نظر منتشر شده
۲۰۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 219637
حکایت کشور ما و روزهای تعطیل آن
مهدی یاراحمدی خراسانی، 24 اسفند 92
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۲۶
عجب حکایتی دارد در کشور ما روزهای تعطیل! علاوه بر تعطیلات آخر هفته که در همه ی دنیا مرسوم است روزهای پرشماری از سال نیز به مناسبت های مختلف تعطیل می باشد. کافیست تقویم رسمی کشور را ورق بزنیم خواهیم دید بالغ بر بیست روز قرمز است و با احتساب ۵۲روز جمعه، مجموع تعطیلات رسمی کشور بیش از هفتاد روز می شود. این در حالیست که اکثر ادارات دولتی در روزهای پنجشنبه تعطیل یا به صورت نیم وقت فعالیت می کنند. ۳۰روز هم مرخصی استحقاقی برای کارمندان در سال که برای مناطق محروم ۶۰روز می شود. علاوه بر این عباراتی چون بین التعطیلین یا تق ولق در فواصل بین تعطیلات و روزهای پایانی سال و آغاز سال تحصیلی، آشنای ذهن بسیاری از کارمندان، دانش آموزان و دانشجویان است.

مراکز آموزشی که تقویم ویژه خود را دارند. سه ماه خالص! تابستان تعطیل هستند که این امر برای بعضی مراکز آموزشی تا چهار ماه توسعه می یابد؛ تعطیلات میان ترم، تعطیلات فرجه های امتحانی، به پیشواز و یا بدرقه تعطیلات رفتن خصوصاً برای دانشجویانی که در شهری غیر از محل سکونت خود تحصیل می کنند، همه و همه سبب می شود که در چنین روزهایی یعنی از ۲۰ و در نهایت از ۲۵ اسفند همه دانشگاه ها و مراکز آموزشی تعطیل گردند. علاوه براین اضافه بفرمایید تعطیلات ویژه قطع گاز، برق و یا سرما و یخ بندان شدید هوا و… را که شکر خدا از این منظر هم جزو رکورد داران جهانیم! همچنین تعطیلات سه ماهه تابستان و ایام نوروز برای فرهنگیان از دیرباز وجود داشته و عملاً تمامی فعالیت ها از جمله انتشار جراید و روزنامه ها در این ایام تعطیل شده و همه چیز تحت الشعاع این تعطیلات در قبل و بعد از آن قرار می گیرند، به گونه ای که حتی تا چند روز بعد از عید نوروز، بسیاری از ادارات سروسامانی ندارند و بیمارستان های سراسر کشور، بیماران عادی را قبل از عید ترخیص و سطح درمان در اکثر بیمارستان ها تا پزشکان کشیک و انترن تقلیل می یابد و تا روزها بعد از عید، اعمال جراحی سنگین در مراکز درمانی دولتی صورت نمی پذیرد، مگر در حالت کاملاً اورژانسی. خدا نکند در این روزهای پایانی سال کار اداری داشته باشی. در بسیاری از موارد یا کار شما به سختی انجام و یا اینکه به سال بعد حواله داده می شود. نتایج حاصل از پژوهش های علمی بیانگر آنست که میزان کارایی بعد از تعطیلات به شدت پایین می آید. هر روز تعطیلی میلیاردها ریال به اقتصاد ملی آسیب می رساند و درآمدهای دولت را کاهش می دهد. حال با یک حساب سرانگشتی محاسبه فرمایید سالانه تعطیلات برای کشور ما چقدر هزینه در بردارد.

ضرورت دارد مراکز تصمیم گیری کشور در جهت کاستن تعطیلات و همچنین بهینه سازی روند کار وافزایش راندمان کار مفید چاره اندیشی نمایند. مسلماً کاستن تعطیلات اگر همراه با افزایش بهره وری ساعات کاری نباشد کاری بیهوده است و اگر مدیریت اوقات فراغت نیز در ایام تعطیل برای خانواده ها تعریف نشود و بهره گیری از تعطیلات برای تمدد اعصاب و کسب انرژی و یا تعظیم شعائر دینی و ملی بسترسازی نشود در نتیجه تعطیلات به بطالت خواهد گذشت. کلام آخر اینکه آیا با این تعطیلات پرشمار و این سطح از کار و تلاش، دستیابی به توسعه ی متوازن در دنیای پر سرعت کنونی میسر است و کشور می تواند به اهداف متعالی خود برسد؟ آیا واقعا وقت آن نرسیده است که در این زمینه اقدامی اساسی صورت پذیرد؟
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۲:۳۹
کشور ما اگر تعطیل باشد در آن گناه کمتر میشود فکر اختلاس و نفس قدرت طلبی و دزدی و بخور بخور بیت المال و و هزار گناه دیگر که امروز عین نقل و نبات انجامش میدهیم و در توجیه کردن آن هم وارد شده ایم (2025791) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۱۴:۵۶
سوال آخر متن برایم جالب آمد
کلام آخر اینکه آیا با این تعطیلات... کشور می تواند به اهداف متعالی خود برسد؟ آیا واقعا وقت آن نرسیده است که در این زمینه اقدامی اساسی صورت پذیرد؟

آقای یاراحمدی شما بهتر میدانید که یک اراده ای منفی وجود دارد تا کشور به توسعه مقرر در برنامه های پنجم توسعه و چشم انداز بیست ساله نرسد.

در کشور توسعه یافته، همه چیز حساب و کتاب دارد. طوریکه به مدد نظارت قوی دستگاههای بازرسی دیگر کسی نمی تواند یک شبه میلیاردر شود و یا دلالان معدود بازار های ارز و بورس با ثروت عمومی جامعه بازی کنند و یا از رانت های موجود در بخشهای اقتصادی حتی ریالی متوجه کسی شود.
لذا تعطیلی رسمی هم اگر نباشد، برخی عملا کار و تلاش را به تعطیلی می کشانند تا بر خر مراد سوار باشند. (2026110) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۱۷:۴۶
اقای یاراحمدی من هم موافقم . این که شما به تعطیلات و زیادی آن اشاره کردید حرف درستی است. ولی باور بفرمایید نرسیدن به اهداف دلایلی فراتر از تعطیلات هم دارد (2026797) (alef-10)
 
آریابان
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۰۰:۲۳:۲۱
این نکتۀ درستی است و نباید کاسه -کوزۀ کاستی ها را بر سر تعطیلات شکست؛ هر چند در کشور ما تعطيلات بر اساس دو تقويم ملی(شمسی) و مذهبی(هجری) تنظيم شده ، ولی باز هم شمار تعطیلات ما ، از بسیاری از کشور ها ، حتی در حال توسعه ها ، هم کمتر است؛
مثلأ در کشور موفق و پیشروی مالزی ، مناسبت های مذهبی و ملی هر 3 نژاد مالائی ، چینی و هندو ، گرامی داشته می شود و در تقویم کاری دولت نیز ، کل کشور!!! تعطیل می باشد ؛
جالب تر آنکه دولت مسلمان مالزی ، برای آنکه مدیون!!! حقوق اجتماعی شهروندان نشود ، هر تعطیلی را که با تعطیلات هفتگی 2 روزه مصادف شود ، بلافاصله با نخستین روز یا روز های کاری جبران!!! می کند ؛ یعنی حتی چنانچه یک تعطیلی 2 روزه یکی از این 3 نژاد با تعطیلات هفتگی کشور همزمان شود ، با تعطیل شدن اتوماتیک 2 روز کاری اول هفته ، عملا کشور 4 روز را در تعطیلی!!! سپری می کند؛
نکته دیگر آنکه در مالزی ، چون تقویم چینی ها هم بر مبنای گردش ماه تنظیم شده و بنابراین قمریست ، تعطیلات چینی ها نسبت به تقویم رسمی کشور که شمسیست، هر ساله دارای تغییراتی متفاوت با سال قبل می باشد؛
گفتنیست در همین کشور مالزی ، چون هر هفته دارای 5 روز کاریست بنابراین 2 روز هم در هر هفته تعطیل می باشد و هر چند این کشور مسلمان ، سال های متمادی هم ریاست سازمان کنفرانس اسلامی ( OIC ) را بر عهده داشته ، جمعه را هم روز کاری محسوب کرده!!! و تعطیلات هفتگی کشور ، 2 روز شنبه و یکشنبه می باشد؛
متأسفانه دست اندرکاران ایران ، دیواری کوتاه تر از این دیوار تعطیلات برای شکستن همۀ کاسه-کوزه های تغییر مداوم مدیریت ها ، بی برنامگی ها ، فقدان منابع مالی لازم ، کسری بودجه و .............، دم دست ندارند و دائمأ دنبال این هستند که مردم را از این حداقل ابزار و وسیله برای به فراموشی سپردن مشگلات و کاستی های انباشته و رو آوردن حتی محدود و گذرا به شادی و نشاط نیز محروم سازند (2027238) (alef-13)
 
نامفهوم
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۰:۵۲:۲۹
البته در بیشتر کشورها 2 روز در هفته تعطیل است که با تعطیلات اخر سال و تعطیلات به مناسبت های ملی حدودا 110 روز تعطیل هستند اما در ایران برخی از استانها هفته ای 1 روز تعطیلی دارند و با تعطیلات ملی و مذهبی میشود 75 روز که از میانگین تعطیلات کشورهای دیگر کمتر است. (2027545) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۰۰:۲۹:۰۴
شما میتوانی اثیات کنین انچه که در برنامه پنجم هست توسعه است؟ (2027244) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۳۱:۴۵
اتفاقا بی کاری و بی پولی فساد آور است
تن پروری و مفت خوری باعث می شود که به فکر سود زیاد پول زیاد در ازای کار کم بیفتیم
تن پروری و همش بفکر تعطیلی و کارنکردن و تنبلی ریشه تمام فساد است
کی می خواد این فرهنگ تنبلی تبدیل به فرهنگ کار و تلاش بشه تا شاهد پیشرفت جامعه باشیم
تا همه لذت مفید بودن را بچشند (2026148) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۴:۰۰
کشورهای پیشرفته از 44 ساعت کار در هفته 28 ساعت کار مفید انجام می‌دهند، در حالی که این رقم در ایران 11 ساعت است. بنابراین از حیث اقتصادی میزان زمان لازم برای استراحت و تجدید قوا (تعطیلات) در این 2 وضعیت متفاوت، نمی‌تواند یکسان باشد و از حیث فرهنگی نیز فرد در اوقات کار چندان اشتغال ذهنی ندارد و به همین دلیل، نیازی به تعطیلات به منظور پرداختن به امور فرهنگی احساس نمی‌شود. (2026938) (alef-6)
 
ص
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۰۹:۴۲:۴۷
نويسنده محترم حالا به اين تعطيلى ها زياد گير ندهيد ، همان ايامي كه باز هست را راندمان و بهره ورى اش را به حد متوسط برسانيد كافى است دركشور ايران ميزان كار طبق بعضى امارها ٥٠ دقيقه در روز است و بعضى امارها هم ١/٣٠ ساعت در روز !!!! اگر هنر داشته باشيم و عرضه و مديريت و خرد، فكرى بحال اين وضع تاسف بار و خطرناك بايد كرد !!! حالا چند روز تعطيلى بيشتر و كمتر مهم نيست ..... بنظر من براى بهبود اين وضعبايد مثل امريكا و اوروپا و كانادا و برزيل وووو حقوق را بر اساس ساعتى. محاسبه نمود و ميزان حقوق براى يكساعت كار تعريف گردد . (2027447) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۱:۳۱:۳۷
راندمان کاری جای خود . ساعت کاری جای خود (2027629) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۵۰:۲۳
آخه برادر من تو این مملکت کی کار میکنه که حالا تعطیلات برای مملکت هزینه داشته باشه. پول نفت هست دور هم میخوریم و هستیم دیگه. به نظر من فقط ارگانهایی تو این مملکت کار میکنند که نقش کانال انتقال پول نفت به مردم رو ایفا میکنند، وگرنه بود و نبود بقیه تأثیری در کار این مملکت نداره. وقتی این همه تعطیلات تأثیری در روند پیشرفت یا عدم پیشرفت کشور نداره، پس اگه کل سال هم تعطیل باشه فرقی نداره. (2026172) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۵۵:۴۸
این تعطیلات در ایران و مقایسه آن با خارج نیز از از مطالبی است که هیچگونه شناختی از آن در ایران وجود ندارد و مایع تاسف است با اینکه چند میلیون ایرانی‌ در خارج زندگی‌ میکنند و بسیاری از آقایان خود یا فرزندنشن در این کشورها زندگی‌ و تحصیل کردند در صدد روشن کردن این مطلب ٔبر نمی‌آیند.

به عنوان کسی‌ که بیشتر از ۲۰ سال در آمریکا و کانادا زندگی‌ کرده و سالها نیز در آسیا و اروپا زندگی‌ و سفر کرده ، به عرضتان میرسانم که تعطیلات در ایران اگر کمتر از آمریکا ، کانادا، ژاپن و یا چین نباشد قطعاً بیشتر نیست، به عنوان مثل در آمریکا و کانادا روزهای شنبه و یکشنبه هر هفتره قطعاً مدارس، دانشگاه‌ها ، ادارات دولتی و بخش عمومی‌ تعطیل مطلق است، حتی مطب پزشکان نیز تعطیل متعلق است، یعنی‌ 2 روز در هفته،که میشود ۱۰۴ روز در سال، تعطیلات سال نو نیز مانند ایران دقیقاً ۳ هفته است، یعنی‌ مدارس از ۱۸ یا ۱۹ دسامبر تعطیل میشوند و تا حدود ۵ تا ۶ ژانویه تعطیلا هستند یعنی‌ دقیقاً ۳ هفته و در این بین روز ۲۳ تا ۲۷ دسامبر به دلیل کریسمس تعطیل است و روز یک ژانویه به دلیل سال نو و تعطیلات ما بین مانند ایران چون مدارس تعطیل است عملا هیچ کار اصلی‌ صورت نمی‌گیرد و فقط بانکها و ادرار ت با حداقل ظرفیت و پرسنل کار میکنند، تازه در اینجا تعطیلات زمستانی نیز دارند به نام مارس برک که الان مدارس و دانشگاه یک تا دو هفته تعطیل مطلق هستند، چند هفته دیگر تعطیلات اد‌ی پاک است که دوباره ۴ تا ۵ روز تعطیل مطلق است، و به اضافه اینها در طول سال مناسبتهای زیادی است که تعطیل است ولی در اینجا با تیز هو شی ترتیبی دادند که بیشتر مناسبتها در روز دوشنبه تعطیل باشد و به اصطلاح خود لانگ ویکند(تعطیلی‌ آخر هفته طولانی‌) دارند که حداقل در طول سال ۶ تا ۷ هفته است که دو شنبه‌ها نیز تعطیل است و از این طریق به خانواده‌های اجازه میدهد که برای ۳ تا ۴ روز بتوانند به سفر بروند و به صنعت هتلدری و سفر نیز کمک شود، باور کنید که تعطیلات اینها بسیار بیشتر از ایران است. البته در مورد چین و ژاپن نیز کمابیش همین امر صادق است، مثلأ در مورد چین اعلام شد که امسال تعطیلات سال نوع چینی‌ از یک هفته به دو هفته افزایش یافته که با توجه به تعطیلات سال نو میلادی و تعطیلا فستیوال ماه در پاییز، و سایر تعطیلات مانند هفته طلایی باز هم از ایران بیشتر است، تنها تفاوت اصلی‌ بین این کشورها و ایران این است که مواردی از کارها که مربوط به سرگرمی مردم است مانند روزنامه‌ها و نشریات دارای انتشارت ویژه در تعطیلات آخر هفته و یا تعطیلات رسمی‌ هستند و به اصطلاح کارشان بسیار بیشتر است که در ایران بر عکس است و همه نشریاتی خود را موظف به تعطیلی‌ میدانند!! (2026302) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۰:۰۲:۱۳
متشکر که حرف من را زدید من با چینی ها تجارت میکنم هر چند وقت یکبار تعطیل هستند من ماندم اینهمه چینی ها پیشرفت میکنند تعطیلاتشان از ما بیشتر است (2026658) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۰:۱۷:۳۳
میشه مقایسه کنی ایران ووژاپن از نظر تعداد کارمندان بخش دولتی ونسبت به جمعیت ایران این عدد5 درصد است ودر ژاپن 0.25 درصد
تو خود حیث مفصل مجمر (2026684) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۰:۱۹:۵۱
بنده هم ساکن آلمان هستم. و تعطیلات آلمان هم زیاد است. ولی نکته مهم این است که ساعت کاری واقعا ساعت کاری است و کارمند و یا کارگر در ساعت کاری اجازه استراحت هم ندارد (2026692) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۰:۳۰:۴۳
نویسنده وکسانی که فکر میکنند تعطیلات ایران زیاد است اول بروند تعطیلات کشورهای امریکا وچین و... را ببیند که چقدر بیشتر از ماست بعد اظهار فضل کنند مشکل ما تعطیلات زیاد نیست مشکل بهره وری پایین است الان شما به هراداره ای مراجعه کنید میگویند بعدازتعطیلات مراجعه کنید باید این معضل را حل کرد نه اینکه چند روز تعطیلاتی که مردم دلشان به ان خوش است راحذف کنیم. (2026709) (alef-10)
 
رایزن فرهنگی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۱۶:۴۵
من با نویسنده این مقاله موافقم. تعطیلات در اروپا و غرب از ما بسیار کمتر است ما تعطیلات غیر رسمی بسیار زیادی داریم اگر غرب این به اندازه ی ماتعطیلات داشت به این پیشرفت نمی رسید.. (2026795) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۴:۲۵
مقایسه‌ی تعطیلات در ایران با سایر کشورها از اساس اشتباه است، زیرا عنصر مشترک و ثابتی در میان نیست که بر اساس آن بتوان عنصر متغیر را نشان داد. اگر درآمد سرانه‌ی ایران را با درآمد سرانه‌ی کشورهای اروپایی مقایسه نماییم، در آن صورت می‌توانیم تعطیلات را هم قیاس کنیم. برای مثال، بار تکفل در انگلیس 1.4 است؛ یعنی به ازای هر 1.4 نفر، یک نفر کار می‌کند، در حالی که در ایران بار تکفل نزدیک به 4 است؛ یعنی یک نفر باید کار کند و زندگی 4 نفر را تأمین نماید. (2026942) (alef-6)
 
ahmad
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۰۸:۲۲:۵۳
خیلی علی بودونویسنده مطلب یادش رفته به تقویم سال 93نگاهی بکندچهارتعطیل رسمی به روز جمعه افتاده (2027358) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۷:۰۳:۲۶
بنده هم موافقم (2026323) (alef-13)
 
مریم جلالی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۴:۵۲
در گذشته تعطیلات 3 دلیل بیشتر نداشت: ملی و آیینی، مذهبی، اعتقادی و حکومتی، اما در حال حاضر عامل دیگری نیز به ایجاد تعطیلات اضافه شده و می‌توان گفت در سال‌های اخیر پررنگ‌تر شده و آن دلایل مدیریتی است. (2026943) (alef-6)
 
مسعود عبدی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۵:۳۰
تقویم کشور ما به هیچ عنوان با تعطیلات آخر هفته در سایر کشورهای دنیا هماهنگی ندارد. این موضوع بر تجارت خارجی ما تأثیری دوچندان داشته و حتی صادرات و واردات ما را با مشکل مواجه کرده است. در حال حاضر اقتصاد ایران خسارت زیادی را به ازای عدم هماهنگی تقویم اداری و کاری کشور با تقویم بین‌المللی پرداخت می‌کند. با توجه به تفاوت تعطیلات ما و سایر کشورهای جهان، فقط روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه می‌توانیم با اقتصاد دنیا ارتباط داشته باشیم. (2026946) (alef-6)
 
dovoud
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۷:۱۳:۵۹
آقای یار احمدی شما کجای کارید بیشتر کارمندان ما کل ایام سال رو تعطیلند فقط حضور فیزیکی در محل کار دارند و فکر و حواسشان بیرون اداره سیر می کند و کار مفیدشان هم که رکورددار دنیاست ! (2026344) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۰۹:۳۵
اقای دکتر یاراحمدی من هم با نظر داوود موافقم کاش به این موضوع هم اشاره می کرددید.به هر حال خیلی دوستت داریم خیلی خوب مشکلات رو می گید. (2026776) (alef-10)
 
علی عسک
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۹:۵۵:۳۹
به اداره بازرگانی ت -ح کاری داشتم سه روز پشت سرهم رفتم دوروز اول فقط عینک اقای ر روی میز بود از بغل دستی اش پرسیدم ایشان کی می ایند ؟ گفت معلوم نیست چون عینک شان روی میز است می ایند هر چه انتظار کشیدم نیامدند تا بالاخره روز سوم موفق به دیدار این کارمند خوش سابقه با ریش خط گرفته شدم و کارم را پی گیری کردند ...... (2028646) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۷:۱۴:۱۶
اتفاقا برای اقتصاد ما تعطیلی بهتره چون میزان بهره وری پایین که چه عرض کنم
منفیه یعنی اگر کل اقتصادمونو کنترات بدیم پیمانکار یه چیزی میگیرمو ن میاد و
کارم نمیکنیم.
من خودم خیلی سال پیش یه کارخونه اجاره کردم . بعداز ده ماه سه میلیون تومان
کم اوردم نشستم حساب کردم دیدم روز های تعطیل چهار هزارتومان ضرر کردم
ودر مقابل روزهای کاری ده هزار تومان.تشابه عجیبی بین اقتصاد مون وکارخانه بازی
من میباشد اینطور نیست؟ (2026346) (alef-13)
 
ناهید کیهانی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۳۳:۲۰
آقای دکتر توکلی سلام و احترام بنده را پذیرا باشید. شما را بخدا اول فکری به حال فساد اداری، پارتی بازی و بی عدالتی نسبت به کارکنان سطح پاییین سازمان ها بکنید بعد فرمایش نویسنده ی محترم اقای یاراحمدی در ارتباط با فراوانی تعطیلات را پیگیری نمایید. به هرحال رسانه ی الف اقای دکتر توکلی صدای رسا و عالمانه برای مردم است. تشکر (2026828) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۹:۵۸:۰۹
تا کی قرار است زحمات اداره روی دوش کارکنان قرار دادی و حقوق های میلیونی سهم کارکنان رسمی باشد !!!!!!!!!!!!!!!
چندین بار دولت های نهم و دهم قرار بود تکلیف ماهارا روشن کند ولی !!!!!!! (2028654) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۴۸:۰۷
طرف رفته ماموریت دوازده میلیارد پول درو کرده اگر تو خونه بود که این اتفاق نمی افتاد (2026850) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۴۸:۵۷
آیا فرا می رسد روزی که تمام امور مملکت که به این وضوح اشکال دارد اصلاح شود.بعید می دانم (2026851) (alef-10)
 
احمد
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۳:۰۸:۳۱
در اروپا تعطیلی ها عملا دو سه برابر تعطیلی رسمی است. با این مشکلات و اعصاب خوردیهای کشور ما این تعطیلی ها هم کم است. مگر مردم فولاد هستنند که بتوانند این همه اخبار بد و این همه ایام عزاداری و غصه را تحمل کنند. (2027087) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۳:۴۰:۵۰
فعالیت های اداری ما راندمان مثبتی ندارد پس هرچه حضور اداری کمتر باشد هزینه های تنخواه کمتر شده و این منافعی بیشتر از حضور دارد. (2027167) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۱:۲۰:۴۳
کشوری که با تعطیلی در آن گناه نمی شود بهتر است تعطیل باشد (2027589) (alef-6)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۱:۴۸:۳۳
بروید تعطیلات کشور چین را ملاحظه کنید بیشتر از ما نباشد ، کمتر نیست اما آنها از وقتشان بهترین استفاده را می کنند ما باید مدیریت زمان و بهره وری را افزایش دهیم (2027666) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۳:۳۰
ای بابا بذارید کشور تعطیل باشه کمی حال کنیم (2025794) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۵:۵۲
به طور معمول افرادی که قصد دارند در کشورهای دیگر شرکای تجاری پیدا کنند، به دلیل عدم تطابق روزهای کاری ارتباطات تجاری‌شان بسیار محدود است. به نظر می‌رسد بخش تجاری کشور ما، به رغم اینکه تلاش کرده است در این ایام خود را از جامعه‌ی جهانی جدا بداند، در عمل هیچ قدمی برنداشته است. در حال حاضر بانک‌های کشور ما فقط 2 روز و نیم امکان برقراری ارتباط با دنیا را دارند. این موضوع در واقع نوعی تخفیف نابهینه‌ی زمان است. باید در نظر گرفت که تقویم کاری برای افزایش زمان کار و بهینه استفاده کردن از ساعات کار است. (2026948) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۶:۱۷
نکته قابل توجه آن است که این تعطیلات سبب ضرر و زیان اقتصادی بنگاه‌ها می‌شود. از سویی دیگر، دولتی بودن اقتصاد ایران نیز این زیان را پررنگ‌تر کرده است. با توجه به سهم بالایی که دولت در اقتصاد ایران دارد، بخش عمده‌ای از این زیان به دولت تحمیل شده است و به طور حتم در سال‌های آتی به افزایش کسر بودجه‌ی دولت منجر می‌شود. البته دولت با توجه به امکاناتی مانند استقراض از سیستم بانکی و استفاده از درآمد نفت توان پوشاندن این هزینه‌ها را خواهد داشت، ولی در حقیقت این نوع عملکرد به معنی اتلاف منابع ملی است. (2026950) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۶:۳۶
تعطیلات بر بهره‌وری نیروی کار، هزینه‌های ثابت تولید، معاملات ارزی و ارتباط با شعب خارج از کشور تأثیر دارد. بر اساس مطالعاتی که در برخی کشورها نظیر آلمان و مالزی انجام شده است، تولید ناخالص داخلی (GDP) در روزهای تعطیل به طور معناداری کاهش پیدا می‌کند. بنابراین نخستین تأثیر منفی تعطیلات در تولید ناخالص ملی قابل مشاهده است. البته خسارت هر روز تعطیلی بسته به ساختار اقتصادی هر کشور متفاوت است. برای مثال، در فیلیپین با توجه به اینکه یک کشور توریستی است، به ازای هر روز تعطیلی حدود 6/0 درصد به تولید ناخالص ملی افزوده می‌شود. (2026952) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۷:۰۸
بر اساس آخرین برآورد از اقتصاد تهران، به ازای یک روز تعطیلی، کارفرمایان 120میلیارد تومان حقوق و دستمزد به کارگران می‌پردازند، در حالی که آن‌ها کاری انجام نمی‌دهند. دولت موظف است به ازای روزهایی که کشور را به دلایل مدیریتی و غیرارادی تعطیل می‌کند، خسارت بخش خصوصی را بپردازد، در حالی که چنین اتفاقی در کشور نمی‌افتد. این نکته حائز اهمیت است که برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی (WTO) باید برای روزهای تعطیل چاره بیاندیشیم، چرا که با 21 روز تعطیلی رسمی و نیز افزوده شدن برخی تعطیلات اجباری به نوعی اقتصاد با ایست مواجه خواهد شد. (2026953) (alef-6)
 
س. م
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۷:۴۴
استاد اقتصاد دانشگاه غیرانتفاعی
یکی از متغیرهایی که در بحث تعطیلات ایجاد مشکل می‌کند حضور نیروی انسانی در محل کار است. زمانی که وارد موضوع GDP، GNP، بهره‌وری سرانه و تولید ملی می‌شوید، این متغیر اهمیت پیدا می‌کند. یکی از تهدیداتی که برای اداره‌ی بخش خصوصی وجود دارد، نبود فضای کسب‌وکار مناسب و وجود اشکال در مدیریت زمان است. با وجود تخصیص نابهینه‌ی زمان، بخش خصوصی رغبت نمی‌کند فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی را بر عهده گیرد. (2026955) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۸:۰۱
یکی دیگر از تأثیرات منفی تعطیلات نبود مدیریت زمان با توجه به شرایط اقتصادی است. تعطیلی بانک‌ها و ادارات، عدم‌ پرداخت تعهدات مالی را در پی خواهد داشت و خسارات ناشی از آن بخش بازرگانی و تجاری کشور را در سطح داخلی و بین‌المللی با مشکلات فراوانی مواجه می‌کند. دولت باید شرایطی را فراهم کند تا نهادهای بزرگ اقتصادی کشور و بخش خصوصی در تصمیم‌گیری برای چگونگی تعطیلاتشان مستقل عمل کنند. (2026956) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۳:۵۷
این همه ادارات کارمندان را استثمار می کنند حالا مگر چه می شود چهار روز هم تعطیل باشد؟؟ (2025796) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۷:۰۷:۴۶
استثمار ؟
آنچه نوشتم را بخوانید خودتان قضاوت کنید. فقط امیدوارم فکر نکنید طنزه!
واقعا کارمندی در خارج کشور را ندیدی .
واقعا پولی که در ایران به کارمندان دولتی می دهند از سر کارشون زیاده.

نامه من برای چاپخانه در ارشاد دو بار گم شد!! دفعه سوم کارمند خودش برد داد اداره ماشین نویسی!! بعد از دو روز خانم پیداشون شده!! نامه من در نوبت 112 ام قرار داشت، بعد یک هفته رسید دست معاون فرهنگی، حواله داد برای مشاور اجرایی!! حالا واژه ی مشاور اجرایی را کجای دلمون جا بدیم؟؟
مشاور اجرایی به دلیل اختلاف با معاون فرهنگی ، استعفا کرد و نامه در کارتابلش باقی ماند و معاون فرهنگی بعد از ماهها اصولا پست سازمانی مشاور اجرایی را حذف کرد.
خلاصه نامه بیچاره ما برای مدیرکل چاپ فرستاده شد.
بعد یک هفته ماموران اطلاعات به دلیل ارتشا، معاون چاپ را بازداشت و مدیرکل چاپ هم بعداً برکنار شد (البته محترمانه).
نامه رسید به کارتابل مدیر جدید چاپ، فرستادند برای معاون جدید فرهنگی!!
خوردیم به ایام نمایشگاه کتاب و ماه رمضان و...
دوباره گشتیم و گشتیم ...
بالاخره مدیرکل وزارتی وزارتخانه از سر دلسوزی و ترحم پیگیری کرد!!
نامه رفت و امضا شد!!
می دانید بعدش چی شد؟
مجوز یکساله من به پایان رسید و الان سرگرم تمدید مجوز تاسیس باطل شده هستم!!!!
انشالله نوه های من بتوانند بگیرند.
فقط دلم هول افتاده که وزیر جدید ارشاد اگر استیضاح بشه چی میشه؟
شاید وزیر بعدی بهتر بود و یک ساله کار من را جمع کرد!!
شاید هم با دولت 12 یا 13 انشالله . به حق محمد و ال محمد (2026332) (alef-13)
 
سعیدزاده
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۴:۲۳
درکشوری که بهره وری ادارات این همه پایین است تعطیلی نه تنها بد نیست بلکه مزیتی هم هست (2025799) (alef-13)
 
فیلسوف
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۰:۳۸:۰۷
به نظر شما چون بهره‌وری ادارات دولتی کم است دولت حقوق کمی به کارمندان آنها می‌دهد یا چون حقوق کارمندان کم است میزان بهره‌وری ادارات پایین است؟! (2026725) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۳۱:۱۷
پس همه چیز رو تعطیل کنیم و آماده ی مرگ شویم..این چه حرفیه که می زنیدآقای سعید زاده؟؟؟ (2026826) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۶:۰۸
جاتون خالی ما که از سه هفته قبل دانشگاه رو پیچوندیم با اومدیم شهر خودمون ..والا (2025807) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۳۴:۰۴
خوش به حالتون ما که هنوز هم کلاس می ریم (2026829) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۶:۴۳
آقای یاراحمدی بهتر بود بجای این تیتر اینگونه می نوشتید: مملکت تعطیل (2025813) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۷:۰۵
با این همه تعطیلات‌،‌ جامعه نمی‌تواند با سواد شود. (2025816) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۲۴:۲۴
کشورهای خارجی 2 روز در هفته تعطیلند (95 روز در سال) و میزان تعطیلاتشان از کل تعطیلات ما (حدود 75 روز) حدود 20 روز هم بیشتر است، چرا باسواد تر و صنعتی ترند؟؟؟؟؟؟ چرا بگونه ای غیر کارشناسی و احساسی مقاله منتشر می شود و نظر میدهیم... (2026124) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۲۴:۰۱
تعطیلات نسبت مستقیمی به با سوادی ندارد. (2026235) (alef-13)
 
م.ن
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۷:۴۹
آقای دکتر توکلی خداوکیلی مجلس شورای اسلامی از همه ی نهادهای کشور بیشتر تعطیلی دارد. ندارد؟؟؟ (2025820) (alef-13)
 
محمد
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۸:۰۰
خوب است قبل از اقدام به قلمفرسایی قدری هم مطالعه داشته باشیم. در همه جای دنیا به قول شما تعطیلات آخر هفته شان دو روز است+تعطیلات عید کریسمس. در ایران فقط بعضی ادارات تهران پنج شنبه ها تعطیل است و بعضی نیست.تعطیلات غربی ها بیشتر از ماست برادر. (2025823) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۵۸:۵۸
من چندین سال دراروپازندگی کردم آقامحمد.بانظرنویسنده موافقم.هیچ جا به اندازه ی ما تعطیلات بی حدوحصر ندارد (2026075) (alef-13)
 
توانا
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۰۳:۲۰
توروخداعامیانه کامنت ننویسید.کمی فکر بدنیست.اگرنویسنده میگویدتعطیلات یاد است بی شک درست میگوید.اینکه ادارات کا ایی پایین دارند ویا اختلاس میشود بحث دیگری است (2026087) (alef-13)
 
افتاب
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۰۶:۱۷
من تعجب میکنم از این همه پیله کردن به بحث تعطیلات. برادر من قبلا در مالزی و در حال حاضر هم در امریکا زندگی میکند . هر وقت هم میبینیمش میگوید که تعطیلات فلان است. مالزی که دیگه اخرش بود چون با تعطیلات اعیاد چینی ها و هندیها و مسلمون ها تعطیلات رسمی داشتن. اینجا هم غیر از کریسمس تعطیلات بهاره هم دارن. علاوه بر سایر تعطیلاتشون. از طرفی کیفیت تعطیلات رو هم با سایر کشورها مقایسه کنید در اروپا طرف با دوچرخه و اتوموبیل می تونه به کشور همسایه اش در چند ساعت سفر کنه. حالا شما بخوای در تعطیلی بری شهر پدریت از یک ماه قبل باید دنبال بلیط بدوی و تازه 24 ساعت تو راه باشی (برای مثال حرکت ما از مشهد به نیریز در فارس) حالا اسباب شادی و رفاه و خوش گذشتن رو هم در تعطیلات فاکتور بگیریم. بهتره همیشه همه جوانب قضیه رو سنجید.در ضمن من با کامنت فوق موافق بودم که زیرش کامنت گذاشتم:) (2026096) (alef-13)
 
کنویسی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۲۸:۵۶
ممدجان.نه اینکه ت رفتی اروپا اطلاعاتت از همه بیشتره.بشین باباش (2026142) (alef-13)
 
هادی عمارلو
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۸:۵۳
همان طور می دانیم دانش آموزان از 12 ماه سال فقط 9 ماه آن را در مدرسه حضور دارند وبه تحصیل مشغول هستند .ولی تمام مسأله این نیست طبق محاسبات بنده از این 9 ماه حدود 5 ماه آن صرفا صرف تحصیل می شود که این عدد با محاسبه تمام تعطیلات رسمی کشور انجام گرفته و این در حالی است که تعطیلات غیر رسمی کشور نیز تعداد روز های قابل توجهی هستند که می توان گفت که تقریبا حدود 2هفته در کشور ما تعطلات غیر رسمی وجود دارد . علاوه بر این مقدار قابل توجه در کشور متاسفانه دانش آموزان نیز برای خود تعطیلات رسمی ایجاد کرده اند مانند تعطیلی دو هفته مانده به عید نوروز که یکی از مشکلات اساسی نظام آموزش و پرورش است و البته باید گفت که تمام مدارس کشور این گونه نیستند ولی اکثر مدارس این گونه اند . مقامات کشور تقریبا تمام این مطالب را به گونه ای می دانند ولی شاید نمی خواهند به آن بپردازند . به نظر شما با این وضع مدارس کشور می توان تحول و شکوفایی ایجاد کرد؟؟؟؟ (2025827) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۳۹:۵۱
این کشور همه چیزش تعطیل است . تنها به مدرسه و اداره و دانشگاه که نیست. الان لیگ فوتبال هم 5 هفته تعطیل است. کسی هم نیست بگوید چرا؟؟ هر کس هر جور می خواهد برنامه ریزی می کند (2025832) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۰:۲۳
تعطيلات فراوان مدارس به دلیل عدم علاقه معلمان و دانش آموزان به تحصیل و تدریس است (2025838) (alef-13)
 
Halyl
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۳۲:۰۸
درست است. انگیزه درس و تحصیل در بین کودکان و جوانان و نیز معلمان خیلی کم شده و در حال نابودی است (2026251) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۱:۰۰
كاهش تعطيلات مدارس بايد با يك برنامه‌ريزي دقيق صورت گيرد و اين اقدامي است كه نظام آموزشي كشورهاي دنيا سال‌ها آن را عملياتي كرده‌اند. (2025839) (alef-13)
 
صالحی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۱:۲۷
اگر بنا بر كاهش تعطيلات مدارس در تابستان باشد، بايد براي روزهاي باقي‌مانده از تعطيلات برنامه‌ هدفمندي تعريف و عملياتي شود تا دانش‌آموزان بهترين و مفيدترين بهروري را از تعطيلات داشته باشند. (2025841) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۱:۵۳
در حال حاضر اكثر دانش‌آموز بعد از قبولي در پايان سال، 4 ماه از محيط مدرسه و تحصيل دور مي‌‌شود و بعد از تعطيلات دانش‌آموز براي آشنا شدن مجدد با محيط درس مدرسه زمان زيادي را نياز دارد و اين امر موجب كاهش علاقه دانش‌آموزان به تحصيل خواهد شد. (2025843) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۴۷:۲۷
هیچ چیز به اندازه ی علم در کشور ما ذلیل نشده است. تعطیلات کمترین آسیب به نظام آموزشی است (2026846) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۲:۰۶
با تشکر از الف عزیز. متن خوبی بود (2025844) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۲:۳۸
اگرالف الان یک گزارش میدانی بگیری همین الان نصف ادارات نیمه تعطیل و یا تعطیل هستند کسی به کار مردم فکر نمی کند (2025847) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۲۶:۴۳
دست مریزادآقای یاراحمدی.مطالب شما راهمیشه درالف میخوانم.واقعاکاربردی است (2026132) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۲:۴۸
ارائه خدمات بعد از تعطیلات.... (2025849) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۳:۳۵
تعطیلات فراوان سبب بطالت است درضمن هرچه بیشتردر منزل باشیم با خانواده بیشتر اختلاف پیدا می کنیم (2025852) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۲۵:۳۹
یعنی دوری و دوستی؟ (2026239) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۳۹:۰۷
فعلا که چاره ای نیست دوری و دوستی باعث می شه اختلافات به حداقل برسد (2026836) (alef-10)
 
اسد
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۴:۲۷
یکی از مواردی که در فضای جامعه باعث رخوت شده و اراده‌ها را تضعیف و به فرهنگ کار آسیب وارد می‌کند، تعطیلات فراوان، خصوصا تعطیلات پشت سر هم و طولانی است. وقتی به صورت یک‌باره سه هفته کشور تعطیل می‌شود تا دوباره روح کار ایجاد شود چند روز دیگر طول می‌کشد. (2025859) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۴:۴۰
برای جامعه‌ای که بخواهد عقب‌ماندگی‌های چند صد ساله خود را جبران کند و خود را به سرعت تحولات جهانی رسانده و از آن پیشی گیرد، تحمل این همه تعطیلات دور از انصاف است. بنابراین دلسوزان جامعه و طراحان برنامه‌های کلی جامعه باید به این نکته توجه کنند که آیا با این همه تعطیلات می‌توان به آن جهش مورد نظر رسید یا نه. (2025861) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۲۷:۰۰
اراده ای برای جبران عقب ماندگی نیست وربطی به تعطیلات ندارد. (2026241) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۴:۵۵
موضوع کاهش تعطیلات کشور با بخشنامه و مباحث این چنینی حل نمی‌شود (2025862) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۴۹:۵۸
پس مملکت رو تعطیل کنید (2026854) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۴:۱۱
داشتن تعطيلات منظم باعث طول عمر بيشتر و زندگي سالم تر مي شود.تعطيلات به همراه خواب کافي، ورزش و ساير فعاليت هاي مربوط به اين ايام، باعث کاهش اثرات مضر استرس بر بدن مي گردد. (2026864) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۵:۱۰
وقتی بستر کار وجود ندارد، آمدن کارمند در سر کار نیز نتیجه‌ای ندارد، جز اتلاف وقت و امکانات. (2025863) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۵:۱۱
همه چی رو درست کردین حالا میخواهید گند بزنید به تعطیلات مردم جون مادرتون دست بردارید (2025864) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۵:۲۳
اگه ناراحتی خودت تعطیلات بیا کار کن با این سطح حقوق ها باز هم تعطیل کمه (2025868) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۵:۲۴
تعطیلات تابستان به صورت مخفی است، ولی چون همانند عید نیست کمتر به آن توجه می‌شود. در تابستان جوانان ما که سرمایه‌های اصلی کشورند،‌ یک باره سه تا چهار ماه کاملا تعطیل می‌شوند. اما جای این سوال مطرح است که مگر می‌شود کسانی که دنبال رشد و ارتقا کشورند این همه تعطیلات داشته باشند؟ (2025869) (alef-13)
 
...من
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۵:۴۵
به غیر از تعطیلات تابستانی آموزش و پرورش، اکثر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور نیز در تابستان تعطیل هستند، در صورتی که به غیر از سه چهار استان کشور، مابقی استان‌ها در تابستان می‌توانند فعال باشند که در این زمینه نیز باید راهکاری اندیشیده شود. (2025870) (alef-13)
 
پییشنهاد
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۶:۰۴
لذا علاوه بر تعطیلات نوروزی و تابستانی، در زمینه تعطیلاتی که در طول سال به عناوین و مناسب‌های مختلف مطرح می‌شود نیز باید تجدیدنظر شود، چراکه این تعطیلات فرصت‌های زیادی را از کشور سلب می‌کند. (2025871) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۶:۲۸
به نظر من در ادارات باید باید الزام کنیم که افراد از مرخصی‌های خود نیز استفاده کنند، ولی این مرخصی‌ها باید در طول سال تقسیم و توزیع شود تا چرخ کشور تعطیل نشود و کشور حالت تعطیلی به خود نگیرد. (2025873) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۲۸:۴۸
ادارات نقش چندانی در چرخیدن چرخ کشور ندارند. (2026245) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۷:۱۴
تنها زمان آرامش کارمندان از دست روسای .... تعطیلات است . دنبال از بین بردن این آرامش حداقلی هستید؟ (2025874) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۸:۰۳
کجای کشور دایر است که ادارات و مدارس آن دایر باشد. بی خیال تعطیلات شوید اجازه دهید ملت استراحت کنند (2025876) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۸:۵۲
روزهاي پنجشنبه و جمعه که ايران تعطيل است، در ساير کشورهاي جهان، روزهاي عادي محسوب مي‌شود و شنبه و يکشنبه که در اکثر کشورهاي جهان تعطيل است، در ايران نمي‌تون با کشورهاي ديگر ارتباط برقرار کرد و به همين دليل عملا تنها در روزهاي دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه يعني سه روز در هفته مي‌توان روابط اقتصادي و تجاري را با ساير کشورهاي جهان تنظيم کرد که بسيار کم است. (2025880) (alef-13)
 
دانشجو
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۸:۵۶
بهتر است مطالبی که بیان می فرمایید مستند به منابع و ارجاع به مطالعات باشد.تعطیلات در دنیا چگونه است؟.
به هر حال از تعطیلات رسمی که بگذریم .اگر تعطیل هم نباشند فکر می کنید چه میزان کارآیی و بهره وری و .... افزایش می یابد.مگر الان بهره وری نیروی کار در کشور چقدر است؟
تعطیلات نظام های آموزشی در دنیا متفاوت از رسمی هاست.شما البته دوست دارید استفاده نکنید چرا حرص می خورید. (2025881) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۴۹:۳۳
چند وقتی است ميزان تعطيلات کشور همواره محل بحث و مناقشه بوده است. ميزان تعطيلات رسمي در ايران از ساير کشورها بيشتر است و بايد براي کاهش تعطيلات چاره‌اي اساسي انديشيده شود. (2025889) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۱:۲۲:۲۱
چاره اندیشی یعنی اینکه تعطیلات غیر ضروری حذف شود مثل سیزده فروردین (2027597) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۰:۰۵
تعطيلات رسمي در ايران کمتر از اغلب کشورهاي جهان است (2025892) (alef-13)
 
از دانشجویان
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۱:۱۷
..........فعلا استاد ما که این هفته کلاس های شما رو دو در کردیم .. تابعد از عید هم خدا بزرگه :) (2025896) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۱:۳۶
الف ما نفهمیدیم تو طرفدار دولتی یا ملت؟!!! (2025897) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۲:۱۷
تا زمینه سلامت اداری فراهم نشود کارفراوان به بیراهه رفتن و غرق شدن است (2025901) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۲:۳۳
ادراتی که روزی سه ساعت کار مفید دارند همان بهتر که تعطیل باشند (2025903) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۳۰:۵۸
با وجود این همه تیعیض .پارتی بازی در ادارات همون سه ساعتی که شما میگی زیادیه. (2026248) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۳:۰۴
اول یک فکری به حال تعطیلات طولانی مدت مجلس بکنید بعد به حساب کارمندان بدبخت ادارات و آموزش پروش برسید (2025906) (alef-13)
 
بهمن
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۴:۰۲
تعطیلات در کشورهای دیگر کاملا مشخص است 104 روز بابت شنبه ویک شنبه ها و سایر تعطیلات رسمی کریسمس و.....به آن اضافه می گردد.پس بنابراین تعطیلات ما نسبت به آنها زیاد نیست وشاید کمتر هم باشد.
تنها مشکل بلاتکلیفی مردم با پنج شنبه هاست که معلوم نیست تعطیل هست یا نه. تا هم مردم تکلیف خود را بدانند هم کارفرمایان (اعم از دولتی وخصوصی)
بهترین راه ممکن نیز اعلام تمام وقت بودن پنج شنبه ها و تعطیلی جمعه وشنبه ها بصورت کامل ورسمی بوده وسایر تعطیلات رسمی نیز مدیریت شوند (2025909) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۴:۵۶
لطفا زیادی شلوغش نکنید لابد منفعتی دارید یا زیادی میل به مشهورشدن دا رید (2025915) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۵:۰۴
مگرتعطیلات بده....کلی حال میده (2025917) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۳۷:۵۵
الکی و بی منطق حرف نزدی کلی حال می ده یعنی چی؟ بعضی ها با همه چیز شوخی می کنند (2026835) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۵:۵۱
اتفاقا" خیلی هم خوب است . مخصوصا برای ما دولتی ها . (2025923) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۳:۵۹:۲۵
همینه دیگه! وقتی که برای برخی از تعطیلات بی دلیل چنان الزام و خط قرمز رسم میشه عاقبت ما میشه تقویمی سرظار از رنگ قرمز تعطیلی

14 و 15 خرداد 2 روز تعطیلی متوالی، عید فطر که تا چند سال قبل یک روز بود ولی تبدیل به 2 روز تعطیلی متوالی شد،تاسوعا و عاشورا، بازهم 2 روز تعطیلی متوالی، 12و 13 فروردین 2 روز تعطیلی متوالی، شهادت امام رضا(ع) و ....

اگر تعطیلاتی که 2 روز متوالی هستند را تبدیل به یکروز کنیم خودش کلی توفیق هست. (2025940) (alef-13)
 
سال
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۰۰:۲۰
ببینید میتونید تنها دلخوشی مردم رو از اونا بگیرید
حقوقا که عادلانه نیست
رفاه هم که دست یافتنی نیست تو این مملکت
پول نفتم که سر سفره ها نیومد
یارانه ها هم که قراره قطع بشه
ماموریت 12 میلیاردی هم که به مانمیدن
سبد هم که به ما ندادن

تو رو جون هر کی دوس دارین بزارید چند روز تعطیل خوش باشیم.... (2025942) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۵:۱۲
- تعطيلات و ايام فراغت، فرصتي خاص را فراهم مي کند که به ديدن افراد فاميل و دوستان برويم. اين کار باعث تجديد قواي بدن و کاهش اثرات مضر استرس مي گردد. (2026871) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۰۸:۱۰
همان ساعاتی که کارمندان حاضر هستند کار کنند اوضاعمان عالی می‌شود! کار کردن در تعطیلات پیشکش!
حذف تعطیلات اگر بخواهد منجر به بیشتر شدن مصرف آب و برق و گاز و تلفن‌های شخصی در ادارات بشود، همان بهتر که نشود! هر روزی که نیایند کلی به سود بیت المال است! (2025960) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۰۹:۳۶
کشور ما و مردم ایران و کار کردن و توسعه غربی و پیشرفت و ....... حاشا
دولت نفت را بفروشد و یک نان بخور و نمیر بدهد به ملت همین کافیست!
ملت هم نسل را زیاد می کند و دولت و نظام را دعا می کنند. (2025963) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۱۴:۱۳
آقا من که تو شهرستان هستم رو با کلان شهر هایی که پنجشنبه رو تعطیل هستن مقایسه نکنید . شما پنجشنبه ها رو به شهرستانها هم باید بدید . بعد بیاید در باره تعطیلی بقیه روزها حرف یزنید (2025982) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۱۴:۲۰
حتی اگر تعطیلات کاهش نیابند دست کم باید آنها را طوری توزیع کرد که به یک باره با یک تعطیلی دو هفته ای مواجه نشویم. (2025983) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۱۸:۰۹
تمام جهان دو روز تعطیلی آخر هفته دارند و ما یکی پس لطفا از زیادی تعطیلات صحبت نکنید. (2025991) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۴:۴۷
تعطيلات باعث کاهش استرس مي شود، زيرا ما را از استرس هاي هميشگي موجود در محل کار و خانه دور مي کند. در طي تعطيلات، بيشتر احساس راحتي و آرامش مي کنيم و افکار پريشان و مضطرب از ذهن ما خارج مي شوند. (2026867) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۲۵:۵۱
خیلی روزای شادیمون زیاده همین چند روزم جلوشو بگیرید بهتره قبل از همچین مقاله ای یه مرور بر ساعات کار در هفته ایران با بقیه کشورها و نیز اینکه اونا تو هفته 2 روز تعطیلند و ما 1 روز ، اونوقت بیاید این نمایندگان به اصطلاح مردم را انتریک کنید تا این تعطیلات را کاهش بدن در ضمن تعطیلی روزهای برفی و ... از بی ضعف خودمون که تو این چند سال نتونستیم زیر ساختمون را واسه این شرایط اماده کنیم میدونم چاپ نمیکنی لااقل خودت بخون یه چیزی یاد بگیری (2026006) (alef-13)
 
هادی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۲۷:۵۲
قبل از این که از تعطیلات به خاطر ضرر مالی که به اقتصاد کشور می زند خرده بگیرید از دزدی ها و رانت خواری ها که ضرر بیشتری به اقتصاد وارد کرده اند جلوگیری کنید وقتی که ان را تمام کردید، بعد بیایید سراغ تعطیلات.
در تمام کشورهای دنیا دو روز آخر هفته را تعطیل هستند و درایران فقط روز جمعه.
شما تعطیلات مدارس در تابستان را به حساب تعطیلات کل کشور می گذارید که این خلط مبحث است. در تمام طول سال بازار در حال کار است و این بازار است که اقتصاد یک کشور را کنترل میکند نه مدراس!
بازار های ما حتا روزهای جمعه هم کار میکنند و این را هم شما نادیده میگیرد.
در کل میخواهید بگویید تعطیلات نوروز اضافی است و کمش کنید. ولی نخواهید توانست.
چون نوروز از 10 هزار سال پیش تاکنون جشن ایرانیان بوده و تا 10 هزار سال دیگر هم خواهد بود.
بروید برای تعطیلات عجیب و غریب و من دراوردی و نوظهور فکری بکنید.
به جای اینکه تعطیلات سنتی و قدیمی را حذف کنید کمی زیرساخت های کشور را نوسازی کنید که مجبور نباشید با یک باران و برف و سرما کشور را تعطیل کنید.
به سیستم اداره هایتان سر و سامانی بدهید و دیگر نیازی نیست تعطیلات را حذف کنید. راندمان کار کارمندانتان را افزایش دهید و یک یا دو روز استراحت یک کارمند در کنار خانواده اش را از او نگیرید.
مردم اسیر و نوکر دولت نیستند که 7 روز هفته را مثل ... کار کنند و سود به اقتصاد کشور برسانند و ساعتی در روز های تعطیل در کنار خانوده و فرزندان خود نداشته باشند.
انسان کار میکند تا زندگی کند نه اینکه زندگی کند تا کار کند.
تعطیلات اوقاتی هستند که ما باید پولی را که در روزهای کار بدست اورده ایم صرف فراغت و تفریح خود کنیم.
اگر همیشه کار کنیم پس این پول را کی برای خود هزینه کنیم؟ برای چه روزی داریم پول جمع میکنیم؟
می دانید همین تعطیلات خودش درامد زایی دارد؟
میدانید مردم در تعطیلات به مراکز تفریحی می روند و به سینما و پارک می روند و این خودش یک نوع دیگر از درامد است؟
نویسنده این مقاله خواهش میکنم جواب بدهد. این چیزها را میدانست؟ (2026015) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۰۳:۳۶
خدا خیرت بده . صد در صد موافقم (2026088) (alef-13)
 
معلم
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۲۵:۵۳
شما را از نویسنده با سوادتر،داناتر،دوراندیش تر و دلسوزتر یافتم برادر! (2026129) (alef-13)
 
سمیرا پورین
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۱۳:۰۶
به نظر من بسیار خردمندانه به این موضوع پرداخته شده است. شما اگر معلمی به فکر خودت باش که نصف بیشتر سال تعطیل هستی. اصلا چون این مقاله به صورت رسمی معلمان را نقد کرده شما ناراحت شدی (2026785) (alef-10)
 
بنده خدا
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۳۲:۰۳
با سلام
به نظر من طرح مباحث اینچنینی بیشتر یک شو به حساب می آید که هر سال با نزدیک شدن به پایان سال اجرا می شود. شما به جای محاسبه میزان تعطیلات سال، فکری به حال بقیه سال بکنید که هیچ کاری صورت نمی گیرد!! شما و دوستان شما و یا هر کس دیگری آیا تضمین می کند که اگر ما کلا از خیر تعطیلات طول سالمان بگذریم شرایط کار در ادارات فرق کند؟ قطعا و حتما اینگونه نیست. به نظر می رسد که با وجود یک سیستم ناکارآمد و فشل هیچگونه امیدی برای تغییر وجود ندارد حتی به بهای عدم وجود 1 روز تعطیل در کل سال! (2026022) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۳۵:۳۲
چرا هیچکی به این نکته دقت نمیکنه که توی کشورهای دیگه دو روز آخر هفته تعطیله ولی توی ایران یه روز.
با این توصیف اونها بجای 52 روز 104 روز تعطیل دارند تازه به اضافه تعطیلات رسمیشون (2026027) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۳۵:۵۳
نکته جالبش هم این جاست که هر سال زمان تعطیلات باستانی نوروز یادتون میاد که روزهای تعطیلمون زیاده و تعطیلات الی ما شاءلله وفات و تولد و ... اصلا به فکر زیاد بودن روز های تعطیل نیستید! (2026031) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۹:۵۰:۵۵
دقیقا!
این یک رویه ثابت در سالهای اخیر بوده که ظاهرا به همه رسانه ها هم ابلاغ میشه! (2026630) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۲۰:۳۵
تعطیلات در شرایط موجود، علاوه بر تأثیرات سوء اقتصادی، پیامدهای منفی روحی و روانی دیگری هم به دنبال دارد، نظم کشور را دچار اختلال می‌کند، برنامه‌های مردم و مسئولان را به هم می‌زند، خسارات هنگفتی به بخش خصوصی وارد می‌کند، قشرهای مختلف اجتماعی نظیر پزشکان، اصناف و... را با مشکل مواجه می‌سازد و از نظر حقوقی نیز مشکلاتی در دریافت‌ها، پرداخت‌ها، مراجعات بانکی و رسیدگی به پرونده‌های قضایی ایجاد می‌کند. (2026963) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۲۰:۵۲
البته تعطیلات به غیر از آنکه در عرصه‌ی داخلی اقتصاد کشور زیان‌های زیادی داشته، خسارت‌های ناشی از عدم تقارن تعطیلات کشور با دیگر کشورهای جهان را نیز افزایش داده است. به عبارت بهتر، میزان زیاد تعطیلات، بدون زیرساخت‌های درست، هیچ تأثیری در کیفیت زندگی مردم ندارد و بالعکس، تعطیلات بیش از حد و حساب‌نشده بر شاخص‌های این سنجش تأثیر منفی می‌گذارد. در سالی که می‌بایست تولید ملی رونق بیشتری بگیرد، ضروری است که از کارگران و کارمندان حمایت بیشتری شود و نه تنها بیکاری کاهش یابد، بلکه با کنترل تورم و بهبود شرایط کارکنان، میزان ساعات مفید کاری نیز افزایش پیدا کند. اما چنان که پیداست تنها راه‌حل دولت در این خصوص زیادتر کردن تعطیلات و کاهش ساعات کاری است! (2026964) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۴۱:۰۰
با سلام و احترام
به نظر بنده سایت آقای توکلی به جای انتقاد از زیاد بودن روزهای تعطیل طرحی را برای مجلس تدوین نمایند که کارایی و بازدهی کارمندان و کارکنان در همان ایام غیر تعطیل بالا رود و بازدهی کار مفید از 20 دقیقه ار 540 روز افزایش یابد (2026036) (alef-13)
 
اقبال
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۴۱:۵۳
من نمی دانم سایت الف چه مشکلی با تعطیلات در ایران دارد؟
همه آمارها نشان می دهد بیشترین ساعت کاری و کمترین تعطیلی برای ایران است
(البته قبول هم دارم که بهره وری کمترین در جهان هستیم) ولی جوری تبلیغ می کنید که گویی همه ایران تعطیلات است
دنیا شنبه و یکشنبه تعطیل است ولی ما روزهای جمعه که آنهم بخاطر خستگی فقط خوابیم!!
احقوقمان که مثل غربی ها نیست لااقل تعطیلاتمان را مثل اروپایی ها کنید!!! (2026038) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۵:۴۷
براي بعضي افراد، تعطيلات بيشتر فرصتي براي داشتن يک خلوت دروني و شخصي است که مي خواهند با دقت در احوالات خود و کنکاش درون، مشکلات شخصي خود را حل کنند و يا از اين خلوت دروني لذت ببرند.تنهايي و خلوت گزيدن، يک خوشگذراني و تفريح نيست، بلکه يک نياز دوره اي است. (2026875) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۲۰:۲۱
این حقیقت را باید در نظر گرفت تا زمانی که یک کارمند حقوق کافی دریافت نمی‌کند و ذهنش همواره درگیر حل مشکلات مالی است و مادامی که تورم چندین گام جلوتر از چشم‌اندازهای شغلی او پیش می‌رود، نمی‌توان با افزایش تعطیلات به بهبود شرایط کمک کرد و روحیه‌ی افراد را تقویت نمود، چرا که گذران تعطیلات نیز به نوبه‌ی خود هزینه‌هایی را برای فرد به دنبال خواهد داشت. (2026962) (alef-6)
 
مهناز فیض
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۲۱:۰۹
با توجه به اینکه تعطیلات در کشور ایران وجهه‌ای دینی و ملی دارند، نیازمند نگاهی جامع برای رسیدن به یک راه‌حل درست در خصوص تعطیلات هستیم. لذا ضمن در نظر گرفتن ویژگی‌های فرهنگی، دینی و ملی جامعه‌ی ایران، بایستی هر گونه تصمیم درباره‌ی آن به گونه‌ای باشد که فعالیت‌های اقتصادی و اداری کشور نیز در این تعطیلات با رکود مواجه نشود. هر چه تعطیلات افزایش پیدا کند، میزان تولید در کشور کاهش می‌یابد و در عمل ایجاد ارزش افزوده را در عرصه‌ی ملی کاهش می‌دهد. اولین دستاورد این وضعیت وابستگی بیشتر اقتصاد کشور به درآمدهای نفتی و از سوی دیگر، افزایش سهم دولت در تولید ناخالص ملی است. (2026965) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۲۱:۲۷
موضوع دیگر این است که تعطیلات مناسبتی مانند سایر کشورها به تعطیلات آخر هفته منتقل شود تا فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی دچار رکود نشوند. در واقع باید سامان‌دهی تعطیلات در اولویت قرار گیرد. ضمن اینکه کشور ما به عنوان یک کشور در حال توسعه باید تلاش کند تا با افزایش بهره‌وری نیروی کار و سیاست‌های اقتصادی مکمل آن در راه رشد گام بردارد. (2026967) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۱:۲۳:۵۶
سایت الف مشکل ندارد این مشکل در کشور وجود دارد (2027604) (alef-6)
 
داداش نژاد
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۴۷:۰۴
دانشگاه ما از19بهمن باز شده ما از 21فروردین میریم.شما رونمیدونم (2026048) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۶:۱۹
يکي از دلايل موجه براي رفتن به تعطيلات، داشتن ايامي خوش است. بسياري از افراد به سختي کار مي کنند و عموماً حقوق خود را پس انداز مي کنند و صرفه جو هستند. ولي در تعطيلات مي توانند براي خوش گذشتن، پول خود را خرج کنند. (2026878) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۲۰:۰۵
تعطیلات اثرات مثبتی نزیادی دارد. از لحاظ گردشگری می‌توان گفت وجود تعطیلات به چرخه‌ی اقتصادی کمک می‌کند و بازدهی کاری کارمندان را بالا می‌برد، زیرا سفر در بازپروری روحیه‌ی شهروندان تأثیر بسزایی دارد. اخیراً در ایران برخی ادارات اقداماتی برای ترغیب کارمندان خود برای رفتن به سفر انجام داده‌اند. در اختیار گذاشتن هتل‌ها و ویلاها از سوی وزارتخانه‌ها و شهرداری‌ها از جمله‌ی این اقدامات مثبت محسوب می‌شود. جذب توریست می‌تواند اثرات مثبت زیادی بر اقتصاد بگذارد. حال اگر اقتصاد ما به دلیل فقدان حضور توریست در کشور دچار مشکلات ارزی است، می‌توان گفت مشکل این موضوع به ناکارآمدی مدیریت داخلی برمی‌گردد. (2026961) (alef-6)
 
mehdi
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۴۷:۳۹
آقایون از مجلس شروع کنند سنگین تره !!! (2026050) (alef-13)
 
نامقی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۱۱:۲۶
راست می گه از مجلس بهترین راه است برای کاهش تعطیلات آغاز کنید (2026780) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۶:۴۴
ايام تعطيلات فرصت مناسبي براي لذت بردن از نعمات خداوند، تفريح، شادماني، تحقق روياها، بهتر رفتار کردن و احساس مهم بودن است. (2026879) (alef-10)
 
شهلا کاوه
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۷:۴۵
تعيطلات باعث به وجود آمدن استقلال و آزادي مي شود تا وقتي که مي خواهيد کاري را انجام دهيد، بتوانيد به راحتي به آن عمل کنيد. همچنين مي توانيد آزادانه در آرزوها و تخيلات خود سير کنيد.براي يک لحظه ي کوتاه، مي توانيم از فشارهاي ناشي از زندگي مدرن و ماشيني رها شويم و لذت يک زندگي ساده تر و آرام تر و به دور از قوانين خشک و بي روح را دريابيم. من فکر نمی کنم تعطیلات چیز بدی باشد. باید در ایام کار جدی کار کرد و به میزان فراوان هم از تعطیلات بهره برد (2026880) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۸:۲۸
ماشالله....عجب آمار فراوانی . تا حالا تعطیلات را اینگونه حساب نکرده بودم (2026884) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۹:۰۴
الف عزیر بیشتر به مشکلات مردم بپردازید تا مشکلات دولت (2026886) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۱:۳۰:۱۸
تعطیلی هم مشکل مردم است هم مشکل دولت (2027627) (alef-6)
 
سمیرا نبوی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۸:۳۹
وضعیت تحریمی کشور، شرایط رو به رشد، عقب بودن از برنامه‌های کلان اقتصادی و پایین بودن میانگین ساعات کار مفید در قیاس با کشورهای مشابه ما را به این نتیجه می‌رساند که باید سعی و تلاشمان را بیشتر نماییم و به جای افزایش تعطیلات، بیشتر کار کنیم. در مباحث مربوط به زمان‌بندی، می‌توان به ساعات کار نیز اشاره کرد. برای مثال، گفته می‌شود که باید 8 ساعت در شبانه‌روز کار کنیم، اما عنصر بهره‌وری به عنوان یک متغیر در این موضوع لحاظ نمی‌شود. از این جهت شاید بتوان گفت تخصیص ساعات کار در متغیرهای اقتصادی محل اشکال است. (2026959) (alef-6)
 
RAZAVI
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۴:۵۹:۲۴
اول راندمان کار مفید را در همین روز های کاری بالا ببریم بعد که به حد استاندارد رسید به فکر کاهش تعطیلات باشیم (2026076) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۰۰:۴۸
من یک خوزستانی اهوازی هستم شهر های دیگر ممکن است تعطیل باشند لذتی هم ببرند در خوزستان با هوای گرم بخواهیم سفر کنیم هزینه های گزاف به اضافه بلیطی که گیر نمیاید و وسایل کثیف و صد البته باز بلیط گران و غیر قابل خرید که باید برای هر وقت و هر زمان بود نه زمان تعطیلات خوب برای شهر های دیگر که با یک ماشین دو سه ساعت به جای خوش اب و هوا میروند خوب است نه برای همه شهر های ایران ان هم با شرایط افتضاح ایران با گرانی سرسام اور که بلیط قطار نفری چهل و پنج هزار تومان یعنی یک خانواده چها رنفره اگر اگر اگر بلیط گیر بیاید صدو هشتاد هزار تومان میشود تازه اگر بلیط گیر بیاید خوب رفت و برگشت سیصدو شصت هزار تومان خوب این از مسافرت بقول برادر زاده ام امد اهواز با دوستانش از طرف دبیرستان خوب از من پرسید عمه کجا برویم گفتم برو جاده ساحلی گفت خوب دیشب رفتیم امشب کجا برویم واقعا جای تفرح نبود خوب تعطیل کنید که چی کار کنیم چه لذتی از تعطیلات ببریم کشور فاجعه از هر نظر تعطیل نباشد برویم سرکار بهتر است (2026079) (alef-13)
 
حسین
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۰۱:۵۶
میشه بگین این ده پونزده روز تعطیلی که مثلا شادی آوره چرا واسه مردم ما بده
همش باید عزا دار باشیم
دهه اول فاطمیه
دهه دوم فاطمیه
دهه سوم فاطمیه
محرم و صفر
دهه آخر رمضان
شهادت سایر ائمه اطهار
چهاردهم پونزدهم خرداد
هفده شهریور
...

چرا همه فکر میکنن با بادمجون دور قاب چینی باید عزیز شن، یکم هم به فکر مردم باشین.

الف نظرات همه رو منعکس کنه
مقالات و نظرات مخالف این نظر خیلی زیاده (2026083) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۳۵:۴۷
عزاداری جای خود تفریح و شادی هم جای خود به نظر من این که بیش از استاندارد است حرف درستی است ولی باید به تفریح و شادمانی مردم هم توجه شود (2026831) (alef-10)
 
واقعیت چیست؟؟
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۱:۵۳
موافقین تعطیلات، که عمدتاً دولتی‌ها هستند، افزایش نشاط، امید و زمان استراحت را مد نظر قرار می‌دهند و مخالفین معتقدند که کار و تلاش بیشتر لازمه‌ی برون‌رفت از شرایط فعلی اقتصادی است. اما واقعیت چیست؟! (2026934) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۲:۲۴
تعطیلاتی که به شکل قانونی در تقویم کشور انعکاس یافته یا به صورت غیررسمی و بنا به صلاح‌دیدهای دولت در طول سال اعمال می‌شود به عنوان یکی از چالش‌های پیش روی اقتصاد ایران معرفی شده است. اگر نگاهی به تقویم سال 92 بیندازیم، از اول فروردین‌ماه سال جاری تا 29 اسفندماه تنها 21 روز تعطیل رسمی وجود دارد، (2026935) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۳:۰۲
مقایسه‌ی تعطیلات در ایران با کشورهای دیگر جهان تنها در صورتی صحیح خواهد بود که از حیث ساعات کار مفید وضعیت ایران شبیه یا نزدیک به کشورهای مقایسه‌شده باشد. این در حالی است که بر اساس آمار، ساعات کار مفید در ایران با سایر نقاط دنیا قابل مقایسه نیست. در خوش‌بینانه‌ترین برآورد، ساعت کار مفید در ایران 2 ساعت است و در کشورهای پیشرفته‌ی دنیا در بدبینانه‌ترین برآورد این رقم به 5 ساعت می‌رسد. (2026936) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۸:۲۰
دولت باید طرح ویژه‌ای برای باز بودن بانک‌ها و ادارات مالی کشور در تعطیلات رسمی ارائه دهد. نبض اقتصاد، بورس و بازار سنتی است. زمانی که بورس ملتهب است، می‌توان فهمید تب اقتصاد بالاست و زمانی که بازار سنتی در تعطیلی به سر می‌برد نیز نبض اقتصاد سالم نمی‌زند. بنابراین وقتی بازار سنتی تعطیل می‌شود، بخش بزرگی از شریان اقتصادی کشور قطع می‌شود و فردای روز تعطیل نیز بلافاصله بورس روشن نمی‌شود و مبادلات حدود یک نصف روز توقف دارند تا اوج بگیرند. این خسارت‌ها عادی و طبیعی است و عامل مدیریت در آن‌ها نقشی ندارد، اما راهکارهایی وجود دارد که مدیران اقتصادی و تدبیرگر مجموعه‌ها می‌توانند با بهره‌گیری از آن‌ها خسارت‌ها را کاهش دهند. (2026957) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۹:۳۸
این موضوع تعطیلات تا آنجا گسترش پیدا کرده است که امروز بحث سودآوری واحدهای تولیدی به حاشیه رفته است و این واحدها قدرت و انرژی خود را تنها در جهت روی پا ماندن واحد و حفظ اشتغال موجود صرف می‌کنند. باید در نظر گرفت که تا کنون تنها برای 600 یا 700 هزار نفر فرصت شغلی ایجاد شده است و این مسئله ضعف بزرگی به شمار می‌رود. بنابراین دولتمردان باید به فکر اشتغال باشند. تعطیلی‌های گاه و بی‌گاه و بی‌برنامه نیز به مشکلات اشتغال در کشور دامن می‌زند. (2026960) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۱۶:۴۹
نسبت به تعطیلهایی که در کشور ما بنام حرمتگذاری به پیامبر اکرم (ص) و خاندان اطهر آن حضرت (ع) در ایام سالروزهای تولد و وفیات این بزرگان دین انجام می گیرد هیچ اثر یا توصیه ای صریح در قرآن کریم و یا سنت و سیرت صحیح و معتبر و مستند پیامبر (ص) و ائمه ی اطهار (ع) وجود ندارد .
با توجه به این که هیچ مسلمانی ، بجز معصوم ، حق ندارد هیچ سنت و مراسم ومناسک و شعایری را ، بدون استناد صریح و قطعی و غیر قابل خدشه به قران و سنت و سیرت یاد شده ، از خود بنام دین و مذهب به دین بیافزاید ، بنا بر این قدر مسلم این است که هر فردی ، بی توجه به ضرورت تعهد و عمل به دستورات و نویدها و هشدارهای صریح قرآن وسنت ، هر مراسم و مناسک و شعایری را از من در آوردیهای خود به دین و مذهب بیافزاید چنین افزوده ای باطل به شمار می آید و ربطی به دین ومذهب ندارد و جعل کننده در محضر خداوند پاسخگوی چنین کاری خواهد بود و اگر آثار این کار به هر نحوی به دیگران سرایت کند و یا موجب هزینه هایی برای دیگران گردد جعل کننده و هرکس در ترویج این جعل به او کمک کند در قیامت می باید نیز در سطح اثری که در ترویج داشته به صاحبان این هزینه ها پاسخگو باشد و یقینا در آن روز ، طبق آیات صریح قرآن کریم ، هیچ زمینه ای برای جبران وجود ندارد .
بسیاری از از اینگونه مراسم و شعایر که در قرآن و سنت توصیه نشده اند بلحاظ مادی و معنوی برای جوامع بشری زیانهای آشکار دارند و از انحرافهای پیروان ادیان پیش از اسلام بتقلید یا عاریه گرفته شده و در تعدادی از آیات قرآن به در هم آمیختن دین با لهو و لعب توصیف گردیده و نکوهش و تقبیح شده اند و چهره ی تابناک دین را با جعلیات ناقص بشر تیره و تار و نزد عقل گرایان غیر قابل درک می سازند . یادمان نرود که قرآن کریم برای فهم و درک درست دین همواره انسان را به تفکر و تدبر و تعقل فرا خوانده ، که با فرو رفتن در احساسات همیشه در تضاد و تعارض است .
انسان متدین و مؤمن که هدف او کسب رضای خداوند است می باید حتی در خوشحالی و اندوه از حکم خداوند فراتر نرود و یا حد اقل پرهیز کند کارهایی را که بدون استناد به حکم خداوند انجام می دهد و یا حکم خداوند را در آنها نمی شناسد به دین و مذهب نسبت ندهد زیرا این نسبت در قیامت بی شک وبال گردن او خواهد بود . (2026112) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۴۰:۱۳
مشکل پدیده تعطیلی های بی جا ، مهاجرت های شغلی بی شمار خصوصا دولتی در ایران است. مشاغل وزراتی که همگی پنج شنبه هارا تعطیلند. و معمولا از عصر چهارشنبه تا ظهر شنبه بعددرراه رفت و آمد به موطن وشهراصلی خود و گذران مدتی در کنار خویشانند.عملا روزهای کاری یکشنبه و دو شنبه و سه شنبه برای این گونه افراد است و درواقع دو روزکاری فعال و مشترک با سایر کشورهایعنی دوشنبه و سه شنبه بیشتر نمی شود. (2026160) (alef-13)
 
رضا ع
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۵۲:۵۳
بايد ديد كي تعطيلاتش زياد است، تعطيلات كارگران مشمول قانون كار 52 روز جمعه 18-19 روز تعطيلي رسمي كه بعضا به جمعه مي افتند و 26 روز مرخصي ساليانه است. حمعا حداكثر 97 روز. درصورتيكه در ديگر كشورها 104 روز شنبه و يك شنبه ها به علاوه حدودا 10 روز تعطيلات كريسمس و بين 5 تا 10 روز تعطيلات رسمي دارند كه مي شود 119 تا 125 روز. تازه كمتر كشوري پيدا مي شود كه 44 ساعت در هفته كار كنند. اين را هم در نظر داشته باشيد. مشكل در ايران ساعات كم كاري نيست مديريت بد نيروي كار و عدم بهره وري است. (2026175) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۴:۵۰
در تقويم رسمي كشور، هر سال 25 روز تعطيل رسمي (شامل 15 روز مناسبت‌هاي مذهبي و 10 روز مناسبت‌هاي ملي) و حدود 52 روز جمعه ثبت شده است. شايد در نگاه اول اين تعداد تعطيلي چشمگير نباشد اما با احتساب روزهاي پنج‌شنبه و مرخصي استحقاقي كارمندان و كارگران، كار و توليد و خدمت‌رساني تقريبا در 150 روز از سال متوقف مي‌شود! (2026909) (alef-6)
 
علی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۵:۵۷:۱۸
در انگلستان علاوه بر 104 روز تعطیلی آخر هفته، یعنی دو روز شنبه و یکشنبه، هر فصل هم یک روز تعطیلی دارد که همیشه باید روز دوشنبه باشد. یعنی اضافه می شود به شنبه و یکشنبه که مردم بتوانند مسافرتی چیزی بروند. کریسمس، روز کارگر و عید پاک هم هست. گاهی هم دولت یه تعطیلی اضافه می کند. مثل تعطیلی روز عروسی کیت و ویلیام. به دانشگاه و مدرسه که می رسد همه اینها چند برابر می شوند. حتی تعطیلی نیمه ترم هم هست که معمولاً یک هفته است. به نظر من تعطیلات در ایران اصلاً هم زیاد نیست که شاید نصف سایر کشورهاست. (2026186) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۰۸:۰۵
مرکز آموزشی از جمله دانشگاهها و مدارس در واقعیت از 20 اسفند تعطیل می شوند (2026205) (alef-13)
 
امید
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۰۹:۵۸
چنانچه مدارس و دانشگاه ها با قوانین اجباری فقط 5 روز عید را تعطیل باشند ( یعنی 29 اسفند تا 4 فروردین) سالانه حدود 15 روز از تعطیلات غیر ضروری کاسته می شود.
متاسفانه بدلیل عدم توجه به همین مسئله ساده تقریبا دو هفته بسیار خوب سال تحصیلی از دست می رود که موجب دوری 3 هفته ای دانش آموزان و دانشجویان از درس می گردد که خود مشکلات متعددی به همراه دارد.

از آقای توکلی و نمایندگان مجلس انتظار دارم به عنوان یکی از وظایف مهم خود حد اکثر تا پایان این دوره مجلس به این کار سروسامان دهند. این تعطیلات زیاد مصادف با عید نوروز واقعا برای بخش علمی کشور مضر است. (2026208) (alef-13)
 
ugd
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۴۷:۰۹
. دوزاري نويسنده سي سال كجه .سي ساله از اين حرفها مي زنيم چي شده. (2026279) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۵:۱۰
بديهي است كار مضاعف تنها با كاهش تعطيلات رسمي برآورده نمي‌شود لكن زياد بودن تعطيلات رسمي كشور و اثرات سوء آن بر امور كشور مورد اتفاق همه كارشناسان و دلسوزان كشور است چرا كه تعطيلات زياد و غير ضروري موجب قطع شدن روند توليد و كار و اخلال در روند جاري امور كشور شده و علاوه بر كاهش بهره‌وري نيروي انساني و سرمايه، باعث نزول توليد در بنگاه‌هاي كوچك و متوسط و افزايش قيمت تمام شده محصولات و خدمات مي‌شود. (2026912) (alef-6)
 
بهمن پور معین
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۵:۳۹
همچنين تعطيلات زياد و غير ضروري سبب عقب افتادگي در كارها، كند شدن امور و طولاني شدن زمان بهره‌برداري از پروژه‌هاي مختلف علمي- تحقيقاتي و توليدي-صنعتي گرديده و در نتيجه زيان‌هاي اجتماعي و اقتصادي فراواني به كشور تحميل مي‌كند كه مغاير سياست‌هاي توسعه‌گرايانه نظام است. (2026914) (alef-6)
 
اصغر راد
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۶:۰۰
به نظر من تعطيلات رسمي نوعي هزينه نمودن از اعتبارات عمومي نيز مي‌باشد زيرا در ايام تعطيلي، حقوقي به كليه حقوق‌بگيران اختصاص مي‌يابد كه در مقابل آن كاري انجام نمي‌دهند و اين در حالي است كه اين امتياز به ديگر آحاد و اصناف جامعه خصوصا به كارگران روزمزد تعلق نمي‌گيرد و به علاوه نوعي تصرف در اموال بخش غير دولتي است كه بايد در ازاء كاري كه انجام نشده است حقوق پرداخت نمايند. (2026915) (alef-6)
 
دانیال اسدیان
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۶:۳۱
آثار و فشارهاي مخرب ناشي از اين امر شايد در دستگاه‌ها و شركت‌هاي دولتي چندان بارز نباشد اما در بخش خصوصي کاملا مشهود است زيرا در شرايطي كه اين بنگاه‌ها حدود 7 ماه از 12 ماه سال را فعال هستند، بايد دستمزد 12 ماهه پرداخت كنند. اين عامل به تنهايي مي‌تواند اثري بسيار كاهنده روي بهره‌وري داشته و هزينه‌هاي توليد و قيمت تمام شده را بسيار بالا ببرد؛ در نتيجه توليدكننده داخلي، حتي از عهده رقابت با كالا‌هاي كم‌كيفيت خارجي نيز بر نمي‌آيد. طبق برخي محاسبات غير رسمي و تأييد نشده، در صورت کاهش تنها پنج روز از تعطيلات رسمي کشور بيش از 900 ميليارد تومان از هزينه‌هاي دستمزدي که بابت روزهاي تعطيل رسمي به اقتصاد مملکت تحميل مي‌شود کاسته خواهد شد. (ناگفته نماند كه تعيين تعطيلات رسمي از سوي دولت به عنوان امري حاكميتي در همه كشورها مرسوم است لكن با توجه به موارد مذكور تنها بايد به ضرورت‌ها اكتفا شود.( (2026918) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۶:۴۳
ضرورت بررسي و بازنگري تعطيلات غير قابل انكار است و لازم است بار ديگر تعطيلات رسمي كشور را مورد تجديد نظر قرار داد. (2026920) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۷:۴۸
رهبر انقلاب چند سال پیش در فروردین فرمود: «چقدر خوب است كه دستگاه‌هاى رسمى، كار خود را از همان اوان اتمام تعطيلات رسمى شروع كنند. ... هرچه بتوانيد فرهنگ كار و تلاش و حضور در عرصه‌ى كار و سنگر كار را گسترش بدهيد، خيلى خوب است؛ اين به حركت جامعه و نشاط جامعه كمك خواهد كرد.
این نکته تکلیف را برای خیلی ها روشن می کند (2026923) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۸:۰۴
پزشکان می‌توانند به جای تجویز داروهای ضد افسردگی به بیماران خود تعطیلات را پیشنهاد کنند. (2026924) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۸:۱۸
ناگفته پيداست كه كاهش تعطيلات رسمي كشور نياز به شجاعت و همت مضاعف دارد اما امكان‌پذير است (2026925) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۹:۱۲
فواید تعطیلات و اثرات آن‌ها بسیار کوتاه مدت هستند و حداکثر چند روز باقی می‌ماند. حتی برخی از افراد درست بعد از پایان یافتن تعطیلات خود نیز هیچ حسی نسبت به این که روحیه آن‌ها نسبت به قبل از تعطیلات بهتر شده باشد ندارند. (2026928) (alef-6)
 
استاد دانشگاه شیراز
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۱:۱۰
اثر تعطیلات مناسبتی (Holiday Effect) هنوز به طور مستقیم در داخل کشور مورد مطالعه قرار نگرفته است. به رغم فقدان سوابق داخلی پیرامون اثر تعطیلات، تحقیقات خارجی زیادی در بازارهای مختلف دنیا (اعم از بازارهای بورس، فیوچر و ...) پیرامون این موضوع صورت گرفته است. از آنجا که دانش مالی رفتاري از زمینه هاي کاملاجدید دانش مالی است، اهمیت دارد که تحقیقات آتی به سوي این مباحث جدید سوق داده شوند و قابلیت کاربرد و اجراي آن در بازارهاي در حال توسعه اي چون ایران بررسی شود. (2026932) (alef-6)
 
هم سنگر
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۶:۵۰:۴۴
این حرف که باید تعطیلات کم باشد درسته اما یه نگاه به کامنتها بندازید ! حرفها نشون میده که مردم دیگه دولت را باور ندارند چون دست رو هرچی گذاشت خرابش کرد.. واین بی اعتمادی فاجعه است وفاقد چشم اندااز روشن! اقایون دولتی سرتون را از زیر برف بیرون بیاوررید ومجذوب چند تا هوچی دور قاب چین اطرافتون نباشید حکومت قبلی را این فاصله نابود کرد. (2026286) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۷:۰۵:۳۶
نه اینکه وقتی تعطیل نیست چرخ های اقتصاد روان می چرخد!!!! (2026327) (alef-13)
 
رضوی نسب
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۱۳:۳۶
با نگاهی به آمارها شاید به این نتیجه برسیم که تعطیلات در ایران تفاوت چندانی با سایر کشورها ندارد، اما نکته‌ی حائز اهمیت این است که فقط در صورتی می‌توانیم این نتیجه‌گیری را انجام دهیم که از جهات دیگر نیز شرایط یکسانی با سایر کشورها داشته باشیم. در مسئله‌ی تعطیلات 2 جزء محوری وجود دارد: ساعات کار مفید، تعطیلات پایان هفته و رسمی. (2026937) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۸:۰۲:۳۰
حکایت کشور ما فقط به روز های تعطیلش نیست. بسیاری چیز های دیگر هم وجود دارد که حکایتش در کشور ما جالب است (2026444) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۸:۴۳
در تعطیلات میزان شادی انسان‌ها افزایش پیدا می‌کند و شواهد زیادی وجود دارد که شادی به طولانی‌تر شدن عمر کمک می‌کند. (2026926) (alef-6)
 
رضا
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۸:۰۷:۲۳
جالبه که همه هم میدونند این تعطیلات بی حدوحصر چقدر برای مملکت زیان آور هست البته مسئولین هم میدونند ولی ظاهرا هیچکس تمایلی به حل این موضوع ندارد بنظرم همه بشکلی به این تنبلی ها عادت کردیم بهانه ها هم یا عیدهست جشن یا مراسم عزاداری در حالیکه در دین مبین اسلام کار در همه اوقات توصیه شده حتی روزهای جمعه تنها برای شتافتن به نماز جمعه کار را باید تعطیل کرد وبرگزاری مراسم عزاداری با انجام کار هیچ منافاتی ندارد وموجب خشنودی خداوند نیز خواهد بود مراجع محترم دینی باید با در نظرگرفتن مصالح کشور این مشکل را حل کنند بخصوص در دنیای امروز که یک روز تعطیل برابرمیلیلردها تومان خسارت به اقتصادکشور هست .. (2026449) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۰:۳۴:۴۸
نمی دونم چرا وقتی کلمات (خسارت واقتصاد)را می شنوم یاد بابک زنجانی وتامین اجتماعی میفتم. (2026717) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۸:۱۶:۳۲
سلام
باتشکرازالف ونویسنده محترم
من فکرمیکنم مهمترین عامل فراوانی تعطیلات درکشور اینست که ما ایرانی ها به تنبلی وکم کاری علاقمندیم.این امراز یربازوجود داشته است (2026465) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۱۰:۳۷
تنبلی ایرانی ها تاریخی است اقای خراسانی (2026779) (alef-10)
 
محمدجوادناطقی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۸:۲۲:۱۱
درمساله تعطیلات و سامان دادن به کمیت و کیفیت آن تاکنون هیچکسی جرات واردشدن به صورت واقعی ونه شعارگونه به این مساله رانداشته است واقعا این تعدادتعطیلات غیررسمی که بخش اعظم نیروی مولدکشورشامل آن مشود ضرروی است (دانش آموزان ،دانشگاهیان و درکنارشان کارکنان دولت دراین بخش )!!!!!!!!!این تعطیلاتی که خیلی از آنها دیگر ضرورت ندارد چرا اصلاح نمی شود!!!!؟؟و چرا تعطیلات در کشوراینگونه درزمانهای خاصی جمع شده که امکان استفاده بهینه از آن وجود نداردو اخراینکه بهره بری چه تناسبی با تعطیلات در کشور مادارد؟ (2026474) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۸:۳۱:۵۴
باز نوروز شد و شما بند كردي به زيادي تعطيلات دوباره. (2026493) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۸:۳۸:۴۹
در كشورهاي اروپايي دو روز در هفته را كامل و صد در صد و تمام و كمال تعطيلند همين ميشه ١٠٤ روز در سال بدون تعطيلي هاي ديگر پس ما خيلي هم عقبيم و تعطيلي كم داريم (2026503) (alef-13)
 
علییییییی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۱۹:۱۹:۱۸
تعطیلات نیز در ایران تبعیض آمیز است. مثلا تهرانی های عزیز 2 روز آخرهفته تعطیلی دارند و بقیه ایران 1 روز!! تعطیلات نیاز به سازماندهی دارند نه کم شدن. چون تعطیلات شهرستانیها آنقدر زیاد نیست که بشود ازش کم کرد. (2026580) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۰:۳۹:۲۷
ما یه عمر کار میکنیم همین روز جمعه تا ۴صبح شنبه کار میکردم . یه نکته که مهمه اینه اگر کار باشه باید رفت سر کار وقتی هم که کار نیست چه فرقی میکنه تعطیل باشه یا نباشه (2026726) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۱۹:۵۲
آقای یار احمدی بهتره یکم مطالعه داشته باشین تعطیلی اغلب کشورها بیشتر از ایران است (2026801) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۱:۵۳:۵۸
یارانمون رو که میخواید قطع کنید ،آب و برق و گاز و........رو هم که گرون کردید دیگه این تعطیلات رو از ما نگیرید جون مادرتون (2026863) (alef-10)
 
نیره ولد خانی
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۲:۲۱
سعي کنيد براي لذت بردن از ايام تعطيلات خود و داشتن احساس آرامش و آسودگي فراغ، به جاهايي برويد که آلودگي هوا و سر و صداي ماشين ها و شلوغي جمعيت در آنجا کمتر باشد، مانند روستاها و اماکن سرسبز و طبيعت زيبا. (2026896) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۳:۱۱
پیشاپیش عید همه مردم ایران خصوصا کابران الف مبارک باشد. الان دیگر از این حرفها نزنید بگذارید عید امسال هم همه از تعطیلات لذت ببریم . اصلاح این امر هم باشد برای بعد (2026903) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۳:۲۱
سازمانهاي نظامي بري از١١:٣٠ تعطيلا دولتي ها هم ١٢ صبحم كه حال كار كردن ندارن ماهم ميشه گفت ٢ روز در هفته تعطيله (2026904) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۴:۲۳
با فرا رسیدن سال نو و ایام تعطیلات تغییرات زیادی در روحیه انسان‌ها به وجود می‌آید که بهتر شدن روحیه یکی از آن‌هاست. به طور کلی تعطیلات روی سه فاکتور مهم در افزایش احساس شادی در انسان‌ها تاثیر گذار هستند. به همین دلیل توریست‌ها و افرادی که به طور مرتب به سفر می‌روند و از تعطیلات بهره می‌گیرند به طور متوسط از دیگران شادترند. (2026907) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۰۷:۱۱
خدارا شاکریم که چرخ های مملکت همچنان می چرخد (2026922) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۲۹:۱۳
hameye keshvar ha in tatili haro darand. masalan keshvaraye atrafe iran har bar be ye monasebat tailan. vali farghemun ineke una shadihashuno jashn migirano shadan va ma azahamuno azadari mikonim! (2026984) (alef-6)
 
احمد
۱۳۹۲-۱۲-۲۴ ۲۲:۲۹:۴۶
این بنده خدای نویسنده گویا امسال تعطیلات عید رو باید سر کار باشه که اینقدر دلش پره. اگر این تعطیلات دست و پا شکسته هم نباشه که همه مردم ایران از افسردگی می میرند. هرگز کشورهای دیگه رو نباید با کشور خودمون مقایسه کنید شاید شما خبر از کارکردن تو کشورهای خارجه نداشته باشید ولی من دوستان زیادی دارم که در کشورهایی چون کانادا ، آلمان ، ایرلند جنوبی ،انگلستان وآمریکا کار می کنند اونا میگن کار کردن تو خارج بزرگترین تفریح ماست ، با جنس مخالف به حل مشکلات میشینیم و واقعا به خاطر انگیزه هایی که داریم کارهای تحقیقاتی و علمی فراوانی انجام میدیم. ضمنا یادآور میشم که کشورهای دیگه اصلا خانواده رو قبول ندارند که بخوان تعطیل بشن برن پیش خونواده.خواهشا با نوشتن این مقالات مزخرف و صدمن یه غاز سر به سر ملت نذارید انشاءالله سال دیگه بهت تعطیلات بخوره نویسنده ی مثلا باکلاس و مؤدب و منظم و کارکن. اینقدر جوش نبر (2026985) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۰۱:۲۵:۱۱
فصل مقاله های با این موضوع رسیده. (2027270) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۰۹:۵۴:۰۱
این جور مقاله ها تا مساله ای که در آن بحث می شود حل نشود فصلش به پایان نخواهد رسید. مگر تعطیلات تمام شده که فصل این مقالات تمام شود (2027463) (alef-13)
 
محمود
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۰۸:۳۲:۲۰
عزیزان من کارمند آ.پ در محرومترین نقطه ایران و یا شاید در جهان هستم اما 30روزه مرخصی.60روز کجا بود؟آخه به این فک کنین که همون روزهایی هم که سر کار میریم آیا مفیده؟ (2027367) (alef-13)
 
اعظم
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۰۸:۳۵:۵۴
جناب یار احمدی من معلم هستم تو ده کوره ای که تو عمر مرفهانتون این جاها راتون نیفتاده.هر روز کلی پول کرایه ماشین میدیم در ضمن جاده های ایران اگر خوب بود مطمئن باشین تعطیل نمیشدیم.حتما میخواین ما را به کشتن بدید. (2027370) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۰۹:۰۱:۴۵
متاسفانه در مملكت ما حرف بدون مطالعه و سند شده كار ملت ورسانه ها اقاي محترم اول تحقيق كنيد ما چقدر تعطيلي دارم و ديگر كشورها حالا در سال اينده تعطيلات را مقايسه كنيد ايران در سطح متوسط قرار دارد نتنها تعطيلي زياد نيست بلكه مي تواند با توجه به مشكلات روحي كم هم باشد حالا كسي كه در روز تعطيل نمي تواند در خانه رلكس باشد حتي روز جمعه هم بايد سر كار برود از تعطيلي احساس بدي دارد و براي روزهاي ان سناريو مينوسد (2027403) (alef-13)
 
نیما
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۰:۰۱:۴۳
آقای یاراحمدی خواهشا درمورد تعطیلات جالب نمایندگان مجلس مطلبی بنویسید هروقت تعطیلات انها ساماندهی شد بقیه درست میشه (2027469) (alef-13)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۲:۳۹:۲۰
اتفاقا تعطیلات ما در مقایسه با کشوری مثل دانمارک اصلا زیاد هم نیست. تاره اینها هفته ای 5 روز و هر روز 7 و نیم ساعت کار می کنند و سالی 5 هفته مرخصی دارند. تفاوت اصلی در بهره وری است. هیچگاه شما کارمندی که ارباب رجوع را بپیچاند و یا در محل کارش حضور نداشته باشد نمی بینید. هیچگاه کسی را در حال حرف زدن شخصی با تلفن در ساعات کاری نمی بینید. هیچگاه به خاطر یک کپی شما را 3 خیابان آن طرف تر نمی فرستند. ما سالهاست حرف بهره وری می زنیم ولی عملا کاری نمی کنیم. (2027774) (alef-6)
 
مهدی
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۳:۵۷:۲۷
برام خیلی جالب وقتی مقام معظم رهبری مسئله ای را یادآوری و تذکر می دهند اکثر مسئولین بیانیه میدن و خودشون مطیع و پیرو فرمایشات ایشان معرفی می کنند اما بعد از مدتی میبینیم که عکس موضوع رفتار و اقدام می کنند یک نمونه اش همین تعطیلی های بیش از حد ادارات و مدارس وغیره... کشوره. چرا واقعا چرا؟؟؟
آیا مدارس ما باید 3 ماه در تابستان، 15 روز در عید و هر پنجشنبه در هفته تعطیل از آموزش باشند حالا بین تعطیلیها که جای خودش؟
آیا بیشتر ادارات ما باید پنجشنبه ها تعطیل باشند؟ اینه معنی خدمت به خلق؟
آیا می دانید اتلاف وقت مردم به نوعی اتلاف بیت المال است؟؟؟
چه کسی حداقل در این دنیا پاسخگو خواهد بود؟
و آیا فقط باید تاسف خورد؟ (2027945) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۱۲-۲۵ ۱۴:۱۶:۰۹
1- کشورها مختلف از 6 تا 26 روز تعطیلی مناسبتی استفاده می کنند که برای ایران و چند کشور دیگر 25 روز می باشد و حداقل حدود چهل درصد از کشورها نیز از تعطیلاتی بالای 15 روز استفاده می کنند.
2- بسیاری از کشورهای جهان تعطیلات آخر هفته شامل شنبه و یکشنبه را در اختیار دارند که برای هر سال با احتساب پنجاه و دو هفته حدود یکصد روز برای هر سال می باشد در حالیکه این عدد برای ایران با توجه تعطیل نبدون پنجشنبه ها حدود 52 روز برای هر سال می باشد.
3- بدلیل جابجایی تقویمهای شمسی و قمری بطور معمول بخشی از تعطیلات مناسبتی در روزهای جمعه واقع و حداقل سالانه حدود 20% از تعطیلات مناسبتی عملا تعطیل نخواهد بود بنابراین تعطیلات مناسبتی ایران حداکثر 20 روز در سال می باشد که در مقیاس جهانی ایران را در گروه چهل درصدی با زیر 20 روز تعطیلی مناسبتی قرار می دهد.
4- تعطیلات مناسبتی و جمعه برای ایران بعنوان تعطیلات رسمی حداکثر حدود هفتاد روز در سال می باشد بنابراین با توجه به تعطیلات شنبه و یکشنبه کشورها و حداقل حدود 15 روز تعطیلات مناسبتی که حدود 120 برای اکثر کشورها روز خواهد بود مردم کشورمان حداکثر حدود 60% مردم متوسط کشورها از تعطیلات رسمی برخوردار می باشند.
5- دو نکته باعث گردیده که موضوع تعطیلات برای مردم و مسئولین کشورمان همواره با حساسیت همراه باشد نکته اول اینکه مردم برای استفاده از تعطیلات فاقد ظرفیتهای مالی و امکاناتی مناسب هستند لذا تعطیلات بطور معمول به معنای نوعی سردرگمی و تحمل فشار مالی جدید معنا می شود. نکته دوم اینکه مردم و سازمانهای اداری طی یکی دو دهه گذشته مبتلا به موضوع بین التعطیلین شده اند که در مواقعی بطور غیر رسمی به تعطیلات چند روز را می افزاید هر چند همچنان قادر به برابری با میزان تعطیلات رسمی بسیاری از کشورها نیست.
6- تعطیلات در کشورمان به معنای بیکاری یا توقف فعالیتهای اجتماعی ، تولیدی و خدماتی تعریف می شود در حالیکه اگر توان مسافرت برای مردم ایجاد گردد تعطیلات به معنای بالاترین سطح تولید و ارائه خدمات خواهد بود آنچه که به صنعت توریسم تعبیر می گردد.
7- تعطیلات در ایران یعنی حتی توقف تولید و انعکاس خبر که مقداری زمینه ساز سوء برداشت و عدم مقبولیت این بخش ضروری می گردد.
8- مشکل ایران میزان کم رو به متوسط تعطیلات نبوده و نیست بلکه مسئله ما میزان در حد صفر بهره وری کشورمان است که با ناکارآمدی ادارات و بسیاری از بخشها به اشتباه منجر به وحشت از تعطیلات بعنوان بخشی از دلیل ناکارآمدی شده است در حالیکه افزایش بهره وری بدون استفاده بهینه از تعطیلات منطقی و مناسب در حد متوسط جهانی باید بعنوان موتور حرکت اقتصاد و جامعه تلقی و ومورد توجه قرار گیرد. (2027988) (alef-10)
 
عباس
۱۳۹۲-۱۲-۲۶ ۲۱:۵۴:۵۱
با حرف شما کاملا موافقم.
مثال ساده کشور آلمان می باشد که روزهای جمعه و دوشنبه که به ترتیب روز آخر هفته کاری و روز اول هفته کاری می باشد بصورت نیمه وقت کار می کنند... (2030601) (alef-15)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.