توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 457534
احتمال لغو مجازات اعدام در اندونزی
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۹ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۲۰
 رئیس جمهوری اندونزی پس از مجموعه ای از اعدام های سال گذشته که منجر به انتقادات بین المللی علیه این کشور جنوب شرق آسیا شد، اعلام کرد در صورتی که حمایت مردم را داشته باشد مجازات اعدام را متوقف می کند.


به گزارش ایرنا، 'جوکو ویدودو' رئیس جمهوری اندونزی که پس از به قدرت رسیدن در سال 2014 سیاست های خود علیه مبارزه با مواد مخدر را آغاز و هرگونه بخششی در ارتباط با محکومان به اعدام را رد کرد، به یک دوره توقف چهار ساله اعدام ها در این کشور پایان داد.

وی در ماه های گذشته موضع خود را نسبت به اعدام ها تغییر داده و اواسط هفته جاری اعلام کرد اگر مردم با توقف اعدام ها موافق باشند، وی نیز خود را آماده این اقدام می کند.

توقف اعدام ها می تواند نخستین گام در جهت لغو مجازات اعدام در اندونزی باشد که تصویب نهایی آن بر عهده مجلس است که از سال گذشته در این خصوص مذاکراتی انجام داده است.

'جوکو ویدودو' در تازه ترین مصاحبه خود با خبرگزاری فرانسه تصریح کرد بدون حمایت عمومی آشکار مردم در یک کشور محافظه کار با جمعیت غالب مسلمان که رای دهندگان نگرانی عمیقی در خصوص آمار بالای اعتیاد دارند، کسب حمایت مجلس کار مشکلی است.

رئیس جمهوری اندونزی با استناد به نظرسنجی های سال 2015 اعلام کرد که 85 درصد از مردم این کشور از مجازات اعدام در قبال قاچاقچیان مواد مخدر حمایت می کنند.

از زمانی که 'ویدودو' قدرت را در اندونزی در اختیار گرفت تاکنون 18 نفر از جمله 15 خارجی به جرم قاچاق مواد مخدر اعدام شده اند.

این افراد از جمله 2 استرالیایی، یک برزیلی، یک اندونزیایی و چهار نیجریه ای بودند.

اعدام 2 شهروند استرالیا در سال 2015 باعث تنش در روابط جاکارتا – کانبرا شد به گونه ای که استرالیا سفیر خود را از جاکارتا فراخواند.

از جمله شهروندان خارجی که اکنون در فهرست افراد محکوم شده به مجازات اعدام هستند می توان به 'سرگئی آتلائویی' از فرانسه، 'لیندسی ساندیفورد' از انگلستان و 'ماری جین ولوسو' از فیلیپین اشاره کرد.

رئیس جمهوری اندونزی تاکنون بر مجازات اعدام اصرار داشته و آن را بخشی از قانون اندونزی می دانست که می تواند در مواجهه با قاچاق مواد مخدر نقش بازدارنده ایفا کند.
 
کلمات کلیدی : مجازات اعدام+اندونزی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.