نظر منتشر شده
۳۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 498836
تا 1400 با وعده‌های روحانی
بخش سیاسی الف /14 مرداد/96
تاریخ انتشار : شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۰
روزهای رقابت‌های انتخاباتی سپری شد و آقای حسن روحانی توانست برای بار دوم اعتماد مردم را جلب کند؛ حال او با تنفیذ رهبر معظم انقلاب اسلامی رییس جمهور مردم است و آن‌ها که به او رأی دادند و آن‌ها که به او رأی ندادند، چشم‌انتظار تحقق وعده‌ها و شعارهای روحانی هستند.

به گزارش صبح نو روحانی در مراسم تنفیذش از انقلاب اقتصادی سخن گفت تا فقر را به‌طور کامل از جامعه ایران ریشه کن کند. او گفت تلاش دولتش بر آن است: «مردم به حقوق خود دست یابند. ریشه کن شدن فقر و از بین رفتن فساد حق مردم است؛ مهار تورم، رشد اقتصادی و سربلند شدن ایران در محافل بین‌المللی، دست‌یابی به بازار منطقه و جهان، رشد فضای آزاد و معنوی، دسترسی آسان به اطلاعات، برابری در برابر قانون، داشتن آینده‌ای مطمئن، اظهار نظر و گفت وگو، دانستن و در جریان امور کشور قرار گرفتن، همه حق مردم است.»

رییس جمهور بعد از بیان اهداف و برنامه دولت دوازدهم از همه برای پیشبرد اهدافش کمک خواست و تأکید کرد: «دستانم را به سوی همه کسانی که به عظمت ایران می‌اندیشند، دراز می‌کنم و از آنان برای ساختن آینده‌ای درخشان در مسیر پیشرفت کشور، کمک می‌طلبم و از خداوند بزرگ عزت و عظمت روزافزون برای این ملت غیور و صبور مسألت می‌نمایم.»
او سپس در مناجاتی از خداوند، در پاگذاشتن در مسیر خدمت مدد خواست و این گونه دعا کرد: «ای آغازگر هستی‌ها و ای جبران‌گر کاستی‌ها، یاری‌ام کن. یاری‌ام کن تا در تحمل سختی‌ها و نامهربانی‌ها صبور، در مقابله با ظلم و جور جسور، در بازشناسی کژی‌ها و ناراستی‌ها بینا، در فرو ریختن دیوار دروغ و حسد توانا، در کنار زدن پرده ریا و تزویر توانمند، در شنیدن صدای مردم شنوا، در پاسخ به خواست جوانان مصمم و در پای فشاری بر مصالح ملت پابرجا باشم.»

براساس گزارش‌هایی که سایت روحانی سنج منتشر کرده، ۱۹ درصد وعده‌های انتخاباتی حسن روحانی در دولت یازدهم محقق شده، ۸ درصد به صورت ناقص محقق شده، پیگیری ۸ درصد از وعده‌ها متوقف و ۱۱ درصد محقق نشده و ۱۹ درصد از وعده‌های رییس جمهور ایران از سوی خود او پیگیری نشده‌اند..

حال باید منتظر ماند و دید در این چهار سال به کدام یک از وعده‌های رییس جمهور در دولت دوازدهم جامه عمل پوشیده خواهد شد.

به همین مناسبت، با مروری بر سخنرانی‌های روحانی در سه هفته موعد تبلیغات انتخابات و پس از پیروزی، مهم‌ترین وعده‌ها و شعارهای وی را مرور می‌کنیم.

1- فقرزدایی؛ به مردم قول می‌دهم که در دولت دوازدهم فقر مطلق در ایران برای همیشه رخت بر بندد. (سفر انتخاباتی به خرم آباد - 24اردیبهشت ۱۳۹۶)

2- بهبود وضعیت رفاهی و افزایش درآمدها؛ دولت دوازدهم برنامه‌ای به منظور بهبود وضعیت رفاهی 8 تا 10 میلیون نفر از خانوارهایی دارد که در پایین‌ترین سطح زندگی می‌کنند. ما برای تحقق این امر طرح سه مرحله‌ای را پیش بینی کرده‌ایم که با اجرای آن که برای اولین بار در کشور خواهد بود، مفهومی به عنوان استاندارد زندگی یا حداقل سطح رفاه را تعریف می‌کنیم و درآمد هر کس را که پایین‌تر از آن بود، به سطح استاندارد تعریف شده می‌رسانیم. (بیانیه برنامه‌های اقتصادی دولت یازدهم برای چهار سال آتی.)

3- توانمندسازی روستاها؛ در خصوص توسعه روستایی کشور و حمایت از روستاییان دو سرفصل مسکن و درآمد و اشتغال روستاییان بسیار مهم است. زیرا بدون توجه به این دو رکن، سایر حمایت‌ها نخواهند توانست سبب توانمندسازی روستاها و عدم مهاجرت آنها به شهرها شوند. بر این اساس طرح‌های حمایت از روستاییان در دولت دوازدهم عمدتاً بر این دو رکن استوار است. یکی از مؤلفه‌های اصلی افزایش سطح درآمد روستاییان، تقویت و توسعه صنایع روستایی است. (بیانیه برنامه‌های اقتصادی دولت یازدهم برای چهار سال آتی.)

4- افزایش یارانه دهک‌های پایین؛ چرا می‌روید در روستاها می‌گویید یارانه شما قطع خواهد شد؟ ما فقط یک حرف داریم، یارانه دهک‌های پایین باید بیشتر شود. نظام تأمین اجتماعی عادلانه باید برقرار شود.(سفر انتخاباتی به اهواز - 26/2/96)

5- توسعه بیمه و افزایش مستمری مددجویان و حقوق بازنشستگان و کارمندان؛ دولت باید تلاش کند تا با توسعه بیمه برای مردم و نظام اجتماعی و همچنین بالا بردن مستمری مددجویان و افزایش حقوق بازنشستگان و کارمندان در جهت کمک به اقشار متوسط جامعه عمل کند. (سفر انتخاباتی به خرم آباد - 24اردیبهشت ماه۱۳۹۶)

6- مقابله با افزایش تحریم‌ها؛ ما اجازه نمی‌دهیم تحریم به کشور برگردد. (سفر انتخاباتی به اردبیل - 27 اردیبهشت 96)

7- افزایش صادرات ایران؛ آنچه در گذشته بود، بازار واردات برای دنیا بود. اگر می‌خواهید ایران بازار واردات برای جهان باشد، به دیگران رأی بدهید. اگر می‌خواهید مرکز صادرات باشیم، راه اعتدال را برگزینید. (سفر انتخاباتی به ساری- 25/2/96)

9- بهبود فضای کسب و کار؛ ما معتقد هستیم و می‌گوییم باید فضای کسب و کار آماده شود. ما می‌گوییم موانع باید برطرف شوند و باید به مردم آزادی عمل بدهیم. مردم با اینترنت می‌توانند برای خود شغل انتخاب کنند. بگذارید مردم فعال باشند. (سفر انتخاباتی به ساری- 25/2/96)

9- توسعه گردشگردی؛ توسعه گردشگری از جمله ظرفیت‌هایی است که می‌تواند به متنوع شدن اقتصاد ایران، ایجاد اشتغال - بالاخص در مناطق کم‌برخوردار - و راه‌اندازی زنجیره‌ای از تولید و خدمات کمک کند. ایران می‌تواند تا سال 1400 به هدف جذب سالانه 9 میلیون گردشگر خارجی اعم از گردشگر مذهبی، تفریحی و سلامت دست یابد. (بیانیه برنامه‌های اقتصادی دولت یازدهم برای چهار سال آتی.)

10- طرح کارورزی و اشتغال جوانان (کاج)؛ طرح کارورزی یکی دیگر از طرح‌های مدنظر برای ایجاد اشتغال و حمایت از جوانان است که در سال گذشته در سه استان کشور اجرا شده است. دولت به منظور افزایش انگیزه برای به‌کارگیری جوانان در مشاغل مختلف، مشوق‌هایی برای شرکت‌ها و کارخانجاتی که جوانان شغل اولی را استخدام کنند در نظر گرفته است. در واقع در این طرح دولت به کارخانه‌ها و مراکز تولیدی کمک می‌کند تا نیروی انسانی بیشتری را استخدام کنند. دولت این کار را از طریق پذیرفتن بخشی از هزینه استخدام نیروی کار جدید انجام می‌دهد. (بیانیه برنامه‌های اقتصادی دولت یازدهم برای چهار سال آتی.)

11- تعامل سازنده با جهان؛ ما می‌خواهیم با دنیا در تعامل سازنده مؤثر باشیم و ادامه دهیم؛ ما به رفع تحریم هسته‌ای قانع نیستم باید همه تحریم‌های دیگر برداشته شوند. در دولت دوازدهم با اجماع ملی همکاری قوای دیگر و مشورت و رهنمودهای رهبری راه شکستن تحریم را ادامه می‌دهیم. ( سخنان روحانی در ورزشگاه آزادی_ 23/2/96)

12- آزادی بیان و انتقادپذیری؛ باید شفاف‌سازی شود، رسانه‌ها باید حرف بزنند و جلوی آنها را نگیریم. باید بگذاریم رسانه‌ها حرف بزنند.( مناظره سوم انتخاباتی- 22/2/96)

13- نوسازی و بهینه سازی حمل و نقل؛ با نوسازی حمل و نقل، استفاده بیشتر از خطوط ریلی و بهسازی خودروها و نیز نوسازی ناوگان خودرویی، می‌توانیم شرایط بهتری داشته باشیم کما اینکه شرایط امروز از چهار سال پیش بهتر است. (سخنان روحانی در گفت و گوی ویژه خبری - 14/2/96)

14- پایبندی به حقوق شهروندی؛ احیای اخلاق با حقوق شهروندی، شفاف‌سازی و آزادسازی گردش اطلاعات امکان‌پذیر است و دولت یازدهم تا آخرین روز این مسأله را دنبال می‌کند و اگر در دولت آینده مسوولیت داشته باشیم، همین مسیر ادامه می‌یابد.( سخنان روحانی پس از ثبت نام- 25/1/96)

15- جوان گرایی در دولت و به‌کارگیری زنان؛ دولت برای حضور جوانان در مدیریت سطح بالا در سال 93 تصمیم گرفت 2 هزار جوان نخبه را در کنار مدیران ارشد استخدام کند. ما باید سن مدیریت را پایین بیاوریم و شرایط را برای حضور جوانان، زنان، اقوام و مذاهب فراهم کنیم. ( سخنان روحانی پس از ثبت نام- 25/1/96)

16- توزیع سهام عدالت؛ اخیراً سامانه اصلاح سهام عدالت راه اندازی شده است. توزیع سهام عدالت به 50 میلیون ایرانی، برای دو دهک اول، معادل ارزش 2 میلیون تومان و برای بقیه حدود یک میلیون تومان ثروت اولیه ایجاد می‌کند که ارزش آتی آن تابع عملکرد اقتصاد است. سهامداران می‌توانند این سهام را نقد کرده یا از جریان مستمر سود آتی آن منتفع شوند. (بیانیه برنامه‌های اقتصادی دولت یازدهم برای چهار سال آتی.)

17- ایجاد نظام جامع تأمین اجتماعی؛ یکی از اهداف دولت دوازدهم ریشه‌کن کردن کامل فقر مطلق از جامعه ایران و ایجاد نظام جامع تأمین اجتماعی است. (مراسم تنفیذ 12/5/96)

18- ریشه کن کردن فقر مطلق؛ دولت دوازدهم اولویت اصلی خود را ریشه‌کن کردن کامل فقر مطلق از جامعه ایران می‌داند.(مراسم تنفیذ 12/5/96)

19- تولید و اشتغال: اولویت اصلی دولت دوازدهم افزایش تولید و اشتغال است و از همه کسانی که به عظمت ایران می‌اندیشند، برای ساختن آینده‌ای درخشان کمک می‌طلبم. (مراسم تنفید 12/5/96)

20- ایجاد یک انقلاب اقتصادی؛ در تداوم حرکت دولت یازدهم، برنامه اقتصادی خود را بر مبنای سیاست‌های کلی نظام به ویژه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و اصل 44 قانون اساسی و با هدف ایجاد یک انقلاب اقتصادی طراحی کرده است. (مراسم تنفیذ 12/5/96)

این‌ها بخشی از وعده‌های روحانی در انتخابات 96 است؛ حال فصل رقابت‌ها و وعده‌های انتخاباتی رفته و جای خود را به زمان خدمت داده است . مردم هم در انتظار تحقق این وعده‌ها به سر می‌برند.  رییس جمهور دوازدهم، امروز در بهارستان و در مقابل مردم دومین سوگند را یاد می‌کند تا به وعده‌های خود در انتخابات عمل کرده و به پاستور می‌رود تا دولت را تا 1400 در دست بگیرد. او قول داده که سالانه بیش از 900 هزار شغل ایجاد کند؛ فقر و کارتن خوابی و کودکان کار را به کلی برچینند و ده‌ها وعده دیگر.
 
 
 
کلمات کلیدی : وعده‌های روحانی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۱:۳۲:۴۱
شما که به روحانی رای ندادی چرا پیگیر اجرا شدن وعده هایش هستی؟
من به روحانی رای دادم و خودم میدانم چه کنم (4504316) (alef-2)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۳۷:۴۴
اون رییس جمهور همه است و وعده هایش هم متعلق به همه است. مگر رییس جمهور مینواند به جوانی بگوید چون به من رای ندادی برای تو شغل ایجاد نمیکنم! (4504581) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۵۳:۰۵
نه دیگه راست گفته نمیشه که کسی که بهش رای نداده و به برنامه های ایشون اعتقاد نداشته و رای نداده الان پیگیر باشه تناقض داره (4504606) (alef-11)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۵:۰۸:۲۱
پیگیر صداقت که می توان بود. (4504621) (alef-2)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۷:۵۳:۳۳
پیگیر صداقت میتوان بود به شرطی که خود فرد پیگیری کننده با صداقت باشه و غرض دیگری نداشته باشه اینکه ادم به بهانه پیگیری صداقت دنبال تخریب دیگراتن باشد اشکال دارد یعنی خود اون فرد صداقت ندارد (4504762) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۶:۲۰:۲۶
راست میگی؟ مانند دوران انتخابات در مقابلش سنگ اندازی نکنید تا کارش را بکند (4504703) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۴۴:۲۶
این حرفت یعنی دیکتاتوری (4504596) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۴۶:۲۲
عجب آدمی هستی ها (4504599) (alef-2)
 
سجاد
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۵:۱۷:۴۹
شما که میدونید لطفا بفرمایید صد روز از کی شروع می شود؟ و کی خاتمه می یابد..؟ (4504642) (alef-11)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۶ ۱۰:۵۵:۳۹
تا 1400 با وعده های روحانی

تا 1400 با وعده های توخالی (4508620) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۱:۵۰:۴۹
تا ۱۵۰۰ منتظر بمونید (4504347) (alef-2)
 
مشعود
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۱:۵۷:۰۸
تا 1400 سر کار هستین! (4504359) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۲:۰۶:۲۸
رئیس جمهور یک نفر بیشتر نیست ، اگر کمک و همراهی همه مردم و مسئولان نباشه ، کار خاصی نمیشه کرد .

هیچکس نباید خودشو بکشه کنار و بگه حالا درستش کنید .

دور نشستن و انتقاد کردن راحته مهم اینکه چقدر کمک کنیم . (4504366) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۲:۲۲:۱۳
باشه حتما ...
چهار سال دیگه همه سر کاریم (4504396) (alef-11)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۲:۲۷:۴۷
تجربه نشان داده که وعده های انتخاباتی هیچ وقت برای عمل به زبان آورده نمی شوند.
نه در ایران و نه در هیچ کجای جهان. (4504404) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۱۴:۴۱
هیچ کجای جهان؟! تجربه نشون داده بهتره بدون مطالعه حرفی نزنیم (4504537) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۱۴:۵۷
درود بر روحانی (4504538) (alef-11)
 
حسن
۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۱۸:۳۲:۴۹
بعدا میفهمی این جهارسال هم کلید کار نکرد (4512735) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۱۷:۱۳
فقط اقای روجانی وعده رو اجرا نمی کنه /فقط همین اقا (4504542) (alef-2)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۱۸:۰۹
زمان آقای روحانی جهان این شکلی شده یا قبلا مثلا زمان اقای احمدی نژاد هم همینطور بوده است. (4504544) (alef-2)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۳۱:۴۴
خاصیت این جور مقالات جلوگیری از آلزایمره (4504570) (alef-2)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۳۲:۳۲
اگه وعده ها از اول الکی داده شده باشه رای مردم به چنین فردی چه حکمی دارد؟ (4504573) (alef-11)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۳۹:۳۳
گزینه 1 : حلال

گزینه2: حرام
کدامیک (4504585) (alef-2)
 
رفیق
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۴۶:۳۱
حکمی ندارد.

بعد چهار سال از کلید واژ زنگ زده «نگذاشتند » استفاده می کنند (4504600) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۲۱:۳۹
سر کاری تا 1400 !!! (4504548) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۲۰:۱۲:۰۱
حداقلش این است که توی سایت های مختلف سرک میکش و پیام میذاری و بیکار نیستی (4504950) (alef-3)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۴:۴۱:۳۸
مرده و حرفش
انشالله به وعده هایی که بایت آن رای از مردم گرفتن عمل میکنن (4504588) (alef-2)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۵:۴۸:۲۳
شما که فرق فقر مطلق رو با فقر نسبی نمیدونی ، لطفاً دکتر روحانی رو نقد نکن ! (4504673) (alef-11)
 
سیفیاری
Switzerland
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۶:۱۳:۰۳
همه سرکاریم! با خنده هی الکی اش همه را گول زد. (4504696) (alef-3)
 
الف ر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۱۷:۰۰:۲۴
يك سوال دارم منصفانه بفرمائيد چند درصد اين حكومت دست دولت است كه توقع داريم كشور را روحاني ه ويا هر دولت برخواسته از راي مردم بتواند يك شبه مثل يك كشور بيديني مثل سوئيس ويا فنلند بكنه ؟؟ 10در صد را نداره (4504729) (alef-3)
 
سید
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۲۰:۴۰:۱۳
فکر میکردم اخر چهار سال دوم جرزنی رو شروع میکنن . اما از اولش شروع کردین.
افرین به شما ها.
اخه یکی نیست به این جماعت بگه اینهمه خودکشی واسه ده درصد میارزه ؟ (4504983) (alef-2)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۲۰:۴۱:۱۵
روحانی واسه ده درصد اختیار اداره کشور اون حرفها رو تو انتخابات زد؟بعید میدونم (4504984) (alef-2)
 
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۲۰:۴۳:۲۲
اختیارات رییس جمهور تو قانون اساسی معلومه چه کم چه زیاد حتما رییس جمهور حقوقدان ما بر خلاف شما میدونسته که اختیارات لازم قانونی رو داره وگرنه با تجربه 4ساله و 36 ساله در مسولیتهای مختلف در نظام کاندیدا نمیشد (4504987) (alef-2)
 
Russian Federation
۱۳۹۶-۰۵-۱۴ ۲۲:۰۴:۳۲
وعدهای توخالی (4505085) (alef-3)
 
بچه ی شوش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۱۵ ۰۱:۱۷:۲۶
چنین تیتری در روز تحلیف بوی حسادت نسبت به منتخب ملت را می دهد.عزیزان هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد. کلمه ی " وعده" در این جا حامل بار منفی است و در شان سایت الف نیست که چنین مقاله با چنین تیتر جهت داری را در روز تحلیف منتشر نماید.احترام منتخب ملت را باید نگاه داریم. (4505406) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.