نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 401544
سیگار و چاقی 2 عامل ابتلا به سرطان
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۲۰
رئیس پژوهشکده سرطان پستان، سیگار و چاقی را دو عامل بروز سرطان دانست و گفت: با پرهیز از مصرف سیگار به میزان 75 درصد و با حفظ تعادل وزن تا 50 درصد می‌توان از بروز سرطان جلوگیری کرد.

به گزارش میزان، کیوان مجیدزاده با اشاره به اینکه سه فاکتور سیگار، چاقی و توارث مهمترین علل بروز سرطان در افراد به شمار می‌رود، گفت: از بین مجموعه فاکتورهای عامل بروز سرطان، برخی از آنها قابل پیشگیری است که با آموزش، تغییر نگرش و تغییر عملکرد در اجتماع طی 10 تا 20 سال می‌توانیم 75 درصد از میزان ابتلا به انواع سرطان‌ها را کاهش دهیم.مجیدزاده به نتایج مطالعات انجام شده در زمینه بروز سرطان در افراد، خاطرنشان کرد: این مطالعات نشان می‌دهد سیگار اولین عامل ایجاد سرطان در افراد سیگاری است و این در حالی است که کنترل و پرهیز از این رفتار پرخطر درصد بسیار بالایی از احتمال ابتلای افراد به سرطان را کاهش می‌دهد.

وی چاقی را دومین علت اصلی ایجاد سرطان ذکر کرد و یادآور شد: درصورت حفظ وزن متعادل می‌توان تا حدود 50 درصد از بروز این بیماری پیشگیری کرد.

رئیس پژوهشکده سرطان پستان جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه برخلاف تصورات عامه در زمینه وراثتی بودن بروز این بیماری، خاطرنشان کرد: سرطان‌های توارثی نیز تا 50 درصد قابل پیشگیری است از این رو به افرادی که در خانواده آنها بیش از دو نفر به سرطان مبتلا شده‌اند و یا در بین یکی از اعضاء خانواده سرطان خاص دیده شده مانند سرطان پستان در یک مرد و یا ابتلا به سرطان در یکی از اعضای خانواده که زیر 40 سال سن دارند، توصیه می‌شود حتما به کلینیک‌های سرطان فامیلی مراجعه کنند و مورد آزمایشات مربوط به میزان احتمال ابتلا در سرطان قرار گیرند.

مجیدزاده همچنین اظهار کرد: بانوان بالای 30 سال سن نیز باید برای انجام معاینات سالانه پستان توسط متخصص سرطان پستان به مراکز مجاز مراجعه کنند ضمن آنکه پس از مشاهده علائم مشکوک در پستان از جمله ترشحات غیر طبیعی، فرو رفتگی ناگهانی و تغییر اندازه و شکل و احساس توده یا جسم سفت در پستان، لازم است به پزشک متخصص مراجعه کنند.سرطان پستان از جمله سرطان‌هایی است که تشخیص به موقع و درمان صحیح آن می‌تواند منجر به درمان قطعی در بیماران سرطانی شود
 
کلمات کلیدی : سیگار + سرطان
 
Romania
۱۳۹۵-۰۷-۲۱ ۲۲:۴۵:۰۸
عوامل دیگر را هم نام ببرید:
۱- وراثت
۲- تغییر رژیم غذایی
۳- آلودگی هوا (دود، گرد و غبار ، گازهای خروجی از فلر پتروشمی ها و پالایشگاهها)
۴- کودهای شیمیایی و سموم کشاورزی
۵- پارازیت
۶- آلودگی منابع آب
.
.
. (3970753) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.