرفته است. هیلاری کلینتون در اولین تبلیغات انتخاباتی خود بعد از کشتار اورلاندو با استناد به این آمار عنوان کرد که ما نباید از مسلمانان اهریمن بسازیم. او برخلاف رقیب جمهوری خواهش «ترامپ» سعی دارد دل مسلمانان را بدست بیاورد. آمار هم نشان می‌دهد که در چند ماه اخیر مسلمانان آمریکا تمایل بیشتری به هیلاری کلینتون پیدا کرده‌اند. سایت Politico در گزارشی آورده است که مسلمانان میشیگان قبل از این طرفدار کلینتون نبودند اما بعد از صحبت‌های دونالد ترامپ علیه اسلام و مسلمانان نظر آن‌ها را عوض کرده است. ۳.۳ میلیون نفر مسلمان در آمریکا زندگی می‌کنند؛ اما آیا این تعداد مسلمان می‌توانند امیدوار باشند که با برنده شدن کلینتون اوضاعشان بهتر شود؟ در حال حاضر باراک اوباما رییس جمهور آمریکا است. او همانند هیلاری کلینتون دموکرات است و اخیراً نیز رسماً از او اعلام حمایت کرده است. با این وجود اگر بنا بود اوضاع مسلمانان در آمریکا بهتر شود، باید در زمان باراک اوباما نیز شاهد پیشرفت‌هایی می‌بودیم. چرا اوضاع مسلمانان آمریکا در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما بدتر شده است؟ چطور حملات تروریستی داعش در پاریس باعث افزایش حملات به شهرواندان مسلمان در آمریکا شد و دولت این کشور نتوانست جلوی آن را بگیرد؟

سیاست خارجه غلط آمریکا

آمریکا در تعامل با کشورهای مسلمان به سمت کشورهایی رفت که منافعش را بیشتر تأمین می‌کردند. تا جایی که ایران قبل از پیروزی انقلاب به عنوان ژاندارم منطقه مطرح شد؛ اما پس از پیروزی انقلاب آمریکا نتوانست سیاست‌های خود را از طریق ایران بر منطقه حاکم کند و به ناچار رو به کشورهای عرب همجوار با ایران آورد. حمایت‌های بی دریغ آمریکا از صدام در هشت سال جنگ تحمیلی علیه ایران، صدام را تبدیل به مهره تحت نفوذ آمریکا کرد؛ اما این مهره دیری نپایید که علیه حامی خودش طغیان کرد و سرانجام در سال ۲۰۰۳ پشتیبان سابق طناب دار را بر گردن صدام حسین انداخت. نتیجه اما این شد که در طی سالهای حمایت آمریکا از صدام حسین (۱۹۸۱ تا ۲۰۰۰) گروه‌های تروریستی اسلام گرا در عراق شکل گرفتند و با دلارهای نفتی چاق شدند. هسته اولیه داعش در دهه ۹۰ میلادی با نام «جماعت التوحید و الجهاد» در عراق شکل گرفت. آن‌ها در استان‌های الانبار، نینوا، کرکوک، بیشتر مناطق صلاح الدین، بخشی از بابل، دیاله و بغداد حضور چشمگیر داشتند و بعقوبه را به عنوان پایتخت خود برگزیدند. این گروه بعداً به «تنظیم قاعده الجهاد فی بلاد الرافدین» تغییر نام داد، بعد از آن به «القاعده عراق» معروف شد و از سال ۲۰۱۲ به بعد هم به «داعش» تغییر نام داد. در سال‌های ۱۹۸۰ تا اوایل ۲۰۰۰ این گروه‌ها در عراق درسایه حمایت آمریکا از صدام رشد و نمو کردند. هر بار گروه‌ها و سازمان‌های مردمی حقوق بشر خبر از نقض آزادی و حقوق بشر در عراق دادند توسط لابی آمریکایی در سازمان ملل ساکت شدند یا تلاششان بی نتیجه ماند تا آنکه صدام «این سگ هار»، افسار گسیخت و علیه آمریکا قد علم کرد.

بنابراین داعش را می‌توان ثمره سیاست بازی آمریکا با دولت صدام حسین دانست. سیاست غلطی که آمریکا هنوز هم آن را ادامه می‌دهد اما با بازیگران جدید. عربستان سعودی، مهره جدید آمریکا در سیاست خارجی دولت بوش و اوباما است. سعودی‌ها این روزها با مصونیت قضایی بین المللی یمن را بمباران می‌کنند، شیعیان کشور خود را تحت سخت‌ترین فشارها و شکنجه‌ها محدود می‌کنند و به برخی گروه‌های تروریستی در سوریه سلاح می‌رساند. این در حالی است که چند روز پیش نام عربستان سعودی از فهرست سیاه «ناقضان حقوق بشر» سازمان ملل خارج و پرونده دست داشتن حکومت سعودی در حملات یازده سپتامبر ۲۰۰۱ نیز معلق شد.

پیش بینی اورلاندو های بیشتر
همان حمایت‌هایی که آمریکا از صدام حسین تا سال ۲۰۰۰ انجام داد، بعد از ۲۰۰۰ از حکومت عربستان سعودی می‌کند. این بدان معنا است که آل سعود همانند صدام از مصونیت ویژه بین المللی برخوردار هستند. مصونیتی که مجال رشد افراط گرایی در سایه حمایت بین المللی را نتیجه می‌دهد. گروه‌های تروریستی اسلام گرا رشد بیشتری خواهند کرد، اورلاندو های بیشتری اتفاق می‌افتد و بنابراین امیدی هم به بهبود وضع مسلمانان در آمریکا نمی‌توان داشت.

آمریکا چوب طمع خود در سیاست خارجی با کشورهای مسلمان را می‌خورد. برای تأمین زیاده خواهی های اقتصادی آمریکا، از یک طرف با دولت‌های ناقض حقوق بشر و کشورهای تروریست پرور مسامحه می‌کند و از طرف دیگر ایران را تحت فشار و تحریم قرار می‌دهد و محکوم به حمایت و تقویت تروریسم می‌کند. درحالی که همه نهادهای بین المللی تأیید می‌کنند که تا بحال در هیچ حادثه تروریستی در آمریکا یا اروپا حتی یک ایرانی از طرف حکومت ایران نقش آفرینی نداشته است. این تناقض چیزی نیست که به راحتی توجیه شود.
 
کلمات کلیدی : تیراندازی در آمریکا+اورلاندو
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۲:۴۶:۲۵
امریکای الان این حرفها جالیش نیست و بعد یازده سپتامبر در حمله به دیگر نقاط تعلل نمیکنه بعد رفتن اوباما امریکا قطعا سیاستش عوض میشه و جسورتر خواهد شد لذا هر حادثه تروریستی کوچکی در امریکا قربانی های بیشتری در خاورمیانه خواهد گرفت
از دید من دو سه حادثه دیگه رخ بدهد نظر مردم امریکا کلا نسبت به مسلمانان عوض میشه و اتفاقات خوبی برای مسلمانان امریکا نخواهد افتاد قطعا نسبت به اخراج مهاجران و...اقدام خواهند کرد. بنابراین جامغه مسلمانان باید خیلی هوشیار باشند و از هرگونه عملی که بهانه دست امریکا بدهد باید دوری کنند چون قطعا به ضرر خودشون تمام خواهد شد. (3774012) (alef-13)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۱۴:۲۹:۴۹
الف عزیز الان موقعش رسیده تا همه مسلمان ها صف خودشون رو از قاتل اورلاندو جدا و این اقدام رو محکوم کنن. اول بگم که خیلی خوشحالم که به جای واژه اشتباه همجنسباز از واژه درست همجنسگرا استفاده کردید چون اون واژه به منحرفین جنسی اشاره داره نه به کسانی که خودتون هم در نوشته هاتون بر بی گناهی اونها تاکید دارید که اکثرا همون کسایی هستن که کشته شدن. این کشتار هیچ ربطی به مسلمانان یا اسلام نداره. دلیلش فقط و فقط یک چیزه: ناآگاهی هم از طرف غربی ها و هم از طرف عده ای از مسلمانان.

خیلی راحت می شه اتهام رو از مسلمان ها دفع کرد. چطور؟ با تحلیل علت رفتار خود تیرانداز.

این قسمت برای ناآگاهی غربی هاست که باید سعی بشه به اونها تفهیم بشه: در توضیح رفتار عمر متین که خودش هم همجنسگرا بود از دیگاه روانشناسی باید عرض کنم که دلیل اصلی این جنایت سرکوب امیال جنسی خودش و افسردگی ناشی از اون بوده. این فرد نمی تونسه گرایش خودش رو با بقیه و حتی با خانواده اش در میان بذاره و به خاطر سنت های خانوادگی مجبور به ازدواجی بر خلاف میلش شده و سعی داشته با رفتن به کلوپ همجنسگرایان یک زندگی دوگانه و پنهانی داشته باشه که واضحا در این کار موفق نبوده و در این بین خواسته از بقیه همجنسگراهایی که آزادانه زندگی می کنن انتقام بگیره. البته برای اینکه کسی به این حد از جنون برسه باید سادیسم و دگرآزاری و تربیت خانوادگی بسیار ضعیف و افسردگی شدید و مشکلات دیگه ای هم داشته باشه و صرفا سرکوب میل جنسی نمی تونه عامل جنایت باشه اما نقش عمده ای در این بین بازی کرده. خودش هم می دونسته که عاقبش کشته شدنه و این یعنی به حدی از زندگی خسته شده بوده که قصد خودکشی داشته. به گفته همسرش هم فردی خشن بوده. برای مشخص نشدن انگیزه اصلی و گرایش جنسی خودش هم جنایتش رو به داعش و اسلام نسبت داده. این همه مسلمان در امریکا و کانادا و اروپا زندگی می کنن اگه ایراد از اسلام بود تا حالا باید از این دست حوادث خیلی می افتاد.

این قسمت برای ناآگاهی عده ای از مسلمانان که متاسفانه با حمایت از این جنایت به جای تقویت موضع اسلام موقعیت اسلام و مسلمین رو تضعیف می کنن. این لینک حرف های دیروزم:

http://alef.ir/vdchmknx-23n--d.tft2.html?364656 (3774299) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۴-۰۱ ۲۳:۲۳:۰۲
تحلیل جالبی بود و به نظر بسیار منطقی میاد، ممنون (3775231) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.