توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 314541
دلایل رد ابتلای گردشگری ایران به بیماری توریستی میانمار
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۵
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی درباره خطرات هجوم گردشگران خارجی به ایران که به عنوان سونامی گردشگری عنوان شده است، گفت: سونامی گردشگری در ایران می‌تواند یک هشدار نیز لحاظ شود ولی مطمئن باشید گردشگری ایران به بلای توریستی میانمار مبتلا نمی‌شود.

مرتضی رحمانی‌موحد در گفت‌وگو با تسنیم، در پاسخ به این مسئله که رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مصاحبه‌ای با یکی از رسانه‌‌های آمریکایی عنوان کرده بود که ایران با سونامی گردشگری مواجه است، حال چه تدابیری اندیشید که به مانند یکی از کشورهای جنوب شرق آسیا (میانمار) نشویم که با سونامی گردشگر مواجه شد ولی چون زیرساختارهایش آمده نبود به کلی گردشگری‌شان فلج شد؟ اظهار داشت: مطلب آقای سلطانی‌‌فر یک هشدار هم بود به همه طرف‌های مطرح و مرتبط در گردشگری که وضعیت دارد به سمتی باز فضای بین‌المللی روابط ایران با دیگر کشورها می رود و شرایط استثنایی و خاصی پی‌ رو داریم.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی ادامه داد: میزان تقاضا برای سفر به ایران و میزان علاقمندی به ایران بسیار افزایش پیدا کرده است و ما اگر نتوانیم مطابق با این تقاضا عرضه خدمات لازم را داشته باشیم پس با یک هشدار مواجه خواهیم بود.

رحمانی‌موحد تصریح کرد: اینکه گردشگری ایران مقایسه شود با کشوری که به این وضع بدی دچار شد یک کشور خیلی کوچک و با ساختارهای محدود بود بالتبع این آسیب‌ها را دید. ولی ما چند پارامتر نهادینه داریم که در شرایط خاص ما را کمک می‌کند ولی مانع از این نمی‌شود که ما با برنامه و دقت به مسائل نگاه نکنیم و امکانات میزبانی لازم را فراهم نکنیم و آن این است که ما عموماً به خاطر فرهنگ و اخلاق اسلامی‌مان از یک سطح بالای مهمان نوازی برخوردار هستیم. اگر کسی در یک جایی مشکلاتی هم داشته باشد مجموعه عناصر چه دولتی و چه غیردولتی همت‌شان در این خواهد بود که شرایط را مدیریت کنند.

وی ادامه داد: حتی در گردشگری داخلی اگر دقت کنید در اواخر ماه مبارک رمضان همیشه یک شگفتی‌هایی در رفت و آمد ایجاد می‌شود. ولی همه دست به دست می‌دهند در مقاصد و شهرهای میزبان مردم را میزبانی می‌کنند، اگر چه یک سفر استاندارد و راحتی نیست.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی عنوان کرد: ما همه بحثمان این است که در جایگاه متولی گردشگری امکاناتی در اختیار داشته باشیم که سفرهای استانداردی را برای گردشگران بین المللی به صورت تور فراهم کنیم. البته داریم؛ ولی کافی نیست. ما می‌توانیم خیلی بیشتر از این داشته باشیم.

رحمانی‌موحد خاطرنشان کرد: البته چون با محدودیت زیرساخت‌های داخلی مواجهیم یک مقداری مانند کسی هستیم که در جاده همواری رانندگی نمی‌کند و باید سرعت را متناسب با جاده تنظیم کند. کما اینکه می‌تواند سرعت بالاتری هم برود. بنابراین ما می‌توانیم در بحث تحقیقات بازاریابی از سرعت بالاتری استفاده کنیم. ولی می‌خواهیم مطمئن و ایمن باشد. مطمئن و ایمن بودن هم این است که متناسب با وضعیت پذیرایی و خدمات در داخل کشورمان باشد.
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۵:۴۹
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۵:۴۷
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۳:۴۳
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۳:۳۱
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۳:۰۴
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۱:۴۹
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۰:۲۲
 
۱۳۹۶/۰۶/۱۵ ۱۰:۱۱
 
۱۳۹۶/۰۶/۰۴ ۱۲:۲۲
 
۱۳۹۵/۱۰/۱۶ ۰۹:۴۷
 
 
کلمات کلیدی : توریست، میانمار
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.